hej

Singeltips för röda dagar!

Röda dagar betyder ledighet för många. Varför inte passa på att upptäcka något nytt i din egen stad? Här är fyra roliga tips för dig som bor i Göteborg, Stockholm, Umeå eller Malmö och som passar perfekt för dig som är singel! 

Stockholm:

Emojiutställning på Internetmuseum
Den små digitala bilderna firar snart 20 år och det firas med en emojiutställning på Internetmuseum. Hur och varför skapades de och vad är emojins framtid? Dessutom finns många andra roliga utställningar om Internets historia. Gratis inträde! Hammarby kaj 10.

Umeå:

Art friday på bildmuseet 

Obs! Redan imorgon 11:e maj!

Art Friday! Fredagskväll med konstfilm och barmingel. Klockan 19:00 visas 3-minutersfilmer på temat Röra sig, skapade av studenter från Konsthögskolans kandidatprogram. Gäst-DJ:s DJ Puzzle (Christoph Dreager) med vän. Baren är öppen från 17:00. Östra Strandgatan 30B.

Göteborg

Göteborgsvarvet – Trailvarvet 

Varför inte anmäla dig till ett lopp och utmana dig själv? Kanske träffar du intressanta personer i löparspåret? Trailvarvet är 11,5 km långt och sträcker sig genom skiftande natur och kuperad terräng. För dig som vill powerwalka finns det en promenadklass utan tidtagning. Den 15 maj. Anmäl dig här.

Bubblare: Lisebergs trädgårdsdagar 17-20 maj. Under några dagar fylls nöjesparken med allt som den trädgårdsintresserade kan tänka sig vara intresserad av. Det finns också trädgårdsexperter på plats som kan ge goda råd för gröna fingrar. Missa inte!

Malmö:

Kulturfestival i folkets park

Det har blivit dags för den tionde kulturfestivalen i Malmö. Denna gång är det extra fokus på Turkiet, så räkna med massor av god turkisk mat! Dagen kommer vara fylld med uppträdanden, musik och utställningar. 

Malmö Folkets Park lördagen den 12:e maj 09:00 – 20:00. Fri entré!

Läs mer! 24 saker att göra på egen hand

dating


Det finns 93 reaktioner.

Lämna kommentar
  • KARL- INGE

   TJEJ79

   Jag följer gärna med NADINE på det !

   för det är umgänget med trevliga människor som betyder ngt inte nödvändigtvis vad man gör

   men det förstår inte HASSE OCH DU för ni är folkskygga och sitter och trycker i garderoben hasse får ju inte ens umgås med sina barn

   och DU HAR INGEN SOM VILL UMGÅS MED DIG tjej79

 1. Mll

  Peter vakna ..du har inte publicerat ditt 3 killar på en tjej först i tråden.Hoppas inget allvarligt hänt,det är dags att fylla ännu en tråd med självömkan grabbar killar och män.

 2. KARL- INGE

  HASSE Du får fortsätta att leta om inte du och tjej79 som säkert är Gay ,,, du och din pojkvän kan få till ngt med hen

  för det andra hasse så vet alla att du är homo och art vandelay karl Alfred kojak och kvinna o kuban med cigarr

  Det är uppenbart att ditt ex är betydligt klokare än du och inte släpper iväg sönerna hem till dig

 3. KARL- INGE

  HASSE

  Det råder ingen som helst tvekan om att du och peter är samma person stammar samma saker gång på gång det är nästan genant att sitta och prata med dig som så uppenbart är psykiskt sjuk eller lätt förståndshandikappad det är ju tjej79 oxo så ni får väl försöka träffas dina chanser växer inte på träden det ska gudarna veta

  • Hasse

   KI: Det kan inte vara lätt. Här sitter du och spyr din galla… den ena lögnen efter den andra och inget biter på oss. Jag förstår att du känner dig kränkt. 63 år och ingen lyssnar längre.

   Natti natti 🙂

  • tjej79

   Jag har jätteroligt hahah
   Ja, vi verkar ha samma sjuka humor Hasse, det behövs på denna blogg.

   Låt mig gissa. Nu kommer ett långt inlägg om det med 😉
   Men, spara på dina krafter old man. Det kommer en dag imorgon med.
   Gonatt

 4. Ada

  Jag bor i en mindre stad, sällan något nytt att se. Men ändå mycket att upptäcka på nytt nu när denna sköna årstid kommit. Jag cyklade i dag en lång tur intill sjön o tog sen en promenad vid hamnen. Sedan minigolf trots att det officiellt ej öppnat än, de var där o röjde o tyckte att jag o kompisen kunde få inviga.

