surfresa happypancake

Surfresa till Portugal med HappyPancake & Lapoint

Vi känner oss superglada över att få presentera vårat nya samarbete med researrangören Lapoint! Lapoints resor handlar om att ha det kul tillsammans, träffa nya människor och lära sig nya saker. Den 24-31 maj 2015 kan du följa med oss och Lapoint på surfresa till fantastiska Portugal! Boka din plats här

Upplev Portugal och kombinera semestern med sol, surf och lite härligt flörtande. Detta är en unik chans att träffa andra singlar i ett spännande land och i actionfylld miljö.

porugal happypancake

EN VANLIG DAG

Vakna upp på morgonen till doften av nybryggt kaffe. Gå ut i trädgården och njut den med en nyfunnen vän innan det bär av till surfstranden och surflektionen för dagen. Kom hem igen, slappa, bada, ta en promenad, flörta och ha det kul. På kvällen lite middag och kanske en öl eller drink vid polen…

_MG_5895_EspenEvertsen

VEM PASSAR PAKETET FÖR?

Singlar mellan 23–33 år som vill träffa nya människor och skapa nya kontakter på en spännande, varm och actionfylld plats. Portugal, med sin fina surf, vackra solnedgångar och charmiga städer, är perfekt för detta. Kombinera med utflykter, surf, bad och god dryck vid polen så har du en oförglömlig vecka…

Singel resa
_DSC3314

INKLUDERAT

7 övernattningar
7 frukostar
7 dagar med våtdräkt och surfbräda
transfer till och från flygplatsen i Lissabon
5 surfinstruktioner á 2 timmar
transport till surfspots de dagar vi inte surfar vår hemmastrand
organisering av utflykter
fri disponering av campets faciliteter
2 Yogapass
1 Speed-dating första kvällen

PRIS 3990 SEK (ORD PRIS CA 4560 SEK)

MG_LapointPortugal_LizandroLUFT__0002

IMG_4899_WEB

 

yoga event singel

NYTTIG INFORMATION

* På plats kan du välja surfkurs Level 1 eller Level 2 beroende på hur mycket du surfat tidigare
* Rekommenderad ålder för Singelveckan är 23-33 år
* Datum: 24-31 maj 2015

LÄS MER & BOKA HÄR

dating


Det finns 119 reaktioner.

Lämna kommentar
  • Happy Pancake

   Hej,
   och tack för din kommentar!
   Vi försöker erbjuda olika events/resor för alla ålderskategorier. Vi har bl.a ett samarbete med Snowlove som anordnar singelresor till Alperna för alla åldrar. (http://blog.se.happypancake.com/karleksnosant-boka-snow-love-franska-alperna)
   Resan till Portugal är anpassad för en yngre målgrupp. Märker vi en stor efterfrågan på surfresa även för en äldre målgrupp kommer vi absolut försöka erbjuda det i framtiden!
   Mvh,
   HappyPancake

  • 40 årig tjej

   Det finns väl andra resor än surf, vandring, kryssning, spa.
   Ni vänder er ju bara till yngre, knappt några Event för 40+

  • Erik

   Så nu bestämmer ni vilken ålder som är ok att dejta inom? Ve den 30 åring som försöker dejta en 28 åring .. eller 25 .. eller 23. Eller tänk om en 27 åring rentav skulle bli intresserad av en 39 åring för att de har så enormt mycket gemensamt?

  • Happy Pancake

   Hej Erik. Vi tog beslutet att sätta en rekommenderad ålder för surfresan pga att det endast finns 46 platser och i våra medlemsundersökningar har vi fått fram att man helst vill dejta någon som är i ungefär samma ålder som sig själv. Att vi valde en yngre målgrupp för denna resa beror på att Lapoint främst har en yngre målgrupp som åker med på deras resor, därför vale vi att sätta en rekommenderad ålder på 23-33 år. Det är även i detta åldersspann som vi har allra flest medlemmar.

