1436070946850

Ta en relationsfasta!

Har du precis som jag fastnat i rollen som ”den eviga singeln”? Har du alltid någon på ”gång” (ungefär de senaste 15 åren) som upptar den största delen av din tankeverksamhet? Då kan det vara dags för en relationsfasta! Jag förstår att det kan verka kontraproduktivt att jag som jobbar på en dejtingsajt uppmanar dig att ta en relationsfasta – mitt levebröd är ju att folk fortsätter dejta! Men låt mig förklara. Jag älskar att dejta, men ibland kan relations-ältandet ta överhanden och sudda bort det härliga. 

Ända sedan jag som tolvåring fick min första tungkyss av fräkniga Tobias som två dagar senare dumpade mig eftersom jag ”var för klängig”, har jag vadat runt i en gyttja av kärlekstrubbel. Har jag inte varit förälskad, har jag varit frustrerad eller förbannad. Oavsett om jag varit singel eller i en relation har kärlekslivet (eller frånvaron av det) dissekerats in i minsta detalj av mig och mina vänner. Männen har bytts ut under åren men samtalen har aldrig tystnat. Att prata om kärlek, sex och killar har varit lika naturligt som att andas. En jargong som har blivit en del av min identitet. Hon som alltid bjuder på roliga singelstorys och smaskiga detaljer. Men i längden har detta fått mig att känna mig som en trött cirkusapa som utfört samma nummer alltför många gånger. Jag insåg att jag behövde en mansfasta! En paus från det ständiga surret om kärleksrelationer. Det visade sig vara diet som fick både min kropp och själ att må bra.

Vill du också pröva? Här kommer några knep för att förenkla din nya (hälsosamma) diet:

 1. Notera först och främst hur mycket tid och energi du lägger ner på att analysera ditt och dina vänners kärleksliv. Vad skulle du kunna fylla all den tiden med istället? Prata om jobbdrömmar, resor, hundar, politik, nagellack eller vad sjutton som helst – bara det inte är om relationer.

 2. Enda singeln i gänget? Förväntar sig dina kompisar att du ska bjuda på snaskigt skvaller till vin-middagen? Vägra vara en cirkusapa! När du får frågan ”hur går det på kärleksfronten då?” Är det helt okej att säga ”nja, det är som vanligt, inget att skriva hem om” och sedan byta samtalsämne.

 3. Snöa in dig på något nytt. Börja på boxning, lär dig laga mat, lös korsord eller öva dig på grekiska. Vad som helst som uppslukar dina tankar och får dig att tänka på något annat än kärleksrelationer. 

När du gjort plats för annat än relationsältande i ditt liv lovar jag att du inte bara kommer att må bättre, du kommer även att utstråla ett självförtroende som gör dig mer intressant för andra.
Win-win. 

dating


Det finns 56 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Handär

  Bara för att jag är först, vill jag kommentera på kommentarsfältet här på bloggen. Varenda gång man går in o läser, så är det samma negativa män och kvinnor som ska klaga på HP eller på att det motsatta könet inte inser vilket kap dom själva är.
  Har man kommit till den gränsen där allt bara är en negativ spiral och någon annans fel, inse dina begränsningar och ta en relationspaus!
  För jag är trött på folks ältande! Och det kommer från en som varit singel lääänge.

  • Klaz

   Men är det inte det som har blivit lite poängen med den här bloggen? Här kan man komma in och veta att allt är sig likt, nästan som en liten digital såpopera.

   John G och Virastina på var sin sida genuskampen med välskrivna och argumenterande texter. Peter med sin 3-till-1-ratio-mellan-killar-och-tjejer-ticks och Anette som ingen verkar tycka om, inte ens Anette själv. Nadine och aliaskungen Karl-Inge som verkar ha hittat en flirt, en med för många smileys och den andra utan skiljetecken. Romantisk-tjej som har hittat en ny och behöver tala om det, George som inte vill hitta nån ny och behöver tala om det…och många andra karaktärer.

   Visst kommer man sakna det lite när/om man nu hittar någon och kan signa ut för gott?

