Solskenshistorier HappyPancake

Nya solskenshistorier på HappyPancake

Vi blir väldigt glada på HappyPancake när par som träffats via ”pannkakan” hör av sig och delar med sig av deras solskenshistoria. Det är ännu ett exempel på att kärleken finns där ute och att sajten och produkten faktiskt funkar. Visst, det finns massor med saker vi kan göra bättre och som vi jobbar på i detta nu för att fler människor ska kunna träffas hos oss på ett bra sätt, men det är alltid kul med ett kvitto på att arbetet vi lägger ned verkligen är värt det. Nedan kan ni läsa kort om hur Monica och Gert samt Erik och Jannike träffades via HappyPancake.

Har du träffat din partner via pannkakan? Då ska du höra av dig till support@happypancake.com och få ett presentkort på restaurangguiden värt 500 kr via e-post. Vi vill belöna alla som väljer att dela med sig av sin lycka. Förhoppningsvis tänder det en gnista hopp hos alla singlar därute. Och vi får något att sätta på vår ”Wall of love” på kontoret. Vi har fått in hundrals solskenshistorier genom åren och vi vill ha många, många fler. Så våga. Skriv. Flörta. Var schysst. Så hittar du säkert kärleken där ute.

Monica och Gert

HappyPancakes Solskenshistorier - Monica och Gert

Monica skrev ett så kort och koncist meddelande till oss, nästan som en dikt. Det känns därför tråkigt att redigera det och vi publicerar det här i sin helhet istället.

Jag träffade en kille på HP

Han heter Gert och jag heter Monica

Vi har varit tillsammans i 6 mån

Han bor i Färgelanda och jag i Grums

Vi åker till varandra varje helg

Vi har varit och letat efter kantareller

Varit på bio, gått i affärer, fast han hatar att gå i affärer

Varit ute och gått

Varit till kusten

Varit på LCHF-föreläsning i 3 dagar

Vi äter LCHF och jag har gått ner 19 kg på 5 mån

Mvh, Monica och Gert

Erik och Jannike

HappyPancakes Solskenshistorier - Erik och Jannike Collin

Erik och Jannike hade en liten annan historia. Och det är det som är så kul, att varje par är unikt och deras berättelse är bara deras. Vi ger order till dem:

2012 tog Erik kontakt med Jannike, fastnade för att hon verkade gilla samma musik som honom och för att hon hade en väldigt fin profilbild. Vi fick bra kontakt från början och pratade varenda dag i 3 månader,  till slut gjorde Jannike  slag i saken och bestämde sig för att åka till Örebro för en första dejt. Ett par resor senare till varandra i Kumla och Karlstad och så var det vi.

Under åren har vi delat allt, rest, njutit av varandra sällskap och galna humor. Flyttade ihop redan efter 4 månader, idag bor vi med vår vovve och våra tre katter i Kumla. Vi förlovade oss på årsdagen för vår första dejt, den 27 oktober i år tog vi nästa steg och gifte oss. Då vi båda har ett intresse för skräckfilm och Halloween var det givet när Örebro slott annonserade efter par som ville bli vigda av en zombiepräst att slå till. Jannike fick sitt Corpse Bride-bröllop som hon viljat ha sedan hon såg filmen.

Två helt olika historier som slutade på samma lyckliga vis: tillsammans.

Från oss på pannkakan säger vi bara, grattis till paren och stort lycka till!

dating