Skärmavbild 2017-11-23 kl. 13.31.48

Ja, där är du ju

Tack för att ni finns.
Vore det inte för er så hade jag aldrig träffat han med stort H.

Jag surfade runt bland profilerna på HappyPancake, utan några speciellt höga förväntningar. Jag hade väl gått på några dejter som inte direkt ledde någonstans tidigare. Men så fick jag syn på Honom och att bara se på profilbilden räckte för att jag direkt skulle tänka att, ja, där är du ju.
Jag tog kontakt och vi pratade i några veckor innan vi till sist bestämde oss för att träffas. Det visade sig att han bodde där jag växt upp, vi hade gemensamma bekanta och många gemensamma intressen.

Han hämtade upp mig utanför min bostad och vi åkte och bowlade.
Där ”råkade” jag stöta på min bästis (hon skulle vara där den kvällen, så jag föreslog för honom att vi kunde bowla där) Jag menar, jag behövde lite stöd för jag var så nervös.
Efter den daten kände jag mig så trygg med honom och vi fortsatte att ses.Det gick inte länge förrän vi blev ett par och han flyttade in hos mig.
Det här var 2013 och idag bor vi och våra två katter i ett underbart hus som vi köpte 2015.
Till er som är på Happy Pancake – Ge inte upp och ge dejtandet en chans, det kan förändra ditt liv.

Hälsningar Angelica och Joakim

Vårt fina hus som vi köpte tillsammans 2015

dating


Det finns 32 reaktioner.

Lämna kommentar
  • Daniel

   Karl-Inge: Min poäng är att det är ”bara” plocka en man som om det vore en vara på affären. Ursäkta om jag låter fördomsfull och generaliserande men det vanliga upplägget är att kvinnor lägger ut något foto och ev text. Sedan visar mannen sitt intresse och kvinnan tittar då om han är i hennes smak. Om en man är tillräckligt snygg så försvinner kvinnans rädsla rätt fort. På senare tid har jag upptäckt hur kvinnor vill se mig på gatan innan de bestämmer sig. Den senaste som frågade ville ses mitt i natten i sällskap med sin väninna. Jag nekade eftersom det är tredje gången sedan jag flyttade hit i centrala Sundsvall. Jag gjorde det främst av princip och för att behålla o stärka min självkänsla. Jag är mer värd än nötkreatur som ska in i fållan. Jag ville hellre ha dejt på kaffe. Hon blev tyst och tappade intresset. Drog någon vals om sjukdom som aldrig tycks ta slut.

 1. KARL- INGE

  Jag hade nog blivit tveksam att fortsätta umgänget ,, om jag förstått att hon inte klarade att dejta utan stöd av väninnan ,,
  vilket lika gärna kunde varit syrran eller morsan,,
  hallå ! hur gammal var hon, dom hade pratat i tre veckor , Det är ju inte att var blyg eller osäker det är ju att vara utpräglad Folkskygg, inte särskilt attraktivt.

  Nej HP fram med bättre solskenshistorier.

  så jag håller i med Daniel tvärtom så krävs det ju självkänsla och självförtroende att dejta på ICA

  • Peter

   Grejen är att Karl Inge har en stor poäng. De flesta tjejerna här har problem. De normala träffar någon nästan omgående. Man ska vara först med kontakt där för att ha en chans. För killar är det lite annorlunda, eller mer rätt jävligt annorlunda.

  • Elle_

   Haha, javisst Peter, för det fullkomligen kryllar ju av trevliga män med OK kvinnosyn. I Sverige mördar män sina kvinnliga respektive/ex 13 ggr om året. Men verkligen stackars er män som bara har psykfall till kvinnor att skriva till…

 2. Kristina

  ngn kan råka bli sårad..där tror jag att du ändå sammanfattade många, och med dessa ovetandes med deras mentalitet, och med dess konsekvenser, jag har läst en del inlägg sedan en tid tillbaks, och jag drar mig till minnes ngn som berättade att vederbörande som då varit engagerad och hoppats en tid.. var tvungen att dra sig tillbaka från den ”här världen” för att självförtroendet hade blivit så tillplattat! Och jag instämmer oxå nu efter en tid.., Är rädd för att statusen beträffande de här sidorna inte kommer att förändras..

  • KARL- INGE

   KRISTINA lek med ord !! jag upplevde för 7 mån sen att nivån var rutten och jag sa mkt riktigt att jag var tvungen att dra mig tillbaka pga att jag fick bristande empati och blev aggressiv och jag upplevde mig som att jag fick en moralupplösning och sjönk ner på samma ruttna nivå som vissa män och 5 st kvinnor ägnade sig åt här på bloggen och deras ruttna retorik

   dom betedde sig som en flock hyenor och jag har hittills aldrig mött sämre och lägre nivå än vad dom visade upp .

   Jag vet att dom inte förstår eller kan känna eller uppleva att dom gör fel så därför hälsar jag på en gång i kvartalet det räcker bra att se samma människor samma prat samma jidder .

   jag antar att det är deras upplevelser av vänskap närmare än så kan dom inte komma det

   dessa dysfunktionella stackare

 3. clabbe

  Jaha, vad ska man svara på detta om man nu ”måste”,
  jag tycker iofs hp är väldigt bra då jag är väldigt (upprepning…) populär eller hur man nu beskriver det.
  Fast jag bryr mig inte o istället blir damerna lite ”irriterade” på mig, men jag har aldrig irriterat dom, bara kanske mer ignorerat, det måste man väl få göra?

