19756145_10158963592465072_1667734921_n

Vad händer på pannkakan?

Ni kanske undrar vad vi på HappyPancake jobbar med hela dagarna? Förutom vår grymma support som manuellt godkänner alla profiler och bilder, svarar på mejl från er medlemmar och kämpar för att sajten ska vara så bra som möjligt – så pågår också en liten redaktionell verkstad. Jag (Cecilia) och Christian, som ni ju känner igen här från bloggen, bollar tillsammans med resten av HappyPancake- gänget, varje vecka aktuella/intressanta ämnen att skriva om på temat dejting och relationer. Har ni några idéer om vad ni vill se mer om på bloggen så kommentera nedan!

Vi driver även en Youtube-kanal, en Facebooksida och ett Instagramkonto – som vi jobbar med att fylla med roliga grejer. Vi planerar också singel-events och medlemsaktiviteter. Hösten kommer bli riktigt spännande och vi har flera roliga nyheter att dela med er *lovar*. Sajten kommer att få sig ett rejält ansiktslyft och vi blir mer mobilanpassade. DESSUTOM är vi i full gång med att spela in ett gäng roliga filmer. Jag vill verkligen slå ett slag för att följa oss framför allt på Facebook och Instagram. Där lägger vi ut allt vi producerar, blandat med både humoristiska och inspirerande bilder och filmklipp.

… OCH NU har det blivit dags att presentera Joakim Friberg. Han är en 26-årig singelkille som älskar att driva med sig själv och sin omgivning. På hans Instagram har han under flera år publicerat knasiga filmer om allt mellan himmel och jord. Vi gillade verkligen hans stil och frågade om han ville hitta på något med oss, och som tur är ville han det.

Så här kommer två helt nya sketcher som han har gjort i samarbete med oss. Igenkänningsfaktor hög!

 

Har ni några kul dejting eller relationssituationer som ni skulle vilja se förverkligade på film?

dating


There are 65 comments

Add yours
 1. Catwoman

  En kommentar angående att följa er på Facebook/Instagram. För min del kommer det aldrig att hända, tyvärr, eftersom det innebär att alla ens vänner ser att man följer en dejtingsajt. Det är ju inte precis något man vill skylta med inför alla vänner och bekanta… Lägg hellre upp informationen här på bloggen eller någon annan stans på hemsidan, tycker iaf jag…

  • george

   Catwoman

   Håller fullständigt med dig här. Lägg in allt här på hp istället. Precis som Catwoman säger så vill man inte visa alla vad man följer. För övrigt har jag inget konto på nån social media.

  • Fenrisulven

   Man skulle kunna argumentera att om ens vänner ser att man följer en datingsida, så har man hoppet uppe och inte är forever alone/inte kommit ut ur garedroben och håller ögonen & öron öppna för att matcha ihopa en med någon annan som också är singel.
   Men jag lever inte som jag lär och håller med, jag kommer aldrig följa HP på sociala nätverk. På sin höjd kommer jag besöka i incognito.

  • Catwoman

   FENRISULVEN: En av de viktigaste anledningarna till att jag INTE vill skylta med att jag följer dejtingsajter är att jag verkligen vill slippa alla välmenande försök från kompisar att “para” ihop mig med nån stackars singelman de känner. De blir bara jobbigt och pinsamt för alla inblandade, för mig, för mannen i fråga (som det inte alls behöver vara något fel på) och för kompisen. Jag väljer hellre själv vem jag vill träffa, det blir bäst för alla, och jag vill gärna träffa en potentiell partner i lugn och ro under en period först, innan hela omgivningen känner till det och ska blanda sig i med “goda råd”…

  • george

   Catwoman

   håller återigen med dig. Jakten efter en partner håller man för sig själv. Då slipper man en massa konstigheter.

 2. Peter

  Ser spänt fram mot förbättringarna. Hittills har hp kapitalt misslyckats med sina såna försök. Med ett undantag, de tog bort räknaren från besökstider.

  Hett tips på förbättring är att få folk att prata med varandra i stället för att glo på foton. Förslaget om öppet diskussionsforum var jättebra.

  • Klaz

   Det här är ju något som saknas på i princip varenda dejtingsite/app som finns. Man skapar sin profil och sedan glor man på bilder, det ger ju ingenting om man inte ser bra ut.

