romantic couple having drinks at a pub/bar

Spela spelet

En av de vanligaste frågorna jag stöter på är den om man ska ”spela spelet” eller inte när det kommer till dejting. Alltså om det funkar att till exempel spela svårfångad och mindre intresserad än vad man egentligen är. Mitt jobbiga svar är – både och.

Om det uppstår en obalans i relationen där den ena är mycket mer ”på” än den andra finns definitivt en risk att den som utvecklas känslor lite långsammare blir avskräckt och känner sig kvävd. Den som är mest intresserad hamnar också i ett naturligt underläge, vilket kan kännas otroligt jobbigt. Därför tror jag att det finns en poäng i att hålla band på sig lite om man vet med sig att man har lätt att bli förälskad och vill höra av sig hela tiden till den andre.

Däremot i de fallen där båda faller lika snabbt för varandra och ni klickar från start finns det ingen mening med att inte våga vara öppen med dina känslor. Det finns knappast något härligare än att vara nyförälskad och att få de känslorna besvarade.

Här är några saker att tänka på när det kommer till att spela spelet: 

* Om du känner att du behöver spela ointresserad och ”cool” för att behålla en partner så är detta antagligen inte mannen eller kvinnan i ditt liv. Det kan funka i början, men sen ska det gå framåt och vara enkelt och härligt. Den gamla klyschan ”är det rätt så är det lätt” stämmer.

* Om du som tjej tycker att det är upp till killen att ta initiativ så tycker jag att du ska tänka om. Ta makten över ditt kärleksliv och visa vad du vill istället. De flesta killar uppskattar verkligen tjejer som vågar ta för sig.

* Det är inte valet av emoji i ditt senaste meddelande som kommer att avgöra er framtid. Det är hundratals andra faktorer som avgör vem man klickar med och inte, men detta är inte en av dem.

Läs mer! Jagas eller jaga?

dating


Det finns 156 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Peter

  Spela svår är något tjejer som har tre killar att välja på för varje inloggad tjej och faktiskt komma undan med det. En kille på hp ska följa minsta vink en tjej ger. Sen alla de hon inte ger också så klart.

  • ViraStina

   Jag tror du missar att The Game vänder sig till killar som aldrig lyckades få tjejer, utan var tvungna att gå kurs i hur man flirtar och fejkar självkänsla.

   Genom att INTE följa tjejers minsta vink, utan istället köra med en sorts omvänd psykologi och ”negga” dem med tvetydiga förolämpningar, skulle de få tjejerna att uppmärksamma dem, bli osäkra på deras avsikter och börja jaga dem istället.

   Så den mest kända (och kommersiella) versionen av Spelet, är en manlig företeelse. Av män, för män.

  • Peter

   Visst, men här är det tjejen som kör spel. Jag hade ju tag på en som blev rent olycklig när jag blockerade henne. Från att inte vilja ses mer ville hon. Hon hade inte velat igen om jag hade veknat där. Hela den spelgrejen handlar om makt över den man träffar, hur mycket är han beredd att förnedra sig och krypa för henne.

  • ViraStina

   Jag skulle säga att det mer handlar mer om balans. Om att både jaga och bli jagad. Det är ju klassisk flirt, i ett växelspel. Ge och ta. Närma sig och backa. Skämta och var seriös.

   Så att någon blir mer intresserad när man själv drar tillbaka uppmärksamheten är inte ett dugg ovanligt. Jag skulle säga att det säkraste sättet att få en kille att driva på, är att själv hålla igen lite grann. Det ingår i dynamiken. Men inte så mycket att han känner sig nobbad.

   Om du verkligen krälar för en tjej, kommer hon tappa intresset för dig direkt. Oavsett hur mycket hon har ”spelat” tidigare. Då visar du att du är ryggradslös, och ingen faller för en ryggradslös person.

   Det funkar inte om man är tjej heller. Om man ständigt står på pass och är tillgänglig så fort det passar honom, och säger amen och självklart till alla hans krav, då kommer han totalt tappa intresset. Han kommer tolka det som att man är desperat, och attraktionen kommer rinna bort. Det är ingen som helst skillnad mellan könen där.

   För en relation där den ena förväntas kräla efter den andras villkor blir aldrig sund och fungerande. Alltså, aldrig. Om det är vad som krävs, har man råkat ut för någon med personlighetsstörning eller liknande. Där är det en maktfråga. Men ingen normal människa attraheras av en krälande, krypande partner. Sånt skapar bara förakt.

  • Peter

   Men det får du förstå att här är ingen balans. Här är tre killar inloggade för varje tjej. Minimum då alltså.

  • ERIK

   @VIRASTINA

   Det låter som du hade läst lite för många böcker om ”kärleksjakt” kanske? Dessa sådana vilka pratar om ”klassisk” är så ensesidig och kortvarigt fungerande stereotyper.
   En dag läste jag ”The Game” boken också, men struntade åt sådant. Det är väldigt ensesidig, och kan vara fungerande för dumma tjejer, samt i kort sikt för att få ligg, men det är inte praktisk eller recept till långvarig (över 20 år) relation. Jag är inte intresserad lägga energi till tjejer som varar 1..2 år bara.
   — jag vill vara som jag är. Jag är helt nöjd med sådant och vill inte leka vara någon annan!
   Om tjejer är benägna efter lekfulla typer då är det inte ngt argument att ändra sig. De får jaga någon annan istället, jag ändrar sig inte.
   Dessa tjejer inte något att vara intresserad av, och deras eget fel om sådana ”princessor” gråter igen att de blev blåsta.

  • george

   Virastina

   Kunde inte ha skrivit bättre själv…

   Tyvärr tolkar allt för många män ordet snäll fel.

   Du ska vara snäll men du ska ha en sjudjävla ryggrad.. 🙂

  • ViraStina

   Erik:
   Eller också har jag varit med lite för länge och analyserat lite för noga. Kanske har jag – liksom majoriteten av männen här – konstaterat att folk ofta säger en sak, men gör något annat.

   Kanske har jag upptäckt att de flesta anser sig vara undantag från de generella regler som de hela tiden identifierar hos alla andra.

 2. KARL- INGE

  CECILIA

  DU har exakt rätt enligt mig om allt du skrev nu,

  Är man klok så söker man likartad partner , rent känslomässigt ,
  det sparar som du säger mkt lidande, är man snabb och expressiv med stora känslor
  känslomänniska hitta din soulmate

  • KARL- INGE

   VIRASTINA

   jag instämmer krälande är obehagligt

   På en punkt tror jag att det skiljer på män och kvinnor kvinnor vill väldigt gärna tävla om en snygg attraktiv man får du en eller två mkt intresserade så kommer deras kompisar att vilja ha mig oxo så lyder kvinnans lag,,, Motsatt män tenderar att skita i henne det är inte värt besväret att flirta runt och kvinnorna jagar som flugor kring en folkskit, 10, 000 kvinnor /flugor tänker vi kan inte ha fel han är värd det sexi man vi män tänker aahh hon är bara en folkskit nej tack

 3. KARL- INGE

  PETER
  Om du söker kvinnor som är lite mer mogna , så slipper du säkert vara med om att dom spelar ut dig i vassen . Du har ju ett ansvar själv oxo att välja rätt kvinna eller är du en menlös sprattelgubbe

  • Peter

   Jag ska faktiskt besvara din pajaskommentar den här gången. Du lär inte känna någon genom att skriva som du verkar tro. Det gör du i verkligheten. Alltså träffas. Beskrivning och verklighet stämmer sällan överens.