 4. catwoman

  Tja, vad ska man säga… I vanliga fall brukar kommentarerna till de olika solskenshistorierna här vara fulla av män som klagar på att det alltid är historier där mannen tar första kontakten som berättas. När det nu kommer en historia där kvinnan tog första kontakten, då är det inte heller bra… Frågan är vad som skulle vara godkänt? Hur man än vänder sig har man ni-vet-vad därbak…

  • Tjej79

   Instämmer, det blir faktiskt lite komik av det 😂

   Antagligen för att hon visste vem hon ville ha! Att det kan vara lika självklart för en man när han träffar en kvinna? Ja, det säger vi inget om.

  • Elle_

   Catwoman: 😀
   Äsch, de letar fel. De vill bara spy galla, de sprängs inifrån av bitterhet annars. De tycker att det är så sjukt taskigt att de inte får hata kvinnor och välja och vraka bland dem samtidigt att de stickar sina offerkoftor på heltid.

  • Tjej79

   Fredrik det handlade om när solskenshistorier har skickats in. Så, har de flesta män härinne velat höra berättelser där kvinnan tagit intiativ och nu när det skedde en sådan story. Så, var det också fel. Inget riktat mot de som upplevt/upplever ensamhet.

  • ViraStina

   Fredrik:
   Ingen har raljerat över upplevd ensamhet, utan över dubbelmoralen i att vi kvinnor döms ut som ytliga, kräsna och bortskämda om vi inte dejtar varenda snubbe som ser sig själv som ”snäll”.

   Medan dessa ”snälla” män samtidigt anser sig ha rätt att håna kvinnor i stort för att de har mage att bli gamla och fula.

   Med den människosynen är det faktiskt inte helt obegripligt att man drabbas av ensamhet.

 5. Björn

  Jag vet inte hur pass sanna de här ”solskenshistorierna” som titt som tätt publiceras är. Jag har läst många, och de allra flesta har ett ganska klicheartat uttryckssätt som väl inte alls lirar ihop med mina egna erfarenheter av vare sig pannkakan eller andra sidor.

  Min egen erfarenhet är följande;

  Förvänta dig aldrig att någon svarar – oavsett vad du skriver!
  Att en kvinna är den som inleder en kontakt har jag aldrig varit med om. Snarare är det så att kvinnor fort konstaterar att ”du är inte vad jag söker” (hur de nu kan veta det innan de lärt känna mig) eller så svarar de inte alls. Och i det perspektivet är det väl inte så konstigt att man ser i princip samma profiler som är online år efter år

  • Tjej79

   Jag brukar alltid ge en förklaring om jag valde bort. Uppskattades av 1% resten blev dryga.

   Varför sitter du kvar då år efter år och konstaterar att det är samma profiler inloggade 😂 vad är vitsen med det? Det är rätt meningslöst.

  • KARL- INGE

   BJÖRN jag kan dementera direkt att kvinnor inte tar kontakt .

   Jag vet att ni tror att jag ljuger eller överdriver men SANNINGEN är detta som jag skriver nu

   jag har varit med ett par år nu och jag får i snitt 20- 25 besök om dagen 5-10 flirtar och jag har 8 foton och jag får nästan alltid gillande på minst 5-6 st av dom och jag får 6-7 gillande på min presentation/ dag samt 5-6st brev

   Nu är det inte konstant flöde utan toppar till helgerna och självklart så ökar antalet nya i perioder och därmed ökning av kontakter det går i skov helt enkelt , när det inte tillkommer många nya ansikten eller nygamla då kan det bli kärvt med kontakter . för det är redan klarlagt att jag inte är intresserad o många glömmer inte att dom blivit dissade så klart
   denna grupp som tar kontakt är allt ifrån 17-18 år yngre till några år äldre .

   förutom dom riktigt gamla som är fluktare o dyker upp vid midnatt inte trevligt.

   Jag tror att man måste förmedla äkta värme och en känsla av seriositet o Ärlighet och humor då tror jag att man kan uppväga en del av ett mindre attraktivt utseende .

  • KARL- INGE

   BJÖRN Vad är det som bekymrar dig och som du inte förstår ?

   Är dina funderingar , vad ger det hela konkret i slut änden ?

   Det beror ju på ett antal variabler exp seriositet från båda håll , dagsformen ,
   har man flera st tjejer på gång samtidigt på tråden som tar ut varandra ,, rätt vanligt
   hur mkt tid kan jag lägga på tjejen och finns det tid till dejting är svaret ja jag har tid och hon o jag är tillräckligt intresserade så SVARET är ca en dejt var fjortonde dag snitt + ngn enstaka fikadejt, då o då,, men jag brukar lägga dejten till fredagen så umgås vi oftast hela helgen . och funkar det bra så finns ju ingen tidsgräns det kan var en månad eller flera år men jag hoppas att det blir en sista dejt ,för resten av livet men är inte desperat så klart.

   Givetvis kan man ju träffa ngn när man är ute o dansar oxo om man nu vill kalla det dejt

  • Nadine

   Karl Inge, ja, killar som skriver att bara tjejer får dejta kan inte vara så smarta,,,det krävs lixom en kille vid dejten också,,alltså är det lika många killar som går på date !!!


Kommentera