eef27a3ed85ffe19c1c7a05af2704fcb

Nej, du är inte för ful för att dejta

Vårt västerländska samhälle är uppbyggt kring idén att du inte duger som du är. Dålig självkänsla är en lukrativ affärsidé för miljontals företag som vill kränga på dig produkter som du inte behöver. Dom får dig att tro att du är tvungen att spendera tusentals kronor på hud, hår och skönhetsvård och uppdatera garderoben inför varje säsong, för att slippa känna dig ful och omodern.

Kanske har du till och med svalt betet att ”du gör det för din egen skull”. För visst mår man bra när man får känna sig fin? Ja, men vem har egentligen bestämt vad som ska anses vara vackert? Jo, företagen som tjänar pengar på att du aldrig någonsin känner dig nöjd med dig själv. Denna princip spiller även över på våra kärleksliv. Dejtingappen Tinder har till exempel byggt hela sin affärsmodell på ”hot or not – principen”. Man får välja vänster (nej) eller höger (ja) baserat på en eller några bilder på personen, och i bästa fall ett par personliga rader. Oftast är betänketiden bara någon sekund innan man bläddrar vidare. Knappast tillräckligt för att veta om man skulle kunna passa ihop eller inte.

Med detta sagt kan det minst sagt kännas deprimerande att dejta om man inte har det ”rätta” utseendet som vårt västerländska ideal föreskriver. Hur ska man ens få en chans att visa vad man går för om man aldrig ens kommer till en första dejt? Det är lätt att tappa hoppet och ge upp, göra sig själv till ett offer för omständigheterna och odla sin bitterhet. Men i de allra flesta fall är jag övertygad om att inte själva utseendet är problemet. Jag tror att det är en svag självkänsla som är det största problemet. Och med tanke på allt det jag skrivit om innan är det inte ett dugg konstigt. Men tro mig när jag säger att: du är inte för ful eller för tjock för att dejta. 

Det kryllar av folk utan det klassiska ”snygga” utseendet som har kärleksrelationer och är superduktiga på att flirta. De tar för sig, är charmiga och får folk på fall stup i kvarten. Och det finns personer som tvärt emot anses som snygga enligt samhällets ideal men som har stora problem att dejta. De kan vara extremt blyga eller ha olika rädslor och försvar som gör att de inte litar på och inte vågar släppa andra människor nära. Jag tror att vi alla har mött de här personerna som är extremt missnöjda med sitt utseende trots att endast de själva ser sina komplex. De kan operera sig hundra gånger eller gå ner 20 kilo, men de kommer aldrig att känna sig vackra eftersom självkänslan sitter i insidan.

Lägg pengarna, tiden och energin på att göra saker du mår bra av och växer som människa av, istället för att fokusera på ditt yttre. Alltså på riktigt. Att skylla på sitt utseende för att man är singel är att göra sig själv till ett offer, och det om något är oatrattraktivt.

Visst, du kanske har ett par kilos övervikt, har tuttar som fallit för gravitationen, har ett hårfäste som har krupit lite för långt bak för att kunna ignoreras eller fått några extra rynkor i pannan du inte har bett om. Det är fullt möjligt att du inte är en tiopoängare på utseendeskalan. Men det är också fullt möjligt att du kan träffa någon som gillar dig precis så som du är, med alla dina brister (och bristningar).

Fundera på folk i din närhet som du tycker om och som du anser är attraktiva? Är de alla ”klassiska skönheter” eller har dom kanske något annat? Ett härligt skratt, en stolt hållning eller en förmåga att få folk att trivas? Vad är karisma egentligen? Jo – självkänsla som strålar inifrån och ut. Det finns ingen snabb lösning för en låg självkänsla, men första steget är att inse att problemet inte sitter i ditt utseende. Skönhet kommer inifrån, och det gör fulhet också. Ta ansvar över dig själv och sluta vara ett offer. För nej, du är inte för ful eller för tjock för att bli älskad.

Jag lovar, lovar, lovar.

   
Varje kropp och människa är unik. Låt inte någon få dig att tro att du inte duger som du är.

dating


Det finns 313 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Filosofen

  Jo visst; men nu är det ju så att hela kontakt annons världen är, just baserad på utseende.

  Det är ju därför många, många kvinnor framstår som tomma i bollen när jag som en man försöker konversera med dem med ett sofistikerat språk.

  Faktum är att det är grottmän som får ligga via en kontaktannons dejt. De som kan visa upp rutor på magen.

  • ViraStina

   Som får ligga, ja. Vem som lyckas skapa något varaktigt är en helt annan sak.

   Den man som letar tjejer som bara vill ligga, får naturligtvis acceptera att de kommer vara väldigt fokuserade på hans magrutor.

   Den man som söker en långvarig relation bör därför kanske inte lägga energin på de tjejer som trivs med tillfälliga historier. Det blir ett aningen snett urval, för att uttrycka det milt.

  • Peter

   Virastina, det är också en variant att få tjejer att framstå som offer. Den stora massan av tjejerna på hp söker bara tillfälligt raggande. Total oförmåga att få till ett förhållande som varar är normal standard.

   Ibland för mitt höga nöjes skull släpper jag en blockering. Blockerad 2014. Tjejerna sitter nästan alltid inloggade när jag gör så. Inte loggar in en dag senare utan sitter inloggad. De tjejer som är något att ha träffar någon rätt direkt. Hade könsfördelningen varit omvänd skulle jag behövt max två månader för att få tag på någon som visade sig beredd att jobba på mig. Men här sitter tjejer och hela tiden väntar på att någon ny och bättre ska dyka upp och sabbar sina chanser själv gång på gång.

  • KARL- INGE

   CECILIA JAG HAR BLIVIT UTSATT FÖR ETT BEDRÄGERI ATT NGN STULIT MIN INDENTITET

   JAG KRÄVER OMEDELBART INGRIPANDE OCH ATT DU KASTAR UT VEDERBÖRANDE MEN PERSONEN ÅTERKOMMER SÄKERT I NY SKEPNAD .. SÅ GE MIG NAMN O ADR SÅ SLIPPER DU POLISANMÄLA JAG SKÖTER OM DET

  • KARL- INGE

   MYA DATASKYDSLAGEN ÄR BARA ETT PAR VECKOR GAMLA

   OCH NU HAR JAG FÅTT MIN INDENTITET STULEN OCH ANVÄNDT PÅ ETT BROTTSLIGT SÄTT
   ! SÅ ADMIN ANTINGEN POLISANMÄLER DU DETTA BROTT ELLER SÅ LÅTER DU MIG GÖRA DET ANNARS SÅ ANMÄLER JAG HP FÖR UPPRÄTTELSE DEN VÄGEN

  • Hasse

   Ja Karl-Inge, ring polisen och berätta att din anonyma identitet har blivit stulen. Har du tur kör de dig till närmaste psykakut. 😂

  • ViraStina

   Peter:
   Som offer? Hur tänkte du nu?

   De tjejer som VILL ha kortvariga relationer är sannerligen inga offer. De har ju rena guldläget, eftersom de är rätt få. Där kan man snacka om att välja och vraka, både på nätet och IRL. Vilket för övrigt tycks reta män till max.

   Men alla vi kvinnor som inte är ett dyft intresserade av ONS och liknande, vi är ganska noll behjälpta av deras möjligheter. Och vi är den stora majoriteten. Kanske inte på dejtingsidor, det ska jag låta vara helt osagt. Men bland befolkningen i stort är det säkert högst 20 – 30% av tjejerna som föredrar korta historier. Om ens det.

  • Peter

   Virastina, det är hp vi diskuterar här.

   Tjejerna tänker med vad de har mellan benen mer än vad killar gör. Det är bara en och annan här som kan hålla sig till en, antalet möjligheter är oändligt för tjejer så det gör inget om hon sabbar några kontakter för det finns fler killar.

   Kan du någon stans läsa ut att jag söker någon kort historia i vad jag har skrivit? Seriösa killar kommer i kläm av oseriösa tjejers beteende.

  • ViraStina

   Peter:
   Jaså, står det i bloggreglerna att man bara får diskutera HP här? Jag trodde vi diskuterade relationer i stort. 🙂

   Nej, tjejer tänker inte mer med vad de har mellan benen än vad killar gör. Inte ens på HP. Säg mig – hur många fulmail har du fått från män under din tid på dejtingsidor? Hur stor är din erfarenhet av att försöka dejta män seriöst? Inte så himla överväldigande, gissar jag.

   Alltså har du ingen aning om hur det är att försöka dejta seriöst som kvinna.

   Du har ju fastnat i ditt mantra om att det går tre ”underbara” män på varje kvinna. På dejtingsidor..? Ursäkta om jag kvävs av tillbakahållet skratt här. Det skulle vara intressant att veta vad du baserar det omdömet på. En mer relevant siffra är nog att det går nio manliga rötägg på varje vettig snubbe.

   Den allra största missuppfattningen hos er killar är att det skulle vara lätt för tjejer att nätdejta. För de tjejer som letar tillfälliga ragg kan det säkert vara lätt, ja. Men återigen: vad hjälper det oss andra?

  • What_A_Man

   Det är inte i utseendet det sitter i om det blir något. Det är hennes – jo kvinnans – attityd till mannen som försöker få kontakt med henne. Egentligen hela hennes attityd till att träffa någon.

   Har man skrivit till någon och väntar på att hon ska besvära sig med att läsa vad man skrev (vilket väldigt få gör) och svara på mejlet (vilket ännu färre gör) kan man roa sig med att titta in här, men det är inte direkt kul för här är bara bråk och fula påhopp och väldigt sällan någon form av konstruktivt samtal. Det är ännu tråkigare att kolla in här för när väl det konstruktiva samtalet uppstår tar inte HP till vara på erfarenheterna och förbättrar sidan. Tvärtom, de försämrar den när tillfälle ges.

   Man kan också roa sig med att klicka runt bland de mejl man redan har skickat. Redan i första raden, det jag kan se utan att öppna mejlet, märks det om man skrev något rent allmänt för att presentation eller så saknas. De kvinnorna brukar sitta inloggade. Det märks lika mycket om man skrev till en bra presentation där det var väldigt lätt att ställa en fråga eller berätta något om sig själv. De som har haft en sådan brukar vara pausade inom loppet av någon månad eller två. I mångt och mycket blir det, som man, att man sitter och pratar med sig själv här.

   Det handlar helt om kvinnans attityd till män för kvinnan väljer mannen som ska välja henne. Inget annat. Killar tillåts helt enkelt inte vara underbara för majoriteten av kvinnor har dömt honom till tråkmåns, loser och allmän tölp genom förutfattade meningar innan de ens har börjat skrapa på ytan. Hon är naturligtvis en skönhet enligt sig själv, men mannen måste ta sig bra på bild för att få lov att skrivprata lite med henne.

   HP skulle införa ett krav på att där ska vara presentation. I stället för de brister på sidan som har dykt upp genom diverse kommentarer i bloggen har HP gjort det svårare att ta kontakt genom till exempel tummen upp. Det finns ingen anledning att skriva till någon när man kan sätta tummen upp i stället. Riktigt löjligt har det varit med bloggposter om det skulle vara krav på foto, för HP har ingen möjlighet att kolla om bilden är på den som sitter bakom profilen. Det är inte fler rätt tramsiga blogginlägg som behövs, utan förändring för som någon klokt skrev i någon annan tråd att utan förändring springs man om av de som ser vad som egentligen efterfrågas. Segment ytlighet är redan taget av Tinder där.

  • Peter

   Virastina, du framstår som bitter.

   Jag har ju inte fått fulmejl från killar när jag inte skriver med dem. Däremot har jag tagit emot väldigt mycket hårda kommentarer från tjejer när jag inte lever upp till vad just hon tycker jag ska vara. Eller oftare hur jag ska se ut.

  • ERIK

   @VIRASTINA

   Om mest av saker du skriver — det vore bättre att du läser vad PETER, GEORGE, MATS skriver. De vet mer än du och för att du är redan i relation och så, prata inte för andra tjejers namn om du vet inte om deras beteende i nätdejtsida.
   Speciellt om du verkar vara bara som en stereotyp och som är inte så oftast någon annanstans än i bloggen här.

   PETER, GEORGE, MATS ger bild om nätdejtvärlden ser ut egentligen. Killar går ej på nätdejtsidor för att slöa bort sin eller andras tid. Medan det samma sak kan man inte säga om tjejer på dessa sidor.
   Även jag hade fått fulmejl från tjejer.

   Också, för att börja prata om tjejmejls kvalitet, det ska vara nog för att prata om kvantitet först. Men några enstaka mejl kommer, och deras kvalitet är också helt noll.

  • tjej79

   Erik jag tycker att du ska skaffa en tjejprofil på Hp. Sedan kan du återkomma här på bloggen och yttra dig i om hur det är för oss kvinnor att ha en profil 😉

   Javisst får vi svar. Men, som George skrev någonstans. En hel del är kvantitet. Jag hade kunnat fylla en hel bok om alla diverse sexförslag jag fick från singelmän i alla åldrar, från gifta män, från par, från homosexuella tjejer. Så, nä hp är vad det är

   De jag skrev till gjorde såhär.
   1. blockerade mig
   2. svarade inte
   3. svarade efter kanske en vecka sedan dog det ut
   4. visade ett stoooort intresse för att sedan försvinna, pausa eller svara om ca en månad igen ahaha det kunde t om ske samma kväll vi chattade. Sedan paus på profilen.
   5. vågade inte gå på dejt, skyllde på jobb, på mycket att göra, stress etc
   6. blev förvånade, trodde jag hade en fejkprofil
   7. ansåg jag var desperat som tog kontakt först
   8. frågade om sex i 3e mailet
   9. hade också genuint intresserade män som kunde föra en dialog haha men, vi sökte ju inte samma tyvärr.