   Mvh,
   HappyPancake

  • Erik

   Standardsvar till alla .. så orginellt.
   Stå för vad ni vill istället och säg rakt ut att ni inte tycker att personer äldre än 33 ska ägna sig åt äventyrsresor utan pensionärsresor med helpension och svenskt kaffe på hotellet.
   Vilka tror ni egentligen är mest benägna att t ex betala för en dejtingtjänst .. eller har pengarna att betala för en bra resa, som era sponsorer (annonsörer) faktiskt skulle tjäna pengar på? (hint, det är INTE 23 åringarna).

  • Immy89

   Hej,
   Jag är i rätt målgrupp som denna resan var för men har precis sett detta inlägg, för sent med andra ord :-/
   Kommer det komma någon mera sån här resa eller liknade med ex. kitesurfing?
   /Kim

  • Loppan

   Jo om du visste hur många män det är som uttrycker sig som du. Till och med gubbarna på 50 ”känner sig som” 30.

  • HappyPancake

   Hej Lelle!
   23-33 är en rekommenderad ålder och inget krav, så du kan åka med ändå!

   Mvh,
   HappyPancake

  • Elin

   Är i samma sits! Grymt sugen men åker gärna med någon/några! Säg gärna till om ni bokar 🙂

  • Elin

   Kul Sabina! Jag är som sagt väldigt sugen på att åka men har inte helt bestämt mig än, behöver få semestern godkänd m.m. , men lutar mer åt ja än nej iaf 🙂 Varifrån åker du, Arlanda? Finns det möjlighet att komma i kontakt mig dig för att diskutera vidare lite kring resan, typ kik eller ngt? 🙂

 1. 20 årig tjej

  kunde ni inte haft 20 – 33 år . Måste vänta i 2 år 🙁 vill med åka med på en såndär resa och träffa kärleken . snälla kan ni inte försöka fixa så att vi 20 åringar får åka med?

  Det hade vart kul ! 🙂

 2. Bosse

  Tänker mest jag vill inte lägga ut pengar för något jag inte vet om det ens blir av. Jag mena hur vet man hur många som anmält sig både killar och tjejer.
  Det är det som jag är tveksam över i detta fall.

 3. Anna

  Först blev jag jätteglad när jag såg att det var surfresa på gång och tänkte genast ”den vill jag följa med på”! Jag är 42 och är ju då över åldersgränsen… Är ganska rörlig och aktiv ”fast” jag är över 33 år…

  • Happy Pancake

   Hej Anna.
   Vi valde att sätta en rekommenderad ålder för surfresan pga att det endast finns 46 platser och i våra medlemsundersökningar har vi fått fram att singlar helst vill dejta någon som är i ungefär samma ålder som sig själv. Att vi valde en yngre målgrupp för denna resa beror på att Lapoint främst har en yngre målgrupp som åker med på deras resor, därför vale vi att sätta en rekommenderad ålder på 23-33 år.

   Vi jobbar på att kunna erbjuda fler resor/event för alla åldrar!

   Mvh,
   HappyPancake

  • Erik

   Precis Anna,
   En tjejbekant har just kommit hem från en resa med Rosa bussarna .. och jag kan lova, hon är INTE i ålderskategorin 23-33 utan snarare så nära 40 man kan komma .. och ändå skulle jag vilja påstå att hon gjort och gör saker som få 25 åringar idag ens orkar tänka på.

 4. Åsa Lindgren

  Håller med Ann o Erik. Unga har ofta lättare att träffa någon men ändå är det mest aktiviter för dem, både resor o andra evenemang. Känns tråkigt med en sån datingsida.. Vi är många både 40 o 50+ som har både tid, råd och vilja att komma ut på äventyr. Så där har ni mycket att jobba på!

 5. Anders

  Jag kan inte se något fel i att surfresan gäller en viss åldersgrupp. Är själv 68 och är säkert lika god surfare som många andra men söker då jag söker kvinnor i min ålder finns säkert bättre arrangemang. Det är bara att gilla läget och hoppas HP hittar något för min åldersgrupp

  • Happy Pancake

   Hej Louise!
   Ja visst är det en spännande resa! Man behöver inte vara medlem på HappyPancake för att åka, alla singlar får följa med!

