8

Vi presenterar: Veckans singel!

Vi på Happy Pancake är superglada att få presentera ett nytt koncept här på våra kanaler; nämligen VECKANS SINGEL! Det är ett tillfälle för er, bloggläsare och medlemmar, att lyftas fram i rampljuset och öka chanserna till dejtande och kärlek.

Allt du behöver göra är att mejla till love@happypancake.com och märka mejlet med Veckans singel. Berätta lite kort om dig själv och om varför just du borde få chans att dejta mer. Bifoga även en tydlig bild på dig själv och glöm inte att skriva med ditt användarnamn på Happy Pancake. Vi kommer sedan att välja ut en kvinna och en man som presenteras här på bloggen och i våra olika kanaler på Happy Pancake.

Ta chansen och ansök på en gång! Eller varför inte tjata på din fantastiska singelkompis om att ställa upp? Vi vill ha både män och kvinnor i alla åldrar, utspridda över hela landet. LYCKA TILL!


Är det du som blir Veckans singel? ♥

dating


Det finns 23 reaktioner.

Lämna kommentar
  • Mr x

   Tyvärr så blir det nog motsatsen. Tjejerna kommer få mer uppmärksamhet 😉
   Har suttit och tittat lite vad det finns för ”fiskar” där ute på en hel del dejting sidor/appar etc.
   Det man ser är tydligt att en kvinna kan skriva i princip allt och hon får svar. En kille som en annan hade ansett ”vettig” får knappt ett enda svar. Det är inte ovanligt att en tjej kan få över 100 svar och en kille får knappt 5 svar om ens det. Även fast det mer eller mindre står ”samma sak” vad de är ute efter etc.

  • fredrik

   Ja det är olika förutsättningar för män och kvinnor. Kvinnornas marknad hör man ofta och jag skriver under på det. Men fan, tycker att båda könen har ett ansvar, männen kan bli lite lugnare och inte skicka 40 mail på 40 minuter, utan tanke och substans. Detta skulle ju få kvinnorna att behöva besöka lite profiler, ta lite initiativ och skriva lite. Men, jag brukar ta upp frågan om jämställdhet på olika plan med tjejer jag pratar med. De flesta är ganska nöjda med hur det ser ut på dejtingfronten, men vill gärna ha jämställdhet och lika villkor på andra områden. Så jag är med anledning av detta inte helt säker på att tjejerna skulle ta initiativ om de inte fick massa kandidater att välja mellan.

   Sedan så finns det ju undantag, kvinnor som får mindre mail och män som får mer. Men den statistik som jag har sett talar sitt tydliga språk, generellt så får kvinnor mycket mer uppmärksamhet på dejtingsidor, på gott och ont kan jag tänka mig. Om inte syftet med att vara medlem är att få uppmärksamhet, då är det ju bara fördelar.

 1. Nadine

  Jag och mina vänner har fått många mejl. Men alla kämpar med att få killen att vilja träffas mer än en gång. Att det är svårare för killar är inte sant. Alla jag känner kan vittna om motsatsen. Börjar bli tjatigt om att killar har så svårt. Ni har ingen aning om hur många singlar jag känner som aldrig hittar en kille som stannar. Dom går på date ibland. Men sedan är killen borta, håller på med sina intressen och tjejen förblir ensam.

  • Micke

   Valet av killar att träffa kan vara del av problemet.
   Vågar påstå att jag är en bra och stabil kille, ser helt okej ut osv. Men innan jag hittar en tjej som vill/vågar träffas får jag nobben/inget svar osv från nåt hundratal.

  • Apan

   Nadine: Men hur är det de andra killarnas fel? De hundratals killar ni tryckte bort och som ni inte gav chansen? De killarna ni inte ens kollade presentationen hos?

   Samma sak som när tjejer här på bloggen skrivit att killarna har makten för att de bestämmer om det blir en dejt eller inte. Hur hjälper det att en kille fick chansen när hundratals andra inte ens fick något svar?

  • Alexander

   Nadine: varför skulle man som kille vilja träffa en medelmåttig tjej igen som spacklar sig, lever osunt och har en underutvecklad dryg personlighet?

  • rickard

   Hej jag skulle gärna gå på date, men om ni kvinnor inte kollar efter bara de snyggaste killarna så skulle ni säkert få flera date, men killar som ser normala ut och som vill ha ett fast förhållande för aldrig någon chans att gå på en date, Ni får läsa prestationerna lite mera noggrant många killar är tyvärr bara ute efter en night stand, men kolla runt efter de ni tycker verkar vilja satsa på ett riktigt förhållande och titta inte bara på bilderna

  • Nadine

   Jag är ingen sån person som ”spacklar” och är ytlig. Men ändå vill ingen kille ha mig. Har även tre kompisar som aldrig får dates. Ni killar är sååå kräsna. Ni skriver men sedan blir det ingenting. Och killar kollar mest på bilder och tänder på bilder. Vi tjejer vill ha mer. Skärpning!

