Om Christian

Det känns väldigt kul att få presentera vårt nya bloggtillskott på HappyPancake! Han heter Christian Persson och vi kan lova att han kommer bjuda på både spännande och rolig läsning! För att ni ska lära känna Christian ställde vi honom mot väggen med ett gäng privata frågor.
 

Hej Christian! Vem är du?
– Ja, den frågan ställer jag mig själv ganska ofta. Men jag är 37 år, bor på en gård utanför Malmö och driver eget inom skrivande. Jag skulle nog säga att jag är genuint intresserad av människor, av alla typer.

Vad gör du när du är ledig?
– Jobb och ledighet flyter ihop som egenföretagare. Men jag gillar att träna, läsa och att umgås med mina vänner. Klassiskt, jag vet.

Vad kommer du att bjuda på i den här bloggen?
– Jag tänker lyfta fram internetdejting ur ett manligt perspektiv. Jag tror nämligen att man, beroende på om man är kille eller tjej, upplever saker och ting på olika sätt. Samtidigt finns det situationer där jag inte tror att könet spelar någon roll alls, utan där det handlar om hur vi fungerar som enskilda individer. Genom mina egna, och andras, erfarenheter hoppas jag kunna bidra med lite intressanta reflektioner. Och sedan vill jag såklart höra vad HappyPancakes medlemmar har att säga, det myllrar säkert av åsikter.

Har du själv nätdejtat?
– Ja, till och från en hel del. Jag gjorde ”debut” redan för tolv år sedan, då nätdejting var relativt nytt. Jag hade picknick med en tjej som det kändes fel med från första sekunden. Efter en stund fejkade jag att jag fick ett telefonsamtal av en kompis som var utelåst från sin lägenhet som jag var tvungen att hjälpa. Usch, idag skäms jag för det där och jag har aldrig gjort något sådant igen. Jag skyller på att jag var ung och dum!

Varför ska man nätdejta?
– Det är dags att tvätta bort det eventuella tabu som finns kring nätdejting. Det finns inget konstigt med att träffa någon via nätet. Även om jag (ännu) inte hittat den stora kärleken här måste jag också säga att jag träffat många genuint bra tjejer. Men jag tycker inte att man ska sluta gå på krogen eller leta efter kärleken i andra sociala sammanhang. Ju fler kretsar du rör dig i, desto större är chansen att hitta rätt!

 

Har du tankar om inläggen, bloggen, förslag på ämnen eller annat? Skriv gärna en kommentar. Eller mejla Christian på HappyPancake där hans användarnamn är Chris1980.