How-To-Make-A-Woman-Laugh

Hur vet man om någon är rätt?

Ibland hör man folk säga att ”när det är rätt så vet man bara det”. Men är det verkligen så enkelt? Personligen har jag varit på dejter där det inte har klickat helt i början, men där känslorna sedan har växt fram. Jag minns en kille som var väldigt nervös och forcerad under både vår första och andra dejt. Jag tänkte att det här kommer aldrig att bli något, för han sa märkliga saker och hade ett stirrigt kroppsspråk. Men något hos honom gjorde mig ändå nyfiken och jag fortsatte att träffa honom trots motstridiga känslor (jag menar, männen har inte direkt direkt stått på rad och väntat på att få bjuda ut mig på dejt, så jag var inte bortskämd med den varan.) Men ungefär efter den femte dejten var det som att något skiftade och föll på plats. Han kändes mycket tryggare och med det kom också humorn och kemin mellan oss. Hans egenheter tyckte jag nu var charmiga och attraktionen hade växt från min sida. Jag föll för honom och vi blev kära. När jag tänker på det så inser jag hur skör en relation är från att bära eller brista. Jag hade lika gärna kunnat dumpat honom efter den där första stirriga dejten och då hade vår fina relation aldrig ägt rum.

Vad säger ni? Hur ska man veta om någon är rätt? Och hur många försök ska man ge det innan det är dags att ge upp? 

Håller du med om vad personerna i den här filmen säger? 

Har du inte träffat rätt än? Bli medlem på Happypancake och ladda ner vår nya app!

dating


Det finns 351 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Filosofen

  Som svar på tal:

  Ödmjukhet med ett sofistikerat beteende. Kommer man mycket längre en att tro.. att man är rolig; på andras bekostnad. Speciellt bland främlingar.

  Därför att om man skämtar för mycket blir man inte tAGEN på ”alvar”.

  Man blir klassad som en pajas.

 2. KARL- INGE

  Det dom påstod i filmen stämde allting inkluderad att det pirrar i underlivet
  och en längtan att man tänker på henne hela tiden, man skickar en massa gränsfall till fåniga sms och gärna mms oxo , man somnar och vaknar med henne på näthinnan och ett stort leende sprider sig över hela ansiktet. Precis i det stadiet är jag nu sen ca en månad tillbaka, man pratar i två timmar i mobilen varje dag och säger gonatt, fem minuter senare har det kommit ett sms att man är värdens finaste goaste osv det är helt enkelt underbart

  att leva livet och polarna försvinner i periferin och får visa förståelse att man är tok kär och att man måste få njuta av den fasen. Vilket dom gör oxo tack mina bästa vänner för förståelse och tålamodet ni visar , vi hinner alla med att umgås i nya konstellationer där jag o L är par

  • Karl- Inge

   Vet ni hur vi träffades ”L” och jag? På Skånes Djurpark. Jag var där med vuxen dagiset från Falkenberg. Hon hade så fint lockigt blont hår och stora bruna ögon. Och när hon så bäääääääh blev jag alldeles varm i kläderna. Då visste jag att det skulle bli vi.

   Så nu heter jag Karl ” getjucket” Inge…

 3. Peter

  Instämmer med talarna ovan. Men så tycker inte tjejerna för det sitter tre killar inloggade för varje tjej så de söker någon som hela tiden kan erbjuda något mer. Till slut innefattar detta något mer så mycket att den människan existerar helt enkelt inte som hon söker utan hon har blivit bitter och blasé.

 4. ERIK

  Gomorrrrron.
  Man vet inte vem är rätta (inte innan 20 år är förbi), man känner bara om är kär.

  Hade du märkt också sådant att vilket vis just kostnader på telefon och transport ökar om du har flickvän? 😀

  Första kännetecken att jag har ”någon som flickvän” är förhöjda kostnader för telefon eller jag behöver mer sitta ”bakom ratten”, reser mer eller något annat intensiv transport oftare än förut.
  Det syns lätt — med manliga kollegor vara telefonsamtal är under 1 minut bara.
  (det är undantag förstås om man jobbar i kundtjänst eller som yrkesförare redan 😉 ).

  DESSUTOM vill jag påpeka att det lätt att missdöma andra, speciellt om autism, bipolar och andra nerve system avvikelser har ökat (läs vidare DSM 5). Det är inget fel med dessa människor. Problem uppstår bara om man vet inte att man har sådant avvikelse och då misstolkar annans beteende.

  OM sådant att hur aktiv någon är…
  Ändå, det är mycket lätt att missuppfatta också om kille/tjej har ADHD, eller hamnar i bipolär disorder. (t.ex. tjejen vem kan inte låta bli att svara, utan tvångmässigt hon känner att måste ha sista ord alltid, men det betyder inte att är intresserad just).
  Människor med Asperger behöver också pauser i udda tider för att komma tillbaka senäre (som kan se ut väldigt konstigt, men så är det med olika nervesystem).

  Att somna på tanke till människa?
  Fast allt sådant att somna med tankar på sin ”kärleksubjekt” är helt vanlig med NT-människor, men inte med dessa vems nervesystemet ligger någonstans i Asperger spektrum. Då vet vi ingenting och alla är unikala.
  T.ex. jag som har Asperger, då om jag somnar med tankar på elektronik, det är helt normalt. Det är trygg och stabil. Kan vara att den bygge är just förstärkare till flickvän. 😉

  • Love

   Jadu Erik, Det är lätt att tänka på annat än tjejen efter en lång dag av både lönearbete och arbete med hennes projekt Då kanske inte är tjejen som är det första som kommer upp innan man ska somna utan någon satans pryl som man inte fått att funka i hemma fixet. Hehe jag vet vad du menar trots att jag inte har Asperger!

 5. Nadine

  Är väl skillnad om de är rätt i ett halvår eller for life,, rätt brukar man säga om msn menar hela livet eller ? många kan va rätt just nu men vill man samma sak om 2 år ? det inte säkert,,,, allt ändras med tiden det som som känns rätt idag kan bli fel sen,,, lycklig hela livet i äktenskap och sånt är sagor som inte har så mkt med verklighet att göra,,, kärlek är inte sämre för att det inte håller hela livet,,, livet är inte likadant hela tiden,,, man mår bättre om man lever i nuet än bestämmer allt om framtiden ! Jag har träffat nervösa stirriga, men det är inte det som avgör om jag vill gå på date eller ej igen,, det är om vi har samma intressen jag vill tex åka på äventyrliga resor ( ej charter hotell !!! ) o det är bra om vi gillar samma typ av musik,,, jag var på Summerburst med min kille i helgen det var underbart,,, sånt jag vill dela med den jag är ihop med,,, intressen är viktigt för mig

  • ERIK

   bra om man kan ”leva i nuet” när det gäller relationer, samt att kan glömma vips! allt.
   Hon kommer och tar mycket utrymme (i form av tid och uppmärksamhet), men om går bort då lämnar väldigt stort själslig ”hål” efter allt sådant.

   För mig är det ganska slitsam som ger mig tanke att ”bättre att ha livstid tvättäkta vän vem finns där alltid, än månad/år helt ny sexrelation”. Men det verkar se ut att dejtsidors tjejer vill ha kk eller ingenting och ordet ”vän” upplever de som tvärbromsning.

   … Cisses hela artikel är visserligen adresserad till 15…21-åringar bara. 😉

   Annars fint väder här ute — regnar. Men +12 krader åtminstone. Bra skip idag.

 6. Hasse

  VM med Hasse ⚽️

  Vem orkar bry sig om fruntimmer när det är VM i fotboll? Är det rätt går det lätt och det är bara att gräva fram fjärrkontrollen. Idag är det våra kära land som ska göra rent hus med Sydkorea. Vi tror väl på seger. 🇸🇪

  Grupp F: Sverige – Sydkorea
  Grupp G: Belgien-Panama
  Grupp G: Tunisien-England

  Nu kööööör vi. Heja Sverige! ✌️

  • Hasse

   VM med Hasse ⚽

   Marcus Berg! Hur är det möjligt. Gode guuuud!

   Vi går till paus med mersmak. Vi skulle givetvis haft ett mål i kassen men men…

   Kaffe nu. ☕️🍩

  • Hasse

   VM med Hasse ⚽

   Grupp F: Sverige–Sydkorea 1-0

   Jaaaaaaaa! Jaaaaa! Tre tunga poäng i kistan.

   HEJA SVERIGE!

  • Tord

   Tror att Danmark kommer att gå längre då Sverige verkar hamnat i en svårare grupp

   Till ämnet:
   Man kan aldrig veta om man hittat den rätte. Båda kan vara kära i varandra med att det skiter sig ändå

  • Hasse

   VM med Hasse ⚽

   Tord, VM är VM. Tysklandsmatchen blir en höjdare. Där går det inte om Berg missar en sådan chans han fick idag. 🙂

 7. Ada

  Jag känner igen det där om att det bara känns helt rätt o dessutom från allra första början. Det var dock länge sen (början av 80-talet) när jag träffade den som jag senare gifte mig med. Låter helt sjukt, men han flyttade in hos mig dagen efter att vi hade träffats! Vi var på samma våglängd, allt bara flöt på o var helt perfekt. Vi var verkligen tvillingsjälar.

  Tyvärr höll det inte för alltid ändå, saker kan förändras o man kan utvecklas åt olika håll. Tror inte jag kommer att uppleva samma starka känsla igen. Förälskad kan man bli o förhoppningsvis riktigt kär. Men det där fullkomliga, att man förstår varann även utan ord inträffar nog inte så ofta.

  Då jag dejtade på HP försökte jag ge män några chanser även om inget kändes först, det kan som sagt vara nervositet som spökar. Men jag vet nu att om inget litet porr infinner sig i början så uppstår det inte senare heller.

 8. Nadine

  Hihi tänkte väl det 😁 man blir lyckligare om msn lever i nuet o inte oroar sig för framtiden,,, man vet aldrig vad som händer sen ändå så det är bara att köra,,, du gjorde helt rätt Ada ! Kärlek behöver inte hålla hela livet för att vara bra och minnes värt och berikande för livet,,precis som du säger är det inte säkert man kan bli så kär igen ! roligt att uppleva det när det händer o Inget misslyckande om man går vidare senare,,,

  • Ada

   Jag oroade mig inte för framtiden då o gör det inte nu heller. Man får i stället vara tacksam för allt när det sker o som du sa leva i nuet. Det var många år sen, men jag har faktiskt inte ens varit kär sen dess. Lite förälskad men inte mer. Det kommer när det kommer o gör det inte det så har jag ett bra o innehållsrikt liv ändå. Jag väljer inte att inleda ett förhållande bara för att ha någon, det skulle inte funka.