 4. KARL- INGE

  PETER

  Jag utgår alltid från verkligheten ! Men jag utgick i från att du oxo gjorde det

  vad som sker på hp och skrivandet till varandra är ju lika med noll om det inte leder till dejting i verkliga livet Sorry jag missade att du satt kvar på hp och skrev

  Men då är inget problem ,,finns det ngn minsta tendens till spel behöver du ju inte bry dig alls, barnungar,
  oavsett hur många det är på varje kille/tjej

 5. Hasse

  Det finns en uppsjö av folk som sitter på dejtingsajter för att få tiden att gå. Båda måste vara redo för att träffa någon – för då går det som Cecilia skriver ”lätt”.

  Personligen har jag lagt ner allt som har med kvinnor att göra. Jag orkar helt enkelt inte längre. Det tar för mycket energi.

  • Ada

   Jag tyckte det tog för mycket energi med att skriva/försöka komma underfund med varann/få till en dejt då jag var på HP, vilket jag nog tyckt på vilken dejtingsajt som helst. Insåg att det är bäst om det sker direkt i verkligheten.

   Visst är det som du säger, otroligt många som är på dejtingsajter utan att för den skull vara särskilt inne på att träffa någon för den skull.

  • Hasse

   Ada, ja det är samma på alla dejtingsajter och fördelen med HP är att man blir inte utfattig på kuppen. Men tiden som, i alla fall jag, la på att försöka träffa någon kommer aldrig åter.

   Det fanns en tid då jag längtade något oerhört efter en kvinna. Jag är mycket romantisk av mig och när inte den sidan får ta plats, blir det bara sorg och elände i själen. Jag känner mig minst sagt ”lurad på konfekten”. 🤪

   Nu är som sagt energin slut.

  • Peter

   Det skulle bara vara tjejerna som fick ta kontakt. Då hade de som hela tiden väntar på någon bättre tröttnat och jobbat på den de faktiskt fick till träffar med.

  • tjej79

   Jamen, nu ser det inte ut så. Det man inte kan påverka, det kan man helt enkelt inte påverka.

  • george

   Hasse

   När man dör och kommer upp till Sankte Per och han frågar…

   SP, Vad har du gjort med ditt liv?

   Jag, jag har raggat på kvinnor!

   SP, hade du nån tur med kvinnorna?

   Jag, nä det hade jag inte!

   SP, varför fortsatte du då?

  • george

   Hasse

   Eller så får man vänta tills man blir återfödd. Då får man hoppas att man blir en man med ADHD för det tycker kvinnor är attraktivt.

  • ViraStina

   Jag som jobbar med människor som har diverse diagnoser, typ adhd, tycker nog inte riktigt att det är en faktor som gör dig framgångsrik i kärlekslivet… Majoriteten ser det tvärtom som en lågstatusdiagnos, något som de ser ner på.

   Men det är inte ovanligt att personer med adhd är färgstarka, energiska och driftiga. Och det är ju egenskaper som många dras till rent generellt.

  • Nadine

   Hur vet du att majoriteten ser ner på adhd diagnos,,,? Fel, det tror inte jag. Det är allmänt känt bland yngre att framgångsrika har adhd ! Det är värre med border line

  • ViraStina

   Vet och vet… Jag tror inte att det har gjorts någon undersökning om attityden till neuropsykiatriska diagnoser, så det är nog ingen som vet i strikt bemärkelse.

   Men jag märker i mitt jobb att det inte ses som särskilt coolt att ha ett funktionshinder av den här sorten. Det förknippas med bråk, låga betyg, dåligt uppförande, sociala problem mm.

   Bland ungdomar används det ofta som skällsord. ”Sluta dampa, ditt j-vla adhd-barn!” typ. Jag möter många som inte vill ha kontakt med BUP för de är rädda att få en diagnos, och då tror de att de ska bli mobbade.

   Och bland vuxna är inställningen lite väl ofta att det är WT (ursäkta uttrycket, men…) att ha adhd. Att det mer handlar om dålig uppfostran, och att om föräldrar bara tog sitt ansvar skulle inte adhd finnas.

   Jag har hittills inte mött någon som tycker det är hög status att ha adhd. De som har mest positiv inställning, är de som tycker det är en lättnad att få en diagnos och äntligen få en förklaring till sina problem, och förhoppningsvis hjälp. De tycker det är skönt att veta att det inte är något värre fel på dem, så att säga.

   Och så försöker man från olika håll reclaima begreppet lite grann, genom att prata om adhd som superkraft, som extra förmågor mm. Men det är ju just för att det har låg status i grunden.

  • Nadine

   Det är mkt fördomar,,, mina vänner som har adhd är hög prestera e orkar mkt mer än vanliga är framgångsrika har företag,,, har mkt pengar,, tror nog mest det är avundsjuka än att någon ser ner på dom iaf,,,sen hjälper dom mer än andra vänner för dom orkar mer oftast

  • Nadine

   Ingen är perfekt bland folk som inte har diagnoser har dom det jobbigt med,,, finns alla sorter man behöver inte stirra sig blind på diagnoser,,, finns många som klarar sig utmärkt oavsett,,, är mer i Sverige man alltid ska va tyst o inte ta plats,,,

  • Hasse

   Vira, bokstavsdiagnoser är ”populära” numera. I mitt yrke har jag mött människor som säger sig ha diagnosen adhd, och de som faktiskt har diagnosen. De som verkligen har adhd orkar i alla fall inte jag med. De är bara FÖR mycket.

  • Nadine

   Har vänner o familje medlemmar med adhd,,, vissa hade det svårt i skol miljö kan inte sitta still, koncentrera sig följa instruktioner som man måste där,,, dom vill göra på sitt sätt samhället mot arbetar dom för det är så mkt ramar hit o dit,,, sen När dom har fria händer får använda kreativitet kan dom skapa stora saker,, själv sett det på nära håll,, beror på hur mkt man peppar o låter dom göra saker på sitt vis ! Mi n familj är nog mer tillåtande för wild crazy är mer accepted så därför dom lyckats bra även om dom gått på nitar i form av människor som har fördomar motstånd från skola kultur osv Depression border line är svårare för dom flesta än adhd eftersom man har svårt att få framgång då,,,framgång betyder allt idag ! Många med adhd kan kirra en deadline under natten när andra sover,,,, Därför funkar adhd bättre idag när karriär är allt än ‘förr’ många med adhd är generösa sociala o kul att va me så dom får mer partners jobb chanser o roliga hobbys,,, enerverande ja, men passar så klart inte lugna tysta personer dom får söka sig till rätt människor för dom !