  • Lelou

   hahaha, Klaz. Jag har inte kikat in här på ett år, sen tittar man in och de samma gamla figurerna fyller varenda blogginslag med 250 kommentarer där neggosarna trampar ned på de vuxna.
   Detta kommer bli en dokusåpa nån dag. En sån evighetsserie… 😉

  • ViraStina

   😀
   Fast det är sorgligt att mitt ursprungliga syfte med att skriva här, inte går att uppnå. Det var att berätta om svårigheterna att nätdejta som tjej. Att det faktiskt inte är det minsta enkelt.

   Den missuppfattningen frodades lika intensivt som nu, när jag precis hade avreggat mig som medlem och började skriva här på bloggen. Det tyckte jag var en onödig missuppfattning. Jag menar – inte ens männen vinner något på att fortsätta tro det. Det skapar bara bitterhet över en ”förmån” som inte ens existerar.

   Så jag ville ge exempel på motsatsen. Även för att uppmuntra de övriga kvinnor som skrev, som trodde att de var de enda som misslyckats. Jag fick nämligen bra stöd själv av att läsa här på bloggen att det faktiskt inte var enkelt för andra tjejer heller. Att alla vi kvinnor stötte på väldigt likartade problem, gång på gång på gång.

   Det hjälpte mig att INTE utveckla ett mansförakt (vilket annars är lätt att göra efter en tids nätdejting), utan att inse att det med största sannolikhet handlar om begränsningar i nätdejtingens format som sådant. Att upplägget inte gynnar långsiktighet och djup.

   Och jag är fortfarande helt fascinerad över att så många väljer att tro något annat. De väljer att tro det sämsta om sin omgivning istället. Vad får man ut av det?

  • Romantisk-tjej

   Virastina:

   Samma sak här. Jag var också ute efter att skriva om svårigheterna att få en dejt. Nätdejting skulle visa sig vara det mest omöjliga sättet att få träffa någon ens en enstaka gång…

   Jag hade definitivt fått en dejt inom en dag med plakat på stan. Någon hade stannat upp och velat prata och då hade de märkt att jag var trevlig och hängt med på en fika. Garanterat. Men med nätdejting fick jag ingen träff på ett halvår, trots att jag satt och skrev minst en timma om dagen. Det var detta jag ville lyfta här. Hur omöjligt det är trots att jag är en tjej.

   Sedan kan Klaz tycka att jag bara skrev om min pojkvän, men det märkliga var ju att han var den enda kille som de facto träffade mig, och det i sig var intressant att ta upp i det här sammanhanget. Nämligen att när jag sökte VÄNNER var det inga problem att få till IRL kontakt. En av dem blev min pojkvän (sedan nästan tre år tillbaka). På dejtingsidor försökte jag med över 1000 utan att en enda kille lyckades gå utanför dörren och träffa mig på en hel vinter och vår…

   Och dessutom, många av dessa befann sig i stan i stort sett varje dag. Så det skulle inte ens kräva extra tid att träffa mig, om vi sågs i stan. Ändå hände det aldrig.

   Jag lade ner dejtingen helt och hållet. Var trött på att så mycket tid gick till spillo med allt skrivande som inte ledde någonstans.

  • george

   Sen får vi inte glömma att nästan alla kvinnor får chansen att fråga om en dejt. Nästan alla män får inte ens brev eller svar på brev dom skrivit

  • ViraStina

   Romantisk tjej:
   Jepp, i verkligheten var det otroligt mycket enklare. Det skulle förstås kunna bero på att det enbart är konstiga män med relationsskräck som hänger på dejtingsidor, men det vore antagligen en förenkling.

   Min gissning är densamma som tidigare: Dejtingsidor är inte byggda för att vi ska hitta människor som vi passar ihop med i långa loppet. De vädjar till helt andra, kortsiktiga instinkter, och de slår ut våra normala mekanismer att identifiera vem som skulle kunna matcha på riktigt.

   George:
   Ja, det är ju en fantastisk förmån att få sexförslag. Not. Jag vet att många av er män anser det på allvar. Det får ni förstås tycka, ur ert perspektiv. För många av er vore det kanske det perfekta resultatet: En massa kvinnor som frågar om sex, men inte begär något mer! Vilken lycka!