  Bra gjort av dig att fortsätta som vanligt Cecilia 👍

 5. KARL- INGE

  Cecilia

  jag instämmer med ADA bra gjort , det är lika bra att driva det här galenskapen till sin spets en gång för alla , och självklart den som ger sig in i leken får leken tåla vassego hasse det e bara att vråla , troligen käkar du kola och bor i Blomstermåla ,,

  HASSE jag är fullt medveten om att du är som tjejmaffian när du har uppbackning och slipper stå ensam så är du kaxig lika dant med tjej79 George o Peter

  Men det är inga problem jag sopar golvet med er va vad det ni sa käka er till lunch

  nej tack det räcker så bra att i nte ta i skiten känns förnedrande i bland att prata med er som inte är varken torr bakom öronen eller har ngt i mellan dom med andra ord dra åt h e llve te era smågrisar

  • Hasse

   ”Narcissistisk personlighetsstörning innebär ett stort självhävdelsebehov, en överdriven grandios självbild, och en brist på medkänsla inför andra människor. Personen tror sig ofta ha stora talanger och när fantasier om stor framgång, makt, skönhet, och status.”

  • george

   Hasse

   kunde inte sagt det bättre själv…

   Karl – Inge har så dålig självkänsla så det är nästan synd om honom.

  • tjej79

   Instämmer i vad George och Hasse skriver.

   Ikväll ska jag ut och käka gott. Nä, Karl-Inge inte själv utan i något som kallas för sällskap hahaha. För tydligen ska man berätta här vad man gör på sin fritid hahahahaha

 6. Ada

  Fick medhåll i min positiva tanke till Cecilia o hennes försök att göra ett bra jobb. Men vad hände sen? Ja naturligtvis fortsätter det på samma sätt som det gjort ett tag nu. Inte undra på att folk som vill byta åsikter försvinner härifrån. Det är ingen blogg, det är ett fåtal personer som skriver negativt om varann. Inte om något ämne, bara hur illa de tycker om varann. Kan ni inte byta e-post o skriva direkt till varann?

 7. Ante

  Ada
  Trevligt att läsa ett och annat positivt seriöst inlägg här på bloggen. Så utmattande med det där massiva personangreppen och allt hat mot kvinnor. Jag förstår inte de personerna här som roar sig med det, tycker bara definierar dem som människor. Känner inte igen och känner mig inte alls träffad ens av den bild de vill tillskriva mig och alla kvinnor. Kanske en ide för dem att fundera på vad de attraheras av och varför de gör dåliga val. Som man ser på sig själv väljer man partner tror jag. Sedan funderar jag om de pratar skit på det sätter om sina ex och kvinnor inför sina barn. Om jag snackar skit om mina barns pappa och alla män så är det som att jag även snackar skit om mina barn/alla pojkar. Nu har jag ju aldrig gjort det och mina döttrar attraheras inte av bad boys…inte jag heller tvärtom…Kan ju bero på förebilder…vad man väljer???

  Jag tog med en god fika och vän till havet för att starta dagen. Flera vänner anslöt och det slutade med boulespel och många skratt. Sedan hade jag en annan vän på middag där vi avslutade kvällen på en uteservering för en drink. Det blev en tidig men trevlig kväll för jobb idag.

  En sak som jag brukar roa mig när vänner ör på besök en röd dag är att vara turistguide i sin egen stad. Om man inte själv vill hålla i uppgiften så bruka det under sommartid finnas skådespelare som guidar i många städer. Ofta är man hemmablind och det kan vara kul att leka turist i sin hemmiljö…Bra idé om man ha skral kassa också. Många museer och konstställe är också gratis. Sedan finns det så mycket vacker natur och nationalparker att besöka. Jag gillar aktiva träffar med vänner och inte minst om msn går på dejt. Första gången man ses räcker det med en kaffe för att kolla om man stämmer…

  • Ada

   Tack för det, jag hoppas fler positiva människor hittar hit igen.
   De som bara klagar o nedvärderar kan inte må bra själva. Man får försöka hitta de små guldkornen i vardagen o göra sitt liv så bra som möjligt. Håller med om att det är jobbigt med det eviga klagandet över hur dåliga kvinnor är. Så fel att dra alla över en kam. Att prata skit om barnens andra förälder är skrämmande. Sina partners har man som sagt valt själv.