  • ViraStina

   Å andra sidan är inte all kärlek enbart berikande och stärkande. Den kan vara knäckande också.

   Jag är emotionellt känslig. Jag orkar inte gång på gång ge bort mitt hjärta i korta, intensiva relationer, bara för att se det kraschas ännu en gång.

   Därför har jag blivit kräsen med att tillåta mig själv att bli djupt involverad. Jag vill känna mig tillräckligt säker på att det kommer att bli hållbart och långvarigt. Jag har inte den hårda hud som krävs för att orka med ett nytt uppbrott, och ett nytt uppbrott, och ett nytt uppbrott…

   Det rådande idealet att man ska gå helt på känsla och låta sig svepas med av kemi och förälskelserus, är helt enkelt inte min grej.

   Ingen kan garantera livslång kärlek. Det är liksom omöjligt. Men efter flera misslyckade våga-och-vinn-försök som bara sargade mig känslomässigt och dränerade mig på all energi för långa tider, kunde jag konstatera att fler vilda chansningar inte var värt risken för mig.

   Inför nästa (alltså min nuvarande) relation kopplade jag in förnuftet. Jag började fundera över vad jag faktiskt sökte hos en man på riktigt, och satte igång att leta efter de egenskaperna. Och attans vad bra det blev.

  • Hasse

   Virastina, nä fy tusan för känslokarusellen. Nätdejting är bara sånt. Så många trasiga människor som bara söker snabb bekräftelse, och har ingen som helst koll på deras eget beteende. Lugnt och stabilt är grejen, och tills den tjejen dyker upp lever jag i lugn och ro.

   Tack för ett fint inlägg. 🙂

 9. KARL- INGE

  NADINE

  Det är sant att man utvecklas åt olika håll nästan alltid men om man blir förälskad i både utseende och personligheten så kommer man förmodligen att ha varandra som bästa vänner
  resten av livet och det är ju inte illa att ha några riktigt nära vänner som finns där för varandra oavsett om man hittar en ny kärlek vilket man alltid gör.

  NADINE vi är lyckliga nu och suger i oss all kärlek o värme som finns , varför skulle vi inte göra det livet går inte i repris och det går väldigt fort kram jag är glad för din skull

  • Nadine

   Jag är vän med nästan alla mina ex tom med deras nya tjejer,,, mina kärlekar har inte sårat mig dom var bra killar,,, det är inte alltid man kan va ihop ändå av tusen anledningar men det lär man sig att hantera,,, sorg ett tag javisst sen har man gått på nitar i dating,,, o det var trist, men det är väl inte många som hittar rätt direkt,, man måste ju våga testa först

 10. KARL- INGE

  VIRASTINA
  DU är inte utan skuld i mitt fall heller jag tog till mig en del av dina kloka ord som du lyckas prestera ngn enstaka gång ibland ,
  och BANG där var hon precis tvärtemot mina fd men också gemensamma nämnare , vi får se vart det här tar vägen men jag hyser försiktig optimism men jag seglar i väg på tsunamin av våra känslor. hej o håå

 11. Nadine

  Förnuft i all ära men vad menar du vira stina !? Att han ska skriva kontrakt att han stannar ? Klart man har tänkt passar han in i mitt liv eller inte, det är förnuft, det tänker man oxå. Men man lämnar väl inte en kilke om man känner rus bara för rus kan göra att jag blir lämnad sjäkv,,, båda mina föräldrar började oxå med kärlek o rus,,, mer förälskade än jag varit om man lyssnat på deras galna upp tåg ! Dom är tillsammans än I dag o fick många barn,, även mormor blev förälskad och levde för det och det blev fantastiskt för henne och morfar ,,, alla blir sårade av att bli lämnade, om man är kär på riktigt,,,, det är en del av att leva. Livet är inte bara att allt flyter i den riktningen man önskar,, uppbrott är inget man kan vaccinera sig mot,,, isåf får man leva ensam hela livet

  • ERIK

   Det finns mer tjejer än killar vilka är rastlösa och stannar inte och vill att det ska kontinuerligt pirra i magen (liksom hon hade druckit väteperoxid) . Nej sötnos, kolla siffror.
   (Se även statistik om äktenskap – vem initierar skillsmässa mest…? Kvinnor, i 70..80% fall!).

   Försäkringar? Jag e inte ens förvånad om även sådant dumhet kommer (relationförsäkring), men …det blir endast för KVINNORS fördel och det vore toppen till ”offerspel”.
   Hurså?
   Se följande — allting är redan i obalans och det är som självklarhet —
   Lagen är på kvinnors sida när det gäller om relationer, skilsmässor;
   extra fördelar via nya feministiska dumheter; godkänt tanke om kvinnors offerkultur.
   Samt ändå fördelar från gamla samhällets vanor med olika fördom (t.ex. samhället tittar så – om tjej fuskade, då var det killes fel. Om kille fuskar är det ändå killes fel ).
   SÅ inte ens överraskning då om det kommer något till.

   Egentligen vi lever ju på landet med mest rädda människor (antalet försäkringar per person), men dessa är mot omöjliga saker oftast, samt är inte lönsamma med kostnader.

   Konstig är bara att Virastina ens kom up med sådant tanke — hon är ju i lycklig relation?

  • ERIK

   En sak som jag ser är ändå — stan och kvinnor. Ju mer valmöjligheter, desto ytligare blir alla. Tjejer har större utbud och då det är ju hur lätt och mer attraktiv att ta nästa i kö… istället att lösa problem i nuvarande relation?!
   Det kan bli vana som fortsätter tills utseende och utbud räcker.

   Speciellt tjejer om de har dagligen på jobbet kontakt med hur många killar som helst. (så därifrån också kan säga att någon går på jobbet – på jakten egentligen.). I sådant situation knappast blir det något.

  • ViraStina

   Nadine:
   Jag märker att du inte läste det jag skrev, utan gick bara på förutfattade meningar. Om du tittar igen, ser du t ex att jag skrev väldigt tydligt att man naturligtvis inte kan få några garantier.

   Däremot har jag lärt mig att det garanterat blir dåligt när jag låter kemin styra för mycket, och prioriterar ner mitt förnuft i relationer. Och jag ser ingen som helst anledning att fortsätta göra samma misstag om och om igen, bara för att andra anser att relationer är värda mer om de inleds med ett huvudlöst kemi-och känslorus.

   Men vi säger så här då. Om du och din släkt blir lyckliga av att kasta er in i relationer och gå helt på kemi och känsla, så är ju allt toppen. Ändra inget som fungerar för dig, det är mitt råd.

  • Nadine

   Jag har aldrig sagt vad du ska göra,, varför skulle jag det,,, jag bara undra vad du menade,,, förresten du har ju redan valt din kille ? Jag har alltid gått på förnuft med mina killar,, det är inget som utesluter förnuft när man är pirrig o kär ! Jag vill inte vara med ngn som inte delar mina hobbys tex,,, och inte heller någon med dålig kvinno syn, som bara vill ligga så det är själv klarheter. Kärlek kan man väl inte stoppa ( om man lever i nuet,,) om jag o killen är kär finns det inga gränser,,, vi gör roliga o även risk fyllda saker ihop då ser man var han står,,, man blir nära på det sättet, tar hand om varann,, nu pratar jag inte om en date där man är osäker så klart,,, utan där det finns tydliga känslor ftån båda och man delar intressen varför ska man skapa avstånd när det inte finns avstånd,,, när man bara längtar till att vara med varann. Men jag väntar med stora planer som ihop flytt o giftermål,,, sånt är inte akut,, men jag vill va med killen så mkt det går och det vill han med.! Vi vill ses varje dag även om det bara blir att ses på lunch vissa dagar eller ett kort möte på stan,,idag ska vi äta middag hos mig. 😊Jag låtsas inte inte va ointresserad eller va kompis det är inte min grej jag är för ärlig o rak för sånt. Men det är klart man går på nitar i livet,,, allt är inte en utstakad stig,,, ibland tar man risker inget konstigt med det. Ibland gråter man sig till sömns o blir deppig av en miss lyckad date men det har väl alla gjort ? Det var det enda jag ville säga. Inget att tjafsa om egentligen ! 😉

 12. Hasse

  VM med Hasse ⚽

  Jaha… ännu en kväll lider mot sitt slut. Vilken dag alltså. 😍

  Grupp F: Sverige – Sydkorea 0-1
  Grupp G: Belgien-Panama 3-0
  Grupp G: Tunisien-England 1-1 (2:a halvlek pågår)

  Är ni vakna?

  • Tord

   Mycket skrällar i detta VM. England höll på att tappa poäng även dom.
   Sverige vann tack vare av en straff, annars hade det gått åt h-e där med. Skärpning svenskj-lar, det här håller inte mot bättre motstånd

   Du skrev ju fel Hasse det ska stå 1-0 till Sverige inte 0-1, undrar vem som är vaken jag hahaha

 13. Love

  Kärlek kan börja hastigt och passionerat och hålla länge och vara seriöst menat från båda. Det är en kraft som är svår att stoppa, och varför ska man det? Inget hindrar om båda känner starkt för varandra. Det är dock sällan det inträffar. Ofta är man inte synkroniserade känslomässigt och då tar det tid att skapa ett förhållande. Problemet som jag ser det är att tjejer kan vela ganska länge och då är det risk att vi hamnar rätt ner i kompisfacket. Då är ruset att föredra! Jag lyckades bättre med relationer när jag var yngre. Det var mindre krav och mer fokus på kärlek och närhet. Tjejerna tyckte om mig precis som jag var. Något som jag finner intressant var att relationen oftast höll längre när det var tjejen som initierade kontakten. Det var villkorslöst och sant. Hon visste vad hon ville ha. Nu är kraven gigantiska i jämförelse…Nu räcker det inte att vara som man är, man ska prövas och jämföras med andra män. Man ska ha göra tjänster till höger och vänster, har tydligen inte tillräckligt med tid till henne och man säger saker på ”fel” sätt…Det är hon som talar om ifall jag är värdig henne. I detta racet dör känslorna någonstans på vägen. Det blir skuld, irritation och missnöje. I ”ungdomen” var förhållanden starkare och mer ”for real.” Villkorslöst. Man kände framtidstro. Om tjejen tar initiativ kanske det kan bli något framöver men då får hon också lägga manken till Att det blir något. Det är inte per automatik killens jobb!

  • Nadine

   Jag velar inte är ofta klar med vad jag vill ha,,, sen krävs känslor men krav hör inte hemma i kärlek man kan ha önskningar,, ja,, men det betyder inte att killen gör allt som jag vill så klart,,, då blir det som du skrev om ‘prinsessan’ som aldrig var nöjd,,, såna personer kan msn undvika

  • ViraStina

   Men Love.
   Du har ju precis samma rätt att bestämma vem som inte passar dig. Du är inte skyldig att stanna med någon som inte uppfyller DINA krav.

