edhr

Singelresan till Alperna skapade minnen för livet

”Jag är så tacksam för den härliga sammanhållningen och de givande diskussionerna om livet, otaliga relationer och resan som överträffade mina förväntningar (som jag försökt hålla låga såklart).” / Resenär

Att gemensamma intressen gynnar ett förhållande är vi nog alla överens om. Ibland kan det i vardagen vara svårt att hitta personer med samma intresse. Vi bestämde oss därför för att anordna en resa där singlar med en gemensam passion för skidåkning skulle få möjlighet att besöka franska Alperna tillsammans! Till vår hjälp tog vi researrangören Rollin’Snow, som är experter på skidresor till Alperna och Daniel Brodecki, känd från Kärlekskoden på SVT.

22 mars gav sig 22 stycken förväntansfulla och modiga singlar iväg för att spendera en vecka i Val Thorens! Det blev en vecka som bestod av skidåkning, pulkaåkning, attraktions-föreläsning, afterski, spa, goda middagar, barrundor, tävlingar, och offpiståkning!

Så här sammanfattar Daniel Brodecki resan:

Det har varit en jättespännande resa där alla reste själva och ingen kände någon sedan tidigare. Jag är genuint glad för att jag fått följa gruppens resa, ett superhärligt gäng som gick från trevande steg till raka och ärliga steg, vänskap och gemensamma minnen för livet.”

erhehrde

rhruhre

 

fgr

ryhreur

ryhyh

fg

Vill du också åka på singelresa?

23 maj kan du följa med oss och surfa i Portugal! Läs mer HÄR 

dating


There are no comments

Add yours

(OBS! Din E-postadress publiceras ej.)