   Men jag hade hoppats att ni någon gång skulle kunna ta in att vi kvinnor som söker/sökte seriöst, inte har det som önskedröm. För oss är det ingen förmån. Bara ett hinder som gör oss mer nedslagna och modfällda för varje gång. Vi känner oss billiga till sist, och vi tappar mer och mer tron på männen för varje snuskhummer.

   Med andra ord är det i praktiken precis lika svårt för oss kvinnor att hitta det vi söker på en dejtingsida, som det är för er.

   När jag var singel, jobbade jag med en ung, snygg tjej i 20-årsåldern. Hon hängde också på Pannkakan. Inte för att hon saknade uppmärksamhet IRL, utan för att hon trodde att det skulle vara ett enklare sätt att hitta killar som matchade bättre. Särskilt som hon hade ett kvinnodominerat jobb, och kvinnodominerade fritidsintressen.

   Men även hon insåg efter en tid att det var fullständigt hopplöst. Hundratals mail med dravel. Från sexförfrågningar och förolämpningar, till det gamla vanliga förhalandet med att spela seriös, men sedan ändå undvika IRL-träffar i det längsta. Vi hade exakt samma upplevelse, hon och jag, trots åldersskillnaden. Hon fick bara mer av allting, eftersom hon var yngre och snyggare.

   Det är helt enkelt fruktansvärt svårt att träffa rätt även som kvinna på en dejtingsida. Om du vill fortsätta inbilla dig något annat, får du väl göra det.

  • catwoman

   George: Det finns en avgörande skillnad: Ingen har påstått att det är enkelt för män att dejta. Däremot finns det många (huvudsakligen män) som påstår att det är enkelt för kvinnor att dejta, att alla kvinnor kan välja och vraka hur som helst. Det är helt enkelt inte sant. Försök läsa vad vi skriver, det är inte lätt, och det beror inte på att kvinnor har ”orimligt höga krav” eller så, i jämförelse med män.

  • george

   Lägg ihop alla brev män får o sen alla brev kvinnor får. Kvinnor vinner ned hästlängder

   Nätdejting kvinnans narknad

  • george

   Sen är kvinnor kräsna. Ju yngre de är ju kräsnare. Sen med stigande ålder och fulhet minskar det kräsna. Då duger en död igelkott. Bara likstelheten är styv nock å köra mellan benen.

   När ni är i medelålders å uppåt då är ni minsann ” på ”. Varför var ni inte lika ”på när ni var yngre? Då var ni prydda å kräsna.

   Inte konstigt att man HATAR kvinnor.

  • george

   Sen förstår jag inte varför ni gnäller. Ni får ju chansen att fråga om en dejt. Nästan alla män får inte den chansen. Vi har INGA brev i inkorgen. INGA svar på seriösa brev. Å ni kvinnor är precis likadana om man mot förmodan får en kvinna att svara på ett brev. Då är ni lika svåra att få träffa IRL.

   Nätdejting kvinnors marknad

  • ViraStina

   George:
   Jag vet inte hur jag ska formulera det här utan att upprepa mig in absurdum, men jag provar med en pedagogisk jämförelse.

   Vårt läge på dejtingsidor är som ditt läge hos alla dessa gamla tanter som du stör dig så omåttligt på. Vi kan välja att ha tillfälligt sex med en massa ofräscha typer som vi inte vill ta i med tång.

   Du har minst lika mycket möjlighet att välja och vraka, av det du skriver här. Tanterna jagar dig. Vad är problemet? Att du är kräsen, kanske?

 2. Peter

  Detta är ju typexempel på att inte kunna konsten att skaffa pojkvän. Rulla runt några av de tre killar som sitter inloggade för varje tjej. Det är inte så svårt att stanna hos en och känna in människan i stället för att fly in i haremet.

  • catwoman

   Men Peter, du berättade ju själv att du gjorde samma sak härom veckan, du träffade en tjej som gärna ville träffa dig igen och såg fram emot många mysiga träffar, varför stannade du inte och kände in henne, utan flydde in i haremet istället? Och hur vet du förresten att det har varit Cecilias val att avsluta relationerna? Det kanske är männen som har lämnat henne? Ska hon inte få leta efter en ny kille då?

  • Andrea

   Ut på gatan Peter plakatet ”flickvän sökes”.

