cecilia happypancake

Välkommen Cecilia!

Det har blivit dags att hälsa välkommen vår nya relationsbloggare här på Happy Pancake. Hon heter Cecilia Salamon och vi kan lova att hon kommer bjuda på spännande och kul läsning här framöver. För att ni ska lära känna henne lite bättre var vi så klart tvugna att ställa henne mot väggen med ett gäng privata frågor.

Hej Cecilia! Vem är du?
– Åh, vad man hatar den där frågan, men okej… Jag är 27 år och bor i en etta i Stockholm ihop med mina katter. Jag är journalist, relationsexpert i tidningen SOLO och driver bloggen ceciliasbikt.se.

Vad gör du när du är ledig?
– Då dricker jag rödvin, lagar mat, drömmer och försöker att fly den grå vardagen så gott det går.

Vad kommer du bjuda på i den här bloggen?
– Jag kommer att försöka blanda både humor med djup och skriva om allt som rör kärlek och relationer.  Självklart kommer jag också dela med mig av peppiga dejtingtips och bjuda på en och annan egen dejting- anekdot…

Apropå det. Har du själv nätdejtat?
– OM jag har! Jag har faktiskt träffat flera pojkvänner genom nätet och en av mina bästa vänner träffade jag faktiskt genom Happy Pancake. För mig är det inte konstigare att träffa någon på nätet än ute på krogen. Jag tycker synd om alla som var singlar på 90- talet när Internet inte hade uppfunnits!

Varför ska man nätdejta för?
– För att livet är för kort för att låta bli! Det finns tusentals fantastiska singlar där ute som bara längtar efter någon att hålla om i vintermörket. Kärlek och närhet är ett mänskligt behov och jag tror från mitt hjärta att det finns någon för alla.

Sista frågan. Hur står det till med ditt egna kärleksliv då?
– Jag har både haft långa seriösa förhållanden och långa galna singelperioder med mycket dejtande, vilket jag är glad för! Nu har jag faktiskt nyligen träffat en jättehärlig kille som jag är så där töntigt och jobbigt förälskad i. Vi får väl se vad som händer i framtiden…

 

Har du en relationsfråga, vill du tycka till om inlägget eller undrar du något?
Skriv här i kommentarsfältet eller mejla Cecilia på: bloggen@happypancake.com

dating


Det finns 1 reaktion.

Lämna kommentar

Kommentera