paow

”Man kallar sig svår och spelar tuff”

HappyPancake´s gästbloggare: Paulina Danielsson 

Dejtinglivet kan upplevas som en stor djungel där det känns som att alla bara vill en sak. Antingen söker de sex eller så är de desperata jävlar som vill kasta sig in i ett förhållande bara för att de känner sig ensamma. Man träffas och blir sen livrädda så fort det börjar att bli seriöst. Men ändå vill ingen vara ensam. Så istället drunknar man i meningslösa dejter och krogligg. 

Att gå in i ett förhållande vet jag av egna erfarenheter kan vara läskigt. Men jag tycker att om det känns rätt, så ska man köra hela vägen. Det värsta som kan hända är att det går åt helvete, och då är man i alla fall en erfarenhet rikare. Vi intalar oss själva att vi är rädda för att släppa in någon för nära inpå. Att vi är rädda för att blotta vilka vi verkligen är. Man kallar sig svår och spelar tuff. Men jag tror att i grund och botten handlar det om en osäkerhet alla människor har – att inte bli omtyckt för den man är. Kommer hen verkligen att gilla mig om jag inte kryddar mina historier? Eller berättar om mina motgångar? Om det skulle vara det absolut första man berättar på en dejt så skulle väl hen springa iväg?

Mitt bästa förhållandetips är att våga. Våga ta steget, hör av dig och visa att du bryr dig om du tycker att det känns rätt. Jag tycker att det är okej att slänga sig in i något. Och jag tycker att man brukar känna rätt fort om det känns rätt. Bara man vågar. Man ska inte vara rädd för att bli sårad eller såra. För det är trots allt dina känslor det handlar om från början. Magkänslan har aldrig fel.

Bloggprofilen och Paradise hotel- vinnaren Paulina Danielsson har nu hittat kärleken i Lance Hedman Graaf. 

dating


Det finns 22 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. KARL- INGE

  Här sitter en tjej på 23, 24 år verkar leva lite annorlunda än övriga snittet i Sverige

  Paulina kryddar med ett par svordomar för att lämna eftertryck

  Nej Paulina jag har aldrig varit osäker eller rädd att gå all in . tvärtom så har jag följt hjärtat ock kemin som fjäder studsar tillbaka beredd att göra om det med samma energi

  Jag är mkt äldre kanske beror det på det vi är äkta vara,,
  inte yta o massa spel och falsarium

  fast det är habitat för innerstockholm framför allt

 2. Nadine

  Oj,, Magdalena graafs son Lancelot alltså ? Var väl inte så längesen han låg i barn vagnen tihi 😁😂eller så är bara jag äldre än jag tror,,,,förresten läste jag nyss att det var slut mellan er ? Eller var de bara rykten ? Hoppas du ej blev ledsen,,,😯🤐

 3. KARL- INGE

  Det kan ju bara finnas en anledning till att HAPPY PANCAKE väljer att ta in PAULINA D

  och det är väl att hon ska bredda och ta med sig några tusen hit men det finns väl ingen eller bara ett fåtal som passar ihop med ett gäng bortskämda snorungar av bloggarna

  möjligtvis några äldre damer från Stureplan som jagar lammkött

 4. CRAZY8000

  hehehe… Rätt mycket självförvållat 😉

  (tjejer brukar dra igång det sinsemellan med att värdera andra tjejer hur de ser ut ska se ut skvaller och vad som bla bla bla, männen brukar inte bry sig eller ser inte det som nojas om)

 5. Diferente

  Läser sällan och kommenterar ännu mer sällan här, vet inte om det är lönt. Känns konstigt att en smutstatuerad 20-nånting åring ska försöka ”höja” HP. Men kan bara reflektera att man lär sig en del om människor på dejtingsidor, hur folk är och hur lika och platta en del är, hur lika erfarenheter många har, men inte alla som tur är, även om bulken erfarenheter tycks vara ungefär desamma. Det finns tydligen en stereotyp bild av att folk här är desperat ute efter 6 och inte vill bli ”seriösa”, vilket detta blogginlägg ger uttryck för. Jag är dock ett par ljusår från detta. Kan inte tänka mig 6 med någon annan än min hustru, som jag alltså ytterst söker, gärna en flickvän, men då kan man inte göra vad som helst, som man kan med en hustru. Jag är nog annorlunda med dessa värderingar i detta samhälle, därav min nick här (fast den svenska lokutionen var upptagen, engelska med, så jag fick ta den italienska).

