happypancake

”I somras föddes vår pannkaksbebis”

Åh vad vi är glada över att Mikaela aldrig ställde in den där dejten för 2,5 år sedan!

Hej!
För 2,5 år sedan hade jag en dejt bokad med en ”Boston George” som skrivit till mig på Happypancake.
Vi skulle ta en promenad i Hagaparken men när det närmade sig höll jag nästan på att ställa in. Trodde för det första aldrig att jag skulle träffa någon vettig via nätdejting, det var mer ett sätt för mig att tvinga mig att ha ett öppet sinne, och för det andra var jag trött och sliten från att ha sprungit en halvmara dagen innan, och för det tredje var jag jätteallergisk så mina ögon bara rann.
Men, jag var ändå tvungen att ta mig ut så vi bestämde att vi skulle ses utanför parken.

Jag såg honom på håll stå och vänta, vänd åt andra hållet. Jag tänkte ”å vilken ful skinnjacka, det här kommer aldrig gå..” Sen vände han sig om och sa världens gladaste, roligaste, varmaste ”HEJ”.

Min Göran är den roligaste, snällaste, mest generösa, omtänksamma och bara bästa människa jag vet. Trodde inte det fanns så bra människor och jag är tacksam för honom, oss, varenda dag. Vi har inte tvekat på varandra en dag sedan vi träffades. I somras föddes vårt första barn, en pannkaksbebis.

Känns fortfarande helt sjukt. Sjukt härligt och lyckligt alltihop.

/Mikaela

dating


Det finns 15 reaktioner.

Lämna kommentar
  • Boccaccios

   Jahaaa…? Okej… Hmmm… Okej, förlåt mig allihopa.

   Och tack för att du talade om det ViraStina 🙂

   En fråga dock.
   Hade inte allting varit mycket enklare om vi talat om en sådan överenskommelse i stället för att hålla tyst om den? För jag tänker, min kapacitet att läsa tankar har minskat med ålder :-/

  • ViraStina

   Jo men det är väl uppenbart? Vi vill ju inte sänka någon, bara för att de råkat vinna högvinsten!

   Själv gnällde jag frustrerat i senaste podd-tråden. Men podd-pratarna är ju där professionellt, så de får tåla lite kritik, anser jag. 🙂

 1. SingleKillePåHP

  Jo, men Hp är ju inte enbart en gratis tjänst. Det är ju inte så att ju mindre solskenshistorier som finns desto mer sluter singlar upp till hp gemenskapen.

  Lycka till med den lille pannkakan, ignorera BOCCACCIOS, han är bara bitter.

  Min lilla solkenshistoria som precis börjat: Träffade en asgrym, stark och intelligent kvinna på Hp, gissa hur länge hon hade varit medlem?

  Jag kan säga så här, det var hälften av ett halvår. Så ni som har varit med längre, bör arbeta på er själva. Och jag pekar inte på kvinnor bara utan också mycket på killar.

  Om ni mår dåligt, blir ni desperata, och aggressiva och otrevliga, jag hör detta från alla kvinnor jag snackar med på hp. En del är riktigt sjuka i huvudet och fattar inte ett nej. En del, en stor procent, så pass många att det känns som jag är det enda undantaget. Det blir en enda ond spiral och män blir ett smutsigt och förstörd ord. Det är upp till oss män att fan skärpa oss och ta itu med våra problem och inte låta en oskyldig människa får allt över sig.

  Om något är det ett ämne som bör tas itu med, och hp som borde ta itu med det också. Ingen ska behöva få hot, eller känslan av bekvämlighet bara för att någon sjuk individ inte kan ta hand om sig själv och bete sig och prompt måste utöva egenmäktigt förfarande över någon annan.

