32116194_193280231315234_2798396266810179584_o

Singelmingel på Happy food store

Happy food store bjuder in HappyPancakes medlemmar till ett singelmingel i deras butik på Sveavägen 22 i Stockholm, den 24/e maj kl. 17-19. Titta in om du har vägarna förbi. Självklart kostar det inget! 

Under kvällen bjuds det på lite gott att äta och dricka och om intresset är stort blir det speeddating! Det sker även andra överraskningar och tävlingar. Jag, Cecilia, kommer såklart att vara på plats, snacka dejting och även signera min nya dejtingbok. Kom jättegärna fram och säg hej! Ta med alla singelkompisar eller kom själv. Vem vet, kanske hittar du en ny vän för livet?

Du behöver inte anmäla dig, men attenda gärna på deras facebookevent här. 

Hoppas att vi ses! 

dating


Det finns 33 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Hasse

  Minns tiden i Stockholm med glädje. Mycket mingel, och alltid något att hitta på med kompisarna, O-bar och Tiger på Kungsgatan varje helg. Haha vilket drag alltså. 🙂

  Men en ”gåsapåg” trivs bäst i Skåne. 🙂

 2. Peter

  Det är väl bra att ni försöker få folk att lämna telefon och datorn.

  Men hade det inte varit bättre att sätta upp lite skyltar i stall och dansskolor, där det sägs att det är överskott på tjejer, med budskapet att gå med i hp för att det sitter tre underbara killar inloggade för varje tjej? Bara en tanke. Grundläggande inom reklam är ju att placera budskap där målgrupp finns.

  • tjej79

   Varför inte gå dit till stallet och dansstället istället Peter 🙂
   Nu är det väl mest tonåringar och yngre som befinner sig på ridskolan.

   Reklam förekommer nog om denna sidan. De flesta har ju tillgång till nätet.
   Är det inte dags för dig att stänga ner sidan och se andra sätt? Det verkar ju ändå inte gå särskilt bra för dig.

  • Peter

   Jag vet inte det. dansskola har jag varit på. Det var inget överskott på tjejer där. Däremot på gamla tanter. Vill man träffa mormor det rätt ställe att besöka.

  • george

   Peter

   När jag var yngre var det som du säger. Singelträffar, singelföreningar, danskurser, singelaktiviteter mm där kryllade det av mormödrar. Ytterst sällan en yngre tjej. Det var lite trist.

   Har dock sett att på HP träffar så har de yngre tjejerna börjat titta fram. Så pass många att dom efterlyste yngre män. Det är positivt. Nu gäller det att få dit de yngre männen som har dåliga erfarenheter av singelträffar mm. Blir nog inte så lätt.

  • Hasse

   Det positiva med att dejta en äldre kvinna är att hon kan laga god mat. Yngre tjejer klarar knappt att koka ett ägg. 😂

  • catwoman

   PETER: Varför ska de sätta upp skyltar på dansställen då, som du föreslår, om det inte är överskott på tjejer där?

   TJEJ79: Jag tycker det verkar vara tvärtom, det verkar som Peter får ganska många dejter, om man går efter vad han berättar här, mer än de flesta andra… Men av olika anledningar verkar ju tjejerna inte duga till honom, de klär sig fel, de pratar om sitt jobb, osv osv…

  • george

   Äldre kvinnor kan städa också. Man kan ha henne inlåst i skrubben. Sen släppa ut henne när det är dags för matlagning o städning. Nåt annat duger dom inte till.😀

  • ViraStina

   Och alltför många män duger inte ens till det. Brister i den grundläggande hygienen och städningen är en av anledningarna till mansöverskottet på dejtingsidorna.

   Lär er städa, diska och duscha så ska ni nog snart hitta någon, ni också. Två veckors mögligt diskberg, brunfärgad toa och en personlig svettradie på mer än fem meter är väldigt avskräckande för normala kvinnor. Sagt i all välmening, naturligtvis.

  • Hasse

   George, så diplomatisk du låter. 🤣

   Vira, jag då? Med din teori borde jag vara ett jagat villebråd. Jag har ett mycket fint och välstädat hem. Manglar och stryker min tvätt. Duktig kock också. Och jag är noga med min hygien.

