donatori-sange

Varför inte rädda liv på tredje dejten liksom?

I tre delar kommer vi att få höra personliga berättelser om unika, speciella och roliga dejter från tre helt olika personer. Vad var det som gjorde  just den dejten så speciell? Här berättar Karin 25, om en minst sagt ovanlig dejt från 2018!

Karin hade träffat Christian två gånger tidigare och de hade fått kontakt på en dejtingsajt. De hade redan varit på en fest ihop och tränat tillsammans och hon kände att de både var två spontana personer.

– Jag vet inte hur vi kom in på det men jag frågade om han brukade lämna blod och han sa att han hade gjort det när han pluggade i en annan stad men inte sedan han flyttat tillbaka till Stockholm, men att han skulle ta tag i det. Då föreslog jag att vi skulle lämna blod på vår nästa dejt. Varför inte rädda liv på tredje dejten liksom?

Det blev faktiskt en väldigt rolig och annorlunda upplevelser. Jag är lite rädd för sprutor så han fick vara ett stöd för mig, vilket jag tror att han gillade! Sedan fick vi gratis fika och välja varsin present. Reaktionerna bland vänner var att de tyckte vi var knäppa, men jag tycker verkligen att fler borde lämna blod som en dejtaktivitet. Här är de fördelar som jag kommer på:

  • Det är gratis.
  • Man känner sig väldigt ompysslad! Sjuksköterskorna är så snälla och omtänksamma och frågar om man vill ha något att dricka och kommer men det till en (min dejt var väldigt söt när han låg där i stolen och drack Festis). Lite som att vara på spa!
  • Man får fika efteråt.
  • Man får en rolig story att berätta
  • Man räddar liv!

 

dating