  Bra att vissa testar killarna, se vad dom går för intellektuellt. Ni är få men ack ni är så naggande goda! 😀

  Och även om det inte bär frukt, så har man ändå fått förhoppningsvis träffa en jäkligt cool och trevlig människa. Gå in med livslust och intresse och lite bus så blir allt trevligare för alla inblandade. Med bus menar jag inte sex. Man kan busa osexuellt med. 🙂

  Happy dejting

  • HoppfullSkeptiker

   ”Det är upp till oss män att fan skärpa oss och ta itu med våra problem och inte låta en oskyldig människa får allt över sig.”

   Ptja alltså, jag personligen kan ju dock inte göra ett dyft åt detta. Jag personligen behöver ju inte skärpa mig för jag håller inte alls på sådär till att börja med, och jag har ju ingen som helst kontroll över vad andra män håller på med i sina kontakter med kvinnor. Ändå får ju jag (och alla andra män) lida av att en störd minoritet inte klarar av att bete sig som civiliserade människor. Men som sagt, JAG kan ju inte göra något åt detta, så det är ju knappast upp till MIG bara för att jag råkar vara en man.

   Grattis till den egna solskenshistorien, förresten.

  • HejHej

   SINGLEKILLEPÅHP:
   Håller med dig, är en hel del människor som skulle gå till psykolog istället för att (nät)dejta. Det värsta är väl lite också att dessa personer lever i förnekelse och inte förstår att de har dåligt uppförande/psykiska åkommor/inte är över sina ex – och sårar andra. Har själv råkat ut för en del såna och man blir så vansinnigt killtrött…

   Roligt med tjejen, stort lycka till 🙂

 2. Boccaccios

  ViraStina:

  Där är en skillnad i hur vi tänker. För jag vill inte heller sänka någon som har vunnit högvinsten. Så länge de håller det för sig själva. Så länge de håller det privat, med sina nära och kära.

  Men, när de går ut offentligt och gnuggar sin högvinst i ansiktet på mig, ja, då får de också acceptera om jag ger dem en känga tillbaka.

  För visst, de skriver sin historia och publicerar den med förhoppningen att vi övriga skall känna lite hopp inför framtiden. Vilket många säkert gör också?

  Men samtidigt finns det de som i stället känner sig lite extra nedtryckta av deras gullegull.

  Och jag tycker Norrland uttryckte det ganska bra i en tidigare solskenshistoria:

  ”Keep it in the bedroom! Hänsynslöst brutal sockersöthet, mitt bland oss som tuggat viol-lakrits i månader och år! Inte okej, era lyckliga jävlar.”

  Nu var det dock inte hela Norrlands kommentar, men det summerar lite hur jag ser på det här med solskenshistorier.

  Så njaaa, jag vet verkligen inte om jag vill hedra en tyst överenskommelse, som jag inte ens visste existerade.

  SingelKillePåHP:
  Jag är verkligen inte bitter 🙂
  Jag är bara urless på vad jag ser som naiv, blind, meningslös optimism.
  Men grattis till uppsvinget i ditt kärleksliv. Lycka till 🙂

 3. Mysan

  Jag tycker du är oerhört tråkig som inbillar dig att kvinnor och män som varit med på hp längre än 3 mån eller 6 mån på ngt vis skulle vara tragiska, korkade eller vad du nu fått för dig!
  Du känner inte mig och vet ingenting om mig, s. Under de ca 12 aktiva månader jag varit med här, så har 97 % av mailandet runnit ut i sanden tack vare feghet och oengagemang ifrån de män jag skrivit med. Hela 3 personer orkade med att ses förra året, och hela 4 st i år. Tråkugt då bara att ingen av dem var en man som det klickade med.
  Men just ja, jag är ju en konstig, udda, speciell kvinna som antagligen är en stalker med psykiska problem, och dum som inte inser hur värdelös jag är som hängt på hp i 1 år.
  Jag ber om ursäkt för min blotta existens!
  För jag kan knappast vara en godhjärtad, omtänksam, rolig och generös kvinna som har mkt att ge till en bra karl!