   Tänk om en enda sida satsade på interaktion mer än presentation. Den hade ju stått ut i mängden och fått bra mycket mer besök än dagens sidor.

 3. zzzzz

  något ni kan ta upp är ju varför män aldrig läser presentationer
  utan bara stirrar sig blinda på bilderna.
  och skriver de ngt så är det
  -hej
  – hej va gör du
  – hej snygg du är

  hej zzzzzzzzzzzzorry men ni får inget svar på tråkiga innehållslösa mail.

  • _scrubs_

   Jag läser alltid presentationer.
   Saknas presentationen så klickar jag bara ner oavsett hur hon ser ut, oseriös och rätt lat får man vara om man inte orkar bry sig att skriva en.

  • Fenrisulven

   Go go gadget generalisering!

   De flesta tjejprofilerna jag har besökt är antingen tomma eller ganska intetsägande. Exempelvis är den enda information man får reda på är att gillar att “fika med vänner”, “se på film” och “ha kul”. Inte mycket att anknyta till i ett mail.

   På andra sidan spektrumet så har man ibland tur och hittar en vettig person, som skrivit en intressant presentation och av någon anledning har matat in några kriterier och man matchar 100%. Man sätter igång och efter ett tag så har man lyckats knåpa ihop ett mail till en fullkomlig främling där man inte låter som ett creep. Ett mail som man arbetat på i ett par dagar, där man funderat och vridit på formuleringar och till slut kommit fram till något som blandar humor och charm på ett relativt bra sätt.
   Efter ett par dagar av konstant refreshande dyker sedan “Meddelandet läst”. Efter 3-4 dagar är besvikelsen total då man kommit underfund med att hon inte har spenderat lika mycket tid på att skriva ett lika bra svar, och bara blankt ignorerat dig efter all tid du lagt ner på henne.
   Ett par dagar senare då man hämtat sig från alla fantasier och tankar som aldrig kommer slå in, då man är tillbaka från ementionella bergochdalbanan så råkar man klicka in på hennes profil igen och ser att hon uppdaterat sin profil och tagit bort den informationen du pratade om. Då känner man det i magen, man trycks tillbaka i stolen, händerna åker uppåt, vagnen åker neråt och man börjar skrika.

   Efter x antal bergochdalbanor med tjejer som det kunde bli något med börjar man tröttna och den slentrianmässiga “like”n får betydelse. Kanske tittar hon in på min obesökta profil om hon är intresserad med genomtänkt presentation och får lust att skriva något, vad som helst eller skickar tillbaka en “like” som visar att hon tycker jag är intressant och inbjuder att svara på ett mail om det skickas.

   Flört likes är mindre känslomässig investering men det händer i stort sett aldrig att man får svar. Nästa steg är att skicka mail med massmail liknande innehåll då man inte behöver spendera så mycket tid på det hela. Jag har inte kommit så långt än och precis som _scrubs_ så klickar jag vidare om man inte kan skriva något vettig med en presentation/bild, efter 6+ år med 0 svar så börjat man tappa hoppet.

  • Nadine

   Sån igenkänning Risulven. 😅😑Jsg fick mest likes o sällan något riktigt svar förutom hej o vad görs,,,,själv skrev jag massor

  • diferente

   @FENRISULVEN
   Hög igenkänningsfaktor. Har full förståelse för att man inte alltid får svar, eller att det inte ens blir läst, det är inte det, utan man söker ju någon och den tid och engagemang man investerar här är ju inte värd hälsan om det inte leder nånstans, och har du varit här sex år utan några svar så förstår jag.

   Kan bättra på din text med att när man mejlat någon och kanske ser att mottagaren läst mejlet och kanske inte svarat och man råkar klicka in på damens profil igen och ser att – hon blockerat dig, ja då stannar bergochdalbanan mot en bergvägg. Folk är ofta mycket ovänliga här på olika sätt, ja hatfyllda. Visserligen söker folk kärleken här (de som gör det) men kärlek och hat ligger nära varandra, precis som man kan gråta av glädje och sorg, i båda fallen kommer tårar.

   Själv fattar jag f.ö. inte likes och gillningar, vad förväntas man göra, ”lika” och ”gilla” tillbaka, och vad mer, vem gör vad, vad menas. Det borde finnas en instruktion på HP, eftersom det säkert finns många (miss)uppfattningar om dessa likes & gillningar och hur de ska nyttjas. Om någon gillar något så kanske de gör bara det, men inte menar mer, ja ni förstår.