   Visst är det så att man lätt blir hemmablind. Det är när man får besök från annan ort man öppnar ögonen 😀

  • george

   Svenska kvinnor är alla precis likadana. Därav dras dom över en kam. Jag har en asiatisk skönhet på gång. En kvinna som är stolt över att hon är en kvinna. Vi ska ses ikväll o jag längtar dit.

   Utländska tjejer vet vad dom vill ha och håller inte på med barnsligt trams som spel o annan skit.

  • george

   Ante

   Min syster svor över mormors grav att hon fördrog snälla killar och ville ha det. Hon blev kär i en drogberoende helkriminell våldsman som suttit inne stora delar av sitt. Det blev såklart strul o annan skit. Det var han som gjorde slut inte min syrra.

   Vi pratar inte om bad boys vs snälla killar längre…

  • ViraStina

   George:
   Helt sant. Jag är t ex identisk med Sara Danius, Kikki Danielsson, Nadine, Tjej 79 och din mamma. Vi är så gott som enäggstvillingar allihop. Helt utbytbara.

  • ERIK

   @ANTE

   om du e i fungerande relation över 20 år – grattis! Du är en av 5%.

   ” Jag förstår inte de personerna här som roar sig med det, tycker bara definierar dem som människor. Känner inte igen och känner mig inte alls träffad ens av den bild de vill tillskriva mig och alla kvinnor.”

   Dessa kvinnor med låg kvalitet är majoriteten tyvärr och det förklarar varför just så många killar kolliderar på inte så bra tjejer. Eftersom killar är inte så kräsna än tjejer är det upp till tjejer att vara nöjd också, men så är inte fallet. Så det förklarar också statistiken att varför just 5% relationer håller ihop, och ca 80% fall de är just tjejer vilka initierar skilsmässor (tjejer har inget risk och lag är på deras sida).

   Om jag ska få ngn vinylskiva för varje berättelse där kille berättar att pga pengar den tjejen gick borta, tjejen initierade skilsmässa, fuskade, …det vore ont om utrymme för vinylskivor. Samtidigt finns inte så särskilt många situationer när kille initierar skilsmässa, eller går bort pga att tjej har inte pengar… 😉

 8. Ada

  Jaså George, du vet att precis alla svenska kvinnor är lika? Du har inte träffat mig eller någon av mina väninnor eller arbetskamrater. Knappast någon av övriga kvinnor här heller. Ändå vet du så säkert hur det är. Det är så enkelspårigt så man undrar hur man ens kan påstå nåt sånt.

  Men det är som det är, ni är så fast i era åsikter. Lycka till med den asiatiska kvinnan då. Får hoppas hon gillar dig så kanske du blir gladare o slipper klaga så mycket.

 9. Peter

  Men rent krasst har det betydelse att det är tre killar inloggade för varje tjej. Här är säkert killar som inte har alla chipsen i påsen men det är ju inte detsamma som att alla killar är så vilket det nog gärna blir i tjejernas huvud.

  Bloggen har klämt fram en hel del grejer som gör sidan svår om man vill träffa någon. Men det bryr sig inte hp det minsta om, tvärtom blir hp sämre med tiden. De som står bakom eländet skulle lyssna på vad som sägs här och rätta till vad som hela tiden dyker upp. För min del hade det varit kanon att kunna spara den avancerade sökningen. Det hade varit kanon att det var tjejerna som tog kontakt just för att det är de som väljer.

  • Ada

   Peter, som du skriver är inte alla killar ok. Ni andra vill naturligtvis inte dömas ut för det. Detsamma gäller tjejer. Det finns människor av alla slag.
   Men vilka är det som helt dömer ut det motsatta könet här? Rent skrämmande!

  • ERIK

   @ADA

   ”inte alla killar är ok” … men mest av tjejer är för mycket kräsna, lata och anstränger sig inte för att inleda kommunikation.

