COMPUTER-YOUNG-PERSON-

Ni frågar – vi svarar!

Ibland frågar ni Google olika saker och så hamnar ni här på bloggen! Jag tänkte bespara er googlandet genom att svara på några av era frågor direkt. Då kör vi!

 

Första kyssen?
Första kyssen kan vara väldigt pirrig och speciell. Smyg in ett tuggummi och hångla loss! Här är ett helt inlägg på temat:

Bästa tipsen för första kyssen!

Hur vet man att man är kär?
Ett säkert tecken är att du tänker på personen det första du gör när du slår upp ögonen på morgonen och den sista du tänker på innan du somnar. Du beter dig löjligt och går runt och ler utan någon speciell orsak, bara för att du kommer och tänka på något som personen sagt eller gjort. Du får svårt att fokusera på annat och kanske svårt för att äta och sova om det är riktigt illa. När du träffar personen så vill du vara nära hela tiden, ungefär som om det finns en magnet på kroppen som drar er mot varandra. Kanske reagerar din kropp också fysiskt genom du svettas och rodnar när du är nära personen. Det är en pirrande känsla i kroppen – som är fantastiskt om känslorna är besvarade, men lika fruktansvärt jobbiga om de är obesvarade.

Flera timmar för att hitta internet
Hoppas att du hittade det!

Att tänka på vid första dejten?
Kanske letade du efter detta inlägg?:

10 tips för första dejten

Försök dock att undvika DESSA pinsamma situationer som kan uppstå vid nervositet ;).

5 steg att fånga en kille
Tänk vad smidigt om det fanns 5 enkla steg att följa för att fånga en kille, som en manual som alltid fungerade. Jag vill jättegärna läsa det inlägget!

kramdagen
Är det den 21:a januari!

Adopterad av två män, är det en faktor som kommer att göra hennes liv annorlunda jämfört med en som är adopterad av en kvinna och en man?
Hmm…. Intressant fråga! Antagligen finns det både fördelar och nackdelar med att växa upp med två pappor istället för en mamma och pappa. Jag måste erkänna att jag inte har mycket erfarenhet i ämnet.

Han vill ha mig men ändå inte
Ah! En typisk ”slingrare” som vill spara kakan och äta upp den på samma gång. Ställ ett ultimatum och få honom att på riktigt förstå vad han kan förlora om han fortsätter vela i oändlighet! Du har bättre saker för dig än att sitta och vänta på honom, eller hur?

Du är ett kap
Tack! Du med!!

Vad vill han med mig
Varför inte fråga honom istället för Google?

dejta pappa med barn
Det tycker jag inte ska avskräcka dig om du verkligen gillar snubben! HÄR har vi skrivit om att dejta en ensamstående förälder.

han sade att han älskade mig men det var lögn
:..(

killen säger han inte vill ha en relation
Jag gissar att det kanske betyder att killen inte vill ha en relation?

vad betyder det att han inte hör av sig på flera dagar
Det betyder bara en sak. Han är inte speciellt intresserad. Ledsen att behöva säga det, men någon måste!

Efter första dejten är han intresserad
Grattis! Kör hårt!

Kvinnor klagar på yngre män nätdejting
Gör dom? Vad klagar de på då?

en gång otrogen alltid otrogen
Hoppas inte!

hur träffar man en seriös kille
HappyPancake.com finns det några stycken tror jag :).

bedragen dejtar innan relationen är avslutad
Inte okej. Vilken idiot!

kärleksfilmer och bra film att gråta till:
Kolla in dessa!:

15 klassiska kärleksfilmer du måste se

10 filmer att gråta till om du blivit dumpad

Hon ger mig smeknamn, tecken
Jag gissar att du som googlat detta letar efter någon typ av tecken på att tjejen du gillar också gillar dig. Tyvärr skulle jag inte säga att smeknamn är ett bevis på det, hur ”gulliga” de än är. Hon kan lika gärna se dig som en kompis. Personligen har jag smeknamn på allt från min chef till mina katter.

äldre kvinnor som vill ha yngre män
Det finns det gott om!