   Mvh,
   HappyPancake

 6. Suss

  Tittar man överlag på era erbjudande så är det till 98% för singlar under 35 år…så vi som är äldre vi passar inte in i ramar…ni kanske inte vill ha oss på Happypancake? Ni skriver att de är så få platser, så då menar ni att det inte skulle finnas personer över 40 för dessa få platser? Löjligt. Er egen ålder,hur gamla er ni ? Ska ni erbjuda evenemang så ska det väl finnas för alla ..detta är ju diskriminering. Kanske något för pressen att informera om för det är säker inte bara denna sidan som anser att man ska vara ung och vacker annars duger man inte…så ni diskriminerar oss äldre plus de som inte tänker på ålder utan på personlighet.

  • Happy Pancake

   Hej Suss!
   Vi jobbar på att kunna erbjuda fler resor/event för alla åldrar. Vi har tex ett samarbete med Snowlove som erbjuder resor till Alperna för singlar i alla åldrar! Vi arbetar även med speedd8.se som anordnar speeddating och singelfester.

   Mvh,
   HappyPancake

 7. Åsa

  Hej! Håller med flera föregående talare….fyller 43 i år och vill också jättegärna åka på surfresa och lära mig detta samtidigt som man lär känna andra singlar……kanske kan vi slå oss ihop Karin och Surfdude och hitta andra som vill åka? Har hört att det är bra surf i Biarritz, finns ett svenskt resebolag som ordnar resor med surf där, kommer ej ihåg namnet.
  Kram Åsa

 8. Anita

  Hej!
  Finns det inga resor för oss som är lite äldre? 50 + och 60 +
  För oss känns det svårare att träffa någon eller skaffa vänner.
  Utelivet är också begränsat i denna ålder.

  • HappyPancake

   Hej Emsa!
   Du bokar själv en flygbiljett till Lissabon. Där hämtar vi dig eller så kan du ta buss eller taxi till Ericeira, det tar bara omkring 40 minuter. Är man ute i god tid så kan man hitta flygbiljetter för omkring 1500 kronor tur och retur.

   Mvh,
   HappyPancake

 9. Micke

  Hej!
  Jag ser detta som helt ok både i pris och aktiviteter. Jag är precis mitt i åldern. 28.
  Försöker bara ragga med mig någon av min singel-kompisar.
  Hur ser fördelningen ut mellan kvinnor/män än så länge?

 10. Elin

  Åh det här låter ju helt klart spännande! Är i samma sits som många andra, vill helst inte åka själv, men tror väl iofs man lär känna folk på plats så är väl egentligen inte orolig. Men vore ju trevligt att möta upp någon/några på flygplatsen alternativt prata med någon/några innan 🙂

 11. Albin

  Måste säga att detta verkar hur kul som helst :). Jag är 26 år och hoppas väl att det finns fler i den åldern som funderar på detta :).

  Hade varit kul att hitta någon och snacka med innan om detta skulle bli aktuellt. Jag bor ju i skogen men internet har jag i alla fall :).

  Har dessutom aldrig surfat innan. Så kan ju vara kul att göra sig till ett åtlöje i ett främmande land där ingen vet vem man är :). haha

 12. Stefan

  var ett jäkla gnäll på de flesta kommentarerna, hade de inte satt någon ålder så hade väl kommentarerna varit att ” jag la minsann ner flera tusen på resan och det var bara va massa yngre/massa äldre, jättebesviken.”

  men det är väl typiskt svenskt, att klaga på ALLTING…

 13. 42 årig

  JAg är 42 och vill gärna åka med. men pga er åldersbegränsning så kan jag inte anmäla mig.
  Jag förstår inte varför resan måste ha en åldersgräns? kan ni inte ha det öppet för alla åldrar istället?
  Egentligen det är viktigare för personer som är 35+ att få såna evenemang pga att man har svårare att träffa andra än dem som är unga. Så hur resonerar ni egentligen???

 14. Tjej87

  Hej redaktionen,
  Ser att ni ändrat ovan att det nu står att det finns plats för 10 tjejer och 10 killar, innan stod det ju 23 tjejer respektive killar, har antalet platser ändrats och varför i så fall? Eller menar ni att det bara är 10 platser för tjejer respektive killar kvar att tillgå?

  • HappyPancake

   Hej Tjej87!
   Vi har valt att byta boende från Lizandro till Mohinos. Fördelen med Moinhos är att det är mycket närmare stan med restauranger och barer 🙂 På Mohinos finns det totalt 20 platser. Om Moinhos blir fullbokat kan vi lägga till 10 platser i ett boende alldeles intill!

