istock_528421506.16ada101003.w768-660×426

Jag vill ha dig när du inte vill ha mig

Att få något som man kämpat för länge är en boost för självförtroendet. För vissa blir själva jakten viktigare än belöningen. 

För drygt ett år sedan träffade jag en kille som vi kan kalla för Daniel. Det utvecklades till en relation som jag inte gillade som gick ut på att vi bara hördes på helgkvällar och sov med varandra. Eftersom jag inte var ute eter en kk utan ett seriöst förhållande så försökte jag styra över våra dejter till att bli lite mer… romantiska. Till sist lyckades jag få honom att spendera lördagen tillsammans med mig. Jag visste att han hade vuxit upp med hästar så jag föreslog att vi skulle ta en långpromenad, fika och sen hälsa på hästarna i ett stall i närheten. Under denna dag gnällde han konstant. Han var trött och bakfull, det var för kallt och han hade fel skor för att vara i ett stall. Sedan ställde han in vår nästa dejt i sista sekunden för att istället festa med sina kompisar. Detta var droppen som fick mig att tappa intresset. Vår relation rann ut i sanden och han verkade inte bry sig speciellt mycket om det.

Ett par månader senare träffades vi på en fest hos gemensamma vänner. Jag hade då gått dit med en annan dejt och var av förståeliga skäl ganska sval mot Daniel. Men han blev desto mer intresserad och kände väl av en konkurrenssituation. Han skickade ett sms till mig senare och skrev ”jag förstår inte vad du vill med mig?”. Efter detta började han höra av sig igen och jag gick med på att träffa honom. Då var han extremt berusad och körde världens historia om att han inte kunde visa känslor men att han tyckte om mig och att han aldrig fått någon kärlek hemifrån.

Jag var rak mot honom och sa att jag ville träffa honom men att jag inte ville ses klockan 03 på lördagsmorgonen igen. Han lovade att detta skulle ske och att han skulle bjuda ut mig på middag. Men det kom aldrig något förslag från hans sida om att ses på en riktig träff, istället fortsatte det bara att komma sms i stil med ”vad gör du?” eller ”vaken?” någon kväll då och då. Jag slutade att svara på detta. 

För ett tag sedan stötte vi ihop igen av en slum. Då började han höra av sig igen och nu med en anklagande ton som att jag hade dumpat honom. Han verkade ha glömt bort att jag fanns där och bara väntade på honom men att han inte ville umgås med mig då.

Min känsla är att han endast ville träffa mig när han kände att jag inte längre var intresserad och att det skapade en spänning för honom. Men när ”flickvänsmaterialet” stod där mitt framför ögonen på honom så tappade han intresset. Ju mer nonchalant jag var mot honom ju mer ”på” blev han. Och när jag smälte och släppte garden så backade han igen. 

Jag inser ju att detta är en man som det aldrig kommer att bli något seriöst med – men det är ändå intressant hur våra jaktinstinkter fungerar. Jag är troligen likadan i vissa lägen och jag är säker på att flera av er läsare fungerar likadant.

En person som är besatt av jakten men inte av själva relationen kommer aldrig att bli nöjd. De är ofta de som kan få flest killar eller tjejer på fall som är de eviga singlarna. Eftersom de kan få nästan vem som helst så blir de också lätt uttråkade. Tillåt inte dig själv att bli ännu en person på troféhyllan för dessa bekräftelsesökande personer. 

dating


Det finns 39 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. MrJay

  Hej,

  Riktigt intressant inlägg, det är tyvärr riktigt hög igenkänningsfaktor. Jag tröttnar, inte särskilt fort. Men, likt förbannat så gör jag det i slutändan. SÅ, min fråga är. Hur bryter jag trenden, jag är ju fullt medveten om mitt beteende, men kan verkligen inte bryta den.

  Snälla, döm mig inte.

 2. Peter

  Detta var intressant. Stämmer precis med vad jag skrev för fem minuter sedan i förra tråden. Tjejerna nöjer sig med någon att ligga med, men de har aldrig lärt sig konsten att skaffa pojkvän.