  • diferente

   @FENRISULVEN
   Edit sista stycket – jag menade både “gilla” och “flirtar”, lika svåranvänt.

  • Håkan

   Tror dom flesta är rätt likadana. Dom tjejer som mailat mig, har det till större delen just varit “hej” “hej hur är läget” eller något annat kort.
   Och jag anser heller inte att det stämmer angående presentationerna, jag skriver inte till tjejer utan presentation.

 4. Thomas

  Jag säger som alltid, fotokrav minst en i ett album och en tydlig profilbild inget trams med dolda foton ta bort foton på massa skit som citat o texter eller en bild på natur eller annat skit som inte föreställer personen i fråga vars profil man besöker. Presentationstext krav, inför en chatt så man kan ha riktig kontakt här på HP sen ett annat krav som borde vara en självklarhet man ska inte vara på en sida som denna om man INTE är singel det handlar om dejting sidan marknadsförs så så vad i helvete gör gifta o upptagna här??? sen får ni ta tag i detta för det finns personer som t,ex är en transa eller något annat då ska väl dom personerna kunna välja det som val inte enbart man eller kvinna för det rimma jäkligt illa varje gång ni visar prideflaggan här ändå kan dom som lever som hbtq personer inte välja något vettigt utan har bara 2 val man eller kvinna nä HP häng med lite va blir ju så fel när en man är staight men vill klä sig i kvinnokläder men ska regga sig som kvinna öhh va? gör fler val för alla mångfald tack. Och för oss som hatar o vägrar använda skit som Facebook, Instagram och alla andra liknande sidor ja fattar inte varför ni ska lägga allt där med larv det finns en sida den heter Happypancake då ska man fan inte behöva trams runt på hela nätet för att se sånt räcker om det finns här tack.

  • Markus

   Finns bara två kön. Så bara man eller kvinna är de enda som krävs. Och om det inte duger så är de ditt problem och inte HPs

  • ViraStina

   Markus:
   Dels finns det människor som inte vill definiera sig som antingen man eller kvinna, oavsett vad du tycker om det. Och dels finns det människor som söker både män och kvinnor.

  • Peter

   Finns tinder och badoo om foto är viktigt. Saknas presentation skriver fan inte jag för då finns inget att spinna på. Presentationskrav i så fall. Det hjälper ju inte att hon är snygg om hon är dum i huvudet.

 5. diferente

  @ZZZZ Jadå, tjejer är lika illitterata skall du veta. Sedan tycks alla tjejer apostrofera sin stora humor men skriver man något roligt i ett antimejl så visar nästan alla att de inte har någon humor. Jag vill inte ta upp utrymme med att leda det i bevis, men folk är mycket förställda i sina pres och saknar självinsikt, inte alla förstås, men många.

  @THOMAS Well spoken. Även om det finns folk som kan ha legitima skäl (?) att vara utan foto på dejtingsidor, som en tjej som inte ville bli sedd av sitt ex som var på HP samtidigt, så tycker jag att HP har en utvecklingspotential här, och om HP inte vill hindra att folk kan vara utan foto här så måste det införas en funktion så att de med foto kan hindra folk utan foto i sina sökresultat och hindra folk utan foto att ens se ens profil. Har precis för ovanlighetens skull bytt några mejl med en sån där fluktar-tjej med påse på huvet och när jag skrev att nu vill jag inte fortsätta utan att se vem jag talar med så svarade hon att ”jasså, är du en sån där, ja då avslutar vi här”. Vad är det för typer? En del tjejer skriver “inget foto = inget svar” medan andra tjejer bara fluktar runt utan foto, vad vill de här? Vänsterprasslare?

  Sedan kan ju alla överlastade fotoalbum med alla dessa ”djupa citat” vara gulliga, men i längden är det töntigt och eftersom så måna tjejer har det så blir det inte ett dugg orginellt. Det enda orginella är tjejerna själva och bild på dem.

  Instämmer om twitter, fnitter, instagram och all annan sån skit. En del har inga liv, bara flöden, men det är och förblir låtsasliv, kommer att tänka på en känd journalist som i en artikel några år sedan beskrev sin vånda inför att riskera att träffa sina låtsasvänner från fejan.