   De som skrev till mig:
   1. hade ingen förmåga att läsa min profiltext som var rätt personlig haha- Inte den klassiska tråkiga som alla har.
   2. Läste inte att jag inte sökte efter familjelivet
   3. Många singelpappor tog kontakt. En del var trevliga medan andra blev förbannade och provocerande för att jag inte ville ha barn.
   4. sökte sex, kk, ons, stadig kk, älskarinna,
   5. Var gifta, var sambos
   6. var psykiskt sjuk
   7. skrev dikter och ville gifta sig med mig
   8. 18-25 åringar som ville ha en äldre kvinna haha
   9. ville bli av med oskulden
   10. fick en stalker
   11. En skulle virka något till mig på vår första träff, planerade redan hela livet med oss på chattstadiet.
   12. En trodde jag var psykolog för jag liknade en han gick till. Han gav sig inte. Fick bli blocken där med hahahah
   13 hade olika nick (men var samma kille) hahahah bisarr och sjuk i huvudet

   Svar nej, hade varken plut, urringning eller halvnakna bilder. Det är icke min stil hahaha

   De jag dejtade:

   1. ljög om ålder, bild och bostadsort
   2. var passiv
   3. hade planer på äktenskap och barn
   4. sökte enbart 6 tack o hej för min del
   5. la mig i vänfacket
   6. en pratade enbart om hans ex…fattar inte varför jag gav honom 3 chanser…samma ämne varje gång, han verkade inte vara över dem haha

  • ERIK

   @TJEJ79

   i sådant lista ändå skrev du inte fast det vore viktig — VEM BEHÖVER DU?
   Om relation passar inte, vad behövs? Är det TV-abonnemang eller dekorativhund du letar efter?

   visserligen ändå hade du inte själv skickat lika många brev som killar om du talar så, eller ens söker.

   HItills tjejers brev tål inte om kritik om vi ska snacka om kvalitet eftersom det inte finns något kvantitet även.

  • tjej79

   Kvantitet för mig är män som söker sex eller på annat vis beter sig märkligt på nätet.

   Varför ska jag skriva till 3000män eller vad du anser för att det ska räknas, för att jag ska räknas som att jag har sökt? Om män måste kontakta så många kvinnor beror det på att det inte står rätt till i hjärnan eller att de helt enkelt inte är attraktiva.

  • ERIK

   @TJEJ79

   ändå, svara på frågan — vad/vem sökte du egentligen, vem det ska vara om du ska beskriva?

  • ERIK

   hur många ska du ha kontaktat för att räknas? — 50 brev varje månad, samt aktiva profilbesök via sökmotor i sådant sida, inte bara på dessa profil vem besökte dig.

  • tjej79

   Jag vill inte skaffa barn! Varför ska jag då skriva till män som vill skaffa barn? Förklara det!

   Varför ska jags skriva till män som söker kk, ons et?

   Varför ska jag skriva till män som knappt kan skriva något?

   Varför ska jags skriva till män som väljer att intes skriva tillbaka? Det beror ju uppenbarligen på att jag är inte hans typ.

   Så lägg ner Erik. Du gör bara mig duktigt irriterad!

   Du sitter själv och skriver skit om kvinnor. Så, när en kvinna gör det? Då räknas helt plötsligt inte erfarenheten!

   Men, det var min erfarenhet av att vara medlem på Hp.

  • tjej79

   Men, det fanns ju inte 50män på hp där de inte hade barn eller ville ha i framtiden.
   Jag går ju på vad de skriver i faktarutan. Och har de inte skrivit något där fick jag läsa i texten. Om de hade någon ens.

  • ERIK

   @TJEJ79

   självklart att tjejers brevlåda innehåll är helt annan i dejtsida. Om hon bara ”läser” men tar aldrig någon försök att söka själv, då större del av brev är sexförslag. Det är helt urusel att gnälla att oj hur dåligt då! Hon hade aldrig sökt, eller gjorde ytligt, besökte bara profiler vem besökte henne, men hon hade sökt själv, och inte hellre skickat första brev till dessa vem vore i hennes intresse.
   Ändå tänker dessa tjejer att de är så mycket värd för drömkillen och det är bara att sitta, vänta, och gnälla. Men vilken vore den drömprins, hon vet inte ens själv! Och ju mer väntar, desto högre blir hennes kravprofil i huvudet.

  • tjej79

   Erik och du tror på fullaste allvar att jag inte beskrev vad jag sökte efter i profiltexten? Jag var extremt övertydlig.

   Nä, diskutera med någon annan tack i fortsättningen. Jag orkar inte skriva längre med någon som hela tiden missförstår.

  • ERIK

   @TJEJ79

   ”Jag vill inte skaffa barn! Varför ska jag då skriva till män som vill skaffa barn? Förklara det!”

   var e din logiksinne? Du ska söka själv att vilken profil är i din intresse, och skriva första brevet till dessa profiler.

   Och nej, du var inte tydlig, du skrev bara vad du INTE söker.

  • Hasse

   Erik, är du släkt med Karl-Inge? Ni är båda oförmögna att tolka skriven text. Allt som Tjej79 skriver här har jag upplevt via min syster. Allt för många män är bara ute efter sex och inget annat…

  • ERIk

   @TJEJ79
   ”Varför ska jags skriva till män som väljer att intes skriva tillbaka? Det beror ju uppenbarligen på att jag är inte hans typ.”

   Det vet du inte ju.

   ”Du sitter själv och skriver skit om kvinnor. Så, när en kvinna gör det? Då räknas helt plötsligt inte erfarenheten!”

   Kvinnor gör de mest av tid om jag tittar den bloggen här. 😉 I sådant alla-killar-är-svinar ämne har kvinnor 100% solidaritet när det dyker upp varje gång; även om mest av sådant är emotionell blåsning och vridit snett, ingen tjej ger kontraargument.

   Medan dessa killar vilka ger ens fakta om dejtsidor, blir de kritiserad av alla tjejer ”oj hur dålig kvinnosyn du har” och då dyker upp dessa kvinnor vilka säger att näeh, aldrig är jag sådant som du beskriver och ingen av dessa finns i min bekantskap, även om det vore hon själv.

  • ERIK

   @HASSE

   (se ovan mitt brev, där beskrev jag just — tjejers brevlådans innehåll är helt annan, men endast dessa tjejers brevlåda är fylld med sexförslag vem är endast läsande medlem och tar inte initiativ!).

   fråga istället från din syster om hon ens hade skickat första brev till någon.
   Visserligen hon bara sitter och gnäller att varför drömprins inte kommer, men nej nej nej, hon ska inte skriva första brev pga hon är tjej. 😀

  • Hasse

   Erik, du min syrra skrev till hur många som helst och 99% var nötter. Det är bara att inse att människor beter sig onaturligt korkat på nätet. Och på tok för många män vill ha någon som deras morsa.

  • tjej79

   Erik

   Jodå, jag skrev vad jag sökte efter i min profil när jag hade ett konto!
   Jag tog kontakt med män som jag fann intressanta. ALLA män på den sidan skrev inte i sin profiltext eller i faktarutan att de hade barn eller ville ha 😉 fatta det!

   Jag har ett mindre urval pga det är ovanligt att inte vilja ha barn. Man anses t om som konstig i detta samhälle. Men, det är en annan femma.

  • ERIK

   @TJEJ79

   ”Jodå, jag skrev vad jag sökte efter i min profil när jag hade ett konto!”

   men du skrev inte här när jag frågade. Kanske andra vet och minns din profil men inte jag.
   Så: VEM SÖKTE DU?

  • ERIK

   @HASSE

   Jasså, redan utforskat?!
   Varför tror jag inte? Konstig nog att alla dessa initiativtagande stereotypiska tjejer är ENDAST i den bloggen här… oj oj oj, och inte ens någon passiv tjej som motsvarar till den typiska. 😀 😀 😀

  • tjej79

   Ja, inte fasen satt jag och letade efter män uppe i Norrland!
   Jag letade i min egen stad samt inom rimligt avstånd, dvs Skåne.

  • tjej79

   Du tror på fullaste allvar att jag besvarar dina frågor öppet på denna blogg. Det kan du glömma Erik haha.

   Det är ingen här som vet vem jag är för de flesta bor ju i Stockholm och uppåt landet.

  • george

   tjej79

   Då har vi män kanske lite lindrigare när vi inte vill ha barn. Visst ett jävla tjat om att skaffa kvinna och sen barn. Men efter 45 dör det ut och man slipper höra tjatet om snorungar.

  • ERIK

   @TJEJ79
   helt okej, puttinutti, om du vill inte svara öppet.
   Varför sade du inte så redan i första fall. Då slipper jag fråga 4 ggr åtminstone.

   Ändå, vad har det att göra med distansen? Du kan beskriva ändå hans EGENSKAPER att vem ska han vara, oavsett var bor han. Samt, att vad har du att bjuda dessutom.

   (egentligen för dessa tjejer vilka gnäller att bara sexförslag, ska tänka om igen — vad ANNAT kan de bjuda eller är bra på? Att leka familj några år och gå borta om får nog?)

   okej, då beskriver jag själv (fast det e 2500km mellan Piteå och Malmö kommun).
   Vad har jag för förväntan hade jag beskrivit, men en gång till — hon ska ha kunskap att vara vän mot mig också. Någon intresse att ha bra hälsa, bryr om sin omgivning och tycker om djur. Samt i mina ögonen är viktigare att vara naturlig än snäll;

   Vad kan jag bjuda — handige killen vem kan allting som e tillkopplad med hushåll emellan el och metall, samt träarbete, och reparera allting i hushåll t.o.m. lär sig kontinuerligt nya kunskaper, om behövs – lär sig, samt har läst massor av böcker om psykologi.
   Här kan jag svara igen – nej, det behövs inte kommunicera i skype eller FB, om man kan istället utveckla helt eget mjukvarapaket för sig själv, liksom jag programmerar annat.
   Deltar i rörelser för att skydda ordfrihet.
   Senaste bok: August Kubizek ”Adolf Hitler – Mein Jugendfreund”, samt mycket elektronik.
   Om sport: cykel och hojar, går. Tittar inte TV, fast jag kan allt inom SAT-TV installation för att jag vet om sådant redan. 1992 när MACAB började sälja saker i Estland. Då redan 10 receiver-tuner hade ingenjörer byggt själv.
   Bara 2 knep finns — alldeles stora sömnrubningar. Och du kan tänka på vad den bero på om du läser igenom hela den lista igen… 😉

   Jag hade bott i Stockholm 4,5 år, i Norrland (Piteå) 8 år ungefär.
   grejen är att människor flyttar ju runt ändå (jag har plan i alla fall att flytta till något landområde som e minst 20 mil söderut från stockholm).

   Bara EN profil minns jag ganska länge sen i HP vem skrev i sin profil att har devis inte skaffa barn, men då fick jag inte ens svar från henne (javisst, det var 2500km emellan oss. ).

   Egentligen är allt sådant tanke att ”killar vill ha endast sex” resultaten av mycket begränsad fantasi, för att man blir trött även om sex och vill få därefter stimulans också i diverse intellektuella aktiviteter (ej TV eller fotboll). Men ändå, om jag föreslår träff för att bara leka kort och lyssna musik, bara för att slappna av och dela den och berätta varandra om vardag, då allt sådant hennes intresse ju slocknar direkt! Så, det är tråkigt till henne om jag inte ens försöker sätta händer i hennes byxor. Medan för mig vore ju helt idealt om kväll består av piano övning, diskussioner om dagens politik, samhälle eller bokläsning i olika språk. Ännu bättre om hon kan spela någon parti potiknoi eller damspel.
   Ingen ung tjej klarar av sådant, för att till dem den enda ”lek” som är intressant är bara att känna sig attraktiv fin finare finaste ännu finare… dumskallar.

  • ERIK

   @TJEJ79

   du skrev… ”Erik jag tycker att du ska *skaffa* en tjejprofil på Hp.”

   skaffa eller SKAPA …? 😉

   (kanske eller ”kapa” om vi tittar nudagsläget i bloggen här… )

   jaja, du puttinutti

  • ERIK

   konstig att du känner som skrämmande lamm, puttinuttisötnos.
   Hitills katter hundar tycker om mig, samt andra känsliga rörliga djur.

   Jag har inte ens slaktat dig med krav att du ska läsa sci-fi böcker eller vara redo för djupa samtal. 😉

  • ERIK

   kom igen nu, du puttinutti 😉 😉

   Inget fel på mig — katten spinner och stryker mot mig här , är nöjd med mig.

 2. Peter

  Lägg till att det sitter tre killar inloggade för varje tjej. Det är en ständig jakt på något bättre hela tiden.

  Jag blockerar bort allt som inte är vad jag söker eller där det uppenbart inte är mig tjejen söker. Sen plockar jag bort alla som visar sig vara inget att ha. Det blir enklare att stå ut här då.

  Men det skulle bara vara tjejerna som tog initiativet till kontakt så de slutade vara så dryga i sin väntan på att någon annan kille skulle höra av sig.

  • tjej79

   Hur ser din drömkvinna ut? Är faktiskt ärligt talat nyfiken? Hur ska hon se ut? Hur ska hennes egenskaper vara? Hur ser du på relationen? Vad letar du efter? För jag har aldrig mött någon som hållit på som dig i flera år på en dejtingsida och bli så…ja fyll i själv vad du anser du fått för känslor kring detta här.

   Jag märkte ju själv att det inte blev något på hp för jag ansåg det inte fanns rätt sorts män på den sidan för mig. De flesta ville bara skriva något om ens utseende, ha sexmöten och så de få män som ville ha familj. Alltså gick väldigt många män bort för mig. Alltså stängde jag ner sidan. Hittade andra sätt. Trots alls ens egna ansvar att se till att skaffa en relation om man nu vill ha det eller förbli singel helt enkelt.