 3. Nadine

  Mkt igenkänning ! Träffat många killar som drar när det blir seriöst,,,,och ja, det är nästan alltid killar som inte fått kärlek hemma ! Just dom vill ha lösa tyglar fast dom påstår förstås att dom letar efter den ‘rätta’,,,, det är säkert att dom alltid kommer hitta NGT fel på tjejen för det finns inga allt igenom perfekta tjejer ! Men i deras värld ska en tjej vara felfri ! Ingen kan leva upp till deras ideal,,,Och så står dom där ensamma,,,varje gång,,,dom killar som säger att tjejer är tjocka , gamla,fula alltid håller på med smink o kläder( guu så dumt ),,,,men tro inte att dom raggar på en tjej som inte är kläd intresserad eller inte är intresserad av utssende,,,aldrig !!! Dom fattar inte att det inte var där felet låg,,,det ligger hos killen själv ! Men det är sååå lätt att tro att det handlade om att hon inte va rätt !!

 4. Nadine

  Jag träffade en kille ganska nyligen,,o han blev så där rädd plötsligt ! Liksom att allt var För bra,,, för tight,,,,så han slutade oxå höra av sig !!! 📱Men så träffade jag honom på stan med en killkompis ( Av en slump ) o då började han höra av sig !!📲 Han ville ses igen,,o trodde min kompis var min date,,,,även han fick det till att jag ‘bröt’fast det var han som inte ville höra av sig då,,, fascinerande vad folk kan lägga sina egna fel hos andra !!! Dom vill att hon ska vara kvar när dom behöver tjejen igen ! Det funkar inte !,😥😑

 5. Fenrisulven

  > De är ofta de som kan få flest killar eller tjejer på fall som är de eviga singlarna.

  Nej. De kommer antingen ändra sig eller träffa någon som håller ut och som tror de kan ändra personen.

  De eviga singlarna är de som bäst kan hoppas få något av följande två svar:
  Hoppasan, jag skulle ju swipea vänster.
  Klicka här för att se mig naken: fck.me/asdasd

 6. CRAZY8000

  Har märkt det är lite för vanligt och att de som faller för det gör om samma gång på gång utan att vilja lära sig mönsterna som är väldigt synliga väldigt tidigt, även märkt att det har ett samband med personens utvecklingsnivå med hur osäkra de brukar vara som individer när man attraheras av de sakerna som slutar på samma vis varje gång.

  Frågan är hur många ut av dessa fallen som egentligen handlar om att den som flyr egentligen märkte otrevliga egenskaper hos den andre eller att det saknas vissa saker som personen ser ut att ha men det är bara en social fasad.

  Kan inte sticka under stolen att jag själv har träffat en hel del ut av båda sorterna ifrån HP och har fått se till att det inte blir mer.

 7. KARL- INGE

  Trams Det är bara svaga och veliga egoister som beter sig så !!
  Om man vet vem man är och vad man söker,, så inträffar inte det här fenomenet utan då satsar man fullt ut på den man har för tillfället som det klickar med ,, ok funkar inte det så då är det inte mer med det !!
  det är bara att säga Tyvärr men det blir inte du och jag efter moget övervägande,,
  sen tittar man inte bakåt en endaste gång svart eller vitt punkt.
  Däremot om man träffar man rätt ja då leder det hela vägen till altaret

 8. Hasse

  Människan är en handelsvara, mer nu än någonsin. En del vågar inte vara ärliga utan säger vad som fungerar i den uppkomna situationen, därav kan man tycka att en del är rena psykfallen.

 9. Nadine

  Jag går all in o är inte ‘rädd’ för om det tar slut senare,,,är han juste o har samma intressen som mig (o känslor finns )fattar jag inte varför det ska letas fel !!! Sånt gör bara osäkra killar som är livrädda för att bli lämnade ! Jag är inte rädd för att bli kär ( älskar det ! ) jag är mer ‘go for it’,,,,men av någon anledning är det mest fuckboys som är go for it typen !!! Och dom hittar fel efter några månader eller tidigt ! Dom andra typerna är sega o veliga o får inte tummen ur,,,hittar sällan killar som är seriöst intresserade,,,,som vill ha en framtid osv,,,som inte letar fel ! killar är liv rädda för förhållande särskilt dom under 35 ! Vill inte ha äldre dom har ofta barn eller vill ha barn nu Jag vill åka äventyr först i några år ( är äventyrlig av mig: är en hyfsad mountaineer bla )innan jag bildar familj ! O Jag vill ändå inte ha barn med någon som lämnar efter ett halvt år ! Sen är jag inte intresserad av traditions bundna män som inte kan ta att en tjej är våghalsig,,,,jätte många killar blir ‘avundsjuk’ på det jag gjort eller det jag kan ! Vad det för fel på killar ,,,😵😖