  @MARKUS Well spoken, say no more.

  @VIRASTINA Det är bara tråkigt att psykvården monterats ner och att allt färre längre kan skilja på friskt och sjukt. Se det så här: om en herre vill byta om i damernas omklädningsrum på badet lär det bli ett fasligt ramaskri, men man kan bara hoppas att de skrikande damerna blir lagförda för sin diskriminerande attityd, för varje herre har rätt att vara lika mycket gränsöverskridande som de som har det formellt diagnostiserat. För varför ska inte herrar få känna sig damiga ibland? Sedan kan man konstatera att män generellt är mindre diskriminerande, eftersom få skulle ha något emot att en dam skulle vilja byta om i deras omklädningsrum.

  • ViraStina

   Diferente:
   Problemet med “fel” kön i omklädningsrummet är ytterst begränsat. Problemet med “fel” kön på en dejtingsida är obefintligt.

  • diferente

   @virastina
   Problemet är desto större i samhället, som håller på att kantra under oket av a-normalitet som kräver företräde före normaliteten, och vi talar om en kaskad av detta på flera fronter. Det finns faktiskt människor som inte vill definiera sig med sin ålder eller längd, och vad hindrar en pensionerad kortväxt man från att ”känna sig” som en två meter lång 19 årig tjej? Biologi som biologi. Jag vill inte driva frågan längre här och tänker inte mer kommentera det även om andra gör det eftersom det är ett sidospår i tråden. Om det sedan finns de som söker någon av samma ”identifierande” kön så tycker jag att man bör kunna hindra dem från att ens se ens profil.

  • Nadine

   En av blandkön dyker upp någon gån i månaden. Det är inga problem. Lägg ner. Svårare att få riktiga svar från alla vanliga killar isåf.

  • ViraStina

   Håler med Nadine. Jag ser helt enkelt inte problemet med att det finns en liten andel människor som kanske känner sig som ett annat kön än det omgivningen uppfattar.

 6. Per

  Vad gör alla tjejer här, vad e problemet. Jag vill träffa nån men ingen svarar. Allt e upp till tjejerna . Men dom finner inte mån attreaktiv.

  • george

   Per

   En trubbelhunk, skitstövel eller grovt kriminell är brudmagnet i sig själv. Dom behöver oftast inte anstränga sig utan brudarna står i kö för att få dom. Dessa män är spännande och så är dom ju så snälla innerst inne.

   Skulle man sätta 100 snälla män i ett rum och sen sätta 100 skitstövlar i ett annat rum så skulle det ta nån minut så hade 90% av skitstövlarna fått en snygg och ung tjej.

   I det snälla rummet så får dessa män vänta i åratal för att få en tjej. Sen när det väl händer får dom oftast en avdankad medelålders kvinna som vill hitta försörjare till sina barn eftersom skitstöveln som är far till barnen är helt värdelös på att ta hand om en familj.

  • diferente

   @George
   Så sant men så obegripligt. Det finns konstigt nog tjejer som dras till kriminella brutala våldsmän, som är mer spännande, kanske har pengar och snabba bilar osv. Sidospår här igen, men värt att uppmärksamma. Hur mycket det än kliar i tangentbordet att föra denna intressanta diskussion vidare, utifrån bla vad jag sett, så släpper jag det dock. OBS att detta inte omfattar alla tjejer, så ta inte åt er ni som inte borde.

  • ViraStina

   George och Diferente:

   Diskussionen skulle inte behöva föras om herrarna som skriver här, insåg att det finns en liten del tjejer som dras till “spännande” killar.

   De flesta gör det inte. Och ändå är det precis den där lilla andelen tjejer det fokuseras på.

   Jag börjar misstänka att det beror på att vi tjejer som hela livet har dragits till fullständigt ofarliga helyllekillar, inte är tillräckligt spännande för dem som skriver här… 😀

  • Hasse

   VS: Det är ingen “liten del” tjejer som söker tuffa killar, det är snarare en liten del som söker vanliga män…

  • ViraStina

   Hasse:
   Jag tror att du behöver se över ditt urval en aning. 🙂

   Jag kan inte komma på en enda kvinna i min bekantskapskrets som dras till bråkstakar eller farliga typer.

