Drömdejten happypancake

🌟 Vinn din drömdejt! 🌟

För de flesta innebär en klassisk dejt kanske ett biobesök eller en fika. Mysigt, javisst – men inte speciellt nytänkande. Varför inte slå din dejt med häpnad istället? Vi förverkligar din drömdejt!

Nu har vi på Happy Pancake  bestämt oss för att låta en lycklig singel få sin drömdejt uppfylld och ber därför DIG, kära medlem, att skriva till oss och berätta om just DIN DRÖMDEJT. Har du alltid velat se Eiffeltornet med någon? Skåla i champagne i en luftballong? Eller rida Islandshäst i ett vackert vinterlandskap? Låt fantasin flöda!

För att delta:  (LÄS NOGA)

 1. Mejla  love@happypancake.com och märk mejlet Min drömdejt. Skriv så detaljerat som möjligt vad din drömdejt innefattar, varför du vill göra just det och vem du vill ta med dig. Skriv ditt användarnamn på Happypancake.
 2. Följ oss på Instagram @happypancake och gilla vår sida på Facebook @HappyPancakese

Tävlingen pågår fram till den 1:a juni. Drömdejten innefattar 2 personer och har ett maxbelopp på 6000 kronor. Du behöver vara okej med att synas på bild. 

                                                   🌟 STORT LYCKA TILL! 🌟

05bd34966110caccf383393057768433

dating


There are 8 comments

Add yours
 1. Peter

  Ni får slänga in typ tre nollor till om man ska impa på golddiggerstjejerna. Där får vara till att chartra ett privatflyg, hyra en lyxkryssare med besättning och butler och någon månads uppehåll…

  Eller just det, tjejer som är något att ha ses glatt över en kopp kaffe eller en burgare. Hon betalar för sig själv med. Med betoningen att hon ses.

 2. lena

  En åktur med häst och vagn genom skog och mark utanför stan , med ett fikastopp ELLER mousserande vin + goda ostar skulle vara en riktig höjdare

 3. Mustang 89

  Hej.
  Håller nog med Peter. Vanlig tjejer/ damer som verkligen vill dejta och som är seriösa nöjer sig nog med nått vanligt enkelt. Fika, bio eller kanske en matbit på nått enklare ställe.
  Dessutom så har jag ingen dejt så vad ska man vara med i tävlingen.


Post a new comment

(OBS! Din E-postadress publiceras ej.)