   För det är ju det enda du vill ha, personen ger du uppenbarligen blanka fan i.

   Hellre singel än tsm med vem-som-helst bara för att inte vara det.

   Jag söker en person som får mig att Vilja vara monogam, inte första bästa som jag får att gå på en dejt med mig. Som du.

   Relationsfasta nästa.

  • Peter

   Nu blandar du ihop det. Först en som jag ville träffa mer men det ville inte hon så då satte jag en blockering på henne och då ville hon helt plötsligt ses… Hon har hört av sig några gånger till så jag la in hennes nummer i luren och gav henne signalen ljudlös. Där var för övrigt ett inslag på rockkanalen i måndags om en kille som blev stalkad av en tjej med sms. Hennes försvar var att killen ägnade sig åt patriarkalt beteende som inte svarade.

   Tjejen som ville ha mysiga träffar var ett fyllo som ville ha sällskap i sängen den kvällen. Där var säkert någon som gick med henne hem så som hon hade spökat ut sig. Det lös desperat om henne. Man vill ju inte direkt skämmas över sitt sällskap.

   Och jag menar att det är inte komplicerat att låta ja betyda just ja, och att nej är nej. Det är inget konstigt att ses några gånger för att gå lite på djupet med varandra. Men inte hp tjejer, de flyr in i haremet i jakten på ny bekräftelse.

   Sen är inte alla ren skräp, men majoriteten är det. Igår kom jag att skriva med en som visst var gift och ville ha lite äventyr för det var inte så bra med mannen.

  • catwoman

   Peter: Nejdå, jag blandar inte ihop det. Jag syftade på det du skrev här, det andra fallet, med tjejen du kallar ”fyllo”.

   Du har skrivit många gånger här på bloggen att en tjej som redan på första dejten gör bedömningen att det inte kan bli något är avskyvärd (”avskräde” tror jag är det ord du har använt oftast), men när du själv gör samma bedömning så är det tydligen helt i sin ordning. De anledningar du anför till att du tackade nej till henne är hennes klädsel och hennes alkoholvanor. Vilka skäl anser du (om det finns några) är godkända för en tjej att tacka nej till fler dejter efter den första?

   Och bara för att vara supertydlig: Min egen åsikt i det här fallet är förstås att det är helt OK, för både män och kvinnor, att tacka nej till fler dejter om man redan på första dejten känner att det inte kan bli något, av vilket skäl det vara månde. Det är t.o.m. att föredra framför att fortsätta fast man egentligen inte vill, och på det sättet slösa med den andres tid… Men jag tycker nog att samma spelregler bör gälla för män som för kvinnor…

  • Peter

   Men hur svårt är det? Säg nej om du inte vill mer. Enkelt. Säg inte nej och mena ja för då kan du inte kommunicera. Soppåsen med den som kör den attityden.

   Sen är där skillnad på att säga något medvetet fel när man känner varandra, men det gör man inte efter några timmar ihop på dejt.

   Var det svar nog på din fråga?

  • catwoman

   Peter: Men om man säger nej är man ju ”avskräde”, enligt dig, och ändå säger du nu att du tycker man ska säga nej… Hur menar du att man ska göra egentligen?

  • Peter

   Vad är det du behöver hjälp med? Du ska säga ja till att träffas. Vill du inte det ska du säga nej. Enkel kommunikation. Vill någon av alla de underbara killar träffa dig mer ska du behandla honom som den prins han faktiskt är. Enkelt.

   Nu var jag och träffade en igår. Hon pillade ut en snus ur truten trots att hon hade skrivit att hon var fri från tobak. Det blir inte fler träffar med henne. Du ska vara ärlig med dina dåliga sidor med så att killen inte blir negativt överraskad.

  • Nadine

   Alltså ärligt Peter,,,måste tjejen vara puritan eller vad är problemet. Du kan väl säga att du inte vill att hon snusat när du är med o motivers henne o sluta ? Det var bara en träff hur var hon flr övrigt ? Har varit med en kille som slutade röka för min skull o han orkade mer sedan , så han var inte ledsen,,,,

  • catwoman

   Peter: Vad jag behöver hjälp med? Egentligen behöver jag bara få hjälp med att förstå din logik. I inlägg efter inlägg spyr du galla över kvinnor, och i synnerhet de som tackar nej till fler dejter efter första dejten, oavsett skäl. du kallar dem/oss för ”avskräde”, bl.a. Du skriver föraktfullt att de ”flyr in i haremet” och ”saknar konsten att skaffa sig en pojkvän”.