   Okej, de som jagar mig är ju Georges favoriter; slapp häck, gula tänder och svinto i håret. Den enda gången pulsen går upp är när de reser sig för att ta mer chips i munnen.

   Ack ja, ja någon gång kanske prinsessan kommer? 😂🤓

  • ViraStina

   Hasse:

   Och på motsvarande sätt borde jag ha varit väldigt eftertraktad… Jag är välutbildad, normalviktig och inte överdrivet förfallen. Jag sköter mitt heltidsjobb, har inga psykiska problem, behöver inte försörjas, råddar ihop hem och barn och fritidsintressen utan större bekymmer, och anses allmänt hygglig och väluppfostrad av folk ute i tillvaron.

   Visst är det konstigt att det inte duger åt männen på en dejtingsida? 🙂

  • Hasse

   Vira, du är väl som jag då: för bra för att vara sann. 😂

   Nåja, jag nöjer mig med att hänga här och tjata lite. Jag är för gammal nu för ett förhållande.😗

  • ViraStina

   Hasse:

   Ja, jag väljer att tolka det så! 😀

   Men om sanningen ska fram, är jag väl snarare ”good enough”. Dock verkar inte det räcka att vara helt vanlig i nätdejtingvärlden. Det är uppenbarligen andra faktorer som ska till om man ska lyckas. Jag lyckades aldrig riktigt klura ut vilka.

  • Hasse

   Vira, på nätet finns inget tålamod. Det tar tid att lära känna en person och den tiden är det få som mäktar med. ”Klickmänniskan” orkar inte engagera sig i någon annan. Jag ser det på min blogg. Förr kunde jag få många kommentarer, nu är det bara ”gilla”, som inte ger någon utveckling alls.

   Nu ska jag göra korv stroganoff med kött från Ingelsta kalkon. 🙂

   Vi hörs 🙂

  • ViraStina

   Ja, klicksjukan, eller kanske duktig-konsument-syndromet.

   Ibland tänker jag att dagens människor är drillade i att jämföra priser och kvalitet på nätet, som små ambitiösa testpaneler. Vi uppmanas titt som tätt att scanna hela marknaden oavsett vad vi tänker köpa, göra kloka analyser och ställa höga krav. Alla är värda det bästa!

   Vi tycker att vi är duktiga när vi läser på, jämför och utvärderar varorna, för att sedan klicka hem det mest förmånliga erbjudandet. Helst till ett pris som är lägre än vad grannen betalade. De firmor som inte har fri returrätt, blir sällan långlivade, för vi kräver att bli fullständigt nöjda med det vi har valt. Annars skickas det tillbaka.

   Det finns förstås många fördelar med detta, men det leder även till butiksdöd i stadskärnorna, och till oräkneliga transporter över hela jordklotet. Och tanken har slagit mig att det kanske bidrar till ett beteende som vi tror är tillämpbart även i kärlekslivet… Att vara på ständig jakt efter Fyndet med stort F, med full returrätt om vi inte är 100% nöjda direkt.

   Nätdejtingsidorna för tankarna till webbutiker där man kan klicka sig runt bland varorna. och inleda sitt kritiska sökande. Vem vet. Kanske triggas samma tankemönster som i shopping. Jag personligen upplever i alla fall inte att det är lika kärvt IRL. Det är på nätet man blir brutalt granskad, jämförd och dissad.

  • Hasse

   Vira, jag kan känna sorg över hur vi människor dras isär. Allt färre mötesplatser i vardagen. Posten och banken där man kände alla och stötte på sina vänner när räkningar eller annat skulle utföras. Ingen stress som idag där nästan alla jagar som dagen vore den sista. I skivbutiken där man träffade polarna efter plugget eller jobbet. Det var bättre förr? Ja sett från det mänskliga perspektivet – ja.

   När jag går på stan känner jag ingen längre. Det är som att vara osynlig eller nästintill död. Liknande känsla infinner sig på dejtingsajterna, man är bara en i mängden som skickar sin längtan till någon – bara för att bli trampad på – bara för att bli nonchalerad som ingenting värd. Det är plågsamt omänskligt.

