VECKANS SINGEL

Veckans singel! (Del 1)

Varje vecka kommer vi att presentera två härliga singlar här på Happy Pancake som vi boostar lite extra i sin jakt på kärlek. Först ut har vi Stockholmsborna Sandra och Linus. Blir det DU som går på dejt med någon av dem? 

SANDRA 

Sandra

Ålder: 37
Bor: Vällingby
Familj: Två döttrar på 8 och 16 år
Jobbar som: Undersköterska

Söker: En kille

Hej Sandra! Beskriv dig själv?
– Jag är en omtänksam och varm tjej. Älskar naturen och vistas gärna där såväl sommar, vinter, höst och vår. Jag uppskattar god mat, fina vänner och min familj.
Vad kan man förvänta sig om man dejtar dig?
– Att träffa en ärlig och lojal tjej med humor, som bjuder på sig själv.
Vad söker du hos en partner?
– Ärlighet och respekt, samt en kille som är redo för en seriös relation med en tjej med barn från tidigare förhållande.
Vad drömmer du om?
– Att bo på landet!
3 platser du skulle vilja besöka?
-Kebnekaise, Maldiverna och Barcelona
Vad gör du helst en ledig söndag?
– Strosar på en långpromenad med tillhörande picknick.

ANTINGEN ELLER

Morgonmänniska ( X)    Kvällsmänniska (  )
Soffan (X  )   Krogen (  )
Romantisk middag med tända ljus ( X)   Kebaben på hörnet  (  )
Uppklätt (  )   Nedklätt (  X)
Katt (  X)   Hund (   )
Lyfta hantlar (  X)   Lyfta ölglas (  )

Vill du dejta Sandra?
Användarnamn: ettplusett på Happypancake.com eller mejla love@happypancake.com och skriv
”dejta Sandra” i ämnesraden.

LINUS

Linus

Ålder: 27 år
Bor: Skärholmen
Familj: Nej – all alone!
Jobbar som: Tennistränare

Söker: En tjej

Hej Linus! Vem är du?
– En lättsam kille som tycker tillvaron blir roligare om man har glimten i ögat. Försöker leva rätt sunt och aktivt, men glömmer aldrig att vila är minst lika viktigt.
Vad kan man förvänta sig som man dejtar dig?
– Att första dejten blir väldigt avslappnad, att vi ses med rätt så korta mellanrum och hellre ofta än sällan. Samt en bowling-dejt inom en inte allt för avlägsen framtid!
Vad äter du helst till frukost?
– Helst en hotellfrukost som innehåller minst fyra pannkakor med choklad på…! Men till vardags blir det gröt, två knäckebröd med kalkon på och ett kokt ägg.
Vad drömmer du om?
– Dröm på lång sikt är att att när man kommer upp i åren ha en semesterstuga i Filippinerna. Dröm på (förhoppningsvis) kortare sikt är att träffa en tjej som vill dela den drömmen med mig.
Hur ser din vardagsstil ut?
– Väldigt casual och lite sportig. Men för att vara helt ärlig – det här är inte min starka sida! Jag har faktiskt funderat på att ta hjälp av en stylist…
Vad är romantik för dig?
– Att dela en vardag ihop. Berätta vad som hänt mig under dagen, lyssna på vad som hänt dig, gå ut äta äta ihop på vår ”date-night” varannan vecka, sova bredvid varandra och åka på en mysig roadtrip eller wekeendresa på helgen tillsammans.

ANTINGEN ELLER
Soffan ( X)   Krogen (  )
Solsemester  på stranden  ( X)   Skidsemester i fjällen (  )
Katt ( X )   Hund (   )
Spara (  )   Slösa ( X )
Lyfta hantlar ( X)   Lyfta ölglas (  )

Drömmare (  )   Realist  (X )

Vill du dejta Linus?
Användarnamn:  Limpasterix på Happypancake.com eller mejla love@happypancake.com och skriv ”dejta Linus” i ämnesraden.

______________________________________________________________________

/Vill du bli veckans singel? Mejla love@happypancake.com, skriv ”Veckans singel” i ämnesraden, beskriv kortfattat dig själv och bifoga en ansiktsbild. 

dating


Det finns 10 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Anna

  Skoj att det är igång! Nu hoppas jag att vi även får se singlar från mindre städer som är de som till synes har svårare att nå ut , å iaf betydligt mindre ”utbud” av singlar än de i storstäder.

  • HappyPancake

   Hej Anna! Ja, visst är det kul. Absolut – kan garantera att även singlar från mindre städer kommer att ta plats som veckans singel. Kram /Cecilia

  • Erik

   Personligen tycker jag att ”standardfrågorna” exkluderar alternativa möjligheter och utmålar stereotyper. T ex du måste föredra antingen katt eller hund .. att inte föredra något är inte ett val. Ett annat exempel är att du antingen måste vara en soffhängare eller en krogslirare …

   Standardfrågor av ovanstående typ skapar bara än mer ytlighet, generalisering och verklighetsfrämmande fantasier om hur förhållanden och beteenden ska vara.

  • John G

   Tänkte faktiskt samma sak.
   Ingen av frågekategorierna var densamma för Sandra och Linus.

   Hade det inte varit bättre i sådana fall att kopiera in presentationstexten de själva har skrivit i sina profiler?

  • Anneli

   Erik

   Du pratar om frågor med förbestämda val, typ 2-valsfrågor, antingen eller-frågor som det var här i slutet, det är inte det jag syftar på när jag skriver standardfrågor utan de första frågorna. Standardfrågor är just samma frågor till båda/alla där de kan ge sina individuella svar.
   Här har de inte ens fått samma första fråga:
   ”Hej Sandra! Beskriv dig själv?”
   ”Hej Linus! Vem är du?”

  • HappyPancake

   Hej Anneli och ni andra! När vi gjorde frågorna var tanken att det skulle vara roligt med lite variation, istället för att bara ha exakt samma standardfrågor vecka ut och vecka in. Men jag har läst era kommentarer och tagit till mig av den kritiken. Det finns nog både fördelar och nackdelar med standardiserade frågor så vi får se hur upplägget blir framöver! /Cecilia

 2. Jimmy

  Ja kul att det är igång. Men kan ju hålla med om att standardfrågorna inte direkt är så djupa. Ska jag själv välja mellan soffan och krogen blir det svårt. Jag gillar inte att gå på krogen, och jag äger ingen soffa. Värre blir det med frågor där inget eller båda alternativ passar. Vin eller öl brukar ju vara vanlig. Visst, öl om jag måste, men helst inget av dem. Och så sista frågan som Linus fick – drömmare eller realist? Där hade jag velat kryssa både. Jag är definitivt en drömmare, men mina drömmar är också realistiska.

  I vilket fall ska jag fortsätta följa det här. Bra initiativ!

  • HappyPancake

   Kul att du gillade intiativet Jimmy! Självklart skulle man kunna gå djupare in och verkligen göra en lång, ordentlig intervju. Dock så tror vi att detta format är mer läsvänligt och roligare helt enkelt för den här bloggen. Självklart är inget svart eller vitt och ibland är det ju (som du skriver) faktiskt både och… men de fick kryssa i det som passade in på dem BÄST av de två alternativen. Det kan också ge intressanta svar när man tvingas ta ställning. Förhoppningsvis kan en dejt leda till mer djupgående samtal och frågor, men att detta intiativ kan vara starten på det. /Cecilia

  • Jimmy

   Jag tycker formatet är helt OK. Man kan ju faktiskt klicka sig in på deras profiler och läsa mer om det finns något här som fångar ens intresse.


Kommentera