   Nu visar det sig att du gör likadant själv ibland, tackar nej till fler dejter med någon som vill fortsätta träffa dig. Innebär det att du också räknas som ”avskräde”? Om inte, varför inte? För det är väl inte så att det är olika spelregler som gäller för män och kvinnor?

 3. Hasse

  Jag har inte haft en vettig relation på 25 år. Först blev det fasta som blev diet som mynnade ut i kostomläggning. 😂

  Skämt och sido, har det inte varit karriären så har det varit mitt intresse som tar mycket tid i anspråk. Och jag ångrar inget. Vi gör våra val.

  Lycka till med fastan. 👍

 4. george

  Cecilia

  Precis. För ett års sen var jag också trött på allt. Satt mest å tyckte allt var skit. Hur ska jag få det å vända? Jag tog upp min hobby igen. Fundera på vad som gjorde att jag slutade med den. Några problem som Google hjälpte mig med. Nu håller jag på med detta varje ledig stund. Kompisar å par träffar jag mycket sällan idag. Min hobby tar upp min tid. En helg då jag helt gott upp i min hobby är en härlig helg.

  Tänk så mycket onödig tid man lagt på fruntimmer.

  • Nadine

   Om du är nöjd george är det väl bara o forts med din hobby !?? Vad är ditt bekymner,,,du skriver att du verkligen hatar kvinnor ändå är du förstörd för att dom inte svarar på mejl,,,men du har så många kvinnor efter dig irl att du måste tom polis anmäla vissa för att dom tafsar drar i ditt hår är otrogna mot sina män för att dom inte kan låta bli dig( kom ihåg att du skrev att kvinnor är galna i ditt hår,,,) 💇 o sexuellt ofredar dig mm det låter som du är hot stuff ,,,🤣ändå är du aldrig nöjd,,,,varför går du inte på date med dom som är efter dig om du är så desperat efter någon ?? ( Jag tror dom är jämnåriga med dig !! ) du är väl heller inte pur ung ??? )Då kan du väl glömma alla som inte svarat om du hittar ngn utanför HP ? Spelar väl ingen roll varifrån du hittar tjejen om hon vill ha dig ? Men om du hatar kvinnor ( som du skrev )märker dom det o då blir det ändå inget förhållande (vill du ha det förresten ? , jag är tveksam,,, ) nä du kan inte dra tillbaka klocksn.var nöjd att dom gillar dig nu ist för då,,,,o gräm inte över att dom avisade dig förut. Bara barnsligt att hämnas !!! Gå in för hobbyn o glöm date sidorna o strunta i om tjejer får fler mejl. Är ändå inte relevant för dig ändå,,,Enklast så ,🤡

  • Nadine

   Sen kan du slå dig ihop med hasse som oxå slutat träffa tjejer. Även han sa att tjejer slet av sig kläderna bara han såg på dom ( eller typ något ditåt,,, ) ändå är han bitter Kolla in hans vinyl butik o ta ett glas 🍻 sedan kan ni planera resor till glädje flickor i Danmark Det verkar oxå vara ett gemensamt intresse för er båda,,,😂😂 det jag läst i denna blogg iaf,,,

 5. KARL- INGE

  KLAS KLÄTTERMUS Det var en rolig analys ,,
  jag kallas Kungen av polare o arbetskamrater det finns nog en del täckning för det,,,
  men inte hans dåliga sidor så klart för det har ju inte en riktig kung var är min prinsessa förresten , så nu kan ni tugga vidare om stort ego
  och visst har jag mkt humor såväl med mig själv som andra

  Flirten ringer och sms väldigt mkt men jag blev rätt kallsinnig då jag upptäckte att hon ljugit om att hon var rökare ,, för det första är det skitäckligt för det andra ska hon dö i förtid i lungcancer och lämna mig ensam pga idioti Nej tack det vill jag inte uppleva