  • Peter

   Vad Erik skriver stämmer. Det händer aldrig att tjejer tar kontakt. Tidigare när det fanns ett räkneverk för hur många gånger man hade besökt varandra kunde man få mejl från tjejen i stil med att Du har besökt min sida 6 gånger utan att skriva något. Sluta med det annars blockerar jag dig. Det var ingen fara att besöka men att skita i att skicka lite bekräftelse var haram…

  • KARL- INGE

   ADA Du ska veta att jag att det gör jag gärna HASSE GEORGE PETER TJEJ79

   LÅT OSS BYTA ADR så att vi kan träffas och diskutera vidare på seriöst sätt

 10. Mll

  Sådärja ..ännu en tråd som helt och hållet handlar om hur synd det är om killar.Tänk om killar ägnade en tiondel av den tid de lägger på självömkan och istället försökte sig på att lära känna en enda tjej på djupet och inte tråla hela nätet med enstaviga kontaktförsök.
  Men risken är ju de skulle hamna i en relation då ,och där måste det ju såklart gnällas och klagas som en repig vinylskiva..och sen gnälls och gråts och klagas det över att de blir lämnade.Hå hå ja ja sicket elände bli född till man.

 11. Ante

  Väldigt konstigt beteende att gå in på någons sida många ggt utan att ta kontakt. Varför gör man det? I Peters värld verkar det betyda att han tycker en kvinnas profil är intressant om han besöker den flera ggr???? Så det är så man ska tolka det när vissa är inne på ens sida många ggr…oj vad många som är intresserade då….Om han måste skriva en rad för att få ett svar så är det ett tecken på ett onödogt behov av bekräftelse från kvinnans sida??? Jag är ett enda stort frågetecken här, så att bli nyfiken och läsa någons profil och göra en reflektion är en mycket stor uppoffring? Jag skulle aldrig ens gå in och titta på någon som bara besökt min sida, svarar aldrig någon heller som inte läst min profil och visar det med en kommentar….Jag blir aldrig någonsin bara intresserad av bara en bild….men jag är ju bara en dum kräsen kvinna som inte fattar något alls…

  • Peter

   Alltså jag där kunde vara utspritt på ett halvår. Sen har ju sidan egenskapen att allt hoppar runt när reklamen laddas så det är lätt att klicka fel.

  • Ada

   Värst vad gubbarna lyckas få till bra dejter helt plötsligt 😀 Men Hasse, har du en cabriolet? Då vet du ju att hon valt dig för bilens skull, för vi är ju såna har du sagt.

  • Hasse

   Ada, det vet jag. Jag tror inte en tjej väljer mig av kärlek. Jag har bra ekonomi, fin bil och lite därtill. Drömmarna lämnar jag i soptunnan.

  • ViraStina

   Ja, med det utgångsläget vet du ju redan vad du får. Då behöver du inte ändra några fördomar heller. Bekvämt.

  • ViraStina

   Jepp, huvudregeln lyder:

   Vill du dejta en ytlig tjej som värderar bilar och pengar, ragga med hjälp av bilar och pengar.

   Det torde ju vara effektivast. 🙂

  • Hasse

   Virastina: Japp, alternativet är att sitta fastklistrad i kompisfacket. Där har jag varit vad jag ska.

  • ViraStina

   Ja, jag har också hamnat i månget kompisfack. Alltid lika frustrerande.

   Men jag löste det dock inte genom att ragga med hjälp av lösögonfransar och köpta tuttar.

   Det skulle visserligen ha funkat förträffligt. Men bara till att fånga de män som inte intresserar mig…

  • Hasse

   Virastina, det är rent tidsfördriv. Kvinnorna i min ålder är inte intresserade av att ha kul. De sitter och tuggar chips och gnäller på allt som går att gnälla på. Otroligt få kvinnor 45-55 som ser pigga och fräscha ut…

 12. Ante

  Det skulle vara intressant att få en beskrivning på de där fantastiska männens dejter. Vilken fantastisk upplevelse de ger till de äckliga bortskämda dumma onda ytliga små våpen som bara är ute efter deras kroppar och tjocka plånböcker…De där kvinnorna som är de som väljer dem fast att det är 3 män på varje kvinna. …Vad tillför de underbara ofelbara männen på en dejt…det vill man gärna veta…Är det samma strategi som tyfligenanvänds av många när de visar intresse genom att besöka någons profil sex ggr…telepati och lägga över på motparten att agera???