   För det hjälper väl inte att tycka kvinnor ska ta initiativ? Det sker ju inte mer för att du påpekar det. Det hjälper väl knappast att skriva i det varje blogginlägg på denna sidan? Vem ska bry sig? Förutom vi som läser och skriver här?!

   Att det ser ut så behöver vi inte tjafsa om. Jag ser ju hur pappor fostrar sina döttrar.
   -Kom här min lilla prinsessa puttinuttigt naaw slog du dig ojojoj..och till pojken säger de hej, res dig upp igen, du är pappas tuffa pojke…inte konstigt när barn fostras med olika värderingar. Sedan blir pappan överbeskyddande nej du ska inte dejta men till sonen ooh fick du napp i helgen..inse hur det skapar problem sedan i dejtingvärlden-

   Om föräldrar slutar att fostra sina barn till de typiska stereotypa vad som anses ”kvinnligt resp manligt”. Så, kan vi nog få ett slut på att många tjejer kan få ta plats redan som barn. För det är det, det handlar om. Att alla ges lika förutsättningar och det börjar redan i förskolan. Men, om hemmet gör tvärtom…ja, inte mycket att göra något åt…bara hoppas något fastnar längs vägen/skolan/omgivningen/erfarenheter etc.

   Vi ska inte heller glömma att det finns passiva inom bägge könen och det finns aktiva inom bägge könen. Slut för mig. haha

  • ERIK

   @TJEJ79

   din prat kan inte någon kille ens ta på allvar.

   Hade du själv AKTIVT sökt, eller allt din ”sökande” var endast med dessa killar vem skrev till dig? Visserligen du skrev enbart med dessa.
   Hur många gånger du själv hade skickat första brevet?!
   Säkert en gång eller …aldrig.

  • ERIK

   @tjej79, Du, puttinuttinyttig.

   dessa några år jag var i HP, då var endast 1-2 tjejer vilka skickade första brevet, men ändå de var mycket ytliga och allt var sådant att jag ska inte bo lång borta hellre.
   Ändå även om jag skickade brev, enstaka svarade, men ändå, allt kom till samtalet, då var de väldigt ytliga och saknade helt något vilja att ens lära känna lite djupare än bara ytan.
   Därefter om de tappar intresse efter 10 brev (i oavsett vilken anledning), då endast 2 hade någon sorts artighet att säga först.

   Alla tjejer i HP är passiva, slö, sega, och även otacksamma i så viset då.

   Så, verkligen, sådana som säger att skickar första brev är ett stereotyp. Du målar upp bara för att börja nästa gnäll-låt. 😉 I verklighet känner jag inte mer än 1 bara vem tar initiativet, men i HP… ingen.

  • tjej79

   Och du tror seriöst att man kan ta dig på allvar?? Erik, haha

   Jag har AKTIVT sökt själv! Jag har tagit intiativ svar ja!
   Det skrämde många, Erik haha att man tog intiativ som tjej. Men, antagligen sa det bara att det var till fel sorts män som inte hanterade det eller de inte var intresserade helt enkelt. Inget konstigare än så.

   Många män sitter hellre bakom en skärm på hp med haha. Precis som kvinnor gör. Så, sluta med pajkastningen tack.

   Du kan ju inte skriva alla. För jag hade kommit ihåg dig om vi haft kontakt haha du skriver allt för udda.

  • Peter

   Tjej79, det är inget konstigt. Hon ska kunna vara närvarande och hålla fokus på mig. I varje fall när vi träffas. Hon ska gå att prata med. Hon ska själv kunna höra av sig. Hon ska inte rulla runt andra killar när hon träffar mig. De som klarar av att hålla sig till en så enkel uppförandekod går ur dejting med hedern i behåll. Man kan ju inte lova varandra att man blir kära i varandra. Men det är faktiskt bara en och annan som klarar av att leva upp till ett par så enkla punkter.

   Ditt eget misslyckande beror nog mest på dig själv. Killen du vill ha finns här, men hans foto dög inte, du tyckte att hans fråga om vad du gjorde eller skulle göra till helgen inte var värd att svara på.

   Tjejerna misslyckas för de inte bryr sig om att försöka lära känna killarna.

  • tjej79

   Peter: Fast jag lyckades inte finna någon som inte ville skaffa familj och det satt många singelpappor och eftersom jag inte vill leva det livet. Ja, då går väldigt många bort vilket jag är medveten om själv med. Chattade med en som tipsade om Facebook med att gå med där fanns en grupp för singelmänniskor som inte vill ha barn haha. Men, jag är inte så intresserad av att gå med i Facebook.

   Det tråkiga var att de få som inte ville ha barn sökte kk, ons. Inget för mig.

   Jag t om riktade in mig på män vid 50 ahahah för att kolla. Men, de hade hoppet kvar om att få barn en dag och då kände jag bara. Seriöst? Du är 50år och är hellre singel än träffar någon det kanske kan bli ett liv med. Men, jaja var och en väljer själv. Är man sIngel vid 50 och fortfarande tror någonstans att det ska bli barn med någon..njae då är man nog mer kräsen än vad jag är.

  • tjej79

   Fast jag svarade faktiskt alla som valde att ta kontakt med mig! För så är jag uppfostrad haha.

  • george

   Tjej79

   Helt rätt. Lär tjejer när dom är unga att ta första steget. Det är då dom är som mest intressanta och inte fel att visa att man blir ”kåt” på killar. Men så blir det inte p g a andra tjejer. Gruppen tjejer ger sig på tjejen som tar för sig och ger henne fula öknamn. Många gånger tror jag unga tjejer är rädda för att få dåligt rykte.

  • Andrea

   Hm, Peter, låter som du fortfarande letar efter någon att fylla en roll, inte en speciell person.

   Å det är få personer intresserade av om de inte är väldigt ensamma och desperata.

  • ERIK

   @TJEJ79

   det sade jag just — att sådana som du, tjej79, och virastina verkar vara som någon stereotyper. För att jag känner INTE ENS KILLE vem säger att aktiv tjej skrämmer bort. Näeh, det blir bara bättre. Gör det 50 ggr — att skicka första brev. Annars kan du inte säga att du gjorde det. För mig det händer inte så att jag får något brev.

   Men annars, vilken vore din DRÖMKILLE då? Räcker det med utseende, eller vad ska vara bakom ytan? Om du ska räkna upp dessa egenskaper…?

   @PETER
   Problemet är att tjejer håller flera kandidater i nacken och även vid dejt tänker att ”är A bättre än B?…” istället att vara närvarande

   Samt dessa som söker ”seriöst”, hur kan de ens säga att är seriösa om vill allting omeddelbart, och de egentligen ”tar emot” bara.

  • tjej79

   Alltså är du dum på riktigt Erik? Inser du hur många män på hp som INTE vill ha barn? De kunde jag räkna på en hand. Och de som valt att inte fylla i. Visste inte om de ville ha eller ej i framtiden. Ensamstående förälder med barn= inget för mig 70% har barn idag på den sidan för att leka Peter. Men, den känslan fick jag….att de flesta hade barn.

   Det är mitt första krav! En man som inte vill ha barn eller har barn sedan tidigare. För jag vill inte leka happy family life med någon. Och det dramat som följer med singelföräldrar. Ser jag tillräckligt av på jobb. Nej tack!

   Resterande skrev sexförslag!

  • ERIK

   @TJEJ79

   jaa, nu blev jag väldigt nyfiken… Du verkar vara mer intressant person än jag tänkte! 🙂 smink du använder inte, cyklar, och om det betyder att du är singel, INTE intresserad av kk eller ”familj” och familj, är inte i HP, sitter inte hellre i FB. (jassåå, ”alla” är ju där!!!) då vore det för mig mycket intressant att träffa dig. (I förutsättning att tittar inte på varandra som ”kandidater” på anställningsintervju).

   Inte jag hellre är i FB. Oftast ”less is more”.

   inte jag hellre hade sökt kk eller ”familjmaterial”. Först behöver att hon ska vara vän med mig. För mig är det otänkbart om sådant ord ”familj” om hon har visat inte ens intresse mot min CD kollektion, vet inte när jag fyller år… mest intresserad är jag att det ska vara i längden, flera år! (logiken är: Passar inte min vänskap — då passar inte hellre kärlekrelation )

   i HP hitills hade jag fått kontakt, konstig nog, endast med sådana vem har alldeles bråttom. Inte så många som besöker profil, ändå mycket kräsna dessutom. De verkar vara att allt ska ske omeddelbart så att jag inte ens hinner förklara att det vore ju bra att lära känna i så form att vara vänner i vardagliga livet och att ha gemensamma intressen också, — någon tjej som har kunskap att vara vän dessutom att vi kan vara nyttiga till varandra (– med tanke ”vad kan jag ge?”).

   Och med just sådana tankar är jag att prioriteten är att hur det ska vara i lång sikt — om min vänskap räcker inte, blir inget vidare familj också ju!

   Men ändå, allt pekar i sådant håll att tjejer söker relation i form som kk ändå, men beskriver sådant felaktigt som att ”älskling” eller ”kärleksruset”. För att DET ÄR JU SÅ — endast för sex — hon kommer, sängen, mat, tv, hon går. Allt vardagliga delen ska kille klara av själv.
   Dessutom, hur kan någon kille ens se sådant tjej trovärdig för att etablera familj om hon vill bara attraktion och barn?! Men näeh, det finns tjejer som tycker att ”det räcker att _han_ vill ha mig”. Men det är ju inte relation utan han är donor bara. 😉

   om utseendemässigt är jag inte så pass mycket kräsen. Allt ska vara i balans. Om hon är rörlig livstil och äter inte vad som helst visas i reklam dagligen då är hon tjock inte hellre.
   och min smak du vet redan visserligen, hade beskrivit länge sen. 🙂 Däremot är jag mer kritisk att vad händer i hennes huvudet och här finns massor av klassiska fel tjejer gör… — Allt ska vara rakt och klart om egentligen det e just så (att sex med en och vänskap med annan — 😉 ) för att sexpartner varar mycket mindre tid än vän, men hon ska inte komma och gå i säsonger från mitt liv.
   Inte hellre hon ska vara med mig pga ”hitills ännu bättre kommer”.
   Betydelse av ”vänskap” ska inte betyda att jag ska renovera hennes dator medan hon ligger med någon kille eller att vänskap (eller ”vänskap” ) är slut när hon går i relation.

   (om den 79 i ditt namn ska betyda att du e född 1979, då e du 1 år yngre än jag)

  • ERIK

   däremot det finns också hur många som helst singelmammor vilka kan inte förklara att varför bor de inte ihop med sin barnens far. Dessa är inte hellre mitt intresse.

   Inte jag hellre vill leka familj med sådant, samt det skapar problem nog med deras ”privatprojekt”.

  • Nadine

   Oj,,, vem ska hon välja nu,,,🙊🤣ser ut som tre kandidater där,, 🤔Hasse förstås o så Erik o xiaong eller vad det var han hette😆😆😆

  • Mats

   Den kommentaren om hur många killar per tjej har jag läst tillräckligt många gånger nu. Du är nog lite snett på det. Jag gick återigen med i en dejtinggrupp på facebook. Vis av erfarenhet kollade jag vem som var medlemmar på sidan. Där var inte tre killar per tjej. Där var typ 20 killar per tjej. Jag gick med i Badoo med när jag var sjukskriven i våras. Där var mellan 4 och 7 sidor med inloggade tjejer. På en vecka hade alla som kunde vara intressanta klickat bort möjligheten för mig att skriva till dem. Återigen, vis av erfarenhet, skapade jag en tjejprofil och kollade vilka killar där satt. Där var minst 37 sidor med inloggade killar. Du ligger nog på tok för lågt med dina siffror.

   När jag hade varit med på happy pancake under ett år och bara fått till sporadiska svar från tjejer, jag hade 300 besök på min sida då, skapade jag en dålig tjejprofil. Dessutom utan bild. På en månad låg där mer än 300 brev från killar.

   Peter har rätt i sina påstående att tjejerna inte klarar av att få till det trots otroliga möjligheter som en kille bara kan drömma om. Men han är helt fel på det med sina siffror.

   En sak till. Jag kan inte minnas att där var en enda tjej som ställde en fråga om mig när jag var med på sidan. Möjligen vad jag jobbar med. I övrigt var det bara jag som fick driva alla samtal.

  • Nadine

   Fast du o hasse har ju redan mejl kontakt,,, byter avatar o sånt,,, vad väntar du på,, ni bor så nära varann oxå kan börja som vänner ni har ju exakt samma humor ? Ta chansen, det gör honom gott oxå han verkar så ensam,,,

  • tjej79

   Ja, du vågade ju inte ta kontakt 😉 Nadine när jag gav ut mailen här. Det var enda chansen att bevisa att jag är jag haha.

  • Nadine

   Man kan ha anonyma mejl adresser,,, eller vet du vad Hasse heter i för o efternamn,,, ett mejl säger ingenting,,, Så intresserad är jag inte av dig /er att jag vill mejla er ,, varför skulle jag mejla nån som säger elaka saker förresten 😉

  • ERIK

   @TJEJ79
   internet är lika verklig. Men då utanför tangentbord är du inte lika aktiv, tror jag.

   @NADINE
   Men härifrån moral för mig — tjej79 finns endast i bloggen här som stereotyp (…hitills någon har sett henne också). Men så beter hon inte utanför tangentbord. Säkert.

   Jag ville veta om hon finns på riktigt (även om vore bara en träff). 😀 Jag kan räkna bara sådana enstaka 2 undantag ihop i senaste 20 år — tjejer vilka tar initiativ! Annars i internet den tjej79 låter det är liksom virastina prototypen med det samma sloganer — att de säger så, men aldrig hade någon sett sådant i livet att ”jaga killar”.

