veckans-singel-1

Veckans singel: Mounu!

Det har blivit dags att presentera veckans singel! 22 åriga singelkillen Mounu från Stockholm som till vardags blandar drinkar i baren, men på kvällen älskar att koppla av framför en serie. Han längtar efter någon att mysa med i höstmörkret! Blir det du?

Hej Mounu! Vem är du?

Jag är en kille  22 år som jobbar som bartender och trivs jättebra med mitt jobb.  min fritid gillar jag att träna  gym och hålla igång, och jag tackar inte nej till en shoppingtur med en vän.

Vad kan den person som dejtar dig förvänta sig?
Att träffa en lugn och trevlig kille som gillar och hitta  saker. Som är romantisk men som även kan tycka att det är skönt att ta det lugnt en hemmakväll i soffan och bara vara med varandra.

Vad äter du helst till frukost?
Jag gillar och äta nyttigt så det brukar bli kokta ägg och toast.

Vad drömmer du om?
Att hitta rätt kvinna och i framtiden skaffa en egen familj och vara lyckliga tillsammans. Sen drömmar jag om att bli mäklare.

Beskriv en perfekt dejt?
En promenad tillsammans och en fika efteråt så att man får chans att lära känna varandra ordentligt.

Vad är romantik för dig?
När man ser personen, blir glad och man längtar tills man får träffa personen igen.

Hur spenderar du helst en ledig söndag?
Jag börjar gärna dagen med en god frukost. Sedan försöker jag att vara hemma och kolla ikapp mina serier :). Jag gillar att ta det lugnt  söndagar.

ANTINGEN ELLER

Morgonmänniska ( )    Kvällsmänniska (x)
Soffan (x )   Krogen (  )
Romantisk middag med tända ljus ( x )   Kebaben  hörnet  (  )
Uppklätt ( x )   Nedklätt (  )
Solsemester   stranden  (x )
Lyfta hantlar (x )   Lyfta ölglas (  )
Drömmare ( x )   Realist  (  )

FAKTARUTA

Namn: Mounu.
Ålder: 22 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Bor fortfarande hemma :).
Jobbar som: Bartender.
Letar efter: En kvinna som är mellan 22-30 år.

Dejta Mounu? Skriv direkt till Messi10  eller mejla love@happypancake.com och skriv ”dejta Mounu” i ämnesraden så vidarebefordrar vi mejlet. 

veckans-singel-mounu

/Vill du bli veckans singel? Mejla love@happypancake.com, skriv ”Veckans singel” i ämnesraden, beskriv kortfattat dig själv och bifoga en ansiktsbild. 

dating


Det finns 13 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Kalle

  Ändå rätt intressant att förra ”veckans singel” (Louise) som var en helt vardaglig tjej fick en massa kommentarer medans denna killen inte har fått en enda kommentar 🙂
  Detta säger ju en hel del om hur passiva och extremt kräsna tjejer faktiskt är. De väntar på att Hollywood-idolen ska komma ridandes på sin vita häst och be om deras hand 😉

  • Lillan

   Fast nu handlade ju kommentarerna på Louise inlägg om att hon inte borde lyftas fram här, att en kille hade varit mer välförtjänt av platsen och sen fortsatte det med män som generaliserar och klankar ner på kvinnor som vanligt på den här bloggen.

  • ALEX

   PRECIS!

   nu är det experimentalt bevisat tjejers tankesätt:
   ”drömprinsen ska vänta när det blir hans tur”

 2. Sandra

  Tjejerna kanske mejlar honom direkt : )
  Intressant att alla killar här alltid skriver ”alla tjejer är si, alla tjejer är så”. Nej alla är inte likadana. Men en anledning till att ni fortfarande är singlar är nog att ni klumpar ihop alla av det kvinnliga könet. Gör inte det och se alla som individer.

  • Kalle

   Ett väldigt typiskt svar av en tjej när argumenten tryter. Nej, du har ingen om varför ”vi” (du klumpade själv precis män i facket ”ni”) ärr singlar.

 3. Sandra

  Fast nu pratade jag om er som skriver här. Det är ju tydligt att ni klumpar ihop alla män. Jag kan ju inte ta ansvar för alla andra tjejer och varför de inte kommenterar. Har inte tid att argumentera, sitter och väntar på att min drömprins ska komma ridande på en vit häst : ) Ha en bra dag Kalle!

 4. ViraStina

  Nej Kalle, det säger ingenting alls om någon eventuell kräsenhet hos tjejer. Det säger bara att de kvinnor som läser här på bloggen, inte ser någon anledning att kommentera. Hur många män som skrev under den förra singeln, säger heller inte ett dyft om hur kräsna män är. Det visar bara hur många män som har lust att skriva en kommentar på bloggen.

  Vore jag intresserad av att kontakta Veckans singel, skulle jag verkligen inte trumpeta ut det här. Men det är jag. Andra gör helt annorlunda.

  Just av den anledningen skrev jag en kommentar under ett tidigare Veckans singel-inlägg, där jag efterlyste återkoppling efter en tid, från de som varit Veckans singel. Jag är faktiskt nyfiken på att få höra om det gett något resultat. Om den där annonsplatsen gav någon märkbar skillnad.

  Jag kan nämligen tänka mig att det lika gärna framstår som lite desperat, till exempel. Eller att somliga drar sig för att skriva till Veckans singel, för att man kanske tror att de kommer att drunkna i mail. Det kan även tänkas att effekten blir olika för män och kvinnor. Vore kul att veta på sikt.