   För krav har du ju. Du söker någon som inte önskar sig ditt och datt, som inte har åsikter om hur mycket du är borta, hur du spenderar din tid eller om du glömmer bemärkelsedagar.

   Det är inga extremt orimliga krav. Det finns kvinnor som vill ha det på ungefär samma sätt, och som inte ser några problem med de önskemålen.

   Du behöver alltså bara rata alla andra tills du hittar en sådan. Men du får det att låta som att du inte har något alls att säga till om. Som att du vore utlämnad till kvinnornas godtycke och vackert får acceptera alla nycker som de hittar på.

   Du är inte ett hjälplöst offer för kvinnornas dom, vet du. Du har exakt lika stor möjlighet att välja och döma själv.

 14. Ada

  Så sant, kraven på varann är högre nu för tiden. Inte bara tjejer som velar heller. Jag skyller en hel del på dejtingsajter, alternativ finns i överflöd o perfekta förhållanden söks. Många kan inte stanna upp o försöka lära känna en person då.
  Nej, naturligtvis inte per automatik killens jobb att bjuda till, det gäller båda.

  • ERIK

   varför frågar du, ska du initiera skilsmässa då?!

   När jag ser mina kompisars/grannars/vänners problem — i varje skillsmässa har kvinnor ingen risk. Barn får de per automatik oftast, medan karl får kämpa. Samt med pengar problem löst plötsligt för kvinnor…. osv. Samt stor risk att hon egentligen får killes bostad.

   OCH glöm inte vilka fördelar ger fortfarande samhälle med sina fördom. Ingen ser ju att det var killes fel.

 15. Ada

  Nej Erik, jag är inte gift o kan därmed inte skilja mig heller. Det finns ingen domstol som låter mamman få hela vårdnaden om barnen om pappan vill ta sitt ansvar. Det vanliga numera är delad vårdnad, oftast varannan vecka.

  Problemet med pengar är löst? Samhället ger fördelar? Tror inte riktigt du vet vad du pratar om, men du är inte heller kvinna, du har inga barn o har inte varit gift.

  • ERIK

   det att jag ser ju hur får kämpa mina manliga kamrater. Deras situation är dåligt, men inte hellre pratar de om allting vad händer. Killar pratar knappt om sådant, inte alls i viset liksom tjejer gör.
   Fakt är att killes ekonomi blir värre efter skilsmässa, inte det samma eller bättre.
   Hur någon bor inte längre i sin lägenhet pratar jag inte, och inte hellre berättar jag att i konstiga sätt någon kille fick sälja en del av sin skog.

  • ERIK

   Hitills bara 2 lyckliga relationer känner jag i min bekantskap. Däremot är äckel att hur många fuskarna hade jag sett även bland gifta kvinnor.
   Ändå sådana får ju rätt till barnvårdnad, och just som du säger, så sker det och hans kille får ”ta ansvar” efter skilsmässa ändå.

   MEN… Saker är ännu värre om det sker baserad på tillit av kärlek (kärlek behöver inte dokument eller hur?) — min kompis matade med mycket pengar tjejens fars husets renovering, vilket han inte längre sett efter tjej bara sökte nästa kille och hoppade över.’
   Ändå, tror du att han berättade vad hände egentligen? Det tog mycket tid innan han sett att hans tjej var adrenalinjunkie vem ville att det ska alltid pirra i magen.

  • ERIK

   ….Hitills bara 2 lyckliga relationer känner jag i min bekantskap. Däremot är … många fuskarna vilka hade jag sett även bland gifta kvinnor.
   Ändå sådana får ju rätt till barnvårdnad, och just som du säger, så sker det och hans kille får ”ta ansvar” efter skilsmässa ändå.

   MEN… Saker är ännu värre om det sker baserad på tillit av kärlek (kärlek behöver inte dokument eller hur?) — min kompis matade med mycket pengar tjejens fars husets renovering, vilket han inte längre sett efter tjej bara sökte nästa kille och hoppade över.’
   Ändå, tror du att han berättade vad hände egentligen? Det tog mycket tid innan han sett att hans tjej var ngn vem ville att det ska alltid pirra i magen.

  • ERIK

   det räcker. god natt. Min inlägg blev rörig tillräckligt javisst.

   ( Det är dåligt nog att man får kämpa med den www-sidans klurig gränsnitt som fungerar inte som det ska och skipper kommentarer.)

  • ERIK

   sådant sak att se hur samhället ger fördelar…att du ser inte? Öppna ögonen då.

   Allt sådant snack om feminismen, offerkultur, samt allt goda kvar från gamla vanor, hur folket talar, och javisst allt prat att alltid killar är sviner eller hur?

   inget sådant finns eller hur?

  • Hasse

   Erik, köp en skivspelare (om du inte har någon redan). Orka flabba med fruntimmer som har kronisk vaxpropp. 🙂

 16. ERIK

  Javisst. För mig räcker det att jag ser ju hur får kämpa mina manliga kamrater. Deras situation är dåligt, men inte hellre pratar de om allting vad händer. Killar pratar knappt om sådant, inte alls i viset liksom tjejer gör.

  Fakt är att killes ekonomi blir värre efter skilsmässa, inte det samma eller bättre.
  Hur någon bor inte längre i sin lägenhet pratar jag inte, och inte hellre berättar jag att i konstiga sätt någon kille fick sälja en del av sin skog.

  Hitills bara 2 lyckliga relationer känner jag i min bekantskap. Däremot är äckel att hur många fuskarna hade jag sett även bland gifta kvinnor.
  Ändå sådana får ju rätt till barnvårdnad, och just som du säger, så sker det och hans kille får ”ta ansvar” efter skilsmässa ändå.

  MEN… Saker är ännu värre om det sker baserad på tillit av kärlek (kärlek behöver inte dokument eller hur?) — min kompis matade med mycket pengar tjejens fars husets renovering, vilket han inte längre sett efter tjej bara sökte nästa kille och hoppade över.’
  Ändå, tror du att han berättade vad hände egentligen? Det tog mycket tid innan han sett att hans tjej var adrenalinjunkie vem ville att det ska alltid pirra i magen.

 17. ERIK

  jag ser ju hur får kämpa mina manliga kamrater. Deras situation är dåligt, men inte hellre pratar de om allting vad händer. Killar pratar knappt om sådant, inte alls i viset liksom tjejer gör.

  Fakt är att killes ekonomi blir värre efter skilsmässa, inte det samma eller bättre.
  Hur någon bor inte längre i sin lägenhet pratar jag inte, och inte hellre berättar jag att i konstiga sätt någon kille fick sälja en del av sin skog.

  Hitills bara 2 lyckliga relationer känner jag i min bekantskap. Däremot är äckel att hur många fuskarna hade jag sett även bland gifta kvinnor.
  Ändå sådana får ju rätt till barnvårdnad, och just som du säger, så sker det och hans kille får ”ta ansvar” efter skilsmässa ändå.

  MEN… Saker är ännu värre om det sker baserad på tillit av kärlek (kärlek behöver inte dokument eller hur?) — min kompis matade med mycket pengar tjejens fars husets renovering, vilket han inte längre sett efter tjej bara sökte nästa kille och hoppade över.’
  Ändå, tror du att han berättade vad hände egentligen?
  Ändå folket omkring sett helt annat — att det var hans fel bara.

 18. tjej79

  Erik:

  Då fick jag iaf bekräftat att du har autism. För märkte en del beteenden. Men, oavsett spelar det mindre roll. Jag vet också att även om personer får den diagnosen så, är det som vilken människa som helst. Bara det att vissa saker blir bättre i kommunikationen om man vet den bakgrunden haha.

  En fråga, välj själv om du vill svara ärligt på denna knäppa sida.
  Jag minns för flera år sedan en kille som hade en profil på hp. Han hade autism och bodde långt bort.

  Han beskrev i sin profiltext om sin längtan till att bli förälder. En rätt lång text kring det.
  Han valde att ta kontakt med mig. Vilket jag inte riktigt förstod med tanke på vad som stod i min profiltext kring familj.

  När vi sedan skrivit ett tag om detta då ville han plötsligt inte ha barn.

  Sedan blev han arg på mig för att jag inte ville chatta vidare pga vi sökte olika.

  Jag fick tillsist blockera personen för han flippade ut. Kan det ha varit dig tro?! hahaha

  • ERIK

   Välkommen tillbaka.
   Det e väldigt enstaka fall om tjej ens svarar, det är lätt att komma ihåg för mig.
   Alla dessa vem är långre borta än 250km (från Umeå) hade noll svar.
   Så du och jag hade inte något brevvänskap som hade varat ens 1 brev även om det var du till vem hade jag skickat.

   Om du kommer ihåg vad hade jag skrivit här i blogg i diverse inlägg, då hade du förstått
   Min logik är att först det SKA vara stabil relation innan man ska ens komma på tanke att bli förälder. Men så blir det aldrig om alla relationer varar några år bara. 😉 Så det är långt borta att bli förälder med vem som helst… 😉 😉
   Jag ska absolut planera inte barn så sättet att beskriver i profilbeskrivningen.
   Dessutom det ska vara samhälle och hem med trädgård (jag e villabarn själv också).
   Så,… om någon ens hade sagt för mig sådant då hade jag strax sagt att ”först måste vara stabil relation, och ändå aldrig familj i lägenhetområde och i sådant orolig samhälle…”.
   Och knappast han hade sagt så… 😉

   Om diagnoser. Det ändrar inte så mycket. Bokstavkombinationer bara om det är högfunktionerande autism.
   Man blir inte NT-människa som helst därefter (kan inte vara lika aktiva i social samhälle, kan inte jobba som andra, ändå alla social samspel är dynamisk med sina oskrivna regler, relationer blir för alltid ”gråa område”). Det vore bara fördel för kvinnor att förstå dessa killar med Asperger, för att inte misuppfatta. Allt är ju helt fel om försöker allt ändå likaså sätet som med NT-killarna.

   Jag fattar direkt dessa vilka har Asperger ganska intuitivt dessa i min omgivning — det räcker att se om har sitt eget djup hobbysak (mest av NT-människor tittar TV bara!) OCH konsumerar inte alkohol (det ska vara kopplat ihop samtidigt). Visserligen dricker de inte ens kaffe (jag dricker ibland).

   Innan någon diagnos var jag i föreläsning och där var beskrivit asperger syndrom att ”små enskilda intressen”. Då frågade jag strax ”men hur klassar du sådana vilka har inte ens något särskild intresse att lära sig något djupt och är ytliga i ALLA område?”. Föreläsare svarade ”det klassas medelmåttig svensson. Det är normalt att inte ha djupa intressen.” (hela sal skrattar).