   Och jag har ett ganska ordinärt umgänge av helt vanliga, skötsamma medelålders tjejer. Men antagligen är vi alldeles för tråkiga för dig…

  • Hasse

   VS: Jag har inte haft en vettig relation på över 25 år, och jag betvivlar starkt att jag ska lyckas finna kärlek nu. 😂

  • ViraStina

   Hasse:
   Det är visserligen aldrig för sent, men det hänger betydligt mer på viljan än på ålder/tidsspann. 🙂

   Vad jag menar, är att alla ni män som hävdar att “alla” kvinnor (eller åtminstone en betydande del) helst vill ha farliga män/drägg/badboys, onekligen gör ett urval när ni påstår det.

   Det kan vara mer eller mindre omedvetet, men det är ändå ingen allmängiltig sanning. Från mitt håll, ser jag nämligen precis det motsatta. Jag ser i princip enbart kvinnor som har relationer med präktiga, skötsamma män som inte gjort något förbjudet sedan de smet in på krogen med falskt leg som 17-åringar. Och om dessa kvinnor ger sig ut i dejtingsvängen igen, är det en ny helyllekille de söker.

   Den bilden är naturligtvis också bara en delsanning. Den speglar mitt liv, mitt umgänge, mina kretsar. Det finns folk av alla sorter, som bekant. Men om er upplevelse är att “alla” kvinnor dras till sluskar – då är det något som till stor del ligger hos er själva. Då söker ni er främst till kvinnor med just den preferensen.

   Kanske för att vi som dras till de snälla killarna, helt enkelt inte intresserar er. Vi är kanske osynliga för er, med vår vardagliga tråkighet. Eller också sållar ni bort alla erfarenheter som tyder på annat. Ni noterar inte alla de där förhållandena i omgivningen där vanliga killar är ihop med vanliga tjejer.

   Jag var en period själv nära att dra slutsatsen att “alla” män är si eller så. “Alla” män vill ha ditt eller datt. “Alla” män säger en sak, men gör en annan. Och det var himla enkelt att hitta bevis för det när jag försökte dejta. Att bekräfta negativa fördomar om det motsatta könet, går nästan automatiskt.

   Men eftersom jag har en i grunden positiv människosyn, var det relativt enkelt för mig att skärpa till mig och börja fokusera på alla de vettiga män som faktiskt fanns runtomkring mig. Då såg jag plötsligt en helt annan verklighet.

  • Nadine

   Dom som skriver här är sluskar själva,,,( säger inte ett snällt ord om tjejer )Dom vill inte bli ihop med någon Egentligen. Först o främst vill Ingen tjej ha en som ogillar ena könet så mkt som ni gör. Klagar på allt,,,Tror det syns igenom mkt,,,,sen när ni låtsas vara fina killar. Sorry😌

  • Hasse

   Nadine: om du nu är en sådan fantastisk kvinna undrar jag varför du hänger här? Du borde vara gift och leva lycklig och inte slösa tid på usla män. 😘

 7. KARL- INGE

  HP

  Önskvärt med förbättrad Matchning en Matchning värt namnet hur mkt dejting möten missas inte pga att matchningen inte funkar . och tidsaspekten det är mkt onödigt tid som läggs ner här på felsök.

  Jag tycker att tyngdpunkten ska vara matchningen gärna med fysiken och vikten är inte oväsentlig och psykologisk profil
  om alla svarar ärligt och inte sätter in 10 år gamla lockbilder så skulle det kunna bli jättebra

 8. KARL- INGE

  George

  om du skulle fått en ung snygg brud ,,

  för varje gång som du sagt att kvinnor föredrar skitstövlar o kriminella,,

  DÅ SKULLE DU HAFT ETT SPRÄNGFYLLT HAREM AV SNYGGA BRUDAR

  • KARL- INGE

   NADINE
   det hade varit skoj att få umgåtts med dig

   Men jag fick fullt upp , så det gick ingen nöd på
   ha det bäst

 9. KARL- INGE

  Hasse on 8 July, 2017 at 17:28

  VS: Det är ingen “liten del” tjejer som söker tuffa killar, det är snarare en liten del som söker vanliga män…

  Hasse det förklarar ju varför du valt Kojak ,
  du kan ju alltid fantisera som smågrabbarna

  som är Zlatan, Maradona osv

 10. diferente

  Snälla HP, kan ni göra så att man kan byta ordning på sina bilder. Vill man komplettera sitt obetydliga fotoalbum och ha bilderna i en viss ordning får man mata om allt hela tiden. Litet problem men ett problem.

