unnamed (1)

”Jag hade lagt upp en bild på mig i orienteringskläder”

Allt startade med att Daniel såg en bild på Sofie i orienteringskläder ♥

I september 2012 skrev Daniel till mig på Happy pancake. Vi skrev till varandra i 2 veckor innan vi gick på vår första dejt. Daniel föll för min blick och att jag lagt upp en bild på mig i orienteringskläder. Jag tyckte han verkade söt och trevlig. Jag föll för enkelheten i samtalen och hans intresse för människor och psykologi.

Första dejten flöt på i ett nafs. Något sen och med andan i halsen, efter att varit påväg att vurpa med cykeln dök Daniel upp till vår dejt. Vi sågs på eftermiddagen på ett café och tog en fika. Innan vi visst ordet av kom personalen fram och sa att det var stängning, vi hade missat att alla andra hade gått.

Idag är vi gifta, bor i radhus i en liten by och har en dotter på 8 mån. Länge leve kärleken!!

dating


Det finns 12 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Frunch

  Veckans solskenshistoria verkar alltid vara väldigt gamla historier, paren har träffats 2012 eller 2009 eller så…. varför inte en aktuell story med någon som träffades för en månad sen och klickade?

  • Cecilia Salamon

   Hej! En spontan tanke är att ett par som träffades för en månad sedan är så nya i sin relation att de inte riktigt är bekväma med att skriva om den så här offentligt. Många skriver till oss här på Happy pancake efter att de har nått en milstolpe i relationen och vill berätta om det. Kanske har de fått barn tillsamman eller förlovat sig. Det är väldigt roligt tycker vi!

 2. Anna

  Härligt! Hade vart kul att läsa om en solskenshistoria där tjejen var den som föll pladask och tog första kontakt. Eller händer det kanske inte?

  Jag tar åtminstone kontakt själv om någon intresserar mig – ibland får man svar ibland inte. Finner jag min egen solskenshistoria med någon jag tagit första steget med ska jag allt ta och skicka in den till hp å jämna ut statistiken lite.

  • John G

   Tack Anna 🙂

   Jag har nämnt samma tanke vid ett par tillfällen.

   För mig framstår det nämligen som att HP har en mall, som några spökskrivare sitter och rättar sig efter.

   1. Alltid en tjej som skickar in.
   2. Alltid killen som tagit första kontakten.
   3. Alltid killen som tar initiativet till första dejten.
   4. Alltid bröllop, barn, villa, Volvo, valp. Den ultimata lyckan helt enkelt.

   Alltså har jag också funderat så här, när skall vi få läsa att det finns lite jävar anamma hos en tjej också???

   Ser med spänning fram mot din solskenshistoria Anna 🙂

  • Martin

   Kan nog med tycka att det känns bara som att det är gamla historier som kommer upp. Även om man bara har träffats ett år så känner nog många att det ska bli ”vi”.
   Sen så kan jag nog med känna att det fortfarande lever kvar i föråldrade synsätt. Alltid killen som skriver och oftast tjejen som ”velar” innan de blir något osv.
   Varför är det aldrig en kille som skriver att han fick ett mail i inkorgen?

   Ja du.. De få mail jag fått från tjejer som tagit första kontakten har inte haft någon info alls på sin sida och slängt ut en random fråga eller om man tex har som lite ”krav” att man inte söker en person med barn från tidigare förhållande så är det just dessa som skriver… Suck.

   Nää Tjejer som faktiskt vill träffas på denna sida är det på tok för få av.

 3. Sussi

  Håller helt med vill också se en sån solskenshistoria 🙂 för visst tar tjejer första steget och visst borde det finnas lite killar med jävlaranamma i som inte blir skräckslagna av det ?

  Grattis till er som lyckats iaf 🙂

 4. Monica

  Trevligt att höra att det finns nån som lyckas hitta kärleken. Själv tycker jag det är svårt att ens hitta nån som är seriös. Upplever att män bara vill ha tillfälliga äventyr och orkar inte engagera sig i ett förhållande. …..

 5. Inga

  Skulle vara kul att höra om det är några äldre som träffats och blivit ett par eller om det är läge och lägga ner när man är +55.
  Från de män jag hittills haft kontakt med blir det 3-5 mail innan frågan om sex kommer upp och då kan jag känna att jag är visserligen äldre men så himla desperat är jag inte.
  Vill gärna maila om lite annat först och känna in personen. Skulle man träffas ute så antar jag att dessa män inte skulle fråga om sex direkt.
  Jag har skrivit till flera killar för att jag varit intresserad och vill pejla deras intresse för fortsatt kontakt men det tycks vara så att man som kvinna inte får verka angelägen.

 6. Ada

  Håller med dig Monica. Här verkar män mest vilja ha tillfälliga äventyr. Klart man inte kan veta från början om det ska bli något, men så tröttsamt med dessa första meddelanden som direkt visar att det gäller sex. Så finns också de som jag drar mig lite för att inleda kontakt med, nämligen de som direkt är så överdrivet seriösa. Ska det vara så svårt att börja skriva lite utan krav men med öppenhet, träffas och se vad det kan leda till.


Kommentera