   I verklighet är ju som vi vet — alla både i internet och utanför tangentbord i universitetet och musikhögskola, allemäns arbetsplats, är sega och passiva, och aldrig tog någon kontakt eller första steg. Aldrig någon tog kontakt ens i buss, tåg, busshållplats eller annat sätt. De enda som tar första kontakt är egentligen bara underåriga tjejer vilka har tråkigt och är inte bortskrämd än.
   Däremot hör vi 200 ggr mer berättelser att tjejer skriver inte, svarar inte.

   Annars Peters statistik stämmer att ”tre inloggade för varje tjej”, i hp och om även här i blogg för TJEJ79 redan 3 intresseanmälan. 😀 😀 Humor eller inte, men det matchar bra.

   @MATS
   Ja! Allt är exakt som du beskriver. Speciellt om sådant att det var alltid bara du vem fick driva samtal och att de e sega att höra av sig.
   Du e inte ens ensam med sådant statistik. Även några tidningar hade gjort sådana saker och de kom upp med likadant moral — tjejprofil utan bild i dejtsida får 10 000 besök i år, medan killes profil utan bild 20 bara. Och allt annat stämmer också.

  • tjej79

   Vart bor du Erik?
   Vi är ju knappast en matchmake in heaven ändå så haha allt för olika. Det märks ju redan här i bloggen haha

  • ERIK

   @NADINE

   Jasåå, även du tvekar att hon finns inte på riktigt?
   Med röst eller röst och bild att prata måste man ha, där e bevis. Ingen vet att du e hund hitills du har brevvänskap bara!!

   anonyma mailadressena är helt ok som första steg om du fick sådant mejl adress (så, svara med det samma steg då — gör helt eget anonymouser adress också). men därefter kan man byta telefonnummer ju i vilket kan man prata med varann.
   . sak är mer än bara konstig, om tjej79 verkar då inte ha telefon eller viljan VIA E-MEJL byta telefonnummer eller komma till skype, för att prata med röst. Då börjar allt sådana varsel signaler om ”kan inte prata för att har ingen mikrofon”.

  • tjej79

   Ja, fast det var ju det jag föreslog Erik att utbyta nummer för man kan alltid blockera nummer sedan haha för att bevisa att jag är en tjej och inte Hasse. För Hasse är en egen person.

   Men, det vågade inte somliga 😉 förutom Hasse som faktiskt tog kontakt haha

  • tjej79

   Jag har inte Skype heller haha. Förstår inte varför kontakten ska ske via mail, Skype, Facebook, sms…
   Kom igen är inte meningen att man ska träffas? Ja, snacka i telefon kan man göra och visst sms. Men, inte överdrivet. Det gör jag med folk jag träffar. Så, umgås jag.

  • ERIK

   TJEJ79,

   näeh du puttynutti sötnos, ta inte så hårt redan. Vi vet ju inte sådant. Du måste finnas på riktigt, dessutom finns inget garanti. Min katt måste godkänna dig dessutom (och ska se om han klöser dig, är rädd, eller vill leka… 😀 ).

   Om alla par ska se hur ser ut relation 2 år senäre med bråk, tror du att de ens vågar ta sådant väg eller väljer att ignorera och se endast den idylliska kär-kära början då man ser endast positiva saker?

   jag bor i norrland, men ska flytta till Kalmar kommun (eller något likadant klimatzon) snart. Beror på massor av saker först i norr.

   (eller finns försäkring mot sådant också i Sverige?!?? För att här har ju människor försäkringar till nästan omöjliga saker. (partnersförsäkring — att om partner slutar höra av sig, då får man helt ny likvärdig partner?) ).

  • tjej79

   Fast jag har ingen cam på min dator. Men, finns ju mobil där kan man se varandra och prata med.

  • ERIK

   med skype meningen är att om det ska vara lång lång samtal med bild. Annars kan du ge lika bra telefon till sin mor vem säger ”ja, jag är tjej. är du lycklig nu?!”
   med telefon är bara röst, med skype också bild. i fac-fuc booken är jag inte hellre.

   Om telefon är lite knepig… när jag var på besök hos väninna och telefon ringde och jag svarar, då den kille vem ringde, tänkte att det e fel nummer. 😀

   men javisst, då vore fin-fint om det betyder att jag har sett dig och du tror jag finns och jag har sett dig och jag tror att du finns och inte någon annan ”klon-namn”, även om har inte längre tanke att någon kväll leka kort och lyssna Pet Shop Boys, samt diskutera om olika alternativa livstilar.

  • tjej79

   Seriöst hur paranoid får man bli?!

   Meningen är väl att man ska träffas när man får kontakt. Om man inte ens kan tro på en röst?! Utan behöver en bild. Ja, den har man väl fått innan om man nu hittat varandra på hp?!

  • ERIK

   Jaja. Malmö. Men det säger mig inget ändå när det gäller att hur ska det vara ledtråd till bild eller att höra din röst. 😉

   Ång om ditt ” Vi är ju knappast en matchmake in heaven ändå så haha allt för olika. Det märks ju redan här i bloggen haha”

   Kan vara, men vi vet inte än. Ta det lugnt puttinutti. Om du överlevde allt sådant, du sett då har du överlevt värsta. Men bästa har du inte ens sett. 😉

   Om min bra sida … bara en sak kanske är synd… om du tycker inte om puttinuttinyttiklämmig (hur var ordet?) tal, 😉 för att då måste jag reservera det för min kissemissekatt. 😉

  • ERIK

   måste finnas någon metod att byta adresser. annars i slutändå, det kommer ihop folk som tycker om att skoja och det kommer ihop 9 med namn ERIK på bestämd plats, och 3 kloner som TJEJ79. hahaha

   Men på e-mejlet det kan komma många många . 😉 Då är det upp till dig att inse vem är vem hahaha

  • ERIK

   det vore bra att prata, och jag e intresserad att träffa dig, fast vi träffas senäre efter jag har klarat av allt massor av olika jobb här med huset. (och då vi ska se om vi har vilja att träffas fortfarande då.)

   Samt saknar jag varmare klimat. 🙂 Men om du kommer hit, då här e svalare, fast polardag, katt, och du får en pensel/rolle också. 😛 (nej, det e inte gratis arbetskraft sökning skämt 🙂 ).

  • Mll

   Men varför ligger allt ansvar på kvinnor att ändra sig för att få nätdejting att fungera?

   På vilket sätt gynnas serisösa män av att 9 av 10 män som tar kontakt med kvinnor på nätet
   är bild/text/info lösa?

   På vilket sätt gynnas seriösa män av att 9 av 10 män som tar kontakt med kvinnor på nätet inte läser profilen de skriver till?

   På vilket sätt gynnas serisöa män av att 9 av 10 män som tar kontakt med kvinnor på nätet enbart söker ons alt är gifta upptagna,inte den de utger sig för?

   På vilket sätt gynnas seriösa män av att 9 av 10 män som söker kvinnor i själva verket inte alls blir så smickrade när kvinnor söker konktakt utan snarare misstänksamma inte minst om kvinnan är seriös och söker något mer än ons.

   På vilket sätt gynnas serisösa män av att 9 av 10 män som söker kontakt med kvinnor inte alls orkar engagera sig i att föra en vettig konversation och än mindre faktiskt ta reda på om det finns något där att bygga vidare på ?

   På vilket sätt gynnas serisösa män av att 9 av 10 män som söker kontakt med kvinnor inte alls är så särskilt intresserade av kvinnan när de väl har kontakt utan som regel mer än undantag ghostar efter 3 mail kanske 4 om han orkat hänga med så länge (ytterst få killar som orkar både läsa profiler och dessutom skriva flera mail)

   På vilket sätt gynnas seriösa män av att 9 av 10 män som söker kontakt med kvinnor på nätet hellre fokuserar på vilka ev brister,fel och ev diagnoser hon har istället för att fokusera på det han tilltalas av?

   Jag skulle kunna göra listan hur lång somhelst.Men jag tror ärligt talat att hur mycket vi kvinnor ändrar oss och hur mycket vi än får skulden för mäns misslyckanden på nätet så kan man ändå inte bortse från det faktum att en del av förklaringen till mäns olycka på nätet ligger hos dem själva också..

  • ERIK

   @MLL

   i vilken planet lever du? Javisst, kvinnor har ansvar för att killar har redan gjort för det möjliga på sin sida för att få ens kommunikation att fungera.

   finns inga ”seriösa” kvinnor. Det är deras ordlek bara, exakt som du använder här.

   i 9 av 10 dessa kvinnors profil har inte text i sin profil beskrivning (senast när jag var i HP)
   och alla dessa ”seriösa” kvinnor är väldigt ytliga dessutom och ändå vill de ha allt omeddelbart.

   mest av dessa är slö, sega att svara, skriver inget första brev. Och därefter är inte hellre ju för killarna skriva ens långt som första brev.

  • Peter

   MLL, hur du än vrider och vänder på det har tjejer ett större utbud. Vad får dig att tro att fler än en av tio tjejer söker någon härifrån? En mycket god del av tjejerna sitter på sidan för att ragga, för att kolla hur gångbara de är på marknaden och för att i största allmänhet bete sig otrevligt av någon anledning jag själv inte kan förstå. Ge igen för att den hon hade span på avvisade henne kanske.

   Tjej79, jag tog faktiskt emot ett mejl från en tjej som tog initiativet till kontakt i förrgår. Hon ville locka in mig på en porrsida och var avstängd när jag läste brevet.

  • george

   Tjej79

   För mig var det så att dom få som svarade och såg i min profil att jag var snart 50år och inte hade barn var det nåt fel på.

   Jag skrev i min profil att jag var för gammal för att bli pappa och jag vill verkligen inte ta hand om andras ungar. Det märkliga var de få brev man fick var alltid från kvinnor med barn som ville ha hjälp med försörjandet. Dom tyckte det var positivt att jag inte hade barn för då var dom ensamma om min plånbok. Dom sa direkt att dom var färdiga med barnafödandet och dom tyckte det räckte med hennes barn. Jag skulle förmodligen lära känna och tycka om hennes barn som mina egna sa dom.

   Jag är hellre singel än dras med såna kvinnor.

   Jag bor i Skåne och kvinnorna som skrev kom från Stockholm och längre upp.

  • ERIK

   @GEORGE

   Konstig nog att tjej79 ignorerade) ditt svar.

   ändå hade du perfekta svaret. Även jag känner det igen.

   Det finns också sådana mammor vilka är beredda att dela bort sina barn (en till far, andra till mormor…) för att komma till mig sen för att jag vill inte barn. (pga samhället själv och tjejer har inte längre hälsa eller kvalitet 4 generationer sedan urbaniseringen).

  • tjej79

   Erik: Du anser det är konstigt att jag ignorerar George svar? Du har inte tänkt på tanken att jag kanske bara missade inlägget?

   Du skriver noveller härinne Erik som tar över tråden fullständigt. Mycket att scrolla igenom.
   Det är lätt hänt att man missar inlägg då.

   Men, jag ska svara på George och Peters kommentar nu. Så, du slipper oroa dig över detta under dagen lille puttinutti Erik.

   Förresten sluta med det. Inse hur löjlig du framstår i det avseendet. När du inte ens förstod innebörden i vad jag menade kring det.

  • tjej79

   Peter: Jag är inte förvånad. Det är trots allt Hp, vi pratar om haha.
   Jag minns själv att jag fick den typen av mail och nr man öppnat mailet stod det att medlemmen var avstängd.
   Men, du väljer ändå att sitta på sidan. Det blir inte bättre.

   George: Jag vet hur det känns. Det anses automatiskt att det är fel på en för att man är just äldre och fortfarande inte har familj. Men, det är för att normen är så stark i vårt samhälle hur man bör och ska leva ett liv 😉
   Så, jag tror att både män och kvinnor döms rätt hårt som har dessa åsikter. Men, aldrig att personer ifrågasätts varför de väljer att skaffa barn haha.

  • ERIK

   TJEJ79

   visserligen du orkar skriva mycket men aldrig läser mer än 1-2 första linje i så fall.

  • tjej79

   Erik, du läser ju inte vad jag skriver för du fattar ändå inte.
   Din ”svenska” är faktiskt inte bra. Jag hoppas verkligen inte du pratar som du skriver.

  • ERIK

   det är DU vem läser inte, rullar vidare efter första linje. Därifrån också allt sådant att du misuppfattar.

   Nja, så du verkligen är typisk bimbo i alla fall.

  • ERIK

   … och det hade du sagt flera gånger att oj oj rullar vidare bara. Om du försöker läsa, då förstår du egentligen, men du skipper ändå vilken bimbo som helst.

   Om min svenska, det spelar ju ingen roll för att konstig nog inte ens människa har problem med förståelse om de försöker SÄLJA någonting till mig (oavsett om det är religion eller abonnemang. Däremot problem uppstår i vilket språk som helst om människa vill höra bara att jag håller med som hon/han säger. 😉 Då fattar de aldrig, orkar inte läsa o.s.v. vad som helst ursäkt. Det samma ju med bimbos.

  • ERIK

   Mitt svenska (som 6:e språk) är självklart inte perfekt, men även i perfekt form kan lyssnare påhitta ursäkter och säga att ”fattar inte, vill inte, orkar inte” som någon typisk myndighet vem talar förbi.

  • ERIK

   @TJEJ79

   ändå, tillbaka till det…
   jag e säker att du hade inte ens märkt vad skrev GEORGE om jag inte hade pekat ut hans inlägg. 😉 Kolla själv dessa tider när du skrev något igår.