  • ViraStina

   Personligen har jag svårt att se adhd som en funktionsnedsättning. Där är det verkligen fråga om en funktionsvariation (som är det nya begreppet…)

   Till exempel säger man ju att personer med adhd har en nedsättning av koncentrationen – men det stämmer ju inte alls rakt av. Många av dem har bättre koncentration än genomsnittet, på vissa områden. Så kallat hyperfokus.

   Och den intensiva energin kan vara ett problem i ett klassrum där man ska sitta still, men den blir en tillgång i många andra sysselsättningar. Så det finns verkligen många fördelar.

   Men än så länge skulle jag säga att de flesta ryggar lite för diagnosen och ser den mest som en belastning. Hos andra, alltså! Om föräldrar fick ha åsikter ifall de skulle ta emot några adhd-elever i sitt eget barns klass, skulle det börja skrivas protestlistor. Ibland hör man frågan om man verkligen måste bjuda eleven med adhd på kalaset, för det blir ju så jobbigt och stökigt.

   Många som har fått adhd-diagnos själva utvecklar ju däremot en stolthet över sin personlighet. Och många söker sig helst till andra med samma diagnos. Det blir lite som en subkultur i vissa sammanhang.

 6. Ada

  Att spela spelet kan nog ge vissa kortsiktiga fördelar, men i det långa loppet alltid bäst att köra med öppna kort. Det bör vuxna människor kunna göra.

  I unga år kunde jag inte tänka mig att vara den som tog första steget, det var inte accepterat att tjejer kunde/vågade göra det. Men nu har jag inga problem med att visa intresse, men går ändå inte ut så hårt. Man vill ju checka läget först.

  • ERIK

   Lugna nu.. om ”spelet” — det e bara propaganda från enskilda människor vilka har läst alldeles många artiklar om jakten och alla är stereotyper då. Men dessa människor gör allt enligt dessa böckers regler och använder varken hjärta eller hjärna!! De tittar inte hur e livet utan tar allt råd ifrån tjejtidningar att hur ska hon tolka si och så ögonblick… och därför härifrån alla dessa missuppfattningar kommer!
   Samt hur lång tid man/kvinna orkar med allt sådant? Tills hon är 30…40..50? De måste vakna up.

   Hitills bara en ”klassisk” som fungerar… aktivitet betyder mycket mer än ord!
   Tjejer blir mycket mer intressanta om hon börjar tvätta ngt och lyssnar sin kille. I gemensam hushåll är MYCKET arbete, och arbetsam kvinna är praktisk. Det blir bråk om endast kille ska göra allting …och där slutar alla kvinnors flörtkunskaper.

 7. Ada

  Hasse, jag tror inte att det egentligen är tiden man lagt som är avgörande för hur man känner det. Är nog snarare tilliten till andra som fått en stor törn. När den romantiska sidan inte får sitt så mår man kanske inte så bra som man annars skulle göra.

  Visst klarar man sig bra utan att ha sällskap. Men mår så mycket bättre av att ha någon man trivs med o som känns rätt att umgås med.

  • Kristina

   Virastina
   Jag känner inte igen mig i din beskrivning av kvinnan.
   Jag tillhör inte gruppen av kvinnor som spelar ett spel, kan inte se någon fördel med det, för mig är det uppriktighet som gäller. Så allt det här med hur en man skall eller inte göra för att få en kvinna intresserad ? Och hur kvinnor reagerar på en mans uppträdande..
   Krälande och krypande partner, vad är det egentligen, kan vara svårt att avgöra, och kan missförstås.

  • ViraStina

   Jag instämmer i att begreppen krypa och kräla kan misstolkas. Men för mig innebär det att man offrar sig mer än vad man själv är bekväm med, av negativa skäl. Kanske att man är rädd för sin partner, eller att man känner sig väldigt underlägsen och inte vill bli lämnad, eller för att man vill framställa sig själv på ett sätt som inte är sant. Typ att fjäska för att verka snäll, men sedan slutar man med det när man har nått sitt syfte.

   Men att försöka tillmötesgå sin partner så långt det är möjligt av äkta välvilja och kärlek och förståelse för olika behov, det är inte att krypa. Enligt mig då.

   Min övertygelse är att det ”fungerar” att spela ett spel i bemärkelsen att man triggar den andres ytliga intresse mer genom att backa istället för att jaga. Förutsatt att det är en växelverkan.

   Om jag får kontakt med en kille på en dejtingsida, men märker att jag är mer intresserad av honom än vice versa, då kommer inte den obalansen brytas av att jag är ärlig och uppriktig och berättar hur gärna jag vill träffa honom, när jag märker att han tvekar. Sannolikheten är snarare rätt stor att han vädrar desperation och blir ännu mer ovillig att ses.

   Men om jag slutar jaga honom och signalerar att jag inte riktigt hinner med honom just nu, är det hyggligt stor chans att han plötsligt kommer på att han nog vill ses ändå. Mycket större än om jag kör med öppna kort.

   Jag personligen är för övrigt fullkomligt oduglig på taktiska spel av detta slag. Jag är som en öppen bok och jag skulle avslöja mig direkt om jag försökte låtsas vara ointresserad med syfte att trigga hans intresse. Det funkar dock överraskande bra när det är äkta. Alltså, när mitt intresse för någon faktiskt är aningen svalt och annat kommer emellan. Aldrig blir jag så intressant som i det läget. Det är fascinerande.

   Om det går att bygga en stabil relation på så svajiga premisser ska jag dock låta vara osagt. Jag tänker mig att det främst är det ytliga, initiala intresset som reagerar på de här signalerna.

  • ERIK

   @Virastina

   vakna upp. Det beror på kille också. Vadå om kille fattar att det var ”nej” i klarspråk?

   Hur många tjejer har sagt så att ”jag är inte intresserad” och beklagar att kille lyssnar inte? Det finns samt killar vilka förstår mycket bra ett nej och att när någon skriver ”jag hinner inte” då är allt slut redan. Så, ingen vitsen att skylla på kille att han ville inte påpressa sitt intresse efter hon sade att ”nej, hinner inte”.

 8. Inqvist

  När jag tänker tillbaka på de relationer jag haft med kvinnor, så finns en gemensam sak med alla: de har aldrig verkat kunna bestämma sig för vad de vill i olika sammanhang. Om man försöker fråga får man antingen inget svar, eller så får man ett svar på nånting helt annat, och helt irrelevant, än det som frågan gällde.
  Man kan likna det vid en bil som drar en husvagn som hela tiden sladdar och ormar sig från vänster till höger vägkant. Som man måste man hela tiden vara dragloket när hon hela tiden velar. Men mina känslor för henne är helt beroende av om hon visar att hon har några känslor för mig. Denna situation har jag till slut ledsnat på, och dragit mig ur det hela.