  • ERIK

   korrektur för något udda ordföljd: ”250km borta” från längsta distans varifrån något svar ankom. Och det var från Umeå. Själv är jag i lite utanför Piteå.

  • Peter

   Erik, jag kan bara hålla med. Vilken dold agenda kör tjejer med som söker snabba ligg? Bli gravid för att hon vill ha barn? Nä tack säger jag. Det ska så att säga vara en relation redan när man börjar ha sex med varandra.

  • tjej79

   Ja, det anser jag med om man vill ha familj i framtiden en stadig grund först. Men, det var inte det jag ville få fram.

   Jag vill INTE dejta en kille som vill ha barn längre fram.

   Men, ok då…då var det väl inte du då.

  • ERIK

   Du e nyfiken. Nyfikenhet tillfredeställd?
   I hp hade jag varit lika intensiv. Ändå, nu hade du skrivit med mig här också.
   Och… sådana ord som sötnos/sotnos skriver/säger jag inte så ofta.

   sök inte mig enligt namnet Erik. det e inte ens min kattens namn. Så hittar du inte. 😉
   Någon från Estland vem kan elektronik …det vore bättre.

  • ERIK

   @PETER
   precis. Fast sådant fenomen är just att jag fattar inte och ser icke-praktisk. Ändå, varför gör de så?

   Ofta sådant fråga dyker upp i mitt huvudet: i sådant plats där allt livet är inte levd uppe till högsta standard, och efter lång arbetsdag har man bara 2..3 timmar tid för sig själv,
   FÖRVAD ska man ens ”offra” sådant tid för att ”bilda familj” och titta TV ?
   Jag ser att först ska man ha eget liv bra och strunta åt dessa ”har-du-barn?” frågor. Men hitills det e inte lagom samhälle, skuldberget, levande situation är tät… FÖRVAD man ens gör det ännu värre?!? I sådant situation klarar man knappt att vila ut bara, men utvecklas aldrig.
   Då allt efter barn följande liv är bara ju arbetsslaveri-barn ekorrhjulet-plattTV och ännu värre skulder men inte längre finns möjlighet att säga ”stop! jag måste fundera över vad håller jag på med”. Liksom jag gör att vid besvärligare situation stänger av hela samhälle, offline – jag behöver lugn och ro, vila, tänka över mig, men det är otänkbart i sådant ”familjeliv”.

   Om jag ens frågar att ”finns det något till i livet än bara skola, arbete, konsumtion och att klara av sex resultater?” . Då hur många som helst rycker axlar ”vet inte”.
   Däremot när det gäller om tjejer, då tvättäkta enkla tjejer har inte något annat större ”dröm” än att föda barn och ha familj och kan inte tänka ut någonting annat.
   Men om jag pekar ut att vadå om livets kvalitet? Då de har inte ens märkt sådant. För mig är villaliv med trädgård och bärbuskar och en rörig grass självklarhet, men till de är även lägenhet en dröm! (och även sådant med lån vilket man inte klarar av inte ens med 20 år tillsammans!). …medan villa är statussymbol i deras ögonen bara och grassmatta ska vara så platt som möjligt. Och då kommer frågan om samhälle… men hitills alla saker är inte nämnd med rätta namn, lögner är sanning, och banker har högsta makt, då har vi inte frihet. Dessa människor med låneberg ses som självklarhet (orsakat av banker och bakom banker är vem? judarna, till vilka man får inte ens peka åt!) Och så, det finns inte längre ordfrihet, samhälle är djupt sjunken i lögner. Och speciellt människor vem har redan barn, kan inte ändra sådant. De har varken orker eller tid att titta utanför ekorhjulen.

   @TJEJ79

   det kan du ju väl inte missa att om han var född i Estland och kan elektronik…? 😉
   Finns inte så många dessa vem kan estniska, ryska, svenska, engelska (samt en del tyska och finska) samtidigt.

   okej, men du själv nu — beskriv vem e du, i 12 000 ord. hihihii 😀 🙂

  • ERIK

   @TJEJ79

   (du hann att svara tidigare medan jag skrev novell.)

   Ingen tvung att skapa konto igen, sötnos.
   vi pratade om förflutna ju eller och du sade att vad hade du i HP då.

  • ERIK

   @TJEJ79

   ”Vaddå knappast hade han sagt så? Du var väl inte med i hans och min konversation. Lägg av.”

   jag bara pekade åt att det säkert var inte mig, om han inte hade just sådana egenskaper som jag beskrev just här.

 19. Ada

  Erik. Egentligen totalt meningslöst att diskutera något med dig, du är ju så säker på att allt negativt som sker är kvinnors fel o männen är oskyldiga offer som måste betala underhåll för sina barn. Kanske en överraskning, men det kostar pengar att ha barn. Med den kvinnosyn du har är det nog bäst att du inte hittar någon. Det blir ändå bara dyrt o besvärligt.

  • ERIK

   …ändå sådant sak märker alla dagligen att när det gäller om kvinnors offerspelet och att allt-är-killarnas-fel. Liksom också här att någon skrev att killar tvingar att skada skelettet och sätta allt kemi i huvudet och rumpa… näeh, kom igen!

   Dyrt och besvärlig är du själv.

 20. Mll

  Ada :

  Är nog rätt lönlöst ta den diskussionen med Erik.Kvinnor drar sällan vinstlotten när det kommer till ekonomin efter skilsmässor och även om det är vanligt med delad vårdnad idag så är ju män överlag ganska snabba krångla sig ur allt vad ansvar heter.Efter några år är det inte ovanligt de suddat ur sig själva,först som varannanhelgs pappa för att sedan bara röra sig i periferin och dyka upp lite då och då.

  Mycket gnäll om pengar och vad barn kostar brukar det vara på män,men så gnäller ju män överlag på det mesta och tycker synd om sig själva.
  Inte minst så tycker de väldigt synd om sig själva när de blir gamla och inte har kontakt med vare sig barn eller barnbarn.Men de kanske sparade in några tusenlappar iaf så det kanske var värt det ?vad vet jag.

  Även om kvinnor får det sämre ställt och det mesta ansvaret även efter skilsmässor så bukar de i gengäld få en väldigt fin kontakt med barn och barnbarn.Men män och kvinnor kanske värderar olika ?
  I alla fall har jag skrämmande många exempel på detta i min bekantskapskrets

  • Ada

   Nej, det är inte mycket vits att diskutera det med honom eller någon annan med den inställningen. Att skylla allt på sin f d partner är inte sunt o verkligen inte när barn finns med i bilden. Man bör tänka på att lösa allt på bästa tänkbara sätt för deras skull.

   När jag själv skilde mig kom vi enkelt överens om varannan vecka o ingen betalade något till den andra.

   Visst finns det många män som smiter från ansvar, men det finns även kvinnor som gör det.

 21. KARL- INGE

  NADINE

  Det är lika uppenbart i dag som för 2 år sen! vi hittar potentiella partners och känner en livsglädje och en framtidstro lika stark i dag fortfarande, våra medskribenter på bloggen har samma bitterhet nada framtidstro och sitter och gruvar sig om skador som dom fått i livets kärleksbit,

  v

  • Hasse

   Tack för ett gott skratt, Karl-Inge. Du och Nadine har verkligen lyckats. Efter alla dessa år av ”potentiella partners” hänger ni fortfarande här och yrar runt. Grattis på er. Ni är verkligen beundransvärt intelligenta.

 22. KARL- INGE

  HASSE
  Precis som jag sa en ggr förut javisst om man pratar med er hasse så uppskattar man vad man har och inser hur lyckligt lottad man är jag instämmer med din analys det är intelligenta och smarta drag , Att sen du tror att jag vimsar runt visar ju bara på hur aningslöst dum i huvet du är när du i själva verket är en av dom som höjer mitt livsvärde

  • tjej79

   HAHAHA

   Men, att du ens orkar hålla på Kalle. Du är int enorma som hänger på denna bloggg då. Som behöver se enligt dig själv misslyckade personer för att du ska känna dig bra?! klapp på axeln typ. Hur stört är inte det. Endast sjuka människor roar sig så som du gör.

   Och förresten vilken normal människa hänger på en blogg om man nu är så nykär??? Ingen vettig person hade hängt på en blogg som denna då för att berätta det för oss få människor som skriver härinne För ärligt talat ingen av oss bryr oss att du K-I eller Nadine träffat någon. Ta och berätta det istället för era riktiga vänner 😉 hahaha.

  • ERIK

   @TJEJ

   njah, blev det tråkigt för dig att du skriver för sådant lägg här kommentar?!

   tala inte för alla andras namn!
   Karl-Inge talar och nadine inlägg är mer intressanta att läsa för mig för att dessa är mer tillkopplad till ämne för att det är ju dejtblogg. (i förutsättning att det är inte smutskastning emellan hasse-kalle som är bara brusig)

   Jag säger att inte någon är intresserad om fotboll egentligen och sådant ämne ska vara någon annanstans. Om det är rätt plats för fotboll varför är det inte så zillion kommentarer om hans fotboll hellre hitills utan prat om relationer? 😉

   Och att om ska vara här eller inte…
   hasse skrytade också om sin dejt och relationer och träff, konstig nog var i bloggen itidigt på morgonen istället att njuta tillvaron av feminin sällskap 😀 😀 😀

   (njah, nu e du sur… 😉 ).

  • ERIK

   @TJEJ79

   Intressant om du var så modig om att beskriva Karl-Inge, Då vore att hur beskriver du också Hasse, för att allt ska vara jämnt eller hur? (näeh, nu kommer inte opartisk beskrivning).
   Vad ser jag personligen är att mellan Hasse och Kaller är kontinuerlig sådant eld-byte eller smutskastning, som 2 elaka grannar bredvid varandra… men i internet vore enkel att sätta stop till energislöseri, fast de vill inte.
   För hasse vore bättre skaffa någon hobby som vore bättre att trolla. Samt vore bäst att vi inte matar den trollen.
   För karl-inge vore egentligen bättre att inte låta reta sig från hasse, det är så ohälsosamt för honom, men om då hasse har sådant tystnad, då är det enda svaret han tål inte.

   Egentligen… inte hellre du är ju NT-människa? Fast ändå vore bra att veta vilken ”knack” eller bokstavkombinationer eller annat egenskap du har? Självklart att helt frisk är du inte hellre.

   Bara nyfiken fråga. Inte att döma eller något annat nedsätta. Energi vore ju mycket bättre att löst om vi ska spela damspel tillsammans t.ex. eller något annat istället för smutskastning.