  En tjej skrev i sin pres att hon inte sökte någon som var inloggad på HP ofta för då var han ”desperat” och hon ville inte ha någon sådan. Öh? Många frågetecken kring den damens inre liv och föreställningar. För hur är det, om man söker efter någon och faktiskt vill träffa någon, och söker genom att varje vecka titta in på HP, och är angelägen om att helt enkelt faktiskt finna någon, är man då desperat? Om så, är det något fel i det? Eller vad lägger ni in i dessa uttryck? En tjej förklarade ”desperation” med att någon ville ha ”vem som helst”. Well, vad säg då om att vara ”desperat efter att finna den enda rätta”. Funkar det? Är det en legitim desperation? Hade jag velat ha vem som helst hade jag det redan, men den rätta vill inte dyka upp, efter 1,5 år på HP och andra sidor. Konstigt.

  • Nadine

   Det verkar som alla på HP tycker man är desperat om man gillar någon efter en date,,,,det är big No No här,,,du kan läsa den andra tråden med 150 inläggdär vissa skriver att killen är creepy o obehaglig för att han ‘tar ner’ profilen efter att ha blivit intresserad av tjejen efter en date,,,usch o fy vilket psykfall ungefär,,,,👹då fattar du nivån,,,,bättre att söka på OK Cupid eller irl via sina intressen !!! Att bli kär är jätte fult o obehagligt efter en date,,,helst ska man gå på flera ,,,även fast man inte känner att man vill för man har redan funnit den man vill fortsätta träffa !!! Sånt händer ! Man får bara ha kompis känslor även fast man bubblar o brinner av lycka av att träffa just denna
   Killen, när det känns rätt,,,,känslor får bara släppas ut efter en särskilt tidtabell,,,let’s see,,,,3 dates då får man kanske visa lite grann men gud nåde om man känner wow på första daten,,,då har man en diagnos,,,folk calculerar i absurdum o har tusen krav,,,det är inga känslor !!! spela ointresserad för att inte upplevas som desperat,,,Jag avundas mamma o Pappas tid,,,Dom trodde på kärleken o fick va sig själv,,, känslor behövdes Inte hållas inne o togs emot med glädje o enthusiasm åt båda hållen,,, ! Ingen skrämdes av att bli extra utvald där o då !!

  • Diferente

   Precis, glömde lägga till att det kanske är därför som folk ”spelar spel” här, och spelar ”svåra” och ”ointresserade”, vilket gör andra minst sagt less. En del tjejer skriver redan i sina pres att de är ”inte desperata” och ”inte egentligen intresserade” av något, ”inte har bråttom”, utan ”har tid”. varför hålla på så. Mycket kunde vi tala om detta, men som jag skrev i höstas att nästan oavsett vad blogginlägget handlar om så hamnar kommentarerna i stor utsträckning om samma beteenden som folken uppvisar, på HP som annorstädes. Dessa rader lär inte ändra på det, men HP får fortsätta med sin vett o etikett skola i fråga om dejting. Och dessa inlägg, om nu nån läser dem, är bra för då ventileras folks vanföreställningar om hur det ska vara. Nån kanske tycker att man ”måste” vara på ett visst skruvat sätt men kanske läser sig till att föremålen för ens intresse kanske vanligen tycker om en annan approach.

  • Peter

   Karlinge var helt rätt på det i ett inlägg, anpassa dig inte. Till slut har du bara förlorat dig själv. Sök henne som accepterar dig som du är. Tjejmaffian sablade ner honom.

   Här sitter tre killar inloggade för varje tjej. Killar ska anpassa sig efter dem är inställningen rent generellt. När han väl försöker det är han i stället en ynklig mask.

   Jag stoppar ner tjejer som visar fel attityd i soppåsen. Inget att ha helt enkelt.

  • ViraStina

   Ojoj, vilken öm tå det där var då! 😀

   Att säga att man själv absolut inte kan bli intresserad av en kille vid första dejten, innan man känner honom, det var rena sprängstoffet! Det fick Nadine att gå i taket! Det är nästan så att det råder en PLIKT att omedelbart ta ner allt vad dejtingprofiler heter, så fort man vågar sig iväg på en kaffe med en främling. För annars var man… ja, en rätt så dålig människa.

   Och det var uppenbarligen väldigt kämpigt att jag tyckte att det var ett creepy beteende när någon utser mig till sitt livs kärlek efter en dejt, minsann.

   Men att jag själv fick höra hur tråkig jag var, att jag ljuger eftersom man inte kan ha en relation på det vis jag har och att jag behöver psykhjälp – det var däremot fullständigt inom Nadines ramar.

   Tjoflöjt.