  • Hasse

   Inqvist, kvinnor vill ha raka och hårdhänta män som kör häftiga bilar. Sen vill de gärna ha mjukisen som bakar sockerkaka och bjuder på frukost. Och de vill också ha snubben som är stenrik men samtidigt inte jobbar för mycket, för prinsessan måste tas om hand. Det är en heltidstjänst med övertid att orka med dessa vrak. För vad? Fråga dig det? För vad?

 9. KARL- INGE

  ALLMÄNT

  Bristen på mänsklig kontakt är ett livshotande tillstånd !! vilket är väldokumenterat

  ett säkert sätt att dra på sig sjukdomar som leder till långsam död

  Men att leva i ett destruktivt förhållande är ju inte mkt bättre är fysiologiska o psykologiska aspekter

  Så människor som inte äger förmågan att kunna skapa romantiska kontakter och bibehålla dom , alternativt kunna skapa nya romantiska kontakter regelbundet är rökta. dom vissnar och dör som blommor som inte är perenna ,

  • ERIK

   @KARL-INGE

   !!! BRILJANT. Kan skriva under direkt till sådant. 🙂

   Det e mycket svårt att förstå vad någon menar, men ändå det blir ännu sudigare och svårare om människor tar på allvar allt sådant råd från böcker vilka uppmånar till svek och lekar.

   Allt fungerar om tjejer ska följa ett råd — du SKA säga rakt ut! Svara på frågan! Men hur många lyssnar? Istället det produceras massor av artiklar att hur ska inte säga ut, säga istället vilseledande sätt.

   Men lyckliga är dessa vilka vet det OCH beter så.

  • KARL- INGE

   ERIK GEORGE
   ÄHH Jag hänger inte med helt men kanske halt ! eller inte men det var djupa kloka visdom s ord tror jag eller det var för stora tankar så jag vet inte SKRATTAR

 10. KARL- INGE

  ALLMÄNT

  När jag läser alla dessa vittnen som har drabbats så hårt av kvinnor att deras livsöden fullkomligt lagts i grus , all kärlek , förtroende ,tillit och gemensam glädje var bara en stor illusion har dom upptäckt på ålderns höst livet blev inte vad dom trodde o hoppades på
  kärlek till en kvinna gällde andra inte dom själva tömda glömda ja rent av fördömda .

  Jag inser att jag har tillräckligt med jävlar anamma som reser mig upp och tar min an livet med nya förhoppningar och framtidstro Det är bara att börja borra, nästa kvinna ja vem vet huvudsaken är att jag känner mig lycklig , då spelar det ingen större roll att livet kanske inte följer utsatt spår utan hur jag mår

 11. KARL- INGE

  Virastina

  jag instämmer krälande är obehagligt
  På en punkt tror jag att det skiljer på män och kvinnor kvinnor vill väldigt gärna tävla om en snygg attraktiv man får du en eller två mkt intresserade så kommer deras kompisar att vilja ha mig oxo så lyder kvinnans lag,,, Motsatt män tenderar att skita i henne det är inte värt besväret att flirta runt och kvinnorna jagar som flugor kring en folkskit, 10, 000 kvinnor /flugor tänker vi kan inte ha fel han är värd det sexi man vi män tänker aahh hon är bara en folkskit nej tack

 12. Ada

  Kvinnor vill väldigt gärna tävla om en snygg attraktiv man??? För mig personligen är inte det klassiskt snygga så attraktivt. Små defekter ger ett mera charmigt o tilltalande utseende.

  • Nadine

   Fast killar som är snygga är sällan singlar ngn längre tid har jag märkt,,, är man med andra ser msn att tjejer kollat in just dom sen kan dom ha någon defekt eller så det kan va charmigt,,, men är dom snygga i sin helhet är det många som flirtar osv o på date sidor är dom bara en kort tid sen har dom massa dates som det ofta blir något med,,,sen finns det dom som bara vill ligga förstås,,dom är singlar bara därför

 13. KARL- INGE

  ADA

  Ja du ser det finns en till alla , skämt åsido , visst skrattar jag tyckte en kvinna med gipsat ben var ursexig fast det tyckte jag även när hon blev av med gipset hmm skrattar

 14. KARL- INGE

  NADINE HEJ O KRAM PÅ DIG,

  Jag tyckte att en kvinna var jättesnygg o sexig när hon höll huvet på sne det såg ut som en gummikvinna skrattar om man blir ihop kan man kräva att hon alltid går med huvet på sne då LER

 15. Ada

  Vilket som, utseendet var något man fäste mer vikt vid som ung. Både sitt eget o andras. Kan det vara så att ett bra utseende kan leda till att man är mer nöjd med sig själv o att det i sin tur kan leda till att andra märker det o fastnar för det? Hur man är som människa är ändå det avgörande för hur ett förhållande fungerar.

  • KARL- INGE

   ADA

   Det stämmer nog är du snygg blir det säkert lyckligare förhållande för att man mår bra

   kontroversiellt men säkert lite sant å andra sidan så blir förhållandet utsatt för mer påfrestningar utifrån då man är ett hett byte men det skapar oxo stolthet och respekt hos partnern som sköter sina kort bättre då

 16. KARL- INGE

  HASSE

  Det är alla ggr bättre att vara flugornas herre !!! än att vara folkskiten , dumt skoj, men det förutsätter kompromisser även om det råder en övervikt i makt balansen från början till mannens fördel

  så måste man släppa in kvinnan på lika villkor på alla plan , ge lika mkt som man får,,
  behålla sina intressen och hobbys men oxo skapa gemensamma intressen ,, hur svårt kan det vara, visa varandra respekt och har översittarfasoner eller maktspel inte försvunnit efter ngn vecka som kanske var en osäkerhetsgrej från flugan/ , från båda håll, ja då är det inte kärlek på g

 17. KARL- INGE

  allmänt

  Börjar man visa sig underdånig och ska lägga allt till rätta vatten kamma håret och bli halvt besatt av kvinnans tillgångar o utseende ,, Rökt då är man Rökt , samma gäller självklart kvinnan , börjar hon prata om att köpa hus investera i framtida projekt efter en vecka Rökt då är man Rökt. Det finns många lyckosökare av båda könen , dom kan vara förslagna och är det tunnsått med potentiella partners finns det alltid en risk att bli vadå ? Rökt yes rätt svar , Det är aldrig säger aldrig dom med mkt möjligheter som åker på snytingarna Nej alltid samma olycksfåglar som får kämpa för sin existens och varje kärleks stund , dessa elaka hänsynslösa människor har känselspröt och hittar dom svaga o utsatta lika lätt som att käka sin/dom till frukost. livet är inte rättvist , det är ingen som påstått. Men självklart finns det strategier som kan utnyttjas mot dom värsta typerna och gallra vetet från korna muu

  • ERIK

   Tipset är att … undvika olycksfåglar och se upp de. Det finns inte ens chans att förbättra deras livet och det är straffbart att leva med de. Deras turbulent och övermaktlig karaktär skapar oro i deras omgivning? Självklart.