  • Nadine

   Skriver detta en gång till. Vet inte varför det tog bort eller inte blev godkänt av moderator

   Jag går all in o är inte ‘rädd’ för om det tar slut senare,,,är han juste o har samma intressen som mig (o känslor finns )fattar jag inte varför det ska letas fel !!! Sånt gör bara osäkra killar som är livrädda för att bli lämnade ! Jag är inte rädd för att bli kär ( älskar det ! ) jag är mer ‘go for it’,,,,men av någon anledning är det mest f*ckboys som är go for it typen !!! Och dom hittar fel efter några månader eller tidigt ! Dom andra typerna är sega o veliga o får inte tummen ur,,,hittar sällan killar som är seriöst intresserade,,,,som vill ha en framtid osv,,,som inte letar fel ! killar är liv rädda för förhållande särskilt dom under 35 ! Vill inte ha äldre dom har ofta barn eller vill ha barn nu Jag vill åka äventyr först i några år ( är äventyrlig av mig: är en hyfsad mountaineer bla )innan jag bildar familj ! O Jag vill ändå inte ha barn med någon som lämnar efter ett halvt år ! Sen är jag inte intresserad av traditions bundna män som inte kan ta att en tjej är våghalsig,,,,jätte många killar blir ‘avundsjuk’ på det jag gjort eller det jag kan ! Vad det för fel på killar ,,,😵😖

 10. KARL- INGE

  HASSE

  vi vet att du tycker att kvinnor är handelsvaror , Det måste ju inners inne vara för j t att betala för ett par timmar och veta att det enda hon bryr sig om är att du betalar med pengar och självkänsla,

  Du kallar det ärligt jag kallar det att utnyttja och förnedra varandra.

  • Hasse

   KI: Snälla utveckla ditt sinne, Komvux eller vad som helst i höst, eller kanske en sommarkurs? Varför inte i svenska språket. Ja, kanske en kurs i läsförståelse. Jag betalar.

  • Hasse

   Tack George. Det kan bli dyrt. Crowdfunding kanske behövs? Han har väl knappt 9-årig grundskola. 🙂

 11. KARL- INGE

  HASSE

  Anser du att du har utvecklat ditt sinne med dom värderingarna som du sitter inne med

  så är det nog dags att gå om högstadiet för din del sen kanske man kan hoppas på att du blir vuxen tids nog .

  Angående att prata och skriva svenska språket så kan jag upplysa dig om din gamla skåning

  att det heter inte chiekks det heter Kex det heter skottkärra inte rullebär det heter inte flaben det kind och ansikte fundera på den PS såg att du önskade lite intellektuell vänskap i form av GEORG OCH PETER GRATTIS

  • Hasse

   KI: Du vet inte ens vad dialekt är. Nä, det är inte en telefonmodell av Telia. Gå nu ut i ladan med dig. Puss.

  • KARL- INGE

   Ja inte är skånska en dialekt i alla fall men george och du pratar ju samma språkliga nivå

   Skrattar GEORGE o HASSE Snacka inte om toffelhjältar när ni är så skitnödiga så ni varken vågar eller kan träffa en kvinna utan att betala så ni vet att ni inte blir bedömda och konkurrerar med andra män HAHAHAAAAH tänk om en kvinna skulle bli missnöjd med er oj oj vad ni skulle må dåligt era fjantar så ni räcker inte till på marknaden då får ni köpa varan

  • george

   Karl Inge

   Du är en toffelhjälte som låter kvinnor göra jobbet. Det ingen prestige i att gå på ställen där det finns desperata medelålders kvinnor. Du är en liten lönnfet gubbe med begynnande flint. En tvättäkta LOOSER…

 12. John G

  En sak jag är nyfiken på.

