Om HappyPancake.com

Nätdejting och dejtingappar blir allt populärare. Och dyrare. Det var det vi konstaterade när vi beslutade oss för att skapa HappyPancake. På alla (nåja..) andra marknader brukar saker bli billigare i takt med att tjänsten eller varan blir populärare. Och dating på nätet har blivit väldigt populärt, men inte mycket har hänt med priset. Det tänkte vi försöka ändra på med HappyPancake.

Vi vill vara en bra dejtingsida, med de funktioner som du förväntar dig av en sådan. Fast vi tänker erbjuda gratis dejting. Och då menar vi HELT gratis dating, ingenting på Happy Pancake ska kosta pengar att göra. Så det handlar inte bara om ”gratis registrering” som på många andra ställen, utan ”gratis allt”. Du ska både kunna hitta och kontakta den du är intresserad av utan att det kostar pengar. Vi tycker att det är en bra idé, och förhoppningsvis tycker du också det!

Eftersom vi vill att HappyPancake ska vara en bra dejtingsida jobbar vi hårt för att hålla Happy Pancake fritt från innehåll och medlemmar som inte hör hemma på en datingsida. Vi granskar alla texter och foton innan de läggs upp, och som medlem får du mer än gärna hjälpa oss genom att tipsa oss om sånt och såna som inte borde finnas på HappyPancake.

Så om du också gillar gratis dejting – välkommen till HappyPancake, Sveriges största dejtingsajt!

VILL DU KONTAKTA OSS?
Mejla till info@happypancake.com

HappyPancake finns även i Norge www.happypancake.no, Holland www.happypancake.nl och Finland www.happypancake.fi.


Det finns 29 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Boccaccios

  Hej Happypancake

  I tråden ”Att dejta när man mår dåligt” skrev jag en kommentar i förrgår, eller i går morse?
  Först blev den publicerad. Sedan stod det i går kväll att den väntade på granskning.
  Och i dag på morgonen är den borta.

  Vad var det för fel med den kommentaren?

  Ha det gott

  • Happy Pancake

   Hej Boccaccios!
   Att skapa ”alternativa konton” strider mot HappyPancakes användarvillkor och därför togs din kommentar bort.

   Mvh,
   HappyPancake

  • Erik

   Det förstår du väl .. det är bara HP själva som får skapa alternativa konton (det vi kallar fejkkonton). =D

 2. Erik

  Är det mening att inlägget om slingrisar på startsidan ska leda till den fåniga Bachelor-tävlingen? Och varför måste JAG som kille behöva se den? Den är totalt ointressant för mig … och hade så varit även om det varit en tjej, så vänligen ta bort den.

 3. Therese

  Hej,

  Fick se att det inte längre visas ”vad” man söker här. Hur kommer det sig?
  Känns ju inte helt bra att som bland de första frågorna ställa: Vad söker du? Och det finns mer negativt än positivt känner jag med det..

  Vänligen
  Tess

  • HappyPancake

   Hej Therese!
   Då majoriteten av medlemmarna på HappyPancake väljer, och har valt ”Seriöst Förhållande” som alternativ på ”Typ av Förhållande” har vi beslutat att dessa kategorier är information som inte används eller behövs, och har därför slopat denna funktion.

   Med vänlig hälsning,
   HappyPancake

 4. ViraStina

  Hej HP!

  Jag tror verkligen ni skulle tjäna på att skapa ett diskussionsforum. Vi är uppenbarligen många diskussionslystna som för närvarande ockuperar bloggens kommentarsfält med helt andra ämnen än de ursprungliga.

  Och även de som inte vill debattera, utan bara småprata utan att behöva skicka meddelanden till någon specifik, skulle också ha utbyte av det.

  Helt krasst – ur er ekonomiska synvinkel – tror jag att det skulle generera mycket trafik till sidan. Och många som kanske funderar på att lämna HP på grund av dåliga resultat på dejtingfronten, skulle säkert kunna tänka sig att stanna som medlemmar om det finns ett livligt diskussionsforum där man faktiskt får kontakt med folk.

  • Sebastian

   Håller helt med Virastina!
   Ett diskussionsforum kanske kan bidra till att folk sinsemellan kan bli intresserad av någon för att man har gemensamma värderingar i någon fråga, något som inte alltid kommer fram i det kritiska första ”är den här personen någon jag borde svara”-mejl processen som uppenbart är väldigt vanlig här. Det hade tagit bort udden av allvaret och kunnat leda till en mer trivsam social miljö på sidan.

   Samtidigt antar jag att det kräver mer administration men jag tror fördelarna väger upp för nackdelarna.