 18. KARL- INGE

  ALLMÄNT

  Spela spelet ja men då måste alla förstå reglerna och alla måste vilja vara med

  Ett tips : söker kvinnan,, mannen, hen partner mer än 10 – 12 år glöm det

  vem vill sitta med en 55 åring om man är 75 eller vice versa,, i 90% är det ngt som inte stämmer eller att ngn är skada på ngt vis

 19. KARL- INGE

  HASSE

  TRE TIPS för dig och dina olycksbröder som inte klarar av vanliga kvinnor

  1 skaffa en muslims kvinna hon ser dig som sin man i alla lägen

  2 nästan lika bra med en övertygad katolsk kvinna

  3 frälsningssoldat gärna en kaptenskvinna

  4 gå på Bingo där finns det likasinnade till er

  • Ada

   K-I Ja, jag lägger mig i trots att det inte var riktat till mig. För nu är du farligt nära att spåra ur igen. Det är en sak att ha åsikter, men att komma med såna råd till någon som inte bett om några är väl magstarkt.

 20. KARL- INGE

  ADA

  Om du hade läst mina inlägg på den här sidan så skojar jag om det mesta inte bara sista inlägget ,,,

  sen så tycker jag väl inte att ge råd till ngn på bloggen i sig inte är det allvarliga i så fall utan budskapet kan väl vara det upprörande

 21. Mll

  Jag är inte mycket för spel utan fördrar rak kommunikation,är jag intresserad så visar jag det utan att vara påflugen.Men faktum är att just på nätet har mitt rättframma sätt inte alls varit framgångsrikt tvärtom.
  Det är först när jag tröttnat och slutat skriva med eviga tangentsbordsnötare som behöver en veckas betänketid för att svara som jag fått gensvar,de flesta dejter har jag fått till när jag avregistrerat mig.
  Jag har haft kontakt med flertal killar som aldrig kommer till skott,alltid är upptagna,slutar svara precis när man bestämt att ses.Inte ovanligt att det är på deras inititiv märkligt nog.

  Jag avregisterade mig för någon månad sen från hp och plötsligt har 2 killar sökt upp mig.De undrar varför jag inte är medlem längre om jag är singel och om jag vill ses.
  Nu har intresset från min sida svalnat rejält men det är helt klart ett effektivt sätt att få till de där dejterna som aldrig blir av när man är medlem på en dejtingsida.Och 3 killar per tjej borde också betyda att killar i så mycket högre utsträckning hänger på nätet bara som tidsfördriv,alt för uppmärksamhetens skull eller kanske båda.

  • Nadine

   Känner igen det där,,, aldrig hört ngn kille som haft samma erfarenheter ? Verkar vara något som bara killar gör,, att höra av sig när man pausat / avregat är mer regel än undantag,,, jag tipsar mina kompisar att göra så det har funkat varje gång att få killen intresserad till slut. Dom killar som aldrig haft tid har plötsligt tid,,, En kompis blev ihop med en sån strul putte som aldrig hade tid,, men när hon försvann funkade det ! Då vile han ses samma vecka. Nu har dom det jätte bra ihop men konstigt att det krävs såna metoder. Varför inte bara vara rak ?

  • ERIK

   När det var rak kommunikation med ngn kvinna senast? 😉 Det är inte så ofta, samt minns inte, fast jag har väldigt bra minne att kan räkna upp alla gånger hon var försent.

   Samt… när ngn tjej initierade kontakt i HP? Jag känner inga. Inte hellre alla mina bekanta. Alla säger exakt det samma sak, samt att för 50-tjejer, bara 1 svarar !

  • ViraStina

   Nadine:
   Jodå, jag hör ofta killar beklaga sig över att de plötsligt blir mer intressanta när de själva drar sig tillbaka. Då först börjar tjejen ta initiativ.

   Folk i allmänhet blir av någon anledning irriterade över att den sortens ”spel” ofta fungerar. Och man tror gärna att det bara är motsatta könet som är falska och/eller lättlurade.

   Men det behöver ju inte ens ligga något medvetet spel bakom, ingen egoistisk tanke att manipulera någon. Snarare tvärtom. Syftet med ”spelet” är ett artificiellt sätt att inte framstå som desperat. Desperation avskräcker nästan alla. Och om man inte behöver fejka, utan helt enkelt inte är desperat, desto effektivare.

   Ibland kan det vara ren hänsyn att dämpa sin iver, och ge den andra personen lite utrymme. Hårdrar man det, är det ett spel, det också. Men alla gillar inte att bli överrumplade av någons intensiva tempo. Många vill låta saker och ting växa lite långsammare. Att backa lite grann då, bygger förstås på samma psykologiska princip som ”spelet”. Men med ett helt annat utgångsläge och syfte.

 22. Hasse

  Tre övningar som minskar frustrationen på dejtingscenen; knäböj, bänkpress och marklyft. När du kört det ett par veckor är du så trött på fruntimmer att du bara vill sova. 😂

 23. ERIK

  !! Jag e positivt överraskad. Det ser ut som Cecilia har läst killarnas kommentarer och hade tittat verklighet! …och struntade på tjejtidningars propaganda vilken uppmuntrar till lek-lögn-passivitet.

  Hitills alla dessa killar jag känner, alla tackar ja till initiativrik tjej.

  Bra gjort!

 24. Hasse

  Jag känner mig extra manlig ikväll. Nobbade en kvinna som behövde hjälp med diverse sysslor. Föreslog att hon kunde ju fråga Tuffe Tommy som kommer och dunkar på ibland. 😂🤣

 25. Ante

  Väldigt märkliga kvinnor ni män här träffar. De hat och förakt mot kvinnor många luftar här är skrämmande. Jag vet att det sägs att det finns en stor andel vita kränkta män. Känner inte igen sen bild ni ger av kvinnor. För min egen del och vågar även svara för de flesta av mina väninnor, singlar eller i relationer…de är inga hjälplösa våp…för egen del är det inget jag behöver hjälp av en man för att fixa…Var finns dessa hjälplösa våp som ni spyr galla över? I min krets finns både välutbildade, ekonomiskt oberoende, snygga, vältränade, medvetna och aktiva kvinnor.. ..De vrak till människor ni verkar stöta på undrar jag var ni hittar? Bitterheten männen här känner är sorglig och tror den blir en självuppfyllande profetia för er, det man ber om får man…Kaka söker maka…

  • Hasse

   Ante, varför tar du åt dig? Oavsett så finns det ett bra svar: Vi är alla snälla och trevliga män som har tröttnat. Vi gick på myten och nu varnar vi män så mycket vi bara kan att lira leken rätt = ”be an asshole and get laid”., ”Don’t be nice you’ll never get it twice.”. 😂

  • ViraStina

   Ante:
   Jag kommer att tänka på min exmake. Han är en skötsam och präktig kille. Väldigt snäll och hjälpsam.

