Kärleken är blind

Vad händer då två personer som aldrig sett varandra får chansen att lära känna varandra under två timmar i totalt mörker? Kommer det att leda till äkta känslor? Var med i vårt unika experiment! 

I ett samarbete med Osynlig utställning ger vi nu två medlemmar chansen att vinna en äkta blinddate! Ni kommer att ta er igenom ett spännande äventyr tillsammans i totalt mörker. Ni kommer att få använda era övriga sinnen – doft, känsel, hörsel och smak. Självklart har ni en rutinerad guide med.

Slår det kanske gnistor direkt och leder det kanske till äkta känslor? Vi kommer att matcha ihop ett par som får testa upplevelsen helt gratis. Vi garanterar en oförglömlig upplevelse!

Allt du behöver göra är att skicka ett mejl till love@happypancake.com så är du med och tävlar. Skriv en kort beskrivning om dig själv, dina intressen och vad du söker hos en partner. Motivera varför just du borde vinna, samt skriv ditt användarnamn på HappyPancake. Märk mejlet med Blind date.

Dejten är på fredag den 15 september kl 18.00
Tullvaktsvägen 2 på Gärdet.

Observera att press kommer att bjudas in.

dating


Det finns 2 reaktioner.

Lämna kommentar
  1. Patrick

    I filmen ”About Time” är de i ett sådant café, typ. Där är det helt mörkt och man träffar folk, påminner lite om detta. Verkar vara en oerhört charmig och kul grej. Hade varit kul att se ett sådant experiment i större utsträckning. Många bor ju långt från Stockholm tyvärr.


Kommentera