1

Min bästa dejt!

I tre delar kommer vi att få höra personliga berättelser om unika, speciella och roliga dejter från tre helt olika personer. Vad var det som gjorde  just den dejten så speciell? Först ut är det Amanda 32 år som berättar om en riktigt spektakulär dejt från 2016. 

”Han tog mig till olika platser som Håkan Hellström sjunger om”

Amanda kommer från Stockholm och dejten bodde i Skåne. De fick kontakt på en dejtingsajt och skrev till varandra dagligen i nästan ett halvår innan de bestämde sig för att det till sist var dags att ses. Nervositeten och förväntningarna var höga. Det Amanda gillade hos dejten var att de hade väldigt lika intressen och musiksmak och dessutom utbildade de sig inom samma område. Det var nästan som att hon hade träffat en manlig version av sig själv!

Det var sommar och de bestämde sig för att de skulle ses halvvägs mellan dem. Det blev Göteborg. De hade i sina meddelanden pratat om sin gemensamma kärlek för Håkan Hellström. Däremot hade Amanda ingen som helst aning om vad dejten hade planerat när dom träffades på tågstationen i Göteborg.

– Vi skulle ta en promenad och då ledde han den till olika platser som Håkan Hellström sjunger om. Bland annat Gullbergs kaj och Magasingatan. Efter ett par timmar kom vi till ett ställe där han hade bokat middag och där det var ett cover band som sjöng Håkan Hellström-låtar. Det var väldigt fint och gulligt att han hade ansträngt sig så mycket. Jag blev verkligen överraskad!

dating