  • ERIK

   @TJEJ79

   normal är jag inte hellre, och egentligen INGEN av oss… hade du också märkt detta?

   (men baserad på vad beskrivs som normalt, då vill jag aldrig vara sådant och aldrig ha något att göra med dessa… 😉 )

  • ERIK

   KOnstigaste är bara att hasse ens orkar med fotbollkommentarer fast inte ens kommentarer så mycket om sådant.

   Eller om det är inte konstig då hur vore det sådant om jag ska efter varje kväll skriva här att hur mycket blev gjort just nyligen om elektronikbygge eller hus renovering?! Näeh sötnos, tänk igen. Men ändå inget hinder till honom att spämma om fotbolle att hur rund är den medan han inte ens spelar sådant utan tittar via TV bara.

   Så, ta det lugnt…
   sådant bråk mellan kalle och hasse är kanske för evighet tills sådant blogg finns. Både av dem har orken. Hasse retar och Kalle slår tillbaka, senäre är det tvärtom. (snyggt, va?)

   Vore bättre att släppa och skriv med mig istället eller prata med mig… 😉 Vore bra att lära känna dig något sätt… utan barn förstås haha. kladdkaka kan jag göra också och jag ösar med kakao då. Och du kan välja att om det ska vara med eller utan bokstavkombinationer och andra syndromer du har eller inte har. Nu är din tur att välja vara ärlig, härlig, här. 😉 🙂

  • Nadine

   En del namn här har fri kort att säga vadsom helst,,, och andra får knappt lägga in en neutral kommentar så blir dom snästa åt direkt,,, spelar alltså ingen roll vad den med immunitet säger. Detta kan alla med intelligens / analys förmåga se,,,

  • ERIK

   @NADINE

   Ja. det syns. Visserligen har folket inget att göra här. Det är deras privatkrig och de kan inte ens se hur små och oviktig är allt deras aktivitet. Grisar i lera.

   Men det är ännu värre i större värld.
   Allt är liksom grisar i lera eller allt sådant skitsnack om andra världskrigets händelser där redan historie är skrivit över och över igen av vinnarna där dessa som är på makt säger att vilken lögn är sanningen, även om inte ens instämmer med fysikens och naturens lagar.
   Och dessa människor vilka säger att nej, det kan aldrig stämma hitills 2+2 är 4, då dessa får straff, hitills de säger att det är 6 8 10 eller just hur mycket det behövs.

  • tjej79

   Ja, men ok då jag lägger ner. Fortsätt håna mig då Karl-Inge. Så, fort jag skriver ett seriöst inlägg. Ja, då kan du ju vara där och hacka och roas av mig. Vilken liten värld av humor du befinner dig i.

   Nä, Erik jag har ingen diagnos.

   Normal menade jag mest med att sitta och håna i flera år olika människor för att de har andra åsikter än honom själv. Det har K-I ägnat sin tid åt och roas av andras kommentarer.
   Jag började nyligen med detta beteende för att visa poänger som ändå inte gick fram. Så, kan kvitta.

   Orkar inte lägga någon mer energi på er två längre.
   Skriv inte till mig i fortsättningen tack, på denna blogg när jag väljer att yttra mig. Det samma gäller mig.

  • ERIK

   @tjej79

   det tror jag inte, att du är NT.
   Speciellt om du har någon tvung att svara och kan inte lägga av.

   jag skratthånar dig ju inte.

   Men… vilken är din åsikt om den bloggens ämne då? 😉
   Du kommenterade min inlägg att där jag beskrev att jag har Asperger (det ordet läggde jag extra in för att då det var adresserat just för dig och jag väntade tills du vaknar åt det… 😉 du frågade just sådant några dagar innan. ).

  • ERIK

   @TJEJ79

   och glöm inte hasse vem också påhoppar pga olika åsikter.

   Jag inte ens märkte hasse tills han avslöjade sin paranoia att erik är karl-inge. 😀 😀 😀
   liksom igår hoppade på den fotbolle emellan. men sådana saker märker du inte konstig nog.
   (javisst kan man säga att du är hans syskon? Han pratade om sin syster förut. Men jag ska inte gå så långt).

   Men jag har inget sådant särskilt negativt mot dig just. Nah, bry inte om K-I.
   Jag förstår att vad betyder om någon nolka bakom i varje situation när öppen seriös inlägg är publicerad (det hade sett jag i vissa forum — någon ”tävlande” och skratthånande var alltid där, men endast emellan 2 rivaler. Men bakom sådant var pengar, vinstintresse pga deras intresse om skivförsäljningar i label. Ändå vad gjorde allt så löjligt var att det var mycket liten intressegrupp och väldigt små belopp var i cirkulation som var inte ens tusen euro 😉 ).

  • ERIK

   @TJEJ79

   Du skrev.
   ”Skriv inte till mig i fortsättningen tack, på denna blogg när jag väljer att yttra mig.
   Det samma gäller mig.”

   Konstig bygge och jag fattar inte den ANDRA DELEN du skrev.
   Vad menar du med ”Det samma gäller mig.” ??!
   yttra mig, det samma gäller mig… det hör inte ihop med första delen.

  • ERIK

   ”Jag började nyligen med detta beteende för att visa poänger som ändå inte gick fram. Så, kan kvitta.”

   Det e bra att du förklarar sitt beteende, annars hade jag inte förstått.
   Endast dessa som är här alltid i varje blogg och läser systematiskt, kan fatta dig och
   förstår utan introduktion. Däremot någon nykomling (jag) som vet inget om histori vad ligger mellan dig och den andra medlem, och då …? Jag har helt annan uppfattning om din karakter däfför att jag ser bara några enstaka människors ”privatkrig”.

   Ta det lugnt. Jag e inte din fiende och inte hellre hade vi pratat/skrivit någon annanstans.

  • tjej79

   Erik:
   Det betyder att när jags skriver ett inlägg härinne. Så, svarar inte du på det. Jag svarar inte heller när du skriver ett inlägg.
   När Karl-inge skriver härinne sås skriver jag inget trams i hans trådar och när jag skriver ett inlägg så, bryr sig inte Karl-Inge. Det betyder det. Men, jag har aldrig fått det till att fungera!

  • ERIK

   @TJEJ79
   @TJEJ
   vet du? jag bryr inte om. Bara skriv som vanligtvis.
   Jag skratthånar dig inte eller attackerar ju inte som person. Egentligen verkar du vara intressant som person, men ok, då lägger jag ner om du inte är intresserad just.

   Samt orkar inte bry om sådant tjat i sådant privatkrig vad händer här. Det är så oviktigt. Det enda bra som kan hända är att någon råd bra kommentar dyker upp (oavsett namn).

 23. KARL- INGE

  TJEJ79
  Jag skrev att Erik var duktig och rolig jag nämnde inte dig med ett enda ord och sen kommer du och säger att jag hånar dig då !!! har du en egen blogg du sitter o läser på ? du läser sånt som inte finns..

  • ERIK

   aldrig vet om vad hon menade.

   Kanske menade hon följande — Hon kan ju skriva, men det gör hon inte, därför att Karl-Inge börjar skratthåna varje gång när hon skriver sin åsikt antingen om blogginlägg eller prata om sitt liv … ??
   Och det var menat som svar för mig men samt också kommentar för dig för att konstig nog hon kände sig skratthånad.
   Att det är skråtthånande, är just i så sättet hon upplever sådant.

   Så, min gissning/tanke/spekulation vad kunde hända.

   MEN konstig är bara att det hamnade i sådant tråd här och just nu.

  • tjej79

   Ja,g menar i fortsättningen när jag kommer ha en synpunkt Karl-Inge. Då lär du väl skriva där med dina hån som du brukar göra!

  • Nadine

   Du är väldigt bra på att håna själv du har kallat mig massa dynga trots att jag inte hånar dig tvärtom varit trevlig,,, så det är inte så att du måste reta karl I ge, det är ju ditt val att kriga du verkar ju gilla det,,, tillsammans med Hasse skickade hur många hån Youtube videor som helst,,, du gillade ju det tjej 79 att mobba ihop med Hasse,,, du kan börja med att va trevlig eller neutral så kommer du märka skillnad,,

  • tjej79

   Ja, det är klart! Om en person driver med mig. Den får tillbaka.
   Men, se ditt beteende med. Du gillar ju att ”driva” med Virastina och även Hasse, George och Peter eller hur. Det har jag också sett.

   Ja, klart det var kul. Jag har sjuk humor. Men, jag har också olika sorters humor.
   Men, uppenbarligen missar du inläggen där han går på mig utan jag har gjort något. Och varför ska en man få yttra sig som han gör?! Helt ärligt?! Nä, jag kommer aldrig förstå hur du tänker där, Där känns du som en väldigt kuvad kvinna. Faktiskt. Men, det är min åsikt. Alla andra kvinnor har sett igenom det utom du på denna blogg.

   Och nä jag vill inte höra en gång till hur K-I står upp mot männen h härinne. För ser man inte humorn så, ser man inte att de driver oftast med K-I. Det blir tillsist så för en del personer. Inklusive mig själv med när en person kommer in i en blogg och tror han kan styra och ställa och skriva både det ena och det andra och vi ska bara svälja det?! Knappast!

  • Nadine

   Det var det löjligaste jag har hört,, Jag har aldrig någonsin drivit med vira stina, vi diskuterar olika åsikter,,,det är en otrolig skillnad,,, kolla vad hade och du själv gör,,, det räckte att Erik sa att han inte gillade schampo då var du där direkt o hånade, för kan vi snacka driva med folk,, sen skickar du you tube klipp o hånar karlinge,,, oavsett vad han sagt tidigare då är det precis lika illa,, sen säger Hasse att tkrjer som är tjocka är vidriga o då är det plötsligt okay enligt dig,,, det säger ju ganska mkt om dig ! att är det rätt person som säger ngt vidrigt är det gulligt,,, han säger samma saker som karl Inge sagt,,, skillnaden är att karl Inge slutat säga sånt nu o det har du inte ens märkt. Men om du inte gillar mobbing delta inte själv,,, du är inte tro värdig då

  • ERIK

   @NADINE

   så, här har vi bevis att det finns konspiration mellan TJEJ79 och HASSE.

   att hasse och tjej79 hade DET SAMMA avatar för kort moment.