  • MizzBee

   BRA!!!! Suveräbt förslag – håller med, och jag känner att det känns alldeles för ”intimt” att börja med mail, att få ta pulsen och känna energin och kolla uttrycksförmåga, lyhördhet, empati, frisinne, fantasi, grad av regiditet osv kommer så bra fram i öppna diskussioner och SEN kan en bli mer privat och maila, om det känns rätt … men ABSOLUT kontakt i det öppna känns bäst FÖRST sant oerhört VIKTIGT att kunna gilla och visa uppskattning på bra KOMMENTARER som här med Ditt Virastina och Sebastian, att gilla är att visa att en är med och uppskattar det skapar trivsel och uppmuntrar de som bjuder på sig själva. Tack för ordet. I övrig tycker jag presentation och nån form av personligt avtryck i foto ska vara obligatoriskt, alternativt att en kan filtrera att bara se fullständigt ifyllda profiler. Jag ör så trött på alla: Hej, hur är läget?” från ansiktslösa som bara ”Gud” vet vem de är och cad de står för värderingar mm. Det känns ärligt inte seriöst ned ofullständiga profilet som medlemmar. Tack för Ordet igen 🙂

  • karl rainer

   hej
   det poppar upp något som heter ADS vad är det går ej att taga bort om man ej godkänner vill ej godkänna!

 5. Miss Z

  Jag skulle vilja se ett inlägg från relationsexperterna om fenomenet med karlar/män och kvinnor som har en benägenhet att skicka diverse pervomail. Även om svaret på frågan ”Varför” är kanske enkelt, vore det ändå intressant och vet hur de faktiskt tänker när de skickar mail med vidriga medelanden. Och hur man som motagare inte låter sig påverkas allt för negativt av det. Många gånger man velat bara skita i att nätdejta pga av sånna typer.

 6. Trötter

  Jag håller med Therese ovan; tycker det är synd att HP tog bort ”typ av förhållande” man som medlem söker. Det hjälpte till viss del att i tidigt skede ”sålla” bort de oseriösa besökarna jag får och inte lägga tid på personer som huvudsakligen söker tillfälliga ragg eller korta romanser.

 7. lisa ring

  I dessa tider när man kan ta foton med sin telefon är det obegripligt att så många har gamla foton eller foton som det är knappt möjligt att se hur personen ser ut. Otroligt många har inte ens foto. Det vore bra om det påtalas att chansen att hitta någon ökar med ett foto, nytaget sådant. Ingen vits med att se hur personen såg ut för fem år sedan. Många har inte ens presentation eller fakta. Om man verkligen vill träffa någon är det väl viktigt att vara så ärlig som möjligt.

 8. äldre

  Kan ni låta bli att radera inlägg i bloggposterna, så länge det inte är rena hot.
  Som det är nu blir ju vissa diskussioner helt obegripliga, samtidigt kan ett originalinlägg se helt oemotsagt ut fast det tidigare funnits avvikande svarskommentarer och svar på dessa.
  Alla signaturer kan ju framstå som änglar när man inte får se att de svarar med epitet och andra genmälen, på en kommentar till sitt inlägg.
  Det är bra om kan kan få lära känna sina meningsmotståndare och det är svårt att referera till ett tidigare inlägg om inlägget/kommentaren är borttagen.
  Alla tycker inte lika, som ni vill påskina genom att censurera.
  Tänk om !

 9. FemFemFem

  Ovan föreslogs, för flera år sedan, ett diskussionsforum. (Numer har bloggen den rollen, även om allt går ut på pajkastning mellan killar o tjejer.)
  Jag har andra tips: möjlighet att spela in en videosnutt i sin profil (för de som gillar det) och personlighetstest med matchning (för dem som gillar det, tex jag själv som hellre skriver i punktform än i löpande text).
  Jag är nygammal här efter ett förhållande på några år. De som gillat mina bilder finns kvar, men mailen är borta. Kommer att bli pinsamt om jag börjar flirta med någon som jag tidigare bett dra dit pepparn växer… Don’t like!

 10. Peter Grape

  Jag gifte mig 2015 med en underbar kvinna från Kina.
  Vi bestämde att vi skulle leva tillsammans och eftersom jag inte kan bli kinesisk medborgare så bestämde vi oss att bo i Sverige.
  Det var inte så lätt som man kan tänka sig.
  Efter tre ansökningar om uppehållstillstånd och resor för min fru mellan Nanning och Peking med övernattning har det kostat mig en förmögenhet.
  Migrationsverket säger att de följer regeringens direktiv och varför lägger sig regeringen i vem man älskar.
  Vi fick avslag även för turistvisum.
  Happy panceke är bra, men att regeringen ska gå över utlänningslagen är inte bra.
  Mitt ärende är nu överflyttad från ambassaden i Peking till kammarrätten i Stockholm. Och där emellan från Jönköping Örebro m.m.
  Jag åker i alla fall till Kina igen för tredje gången för att fira vår fjärde bröllopsdag.
  Jag kommer att vara med min fru i ca två månader


Kommentera