 6. Nadine

  Du är verkligen en drama queen vira stina,,,det enda jag sa (fortfarande ) var att det Kan vara att man klickar bra o känner starkt för varann på en enda date,,,men så klart fick du det till att jag menar att precis alla måste bli kära på första daten,,, annars är det illa, ungefär. för nyanser är inte din starka sida,,,det var helt okay att påstå att killen är obehaglig o creepy för att han råkar ta mer profilen dagen efter en date. Utan undantag,,,för hos dig kan killar inte vara olika ! Han måste helt enkelt vara en oseriös o obehaglig kille som stänger ner profilen efter en date,,,och då dumpas han av vira stina direkt,,,ska du ta det ett varv igen ?? vi har fattat nu

  • ViraStina

   Näpp. Jag betonade oerhört tydligt att JAG tycker det känns creepy. Att jag får dåliga vibbar. Att de enda gångerna som jag har råkat ut för sånt, har det handlat om killar som enbart vill ha ONS.

   Det framgick också väldigt tydligt från dig att det fick jag inte tycka. Då är jag dömande. Men det går däremot utmärkt att tycka att jag är tråkig, att jag inte kan hålla ihop relationer, att jag ljuger och att jag behöver psykisk hjälp.

   Det är uppenbarligen INTE dömande enligt dig. Och det är därför det är så svårt att diskutera med dig. Du godkänner dömande påhopp och nedlåtande omdömen från en viss person. Men du godkänner inte att jag berättar hur jag själv ser på dejting och på att lära känna folk. Det tar du som ett anklagande mot dig.

  • Nadine

   Folk har kallat mig troll o otyg,,,ungefär. Eller att jag är Karl Inges andra alias,,,,Inte en människa mer än karl inge skrev att det var dumt sagt, eller att Jag är en reko tjej,,,du däremot får jämt höra hur bra du är,,,jag är den enda tjejen här som inte hyllar dig,,,ingen skulle försvara mig på det sättet här mer än honom. Själv har du flera som försvara dig,,,jag vet ju att det är bara jag o Han som hackas på här,,,,alla andra får skriva hur mkt s*it o starka fördömsnden som helst,,,,ta bara den nya killen som skrev om att det kryllar av kanin kokerskor på date sidor,,,( i den andra tråden om känsliga killar, ) Att tjejer är bortskämda,,,han kommer nog ingen kalla dum i huvudet men med mig är det fritt fram,,,Elle kan oxå vara hård i tonen men hon ska man heller inte säga emot ( särskilt om man är tjej, bara jag som tjej som vågar säga att jag inte tycker exakt som andra tjejer här,,, ) tycks vara big No No att kritisera tjej gänget,,jag kan säga saker oavset kön,,,,är opartisk. Och jag sa till karl inge när en tjej skrev något hon inte gillade att han skrev utan att fördöma honom. Då sa jag att han skulle lyssna på henne för hon fördömde inte men höll inte med,,,!!! Så var inte så orolig för att karl inge inte får tillräckligt med pisk,,, för det verkar du vara. Alla är inte lika blod törstiga ,,,

 7. Nadine

  Så nu kommer du med falska person angrepp oxå ??? Naken bilder ??? 😂😂😂 sorry men Jag är mest på ok Cupid. Och andra utländska sajter de senaste åren,,,finns säkert andra franska tjejer har dock aldrig nämnt att jag är halv fransk på date sidor,,, så mig skrämmer du inte med sådana anklagelser. Är uppenbart att du bara är ett troll som dyker upp för att få avreagera dig,,,Att jag skulle vara karl inge är så dumt så det kommenterar jag inte ens,,,det är nog mer troligt att ‘Jag’ o miss z är samma,,,,herregud vilka sorgliga figurer det finns !! Sök hjälp !

 8. Diferente

  Jag noterar till min stora förvåning att mitt inlägg från den ca 15/2 har raderats(*), och Romantisk-Tjejs svar likaså. HP tycker tydligen att det är av stort allmänt intresse och höjer HP-bloggen med denna låga gyttjebrottning som Nadine, Virastina och K-Inge ägnar sig åt långt ifrån vad blogginlägget handlar om och vare sig raderar dessa inlägg eller avslutar vidare kommentarer. Om dessa låga irrelevanta inlägg får stå kvar så varför radera våra, som hade lite substans? Då är det samma låga nivå här som på en viss annan konkurrerande dejtingsida där medlemmarna öppet hånas av dem som står bakom dejtingsidan.

  *Min kommentar började så här: Töser, kan ni lägga ner nu. Blogginlägget handlar om att kalla sig svår och spelar tuff, och även om er tvist här på sätt och vis kanske motsvarar detta var det väl ändå inte syftet. …

  Romantisk-tjej svarade: Jag tycker det var bra att du vågade gå emellan. Har varit riktigt spydigt här på sistone och många verkar inte förstå att de själva har del i det som sker. “Don’t feed the troll” brukar man ju säga. Kan vara tänkvärt här. Om ni inte gillar personen varför måste ni då prompt svara?

  HP får gärna förklara sig här tack:


Kommentera