Fredag med det bästa frieriet på Youtube

Vi firar Happy-fredag med att tipsa om vårt absoluta favorit frieri på Youtube. En riktig klassiker som alltid framkallar glädjetårar! Om någon av er lyckats missa Isaacs live lip-dub frieri till Amy måste ni se klippet.

Har du något favorit-frieri på Youtube?

Följ min blogg med Bloglovin

dating


Det finns 1 reaktion.

Lämna kommentar
  1. Stina

    Mitt favoritfrieri är ju självklart när min nuvarande fästman friade till mig. Det var när vi var ute på en härlig prommenad i en av Stockholms första soldränkta vårdagar. När vi kom fram till stället där vi för första gången hade bestämt träff, via Happy Pancake, stannade han upp och sa att han hade tagit mig dit av en anledning. Han tig mig dit för det var just där allt började. Det var där han hade träffat tjejen han ville leva med restan av sitt liv. Han gick ner på knä, höll fram en helt fantastisk ring och frågade om jag ville gifta mig med honom. Jag sa självklart ”Ja!” och nu har bröllopsplaneringen satt igång och nästa sommar kommer vi säga ”Ja” till varandra i kyrkan.

    För två år sedan när jag och mina singelkompisar registrerade oss på Happy Pancake, under en skrattfylld kväll med god mat och ett par glas vin, trodde jag aldrig att jag skulle träffa ”the One” en månad senare. Jag är lyckligare än någonsin och evigt tacksam för att jag gick med på att registrera mig på Happy Pancake 🙂


Kommentera