  • Hasse

   Ante, träffar inga på nätet… ”brudmagnet” sa säljaren när jag köpte bilen för tre år sen. Kan bara instämma. Varje sommar = 100% utdelning. 🙂

  • Ada

   Håller med fullständigt! 😀
   Det där om att vara inne på någons sida många gånger bottnar nog i att de vill få svar utan att skriva. Nu är jag inte med här längre, men det hände ofta när jag var det. Men vi borde kanske skriva för att inte framstå som kräsna o allt det där 🤔😀

 13. Ada

  Satt nyss o tänkte på vilken underlig inställning jag måste ha, otroligt okvinnligt. För några år sen träffade jag en man o inledde ett förhållande, men efterhand visade det sig att vi hade för olika värderingar o önskemål för att det skulle fungera. Honom bröt jag med trots att han hade väldigt bra ekonomi o ville ge mig i stort sett vad jag pekade på.

  Ett förhållande baserat på pengar eller fina ägodelar, nej tack. Aldrig fel med bra ekonomi, men att välja efter det.

  • Hasse

   Det handlar om att ha kul nu. Jag orkar inte med något ”seriöst”. Den tiden är jag för gammal för – då man åkte runt på varuhus och höll handen. Följde med till släktingar, drack kaffe och lirade lyckliga paret. Nä tvi för. Vilket trams.

 14. Ante

  Ja..jag håller med Ada känner inte igen mig alls. Väljer aldrig efter plånböcker eller bilar. Sedan är det så att många män är väldigt intresserade av bilar och motorcyklar så det händer att de har ett fint fortskaffningsmedel men som sagt för mig är det gäsp…Jag var på en dans med en väninna och vi åkte dit i hennes sportbil. Varenda karl som bjöd upp mig frågade mig om jag var väninna med henne med bilen och visdte märket… Så män verkar ha ett väldigt intresse så det kan ev vara en karlmagnet med en sportbil…kanske ngt att skaffa sig? Själv har varit i relation med vackra, alldagliga, vältrände , rika och fattiga…intelligens, humor, ärlighet och respekt attraherar mig, inte status. Inga bad boys intresserar mig någonsin…Jag dejtar inte här på hp heller.

 15. Ante

  Haha det var en bra strategi dejta bara sådana som är intresserade och gillar exakt samma som en själv. Där är en smart strategi, välj en dejt som är intresserad av bil och plånbok, spelar efter mina egna spelregler. Båda nöjda och glada…inget känslotjafs och ge och ta….Bara tillfredställ egobehov….Det kanske är den strategin alla elaka kvinnor som ni ondgör er över här kör med….tittar på egna behov och egen bekräftelse…och aldrig mötas de två…

  • Hasse

   Ante, släpper aldrig in en kvinna på livet igen. Det kostade det kan du tro. Nu blir det på mina villkor ”töm och glöm”. Så många kvinnor som kastar ut pappan för att ”grannens” gräsmatta är grönare… jag har lärt mig spelreglerna nu… njuter av unga vackra kroppar. Mums.

  • ViraStina

   Ante:
   För de som inte vill, kan eller ids ha en djupare relation funkar det ju att ytragga. Då slipper man ju intimiteten och de krav som följer med att vara någons livskamrat på allvar. Man slipper ta risken att bli sårad.

   Men märkligt nog tror folk att resultatet av denna ytliga jakt sedan säger något om hur ”alla” är.

  • Hasse

   VS: Är tvåsamhet det ultimata? Måste alla gilla det? Tänk om jag trivs med livet som det är? Att jag är färdig med förhållanden som bara suger ut all livsenergi med ständigt gnäll och krav.

   Är jag en dålig människa då?

  • ViraStina

   Hasse:
   Nej. Det har jag aldrig heller skrivit eller antytt. Jag anser tvärtom att man ska lära känna sig själv så pass väl att man vet vad man söker och behöver.

   Annars blir det lätt så att man misslyckas i relation efter relation, men börjar skylla det på andra könet. Trots att det rimliga vore att börja fundera över vilken typ av människor man söker bland. Eller vilka signaler man sänder ut. Hur mycket man vågar ge av sig själv. Hur ärlig och öppen man vågar vara.

   Vi människor är inte nödvändigtvis skapta till tvåsamhet, men definitivt till att vilja ha nära relationer livet! Ibland vill man dock inte ha någon djupare parrelation. Man är kanske i en fas i livet där det inte passar.

   Men jag tror att många som säger att de inte vill ha en djupare relation, innerst inne längtar efter den närheten. Men de vågar inte ta risken. Det kan ju kosta på, som du säger.