  • tjej79

   Det är väl inget bevis Erik? Ja, han skickade till min mail som jag gav ut här på hp sin avatar. Skickade länk om hur man gjorde för att lägga till en bild och vips sitter både du och Nadine och säger att vi är samma person eller vad det är ni tror. Jag har skrivit här länge på denna blogg. Förstår inte ens varför ni håller på. Men, ingen av er tog kontakt själva på min mail där vi kunde rett ut det hela. Så, Nadine är en feg person som gömmer sig bakom sitt nick och inte vågar ta reda på att jag är en egen person. Hons sitter dessutom och hittar på att jag är Hasses polare och skrattar åt hans skämt om kvinnor och bla bla

   Jag har redan sagt att jag tycker inte om Karl-inge på denna blogg. Jag anser han förstör.
   Jag fattar inte varför du har ett sådant stort problem Nadine att du anser jag ska sitta och läxa upp alla män härinne som har en åsikt om kvinnor. De har inte gått till personlig attack som K-I har gjort mot mig. Där är skillnaden. Det verkar du aldrig förstå!

   Det är ingen som bryr sig här vad folk skriver. Så, jag fattar inte varför du Nadine anser jag ska hålla på och skriva inlägg efter inlägg om män härinne har något negativt att säga om kvinnor. Det kan du göra själv då. Jag har andra saker att göra än läxa upp män som aldrig kommer ändra sin synpunkt kring kvinnor för det är deras erfarenheter! Jag har själv också dåliga erfarenheter så, jag förstår till viss del. Men, sedan kan man inte heller låta det styra. Jag har även positiva erfarenheter. Men, det skulle jag aldrig berätta om på denna blogg. För jag anser det finns något som heter privatliv.

   Och förresten är det Admins uppgift att rensa inlägg här. Inte min. de anser ju att vilka skitinlägg får stå här ju. Det säger väl allt.

   Men, jag kommer inte skriva något mera här nu på ett bra tag. Tycker det tar sjukt mycket dålig energi från mig. Jag har bättre saker att göra än sitta och bli påhoppad varje gång.

  • tjej79

   Ja, jag drev med Erik med schampot korrekt. han drev med mig med kallar mig sötnos och puttinutti etc…samma sak där Nadine. Han lägger sig i, i något han inte har en bakgrund om.

   Vi kan fråga Virastina själv vad hon anser för du anser ni diskuterar jag anser ni inte gör det. För du har ingen schysst stil mot Virastina enligt mitt tycke.

  • tjej79

   Nadine, Då säger det ju rätt mycket om dig att du tycker det är ok när Karl-inge skrev att tjejmaffian var feta hyenor. då sa du inget om det t ex. Finns massor av exempel.

   Ja, Erik jag har sista tiden ansett att Nadine är en falsk person. Som sitter och håller om K-I i vartenda bloggämne. Och hade vi återgått till det vanliga. Så, vet alla härinne att K-i hade börjat skriva inlägg om oss igen på ett negativt sätt.

   Jag har skrivit att jag kan sluta med detta. Men, jag har inget för det om jag sedan i nästa mening ska få heta att jag är en vidrig människa i capslock etc. av gubben.

  • ERIK

   @TJEJ79

   Näeh, det är inte argument varför drivade du.

   du drivade om shampoo och sådant MYCKET TIDIGARE. Då hade du inte fått något smeknamn.
   Det hände senäre när jag började kalla dig puttinuttinyttigsötnos.

   Jag hade inte skrivit till dig för att jag var inte i bloggen då när du gav ngn e-mejl eller telefonnummer osv.

   och vem e den feg då om det är DU vem säger ”näeh, jag ska inte skriva öppet…”. 😉

   Du e inte just det samma person som Hasse, men det spelar inte någon roll för mig längre om det är e-mejl länken etablerad mellan dig och hasse med filbyte redan. 😉

   njah, men när du senast skrev något som hade göra med bloggämne då? Halv år sen? Eller I november? Minns du?

   jag läste tidigare blogg och jag kom till November när det var något vettigt skrivit som kan kallas som åsikt och inte bara ”nej, sluta ragga bimbos” eller sådant sak som du skrev till någon annan också. Men efter årskifte det var bråk bara när du blev aktiverad.

  • ERIK

   … samt självklart sådant sak att hur ”äkta” är Hasse, ignorerar du eller? Snyggt va?
   Han själva sitter bakom andra namn, och misstänker att jag är egentligen någon annan.
   En dag misstänker han att jag är Karl-Inge, sen att jag är George… 😉

   Näeh, i sådana situationer du tittar åt annat håll… 😀 😀

   Konstig nog att allt sådant började när Hasse förlorade argument i diskussion. Då sade han att K-I sitter bakom ny nickname.
   Hur begränsad fantasi kan han ha?!

   Hade jag bara läst varje blogg ämne här och kommentarier halv år då hade helt noll intresse mot dig efter jag hade märkt vad du skriver, men jag orkar inte läsa allting när det blir bråkämne att vilka är exakt dessa deltagarna.
   Så det kan jag också förklara att jag bryr inte om telefon eller e-mejl för att kolla om du är eller inte är rätt, jag bryr inte pga du är bråkmakare själv liksom Hasse… så kolla också med vem du sitter i gemensam båt för att det smörjer ditt rykte också.

   Det verkar vara att du hade tillsammans med Hasse gjort den bloggen som sitt eget krigzon och allt sådant olika åsikter tar du själv som personattack.
   Samt du upplever sådant konfrontation som skratthånande. Men vad gör du själv då? Det är just som du gör.

   Samt vissa frågor är också allmänt menad och inte just nödvändigtvis har det att göra med personen själv — hallåå det finns flera människor med liknande situation eller beteende och min åsikt eller fråga gäller om situationen själv, men oo nej, du tänker att jag har något personligt då mot sådant person då.

   Konstig nog men … bloggen blir stängd av innan du eller din kamrat tröttnar — hasse retar Karl-Inge, du lägger till olja i eld, tidsfråga när någon slår tillbaka igen. Och du säger att oj oj att du Karl-Inge tröttnar inte.
   Samt att hur flera gånger hade jag sett att dessa tjejer krigar med varandra.
   Titta DINA EGNA FÖRSTA INLÄGG I BLOGGÄMNEN i senaste halv år … första är ju inte din åsikt om bloggämne utan är bråkrelaterad och sen blir hur ”grisigt” som helst!

   Däremot från dessa människor du inte tycker om, finns åtminstone NÅGONTING intressant att läsa då, men från dig kommer något från August 2017 något som man kan läsa långt…

   kanske räcker?

  • ERIK

   och för att vara rättvis, någon av din liksinnande kamrat tar personligen någon annans åsikt och går till ”attack mode” då direkt. Hur många gånger som helst hade du också blivit upphettad och glömmer att prat är om ämne då. Och då… om din ”motstandare” är inte lugn och lägger av, då smutskastar du varandra.

   Men Hasse vilket skyddar du… några enstaka inlägg kan vara bra på början som första inlägg, men då går han till attack mode om förlorar argument, eller senäre Hasse blandar sig emellan själv utan att ens han hade något klokt att lägga till.

   och din första inlägg även i den här bloggen var egentligen kommentar om min Asperger syndrom. eller om jag var eller inte var någon du känner. Tack, sådant intresse känns nöjdsam för mig, … MEN om du har inget lägga till i bloggämne, då det känns att du hade tappat fäste och hade varit alldeles för lång tid i gemensamma krigskepp med Hasse då…

 24. ERIK

  TJEJ79
  kom igen nu… 😉

  skriv istället att vilken sorts kaffe tycker du om, samt om du tycker om choklad.
  Då vet jag vad ska jag ha i förråd. Samt vi ska göra inlaggd sill. 🙂 Och ska njuta den nästan tropisk värme du har i din klimatzon.

  annars kallar jag dig till sötnos-puttinutti .. 😀
  (min humor. Jag talar med min katt med sådant nytt ord vilket jag lärde från dig).

 25. ERIK

  (oj oj, vem e den nya ”lekkamraten” som driver… )

  ÅSA:
  du menar jokkmokk visserligen?
  näeh, jag e 20 mil borta från dig. Annars tid räcker inte pga takmålning. (om jag blir ur i huvudet kommer jag ner igen och tar paus och skriver här) …Ändå är jag mycket generös så mycket att gäst får pensel eller rolle också för att hjälpa med sådant roligt sak — att måla tak här. Samt får dricka kaffe/te om blir ur i huvudet.

  • KRISTINA

   ÅSA:

   TJEJ79 Nu har du äntligen träffat på en trevlig kille i Erik, ta chansen och ordna ett möte i morrondag du gillar ju att skapa med händerna oxo så kan det bli bättre, du får ju ngn att träffa och umgås med oxo, i stället för att ni sitter ensamma på varsitt håll och Erik kan ju ge dig svar på tal vilket du behöver som är en domitrix .

 26. TJEJ79

  KRISTINA

  Tack för rådet egentligen behöver jag inte råd av ngn som inte kan träffa ngn själv

  men ERIK är rätt festlig så om du vill ha ett möte med mig ERIK så får vi försöka ordna det .

 27. HASSE

  TJEJ79
  ERIK är GEORGE jag känner hans skrivstil och TJEJ79 du och jag har bra samtal ska du träffa

  GEORGE nu! nä han är bara apdynga kom hem till mig så lagar vi till en pizza och sveper ett par kalla öl och kikar på VM fotbollen tillsammans.

  • ERIK

   @HASSE

   först sade du att jag är Karl-Inge, nu säger du att jag är GEORGE och att du ”känner hans skrivstil”. Näeh, du känner ingen. Speciellt att jag e inte vaken så itidigt.

 28. TJEJ79

  HASSE
  Tyvärr så har jag upptäckt att du inte vågar träffa ngn tjej, du har haft 1 år på dig med mig men du har inte gjort ett ärligt försök på mig hur stört är inte det hahaha, nu kommer jag att träffa George om han har lust, sen kan du titta på din VM fotboll och dricka ditt kaffe i pauserna.

  • Nadine

   Hahaha hasse o tjej 79 är ju som gjorda för varann,,, dom är ju som par hästar härinne ! Men båda vill inte ha förhållande verkar det som,, fy,,, åh nej stopp i trafiken 😩 grrr,,,

  • tjej79

   Nadine, eeeh? ok, vi säger så..du vet allt om mina relationer och vad jag vill ha och inte ha.

  • Nadine

   Jag utgår bara för vad du gör här,, du o hasse håller med varann i allt även när han säger att kvinnor är vidriga är du hans polare o skrattar med,,,

  • tjej79

   Ja och du står på K-I sida.. En homofobisk gammal man med förlegat synsätt om hur en relation ska gå till mellan man och kvinna. Du är alltid tyst när K-I hoppar på människor här. För att sedan lagom komma in när vi andra kör med samma mynt och då tar du han som vanligt i försvar.
   Så, syna ditt egna beteende först innan du hoppar på andra.