  Sen undrar jag hur man får in “sin” bild som Kojak här, hur gör du?

 11. Kristina

  Virastina, Hasse : som ni förstår har jag upplevt både kvinnor och män som beter sig som skit!
  Och det finns ju alltid en förklaring, typiskt för en ålder, erfarenheter, osv….men varför fastna i det?
  En sak som iallafall jag lärt mig, är att jag har blivit riktigt överraskad, när jag vågat mig lite vid “sidan om” 🙂

  • ViraStina

   Kristina:

   Min erfarenhet är att de flesta människor – oavsett kön – faktiskt är snälla och trevliga! Det betyder visserligen inte att jag vill ha en relation med dem bara därför, men jag gillar människor, har lätt att få kontakt och jag möts allt som oftast av välvillighet.

   Men nätdejtingen gjorde att jag blev skeptisk. Det var många med konstiga avsikter och som betedde sig ytterst respektlöst. Plötsligt tycktes alla män enbart jaga ONS med udda fetischinslag, eller lida av såväl social fobi som relationsskräck.

   Och om jag hade velat hitta bevis för hur hopplösa män är, hade jag kunnat samla oräkneliga exempel. Men jag insåg ju att nätdejtingen inte är representativ för hela tillvaron. Det är ett väldigt specifikt forum, med specifika spelregler, som inte funkade för mig.

   Det är klart att det låg nära till hands att bestämma att det är männen det är fel på. Det är en bekväm förklaring, och som sagt var – bevis för den ståndpunkten saknades inte.

   Men det är heller aldrig så enkelt. Jag behövde bara titta mig omkring för att se att det kryllade av trevliga, vettiga män som var i stabila relationer med trevliga, vettiga kvinnor. Egentligen visste jag det redan. Det är ju den bild jag har vuxit upp med.

   Och det är knappast en slump att jag har träffat en kille som visade sig vara precis sådan. Stabil, genomsnäll, pålitlig, relationsinriktad. Men hade jag varit mer övertygad om att sådana som han inte finns, hade jag heller inte upptäckt honom. Då hade jag varit upptagen av att peka ut alla män som bekräftar de negativa fördomarna…

   Och man bestämmer själv om man vill kliva ner i träsket av förakt mot det andra könet, eller om man vill vända därifrån. Alternativ två kräver dock att man ser över sin egen framtoning, och funderar över varför inte andra upptäcker hur förträfflig man är, innerst inne. Det är faktiskt oftast inte halva befolkningen det är fel på.

  • Elle_

   Jag tänker att alla män som sitter här och öser ur sig alla sätt som kvinnor är dumma, orättvisa, elaka och vidriga på, kanske egentligen inte passar som heterosexuella? Är det bara en (välbevarad, lagomt kurvig) kvinnokropp som ni egentligen är intresserad av, medan personligheten hos kvinnor generellt är undermålig jämfört med männens?

 12. MISS Z

  En funktion som skulle vara önskvärd är att de som saknar profilbild och har låsta foton i galleriet endast kan skriva till en om de låst upp bilderna. Trött på smygare som kollar och gillar alla ens bilder, skriver till en trotts att man angivit att man vill se bild på dem. De ska inte ens kunna besöka ens sida utan att först ha bilderna öppna…

  • Peter

   Hur ska man veta om man vill låsa upp bilder om det inte går att besöka sidan? Det blev nog lite feltänkt av dig.

   Jag saknar i så fall mer att man ska visa att man är den som man utger sig för att vara. Dock har jag ingen ide hur det skulle gå till. De gånger jag skriver till tjejer utan bilder (men de flesta är mer kåta att visa sig på bild än berätta om sig) är det aldrig problem att få foto om vi ska ses.

  • Hasse

   Men tanken är väl inte att man ska sitta och tjafsa på nätet, man ska använda sajten till att boka dejt inte att vara brevvänner. Jäkla trams vuxna människor håller på med.

  • MISS Z

   Inte så komplicerat som det låter, en del commynitys hade så en gång tiden. Varför ska du kunna se mig när jag inte kan se dig? Du springer väl inte runt med en papperspåse på huvudet irl? Snarare korttänkt av dig då. Kliv ut ur boxen Peter. 😉

   Ja för om du inte får svar och de inte visar dig intresse måste det ju givetvis vara så.