 3. Andrea

  Hm. Ytlighet är inte enda anledningen till att man inte får kontakt eller längre sedan i dejtingvärlden. Att lägga all skuld på andra eller på sig själv är inte hälsosamt.

  Men, det är garanterat så att online är det uppförsbacke om man inte är fotogeniskt.
  Är nog svårare IRL med om man inte har utseendet med sig.

  Såvida man inte är asexuell eller så, attraktion i någon form behövs i en framtida partner. Sedan är det nog olika från person om det behövs knäsvaghet för intresse eller kanske bara fina ögon/leende/söthet osv.

  Men efter första kontakt är det annat som avgör framtida intresse.

  • Mll

   Erik :

   Jag lever på en planet som troligvis alla kvinnor och tjejer som (försökt)nätdejta befinner sig eller kan relatera till.
   Det är ju väldigt stor skillnad på att göra en fejkprofil och utge sig för att vara tjej och sedan räkna antalet mail som trillar in från diverse stollar som kastar sig på tangentbordet så fort det dyker upp en ny (tjej)profil och att faktiskt vara tjej på riktigt och försöka få till en seriös kontakt.Inte mindre att driva kontakten vidare och ses irl.

   Och störst utmaning är att få dejten som klickar att bli något mer.

   Jag har aldrig sökt ons så kan inte jämföra mig med det.

   Om folk är sega att svara vilket iofs är extremt vanligt bland killar också, så brukar det betyda att intresset inte är besvarat och då finns det sällan anledning fortsätta kontakten eller?

   Om killar i så stor utsträckning som det verkar av inläggen här bara stöter på oserisösa tomma tjejprofiler som bara söker tillfälligt så borde rimligtvis en seriös tjejprofil generera massor av dejter kan man tycka.
   Men faktum är att det är precis tvärtom,de flesta är inte intresserade av att vare sig skriva eller ses när de får klart för sig att man inte är på nätet för ett tillfälligt ragg.Få killar vill ens lägga energi om en dejt betyder att de måste gå utanför den egna dörren.Där tar det stopp totalt varje gång med några ynka undantag.

  • ERIK

   @MLL

   Det sådant tjejer i nätdejtsida är _de ecrit_ ämne .
   Du verkligen ska läsa om igen som MATS skrev här. Och PETER, GEORGE m.m. har skrivit flera gånger och allt pekar åt det samma håll.

   Så, du…
   Är du igen någon sådant stereotyp som ”tar initiativ” och skickar första brev? Då e du tredje i den här bloggen. Att någon som säger, men aldrig sett sådant i verklighet och ändå aldrig hade fått något brev från dig 😀 😀

   Om du är inte sådant, så tala inte om ”seriös” eller ”sökning”.

   I verkligheten sådana tjejer är raritet vem skickar första mejl eller svarar på mejl. Första mejl ska inte vara ju lång och inte hellre de ska vänta något roman om tjej inte hellre skriver mer än tomt bara.

   Ändå det förklarar inte sådant fenomen att ALLA killar gnäller att tjej skickar inte första mejl.

   Allt sådant prat du snackar om är verkligen typiska tjejers fel. Speciellt sådant kall kalkyl sammanfattning (att vem är bättre, Karl eller Toivo o.s.v. ?) och att dejtar många samtidigt.
   Samt dessa vid dejt med dessa var liksom någon anställningsintervju. De sökte bara någon kille vilket de kan anpassa till ”egen kille” roll. Om något tycker hon inte om då beter även 45 årig som någon 7 årig.

   Nu talar jag om HP.
   Jag hade min profil med presentation, bild, ingen övervikt, ickerökare, ickedrickare. Alkoholer och alla andra ickevanliga kemikaler är endast till vetenskaplig arbete i mitt hushåll. Dricker inte öl/vin alls, tittar inte TV alls utan kontinuerligt bygger/konstruerar, läser, övar musik. Däremot kan jag inte säga likadana saker om tjejer. Om de ens hade något skrivit i deras profil då var det bara i 99% fall hemmaliv&barn&resor&TV oavsett deras utseende, om de hade eller inte hade bild.
   Vid sökning skickade första mejl, 1 av 50 svarar. Samt dessa som svarade var sega och jag fick leda hela samtal. Däremot tjejer hade inte läst min profil när de skrev. Vanligaste var att i 4 av 5 fall min profil besökte bara dessa tjejer vilka hade jag besökt.

   och allt sådant annat visserligen är att jag repeterar.

 4. Karl- Inge

  Hej alla

  Har varit hos doktorn. Jag lider av personlighetsklyvning och jag har fått fina mediciner mot det. Ska hjälpa mig i vardagen. Förlåt alla för att jag varit ett ärkenöt. Klart att alla ska få ha sin åsikt och inte bli påhoppade för det… Det här varit min elaka hälft som bråkat…

  JAG ÄR SÅ DUM ATT JAG VERKLIGEN SKÄMS.

  HASSE OCH TJEJ79 ÄR GOA MÄNNISKOR. DET ÄR BARA JAG SOM ÄR DUM.

  • tjej79

   Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för svar till alla erkännanden som kommer fram nu.

   Men, det är väl bra att du sökt hjälp. Tragiskt att du gått med denna diagnos så, pass länge utan att din omgivning sett till att du fått hjälp i tid. Då du inte själv är medveten om det har det verkat som.

   Så, vilka nick är dina härinne då egentligen? Det kan du lika bra berätta med om du nu ska be om ursäkt på riktigt.

  • ERIK

   oj oj oj. någons dålig skoj.

   😀 😀
   jag vill ha diagnos också, om det underlättar renovering, flytt och ger noll mäklararvode.

 5. Hasse

  De otrolig få som söker efter en människa orkar jag inte leta efter längre. De allra flesta söker någon som ska göra deras vardag till en dokusåpa. Fest, champagne och importerade jordgubbar från toppen av Himalaya – dygnet runt – för det ser de på teve. Så måste alltså verkligheten då vara.

  Vem vill då ha en gubbe på drygt 50 år, och med diverse krämpor. Svar = absolut ingen.

 6. KARL- INGE

  JAG VET INTE VEM SOM HAR ANVÄNT MITT NICKNAME OCH UTGER SIG FÖR ATT VARA JAG

  MEN ADMIN ANTINGEN KASTAR DU UT VEDERBÖRANDE FÖR DETTA BEDRÄGERI

  ELLER ÄNNU HELLDRE GER MIG VEDERBÖRANDES NAMN OCH ADR ..

  DETTA ÄR FÖRSTA UPPMANINGEN DÅ DETTA ÄR STRAFFBART BEDRÄGERI

  • tjej79

   Men, hur kan någon annan skriva med ditt nick då? Det borde ju inte bli godkänt. För jag blev faktiskt chockad hahaha. Tänkte nu har det stått slint på riktigt!

   Men, det är ju klart att du ska fortsätta hålla på och skrika i denna blogg. Fasen också trodde det kaaaanske skulle bli bra i denna blogg. Men, nope! Tillbaka till ruta 1 igen. Eller har medicinen slutat verka? Vad ska man tro på ärligt talat? Det spårar ju ur totalt nu. T om jag anser det nu.

  • Hasse

   Ingen har ”stulit” din identitet. Du är anonym. Inse skillnaden och skärp dig. Du gör ju bara bort dig.

  • george

   Herregud Karl Inge det finns väl fler Karl Inge i Sverige. Vad tror du polisen säger egentligen? Gammal gubbe med anonymt namn på blogg har fått identitet stulen. Vet du vad identitet är för nåt. Det är när nån kommit över ditt riktiga namn o personnummer och använder det brottsligt. Då är det straffbart. Sen har du inga bevis att vederbörande gjort sig skyldig till brott då man kan fylla i andras e post adress. Så hur ska du göra.

   Du har ingen ensamrätt på ett påhittat namn. Fler kan använda ditt nick här.

 7. karl- inge

  FÖRLÅT MIG FÖR MITT UPPTRÄDE IGÅR.

  DET BLIR SÅ NÄR JAG INTE TAGIT MIN MEDICIN. DÅ KOMMER MIN ONDA HALVA FRAM OCH HAN GLÖMMER BORT VAD JAG SKRIVIT INNAN OCH DÅ BLIR DET SÅ HÄR PINSAMT. JAG SKA FÖRSÖKA KOMMA IHÅG ATT TA MIN MEDICIN REGELBUNDET. SKA BE MIN PERSONLIGE ASSISTENT HJÄLPA MIG ATT KOMMA IHÅG.

  DET ÄR BARA JAG SOM SKRIVER I DETTA NAMN EFTERSOM ALLA HAR FÖR STOR RESPEKT FÖR MIG OCH INTE SKULLE VÅGA BEDRA MIG.

  PS DET JAG SKRIVER SKA TAS MED EN STOR NYPA SALT DÅ JAG LJUGER SOM EN HÄST TRAVAR.

  • Nadine

   Ursäkta ??? Varför använder du mitt alias ? Inte juste ! Sluta nu hasse,,,, såg att du /tjej 79 hade samma avatar /bild i förra tråden,, den där gumman med in tryckt ansikte,, jag kom hem sent så orkade inte skriva då, men idag ändrade du /ni bilder,,, vad vinner ni på allt detta.? Är skitlöjligt barn gör inte ens så här,,, missade inget intressant när jag var bort rest samma mobbing fortsätterDåligt jobbat HP,,, det blir dålig reklam till er tänk på att varumärket dras i smutsen inte smart iaf!

  • Karl- Inge

   Nadine

   Det är vi som drar HP ner i smutsen. 😦😲😁☺🤣😎😢😭☻😈Om vi skaffar oss ett liv o inte hänger här så blir alla parter glada😲😦☺🤣🎂🎁🤘☹😉

  • Nadine

   Ja man kan bli beroende av att hänga här,,,särskilt om man inte jobbar kan jag tänka mig Men vad är syftet med att vara taskig,,, ingenting ! det kanske känns bra för stunden att ge igen,, men sen blir det bara låg nivå o hat av det,,,mkt bättre att leva ett positivt liv o generera bra energi,, man får tillbaks glädje o kärlek hela tiden ! Bry inte så mkt om vad andra gör du gör dig beroende av dom o förlorar skälv aktningen,,, inte värt det

  • Nadine

   Det kan du fråga vira stina Andrea mfl oxå,,, dom skriver ofta på arbetstid,,, jag skriver bara på lunchen ibland ( om jag inte har sällskap hela lunchen ) i annat fall skriver jag när jag är på väg till eller från jobbet eller på kvällen. Typ som tids fördriva när jag väntar på ngt,, du skrev typ halv 4,,,( på morgonen) då skulle inte jag orka till jobbet iaf,,, men vi är väl olika,,, nu var jag ledig hade fortf sem för jag har varit bortrest

  • tjej79

   Jag undrade bara då du påpekade det lite som negativt.
   Kl halv 4? Har jag gjort det? Kanske om jag haft svårt att sova?! Jag kommer inte ihåg mina exakta tider jag skriver på. Men, jag har ett jobb haha trots att fejk K-I eller riktiga K-I hävdar tvärtom.

  • ERIK

   @NADINE

   Vi ska se hur puttinuttinyttig (eller hur var sådant ord?) mår då.

   men jag har polardag här 😀 😀

  • ERIK

   NADINE, TJEJ79:

   Tidskillnad mellan blog och i sverige -1 timme

   allt som är 12:45 i blogg är 13:45 i sveriges lokal tid.

   🙂

 8. KARL- INGE

  NADINE
  Tack för din solidaritet som vanligt , det är ingen fara jag tar inte åt mig en sekund ,

  men på ngt sätt ska jag sätta åt vem det nu är troligen HASSE men inga bevis
  om admin eller Cecilia hjälper mig vem vederbörande är så ska jag nog lösa dessa brottsliga förföljelser ganska lätt
  jag tänker inte kommentera vederbörandes mentala status jag är ingen psykolog
  men jag kan konstatera att det ovanligt osmart och fegt att kapa ngns nick och driva förtalskampanj på det sättet .

  Det finns ett gäng som inte har den moraliska etiska kompassen som säkert gnuggar händer nu flera av dom är just dom annars som utger sig för att vara kulturella och värna om en bra ton och substans och ämnestrogna . Detta som denna person har gjort är inte bara brottsligt och ynkligt gjort , utan ngn som helst moral/etik en Tjuv som stjäl en identitet när alla argument och IQ sätter stop för alla andra möjligheter som är uttömda och nivån är nådd för resonemang och en uppgiven krake som lämnar in W O i brist på kurage

  • Hasse

   Karl-Inge, godmorgon. Ingen har kapat ditt namn. Du har inget ”konto” här. Vad är det du inte fattar? Är du så fruktansvärt självupptagen? Är det någon som har kränkt folk här så är det du. I över två år. Skäms.

   Och nej, det är inte jag… så du får leta vidare.

  • Nadine

   Det har jag vetat hela tiden men alla håller hasse om ryggen,,, som dom är i mass psykos,,, jag sa ju att han sprider falska rykten i olika namn,,,att han bara kommer fortsätta mobba ! vad är det ni inte förstår lixom.? Wake up,,,

  • karl- inge

   Nadine

   Du underbara tjej. Min lilla ljusstråle här. Du är så fin:-) 😉

   Jag vet att jag varit lite dum mot tjejerna här och kallat dom olika otrevliga saker och jag ber om ursäkt för det. Det måste du hålla med om Nadine. Jag har kallat kvinnor för feta hyenor mm. Det är inget jag är stolt över. Har bara blivit så i denna sandlåda.

   Nadine du är den bästa tjejen här inne och jag blir glad när du kommenterar inläggen. Du agerar så vuxet på alla inlägg här inne. Du har sunda värderingar och sunt sätt att leva. Du ska vara stolt över det.

