för bra

VINN LYXIG WEEKEND FÖR DIG & DIN BÄSTA SINGELVÄN

Är du också för bra för att vara singel? Låt 2018 bli kärlekens år. 

I år firar vi på HappyPancake 10 år. Det vill vi såklart fira med dig. Därför ger vi bort en riktig lyxig weekend för dig och en singelvän. Vi kommer att boka in er på spa och skämma bort er med champagne, trerätters middag, hotellnatt och frukost.


Låter det som en dröm? Allt du behöver göra är att tagga en vän som är för bra för att vara singel i dina sociala medier. Använd hashtagen #förbraförattvarasingel och en kort motivering.

Till exempel @hassejansson är #förbraförattvarasingel för att han är en kung både i köket och på dansgolvet. Kom ihåg att du måste ha en öppen profil för att delta. Vinnaren presenteras den 20:e januari.

God jul och ett riktigt kärleksfullt nytt år önskar hela gänget på Happypancake!


Vi älskar kärlek och vi tycker inte att det ska kosta ett dugg. Därför kommer det alltid att vara 100 % gratis att vara medlem hos oss. Och då menar vi gratis hela vägen, inga extra funktioner som kan ”låsas upp” eller något VIP- medlemskap. Hos HappyPancake hittar du över en halv miljon medlemmar, så chansen att stor att det finns någon som vill lära känna just dig.

dating


Det finns 7 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Peter

  Men… Om han, eller hon, är för bra för att vara singel, varför lägger man då inte beslag på människan? Är det en kille som är för bra väntar tjejen på hans steg. Är det tjejen som är bra är det bara att ta kölapp och vänta på att det är ens tur i haremordningen.

  Eller kanske skita i hp och ses i stället. Men då är man ju inte singel.

  • ML

   Newsflash: Att någon är en bra människa som man önskar ska träffa någon innebär inte att man känner sig attraherad av personen.

 2. Dold

  Inte konstigt att strävan mot ett samhälle befriat från onödiga normer går så långsamt, när den här typen av hashtags dyker upp. Varför ska människor värderas efter sitt civilstånd, och varför är ”belöningen” för en bra människa (vad nu det är, finns det en skala?) tvåsamhet? Vad blir det nästa gång? # fördåligförattbliälskad?


Kommentera