   Mvh,
   HappyPancake

  • Stefan

   Detta låter som de kan va grymt trevligt 🙂 Inte surfat alls innan så det blir spännande.. Blev riktigt sugen på att boka. 26 år gammal. Bor i Göteborg.

   Någon/några som håller hus inte allt för långt bort som vill resa T/R ihop? och mötas upp innan lite kanske. Dåligt med singelvänner som har möjlighet.

  • Sabina

   Jag tycker du ska boka, det blir skitkul! Jag bor inte i Göteborg men du får gärna höra av dig ändå. sabinathingvall på kik..

  • emma

   Hej Sabina! Jag har sett på sidan att du ska åka och att du åker själv. Funderar också på det, vart bor du? 🙂

  • Micke

   Hej !

   Nu när man är med på resan undrar man ju hur fördelningen går? Är ju lika i plats-antal men hur mkt är bokat?
   Åker med min vän från Köpenhamn, hur många fler åker där ifrån?
   Och vid ankomst till Lissabon pratas det om hämtning? Hur fungerar det?

   mvh Micke

  • HappyPancake

   Hej Micke!
   Va kul att du ska med på surfresan! Alla frågor om resan svarar LaPoint på, som är researrangören. Du kan mejla dom: post@lapoint.se eller ringa: 031 761 48 70.

   Hoppas du får en grym resa!
   Hälsningar,
   HappyPancake

 15. Roland

  Jag är 52 och tycker att denna Surfkursresa till Portugal skulle ha varit mkt.intressant om det även varit en sådan anordnad för oss lite”äldre”.. och då så skulle även Dykning varit ett intressant altern.Tema..,däremot är jag INTE intresserad utav ngn.Alpin resa..

 16. emma

  Hej
  Hur många är det som är anmälda till denna resan? Hur ser fördelningen ut mellan tjejer och killar. Har ni annordnat denna resan förr eller detta är första gången?
  Tacksam för svar.

  • HappyPancake

   Hej Emma! Det är första gången vi anordnar denna resa. Men vår samarbetspartner LaPoint har många års erfarenhet av surfresor till Portugal! Här kan du läsa mer om LaPoint: http://www.lapoint.se/happypancake/. Just nu är det 15 anmälda, 10 killar och 5 tjejer. Vi har begränsat antal platser, så skynda att boka din plats om du vill åka med! 🙂

 17. EnRiktigSurfTjej

  36 årig surftej här som surfat mycket av Australien och Europa de senaste 10 åren och ibland åker på surfcamps själv, ibland med kompisar och aldrig haft problem med någon åldersgrupp utan har goda surfar-polare världen runt i ALLA åldrar. Vill bara peppa er som känner er lite diskriminerade av LaPoint och HappyPancake (tummen ner), mitt tips: googla fram bra recensioner om surfcamps som inte diskriminerar och som är genuina surfarrangörer. Till exempel finns många fantastiska och välkomnande camps på Irland, Algarve, Bretagne eller var ni nu helst vill åka, skit i den där jävla svenska åldershysterin, öppna en Meetupgroup eller nåt och dra! Denna typ av ålders-noja finns bara i Sverige! Kolla in denna bruden, rippar fett i vackra Cornwall ; https://www.canandwill.co.uk/gwyn-haslock
  Ha så kul i vattnet, och skit i vad folk tycker, man har iallafall roligare i grupper som innehåller störst mängd olikheter är min erfarenhet ! 🙂

 18. LängtanOss

  Jag tycker att vuxna människor borde förstå varför finns åldersgräns på äventurs resor.
  En person med självrespekt skulle inte diskutera och kritisera detta!
  Har ni pengar och lust att resa så kan ni ordna de utan happypancake!
  Tråkigt med obegripliga skalar

 19. Orka vara butthurt

  Men snälla kan alla människor som är 40+ bara växa upp och lägga ner?
  Sluta att vara så himla barnsliga och känna er utanför, anordna en egen resa mellan happypancake medlemmar om det är så himla viktig för er att åka till Portugal och surfa w/e.
  Sen är det en rekommenderad ålder, vill ni åka, så åk. Ifall ni nu är så unga som ni säger att ni känner er så borde ni inte ha något problem att hänga med den yngre generationens svängningar.