 16. Ante

  Virastina Hasse
  Jag tror ni missförstått mig. Ingenstans har jag kritiserat eller ifrågsatt de val människor gör i hur de vill leva. Det jag ställer mig frågande till är när man lägger hela skulden och tar på stora offerkoftan lägger skulden på motparten och går till massiv hatattack på alla kvinnor. Om man är nöjd och glad över sitt liv och sin status så är det fint. Här på bloggen verkar de flesta män bittra och frustrerade över sin situation inte direkt harmoniskt glada över sitt vsl. Alla trivs inte eller är bekväma med att leva nära en annan människa. Själv trivs jag bäst med att bo själv, särbo passar mig bäst för jag vill ha en partner i taget. Det jag menar är att det är ju inte alla mäns fel att jag valt detta sätt att leva. Jag har bra ekonomi, utbildning, många intresse, vänner och klarar allt behöver ingen man till någonting förutom känslomässig fysisk närhet då och då.

  • Hasse

   Ante, jag upplever att det är många män som tröttnat på kvinnors beteende, precis som kvinnor tröttnat på mäns beteende. Vi är helt enkelt trötta på varandra och det som återstår är behov av fysisk kontakt, som du själv beskriver. Och det har vi olika sätt att lösa på. Det ena inte sämre än det andra.

  • Ada

   Så sant. Alla ska fritt få välja hur de vill leva. Har själv bott med barn eller ensam i många år. Har svårt att ens tänka mig att bo ihop igen. Men engångsligg intresserar mig inte. Men de som inte vill ha mer än så ska förstås inte dömas för det, så länge den andra parten är medveten om det. Men som Ante så väl beskrev, varför behöver det klagas så mycket om man är nöjd med sina val!

  • KARL- INGE

   HASSE

   JA du är en dålig/ mkt Usel människa som utnyttjar unga kvinnor o betalar för sex

   HASSE Du dessutom en riktig 0 oxo

   Självklart så får du desamma som du är själv kvinnorna är säkert både fula korkade och allt det andra du påstår kaka söker maka

 17. Peter

  I fredags var jag på träff med en. Inget märkligt eller ambitiöst , vi sågs över en öl på Lilla torg. Men efter kanske en kvart pratade vi hur förtroligt som helst med varandra, verkligen givande samtal. Det tyckte hon med, alla signaler med pupiller stora som tefat, kast med håret, röra vid mig och så vidare fanns där. Klockan var en bra bit över tolv när vi reste oss och gick till tåget för att åka på varsitt håll.

  Igår hörde hon av sig med att det inte fanns någon kemi mellan oss.

  Vad fan begär tjejer av oss killar? Det kanske inte är så märkligt att tonen blir sur för när man väl stöter på någon som visar förmåga att vilja slås benen undan för en hela tiden.

  • Ada

   Man bör kanske vara lite försiktig med att tolka signaler vid en första dejt, för att undvika att feltolka och bli besviken.

  • Hasse

   Peter, det är så det funkar idag. Du får en chans och ibland inte det. Vem vet vad du föll på denna gången? Kragen på skjortan var kanske fel? Hade du tröja så borde du haft skjorta. Kanske sa du något olämpligt? Typ, smakade maten bra? Hon kanske inte tycker om att någon frågar om maten smakar? HAHAHA du lär aldrig bli klok på kvinnor…

  • ViraStina

   Tja, vi begär samma som män, antar jag.

   Det räcker inte med givande samtal och beröring för att alla ska vilja fortsätta. Hade det varit tillräckligt för er män, hade jag kunnat välja och vraka bland hur många män som helst.

   Länge trodde jag att nära, förtroliga samtal med bra ”kemi” var mer eller mindre grönt ljus för en fortsättning. Men så är det inte. En stor majoritet av män som jag har mött under livet har försvunnit direkt, även efter situationer som jag har tolkat som väldigt lovande.

   Kanske handlade det om feltolkningar från min sida. Kanske är vissa så bra på att dejta och vara sociala att mindre luttrade personer som jag, uppfattade det som ömsesidig kemi. Kanske handlade det om rädslor hos honom, eller om att han kände att jag faktiskt sökte seriöst – vilket han inte gjorde. Osv.

  • tjej79

   Vad trist!