   Efter vår skilsmässa hade han inga svårigheter att träffa kvinnor. Det gick betydligt lättare för honom än för mig.

   Efter ungefär ett år mötte han den som han nu är förlovad med. Nu hjälper hon till för fullt med att renovera hans gamla gård, trots att hon formellt inte äger ett öre av den ännu. Raka motsatsen till vad männen här skriver här, alltså.

   Så jag gissar att det i rätt hög grad handlar om vem man söker sig till… 🙂 Det skulle inte förvåna mig om majoriteten av männen här skulle dissa henne för att hon inte är tillräckligt ung, t ex. Eller för att hon har flera barn sedan tidigare. Sånt tycks ju vara otänkbart för många.

   Och visst. Alla gör sina val.

  • Peter

   Virastina, du har inte tänkt motsatsen? Ditt ex är förlovad och har ett bra liv för att han stötte ihop med en bra tjej? Såna finns det inte gott om. Däremot vimlar det av vrak som vill ha killen som gör allt för henne utan att ställa såna hemska krav som att få ha en kväll för sig själv.

  • Nadine

   Han va präktig, skötsam du skaffa barn med honom, men ändå dög han inte till dig,,,, vilka krav ! Min pappa är oxå skötsam o präktig,,, men mamma har inte lämnat honom 😉

  • ViraStina

   Nadine:
   Skärp dig. Bättre kan du.

   Jag har _aldrig_ sagt att han inte dög åt mig. Jag har heller aldrig KÄNT att han inte dög. Han dög utmärkt i nästan 20 år, varav 15 som gifta.

   Anledningarna till att vi gick isär är många. Ingen av dem handlade om att vi inte ”dög” åt varandra.

  • ViraStina

   Peter:
   Jag anser att det visst finns gott om bra tjejer. Precis som det finns gott om bra killar (okej, inte på dejtingsidorna, där är koncentrationen av tokstollar oproportionerligt hög, men i övrigt). Det är bara att kolla runt i sin egen bekantskapskrets, bland vänner, kollegor, släktingar osv. Nu kan jag ju inte tala för din omgivning, men jag har väldigt många vettiga människor omkring mig i min vardag.

   Men som jag skrev, dissas många bra personer i dejting. Mitt ex har hittat en kvinna som är fem år äldre än han själv. Hur många av männen här skulle ens kunna tänka sig det, tror du, om du kollar vad som brukar skrivas?

  • Nadine

   Folk går i sär för lätt,,, min åsikt. Kämpa mer för kärleken i förhållandet. Det
   kunde mina föräldrar iaf !! Dom hade massa kriser med levde igenom alla,,, nu har dom det bättre än någonsin,,, envishet, mindre krav och kärlek hjälper !

  • ViraStina

   Nadine:
   Jaha, ska jag tolka det som att din åsikt är att jag borde ha stannat med min exmake, trots att vi var överens om att vi mådde bättre på varsitt håll?

   Har du några konkreta argument till det, eller är det bara en allmän moralkaka?

  • Nadine

   Mer kärlek så klart ! Finns många här som gnäller på motsatt kön har omöjliga krav,,, sänker msn kraven jobbar lite kan man få ett bra kärleks liv ja mitt konkreta exempel var mina föräldrar som inte gick i sär som många av deras kompisar gjorde. Utan kämpade på såg nya sidor av varann o kom närmre på kuppen ! När vi ( barnen) flyttade hade dom mer tid till bara varann,,,,

  • ViraStina

   Jaha, men nu tänkte jag om du har något argument till att det skulle bli mer kärlek totalt, om jag och exet stannat tillsammans. Vad talar för det?

   Vi gjorde nämligen motsatt bedömning. Vi kände att om vi skulle fortsätta kämpa bara för sakens skull, var risken överhängande att vi skulle sluta som bittra och förgrämda på varandra.

   Det ville vi inte. Vi ville fortsätta vara goda vänner och ha ett bra samarbete. Vilket vi lyckades utmärkt med.

   Och vi har dessutom träffat varsin ny kärlek, som båda var singel tidigare. Så rent krasst har vi bidragit till mer kärlek i världen genom att skiljas. Istället för ett gift par med problem och två ensamstående personer, har vi nu en bra vänskap och två nya kärlekspar. Fint va?

   Ibland tycker jag snarare att håller ihop för länge. De borde egentligen skilja sig, men envisas med att fortsätta tillsammans, trots att de båda blir olyckliga.

  • tjej79

   Men, Nadine om du anser att man ska hålla ihop för evigt. Dvs du tror på sagans värld.
   Säg mig varför är du singel? Varför har inte du hållit ihop med din kanske första eller andra pojkvän i livet? Samma gäller ju dig. Varför sitta och kasta skit på Virastina på det sättet?!

  • Nadine

   Sluta larva dig tjej 79,,,du vill bara ha bråk och drama,,, jag sa mina åsikter lika mkt som vira stina säger sina,,, det är knappast att slänga skit,,, nu råkar vira stina gilla diskussioner o det blir inga om msn bara håller med,,,hon behöver ju inte svara men hon älskar bloggen så det är väl kul om någon vill diskutera med henne Säg ngt nytt själv du skriver inte ett ord om dates eller kärlek vara bråkar med Karl inge,,, skärpning tror du hon är gjord av porslin eller,,,,,mina föräldrar kämpade o det är tvärt emot vira stina s teori att man ska göra,, men jag har sett goda resultat ,,, alla i familjen är nöjda att dom bor i hop det var en win win rakt av !! Samma med min äldsta bror,, dom bråkade i flera år men är jätte bra nu i deras förhållande, ingen bitterhet. Jag brukar åka med dom på semester så sett att dom funkar dygnet runt !

  • tjej79

   Varför misstolkar du jämt? Mina föräldrar har varit gifta i evigheter hahah

   Jag tycker Virastina hade rätt många år. Du kan väl inte yttra dig om deras relation?!
   DU har ju själv inte kämpat för dina relationer du haft då ;). Samma sak där ju. Du kan ju inte säga andra ska kämpa och inte veta hur mycket de kämpar. Då ska du ju göra samma. Eller det gäller bara andra och inte dig?

  • Nadine

   Oj vad upprörd du blev,,, trampade jag på en öm tå eller vad?? chilla lite vet ja 🤣😋bara en kommentar inget illa menat o det fattar vira men i te du,,,

  • tjej79

   Vad spelar det för roll? Det är ett diskussionsforum. Alltså kommenterar man andras trådar med 😉 det gör du själv med.
   Ingen öm tå här…men, uppenbarligen för dig för det är det enda du gormar om hur dina föräldrar varit ihopa för evigt och att det verkar betyda ni har bäst syn på kärlek (underförstått).

   Ibland tar kärlek slut, inget konstigt med det. Det vet du själv med. Eftersom du är singel för tillfället.

  • ViraStina

   Jag förstår inte riktigt hur du resonerar, Nadine.