  För mig är det ganska uppenbart att ”Daniel” är en egoistisk strulpelle som hela tiden gör och säger det som är bäst för honom själv. Utan att egentligen bry sig om hur det drabbar andra människor.

  Men, i Cecilias berättelse nämns en kille till. Som hon var på dejt med några månader senare när hon träffade Daniel för andra gången.

  Vad hände med honom?

  För jag menar, eftersom Cecilia hade tiden och intresset av att återuppta kontaken med Daniel så föreställer jag mig att det blev EN dejt med den andra killen? Innan han blev avfärdad och inte längre var intressant?

  Vilket enligt mig bara kan betyda att han var en de trevliga, empatiska, tillmötesgående, BRA killarna vars öde det är att försvinna ut i periferin till förmån för den egoistiska, hänsynslösa, strulpellen som naturligtvis får en chans till, en chans till.

  Så ja du Cecilia, inte bara hade du ”pojkvänsmaterialet” stående mitt framför ögonen på dig, du var till och med på dejt med honom.

  Men självklart, precis som i princip alla andra tjejer, så valde du bort honom till förmån för den egoistiska, hänsynslösa, strulpellen som bara är intresserad av vad han själv behöver och vill.

  Och du har faktiskt fel angående den ständiga singeln också.

  Därför att även strulpellar upplever relationer emellanåt. Det är kanske inte världens längsta, stabilaste förhållanden. Men, de får ju i alla fall chansen, igen, och igen, och igen. Vilket gör att de är upprepade singlar.

  Att vara den bra killen däremot?
  Ja, DET blir jäv—t ensamt i längden skall jag tala om. För då ÄR man på riktigt den eviga singeln. Som inte ens får gå och dejt och ligga.

  • Nadine

   Du vet väl inte hur det gick med den andra killen ? Det står ju inte i texten utan du vara antar att Cecilia dumpade honom ? Hur vet du det ?? Är väl inte konstigt hon går på en annan date när Daniel var så ointresserad,,,det skulle jag också gjort. Men du vet väl inte om den andra daten dumpade eller bara inte var intresserad heller ? Tänk om båda inte blev intresserade ?Faktiskt vanligt att killar inte är intresserad av NGT seriöst ! Vanligare än motsatsen ! Så ha inga för domar!

  • Fenrisulven

   Det står faktiskt inte att hon dumpade kille #2, utan det står bara att hon fortsatte vara intresserad av Daniel och smsade och träffade honom. Det står inte heller hur länge detta utspelade sig, men det är rimligt att antaga att det var ett ganska kort intervall eftersom ”ett par månader senare” används tidigare för att skilja av när hon dumpade honom första gången.

   Så i bästa fall så låter det som om hon dumpade sin date för Daniel, i värsta fall så låter som om hon fortfarande trånade över Daniel och kille #2 bara var där för att hon inte skulle var singel, så att hon inte hade några som helst moraliska problem med att prata och smsa med sitt ex och potentiellt vänstra/dumpa kille #2 om Daniel bara blev liiite mer pojkvänsmaterial.

   Kille #2 benämns även som ”dejt” och inte ”pojkvän”, men vi vet att det är romatik eftersom hon är ”svalt” intresserad av Daniel. Personligen hade jag inte tagit med en dejt på fest eller träffat vänner för den delen. Anyways, en big turnoff på en dejt är när partnern pratar med sitt ex som fortfarande är intresserad. En annan big turnoff är om partnern smsar med samma ex på kvällen.