  • KARL- INGE

   Hej NADINE ! du har lika kloka inlägg som vanligt ,, det är härligt att du dyker upp och tar dom som det behövs i örat man som kvinna kram du fina kvinna och ha en fin helg

 6. KARL- INGE

  CECILIA

  Jag tycker att det är ett dåligt råd att relations fasta ska du lyckas hitta en partner så gäller det samma som i alla andra livs situationer arbete lönar sig ,, ju mer kraft och energi plus att tekniken blir bättre ju mer du utsätter dig för dejtingsituationer desto större chans att hitta rätt

  Du blir ett proffs på dejting och dom som lägger energi på blogg blir desto bättre på det om förutsättningarna finns det krävs ju en viss IQ och fantasi så det inte ältas samma sak utan att ni tänker i nya banor , finns inte det så hjälper det ju inte med ngt ! vilket är fallet med nästan alla utom mig och NADINE och ngn enstaka till ,, Kontentan DEJTA MKT OCH BLOGGA MINDRE
  OM DU VILL LYCKAS HITTA DEN RÄTTA

 7. KARL- INGE

  CECILIA

  Du ska inte ta fasta när det känns tungt gör som idrottsproffsen byt Arena dvs det kan vara så enkelt som att du byter dejtingsajt eller tar en weekend på ngn färja typ BIRKA , eller en färja i medelhavet. Gillar du aktiv semester go for it ta och haka på trenden med en träningsresa många likasinnade som är singlar

  Sist men inte minst skaffa dig en riktigt tjock hundvalp o börja valpkurs i vår . ingen du möter kan gå förbi dig och valpen utan att stanna och klappa o prata lite Man kanske skulle hyra ut tjockisvalpar per dag eller kattungar och trampa runt på stan med eller varför inte en papegoja på axeln som skriker en massa otidigheter . Funkar inte det så får du söka upp en grupp som har rollspel Passar särskilt bra vissa här på HP

  • Andrea

   Du har en del poänger, om man bara provat på en dejtingsajt eller så, så visst kan det vara god idé att byta plats.

   Jag tror dock också att ibland behöver man en allmän paus/fasta om man känner sig vilsen och Än mer om man börjat tvivla på sig själv eller börjat se bara negativt kring alla män/kvinnor efter för många besvikelser osv.

   Så att man kan visa/vara sitt bästa jag och kanske bättre förstå vem man är och vem man verkligen söker, med positiva & realistiska ögon.

 8. Nadine

  Äventyrs resa expedition är det bästa som kan lindra singel ångest,,,åk till Nepal ( passar perfekt i april maj ! ) Och trekka !! 🗻🏕️Välj en facile eller peu difficile- route så blir det utmaning men inte för avancerat. Hitta bra guider.
  Du kommer garanterat slippa själv ömkande killar som sitter o bölar Om hur synd det är om dom,,,😁😁😁

 9. KARL- INGE

  NADINE

  och sen ska var och en bära sin egen utrustning och mat det kan följa med en sakkunnig sherpa för gruppens säkerhet för övrigt ett bra turist mål

  håller med Nadine nu då lumpen inte funnits på länge som utsätter grabbarna för lite vedermödor ,, så vore det bra för kropp o själ för dom så kallade offren och fjantarna och överfeta tanter

 10. Ada

  Men Karl-Inge, du lever inte som du lär. ”Dejta mer och blogga mindre”. Du om någon syns väl en hel del på bloggen. Lite väl magstarkt att sen påstå dig vara en av väldigt få som tänker i nya banor. 🤔

  • KARL- INGE

   ADA

   Om du läser vad jag skriver!! så kommer jag med nya förslag och nya infallsvinklar !!
   mer än ngn annan här på bloggen !! kreativitet forsar fram på minimal tid

   Så jag hävdar att jag har täckning för mina påståenden ADA

   jämfört med tjejmaffian så kan jag skriva och bemöta alla samtidigt ibland ,, dom är som mest 5st och jag behöver bar 10 % av deras totala tid för att hinna bemöta dvs jag sitter halva tiden
   per /person mot vad dom gör.

  • Ada

   Jag vet att DYGNET har 24 timmar, det vet nog de flesta. Du tror du vet varför jag lägger märke till dig, men anledningen är snarast att du alltid tror dig veta ALLT. Du kan även tala om hur mycket tid andra avsätter på bloggen. Självklart har alla rätt till sin åsikt, men irriterande med de som tror sig ha lösningen på allt.

