giphy (4)

Så överlever du Alla hjärtans dag som singel

1. Förträngning

Äsch. Vadå för hjärtans dag sa du? Aldrig hört talas om! Om inte förträngningen funkar kan du alltid tänka på att det är en kommersiell dag kopierad från USA för att vi ska lägga pengar på fula nallar och dyra blommor. Vilken tur att du står över sånt trams!

giphy

2. Flirta ohämmat
Tänk på att du har den bästa anledningen i världen att flirta med precis alla just den här dagen. Ta chansen att skicka det där sms:et eller en ros till den där tjejen eller killen du tycker lite extra mycket om. Love is in the air – ta för dig!

giphy (3)3. Skäm bort dig själv
…Men du kan ju lika gärna lägga de där pengarna som kunde gått till chokladaskar, rosor och nallar på dig själv istället! Ännu världens bästa anledning att med gott samvete unna dig (nästan) exakt vad du vill ha.

giphy (4)

4. Gå på årets singelfest!
I flera städer anordnas olika aktiviteter för singlar på Alla hjärtans dag. Bor du i Stockholm? Kolla då in singelfesten Lock & Key på Café opera den 14:e februari. Hundratals singlar som festar, flirtar och försöker hitta sin ”match” med en nyckel och lås i högsta hugg. Boka biljetter och se mer info här!  

singelfesten-lock-and-key
5. Bjud vännerna på singelmiddag
I förhållande eller ej, man har ju alltid roligast med sina vänner eller hur? Visa din kärlek och uppskattning till kompisarna och bjud in till middag eller filmkväll. Som extra bonus kan ni hålla kärleksfulla tal till varandra eller byta små personliga presenter.

bbd8fa60b59e856a2cf9686a0790e30d

6. Frossa i godsaker
Alla hjärtans dag är faktiskt en dag där det är helt okej att frossa i allt som är gott och som stavas choklad. Dessutom är det ju faktiskt lite synd om dig så det är helt okej att tröstäta med gott samvete.

giphyeat
7. Boosta ditt ego
Börja dagen med att skicka ett mass-sms med en gullig text och bild till alla kompisar i telefonboken (det finns massor av appar till detta om du vill gå all in!). Sedan kan du bara luta dig tillbaka och invänta den kommande kärleksbekräftelsen.

565032-5874-339. När katten är borta…
Det här är faktiskt en helt perfekt dag till att gå ut på krogen. Varför då kanske ni undrar? Jo, för att alla tråkiga par sitter på någon restaurang och ugglar, vilket gör att singlarna regerar dansgolvet den här natten. Chansen att träffa någon är med min beräkning cirka 300 gånger högre än en vanlig lördagkväll.

giphyparty

dating


Det finns 20 reaktioner.

Lämna kommentar
  • Erik

   Varför blir du förvånad och upprörd? Så fungerar alla gratissajter. Du får en tjänst gratis mot att du accepterar att få öppen eller dold reklam till dig. Inget är gratis .. att måste betalas på något sätt.

  • Sara

   Vad pratar ni om för reklam? Singelfesten? Det är inte reklam – det är ett förslag på en fest. Att gå till. Om man är singel. Och har lust.
   Eller var det nåt annat ni syftade på?

  • Sara

   Vadå betala? Jag väljer väl själv vart jag vill rikta mina ögon och vad jag vill ta in?
   Happy pancake är gratis. Det finns visst gratisluncher.
   En ros till er två, Johan å Erik, vill jag ge (helt gratis! reklamfritt!) i förskott på Alla Hjärtans Dag.
   Jag tycker det är fint att ni engagerar er och lämnar kommentarer.
   Intressant att få ta del av vad andra människor uppfattar och hur.
   Kram världen!

 1. Erik

  Åldersspann 23-40 på singelfesten…
  Vem kom på det?
  Är själv 43 och får alltså inte gå dit.
  Urbota dumt att ange ålder alls. Den stora nackdelen med nätdejting är ju just att man lätt fixerar vid vilken ålder man ”vill ha”. Ses man på riktigt så är det ju inte det första man frågar eller ens bryr sig om. För mig kan en trettiåring kännas för gammal och en femtioåring sprudlande ung. I sättet! Och ja, till utseende med. Man gillar den man gillar. Och det stör mig inte ett dugg om 70-80 åringar är på samma fest som 18 åringar. Eller 43åringar:-)
  Undrar om de kollar leg…;-)

 2. Kim

  Tjena vill man ha en dejt på alla hjärtans dag är nog inte happypancake ett ställe och leta på aldrig svar på mejl och då menar jag 000000 inte ett skit ja vet inte men undrar vem det är fel på egentligen svenska tjejer är ganska kalla verkar det som G+ får man fan mer kontakt ett hej eller ett svar men det är bara att fetglömma här är alla så jävla passiva i stockholm ,tränar och allt som alla gör det är fan värre copycats här än i mlm branchen hehe helt sjukt ,Är tjejer här verkligen så oseriösa?

  • Annika

   Nej, problemet för mig har varit att alla killar har varit så oseriösa=( Har aldrig velat något annat än att vara en så god flickvän kan kan för någon som vill ge lite vänlighet tillbaka, men vad hjälper det?

 3. MysMatte

  Näe.. nu får det bli lite action på Happy(?)pannkaka. Får göra något för att ändra på den tomma inboxen.

  Alla singlar som vill ha kärlek, hos mig finns massor.. i överflöd.
  Sök på MysMatte och hör av er.

  <3


Kommentera