Rebecka Daniel

Jag känner mig som en förälskad trettonåring igen

Månadens solskenshistoria visar att kärleken verkligen övervinner allt!

Daniel kontaktade Rebecka  den 13/8 2014 och hon svarade så här:

”Jag läste din presentation och den var väldigt bra! Vet inte om jag är rätt person bara, kanske framför allt eftersom du har barn. Jag är inte redo att slå mig till ro på det sättet. Min tanke är faktiskt att flytta någonstans varmare dessutom, vilket ju är lite svårare för någon som har barn i Sverige.”

Daniel berättade att han mycket väl skulle kunna flytta utomlands och skickade en länk på när han och hans dotter spelar och sjunger på Göteborgskalaset. De började skriva till varandra och beslutade att träffas redan två dagar senare. Sedan dess har de inte kunnat lämna varandras sida och är idag lika kära som när de först träffades. De bestämde sig tidigt för att de inte skulle ställa krav på varandra åt varken det ena eller det andra hållet, trots deras olika livssituationer. De skulle bara ta allt som det kom, och den taktiken verkar ha fungerat. Daniel skriver så här:

”Detta är verkligen en solskenshistoria. Vi pussas varje gång vi ses, kan inte sluta titta på varandra och jag känner mig som en förälskad trettonåring igen. Till alla er där ute som söker kärleken kan jag bara säga att hon eller han finns där, det vet jag!

dating


Det finns 1 reaktion.

Lämna kommentar

Kommentera