   Jag är ett fysiskt praktexemplar och jag står rakryggad och erkänner mina fel. Jag är inte så feg som dom andra ryggradslösa männen här inne. Jag bänkade ju 157,5kg härom veckan. Är minsann starkare än dom flesta 20åriga pojkspolingar. Männen här inne känner sig obekväma med att jag berättar om mitt perfekta liv.

   Jag är ute och dansar och träffar underbara kvinnor och dom gillar mig med. Har aldrig haft svårt att få kontakt med kvinnor. Jag är vältränad och ser bra ut.

   Nu kommer jag till mina löften.

   Jag lovar att sluta prata om mitt perfekta liv och min underbara kropp. Min kropp som inte har några fel alls

   Jag ska aldrig mer säga nåt kränkande, baktala nån, ge mig på personangrepp eller påhopp på nån person här inne. Det är fegt och jag är inte feg.

   Jag ska acceptera allas olika åsikter och tankar. Även om dom strider mot mina värderingar.

   Sen så hoppas jag genom mitt nya sätt att vara gör att denna blogg blir trevlig igen. 🙂

  • tjej79

   Ja, det skulle kunna vara jag som skrev det där hahaha. Men, nope! Jag gjorde inlägget där jag döpte mig till Karl-Lars.

   Ja, bilden på gumman skickade Hasse till mig Vi skulle skoja. Men, det var ju ingen som nappade på det. Så, det la vi ner. en,m kul att ha en avatar även om jag inte kan se den via datorn. För inlägg via mobilen får jag inte publicerade haha av något konstig anledning.

  • tjej79

   Äsch Erik. Det är någon som uppenbarligen vill driva med oss allihopa hahaha. Jag anser bara det blir komik. Dags att publicera en bok snart om Hp hahah finns mycket stoff här. Det kanske blir Cecilias nästa bok.

 9. KARL- INGE

  CECILIA VEM HAR TILLGÅNG SÅ ATT DOM KAN ANVÄNDA MITT NICKNAME

  DET ÄR VÄL BARA DU OCH OM DET FINNS EN ADMIN ?

  ÄR DET SÅ ATT ADMIN SITTER OCH MOBBAR OCH ANVÄNDER SIN MÖJLIGHET ATT SKRIVA I NGN ANNANS NAMN ?

  • ERIK

   @KARL-INGE

   ta det lugnt, tänk logiskt, det finns inte så mycket vitsen om sådant beteende.
   de har inte så pass mycket tillgång till blogg motor.

   är Cisse lika mycket fin som nadine eller hasse? 😉

 10. TJEJ79

  KARL-INGE

  Jag erkänner att jag gick för långt, när jag upptäckte möjligheten att sjukförklara dig så tog jag chansen, tyvärr har mått dåligt psykiskt ett längre tag och inte kunnat jobba det har väl spelat in också förlåt mig KARL-INGE jag är ett vrak och fick annat att tänka på i min ensamhet , alla förälskade par som håller varandra i handen gör mig sjuk av avund

 11. HASSE

  KARL-INGE
  jag är kronisk sjuk och jag har ingen mer än min mor som bryr sig om mig jag har inget jobb , ingen kvinna , ingen katt bara ett par krukor med blommor det enda jag har att se framemot, är när det är fotboll eller andra evenemang , min sjukdom tär på mig inifrån och ut , jag kommer aldrig att träffa ngn kvinna dom vill inte veta av mig och sen kommer du och dammar in KARL-INGE och har allt jag aldrig har fått och skryter om det är orättvist och jag hatar dig

  Puss på dig gubben men ha överinseende med att jag är psykiskt sjuk

 12. HASSE

  KARL-INGE

  Tvi vale för tjejer, nä numera vet jag bättre betala en slant för en söt påg eller ungtjej det är grejer det ! Det skulle mor veta om , alla kvinnor vill ta min sjukpension och att jag ska städa och sköta hemmet men GEORGE vi köper det vi vill ha och slipper alla tjatiga mammor med fem barn som vill bli försörjda det blir dyrt för ingenting jag vill klargöra att jag är psykiskt sjuk och det här är den enda säkerhetsventilen jag har för att slippa hispan och mina barn får inte besöka mig där heller fast det är övervakat. Läkarna tror att jag ska påverka mina pågar negativt , dom får trauman att se mig inspärrad Psykofarmaka hjälper till en del ,, puss på munnen hihihihi KARL-INGE

 13. KARL- INGE

  NADINE

  Du är bäst ! det är skitjobbigt för TJEJ79 att du får nästan vem du vill och HASSE och GEORGE har motsvarande svartsjukeproblematik med mig det är inte lätt att läsa om ngn som har så mkt bekräftande och erbjudanden som jag .

  Det är sanningen bakom deras raseri över dom som lyckas bättre och är födda under solen och en lycklig stjärna.

 14. KARL- INGE

  NADINE
  Förövrigt kan jag reta ngn eller några med att kvinnan jag träffat på resan verkar blomma ut väldigt mycket och jag är inte mindre förtjust hon är en kanonbrud så det har börjat verkligen bra

  och jag är glad som en lärka TJEJ79 vem vet kanske jag flyttar ner till Göteborg

  NADINE Jag hoppas att du och jag har träffat rätt nu det är vi värda sen kan dom sitta här o ruttna bloggarna i tio år framåt med sitt spännande liv oavsett så har ju du o jag ett liv i alla fall till skillnad från 90 % av bloggarna

  • Hasse

   KI, 63 år och på väg till Falkenberg för att läggas in för sina alkoholproblem. Där har vi Karl-Inges framtid. Och ni kan tyvärr inte ”kapa” mitt nick då jag har en avatar och ni stavar som en dement 6-åring.

  • Nadine

   Känner du dig stor o stark som är den ende som Kan kapa nick eller 😂😂😂som att det är ngt folk drömmer om att göra ? Skulle inte tro det,,, vi har annat som är roligare 🤗

  • Hasse

   Nadine, ja jag förstår att ni har perfekta liv, du och psykopaten. Trots detta hänger ni här som trasig tvätt på en lina. Under två års tid har ni inte kommit med ett enda vettigt inlägg. Det är bara personangrepp och trams. Ja, ni har verkligen helt underbara liv ni två…

  • Nadine

   Jag har skrivit mer vettigt än du här,,, har typ inte varit här på två veckor ,, försök skälv vara borta tja,,, tre dagar,, så går vi se,, så sluta klaga på mig o sluta tryck ner folk,, du tror bara du mår bättre men jag lovar du blir bara sämre så mitt råd är att Hitta en kul sak att göra typ en hobby att brinna för,,, då kommer du fatta hur meningslöst det är att mobba,,, try it !

 15. KARL- INGE

  NADINE

  Jag är ganska övertygad om att du och jag är ganska nöjda och glada med våra liv och framtid
  för min egna del så ska jag ha mkt roligt fram till min 100 års dag till att börja med .

  sen får vi se om jag drar ner på styrketräning och joggning för att börja med bergsklättring i stället kram finaste NADINE

  • Nadine

   Du har rätt,,, jag är positiv o hittar alltid saker som är kul,,, reser ( och ja, bergsklättrar 😙) träffar mkt vänner o familje medlemmar ofta,, vi lever länge i min släkt för vi gör livet intressant o tar chanser,, gillar att vidga vyer o lära oss nytt, allt sånt ! Pratat med mkt folk på resan mkt nya vänner oxå.! Och mkt fint vi upplevde där,,, ha det gott !

 16. george

  Den 75-årige lantbrukaren hade skadat handen på en grind, medans han höll på med korna, och satt nu hos på vårdcentralen för att få skadan sydd.
  Under tiden som läkaren förbereder för operationen, pratar de båda om lite allt möjligt.
  Det står inte länge på innan samtalet kommer in på politiker och deras roll som samhällsledare.
  Den gamle mannen säger lite uppgivet: -Som jag ser på saken är de flesta politiker staket-sköldpaddor.
  Läkaren som inte var bekant med uttrycket frågar mannen vad han menar med ”staket-sköldpaddor”.
  -Jo, sa mannen..
  Om du åker efter en landsväg och ser ett staket med en sköldpadda balanserandes på en av staketets stolpar, då är det en ”staket-sköldpadda”!
  Den gamla mannen såg hur förbryllad läkaren blev, och fortsatte förklara:
  – Du vet att han inte kom upp dit av sig själv.
  Du vet också att han inte hör hemma där och att han själv inte vet vad han ska göra när han är där uppe.
  Han är dessutom placerad högt över sin förmåga att fungera, och automatisk börjar du också undra över vilken jubelidiot som lyft honom dit från första början!

 17. george

  Det gifta paret hade dött och stod framför sankt Per vid pärleporten.
  -Damen har levt ett liv utan synd så hon kommer in men du min herre har syndat när du var ung. Så jag kommer att ge dig en enkel fråga. Om du ljuger så kommer du hamna i helvetet.
  -Okej, svarar mannen.
  -Tycker du att din fru är tjock? Frågar sankt Per. Det blir en tyst stund till sist säger mannen:
  -Oavsett vad jag väljer kommer jag att få ett helvete.

  • ERIK

   något från verklighet också:

   i gymnasiet en lärarinna blev upprörd att jag alltid sade ”Du” till henne. Det var förbannat i Estland för elever att säga ”du” mot lärare/lärarinnor (men ändå endast kvinnor blev upprörda bara).

   Så lärarinna sade att ”Jasså, att du säger ”du” mot mig?!”.
   Jag tittade i hennes ögonen och sade med uppgjord-gullig röst
   ”Jaaa, och därför att jag tycker att du är inte SÅ PASS GAMMAL för att jag ska säga ”NI” till dig”.
   Det blev helt tyst i klass plötsligt.
   Lärarinna böjde sitt huvudet, och tänkte 15 sekunder.
   Lärarinna svarade ”Jag kommenterar inte ditt svar!”
   Sedan dess har varit inte ens problem att säga ”du”.

 18. Kristina

  Jag är som många män, som tittar på vad dom tycker är ”vackra/tilltalande” kvinnor.
  Jag tittar på män av samma anledning 🙂 Och så är jag lite nyfiken på vilken kvinna som finns vid sidan, då visar det sig att kvinnan ofta faktiskt är lite rund och/men denne man visar att tycker om sin kvinna, då blir man glad . Och mannen blir ännu snyggare och mer tilltalande 🙂
  Så man skall nog inte tänka att man kanske inte duger utseendemässigt iallafall !
  (smaken är som baken delad) 🙂

  • Hasse

   Kristina: Kvinnor blir ju i regel feta av att vara i förhållanden. De tacklar av. Älskar man henne får man väl stå ut men jobbigt är det.

  • tjej79

   Kan man inte säga till henne att nu är det dags att börja träna HAHAHA och sätta på den här låten.

  • Hasse

   Tjej79: Hederlige Svullo 😍

   Tyvärr kan man inte be en kvinna banta för då är man en hemsk person – oavsett hur tjock hon är. När mitt ex var gravid gick jag till granntjejen och fick mitt behov utfört. Det var en trevlig bekantskap.

  • Kristina

   Nej inte i det där fallet ! En kvinna får ”offra” sin kropp i många avseenden vid att vara/bli gravid.. sedan att föda detta barn! Som alla just då tycker naturligtvis är fantastiskt! Men att till slut även behöva stå till svars för sin kropps reagerande inför allt detta ! Skitdåligt !!
   Ni män har faktiskt även bidragit till detta, om ni varit med om att producera ett barn!!

  • ERIK

   @KRISTINA

   näeh, inte jag. det behövs mycket mer än så. Hon ska vara vän med mig också, inte bara som dekorativhund eller inkubator!

   Det är mer tjejers självintresse om de har sådant när talar du om utsättning. Först söker de donor och sen har de tillräckligt tid att söka sponsor. (Förklaringen att varför de bor inte ihop med den killen längre som e far till hennes barn).

   så, lägg av med offer-kultur mentalitet.

 19. Ante

  De flesta män här på bloggen är sura för att vi kvinnor är för kräsna… Sanningen är att 57% av den manliga och 44 %av kvinnliga delen av befolkningen är överviktiga. Så män är inte mer hälsosamma än kvinnor så rensa framför er egen dörr innan ni ger er på oss kvinnor. Jag personligen gillar inte osunda och ohälsosamma män som partners, orkar inte uppfostra ngn. Betyder inte att jag föraktar alla som inte är som jag. Jag gillar att vara aktiv och tränar regelbundet och har gjort hela mitt liv. För mig en livstil men alla måste inte göra som jag och jag tycker inte illa om dem som inte gör det, attraherar mig inte. I val av partner vill jag ha ngn som tar hand om kropp och knopp, tjuriga gubbar går bort.

  • KARL- INGE

   ANTE

   SANNINGEN ÄR 80% KVINNOR ÄR ÖVER VIKTIGA ENLIGT METRO TIDNINGEN . TITTA I TUNNEL BANAN !!

  • Ante

   K-I
   Det var ju en bra källa tunnelbanan…kolla folkhälsomyndigheten.se…eller det är väl fel på den källan för …tunnelbanan måste ju ha rätt enligt din klockrena fantastiska logiska förmåga…

  • ERIK

   jag e inte överviktig, men sur är jag ändå. Det spelar inte så mycket roll om är överviktig eller inte.

   Dessutom i tjejer ska vara något i hjärnor också (och det ska inte vara dokusåpor eller modetidningar).

