lapoint1

Surfresa till Portugal med HappyPancake!

Vi är så himla glada att återigen kunna erbjuda våra medlemmar en surfresa till Portugal med LaPoint, som gjorde stor succé förra året. Patserna kommer att fyllas snabbt, så är du sugen på att hänga med på en oförglömlig vecka med sol, surfing och häng med härliga singlar är det bäst att börja ladda redan nu! Jag, Cecilia, kommer att finnas på plats under veckan och se till så att ni alla trivs och får en så bra resa som möjligt. Vi kommer att surfa, yoga, äta middagar tillsammans, hänga på stranden, ha speeddating, och åka på utflykter. Jag är mer än peppad på detta äventyr :)!

DEN FÖRSTA FEBRUARI SLÄPPS BOKNINGSLÄNKEN HÄR I BLOGGEN OCH DET ÄR FÖRST TILL KVARN SOM GÄLLER! 

När: 28:e – 4th June 2017
Var: Ericeira, Portugal
Camp: Lapoint surf camps – Villa Moinho

Detta ingår i priset:

Transfer t/r Lissabon flygplats
7 övernattningar
7 frukostar
7 dagar med våtdräkt och surfbräda
5 surfinstruktioner á 2 timmar (Level 1)
Transport till surfspots
Organisering av utflykter
2 Yogapass
1 Speed-dating första kvällen

Pris: 3990 SEK per person
Läs mer info HÄR! HOPPAS ATT VI SES!
  lapoint3 lapoint5 lapoint6 lapoint9 lapoint10

 

dating


Det finns 7 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Sprung

  Den här resan blir ju ingen dejting eller raggresa. Det blir en massa killar som hänger och har kul tillsammans. Inte helt fel heller kanske. Och varför kommer det aldrig några snygga tjejer på såna saker?

  • Cecilia Salamon

   Hej Martin! LaPoint svarar så här angående vissa tveksamheter om det verkligen är en dejtingresa eller bara en ”vanlig träningsresa” och huruvida det faktiskt finns chans till romans… ”Jag vill understryka att om det är något som är fint med våra surfcamps så är det den sociala dimensionen på campet där många gäster är öppna för att lära känna nytt folk. Gemenskapen är stor när alla hänger under samma tak och testar en ny sport för första gången. De som är sugna på resan behöver inte oroa sig för att känna sig ensamma, vår staff ser till så att det är en inklusiv vibe och för dem som vill så kan man självklart hänga på vårt andra camp i Ericeira för att hänga med fler gäster :)”

  • Cecilia Salamon

   Hej Sprung! LaPoint svarar så här angående vissa tveksamheter om det verkligen är en dejtingresa eller bara en ”vanlig träningsresa” och huruvida det faktiskt finns chans till romans… ”Jag vill understryka att om det är något som är fint med våra surfcamps så är det den sociala dimensionen på campet där många gäster är öppna för att lära känna nytt folk. Gemenskapen är stor när alla hänger under samma tak och testar en ny sport för första gången. De som är sugna på resan behöver inte oroa sig för att känna sig ensamma, vår staff ser till så att det är en inklusiv vibe och för dem som vill så kan man självklart hänga på vårt andra camp i Ericeira för att hänga med fler gäster :)”

 2. Marie

  Det här lät trevligt…hm… vid närmare eftertanke kanske inte en sådan här resa passar mej 55+.
  Surfa!!!!
  Vi är ju liksom oftast lite tyngre i kroppsvikten vi 55+….ser på en yoga bild…hahah sådär orkar inte jag hålla min kropp uppe (även om det funkar en stund.)

  Varför inte en singel/dejting- resa till ort där man kan se en gammal kultur stad? sola/bada? restauranger?
  Det skulle passa mej Bättre…och säkert håller fler med mej!
  Hittar man ingen dejt på resan, så har man ändå en behållning att se sig om själv!

  Så tycker jag!

  • -Martin-

   Vettiga tankar. Visst är idealet att träffa nån med samma extrema intressen som en själv, men chansen till det är inte så stor. Bättre då med singelresor där alla kan känna sig bekväma med aktiviteterna.

  • Cecilia Salamon

   Hej Marie! Det är svårt att hitta ett koncept som passar alla till 100 %. Denna gång blir det en lite mer aktiv resa med yoga och surfing, men tack för dina synpunkter! Nästa resa kan det absolut bli en mer ”traditionell” resa med kultur och sevärdheter. Ha en jättefin dag!


Kommentera

(OBS! Din E-postadress publiceras ej.)