fattig januari

13 dejtingtips för fattiga januari

Ska du på dejt men är pank? Lugn, vi hjälper dig! Här kommer 13 dejtingtips för årets fattigaste månad. 

Skridskoåkning 
Vad kan vara mer romantiskt än att arm i arm åka skridskor ihop? Antingen på en sjö om isen håller eller på en isbana.

skridsko dejt

Plocka fram pulkan 
Plocka fram pulkan och barnet inom dig och dra med din dejt ut i pulkabacken. Skratt utlovas.

Pröva på- erbjudanden
I januari brukar ofta företag locka med olika gratis pröva på – erbjudanden. Det kan vara ett träningstillfälle, salsa, yoga, sjunga i kör, meditation… Kul och annorlunda att dra med en dejt på!

dans dejt

Ge er ut på långpromenad
Har du inga pengar så kan du låta naturen göra jobbet! Gå på en långpromenad i något vackert område som ingen av er varit i förut. Eller åk ut till ett naturreservat och vandra i orörd urskog. Ta med en termos varm choklad och dagen är räddad.

promenad dejt

Mys på museum
Det finns många museum, konserter och utställningar som är gratis. Titta i tidningen eller på Internet vad som finns där du bor. Du framstår dessutom som kulturell vilket inte är helt fel, eller hur?

Svettas ihop 
Det här är en perfekt dejt för alla som älskar att träna och inte har något emot lite svett på en dejt. Det finns gratis utomhusgym på många platser, det är bara att lokalisera ert närmaste. Kör ett hårt pass tillsammans och känn hur endorfinerna studsar i kroppen. Kanske kan det väcka andra känslor till liv också?

Bada ihop 
Detta är kanske inte något för den blyge, men har ni dejtat ett tag och någon av er har ett badkar så är ett långt varmt bad ett säkert kort för en lyckad dejt. Gå all in med levande ljus, badskum och fruktdrinkar. Mer romantiskt kan det väl knappast bli?
bad

Högläsning
Hur mysigt är det inte att kura ihop sig i en soffa och lyssna på högläsning? Turas om att läs ur din favoritbok.

Ordna en spelkväll
Underskatta inte nöjet av att spela klassiska sällskapsspel eller ett hederligt kortspel. Helt gratis och framför allt väldigt trevligt.

Valentine's Day Date Ideas - Play Card Games

Utnyttja köket
Att gå ut och äta på restaurang kan både bli dyrt och opersonligt. Bjud istället över din dejt på en middag som ni lagar tillsammans.

Baka!
Baka scones tillsammans och ät en långfrukost med tända ljus.

8019d46c455470146aa57287610a917a

TV- spelkväll
Poppa popcorn och kör en äkta TV- spelkväll där ni utmanar varandra.

tumblr_moi5gzNueT1succbto1_500

Titta på stjärnorna
Kanske låter det väldigt klyschigt, men klyschigt kan också vara väldigt romantiskt, med rätt person och vid rätt tillfälle. Klä på er varmt och gå ut till någon plats med klar sikt där stjärnorna syns. För att göra det hela ännu mer ”filmaktigt” kan ni ha en nattpicknick…

97b055a838a09d01c2721e03e76d2d67

dating


Det finns 12 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. What_A_Man

  Det är inte att man har frågat fel kvinnor. Det är en ovilja att visa sig i verkliga livet.

  Sen är här en aspekt till på detta. Någon man som har träffat EN kvinna EXKLUSIVT utan at hon har rullat runt andra? Jag tror inte det. Könsfördelningen är helt tokig här. Kvinnor rullar runt flera killar samtidigt. Det är väl först när hon har fallit och fått känslor för någon som bara en gäller (han är för övrigt ett jävla as om de inte är besvarade).

  Den absolut vanligaste ursäkten för att inte ses, utan då träffa någon som är snyggare på bild, är att man har bokat tvättstugan.