  • Peter

   Hasse, för majoriteten av tjejerna här går det inte ut på att träffas. Det går ut på att få beröm för hur man tar sig på bilden där de har använt 25 retuscheringsappar. Träffas är sekundärt.

  • mittnamn

   Håller med. Blir så trött på alla utan bild eller privata bilder som gillar, skriver och slösar bort min tid. Det finns inte mycket annat att gå på än utseende på en dejting-sida och varför är det fel? Presentation kan skapa intresse men om man inte OCKSÅ tycker att personen är fysiskt attraktiv så räcker inte det.

   Jag kommer aldrig be någon låsa upp sina privata bilder och vill inte att de gör det heller. Det blir ju extra jobbigt att inte vara intresserad efter det.

 13. Vanessa

  Håller helt med Miss Z. Trött på alla dessa smygprofiler utan vare sig foto eller profiltext som spanar in min välfyllda profil. HP hade varit en mycket bättre dejtingsajt om det fanns krav på foto och text!

  Sen till alla er män som under vartenda blogginlägg här kommenterar att ni minsann skrivit till hundratals kvinnor utan att få svar, att det är kvinnornas spelregler m.m. Jag har varit medlem sen säkert 10 år tillbaka. Det är ytterst få män som besvarar mina mejl (och ja, jag skriver och tar första steget utan några problem). Jag är lite mullig (inte gravt överviktig) och blir bortvald av den anledningen. Så snälla, ta av er offerkoftorna och inse att ni inte är ensamma om att inte ha framgång på den här sidan. Hur förklarar ni annars att jag som kvinna inte kommit någon vart med mitt dejtande på så här länge?

  • Hasse

   Tyvärr är det ytan som styr och härskar. Och så länge du är kraftig lär du inte lyckas här. Själv är jag vältränad men är rakad på skallen och det funkar inte heller, och jag har säkert 1000 andra problem med utseendet 😂 men så är det och kvinnor/män beter sig lika illa.

  • Nadine

   Hej Vanessa! Jag har samma problem. Får mejl ( mest oseriöst) när jag är on line men får sällan dates.🙀🙁är inte mullig däremot. Många säger att jag ser bra ut,,,Men det hjälper inte på date sidor,,,går bättre om jag är på fest eller kompisar som känner någon kille som är singel.

  • MISS Z

   Vanessa
   Lika väl som det finns män som väljer bort kvinnor som är mulliga finns det män som fullkomligt älskar mulliga kvinnor. Sen finn det män som gillar det men vågar inte stå för det de är för rädda för hur deras kompisar ska reagera. 😆

 14. MmeSenora

  Ser att ni har speedates ibland och mingelparties. Vore trevligt om det kunde ordnas även för äldre tex 65-80? Kan det tänkas hända tro?!
  hilsen

 15. Kristna

  Mitt problem. Jag får väldigt många besökare, men inte i den åldern jag sökt? Yngre män som faktiskt är medvetna om mitt ålderssökande , och dom ber faktiskt om ursäkt för det, men …
  Jag påpekar mitt ålderssökande och hör aldrig av dom igen! 🙂

 16. Robyn

  Varför slutar männen att höra av sig plötsligt..?
  Jag testede att ha en profiltext utan bild och med bild. Gissa vilken jag fick mer kontakt å seriösa mail på..? Å gissa vad som hände när jag vissade min bild.?

  Förutom att jag att är och ser utländsk ut så är jag välskapt, snygg/sött, vältränad å välutbildad å jobbar.

  Tacksam för svar;-)

  • Hasse

   Robyn, du är kanske för snygg? Det kan ju skapa rädsla hos en del osäkra män. Sen är det väl så att människor idag verkar väldigt rädda för nya kontakter i verkligheteten. Lätt att vara kaxig på nätet och skriva massa nonsens.

   Vilken ålderskategori söker du i, om jag får vara ofin och fråga?