   Jag delar inte mäns syn kring kvinnor på denna blogg. Men, jag kan förstå tankarna bakom och hur det kan bli så. Men, både du och K-I får sluta döma andra människor och sätta likhetstecken med att skriva på bloggen innebär automatiskt att man är singel, bitter, fet, har inget liv etc

   Sedan finns det något som heter att driva med folk. Förstår man inte en viss sorts humor då kan man inte se igenom de inläggen heller. Du är lite som K-I och Erik det är därför man undrar för ingen av er uppfattar nyanser eller när vi driver eller när vi är seriösa.
   För när vi är seriösa tar ni det som personliga påhopp på er syn på kärlek och dejting.
   Ni kan inte heller se hur någon annan tänker för er räknas inte det som en erfarenhet.

   Ta bara exemplet du och Virastina hur ni håller på.
   Både du och Kalle vägrar ju se hennes perspektiv medan hon faktiskt kan se från ert.
   Men, det missar ni för era känslor tar över. Ja, jag kan skriva så för båda ni två har sagt att ni är känslomänniskor.
   Men, de som inte är det, anser ni att det är något fel på. Det skrev ju Kalle ett inlägg om med.

   Men, det spelar ingen roll vad jag skriver här. Det kommer ändå få motsatt effekt. Bättre att lägga in ett youtubeklipp istället. Tar mindre på energin haha. Eller sluta skriva här och ta en paus.

   Föreslår ni dejtar era nya kärlekar och håller ert privatliv för er själva. För detta är en blogg för singlar då enligt ert egna resonemang. Virastina har ni tyckt inte fått sitta här pga hon har en relation. Nu har du en man Nadine! Vad ör skillnaden?! För jag ser den inte.

   Kalleman skrev en gång om man är kär/dejtar/befinner sig i ner relation då sitter man inte här och skriver.
   Så, nej man kan inte säga en sak och göra något annat. Blir knappast trovärdigt!

  • ERIK

   @NADINE

   TJEJ79 är själv också annorlunda på något sätt fast kan inte sätta fingret på ngt exakt.

   sådant situation med shampoo och olivolja minns jag så klart. Ändå det mest intressant var att TJEJ79 minns mina ord och att det just skapade hennes intresse mot mig också då. 😉

   @TJEJ79 (eller 80 redan? )

   ägg och olivolja, så klart. men det var inte så viktig.
   sötnos, lugna sin vrede och antipatí.
   Nja, hur ska jag göra någon mjuk inledning för dig nu… i vissa sätt är du intressant person/människa att vore intressant ha pratstund med, (utan att skaffa/laga/steka/grilla barn förstås), men nu tvekar jag.
   Jag kollade lite bloggens förflutna.. i senaste tid alltid pekar du i ögat så viset att din första inlägg i blogg har något med bråk att göra, så du skriver inte om ämne.
   Medan peter/george/… pratar om huvudämne i sin första kommentar och är inte blandade i bråk… Men om du skriver så mycket att alltid när du pratar om ämne då K-I hoppar på dig, då…. när du SENAST skrev sin åsikt om något (i blogg ämne?). Eller alla senaste handlar bara ordkriget om Karl-Inge och Hasses försvar? Samt det är inte första gången jag ser dig kriga med Nadine.

   Glöm inte den dagen då Hasse började med allt sådant och skrev att ”ERIK är karl inge” 😉
   (24 maj i cisses bok tråd, klockan 22:22 blogg tid).
   Innan sådant händelse var Hasse helt osynlig för mig, fast jag hade skrivit här förut också.

  • ERIK

   @NADINE

   just nu när jag började läsa alla dessa tidigare blog ämnen där tjej skriver,
   då märker jag att hur osynlig var allt sådant bråk mot mig. Speciellt om jag inte ens deltog i alla tidigare bloggämnen.

   Jag ser nu att vissa andra konstiga alias vilka konstig nog dyker upp ENDAST för att mobba… då allt svar om Hasse existens och arkitektur finns där och det ger mig inte ens någon vitsen att tala med 101 olika hasses namn här. 😉 Samt inte ens överraskning att de enstaka personer som kommer hit, går snabbt borta pga sådant pågående Hasses invasion här.

   Nu, när jag dykte upp, då fick jag överraskning att någon misstänker att jag e någons dubbelalias… men självklart, om någon just beter så här att skapar 101 olika alias själv.

   Så, Hasse HAR massor av olika konton. Punkt.

  • tjej79

   Men, Erik även du skriver inte heller om bloggens ämne i alla dina inlägg.
   Jag tycker inte att det gör något om man chattar om annat med.

   Men, jag har många gånger hållit mig till ämnet sedan jag började skriva här. Men, inte sista tiden pga jag har känt att det är inte lönt.

   Dessutom tappade jag intresset när Christian som skrev i bloggen med försvann. Det fanns 2 skribenter. Nu är endast Cecilia kvar.

   Det blev mer ett innehåll även om det var ”bråk” där med. Men, man föredrar ju olika. Jag ansåg att Christian var mer djup i sina ämnen och jag föredrar personer som tänker efter än ytliga bloggämnen som tilltalar andra personer.

   Men, det är ju en dejtingblogg så, dessa ämnen som skrivits om sista tiden kanske tilltalar personerna härinne. Vad vet jag?!

  • ERIK

   @TJEJ79
   chris saknar jag också. Samt minns jag en tredje person vem hade också någon sammanhang med dejtpodden.

   Bara en sådant sak kan du förklara… varför tyckte du inte om när jag sade för dig ditt ord ”puttinutti”??! Retade det upp dig? men VARFÖR?!
   jag tänkte att det var gulligt och det var inte sagt för att irritera dig, jag tyckte att det var gullig. Det var ALDRIG sagt med tanke för att mobba-reta-uppreta sätt. Det var sagt med tanke att kanske gör din dag gladare att på en sätt om jag pekar upp vilka dumheter du pratar men annat sätt kompenserar sådant med snälla ord. (just som jag skriver ”Nej puttinuttinyttigsötnos, kolla över sin dumhet!”). det var inte ens menat att vara elak.
   Jag tyckte om sådant ord och jag talar med min katt nu oftast just — ”hej du puttinuttinyttig klösmästare, vilka tio skärpa blad har du idag”.

   Kanske var mina 2 sista inlägg utan någon taktkänsla men jag kan inte något annat sätt. Sådant att säga ”genom blommor” är inte i min kunskap ännu.

  • tjej79

   Erik

   Har du en relation med mig eller? Nä, det har du inte. Är jag en vuxen person? Svar ja.
   Vem säger ärligt talat puttinutti sötnos till en främling på nätet? Inse hur löjligt det låter.
   När jag också beskrev att bebis språk som många par ägnar sig åt. Är inte min grej. Så, nu har jag förklarat det ännu mer tydligare.

   Kan köpa att man gör det till djur och bebisar. Men inte till vuxna personer. Jag pratar också emellanåt med annan mjukare röst till mina katter. Men, jag går inte runt och ”puttinuttar” dom.

   Jag är inte heller din katt. Så, du lät bara dryg och upprepade allt för många gånger samma sak. 1-2 ggr hade jag kunnat låta det bara passera. Men, när en person hänger upp sig och fortsätter så, nä det blev lite för mycket.

  • ERIK

   @TJEJ79

   om sådant ”genom blommor” menade jag som något sorts mjuk inledning innan kritik att du ska inte vara såsom brandfara i pappersfabriken. 🙂
   Så… jag använde också frasen sötnos utan någon sammanhang om vi ens hade något gemensamt, men det var bara för att göra kritiken mer mjuk att du ska inte uppleva sådant så brutalt för att jag upplevde att diskussion med dig är liksom att någon röker cigaretten i dynamitfabriken. Speciellt just senaste halvår efter du hade varit i gemensam krigskepp med Hasse som verkar vara att kanske hade du tappat fäste…?

   Du skrev:
   ”Vem säger ärligt talat puttinutti sötnos till en främling på nätet? Inse hur löjligt det låter.”

   Ärligt sett inte ens någon att använda sådant ord ö.h.t. Tänkte att puttinutti är ditt helt eget ord som hade inget med barn att göra. Dessutom finns sådant program som PUTTY (terminalmjukvara) och det är närmaste som jag vet.

   Egentligen hur löjligt som helst är allt bråk här, men att inse detta kan … njah njah vem som helst, men ingen här eller hur?

   men okej sOtnos (bättre?). Och kan vi ha lugn och ro nu?

 29. GEORGE

  TJEJ79
  Du var ju en opopulär tjej i skolan för att du är ful och var fet men det fanns ju en kille som var poppis o han gillade dig. Så jag får det inte att stämma det du skrev att du vill ha mig, En opopulär kille hade inte haft en chans hos dig innan eftersom det var poppis grabbarna som gällde för dig. Det har du själv skrivit.
  Jag fastnade för en tjej och hon var ingen poppisbrud. jag var snäll, trevlig . min morsa lärde mig det. Vad hände, jo, hänvisning till kompisfacket

  Och nu vill du ha mig TJEJ79 trots att jag har en massa fel och brister hur kommer det sig ?

  vi kan ju träffas och se om du gillar att jag är väluppfostrad och inte svinar med dig

  dom elaka killarna får inte komma och ta dig från mig då det får du lova.

  • ERIK

   Här det var inte jag vem skrev sådant och härmed logik — inte hellre Karl-Inge vem poserade som george då i så fall.

   Så, det måste vara någon vem försöker starta någon bråk

  • tjej79

   Fejk-George har också Kalle skrivit med sin avatar, hahaha
   Oj, vad du har roat dig under helgen!

 30. Hasse

  VM med Hasse ⚽

  Igår hade vi paus i studion. Andra rundan är inledd och idag fortsätter det med tre matcher.

  Grupp B: Portugal – Marocko
  Grupp A: Uruguay – Saudiarabien
  Grupp B: Iran – Spanien

  Väl mött!

  • ERIK

   @HASSE

   endast en annan tjuv är rädd av snatteri och misstänker att andra snattar hans grejer.
   Så det måste vara du enligt sådant logik.

   Det är du vem har paranoia att jag e inte ens mig själv utan någon annan o.s.v. först misstänker du att jag är Karl-Inge, då nästa sak är att du misstänker att jag är George. Samt konstiga falska namn dyker i forumet.

  • KARL- INGE

   ERIK

   Det är HASSE ELLER TJEJ79 OVAN SAMMA SKITHÖGAR SOM VANLIGT EN SPARK DÄR SOLEN INTE SKINER SKULLE DOM HA BÅDA TVÅ OCH DET FLERA GGR OM SNACKA OM ATT JAG FÖRAKTAR DESSA FEGA KRÄK

  • ERIK

   @TJEJ79

   ibland hamnar kommentar i helt fel plats eller tråd pga den www-sidans bygge.