   Fast det håller inte jag riktigt med i Virastina för förtroliga samtal och t om lite beröring haha. Det är väl en bra start som kan bli något eller?! Vad ska man annars gå på? Sånt har iaf fått mig till att gå vidare med någon om man känt det direkt att det är någon att kunna prata med. Obs inte terapeut här menar jag haha säkert ngn som ska misstolka den meningen.
   Men, att man klickar rent samtals mässigt.

   Annars har det ju bara låtit som att tjejen varit en idiot alla ggr.

  • KARL- INGE

   PETER

   tjejen var intresserad av en snygg kille vid bordet bredvid och signalerade till honom

   sorry det var en bad boy som säkert fick hennes mobilnr

  • Peter

   Tjej79, nä tjejer är inte alltid idiot när man träffas. Det är när man försöker få en fortsättning idiotin visar sig. Sen har jag stött på många plantor vid första träffen.

  • Nadine

   Själv har jag träffat en skön kille på min weekend resa,,,, vi klickade direkt 😚 känns då skönt att va tillbaka nu när det är då varmt ! Vi kommer ses redan i veckan längtar,,, jätte bra skrivit av Ada o Ante.! Kul att höra vad ni hittade på.! Tycker oxå man ska träffa vem man vill o leva som man vill.! Jätte skönt att va särbo jag håller med er ! Jag är självständig o har många intressen. Kanske därför jag trivs bäst skälv och med kompisar. Behöver Ingen som passar upp mig jag vill bestämma över när och hur jag vill hålla på med mina hobbys oxå,,, man vill ha en kille som kan välja en enda tjrj o hålla sig till henne,,, inte alltid lätt att hitta såna,,

  • Ada

   Men det stämmer inte riktigt, Karl – Inge. Många gånger tidigare har du kommit med spydiga kommentarer bara för att man inte tyckt som du. Jag är inte allierad med någon, har bara angett min egen åsikt.

 18. Ada

  Nadine, kul att höra att du träffat en kille det verkar stämma med. Jag tycker överhuvudtaget att vi bör göra denna blogg till en mer positiv samlingsplats. Man ska kunna dela med sig av erfarenheter o åsikter o få andras perspektiv på det hela. Man tycker olika, men det ska respekteras. Personangrepp o allt skitsnack där alla döms ut för att man blivit besviken på några få bör undvikas. Då tror jag fler vill stanna kvar o skriva här.

  • KARL- INGE

   ADA

   jag kan inte kommentera det du skriver då jag inte kan minnas att jag har sagt ngt ofördelaktigt till dig men jag dementerar inte att det kan ha förekommit,,, jag har för mig att jag skrev till dig av misstag en ggr och då sa jag att det var till fel person och inte till dig

   är det de du syftar på för i så fall har jag bett om ursäkt och stämmer det så är det enbart larvigt att dra upp det igen.

  • CATWOMAN

   KARL-INGE: Då ska jag friska upp ditt minne lite: Du har t.ex. kallat kvinnorna här på bloggen ”feta hyenor”, och du har också sagt att alla som tycker att de behöver lite tid på sig att lära känna sin date innan de börjar utveckla känslor är ”psykfall” och något mer nedsättande, som jag inte minns. Detta var bara några exempel i mängden. Så nog händer det ofta att du uttrycker dig nedsättande om dem som inte håller med dig.

  • tjej79

   Japp, det minns jag också Catwoman. De allra grövsta inläggen har plockats bort. men,v visst hann man läsa dem.

 19. Ada

  Karl-Inge, det var ett tag sen men faktiskt bidragande till att jag länge undvek att skriva här. Jag var dum i huvudet, visste inte vad jag pratade om o visste minsann inget om hur vissa saker fungerar över huvud taget. Allt för att jag hade en annan åsikt o inte höll med dig. Så det är ju bra om du kan tänka dig för o vara lite mer förstående i fortsättningen.