 17. diferente

  @Virastina @Nadine @Elle m.fl.
  ”ni män” – varför detta generaliserande. Jag gör det inte, jag har blandade erfarenheter här och när jag (för att tala nysvenska) ”adresserar” de negativa erfarenheterna så generaliserar jag inte och drar inte alla över en kam, så låt ”oss” sluta med det. Så nej Nadine, de som skriver här är inte sluskar, en hel del är det, av båda könen, men inte alla, sen är det en annan sak att antagligen fler är sluskar än som vill inse det, lite som inte majoriteten bilförare kan vara bättre än genomsnittet. Du skriver att män inte vill bli ihop med någon. Jaha, män klagar på samma sätt om tjejer här. Båda könen klagar på en kontaktskräck från ”den andra sidan”. Och faktum är att många som faktiskt är på kontaktsidor har svårigheter med nya kontakter i verklighetet. Hur löser vi det?

  Min erfarenhet är för övrigt att de flesta människor inte är snälla och trevliga, det är bara en fråga om hur nära ytan under huden det äkta jaget ligger, och på nätet tycks det inte finnas mycket hud.

  Det jag kan tycka illa om är att folk på nätet har ett annat och än mer asocialt beteende än irl och inte anstränger sig särskilt mycket för att upprätthålla någon slags vad man nu skall kalla det, fasad, god ton, allmän vänlighet e.d. Om man t.ex. tröttnar på någon mitt i en artig, och till synes intresserad, konversation så blockerar man bara den andre. Det händer ju aldrig i verkligheten, så nog är ”spelreglerna” på nätet annorlunda, sjuka skulle jag säga. Det finns vänligare sätt att säga att man inte vill fortsätta kontakten, istället för att låtsas och bara plötsligt blocka, varför detta ljus. Påstå nu bara inte att jag sagt att alla gör det, men företeelsen är vanlig och trist, ja jag förstår snart inte funktionen.

  Sedan är det ingen som hävdar att ”de flesta” tjejer dras till kriminella, men det är vanligt att män som sitter i fängelse får beundrarbrev, annat tema, men fakta. Det motsägs inte av att det finns andra preferenser. Hade det inte funnits ”vanliga normala” människor hade vi inte kunnat bli 7 miljarder på jorden.

  Hasse har rätt, det är för mycket tjafs bakom skärmarna.

  @Robyn
  Sluta tala i gåtor, men jag antar att du fick fler intresserade utan bild?? Låter konstigt i så fall. Hur kan man vara ”seriös” när man själv tar kontakt med någon med påse på huvudet, man måste ju se den man talar med, ja så brukar tjejer skriva, ingen bild = inget svar. Har försökt hitta din profil för att kolla själv, men hittar inte.

  Kan avslutningsvis notera att oavsett ämne på blogginläggen tycks en del av kommentarerna alltid handla om samma sak, svårigheten att få kontakt.

  • Robyn

   Vad då gator? Som jag skrev tidigare så fick jag mer besök och flera meddelande när jag tog bort bilden! Och när den jag skrev med fick tillgång till mina bilder försvann personen!
   Jag heter annat där..

 18. Piii

  Angående videon yrkesambitioner:
  E. Framtida fattigpensionär, om jag klarar mig så långt.

  Är ju helt sjukersatt, dvs det som förr var sjukpensionär.

 19. Eros

  en sak man definitivt borde ändra på är att det borde gå att avregga sitt konto. jag har gjort sökningar ibland bland kvinnor i mitt närområde, inte bara utefter vilka som är online, och då har det poppat upp profiler – som inte varit online senaste 5-6 åren!

  Enligt hp så försvinner pausade medlemskap efter en tid… men den tiden verkar vara lång för det finns många inaktiva konton i omlopp.

  • Nadine

   Dom konton som syns är inte pausade. (Pausade syns inte alls. )Det är medlemmar som bara loggar ut o då syns dom i åratal. Fast bilderna raderas har jag märkt.

 20. KARL- INGE

  Snart dags för en time out jag pallar snart inte längre !! man pratar med ngn ett par veckor på nätet och mobilen ett eller par möten , sen vill jag avsluta 99 ggr av hundra,,
  det är så fruktansvärt jobbigt att se tjejerna bli knäckta och ledsna brev och samtal i veckor

  dom frågar finns det inget hopp har du bestämt dig osv,,, jag är lessen att såra ggr på ggr

  men det är ju den bistra verkligheten tror man inte att det kommer att funka på sikt så måste man ju vara ärlig ,,, en att tjejen knäcks efter ett eller flera år , det är så söta och fina tjejer ,
  verkligen ordentliga o skötsamma.


Post a new comment

(OBS! Din E-postadress publiceras ej.)