1

Träffat kärleken på HappyPancake? Vi bjuder på romantisk middag!

Varje vecka får vi via ryktesväg och mail höra om par som träffats på HappyPancake. Det gör att vi känner att vi gör något rätt och får oss att vilja fortsätta jobba för att ge fler chans att träffa kärleken. Som tack vill vi ge något tillbaka till alla er som delar med er av era solskenshistorier. Alla publicerade solskenshistorier bjuder vi på en middag för två.*

Så här gör ni för att dela er solskenshistoria:

Mejla er kärlekshistoria till love@happypancake.com med ett eller flera foton på er tillsammans och svara på följande frågor:
* Vad gjorde ni på första dejten?
* Vad var era första intryck av varandra?
* Vad föll ni för hos varandra?
* Hur lång tid tog det till att ni blev ett par? Var det en spikrak resa eller fanns det några ”bumps in the road”?
* Hur ser ert liv ut idag?

 

Vi bjuder på en romantisk middag i form av ett presentkort från Restaurangguiden värde 500 SEK. Presentkortet gäller på över 200 restauranger i hela Sverige!


* Alla par som träffats på HappyPancake, varit tillsamman minst 1 år och får sin solskenshistoria publicerad på HappyPancakes blogg bjuder vi på en romantisk middag i form av ett presentkort från www.restaurangguiden.se (Värde 500 SEK).


Det finns 16 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Mia

  Hej!
  Jag tipsade en väninna om HP för ca två år sedan. Hon var på väg att ge upp efter några dagar, hon tyckte det var många konstiga typer som kontaktade henne. Nej nej sa jag, inte ge upp… man får vaska mycket sand för att hitta lite guld vet du väl….
  Efter en eller två veckor träffade hon en trevlig kille. Idag bor de ihop och de fick en liten dotter ihop för några månader sedan.
  Men jag är singel, fortfarande….
  Så jag tycker nog att jag är i betydligt större behov av romantisk middag än vad dom är…
  De kan ju ha romantiska middagar så fort de vill, de har ju varandra.

  Hälsningar Mia

 2. Rickard

  Det är säkert bara en liten bråkdel av några procent av alla medlemmar här varje månad som kommer så långt att bli tillsammans. de måste ju få kontakt först.. hur nu det går till när svenskar är så osociala. iskalla och reserverade mot folk vi inte känner. varje etablerad kontakt kan nästan anses som ett mirakel på det här stället…

 3. Amanda

  Jag är sååå lycklig med min pojkvän som jag träffade här på sidan 😀
  Det var verkligen ”plötsligt händer det” . Jag var nära att ge upp innan jag gick in på matchning och hittade min pojkvän.

 4. Solskinn

  Har haft en god date , men … vedkommende var nog icke helt där .. han satt o chattede på Hp. När han icke trodde sig observerat. Man ser ju om folk har varit pålogget. Jag är kanske avundsjuk eller mistroisk . Gamle erfaringer gör nog sitt. Föler mig såret o misbrukt. Samtidig vil jag helst tro när han säger han älskar mig…

 5. Jessica

  Träffa min dotters pappa här och vi var gifta.. Snart är hon 5 och vi har ett krig istället ang vårdnaden. De som kom ut positivt av de hela va min dotter.men nu har jag love känslor igen och vill hitta en normal lång eftersom ja är 186 men har märkt att de är svårt, men kanske ni kan hjälpa mig 🙂 // j

 6. Margareth

  Känns som jag varit med i åratal här nu men hittar ingen kärlek… De män som kontaktar mig känns mycket udda. Äldre herrar utan sociala vanor, många kan inte ens skriva en hälsning utan iverkar förvänta sig att man skall vara den drivande förmågan i kontakten.

  Har nu en man i huset under 3 veckor som jag mött på pannkakan, men vi är enbart vänner och han är hos mig för att bistå med en del praktiska problem jag har på min gamla gård. Jag är i stort behov av hans hjälpsamhet och jag vet han i sin tur behöver umgås med mig och få en ”puff” och lite livsmod. Vi har det riktigt trivsamt framför TVn på kvällarna och på våra skogspromenader… Vi skrattar båda och säger att vi är som paret som varit gifta i 50 år, båda nöjda med den tysta lugna harmoniska tillvaron… Gemenskap är viktigt!

 7. Gustaf

  Jag trodde att jag hade hittat min själsfrände här på Happypancake i början av maj månad iår. Vi blev kära rätt på stört efter första dejten och redan veckan därpå så blev jag hembjuden till henne och fick en extranyckel till hennes lägenhet men så helt plötsligt efter två veckor av en väldigt intensiv kärlek så började ursäkterna komma. Det är så tråkigt för vi var så himla bra ihop och kemin var grym. Efter ytterligare en månad med en massa ursäkter om att hon var trött och hade ont i huvudet varje gång vi skulle träffas så fick jag nog och lackade ur varpå hon tog det personligt och så var den relationen över. Jag försökte i flera veckor efter det att förklara för henne att jag inte menade allvar men det fick henne bara att ta mer avstånd. Jag misstänkte att det handlade om otrohet men jag har inga bevis för det påståendet iom att hon bara slängde på locket utan nån som helst kommunikation. Jag tycker det är sorgligt att man inte kan prata med varandra om det är något som är fel och sen att man bara ger upp sådär. Den här relationen tog väldigt hårt på mig. Jag tappade lite av livsglädjen faktiskt. Jag som normalt är en väldigt glad person gick totalt in i väggen.

 8. Filosofen

  Snacka om fascism. Dv.s att det ska vara/är en viss typ av karaktär som är det centrala idealet..
  För hur en man ska uppträda/vara (på en kontaktannons) Fy f*n rent ut sagt.

  Varför inte bli accepterad för den man är. För hur man är?

  Dv.s :
  Tjock
  Ful
  Dum
  Arg
  Eller bara snuskig?

  Inte konskigt att männen här på HP uppträder barnsligt [i protest till bilden av den perfekte mannen]

  Varför kan inte HP utväckla en bättre matchnings funktion😕? Utan istället blandar alla dårar hej vilt..😒


Kommentera