   Undrar varför det tog slut mellan Cecilia och kille #2…

  • Love

   John G, intressanta synpunkter! Jag har skrivit om dilemmat med relationer som gått i stöpet för att tjejen inte fått sin vilja fram. Det har handlat om så banala saker som att jag glömt Alla hjärtans dag eller namnsdagar, som för mig är allt igenom kommersiella eller intetsägande dagar. Då har jag fått flera tjejer här i bloggen emot mig som ansåg att jag måste tillmötesgå tjejens önskningar och skärpa mig att minnas de dagarna, om det är viktigt för Tjejen och att det är Nödvändigt för att få en relation att fungera. När jag förklarade det orimliga med att det tar slut för att tjejen inte får sina presenter eller får uppmärksamhet I tid o otid (eller om jag vägrar vara deras hantverkare) fick jag bara höra att jag måste göra det hon vill om relationen ska hålla. Att jag är ärlig, trogen och visar respekt räcker sällan. Jag anser de flesta tjejer är extremt bortskämda. De vill ha en pappa eller väldigt konservativ partner hellre än en jämlik relation. Det är t ex ett måste att uppvakta med komplimanger och presenter men själva är de dåliga på uppvaktning. Det är killens ”jobb”. Samma sak med hantverkeriet. Det vi vi som ska reparera, fixa och bygga. Det är vi som ska byta däck på bilen, vi som ska göra grovgörat. Har hon inte bil ska jag skjutsa och hämta när hon frågar. (Bussen eller tåget kan väl ingen prinsessa förnedra sig till..) Det är inte läge för killen att vara trött och vila istället. Om jag inte städar eller tvättar exakt som hon klagar hon. Hon har också rätt att klaga på killens klädsel, själv har jag inte mandat att säga: ”den där kjolen var nog lite för tight” eller ”Den toppen klär inte dig.” Eller: ”jag tycker inte det där plagget passar på tillställningen vi ska gå på.” Försök själv så får du se…Det räcker att ha fel ansiktsuttryck så är den dagen förstörd…och ofta även relationen i sig. Så petiga är tjejer! Att få vara sig själv kan man glömma. Helst ska killen vara en lilla Fridolf!

  • Klaz

   Oj Love, det låter ju jättejobbigt det här med tjejer.

   Skaffade du en hund istället då när det blev så svårt? Ett tips är annars att köpa en sån där Begonia och ha på fönsterbrädan, dem är rätt lättskötta.

  • Love

   Jag har haft hund när jag var i ett förhållande, om du blir klokare av det. Men det var mest jag som gick ut med den, prinsessor orkar inte lika ofta vet du…Jag skulle snarare säga att det är tjejen som behöver en hund istället för en man. Då kan hon lära den att springa till henne på befallning, klä den i de kläder hon tycker är fina, klippa den som hon vill och ta med den på alla tjej middagar och tjej fikan på stan. Hunden hos en tjej är förmodligen lyckligare än en man. Då är det Villkorslös kärlek som gäller. Den slipper skjutsa, renovera, meka, köpa presenter, göra diverse tjänster, komma ihåg särskilda intetsägande dagar och ge ständiga komplimanger med mera med mera som villkor för att inte bli lämnad. Tjejen tog med sig hunden i separationen så den har jag inte sett mycket av sedan dess. Dottern har hon dock inte lyckats få enskild vårdnad om.. En är man lyckligast när han är singel! Håller med Hasse och Georg i den saken. Man slipper tjat, gnat och krav.

  • george

   Fick det intrycket också. Snälla bra killar får inget. Till och med Virastina erkände att hon bara hade ögon för populära killar. Sen hävdade hon att opopulära tjejer inte får uppmärksamhet vilket dom faktiskt får enligt henne själv. Det var en poppis kille som ville ha henne trotts att hon var opopulär. Så man kan säga att opopulära snälla killar alltid hamnar sist..

  • John G

   Nadine:

   Det är sant som du säger, jag har gjort en del antaganden i min text.
   Men samtidigt Är det inte fria fantasier. Jag har helt enkelt försökt fylla i en del mellanrum baserat på hur tjejer jag träffat genom åren har betett sig.

   Sedan Kan jag ha Helt fel. Och har jag det kommer jag be Cecilia om ursäkt.

   FenrisUlven:

   Bra komplettering.

   Love:

   För några år sedan träffade jag en tjej vars favoritprogram på tv var Bonde Söker Fru…
   Nu kan inte jag med ord beskriva vad jag tycker om det programmet? Det finns inte ord som är tillräckligt förminskande för att beskriva vilket lågvattenmärke jag tycker det är.