  • Mrwhoo

   What_A_Man – Jo det där känner man igen, eller varför inte tjejerna som skriver med en ett tag, för att sen skita i att svara när hon hittat nått intressantare. Slutar man svara när någon skriver så försvinner problemet automatiskt! Fittigt och respektlöst är det iallafall, ingen uppskattar att bli ignorerad istället för att på ett vuxet sätt avsluta konversationen med att förklara att man inte är intresserad. Det finns rätt många HP tjejer som fortsätter leta ”den rätte” medans man dejtar henne, det gäller ju att inte gå miste om nån gobit skulle höra av sej med några dåliga raggningsrepliker, man måste ju hålla dörrarna (och benen) öppna.

  • Tilda

   Så gör killar också. Jag svarar alltid fastän jag kanske skriver att jag inte är intresserad. Så sluta dra alla tjejer över en kam.

  • Tilda

   Tips. Säg I början o skriv i din press att du vill ses tidigt så är hon förberedd på det. Kan inte svara för alla tjejer men alla är inte så. Vissa tjejer ses gärna inom en snar framtid då det mesta ligger i personkemi 🙂
   Du har kanske haft otur.

 2. Erik

  Rätt självklara idéer … om man nu ens kommer till skott via HP eller blir ständigt trakasserad av deras egen personal i form av admin105 som raderar profiltexter utan minsta förklaring och sitter och minutföljer minsta försök att göra ny profiltext som han sen raderar .. och därtill inte tillåter någon att svara på de mejl som skickas.

  Märkligt nog raderas alla dessa sanningar så fort HP får syn på dem .. de vill inte att folk ska få veta vilken skitsajt de driver.

  Fråga er okså hur de på 1 år gått från 5 till 12 miljoner i omsättning när det inte finns någon direkt reklam på sajten. Har ni fått mer skräppost i er mejl eller rentav i brevlådan hem .. då kan ni räkna ut med era bakändor vem som ligger bakom. Per Martin Julius Wikborg.

  • Erik

   Vet du vad en sån där kommentar kallas – Trolling!
   Om du inte har något konstruktivt att tillföra så behöver du inte försöka göra dig lustig och provocera med dylika påhopp. Troll!!

  • What_A_Man

   Sannolikheten att träffa någon att tycka om ökar ju inte direkt om man låter bli att använda de kanaler som finns för att komma i kontakt med singelkvinnor.

   Man letar helt enkelt efter undantaget. Jag har stött på några sådana. Men det borde vara att de som nu utgör den stora massan utgjorde undantagen.

   Såhär, de som det har stannat vid att vi är lite kompisar. Hade de stått med en bil där batteriet är dött och ringt och bett mig om hjälp att få igång eländet så hade jag naturligtvis hjälpt dem om jag hade kunnat. De var ju schyssta mot mig, vi hälsar på varandra de gånger vi stöter ihop, står och snackar bort fem minuter eller så. Det blev inte känslor mellan oss även om vi båda var på jakt efter just den biten.

   Men den stora massan som ratar folk till höger och vänster, är ute på träffar för att sen inte höra av sig, inte ens svara om man försöker nå dem… Hur mår de egentligen inombords. I den andra tråden var där ju en kvinna som blev riktigt utskälld för att hon höll en mask uppe om sin egen perfektionism och därför dög inte männen här till henne. Det beteendet hon beskrev att hon hade är gängse bland kvinnorna här. Man kanske inte kan tycka om alla, men man kan i varje fall försöka bemöta alla på ett vis så man kan se varandra i ögonen om man stöter ihop i verkliga livet.

 3. jahaja

  Det var tråkigt att du uppfattade min kommentar som provocerande och att den inte tillförde något. Men, det ligger hos dig att välja se meningen på det viset. Det är så lätt att misstolka text när man inte har människan framför sig och även då kan det misstolkas. Jag undrade mest hur det kunde komma sig att man väljer att vara kvar? Brukar läsa inläggen som skrivs här och särskilt ett inlägg fick stor respons. MInns inte titeln men, ngt om att spela spelet eller ej. Intressant med diskussioner. Men, jag ser att en hel del inlägg verkar handla om ”dåliga erfarenheter”. Vilket även fortsatte här. Så, det var mest en undran. Jag anser inte det är konstruktivt att lyfta samma dilemman om och om igen.


Kommentera