   Det finns två huvudsakliga skäl till att folk håller ihop. Antingen för att de passar bra ihop och är ett bra team som drar åt samma håll och har en samsyn som gör att de trivs bättre tillsammans än på varsitt håll. De väljer varandra varje dag, helt frivilligt. I så fall gör de naturligtvis rätt val som stannar. Så var det för mina föräldrar.

   Eller också har de egentligen tröttnat på varandra och upptäckt att de inte längre har något gemensamt att bygga på och att de faktiskt skulle må bättre av att leva varsitt liv. Men av princip, bekvämlighet, rädsla eller skam klarar de inte av att bryta upp, utan blir kvar och kämpar. I så fall anser jag att de gör fel val.

   I vilken grupp dina föräldrar passar in, vet bara de två.

   Det första räknar jag inte ens som att ”kämpa”. Har man ett sådant förhållande klarar man även tyngre perioder i relationen utan någon nämnvärd kamp. Då handlar det bara om vanlig respekt, hänsyn, tålamod och förståelse för att lösa problem. Och så levde jag och mitt ex i många år. Det var aldrig någon kamp, utan ett evigt samarbete. Det är för övrigt samma sak nu, efter fem år som skilda. Vi samarbetar fortfarande alldeles utmärkt.

   Det andra alternativet ser jag som slöseri av liv. Där vägrade jag och exmaken att hamna. Vi började utvecklas åt helt olika håll och hade aldrig fått ihop vår framtida tillvaro utan att kämpa oss blodiga, och att få ge upp alldeles för mycket av oss själva, bara för att försöka jämka ihop något som inte längre passar ihop.

   Varför ska man göra det? För vems skull? Kamp betyder slagsmål. Jag tycker inte alls att det är särskilt kärleksfullt, faktiskt.

  • tjej79

   Jasså, du är inte singel Nadine? Men, du skrev fortfarande att du dejtade honom haha jaja.
   Varför är du på bloggen då?? Du har ju skrivit många ggr till Virastina varför hon skriver på bloggen när hon har en man. Nu gör du ju samma själv! hahaha

  • Nadine

   Vira, Så enkelt är det inte finns inte två läger,,, vanligare att man trivs men är vissa saker som stör,,, o så var det för mina föräldrar,,, går inte in i detalj vad dom gjorde mer än par terapi som en grej i det hela,, sen började dom förstå varann mer, och fattade att dom utvecklats hade nya tankar ville nya saker. När vi barn blev vuxna såg allt annorlunda ut i livet nya för utsättningar osv allt tog flera år. Varenda psykolog säger att det är svårt att leva ihop med någon och dela allt,, inget jag hittat påSen är det många som inte försöker, inte testar par terapi osv, finns massor att göra. Utan lätt bara går iväg och ofta så håller deras nästa förhållande inte heller,,, till slut är dom själva resten av livet typ,,,, för dom orkar inte anstränga sig för någon på riktigt, , Mina föräldrar älskar verkligen varandra så varför inte kämpa när det är tungt, finns 1000 anledningar till att förhållanden går dåligt men såklart dumt att va kvar om kärlek vissnar ( försvunnit ) det håller jag fullt med om,,, finns väl ingen anledning att va kvar då ! Men var inte det jag pratade om, utan dom som fortfarande älskar varann ! Så som min farmor alltid säger’ moderna människor tröttnar snabbt’ ligger ngt i det,,,

  • ViraStina

   Nadine:
   Ok. Skillnaden är att jag inte ser det som att kämpa. Jag ser det snarare som ett förebyggande arbete. Att försöka hitta vägar att kommunicera och förstå varandra är för mig en ständigt pågående process. Det ingår ju i välfungerande relationer. Jag skulle nog våga påstå att det är själva grunden till en välfungerande relation.

   Mina föräldrar var väldigt olika, så visst fick de anpassa sig efter varandra, ta hänsyn, ställa upp… Men ingen av dem skulle ha beskrivit det som en kamp. De skulle ha tittat förvånat på den som menade att de verkligen hade ”kämpat” för sitt äktenskap. De stred inte. De samarbetade.

   Kämpa för relationen brukar alltför ofta betyda att man offrar sig långt mer än vad som är sunt. Typ stannar hos en våldsam partner. Eller lever som martyr år efter år, bitter över att man inte får cred för allt man minsann har gjort: ”Jag som har kämpat så mycket! Vad får jag för det? Ingenting!”

   Eller att det finns en obalans, där den ena vill mer med relationen än den andra. ”Jag ska kämpa för att han ska stanna hos mig!”

   Den sortens kamp associerar inte jag med något positivt. Men jag förstår vad du menar nu. Om man inte är beredd att försöka förstå varandra, nå fram till varandra så fort det blir en liten dipp i förhållandet, utan hellre gör slut – då är det nog inte så mycket bevänt med engagemanget.

  • Nadine

   Jag menar så klart kämpa som i att förstå den andre trots olikheter olika behov osv sånt kan ta tid ( arbete känslo mässigt ) och många går hellre för dom vill ha det lätt ! Sen finns det såna som går in gör karriär o inte har tid,,, har själv ett par kompisar som råkade ut för det ! Deras lösning för att rädda förhållandet var flytt o jobb byten,,, nu har dom det toppen Bra att du förstått mig nu 😊

 26. Ante

  Vad jag menar är att friska sunda kvinnor blir inte attraherade av skitstövlar. Ni får de kvinnor ni förtjänar med det beteendet och den osunda inställningen. Tänk att bära på så mycket bitterhet. Jag tar inte åt mig utan tycker bara det är sorgligt och känner medlidande med er men är tacksam om ni undviker att inleda en relation. Skönt att veta för då behöver sådana som jag inte bli lurade och slösa tid på en män som föraktar kvinnor. Ni kan skapa ett manskollektiv där ni kan sitta där och spy ut galla och tycka synd om er själva…

  • Hasse

   Ante, vi lär aldrig träffa någon kvinna för 99% av kvinnorna faller för assholes och inte snälla, trygga, tråkiga och heltidsarbetande män.

  • ViraStina

   Hasse:
   Möjligtvis 99% av de kvinnor du dras till. Stor skillnad.

   Av de icke-singel-kvinnor jag känner väl, har 100% en relation med en snäll, bra, skötsam kille.

  • george

   Önskar att man fick dessa tips istället för dom man fick av äldre kvinnor.

   Tafsa allt vad du kan. Ju fler örfilar du får ju mer ligga får du.

   Lyssna på kvinnor o gör precis tvärtom.

   Var en egoist och tänk bara på dig själv och skit i andra.

  • Hasse

   George; ja fruntimmerna kan sitta här och yra ihop råd till oss… har man varit ute på ”fältet” vet man vad som funkar, och att vara snäll leder bara till att vara flyttkarl eller terapeut. Ligga får man INTE.

