Sofie Strandberg

Dejtingpodden nominerad till Svenska Podcastpriset!

Dejtingpodden är nominerad till  Svenska Podcastpriset 2015 i kategorierna ”Årets Nykomling” och ”Bästa livsstil”.  Det är svenska folket som utser vinnarna av Svenska Podcastpriset genom en stor omröstning. Gillar du Dejtingpodden skulle vi bli jätteglada om du ville RÖSTA PÅ OSS HÄR.

svenska podcastpriset 2015

Vi startade Dejtingpodden i maj 2015.  Programledare är relationskrönikören Sofie Strandberg, som varje vecka bjuder in två gäster för att tillsammans med dem prata om dejting och singelliv. Gäster som hittills medverkat i Dejtingpodden är bl.a journalisten Margret Atladottir, bloggaren Dasha Girine, snowboardproffset Chris Sörman, poddaren Josefin Crafoord och träningsprofilen Petra Månström.

Du hittar alla avsnitt av Dejtingpodden här.

dating


Det finns 2 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. John G

  HP:s podcast är den enda podcast jag lyssnat på i hela mitt liv. Och jag har bara lyssnat på 3 avsnitt.

  Alltså har inte jag tillräckligt underlag för att jämföra med någon annan. Vilket ger att jag inte kan uttala mig om i fall detta är Sveriges bästa podcast?

  Alltså kan jag inte heller lägga min röst på er. Tyvärr.

 2. ViraStina

  Dejtingpodden orkar jag ju inte riktigt med. Den är säkert bra i sin genre, men den tycks inte rikta sig till mig, utan till femton år yngre, medvetna trendnissar i Stockholms nattliv.

  Till oss som står hopplöst utanför Dejtingpoddens målgrupp kan jag istället rekommendera Norrlandspodden. Resonerande samtal mellan skribenterna Po Tidholm och Sofia Mirjamsdotter om synen på Norrland och norrlänningar, både internt och externt. Om kolonialisering, centralisering och exotifiering, och om utmaningarna som utflyttningskommuner står inför. Om nya möjligheter att hitta försörjning utanför storstäderna.

  Som porlande källvatten för den som förtvinar i storstadsfixeringens ökenlika skugga. 🙂 Går säkert att hitta fortfarande.


Kommentera