 20. HASSE

  Jag måste erkänna en sak för dig GEORGE och ni andra jag har en mängd olika personligheter det kallas själsklyvning bland sjukhuspersonalen och i dagligt tal scitso

  min starkaste personlighet är en transsexuell kvinna det är därför jag fnittrar och gör alla husgöromål som sy och sticka och virka baka mm , pga av detta bla så anser proffsen att jag inte bör anknyta till några närmare Personer när jag inte lider av min panikångest så mkt

  jag är också paniskt rädd för vita plastskedar och gamla dagstidningar jag tror att jag blir smittad av hiv då om det ringer på min dörr så gömmer jag mig i garderoben likaså om det åskar annars har jag hela sängen full med rosa tygdockor

 21. Hasse

  VM med Hasse: I dag har vi fyra matcher i VM som ska betas av. Glöm inte att resa på er från soffan. Varför inte göra några knäböj och armhävningar i pauserna? Glöm inte kvinnofritt är bäst, om hon nu inte kan fotboll alltså. Att behöva lyssna på ”spelar Sverige idag?” eller ”jag tycker inte om färgen på tröjorna” drar ner upplevelsen 100%.

  Nu kör vi.

  • Kristina

   eller alla dessa spekulationer från div. ”förståsigpåare” för att inte tala om att man nu även bedriver ren forskning kring tänkbart eller vad det faktiskt borde bli för resulat !

  • Hasse

   VM med Hasse:
   Frankrike – Australien 2-1.
   Argentinga – Island 1-1

   Nu laddar vi upp för matchen mellan Peru – Danmark

  • TJEJ79

   NI ser att jag vill väldigt gärna vara en slätstruken man med stora öron och ett fånigt smalj

   och nada prada i huvet jag är inte den vassaste smörkniven i lådan men jag precis som min vän HASSE vi gillar det skamliga och smutsiga hahahaahaha

  • tjej79

   Fejk-Tjej79 har du roligt eller?! hahaha

   ”vi gillar det skamliga och smutsiga” är det inte Karl-inge-Fjant som pratar mycket om smutsiga människor?! Tycker jag känner igen stilen. Säkert den gamle gubben bakom alla ”fejk-nick” här haha…

  • tjej79

   Ja, Kristina undrar jag över. Lite samma språkbruk och sista tiden är det samma sätt att använda utropstecknet på med mellanrum haha.

 22. KRISTINA

  HASSE
  Jag tycker att vi kan lägga ner den här sidan du har bevisat för oss alla vid det här laget
  att detta blivit ett tillhåll för människor med udda smak och sitta på det här viset och smutsa ner sig själva som du och TJEJ79 gör dagarna i ändan för all del det finns flera jag börjar tro att det som sägs att ni inte jobbar utan är sjukpensionärer eller på ett vårdhem
  jag orkar inte med dig längre HASSE och TJEJ79 jag kommer att avsluta snart.

  • tjej79

   Tack! Vi väntar på att du slutar då Karl-Inge. För nu avslöjade du i nästa inlägg att du faktiskt är Karl-Inge. Vilket skämt du är.

   Äldre var ju den som avslöjade Kalle-Man och har övergett bloggen för länge sedan hahaha. Så, genomskinlig den var.

  • Hasse

   Karl-Inge, okej det bekräftar alltså att du har kört ”Kristina” här också. Helsicke. Du är riktigt allvarligt psykiskt sjuk.

  • ERIK

   @KRISTINA

   Även jag är Karl-Inge i HASSEs ögonen fortfarande. 😉
   Så, i Hasses ögonen är hur många smeknamn som helst associerad till Karl-Inge.

  • KRISTINA

   HASSE

   sitter du och påstår att du hela tiden har trott att jag är KI efter allt fjäskande som du ängnat dig åt med mig sista dagarna då är du ju intresserad av KI och då är du ju trans sexuell

 23. Hasse

  VM med Hasse:
  Frankrike – Australien 2-1.
  Argentinga – Island 1-1
  Peru – Danmark 0-1

  Vilken fotbollsdag. Nu stundar Kroatien mot Nigeria. Dags att koka en kopp java. Ni hänger väl med?

  • ERIK

   1.
   vem älskar mer fotboll- — dessa som spelar, eller dessa som tittar via TV ?

   2.
   10 pensionärer pratar om sina sjukdomar, men en är tyst.
   Vem är läkare av dem?

 24. KARL- INGE

  Vilket skämt att sitta och skriva resultat från matcherna Inbillar han sig att han verkar mer sakkunnig och initierad då, den fjollan når nya sumpnivåer som ingen kunnat tro att ngn kunde vara så låg, snacka om att HASSE känner sig ensam och övergiven ett jävla tjat att vi ska bry oss om fotbollen, NEJ HASSE DU FÅR HÅLLA DIG TILL TJEJ79 MÖJLIGEN

 25. Hasse

  VM med Hasse ⚽️

  Grupp C: Frankrike – Australien 2-1.
  Grupp D: Argentina – Island 1-1
  Grupp C: Peru – Danmark 0-1
  Grupp D: Kroatien – Nigeria 2-0

  Dagens höjdare var klart Argentina – Island. En spännande tillställning som innehöll allt man kan begära av en fotbollsmatch. I morgon tar jag paus från studion men jag dyker upp när Sverige ska spela. Måndag 14:00 på SVT 1 är tiden ni ska passa.

  Hasse säger: Heja Sverige friskt humör.

 26. george

  Oslo 1945 i maj. Ett förälskat par som hade turen att äga en bil, en Fiat Ballila. Bilen var mycket liten i jämförelse var en Fiat 500 att anse som en limousin.
  En ljummen afton satt man och småhånglade vid stora vitsippsbacken det blev allt hetare.
  Till sist insåg flickan det hopplösa kastade sig ut bland vitsipporna och slet av sig kläderna….
  Men han satt kvar. Hon ropar
  ”Hvis du icke kommer nu så tapper jej lusten”
  Svaret kom
  ”Hvis jej icke tapper lusten kommer jej slett icke ut”

 27. ADA

  Jag påstår inte men kan det vara så att HASSE och TJEJ79 har identitetskris! det verkar som att dom äter och sover med sina datorer dygnet runt, och verkligen är mycket sorgsna och ensamma personer och vi får faktiskt vårda vårat språk gentemot dom för dom lider av ökad sårbarhet.

  • ERIK

   I mina ögonen sticker mer än 2 människor vilka skriver här redan halv sex på söndag morgonen Du, hasse, tjej79. ( i blogg tid: -1 timme).

 28. tjej79

  Här har vi de 3 inloggade killarna som sitter på Hp hahah

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4dJyj6/tjejgruppen-som-varnar-for-fuckboys

  Mmm, finns så många fina och goa män 😉

  Nä, jag vet att det finns bra män haha
  Denna gruppen känns något bisarr. Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Kanske bra att veta om personen sysslar med saker som är långt ifrån ok. Men, risken är också att män hängs ut som inte gjort något. Jaja, nätet i ett nötskal.

  Tur man inte har Facebook HAHAHA

 29. HASSE

  Jag trodde aldrig att jag skulle vara så stark, att jag går ut i en blogg och berättar om en del av mina bekymmer, dels mina pågar som inte får träffa mig och jag hindras att lära dom bli en riktig man, som till exp träffar glädjeflickor och slipper alla bekymmer som förhållande innebär. Mina tarmar är ett annat bekymmer för jag kan inte hålla tätt, jag är inkontinent och bajsar på mig vilket hämmar mitt liv , det har hänt att jag av misstag kladdat ner glädjeflickorna med bajs. men dom får betalt så det får dom acceptera.

  • ERIK

   näeh, blanda inte mitt namn inne i sådant lista. Jag tror att det ska vara ordfrihet. Allt moderation och censur gör saker bara värre och smutsigare.

   De tre leker klart och lugnar sig eller exploderar, i alla fall blir det lugn och ro senäre. De orkar inte så till evighet utan någon kollaps.

 30. Hasse

  VM med Hasse ⚽

  Godmorgon. Vi kör dagens program lite kort och koncist.

  Grupp E: Costa Rica – Serbien
  Grupp F: Tyskland – Mexico (Kan bli en höjdare)
  Grupp E: Brasilien – Schweiz

  Ha en fin söndag på er

 31. KARL- INGE

  HASSE
  Vad får dig att tro att vi inte kan läsa tablån själva utan måste få hjälp av dig.
  Det är en ensam desperat människa som inte kan komma på ngt bättre att skriva om
  så fantasilöst. Men i brist på vänner och ngn att dela intresset med så inser du inte hur larvig du framstår, när du tvingar på folk ngt som dom är helt ointresserade av kanske.

  • ERIK

   Hej
   Gruppen Z: lekande pensionärer med Karl Inge, Tjej79, Hasse.

   Hur ser ut din dag? Vad sysslar du med?
   Inomhus med TV utan solljuset eller nöjer utomhusliv?

   Här — husrenovering
   Kom hit uppe i norr istället, och för din glädje du får också pensel eller rolle. 🙂
   Annars kan man hamra spikar och skruva.. m.m.
   …och du får bättre efter en timme med sådant sysselsätt. Jag lovar.
   Samt om du vill kan löda ihop kretskort. Mikroskopen finns.
   Samt andra möjligheter: joggningbana, fiske, bada, köra offroad hoj.

  • Hasse

   VM med Hasse ⚽

   Grupp E: Costa Rica – Serbien 0-1

   Oj oj, Kolarev gör mål på frispark och det blir slutresultatet. En mycket het tillställning. Känslor både här, där, och hit och dit. Nu väntar match i Sveriges grupp. Ska Tyskland ta full pott eller kommer Mexico att skaka om den tyska maskinen. En nagelbitare väntar.

   Vi ses väl?

  • Hasse

   VM med Hasse ⚽

   Tyskland pressar på. Fortfarande 1-0 Mexico. En kvart kvar. Wow. Så spännande. 🙂

  • Hasse

   VM med Hasse ⚽

   Grupp F: Tyskland – Mexico 0-1

   Jag säger då det. Mexico slår alltså Tyskland. Vilken megaskräll! Det är för sådana matcher man lever. WOW!

 32. GEORGE

  HASSE BÖNAR OCH BER DELA UPPLEVELSEN MED FOTBOLLS VM MED MIG JAG ÄR SÅ ENSAM

  HAN HAR INGEN SOM VILL UMGÅS MED HONOM NU KANSKE NI FÖRSTÅR VEM HASSE ÄR!

  DET ÄR SJÄLVKLART ATT ALLA AVSKYR HONOM.

  • ERIK

   … jag vet inte…? Vem är Hasse då?
   Syskon till TJEJ79 något sätt?

   (han pratade om sin syster igår).

  • tjej79

   Det finns ju bara en enda person härinne som skriver i versaler. Inse hur psykiskt sjuk du framställer dig som K-I. Du kan ju inte påstår detta är normalt att kapa våra nick och skriva din skit?! Hur barnslig är du på en skala? Om du säger vi är det? Så, är du lika låg själv och drar dig i smutsen och skamligt och allt vad det heter.

 33. tjej79

  Orkar inte fortsätta i den långa tråden. Skapar en ny!

  Erik: Då är nog alla bimbos härinne för att läsa din text kräver ett engagemang som jag inte har med en total främling på nätet som jag inte har någon som helst en relation till. Varför lägga ner så mycket text på totala främlingar? Chatta med andra istället föreslår jag.

  Jag vet själv hur svår kommunikation kan vara med personer som har annat modersmål än svenska. Det är ansträngande särskilt när dessa personer alltid missförstår eller tolkat situationen på ett helt annat sätt. Men, som beror på att både ordförståelse och svenskan saknas eller delar av den iaf. Inget konstigt.

  Du ska ju inte kontra med att jag inte förstår din text. Du förstår ju inte ens meningarna jag skriver. Det märks ju i dina svar.

  • ERIK

   Men du förstår inte ens enkla frågor/rekommendationer.
   Så, du fattar inte för att du väljer att rulla vidare eller ser bara vad du vill se.
   Hur annars kunde du komma till sådant svar liksom igår du skrev (titta igen där du skrev ”Varför ska jags skriva till män som söker kk, ons et?”). Det var inte min rekommendation.

   Okej, jag svarar något du orkar läsa: — SKRIV MERA! 🙂

  • ERIK

   Jag fattar allt bra, om du bara säger saker som de egentligen är och nämnar saker, ting, situationer med rätta namn!

   Men konstig nog, du vrider ord och ting oftast (bl a snett förståelse om vänskap) liksom andra tjejer. Det har inte ens något göra med skrivning ”mellan råderna”, utan helt fel.

   Hur annars kan det vara att bara tjejers inlägg är ”misstolkat” !?
   Herrar däremot nämnar saker och situationer med rätta namn och tadaa – allt okej.

  • tjej79

   Nä, men du skrev ju att jag inte tog kontakt med män på nätet! Och det är utbudet som finns på Hp som du anser att jag ska skriva till.

   Jag har inget konto ens på sidan. Så, varför ens diskutera det?!

  • ERIK

   Oeehhhhh.

   Är det så svårt att fatta om jag skrev att ”du ska aktivt söka själv och ta kontakt”, betyder att du skickar själv första brev till dessa du ser intressanta? (OBS! INTE till alla!)

   kanske behöver du att jag ska mata med sked mina meningar en efter en.

   Annars om fråga att förvad skriva med främlingar… ? Svår fråga. Jag skriver bara hitills det är något sätt intressant. Annars hade jag noll intresse om det vore bara det samma bråk som emellan hasse och karl-inge.

   Men… Det samma fråga för dig– varför skriver du så mycket med främling? Och DESSUTOM du också MINNS vad skriver jag (– den dagen du påminnde till nadine, om att tvätta håret med ägg ).

  • tjej79

   Eeeh är det så svårt för dig att fatta att jag sökte aktivt??? Det skrev jag ju om du hade läst mitt inlägg.

   Ja, saker jag finner som humor. Det nämner jag såklart i bloggen.

  • ERIK

   okej, försöker hålla humör då det är något hälsosamt och med positiv resultat åtminstone.
   Jag e inte ngn fiende.

