couple-on-field-154479

Sommarflirt eller äkta kärlek?

På sommaren och semestern är det lätt att bli förälskad. Människor vistas utomhus, är mer avslappnade och sociala – för att inte tala om – snyggare! När de tjocka höst och vinterkläderna skalas av, och den bleka glåmiga huden byts ut till solkysst hy, är det nästan som att vi byter personlighet och uppgraderar oss ett snäpp. 

Ok, så om du nu träffat någon som du inlett en sommarromans med – hur ska du då veta att inte spänningen och känslorna kommer svalna lika fort som semestern tagit slut och vardagslunken är tillbaka? Här kommer några tecken på att det antagligen är mer än bara en flirt:

Dina vänner ger tummen upp

Ens vänner är en spegling av en själv. Om dina vänner tycker att personen är fantastisk så ligger det antagligen något bakom det, på samma sätt som du bör dra öronen åt dig om de inte tycker det. Ibland kan förälskelse göra oss blinda, men ens vänner kan se varningstecken som du blundar för. Därför är det bra att på ett avslappnat sätt presentera din dejt för kompisgänget relativt tidigt.

Du känner dig peppad på livet! 

Rätt person ska ge dig energi och få dig att känna livsglädje. Självklart är inte alltid livet en dans på röda rosor, men när man är nyförälskad brukar man känna att man har superkrafter. Fundera på hur din dejt får dig att känna dig och må?

Du kan vara dig själv 

Kan du slappna av tillsammans med din dejt och känna dig helt trygg har ni kommit långt. Det är en underbar känsla att hitta någon som du verkligen kan vara dig själv ihop med, och som uppskattar dig för precis det.

Du känner dig självsäker, smart och rolig 

Rätt person tar fram dina bästa sidor. Får personen dig att känna dig som den bästa versionen av dig själv så är det någon att hålla hårt i!

Ni skrattar ihop 

Det låter självklart och kanske klyschigt, men att kunna skratta ihop är A och O i en hållbar relation. Kan ni inte skoja och skratta ihop så är det troligtvis inte den rätte för dig.

      Har du inte hittat den rätte än? Bli medlem på HappyPancake du också!

dating