  • john

   Jodå, läste en artikel att det var en stor samling kvinnor som vallfärdade från ena pannkakan till den andra t****r, och som i sin tur gjorde t****r dåligt. Så kvinnor på hp, är ”speciella” i en generell åskådning och har ett rykte om sig. Sen får ni kvinnor och tänka på att som kille sitter man först och skriver till dom man finner intressanta, sen när dom inte svarare, så går man vidare, plötsligt är man uppe i 40- 60 individuella brev till kvinnor i veckan. Fortfarande inget svar. Ibland får man något halvt motiverat svar som säger typ, hej… sen något oerhört ointressant. Kvinnor behöver helt enkelt inte anstränga sig.

   Då insåg jag sjukligheten med kvinnor på dejtingtjänster. Jag insåg också att jag satt och skrev och läste profiltexter på all min lediga tid, för jag ville hitta någon att gå på dejt med. Men jag har på senare tid slutat skriva till kvinnor. Jag skriver kanske någon gång i månaden på sin höjd. Mest går jag in för att lästa kvinnors ibland helt sjuka profiltexter för nöjes skull. Jag har helt enkelt valt att låta dom kvinnorna sitta på sina profiler och bete sig som bortskämda sessor som sitter inlåsta i sina drömslott och förbli en olitterär skugga. Ja många kvinnor, kan inte stava till dom mest enklaste av ord.

   Personligen är jag ingen psykopat, pedofil, våldtäktsman eller liknande och söker kvinnor enbart mellan 30-40. Men när man finner sig själv att man skriver mer och mer till dessa identitetslösa kvinnor, ja dom är utan identitet för det känns som låtsaskonton. Eftersom många kvinnor är av inställningen lika barn leka bäst så kör jag på det med. Det kan funka bäst, är du fet, så ska du umgås med feta människor, är du ful, ja då ska du umgås med fula människor är du snygg ska du bara omges av snygga människor.

   Mer cyniska, bittra och väldigt speciella kvinnor har jag personligen inte mött någon annanstans än på dejtingsidor.

   Sen som kille, så får man bara upp profiler från kvinnor, ibland enstaka killar. Oftast är det många kvinnor som har fakekonton för att dom är för fega för att visa att dom varit inne på ens profil. Men det är lugnt tjejer, jag skiter ganska blankt ifall ni tittar på min profil och inte skriver. Men skriver ni så brukar jag visa er mitt fullaste intresse och är hövlig och respektfull. Tyvärr letar jag inte efter kvinnor som fött 3 barn. Tyvärr för det är kvinnor med barn som skriver till mig. Resten verkar vilja ha stureplans genetalier. Inget fel med det, jag har heller inga problem att vara singel och ensam, jag kan ha roligt ändå 🙂

   Så säg inte att man skall sänka ribban, det gör inte en enda kvinna på denna sida. Inte 1 enda.

   Ingen fördom, bara den erfarenhet som erbjudits här av alla kvinnor. Och ni kvinnor som tar åt er, ni är 3-5 kvinnor, som skriver på kommentarerna, det är alltid samma kvinnor som skriver. Bara så ni vet, att det finns x antal tusen andra kvinnor på sidan också.

  • ViraStina

   Men vet du John – ni är bara några få killar här som skriver på bloggen också. Alla ni påstår att ni skriver personliga, intressanta mail som anknyter till tjejens profil, att ni är seriösa och verkligen letar dejter, att ni alltid svarar åtminstone med ett Tack, men nej tack på tjejers brev.

   Och vet du, jag tror er. Ni som skriver här, gör säkert det. Ni beter er säkert utmärkt i dejtingen. Annars tror jag faktiskt inte att ni skulle läsa och skriva här på bloggen.

   Men min och de flesta andra kvinnors upplevelse är att ni är undantag. Det är löjligt hopplöst för många av oss kvinnor att få någon vettig kontakt över huvud taget. De allra flesta män tycks inte vara det minsta seriösa. De tycks mest vara ute efter lite riskfri kvinnlig bekräftelse i mailformat. Träffas i verkligheten vill de absolut inte.

 5. fredrik

  Haha den här debatten igen. Jo men kvinnor är aktiva och skickar mailet minst lika mycket som män. Jag har länkat till undersökningar i andra trådar. Enligt happypancake så skickar män inledande mailet vid cirka 90 procent av tillfällena. Män skickar totalt ungefär 50 procent fler meddelanden än kvinnor. Detta är ungefär samma siffror som en undersökning som Okcupid utförde. Så det borde vara mer intressant att diskutera om anledningen till varför det ser ut så här. Kanske även angående kvaliteten på de mail som skickas.

  • Johan Krüger Haglert

   Det är ju väldigt enkelt varför det är så Fredrik.
   Oavsett vad genuskommunistflummarna påstår så existerar kön (och folk gör olika bra saker och är olika bra) och en kvinna är fertil en kortare del av sitt liv, kan inte skaffa sig lika hög avkomma under lika kort tid, tar en mycket större risk i och efter barnaskapanet än mannen. Således är kvinnan (i.a.f. pre-preventivmedel och ur mannens perspektiv försörjningsansvar) mer selektiv.
   Ur det kommer ju de många fler försöken och utifrån träffsäkerheten den låga kvaliteten.
   Varför folk är så blåsta att de inte kan lista ut det själva vettefan. Rimligtvis samma anledning till att kvinnor tycker att de kan skicka i presentation med för brev får de ju ändå.
   Jag kan väl passa på att krossa det idiotiska påståendet om att folk skulle gilla olika också. Ta alla träningsmänniskor som vill hitta andra träningsmänniskor, alla karriärs- eller för den delen hippieflummare som vill hitta likasinnade o.s.v..

  • Hasse

   hahaha varenda inlägg slutar likadant… det är som ett forum för dementa. 😂 Men va fasen… fredag idag och då slår vi klackarna i taket och slänger in en ny profilbild och ber till dejting-guden Dr Phil.

   Trevlig helg alla. 😘


Kommentera