  • Hasse

   Jag tror ingen kille här tror ni vill ha en kille på riktigt,, ni säger mest negativt om dom

  • ViraStina

   Hasse:
   Det är ju inte så konstigt att du inte får ligga om du bara dras till tjejer som gillar skitstövlar.

   Jag försäkrar dock att det är en minoritet. Men det har ni aldrig märkt, eftersom alla vi tjejer som INTE gillar skitstövlar är för tråkiga för er. Ni vill bara ha de där spännande, snygga, dramatiska tjejerna som dras till lika spännande, snygga, dramatiska killar.

   Då blir det ju svårt. Hade jag gillat stygga gossar hade jag antingen fått ändra stil totalt eller förbli ensam, för de killarna har aldrig ägnat mig en blick. Logiskt, och rätt praktiskt.

  • george

   Virastina

   Inte ens de opopulära tjejerna ville ha opopulära snälla killar. Dom opopulära tjejerna hade bara populära killar i sina ögon. Du var ju en opopulär tjej i skolan men det fanns ju en kille som var poppis o han gillade dig. Så jag får det inte att stämma det du skrev, En opopulär kille hade inte haft en chans hos dig eftersom det var poppis grabbarna som gällde för dig. Det har du själv skrivit.

   Sen sprang jag aldrig efter dramatöser heller. Dom var arroganta o självupptagna eftersom dom visste att dom såg bra ut. Jag fastnade för en tjej och hon var ingen poppisbrud. Man var snäll, trevlig och hjälpsam. Allt det där morsor lärde ut. Vad hände, jo, kompisfacket utan att passera gå.

 27. KARL- INGE

  ANTE

  Jag instämmer kvinnorna och männen som är här för ett korståg mot kärleken borde kastas ut och det med öronen före , Att vara välutbildad är bra gärna påläst om lite sociologi o psykologi , men dessa kvinnor o män som är så framgångsrika verkar samtidigt att mista
  lite av förmågan till kompromisser och att det ska kämpas lite tillsammans när problem uppstår o inte ger upp så lätt. vännerna ersätter partnern, och många som stanna gör det för att dom vet hur jävla dyrt det är att starta om , så räkna på mig som har 4 sambon och några särbon som man skaffat båtar bilar lägenheter hus tillsammans med det är miljoner som rullat pga att jag inte lyckats hitta den rätta o stanna i förhållandet. världens dyraste hobby var inte Ferrari utan alla kvinnor, men det var det värt jag älskar kvinnor och längtar till nästa som hamnar i min famn

 28. KARL- INGE

  HASSE

  HAAHHA jag vet det skrattar, du har klargjort din syn väl på kvinnorna

  det spelar ingen roll den var ändå gul och jag ville ha en röd , det fanns bara den och det var ett impulsköp så klart

  sånt är livet, Jag har den egenheten att jag vill känna spänningen och pirret när våra ögon möts och jag vet att hon vill ha mig för att jag har en härlig kropp och dyrkar mig på alla sätt

  men ändå inte ger efter för lätt

 29. Ante

  Hasse
  Ingen i min närhet som är i relation är ihop med ett asshole. Jag förstår fortfarande var ni fått det ifrån…de fina killarna är väl de kvinnorna vill ha. Själv har jag aldrig heller varit ihop och har aldrig attraheras av skitstövlar. Du säger att alla kvinnor gillar dåliga män…jag är kvinna och alla mina släktingar och vänner har bra jämställda män….inte en toffel så lång ögat når heller. Förstår inte det där heller typ att båda kan ha intresse, gilla att göra saker tillsammans eller för sig själv…jag förstår inte era referenser faktiskt…Det är klart att det finns dåliga människor, kvinnor och män…men att säga att alla kvinnor är onda är lite för mkt. Allt hat föder inget gott…Jag spelar inga spel. Gillar inte det och tycker det är fånigt och omoget, behöver inte motstånd utan någon som kan stå för sina känslor och vågar blotta sitt inre, det tycker jag är attraktivt att våga vara sig själv och visar lite sårbarhet.

  • Hasse

   Ante, jag tycker inte kvinnor är onda, bara lite blåögt naiva när det gäller val av män. Det finns det gott om bevis på.

 30. KARL- INGE

  HASSE jag önskar dig lycka till i dina hallucinationer och skulle du träffa henne på ngt event så hoppas jag att hon tar din adr så jag kan få snacka med dig mellan 4 ögon

 31. Hasse

  Kvinnor alltså. Hon ber mig öppna mina ”privata” bilder och så ska hon också göra det. Och vad får jag då skåda? Jo. bilder på smörgåstårtor, en katt och solnedgångar. Wow, ska vi dejta. 😤🤢

 32. Ante

  Hasse då…Jag gillar inte smörgåstårta alls men många gör ju det och en hel del är av manligt kön. Hon vill väl bjuda på mat i romantisk solnedgång och hon menar att hon kommer få dig att spinna som en katt.

 33. Malle81

  Det känns som att en del av er män tror att det bara är tjejer som sitter med typ 3 män ”att välja på” som någon uttrycker det….? Och att tjejer hela tiden letar efter någon bättre. själv skulle jag vilja vända på myntet för så många ggr jag varit med om att männen har hur många kontakter som helst och det slutar med att man inte är tillräckligt bra. Man är intressant någon dag och sen försvinner dem.
  Tror att det är minst lika många män som har detta beteendet som det är tjejer.
  Sen kan det såklart också handla om vad för klientel man söker sig till. En del har den inställningen att ju fler att välja på desto bättre. Tyvärr kommer vi aldrig att komma ifrån detta och det är något som har ökat i takt med att tillgängligheten via sociala medier och dejtingsidor ökat också.
  Jag tror att om man försöker få till en träff hyffsat snart när man fått kontakt kan man också förhindra till viss del att man söker vidare kontakter med andra, för då tar man reda på om man klickar och funkar i verkliga livet också och inte bara bakom skärmen.

 34. Mats Henricson

  Det tuffaste med det här är om man är lite till åren kommen och ringrosten satt sig ”permanent” . Jag är väl ett praktexempel på detta, skild efter 17 års äktenskap (2006) ,har inte gjort ett smack åt saken mellan 2006 och 2017 , 11 års klosterskola, liksom . Varför, bitterhet, kanske, jobb ,grabbens fotboll, dotterns problem , ja, ursäkterna är många. Men nu ,sent omsider, drar jag igång . Och att köra 70-talsstilen ,ja, den är den enda man kan . Får lov att förfina den lite…….Och hoppas på det bästa , man vill ju ha en tjejkompis nu när grabben snart drar…….., eller en ny livskamrat (fast det låter så himla pretentiöst) ………

 35. Mats Henricson

  Jag tror att en viktig faktor i det här är den s k åldersfixeringen ! Det bara s k a vara killar eller tjejer i s a m m a ålder som en själv ! Tragiskt ! För min del är det helt egalt, skulle jag träffa en tjej på 82 eller en tösabit på 29 och det skulle klicka till så :Go for it !!!


Kommentera