 34. tjej79

  Erik: Jag kollar antal inlägg som står på själva bloggämnet och där ser jag nya kommentarer 😉 så, svar nej jag hade inte missat George och Peters kommentar. Men, jag var rätt trött igår. Såg dem imorse när jag kollade sidan.

  Har du autism eller?!

  • ERIK

   varför pekade jag ut om kommentar var just egentligen att jag fick svar, men george fick inte. 😉

   Läs igenom hela min novell jag skrev igår, då förstår vad jag har eller inte har.

  • ERIK

   okej, men lever du för bloggen här (bara nyfiken fråga, inget pekande), om du börjar redan halv 6 på morgonen och så systematiskt?

  • tjej79

   Gör du?
   Nä, det är inte systematiskt. Jag har de senaste dagarna vaknat tidigt. Sedan skrev inte jag förrän senare på eftermiddagen idag.

   Spelar det någon roll när jag skriver och vilka klockslag? Men, börja du anteckna det i en bok om du finner det så intressant.

   Jag vet att jag skrivit lite extra i de senaste bloggämnena. Spelar det någon roll?! Är du bloggens polis här som bestämmer hur många och hur ofta jag får skriva här?!

  • ERIK

   Det är bara något som jag märkte. Behöver inte teckna sådana saker. Jag har hyfsat bra minne för siffror (speciellt födelsedagar vilka kommer jag ihåg själv vill jag det eller inte). Det är nästan som att läsa telefonbok.

   Jag sade ju, att det var inte för att peka eller peta, puttinuttisötnos. Allt var bara nyfiken fråga.

  • ERIK

   Det kan bero på att just nyligen analyserade jag några logikkretsars beteende och då fortfarande när ser olika nummer då börjar jag se mönster i beteende. 🙂

  • tjej79

   Ja och ditt mönster är att du fortsätter skriva inlägg långt in på kvällen fastän ingen svarar dig förrän dagen efter. För jag gick och la mig. Inser du hur du håller på? Du framstår som väldigt dryg!

   Detta inlägg skickades 19:46 den 17 juni, en varm söndags kväll 2018.

  • ERIK

   ja, det vet jag att bloggens tidskillnad är -1 timme.

   Jaa, jag e vaken mycket sent.
   Just nu somnar jag ungefär vid kl 4… tills nästa månens fas. Det beror på Månens fas.

  • tjej79

   Nä, jag skriver ner klockslagen nu. För du ska ju se mönster i hur jag beter mig. Precis som Kalleman.

  • ERIK

   näeh, ta det lugnt puttinutti (egentligen tycker jag om sådant smeknamn, det passar för dig). Eller tycker du inte om det? Jag ser det något som är … intressant.

   Jag e inte din fiende.

   Även jag har mina konstigheter.
   (jag talar med min katt puttinuttinyttig tal).

   Hur ser dig herr Karl-Inge, varför är det viktig för dig att nämna sådant sak?

  • tjej79

   För att du håller på exakt som Kalle nu med klockslag och hur ofta jag skriver på denna blogg.

   Nej, jag tycker inte om ”puttinutti”.

  • ERIK

   näeh, att sabba var inte meningen. 🙂
   Jag tyckte att puttinutti är väl sådant gulligt. Min katt lyckligvis har inget emot det (detta?) om jag kallar så honom.

   Jag visste inte att K-I håller med sådant (95% av hans uppmärksamhet går ändå till Hasse?)

   Kan du säga istället hur man lägger inne sådana videoklipp och byter avatar? Hittar inget information och inte hellre vet.

 35. Erika

  Erik

  Jag har läst om dig och jag skriva första brev så vi kanske kan träffa? Du är som jag vil ha en naturlit man utan använder kemikalier. Jag tveta hår i ägg inte sminka eller ha parfymer. Jag vill leva naturlig liv på landet ock inte redd för att ta i ock arbeta hårt med händer. Jag sågar ock byger ock vil renovera ock ha det väldtädad ock fint som du. Jag övar på piano och så så vi kan spela tillsamman ock ha ett bra liv. Jag vill att vi ska vara besta vänner ock vi ska vara tillsamman hela livet inte bara för någon år eller två som så många andra bara gör.

  • Karl- Inge

   ERIKA

   JAG HETER KARL-INGE OCH BOR I BÅTKYRKA. JAG ÄR OXÅ TREVLIG KILLE MEN MED SVÅR DIAGNOS. JAG GÅR MED RULLATOR MEN KAN ÄNDÅ LYFTA KAFFEKANNA. HÖR AV DIG SNÄLLA. LITEN PENIS MEN KAN ANVÄNDA PEKFINGER.

  • tjej79

   För att se mönster så, verkar du inte se detta Erik.
   Uppenbarligen K-I eller någon som stör sig på denna blogg. Dvs en helt ny person eller de som valt att sluta skriva i denna blogg som är trötta på nivån.

   För personen skriver om alla som yttrar sig härinne.

  • ERIK

   TJEJ79.
   Det fattade jag väl bra också att det måste vara någon vem minns bloggkommentariet flera veckor tillbaka här. Massor av saker var inte skrivit på den sidan här utan 2..3 veckor sen.

  • ERIK

   ändå, den som leker K-I är konstig. Någon nykomling vem vet inte att det finns BOTKYRKA och inte båtkyrka.

 36. Erika

  Men Erik jag inte skoja. Jag har läst mycket ock du är ock lever på sådan sett jag vill. Snella jag trodde du var ärligt ock ville ha riktig tjej men du är som ALLA andra men. Bara prat ock ingen handling

  • ERIK

   jag svarade ju ovan — ”ja, absolut, puttinutti”. Samt lovade du göra handling.

   Har du lekat klart nu eller vad talar du för språk egentligen?

  • ERIK

   ändå vet jag inte, vad e vitsen med ”website…” fält om det lägger inte länken?

   så, klistrar här så viset
   video:

   youtube.com/watch?v=kgTGPdn18oA

 37. Erika

  Frågan är om du Erik har lekat klart och vad du talar för språk. Det är så uppenbart att du är svensk men av någon anledning valt att spela utlandsfödd. De som lär sig svenska skriver inte vissa meningar på helt korrekt svenska och andra på alldeles för dålig och konstig svenska. Det finns ingen logik i det alls, och ja jag drev med dig. Som du gör med andra här.

  • ERIK

   Så, du tycker att jag är tvättäkta Svensson, fast driver? Oj, tack!!! 🙂
   Just idag fick jag redan smäll att oj hur dåligt skriver jag och tjej79 inte ens fattar.

   Men det finns logik — när jag blir tröttare då det blir fel, om jag är piggare efteråt igen då blir rätt igen. Det blir rörigt om jag redigerar flera ggr… Men jag märker inte så mycket skillnad. Det kan du fatta om du har vana att skriva rakt direkt vad är i huvudet direkt via tangentbord utan någon korrektur.

   Jag e född i Estland, om du fattar väl bra Estniska, då kan du inte missa ju detta (pga hur mycket svårare och mer komplicerad det är så att även google kan inte tolka sådant rätt, men jag kan 🙂 🙂 🙂 ).

  • ERIK

   Men beskriv sig själv då också, om du hade läst om mig. Att vem e du, och vilka bra och dåliga och svagare sidor du har, samt diagnoser.
   Vore intressant att läsa som lång läsningmaterial för söndag medan jag lyssnar RadioStadDenHaag.

   (nu min lekkamrat orkar inte och utan tappar tålamod visserligen…)

 38. Hasse

  VM med Hasse ⚽

  Godkväll mina vänner. Ännu en dag med fotboll och vad kan slå det? VM och gott kaffe med tilltugg.

  Grupp E: Costa Rica – Serbien 0-1
  Grupp F: Tyskland – Mexico 0-1
  Grupp E: Brasilien – Schweiz 1-1 (andra halvlek pågår)

  Notera att Schweiz har kvitterat!

  • Hasse

   VM med Hasse ⚽

   Schweiz spelar alltså oavgjort mot Brasilien. Lite av en skräll får man väl säga, men Schweiz gör det bra och får Brasilien att tappa tempot.

   Så här slutar alltså söndagens matcher:

   Grupp E: Costa Rica – Serbien 0-1
   Grupp F: Tyskland – Mexico 0-1
   Grupp E: Brasilien – Schweiz 1-1

   Tack för idag och vi ses i morgon. 🙂

 39. Erika

  Ja du Erik, tappat tålamodet har jag gjort för länge sen. Har inte varit här på väldigt länge men hade i kväll lite långtråkigt och gick in och läste. Insåg att jag verkligen inte har missat något och det blir totalt farväl. Men fundera gärna lite över varför du som kommer från Estland där å inte finns med i alfabetet ändå alltid har det med när du skriver 😂 inga missar alls där.

  • ERIK

   Du glömmer att man kan växla mellan olika alphabet på tangentbord med tangentkombination. Jag ska introducera för dig en bokstav för dig också. 🙂
   I Estniska språk finns inte å och Å, men däremot finns Ü och Õ. Vet du hur uttalas den sista bokstav då? 😉
   På Svenska finns inte sådant vokal, men däremot finns i Estniska, samt Ryska alphabetet och uttal. (ibland skriver vi den som ô och problemet är att på mobiltelefon finns inte sådant rätt bokstav, då ersätter vi endast med 6 ).

   några ord för dig då och sök deras uttal om du är nyfiken

   hög – kõrge
   vän – sõber
   sil – sõel
   mörk – mõru
   medelmåttig – mõõdukas (kan också säga som ”lagom”)
   mysig – mõnus (kan sägas också som ”nöjdsam”).

   svärd – mõõk

   samt det samma ord har olika betydelse.

   ö – på svenska — saar (på estniska, liksom på finska).
   öö — på estniska — natt (på svenska)

   Vi har långa vokaler med dubbla bokstav.
   Samt vi skriver sådana ord liksom Jää-äär. (is gräns). Det är också bandets namn.

   Visste du att i Estland finns även liten stad med namn Elva ? 😉 Det ligger bara 27km bort från Tartu. I estland finns inte sådant betydelse till sådant ord, det e bara platsnamn.

   Jag har vissa problem med ordföljd och grammatik, men inga problem med ord. Det är väldigt specifisk vokal och därför är det minns jag.

   För historieläxa kan jag säga att jag kommer ifrån Gustav Adolfs äldsta universitetsstad — Tartu. 😀

   Så, minns du nu, bokstav – Õ (och liten õ).

  • ERIK

   så, det är varför missar jag inte å. mycket specifisk bokstav. 🙂 Liksom ryska språket har förstarkningstecken, mjuknande tecken, och tyska språket har Ü, och i Spanien skriver de 2 fråge och uttrupstecken istället för en.

  • ERIK

   Mest intressant vore för mig egentligen utpekandet av adjektiv/ordföljdproblem m.m. för att du är hemma med svenska språket.

  • ERIK

   annars, tänkte du väldigt att man kan skriva bakom datorn ENDAST med ett alphabet ”layout” (konstig att det finns inte exakt svenska ord) ?
   Kom igen nu… 🙂

  • ERIK

   något intressant att lägga till

   i estniska språket en klurig ord kombination med sitt uttål är ”jüriöö ülestõus” vilka ryssar klarar inte av att säga ut (pga i ryska språket finns inte ü, ö vokal, men finns bara õ).

   vet inte om du hittar rätt uttål om sådant.
   ”Vahetevahel on vahede vahel vahed vahel” eller
   ”vahete vahel on vahvlite vahede vahel vahed vahel”.

   Det är lika klurigt som ”7 sjösjuka sjömän räddade 7 sjösjuka sjuksköterskor” övning. 😉

   hittade något… den kille på vänster klarar av dessa .. 🙂 Till estniska människor är allt sådant hur lätt som helst . 🙂 från 3:30 :e minut blir intressant. õ, ä, ö, ü.
   youtube.com/watch?v=fTivTIDYd5k

   så, ha trevligt med pluggande!

 40. Erika

  Men Erik, för att vara någon som påstår att tiden inte räcker till för allt du vill göra så verkar du prioritera inlägg här väldigt högt, många blir det. Men jag lägger ner eftersom jag varken har tid eller ork för denna blogg.

  • ERIK

   jajamen, idag blev det för mycket. 🙂 Men det händer inte varje dag att jag skriver 20+ inlägg här, men idag hade jag lusten till sådant.

   Jag e bara tillfälligt här och orkar inte kolla alla dessa bloggämnen här. Ibland är jag halv år borta från blogg.

 41. Jerry

  Utseendet är ännu viktigare på nätet för där finns inte mycket annat att gå efter. Ingen bryr sig om ens profil om de inte gillar vad som syns på fotot. När man lär känna personen minskar utseendets betydelse. Men det är svårt att nå så långt. På nätet är man bara en i mängden oavsett hur intressant man försöker vara. Det har inte blivit lättare utan tvärtom mycket svårare. Förr räckte det med en kontaktannons så fick man svar från tio tjejer som ville gå på dejt. Nu skriver man till 100 utan att få något svar. Jag har börjar tvivla på den här formen. Vill man verkligen träffa någon är det bättre att anmäla sig till en aktivitet och möta likasinnade. Glo på foton och skumma igenom profiler ger inte så mycket. Ofta är det samma ansikten som har varit här i åratal. Tragiskt!

 42. Jerry

  Fick bekräftelse på min teori. En jag skrev till besökte min profil men brydde sig inte om att öppna mejlet. Efter ett uppehåll gjorde jag en comeback. De flesta mejl man skickar blir inte lästa. Vad spelar det då för roll vad man skriver? Känner att jag börjar bli sur faktiskt. Kostar för mycket energi. Hellre ensam och glad än desperat och olycklig på Happy Pancake. Jag behöver ingenting.


Kommentera