IMG37432_X

Om Cecilia

Cecilia Salamon – HappyPancakes egna dejtingexpert 

Cecilia är en 30- årig singeltjej från Stockholm som älskar att resa, yoga, äta pasta och dricka rödvin. Hon är utbildad journalist och sedan 2014 arbetar hon på HappyPancake med deras sociala medier. Det innebär bland annat att hon skriver och ansvarar över innehållet på den här bloggen. Hon är även författare till relationsboken Fuckboy – praktisk handbok i konsten att dejta.

Varför ska man nätdejta?
– För att livet är för kort för att låta bli! Det finns tusentals fantastiska singlar där ute som bara längtar efter någon att dela sin vardag med. Kärlek och närhet är ett mänskligt behov och jag tror från mitt hjärta att det finns någon för alla. Och om det inte leder till kärlek kanske du får en vän för livet!

Tipsa gärna om vad du vill läsa mer av i bloggen! Undrar du något eller vill du ge feedback på ett inlägg? Skriv i bloggens kommentarsfält eller mejla cecilia.salamon@happypancake.com 


Det finns 17 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Patricia

  Jag är alltid uppriktig med mina dejter och förstår inte vitsen med att ljuga om någonting som de eventuellt kommer att upptäcka.
  Min smak för musik mm är alla beroende på sinnesställningen och humöret från stund till stund.

  Jag erbjuder möjligheten att lära känna en okonstlad kvinna, för att jag gillar henne och förhoppningen är att han också kommer att göra det. 🙂
  Väl möt/Patricia

 2. Vania

  Varför skulle jag ljuga? Jag säger ärligt att jag hatar att städa, gillar inte att laga mat, stiger inte upp tidigare för att fixa utseendet. Säger att jag är lat och inte gillar att träna. Jag är som jag är och ser ut som jag gör, passar det inte så får det vara.
  Vania

  • jeep2fun

   @vania, män ljuga på en dejt inte för att män tycker om att ljuga!
   utan, vi har mycket MÅSTE i våran hjärna innan vi gå på en dejt.
   måste vara trevlig,
   måste vara snäll,
   måste vara kul
   måste vara modern,
   måste
   måste
   Därför män ljuger på en dejt tror jag! Jag själv aldring varit med på en dejt, men det tror jag..
   och snälla säga inte att du ljuger aldrig! för att du gör vist det!
   Påminna dig?
   senast igår när du stod framför ett litet barn som visa dig hans sista målning och du säga vad fin den är!

 3. Leeeer

  Ärlighet varar längst. Är man ute efter något långvarigt och seriöst så ljuger man inte. Jag försöker vara så ärlig jag kan och vill utge mig för att vara exakt den jag är. Det är åas svårt att ge en bra och rättvis bild av sig själv via text. Detta med ärlighet…har lärt mig genom åren på nätdejting att helt plötsligt kan tjejen sluta svara. Detta innebär en diss tydligen. Varför inte va ärlig istället för att sluta svara eller tro att det regnar?

  • Erik

   Realiteten är att de kan fega ut utan ansvar.
   Internet, zillion tjejtidningar lär till tjejer metoder att hur ska hon ”säga upp” relationen oärligt, och alla andra finslipade lögn. De vet precis vad hon håller på med men ändå vill aldrig att någon påpekar ….att fega ut, sådant egenskap är i tjejer inbyggt.
   Ingen ger lektion om ärlighet till tjejer och så e resultatet…

 4. Jessica

  Hej Cecilia!

  Tips att ta upp till debatt i din blogg: ålder och kön. Varför är det så många killar på såna här sajter som sätter sina ålderskriterier till sin egen ålder och 10-15 år yngre? Ibland sätter dom inte ens upp till sin egen ålder. Varför tycker man att man har en sån självklar ”rätt” att träffa någon som är så pass mycket yngre, utan att ens ge jämåriga någon chans. Jag stör mig en hel del på det här när jag läser profiler och jag har tjejkompisar som uppfattar det på samma sätt. Hade varit intressant att få upp det här på agendan, tror många killar inte ens tänker på orättvisan där.

  • M

   Min upplevelse är den exakt motsatta. Det är oehört vanligt att kvinnor sätter ett spann från sin egen ålder och ett antal år uppåt. Kvinnor i min ålder söker äldre män istället för män i min (och deras) ålder. De kvinnor som söker män i min ålder är yngre än mig, så jag har helt enkelt fått rätta mig efter det och dejta mer omogna personer som inte vet vad de vill göra i livet eller utbildat sig på något sätt tyvärr.

  • Erik

   Men jag bryr inte om åldern. Vadå om sådant då? Inte hellre blir det något bättre.
   Och vad ska jag göra med 20..30 åriga tjejer? Inte så mycket intressant.

 5. Popmusic

  Vän tipsade mig om denna sida. Jag har en account och mailar flitigt, ärligt och trevligt till tjejer. Ingen, ja ni läste rätt, Ingen svarar. Detta tär på självförtroendet och tillslut, som nu, börjar man fundera på om det verkligen är så att man inte är attraktiv eller intressant. Känns deprimerande att aldrig få ngt svar. Sååå ointressant eller ful kan man väl ändå inte vara.
  (Sedan tycker jag det är tråkigt att man som tjej avväger att inte svara om man ej är intresserad. ”Kul att du hörde av dig, men jag vill inte att vi ska ha ngn kontakt. Hoppas du får napp på annat håll” hur svårt kan det vara att skriva ngt tillbaka?? Man kan väl vara lite trevlig!)
  Med vänlig hälsning, Popmusic

 6. penny

  Hej vet inte om du skrivit om detta tidigare. Har inte varit här så länge. Det här med dresskod, hur ser du och alla ”kommenterare ” på det?
  Min erfarenhet efter några dejter är att killar inte anstränger sig ett dugg. Jag blir besviken och känner mig själv ”överklädd”.

  • Erik

   Jag kan säga att tjejer anstränger sig inte ett dug när det gäller HP här…

   HUR OFTA har du skickat första brevet?
   Tar du initiativ?
   Betalar du för sin del?

 7. Xx14

  Hej Cecilia
  Undrar? Vem är ägare av dejtingsajten Happypancake? Finns ingensomhelst information om dejtingsajten Happypancake på t.ex. Wikipedia om vilka ägarna är av sajten? när den startades? och varför den heter .com? Är inte sajten Svensk eller vad???
  Hälsn./Xx14


Kommentera