Kreativitet och styling i Jakten på Kärlek!

Medan sommaren blommar ut så blir våra tjejer i Jakten på Kärlek allt mer kreativa i sitt dejtande! Eftersom vi inspireras av dem så har vi valt att samla alla deras dejtingidéer på en lista – En lista som vi kommer dela med oss utav på onsdag. Till dess; Såhär har det gått i veckan för tjejerna i Jakten på Kärlek!

I veckan har Kreativa-Kaisa (eller snarare übermodiga Kaisa) varit i farten igen. Kaisa trotsar alla dejtinglagar och tog med sin dejt till Gekås Ullared. Lyckat? Ja, om KaisaLaisa själv får ge svaret!

kaisa date gekås ullared

Tjejerna i Göteborg har varit iväg och fått proffshjälp med att styla sig inför sina dejter. Mia bjöd på den härligaste känslan efter hennes styling hos Anna på Infinum i Göteborg!

Mia infinum date

”Gårdagens dejt var jättebra! Så bra att jag struntade i att ta kort och kolla på klockan och såna där värdsliga saker. Först blev jag stylad av @annainfinum, på @infinumskonhet, så jag kände mig väldigt fin. Hade väldigt trasiga skor… min kollega påpekade att ”de där kan du ju inte ha på dejten” så jag köpte faktiskt nya.. sedan träffade jag min dejt bakom Storan, där vi satt i solen på en filt och drack öl och åt korv. Det kändes bra på en gång, och det blev nog… fem timmar som vi hängde. Jag hade jättekul och kan även avslöja att det faktiskt pirrade lite i magen: ) kunde inte sluta le för mig själv på vagnen hem. Hihi! Blir fler dejter om flickan själv får välja ;)”

…och även Kicki917 verkar ha nyttjat stajlingen väl.

kicki styling date

”Blev tjusigt stylad i håret av den talangfulla frisören Anna på salongen Infinum. Tack @annainfinum @infinumskonhet och @happypancake. Nu vet jag hur en plattång skall dras! Hade sedan en härlig kväll med rödvin, djupa samtal och många skratt i underbart sällskap. En lyckad kväll! ”

Mer om tjejernas styling och hur du får till det perfekta dating-håret får du veta på fredag!

LaLinda må vara en av våra mest sprudlande deltagare i Jakten på Kärlek, men just nu har hon det lite trögt på dejtingfronten. Linda gjorde ett litet video-inlägg om hur det är att dejta i offentligheten, se det här och skicka henne lite pepp!

Vi jobbar ständigt på att utmana tjejerna i Jakten på Kärlek!

Hur tycker du vi ska utmana dem härnäst?

jakten down

dating


Det finns 1 reaktion.

Lämna kommentar

Kommentera