  • Boccaccios

   Mysan:

   Mysan:

   SingelKillePåHP är nykär. Då hamnar man i någon form av lyriskt skimmer där Allt negativt glöms bort.

   Lite samma sak som med vädret faktiskt.
   Jag har märkt det på människor jag pratar med att om solen skiner 14 dagar och sedan börjar det regna dag 15, ja, då glömmer de väldigt fort bort de föregående 14 dagarna och så heter det: ”Tänk att det skall regna hela tiden.”
   Och tvärtom.
   När solen väl skiner igen glömmer de bort att det regnat de senaste 3 veckorna.

   Jag vet inte vad det heter på fackspråk när man drabbas av detta selektiva minnet? Men faktum är att när man är nykär så drabbas man av det i kubik. Då existerar helt plötsligt Ingenting av det som tidigare var negativt.

   Samma sak kommer säkerligen hända mig om jag en dag träffar den där underbart ljuvliga tjejen som står ut med mig och mina egenheter.
   Då kommer jag glömma alla negativa upplevelser jag har från nätet, och IRL med en massa andra tjejer.

   Det kommer förmodligen hända dig också den dagen du träffar en kille som det tänder med på riktigt. Då kommer du väldigt fort glömma bort dessa 7 halvdana dejter. Och du kommer definitivt glömma bort alla killar som inte ens ville gå på dejt med dig.

   Och vad jag vill säga med allt detta är att du inte skall ta åt dig av det SingelKillePåHP skriver just nu. För du är definitivt inte patetisk. Du behöver verkligen inte be om ursäkt för din existens. Och att du är konstig, udda och speciell tycker jag bara är positivt. För det är jag också 🙂

   Jag misstänker dock att SingelKillePåHP just nu lider av selektivt minne, som gör att han för tillfället inte kommer i håg att han för bara ett kort tag sedan själv satt och kände sig nonchalerad och uppgiven.
   Just nu är han nämligen, om min teori stämmer, världens största, starkaste och häftigaste man.

   Så ta som sagt inte åt dig Mysan, för SingelKillePåHP är inte riktigt sig själv just nu. Om jag har rätt vill säga.

  • ViraStina

   Boccaccios:
   Och när du har träffat Henne, kommer du också skicka ett mail till HP och berätta om det, bara för att du är så lycklig att du vill sprida det till hela världen och dela med dig av glädjen! 😀

  • Romantisk-tjej

   Det Mysan skriver har också varit min verklighet. Fega, oengagerade killar som inte vill dejta utan bara är på HP som tidsfördriv.
   Boccaccios:

   ”Jag vet inte vad det heter på fackspråk när man drabbas av detta selektiva minnet? Men faktum är att när man är nykär så drabbas man av det i kubik. Då existerar helt plötsligt Ingenting av det som tidigare var negativt.”

   Jag dejtar en fin kille idag. Men det betyder inte att jag glömt de hemska upplevelser jag hade på HP tidigare, blaserade killar som nonchade och svek.
   Detta forum har blivit som terapi för mig. Jag hade lika gärna kunnat skriva en solskenshistoria om killen som prompt bara sökte kompisar men blev störtkär i mig. Men det undviker jag. Jag håller det privat som Boccaccios och Norrland anser man bör göra.

   Antagligen får man skit för att man skriver här trots att man har ett förhållande. Men jag kan definitivt inte glömma det jag varit med om på HP! Jag vill berätta den sanningen och även läsa om andras erfarenheter. Jag kan helt enkelt inte smälta det. Även om solen skiner som Boccaccios uttryckte det…

  • Boccaccios

   Aldrig i livet ViraStina. Det skulle verkligen, aldrig någonsin hända.

   Romantisk Tjej:
   Jag borde ju naturligtvis skrivit att Många drabbas av den selektiva glömskan.
   Alla gör det ju inte.


Kommentera