   Nu ska jag nog lägga mig och krama hunden till sömns. 🙂

   Natti natti

  • Peter

   Det är ju också en spännande diskussion, var håller tjejer som fortfarande har lite attraktionskraft hus? De visar sig ju inte direkt i verkligheten och stöter man på någon sån här är hon oftast otrevlig.

  • tjej79

   Men, vad vill du ha för typ av tjej då Peter? För ärligt du bor ju inte i någon liten håla. Det är soligt väder ute. Hänger du på boulebanan eller pensionärs fik?! Hahah. Jag börjar faktiskt undra eftersom du ständigt verkar möta ”tanter-mormödrar”.

 3. Ante

  Haha vilken rolig idé med hp-reklam på dansskolor då sitter det snart 5 tjejer på varje karl på hp… på alla kulturevenemang är det överskott på kvinnor konst, teater och alla sorters musikevenemang undantag hårdrockskonserter…och där det är överskott på är män på motorevenemang, viss idrott och samlarmarknader…

  Varför inte ge sig ut och prova en ny aktivitet med överskott av motsatta könet och gå utanför komfortzonen, t ex kan man samla på snusdosor eller liknade eller börja en danskurs, man får ju lite fysisk närhet också…

  Det är ett himla tjat om att det är lättare att träffa kvinnor irl så ta chansen på singelmingel och presentera hur fantastiska ni män här på hp är… enligt vissa män här så är kvinnorna här på hp är elaka och får stalkerfeeling när ni män flirtar genom att besöka hennes sida flera ggr ..

  • Hasse

   Ante, det är inte bara här på HP kvinnor är elaka. Jag träffade på en i tvättstugan igår. 😂

  • Peter

   Hasse, regeln är att trevlig och go tjej är upptagen och bitchig tjej är singel. Tyvärr. För i att att kunna konsten att skaffa pojkvän ingår just att vara trevlig, go, omtänksam och lätt att få till träffar med.

  • Hasse

   Jo men Peter, vill du verkligen träffa någon nu – nu när det snart är Champions League-final, Fotbolls-VM i juni, Tour de France i juli och Spanien runt i augusti. Jag har i alla fall inte tid. 🤪
   Men om du inte är sportintresserad förstår jag dig, då kan det bli ensamt.

  • catwoman

   PETER: Samma sak gäller ju killar: de som är snälla, trevliga och omtänksamma är i regel upptagna, kvar är de som är dryga och otrevliga och sitter och säger ”är du nåt att ha då?” på dejterna…

  • Dold

   HASSE:

   Det finns faktiskt kvinnor som gillar sport, så det ena behöver inte utesluta det andra. Jag själv gillar sport, matlagning och s*x, bland mycket annat. Dock har jag passerat 50, vilket enligt merparten av männen här per automatik placerat mig på avskrädeshögen. Jag kan inte påstå att jag känner mig ett dugg bitter för den saken, eftersom ni tack och lov inte är representativa för det manliga släktet. 😀

  • george

   Det är därför jag rakar av håret på huvudet. Ett försök att se äldre ut å därmed slippa gamla tanter som jagar toyboys. Längtar till jag bli 50år.😆

  • Tjej79

   Ja, fast helrakat är ju snyggt med. Så, det sitter ju inte i håret enligt min åsikt.
   Det är bättre att helraka än att spara en liten tofs på huvudet eller vad säger du Hasse?! Hahaha

 4. KARL- INGE

  JAG minns med blandade känslor 25 år i Branschen som entrévärd till och från i Stockholm

  många klubbar har det blivit både som privatkund och festande och yrkesmässigt ett av dom goda minnena ..
  var då Jerka dök upp vid tre tiden på King Kreol i bland 89-90 talet Boppers satt o drack på nedre plan och Jerka kom upp i baren för lite snack och hämtade ngn han var en jävligt trevlig kille

 5. KARL- INGE

  allmänt

  Kärlek är underbart var inte rädd för den det är en bit av våra liv lika självklar som mat vatten och sex att bli sviken är inte kärlek att bli ensam pga skäl som man inte kan styra över det har inte med kärlek att göra ! det är en följd av att vi lever våra liv !

  • KARL- INGE

   NADINE

   Hoppas det klickar och du får en fin kärleksfull sommar till att börja med ,, kramar


Kommentera