   Men, som bevis på att jag tyckte om tjejen i fråga skulle jag ju naturligtvis titta på BSF tillsammans med henne. Du vet, dela intressen och så vidare?

   Min favoritgenre är och har alltid varit Science Fiction.
   Någonting som tjejen verkligen inte tyckte om. Men när jag ville titta på SF fanns det inget motsvarande krav på henne. Hon behövde inte bevisa att hon tyckte om mig. Utan under den tiden kunde hon i stället internetta? Snacka med en kompis? Gå en promenad? Läsa en bok? Eller vad som helst utom att just sitta i soffan tillsammans med mig och dela intressen.

  • Love

   Just Bonde söker fru verkar vara populärt bland tjejer. Du JohnG kollade fast du inte står ut med programmet. Men då undrar jag hur du hanterar faktumet att du stör dig på det medan du tittar? Låtsas du att det är roligt? För det klarar inte jag…
   Jag tänker så här, är det inte bättre att hon ser det hon gillar själv medan du gör något du tycker om? Typ läsa den där boken du aldrig hinner läsa klart, träna eller utöva en hobby. På ett sätt förstår jag tjejen som ”internettade” när du kollade science fiction.
   Jag skulle själv inte sitta i soffan med någon som inte kan hålla uppmärksamheten på det som sägs, somnar eller kanske klagar på det jag tycker är spännande och intressant. Då vill jag hellre titta själv. Och jag ser inget problem i det alls. För mig är det viktiga att man delar några intressen (och kanske även några tv program eller serier) men man behöver inte göra allt tillsammans. Man behöver inte ens föredra samma saker alltid. Ibland är tid för dyrbart för att slänga bort två timmar på en snyftig Hallmark-film. Särskilt när man sett fram emot annat under dagen/kvällen. Ofta sitter man med en lång ”to do-list” med saker som aldrig hinns med. Då skapas irritation. Jag tror inte alls på att man ska förställa sig i en relation. Det viktiga är att man får tillåtelse att få vara sig själv. Få tillåtelse att stå för sina åsikter. Få tillåtelse att vila, vara trött. För då tycker hon om dig för den Du är och inte för att du är en klump lera som kan formas till hennes önskningar och behov. Nu tänker säkert någon att man ska kompromissa. Och det gör man oftast redan, särskilt om man är sambo. Det är oftast tjejen som bestämmer inredningen, vilka färger och möbler interiören ska ha. Killen får göra det ansträngande och tidskrävande (och dyra, inte minst) hantverkeriet. Jag har sett så många killar slita ut sig på sin fritid med detta…För att prinsessorna ska få sin vilja fram.

  • John G

   Love:

   Japp, du har helt rätt. Jag kollade Bonde Söker Fru trots att jag satt i princip hela programmen med sura uppstötningar… Typ :-/

   Men det är ju ändå så här att skall man nu försöka sig på att lära känna varandra så handlar det om att ge och ta. Tyvärr vad det dock så med den här tjejen att det var jag som gav hela tiden. Vilket också är orsaken till varför det inte blev långvarigt.

 13. KARL- INGE

  KLAZ

  jag håller med dig det är ett enda gnäll på dom här förkrympta männen ingen stake alls

  utan allt är tjejens fel vist finns det ett antal knasiga fruntimmer här på bloggen som är elaka och lika förkrympta som deras manliga motsvarighet

  men dem är knappast representativa för dom vanliga män o kvinnorna utanför bloggen

  Det är därför som det är så viktigt att andas frisk luft utanför bloggen så man vet att det är en samling knäppa kverulanter av båda könen eller tredje könet på den här bloggsidan ,,

  CHRISTIAN drog som en avlöning mens han hade lite kvar i skallen och kulorna.

  Det är skojigt att läsa och jiddra ibland men det är bara fullständiga vrak med ngt enstaka undantag det får man erkänna ,,

 14. KARL- INGE

  NADINE

  Ja det har varit så sista halvåret det blir soptomt när jag börjar jiddra

  Tro mig jag har inget mer alias det är bara en ursäkt som vissa personer slänger ur sig när det blir svettigt som i en ullstrumpa

  Jag känner inte att jag behöver ngr alias jag klarar mig fint ändå

  Jag skrattar väldigt gott när du hukar dig george och tittar över täckeskanten för att spana om du vågar säga ngt.

