Skärmavbild 2018-03-18 kl. 23.35.02

Stolta singlar i populärkulturen!

Populärkulturen har fullständigt exploderat på temat singelliv. Podcasts, böcker och tv-program ploppar upp som svampar ur jorden. Aldrig tidigare har singelkulturen varit så stark, eller skapat så mycket debatt! Här listar vi några heta nyheter och gamla favoriter på temat singelliv. 

PODDAR

Dejta!
Tjejerna från ”Alla våra ligg” har startat en ny podd där lyssnarna att få vara en fluga på väggen under en serie blind dates, som sker i poddstudion. Spännande, roligt och äkta!

Pingelpodden
Så här skriver tjejerna Sanna och Emilie själva om sin podd: I Singelpodden dissekerar vi singellivet, inget ämne går oss förbi. Oftast tar vi oss an ämnen själva men ibland bjuder vi in gäster för att ta hjälp att diskutera och analysera.

BÖCKER 

Kärlek på allvar – att välja och behålla en relation
Samtalsterapeuten Daniella Gordon har träffat många ofrivilliga singlar genom sitt arbete. Genom exempel med hög igenkänningsfaktor och mängder av praktiska övningar lovar hon att läsaren  ska lära sig att kommunicera bättre och bryta gamla mönster.

Fuckboy – praktisk handbok i konsten att dejta
HappyPancakes egna relationsexpert och bloggare, Cecilia Salamon, har skrivit en kaxig, smart och rolig guide till nätdejting. Med träffsäkra illustrationer av illustratören bakom Hej hej vardag, Louise Winblad, är detta en bok man inte tröttnar att bläddra i! I butik 8/5.

PÅ TV 

Are you the one
Varför lämna kärleken åt ödet? I Are you the one – Sverige har 20 singlar genomgått grundliga tester och intervjuer innan de anländer till ett hotell i Thailand. I gruppen finns det en person som är varje deltagares ”perfect match” – men ingen vet vem det är. Listar de ut vem som är deras unika match delar de på vinstsumman på en miljon kronor. Programledare är Martin Björk. Visas just nu på Tv3.

Gift vid första ögonkastet
Sex modiga singlar låter en expertpanel hjälpa dem att hitta sin perfekta partner. Första gången de träffas är vid altaret och därefter ska de leva som äkta makar, innan de ska besluta sig för om de vill fortsätta leva som gifta eller skilja sig. Visas just nu på SVT.


Läs mer! 20 filmklassiker som alla gillar.

dating


Det finns 6 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Peter

  Annat vettigt tips är att träffas i stället för att sitta på nätet. Problemet är bara att det sitter tre killar inloggade för varje tjej.

  Varför skriver inte Christian längre? Han hade ju bra inlägg.

 2. KARL- INGE

  Personligen tycker jag att det är snaskigt och billigt att bjuda ut sig för hela svenska folket för en möjlighet att bli lite Ö känd

  sängkammarbilder och snuskigt prat när dom knappt är torra bakom öronen vad har dom för morsor och farser undrar jag

  Nu har jag bara sett ett par minuter av paradis ngt jag kan ha fel det kanske är modern och bildande underhållning ungefär som här på bloggen dom ivrigaste bloggarna är ju helknäppa.
  Dags att ett par tre månader uppehåll och se att inget har ändrat sig när man kommer tillbaka lika säker som att tiden går

 3. Fenrisulven

  Av de 6 saker som du tar upp så handlar bara en som handlar om singel livet, knappast något som har ”exploderat”. Hela blogginlägget känns som ett reklaminlägg för din egen bok, vars beskrivande text ser ut att vara mer eller mindre direkt kopierad från förlaget.


Kommentera