  • Alexander

   Jag hoppas att människor inte är så korkade att de väljer sina dejter bara efter bilderna… Däremot är ett problem att många förskönar sig själva på bild och i text. Jag kan förstå att deras dejt kan bli besviken. What you see is NOT what you get.

 2. Conny

  Nadine

  Dom tjejerna du skriver om fick i alla fall gå på nån dejt då och då. Dom hade till och med killar där dom hade en chans att gå vidare med. Jag har varit på dejtingsidor i 15år utan att få en dejt, inte ens ett mail. Vi är många män som har upplevt detta.

  • Nadine

   Hoppas du får gå på dates bara för att bli dumpad. Så får vi se hur roligt du får ha. Det är inte kul kan jag meddela. Så var glad att du slipper. Bara en tjej jag känner har fått gå på andra eller tredje dates. Men då har killarna ändå fortsatt leta på happy pancake!

  • Conny

   Nadine

   Jag blir hellre dumpad på en dejt än att aldrig få en dejt. Blir man dumpad trist men man har i alla fall haft en chans.

   Sen kan du få prova hur det är att vara man på en dejtingsida. Du hade gett upp efter 5min.

 3. Romantisk-tjej

  Jag har pratat med vänner som bara kollar dejtingsidan en halvtimme ibland, kollar runt, skriver några mail och sedan loggar ut. Och så undrar de varför de aldrig får svar.

  Jag satt aktivt minst 4 timmar (så att man syns i listan) och letade och skrev till c:a 150 personer i månaden, använde matchningsfunktioner, såg till att vara online ca 10 timmar per dygn. Testade olika tider på dygnet eftersom det då finns chans att få med de flesta aktiva inom sitt sökområde. Trots detta fick jag få svar. Men jag fick svar..Många oseriösa dock, så killar har verkligen inget att vara avundsjuk på.
  Men – vill du ha mail så kan du få det. Vill man ha irl-träffar blir det genast svårare.

  Jag har killkompis som klagade på få mail. När han började använda sidan på det sättet som jag gjorde började mailen droppa in även för honom.

  • Conny

   Romantisk-tjej

   Vem orkar lägga timmar på nätdejting? Jag har ett liv. Sen fördrar jag Lotto. Det är spännande, man vet aldrig när det händer. O ja, man vinner faktiskt på Lotto utan att ägna timmar på det. Det kan man inte säga om nätdejting.

   Sen är man nog rätt desperat om man lägger så många timmar på nätdejting. Hade du inget vettigare att göra? En promenad, krypa upp i soffan med en härlig bok och mysa, äta god mat, lägga sig i tid för att vakna utvilad istället för att sitta uppe halva natten och jaga män som ändå inte vill träffas IRL.

   Nä nätdejting är verkligen bortkastad tid och nåt jag aldrig mer kommer att syssla med.

  • Romantisk-tjej

   Ja jag hade annat att göra och det var såklart ett stort misstag att maila på en dejtingsida i månad efter månad utan resultat. Men hoppet är det sista som överger människan. Jag hoppades på vinstlotten efter den stora mängden nitar jag hade gått på.

 4. Mim

  Men pojkar 🙂
  Har ni en sån attityd under ytan eller synligt så märks det
  upp med hakorna
  Det är inte enbart solsken att få mail och flirtar hit och dit, det räcker med ett guldkorn
  Dom tjejer som inte ens svarar glöm bort dom

 5. Dold

  Här kommer ett toppenbra förslag till bloggen; veckans dejtingutmaning! 🙂

  Eftersom så många uttrycker hopplöshet kring sitt dejtande, så kanske vi behöver röra om i grytan lite? Många har säkert en idealbild som de söker utifrån, men hur skulle det vara om vi frångick den lite (jag själv inkluderad)?

  Utmaningarna kan exempelvis bestå i att skriva till någon som har helt andra intressen än jag själv, är kortare än jag skulle önska, saknar bild men har en bra presentation, är blond fast jag gillar brunetter osv.

  Vem vet, det kanske kan hända alla möjliga spännande saker! 🙂 (Eller så blir det en flopp, men då har vi i alla fall försökt…)

 6. David

  Jag har själv varit sökande länge och aktiv både på HP och andra sidor tidigare.
  Jag har fått till ett fåtal dejter under mina ca 12 år på olika sidor.

  Innan facebook blev populärt så var det mer vanligt att tjejerna svarade på mailen man skickade ut till dem, numera blir ens profil knappt besökt när man har försökt kontakta någon.

  Jag märker också att många tjejer inte fyller i sina profiler helt med ”ideal profil” eller ens en presentation, så hur skall man då veta vad personen gillar? Då får man chansa med typ ”vilka sorts filmer gillar du att se på?”

  Att vara en seriös sökande på daitingsidor är ingen idé det verkar inte som att vara ärlig fungerar för att få ihop till en dait utan att man måste dra till med löngner för att någon skall svara.


Kommentera