  Jag har sagt det förut och kan säga det igen ni grabbar lirar i lingonserien ta inte ton mot proffsen ,,

  grabbar ni får göra slag i sak och tömma en bägare eller två på AW I Malmö och sen gå hem o dra en tarsan om ni inte har fått lönebidrag så ni kan pröjsa lene ,,, ni är så ynkliga så ni kan säkert åka på samma biljett ,, rabatt för halta och lytta

 15. Diferente

  @Peter
  ”Tjejerna nöjer sig med någon att ligga med” – Öh? Hur menar du nu? Jag har varit här ett tag nu och alla tjejer är extremt ”seriösa” och vill absolut inte ha någon kroppskontakt, är min erfarenhet, de flesta som man mejlar går inte in på ens profil, svarar inte, läser inte ens mejlet. Att hitta en tjej som vill träffas för lite närhet och sånt utan nödvändigtvis helnaket är stört omöjligt här, ju, eller har jag missat något, för var hittar du dessa ”oseriösa” tjejer?

  – Fast för att återknyta till Cecilias test, det kanske därför är så vanligt med ickesvar från tjejer, för visar man intresse är man inte intressant, man måste snarare tränga sig före i kön nånstans och på så sätt påkalla en tjejs uppmärksamhet men sedan totalt nonchalera henne för att få upp intresset, är det så ni tjejer vill ha det? Man får ju läsa här både det ena och andra där en del tycker att man (män) ska uppvakta tjejer som i gengäld gärna visar sig vara ”svåra”, och att killar är rädda för aktiva tjejer. Vad är det för fel på världen. Jag har nog valt fel planet.

  @GEORGE
  Snälla bra killar får inget (eller mer sällan då). Det har varit flera kommentarer o diskussioner i andra trådar om det. Bara att konstatera att folk inte alltid är medvetna om de biologiska mekanismer som styr dem. Vi behöver inte dra det igen. Det blir ju lätt samma kommentarer oavsett vad blogginlägget handlar om. Say no more.

  @LOVE
  Att hunden hos en tjej förmodligen är lyckligare än en man visas av alla profilbilder som tjejer har där de gosar med ”sin älskling”/”partner”, påfallande ofta en ful pitt(!)bull, sällan något vackrare, inte ens en labrador eller något mera hundigt utan jämt dessa gristrynen. Var tog Lassie vägen? Jag ser en sådan på stan mer sällan en än gång per år, i övrigt drar snart varenda kotte runt på stan med dessa grisiga avelsresultat. Alltså, när man ser de många profilerna med av tjejer pussade och slickade hundar (som tjejerna givetvis sover med i sängen, och inget vad de gör där mer) så får begreppet hundliv en ny innebörd.

  Eftersom jag inte bor på HP och sällan följer bloggen så hänger jag inte med anklagelserna om att vissa alias tillhör samma person, men jag har observerat att två av kommentatorerna har samma ovanliga skrivstil med ofta flera konstiga kommatecken ,, mitt inne i en mening ,,, så här ,, ungefär, och flera utropstecken !!! också.

  Make war, not love: För övrigt förstår jag inte varför folk blir så snabbt så elaka på nätet. Antar att de flesta här vill hitta någon för nånting och varför då de som ändå sitter i samma båt ska bråka och komma med så mycket avancerade utlåtanden om behov av läkare, förstår inte att admin låter det bara fortsätta.

 16. Mats

  Här är ju igenkänningsfaktorn total, fast från killens sida. För många år sedan satt jag och provade lyckan på SprayDate och hade tag på en tjej. Vi satt och skrev i en månad till varandra och hon hade alltid något för sig som gjorde att vi inte kunde ses. Sedan träffade jag henne som blev min fru på en kurs. När jag som en hygglig gest skrev och berättade att nu blir det inte du och jag så kunde hon träffas. Direkt alltså. Hon fortsatte skriva ett rätt bra tag efter det mejlet.


Kommentera