Vill du fråga något annat? Kommentera nedan!

dating


Det finns 16 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Fenrisulven

  Ställer mig frågande till var dessa ”frågor” kommer ifrån då bara 1/5 har frågetecken och vissa bara är intetsägande påstående. Googlar jag t.ex frågan ”du är ett kap” så ser det inte ut som någon har ställt den frågan alls, men om jag googlar ”skapa datingprofil” så är top 5 om hur man skapar en bra profil.

  Kan också svara på första frågan. Skicka och svara på mail är ett hett tips. Skriva en intressant profil kan också vara bra och få profiler följer något av tipsen.

  • Fenrisulven

   Kan också påpeka att google resultaten, som många kanske inte vet, är baserade på vad du tidigare googlat på, så därför gjorde jag mina tester i incognito för att få så oberoende resultat som möjligt. Med det i åtanke och eftersom inga källor är redovisade i artikeln så kan man gissa att artikeln ”undergooglemedvetet” är vad Cecilia googlar på 🙂

 2. Monica

  Seriösa män på HP?? Nej dom är nog väldigt lätträknade😣 har inte lyckats hitta en enda. Får bara kk-erbjudanden fast jag undanber mig sånt i profiltexten. Vet inte om det är ett bevis på att ingen läser ….

 3. Crazy8000

  Den kom jag på för nästan 3 år sen. Tjejer som skriver det i profilen till att jag har fått medelanden ifrån rökare när jag har skrivit ”inga tobaks/drog brukare”, vissa av dem till och med erkände och ville veta varför :joy:

  Det finns fler seriösa än du anar men man måste våga driva på med de som typ bara skriver ”Hej” i första meddelandet. De är slow starters.
  De brukar vara vältaliga när de har blivit bekväm med dig IRL, vissa av dem är få ordiga.

  • Jag

   Hahaha, många som skrivit ”inga rökare/drog brukare” eller inga rökare tenderar att både gilla och skriva till mig trotts att det står att man är rökare, har sedan framkommit att det är just kedjerökare de inte vill dejta. Att om man röker lite är helt ok…

  • Andrea

   Han vill väl inte ha ett långvarigt seriöst förhållande med dig då. Mer chattkompis, kk å sånt.
   Eller så har han tagit att vara svårflörtad helt fel..

   Eller är han väldigt blyg å vet inte vad han ska skriva?

  • Tjej79

   Hur gammal är du? 18 eller?? 😂 Du har säkert plagg i garderoben som han inte uppskattar. Var glad att du hittat någon som du gillar och fokusera på det istället.

 4. Fredrik

  Varför godkänns inte min profiltext av moderator trots att den inte bryter mot de regler som finns upprättade? Det är min käcka fråga. Jag ändrade en mening i en text som tidigare blivit godkänd. Så raderas hela texten, som jag lagt ner 45 minuter på. Jag beskrev mig själv och vad jag söker. 45 minuter och kreativ ansträngning bortpissade av en rättshaveristisk moderator. Tidigare texten som jag ändrade en mening i och som nu är borta har fått en del beröm av medlemmar på HP. Så min fråga är varför gör moderatorerna så olika bedömning? Varför kan tjejer få igenom texter som inga äckliga gubbar över 40 år Tack? Handlar det om positiv diskriminering? Skärpning HP. Ta bort sommarjobbarna. Det är höst nu.

  • Peter

   Du är kille. Du spelar efter strängare regler än tjejer.

   Här är tjejprofiler där presentationen är, alltså om den alls finns, ett hjärta, en mening, eller den spännande raden inte just nu.

   Reglerna är olika.

  • Crazy8000

   Bland annat det och sedan granskar de inte alltid lika väl som beroende på vilken moderator som granskar.
   Prova att lägga upp samma text igen. Har själv varit med om det. Efter några försök att lägga upp den med några timmar emellan brukar den bli godkänd.

   Sedan har du någon bugg eller programmering när man har sparat för många gånger innan godkänt blir den raderad helt per automatik.


Kommentera