 20. RödHibiskus

  Blev jätte glad när jag såg denna resa! Något som skulle passa mig perfekt! Ända till jag såg åldersgränsen…… Jag är 36 och vill träffa men som är mellan 42-50.
  Skulle bli jätte glad om ni organiserar den möjligheten.

 21. karro

  Happypancake! Skulle vilja ha uppdateringar på plats för surfresan, kan ni inte göra såkallade vlogs? Om deltagarna och Lapoint plus hotellet går med på det alltså. Hade varit kul att följa deras resa där nere. Eller åtminstone att ni skriver ett reportage om hur dem har haft det där nere! 😀

 22. Mats

  Det här med den svenska ålders och utseendefixeringen är synnerligen irriterande, det förekommer på alla dejtingsidor och förhindrar effektivt umgänge med andra åldersgrupper, precis som att det har instiftats en lag mot det och att det är straffbart att bryta mot den. Mitt råd är att ta bort dessa åldersgränser, låt en 55 årig man umgås med en 25 årig tjej om de vill det. Se på hur det fungerar i andra länder, där är åldersskillnader bara siffror som inte har nån betydelse alls, varför ska det då finnas dessa ”lagar” här i Sverige?

 23. Maria

  Har sett de här åldersrekommendationerna flera gånger nu och jag förstår faktiskt inte hur ni tänker, för det första lär det ju vara fler som är 25+ än under här eller? För det andra så varför skulle inte en 32-åring vilja träffa en -OH MY GOD-5-ÅR-ÄLDRE?
  Känns som ett så sjukt snävt åldersspann. Jag är 36 år och har vänner som är 26-45 men vi skulle inte kunna åka på den här tillsammans. Näe larvigt, över 25 så är det ju ingen skillnad på åldrar knappt. Är det en omogen 22-åring som kommit på eventet?

 24. Maria

  Kan förövrigt tipsa om UCPA-resor, de har en äldre åldersgräns på… 50 eller 55 tror jag men annars är alla deras aktivitets-resor öppna för alla. Funkar hur bra som helst.

  • Patrik

   Åldersgränsen på UCPA är 45 år. Dock går det i vissa fall att åka med om du är äldre och åkt mycket med UCPA tidigare. Kan rekommenderas, åkt med dom på både vinter och sommaresor och aldrig missnöjd!

   Mvh P

 25. Jan Elgström

  Jag har varit med på HP i olika om gångar. Jag träffade en tjej, faktiskt hon blev den första jag på nätet, som jag blev ett par med, men på grund av olika saker, så gick vi åt skilda håll! Men HP var den första på nätet, jag träffade en tjej! Tack för det HP!!.
  Det som är bra med er är att ni är GRATIS, tack för det också! Har ställt andra sajter mot väggen, varför de är dyra och har så mycket med betalning att göra. Och sagt att det finns fler gratissajter i Sverige, och tänkt bla. på er!! De har oftast inte svarat utom en sajt som hade knäppa förklaringar, som var SÅ dåliga.
  Men nu till er HP, varför gör ni inget för oss ( vi är massor!!!!) som INTE ÄR RIKA OCH HAR GÅTT OM PENGAR!!!!! Ni är ju gratis och kända för det!!! Så varför inte något mindre kostsamt, det finns billigare resor, eller mycket enkelt i olika svenska städer, där ni kan ordna saker för träffar .som inte är kostsamma!! Ju fler städer ni anordnar, desto bättre, då finns det ju chans för många att gå på dessa träffar, och är ni på många platser, så behöver VI INTE åka långt för att komma till de billigare träffarna. ??????? En smart man sa en gång: KÄRLEK SKA INTE KOSTA NÅGOT!! För att träffa varandra och kunna bli ett par. ALLA är vi lika trötta på ensamheten , och vill slippa den, (det säger många till mig!)
  Tack från Jan som inte har mycket pengar!! TACK HP för att ni är gratis!! Men tänk på vad jag har skrivit, som många!!!! tycker!!!


Kommentera