Happy pancake sverige

”Trodde aldrig att han skulle titta åt mitt håll”

Ibland finns kärleken närmare än man kan tro ♥

Efter många mejl på Happypancake, många killar, så sökte jag inom kommunen jag bodde i. Jag bodde i Nygård i lilla Edets kommun och hittade en man i Göta i lilla Edets kommun, ca 1 mil från mig! Jag läste på hans sida att han hade en dotter då på 5 år, mina döttrar var 3 och 4. Så jag förstod med en gång, att detta i alla fall är en man som förstår hela grejen med varann vecka. Vet att man får ta Ansvar, och inte bra kan ha kul hela tiden.

I alla fall blyg som jag är, så tittade jag på hans bild, en muskulös man, trodde aldrig han skulle titta åt mitt håll. Så jag vågade endast gilla hans bild.
Dagen efter gillade han min bild, och skrev hej till mig, det var okt 2012! Så vi fortsatte våran konversation någon vecka, sedan åkte jag hem till honom för att säga hej och ta en kaffe innan mitt nattpass.

Han imponerade på mig, han kom ut och mötte mig vid dörren, tänt levande ljus överallt i lägenheten och gjort kaffe. Vi satte oss i soffan och bara pratade i ca 3 timmar, han försökte inget som dom flesta männen jag träffat haft i första tanke. Jag förstod direkt att han var en respektfull man.

När jag jag skulle åka, sa han ”jag vill träffa dig igen”. Några veckor senare åkte jag hem till han igen. Såg på en film och iväg till jobbet. Igen försökte han inte mer än En kram och var artig.

På den vägen är det, vi fortsatte att ses och blev officiellt tillsammans den 14 dec 2012. Vi flyttade ihop i januari 2013 och han Friade till mig den 26 februari 2013. I agusti den 22 2013 gifte vi oss. Nu 2 1/2 år senare har vi köpt hus, 3 hundar och husvagn. Jag lever min dröm med denna man. Och allt är tack vare er Happypancake!

dating


Det finns 3 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. X

  Så fint alla dessa historier! Men hur många sitter sen efter 6 månader på Stranger.se och sexchattar när de är gräsänklingar… Allt från gifta med barn till sambo verkar hålla till där…. 😒

 2. Anna

  Det förvånar mig alltid hur folks tycks rusa in i både samboliv, giftemål och barn. I solskenshistorierna, håller verkligen de förhållandena där allt det skett inom ett år sen de träffats?

  Eller har jag och de runtomkring mig inte hittat rätt person än bara?

 3. ulla

  Grattis till detta par och jag önskar dom all lycka i framtiden . Ta hand om varandra.
  Varför måste det skrivas så negativt om detta par. Jag har själv inte alla gånger varit med om positiva saker, men för den delen skulle jag aldrig kommentera negativt till någon som har träffat sin livskamrat på Happy panncake.


Kommentera