  • KARL- INGE

   ADA

   jag har svårt att tro att det var utan ngn anledning att jag for ut mot dig det stämmer inte för mig var det inte så att du och ngr fler var tuffa eller aggressiva och du var med dom mitt i smeten och fick den en snyting av bara farten

   Jag kan bara säga det att jag är mkt social och är verkligen omtyckt av arbetskamrater och min övriga omgivning , glad med humor och en kram nalle för många kvinnliga kompisar även mina manliga män ser upp till mig och verkligen gör sig vin om att umgås o hänga både på jobb o privat,

   När jag bemöts av lögner falska tillmälen och när flera slår sig ihop för att mobbas vilket har skett rätt mkt här Ja gör ni det då får ni ta smällarna för det är många fega usla män och kvinnor på den bloggen antagligen bittra och besvikna att ingen vill ha dom

  • KARL- INGE

   ADA Jag sa att det var Ada stil och att du var en dumsnut som letade efter nr som inte fanns

   Ditt svar finns på nästkommande blogg och var absolut inte i paritet med mitt skämt tvärtom vad du säger så tar du till brösttoner i tjej79 anda

  • tjej79

   Sluta hacka ner för att vi säger ifrån Karl-Inge. Ta och lämna denna blogg. Det hade varit så skönt om du bara försvann. Så, vi kan föra vettiga diskussioner utan en konstig person som inte förstår hur man för en konversation utan att se ner, komma med påhopp etc.

 20. KARL- INGE

  CATWOMAN

  Att ta lösryckta citat eller aggressiva meningar ur sitt sammanhang , som du gör nu efter en mkt lång tid ,
  tänker jag inte bemöta för det andra är det precis , exakt det sättet som du gjorde nu som kan få mig förbannad jag pratade överhuvudtaget inte med dig ,, du tränger dig på och lägger mig till last en massa otrevligheter som jag sagt .

  Ja det kanske stämmer men om du betedde dig lika dant då som nu så anser mig vara i min fulla rätt att försvara mig på samma sätt dom du gör mot mig .

  Jag blir inte arg om människor tilltalar mig på ett normalt sätt oavsett om det är diametralt motsatta tankar eller på annat sätt inte överensstämmer mid min uppfattning

  CATWOMEN Troligen kastade du in dig i ett samtal och var på ngt sätt otrevlig och nästan säkert passade du på när det var ett par st till som jag argumenterade mot och du spädde på så gott du kunde det är min teori men det är svårt att svara på då jag inte mins tjafset .

  • tjej79

   Karl-Inge. Du är ju inte ens medveten om att DU bråkar med exakt varenda människa härinne förutom ”Nadine” och sedan skyller du på att vi alla är aggressiva etc, psykfall etc…
   Du får bara smaka din egen medicin nu helt enkelt!
   För du är allt annat än en trevlig person. Du är riktigt obehaglig.
   Inse att om så pass många skriver detta så, ligger det också en sanning i det.

 21. KARL- INGE

  TJEJ79/HASSE

  jag vet exakt vilka som stödjer varandra och har olika konstellationer samma personer

  6 st som använder sig av samma taktik ,, dels söker bråk och vill gärna göra gemensamma påhopp som jag har sagt många ggr innan tjejmaffian det verkar som ni inte har några riktiga vänner och bildar karteller för att må bättre och då måste ni ha ett gemensamt mål att prickskjuta mot innan bombardemanget det finns väldigt många namn på den typen kvinna som ni företräder ,

  Jag är självklart otrevlig mot människor som är fega falska och har hyena mentalitet oavsett varför ni har det och att ni är bittra och ensamma det står klart.

  • tjej79

   Nä, jag har inte alls det behovet. Det hade du kunnat inse för länge sedan. När jag skrev kan vi lägga ner detta nu? Men, då fortsatte du med att jag var en idiot, du roades etc. Då tappar jag tålamodet. Anser du är en idiot helt enkelt. För du kommer alltid hålla på såhär. För du har som sagt ingen självinsikt. Du ser inte heller gränsen när den är nådd.. Jag har också tagit på mig när jag gjort fel. Jag har också bidragit. Har inte sagt annat.

   Jag är knappast en bitter människa. Jag har ett rätt bra liv. Men, jag är mån om mitt privatliv och delar som sagt bara med mig av personliga erfarenheter som varit kopplade till själva ämnet som oftast varit vinklat utifrån det som är mindre bra. Inte konstigt att exempeln blir därefter.

 22. Ante

  K-l
  Du säger att du bara är elak mot de som varit elaka mot dig. När jag framfört min åsikt och gjort inlägg på olika ämne angående kärlek och dejting har du felvänt, missförstått, helt felanalyserat och feltolkat mina kommentarer. Jag går aldrig till personangrepp varken irl eller anonymt. Du vet inte alls vem jag eller hur jag ser ut. Du har skrivit verkligt fula saker till mig. Du är den enda här som gått till grova angrepp på min person, vore intressant att höra vad kallar du det beteendet i din värld?


Kommentera