  • KARL- INGE

   ADA

   Det är du som påstår att jag syns mkt på bloggen alltså drar jag den slutsatsen att jag har lyskraft ,,,, för upplever du att jag är mkt på bloggen,,
   vilket inte är förenligt med verkligheten
   så måste jag dra den slutsatsen,,

   att jag är kreativ ,, har ju inte ett direkt samband med bloggtid

   och precis som jag säger så är jag väldigt lite på bloggen,, ca 60-120 min /vecka
   och har väldigt mkt dejtande det är faktum ,, dejtande ca 120min/v plus eventuellt helgdejting

  • KARL- INGE

   ADA DU TROR DIG VETA ATT JAG SÄTTER AV MKT TID VAD ÄR SKILLNADEN MOT MIG DÅ
   DU SÄGER JU LIKADANT

 11. KARL- INGE

  GEORGE OCH PETER

  Varför lägger ni inte ner lite av tiden ni bloggar på ,,, till att göra en bra och häftig presentation

  Lägga omsorg om kläder och utseendet och tänka till hur ni ska framställa er på bästa sätt

  kanske skriva ngn fin och personlig vers vem ni är o vad ni söker på ett positivt sätt

  Garanterat har ni ökat 100% på att få brev i postlådan , istället för att sitta och förnedra er själva på bloggen som ngr sura knäckta fjortisar

 12. Ada

  Det är nog en bra idé att göra ett uppehåll om man fastnat i ältande. Negativa tankar och grubblerier gör att man mår sämre och är knappast ett bra tillstånd att befinna sig i när man vill knyta nya bekantskaper. Jag har då insett att man inte bör ha för stor tilltro till dessa dejting sajter, visst kan man träffa rätt om man har tur men chansen är nog inte så stor. Verkar vara rätt lika på alla sajter.

  • KARL- INGE

   ADA

   Ditt ältande o grubblerier förklarar varför du snackar som du gör

   besviken på dejting tråkigt ,,,, det är inte jag !! jag har många fina stunder

 13. Ada

  KARL-INGE
  För att förtydliga det hela (vilket tydligen behövs) skrev jag vad jag ansåg OM man fastnat i ältande. Personligen tar jag inte så allvarligt på det här med dejting sajter överhuvudtaget, kul om man träffar någon det funkar med men annars har jag ett bra liv ändå. Att bara dejta för att ha ”fina stunder” avstår jag ifrån.

  • KARL- INGE

   ADA såklart det inte är såå viktigt för dig att träffa ngn , jag känner igen valsen från ett par män här som säger likadant

   Fast dom avstår inte fina stunder enligt dom tvärtom så drar dom till Köpenhamn och köper sig en fin stund

 14. Kristina

  KLAZ så behagligt med en person som helt enkelt inte bemöter…
  Det fanns en man !! för en tid sedan.. som oxå lyckades med det, och dessutom skärpt, han kollade upp det han misstänkte, och fann att samma person fanns bakom många av de olika ”nick” namnen, han gav upp den här sidan naturligtvis!
  Måste säga att jag känner likadant (samma person bakom fler namn)!!
  Jag brukar och har läst de här insändarna med blandade känslor naturligtvis, själv är jag inte så bra på att skriva, men det har jag oxå påpekat tidigare! Började mitt inlägg med komplimanger till två män! Avslutar med koplimanger till Virastina 🙂

  • Klaz

   Hm, jag förstod nog inte vad du menade där i början. Har jag missat att bemöta någon?

   Jag kommer också ihåg han som lyckades lista ut att K-I använde en massa olika nick. Tror det var genom att kolla källan på profilbilden och koppla den till samma email… eller hur det nu var.

 15. Ada

  KARL-INGE
  Inte direkt oväntat att du talar om hur jag tycker och tänker. Du tror dig ju veta allt. Men vill jag ha sköna stunder så behöver jag varken åka långt eller betala för det. Skriv vad du vill, jag lägger inte mer energi på att bemöta det. Det verkar vara största nöjet för dig att härja här.


Kommentera