   @allmänt, övriga.

   jag fattar ju vem skriver vad även under falska flaggan. Det är inte ju vitsen att smutskasta sitt eget namn så det måste vara någon annan. 😉 Varje nicknamn vem smutsar Kalle-Inge måste vara ju någon av hans fiende egentligen och visserligen kan vara Hasse.
   Och tvärtom också… kan vara att även Erika var Hasse själv.

   Däremot Hasse vem säger att först är jag Karl-Inge, och NU är jag George, ojojoj, då måste jag vara lycklig…
   Det allt enligt Hasse låter att jag har så pass bra Svenska. Däremot enligt TJEJ79 har jag olika svåra fel (och det tror jag mera egentligen). Så, om jag ska börja mitt eget blog (inte om dejting ändå, utan musik och elektronik)… och skriver allt i svenska, visserligen blir det fel. (Vore hyfsat roligt om någon korrigerar mig gärna. 🙂 ). Så jag ska skriva på Engelska istället … men det spelar ingen roll för att i oavsett vilket språk använder jag, mitt text är som ”dump read” från datorens minne (vilken är rörig!).

   En dag här var ju också ”ERIKA” (visserligen om mitt namn vore fredrik då hade hon varit fredrikA). Eller hur?
   Ny var någon konstig Åsa.
   jag orkar inte bry om sådant sak. Sådana knep kan fungera på någon livsfrämmande 15..20 årig medelmåttig med låg intelligens vem e kåt som löpkatt. 😉 Fast det vore mer intressant om dessa nya låtsas-namn och lekkamrater säger något om StarTrek, eller något annat nördigt. Kom igen! Gör, skriv något mer som behöver intelligens och är inte riktat till könsorganer eller lägsta intellekt!

   Som sagt jag ska skapa helt eget blog och då blir det om musik, studio syntar, då ser jag visserligen själv att hur rörig kan det bli i kommentarie fält, eller alla har ngt kultur. Men jag tror att det blir kanske 1-2 kommentarer varje år bara (därför att det kräver högre intelligens för att fatta elektronik och dessa finns inte i sådant överflödd som människor vem skriver om dejtandet!).

   Alla dessa med HASSE gjorde fel med mitt namn att han glömmer att jag finns inte här så itidigt, och inte hellre bråkar jag med någon.

   @HASSE

   Så, lek vidare med dina, andra eller även mina egna namn om det ger för alla er erektion eller orgasm. Jag bryr inte om. 😀 😀 😀

  • ERIK

   ta det lugnt båda jag fattar väl bra att vem smutskastar vem.

   @karl-inge
   det måste vara hasse
   Det är ju inte logiskt att du smutskastar sig själv

  • ERIK

   @TJEJ79

   hur vet du att du säger så?

   (för 10 år sen … svenska lärarinna sade att vi behöver inte ens skriva mitt namn på tenta för att hon ska fatta att vem har något skrivit. Vi alla har sådana olika mikroskopiska fel som lärarinna har ögat på).

  • Nadine

   Nu skyddar du Hasse igen,, du vet ju att han har flera nick, varför låtsas du tjej 79 att du inte vet ? Ni har ju mejl kontakt o han har gett dig en söt bild/ avatar,,, sen undrar du varför jag säger att ni passar ihop,,, är det inte uppe bart ?

  • tjej79

   Det är ungefär som att säga du och K-I borde bli ett par för ni har likande erfarenheter av livet och ser på kärlek på samma vis. Varför blir inte ni ett par då?!

   Ja, för vi undrade själv vilken dåre det var. Men, dessa har han inte. Jag spekulerar mer i att det är någon som skrivit här innan. Men, jag har tröttnat på nivån. Men, du får tro vad du vill. Mitt engagemang har börjat sinat. Det blir för mycket med två intensiva personer + fejket härinne haha rena dårhuset nu.

  • tjej79

   Men, det är ju enkelt att kolla för den som har tid och ork. Kolla koden som står under varje avatar. Så, får vi fram vilka nick som har samma avatarkod till de olika nicken härinne 😉 under förutsättning att personen reggat nicken med samma mail. Men, det tror jag. Personen lär inte orka skapa så många konton till var och en härinne.

   Och förresten Nadine. Varför skriver han då elaka saker om mig? Det går ju inte ihop då. Nä, det får du allt förklara, tack! Fast den enda som inte fått något är ju du Nadine! Ditt nick är det enda härinne som inte tagits upp på det viset. Så, vem vet??? Det är kanske antingen du?? Eller K-I iaf för dig skulle K-I aldrig skriva om på det sättet.

  • ERIK

   @TJEJ79

   och nu ignorerade du hela frågan. 😉

   vem orkar med sådant här? Vad e vitsen? Dessutom antalet av bråkmakarna har varit konstant (enligt ordbruk ser jag inga nya karaktärer här).
   Jaa jaa jaa, fantisera bara att någon helt ny kommer in och bara för EN sak — för att driva med Karl-Inge, eller mig. Kom igen! Hasses örat syns bakom alla sådana dumheter dagen efter!

 31. Hasse

  VM med Hasse ⚽

  Portugal; filmarnas lag. En vindpust i straffområdet och Ronaldo lägger sig. Marocko skulle haft en straff men Portugal lyckas komma undan med det mesta i den här matchen.

  Grupp B: Portugal – Marocko 1-0.

  Nu ska hunden rastas sen kör vi väl vidare?

  Häng med!

  • Hasse

   VM med Hasse ⚽

   Oj, den 🍕satt som en smäck. Kaffet på väg ner och om en dryg kvart; Grupp A: Uruguay – Saudiarabien.

   Livet är underbart. Fotboll, öl och pizza. Så najs. 😎

   😘

  • Hasse

   VM med Hasse ⚽

   Så här är ställningen Grupp A:

   1 Ryssland 6
   2 Uruguay 3
   3 Egypten 0
   4 Saudiarabien 0

   En vinst och Uruguay är också klara för åttondelsfinal.

   Nu kör vi!

  • Hasse

   VM med Hasse ⚽

   Grupp A: Uruguay – Saudiarabien 1-0 (Paus)

   En spännande halvlek och inget lag har direkt övertag. Båda har starka mittfält. Nu väntar tjejens hembakade toscakaka och en kopp Zoegas. Life is wonderful.

   Hey ho let’s go!

  • Hasse

   VM med Hasse ⚽

   Jaha, det var en trist match. Uruguay klara för åttondelen, såklart.

   Nu hoppas jag på en spännande tillställning mellan Iran – Spanien från Grupp B.

   Får nog ta en kopp Zoegas till…

 32. ERIK

  jag fattar ju vem skriver vad även under falska flaggan. Det är inte ju vitsen att smutskasta sitt eget namn så det måste vara någon annan. 😉 Varje nicknamn vem smutsar Kalle-Inge måste vara ju någon av hans fiende egentligen och visserligen kan vara Hasse.
  Och tvärtom också… kan vara att även Erika var Hasse själv.

  En dag här var ju också ”ERIKA” (visserligen om mitt namn vore fredrik då hade hon varit fredrikA). Eller hur?
  Ny var någon konstig Åsa.
  jag orkar inte bry om sådant sak. Sådana knep kan fungera på någon livsfrämmande 15..20 årig medelmåttig med låg intelligens vem e kåt som löpkatt. 😉 Fast det vore mer intressant om dessa nya låtsas-namn och lekkamrater säger något om StarTrek, eller något annat nördigt. Kom igen! Gör, skriv något mer som behöver intelligens och är inte riktat till könsorganer eller lägsta intellekt!

 33. ERIK

  jag fattar ju vad händer… Det är inte ju vitsen att smutskasta sitt eget namn så det måste vara någon annan. 😉 Varje nicknamn vem smutsar Kalle-Inge måste vara ju någon av hans fiende egentligen och visserligen kan vara Hasse.
  Och tvärtom också… kan vara att även Erika var Hasse själv.

  En dag här var ju också ”ERIKA” (visserligen om mitt namn vore fredrik då hade hon varit fredrikA). Eller hur?
  Ny var någon konstig Åsa.
  jag orkar inte bry om sådant sak. Sådana knep kan fungera på någon livsfrämmande 15..20 årig medelmåttig med låg intelligens vem e kåt som löpkatt. 😉 Fast det vore mer intressant om dessa nya låtsas-namn och lekkamrater säger något om StarTrek, eller något annat nördigt. Kom igen! Gör, skriv något mer som behöver intelligens och är inte riktat till könsorganer eller lägsta intellekt!

 34. ERIK

  En dag här var ju också ”ERIKA”. Undrar om… visserligen om mitt namn vore fredrik då hade hon varit fredrikA.

  jag orkar inte bry om sådant sak.
  Sådana knep kan fungera på någon livsfrämmande kåt 15..20 årig bara.

  Alla dessa med HASSE gjorde fel med mitt namn att han glömmer att jag finns
  inte här så itidigt, och inte hellre bråkar jag med någon.

  Så, lek vidare med dina, andra eller även mina egna namn om det ger för alla
  er erektion eller orgasm. Jag bryr inte om. 😀

  Däremot Hasse vem säger att först är jag Karl-Inge, och NU är jag George, ojojoj, då
  måste jag vara lycklig…
  Det allt enligt Hasse låter att jag har så pass bra Svenska. Däremot enligt
  TJEJ79 har jag olika svåra fel (och det tror jag mera egentligen). Så, om jag
  ska börja mitt eget blog (inte om dejting ändå, utan musik och elektronik)… och
  skriver allt i svenska, visserligen blir det fel.

 35. ERIK

  En dag här var ju också ”ERIKA” (visserligen om mitt namn vore fredrik, då hade hon
  varit fredrikA). Eller hur?
  Sådana knep kan fungera på någon livsfrämmande 15..20 årig bara.

  jag orkar inte bry om sådant sak.

  HASSE gjorde fel med mitt namn att han glömmer att jag finns
  inte här så itidigt. Så, lek vidare med andra namn eller spekulera att vem är jag nästa dag… om det ger dig erektion.

 36. ERIK

  Det allt låter att jag har sååå pass bra Svenska om Hasse inte ens skiljer mig från någon annan… (vem är jag imorgon i hans huvudet?). Så, om jag ska börja mitt eget blog och gör allt på svenska (inte om dejting ändå, utan musik och elektronik)… ändå tror jag inte att det blir helt rätt.
  Så jag ska skriva på Engelska eller Estniska istället.

  Åtminstone ser jag att hur börjar se ut kommentariefält i mitt blog då.

 37. ERIK

  hasses hjärnor är runda liksom fotbolle — han skriver sådant i dejtblogg!!
  Inte någon är intresserad av sådant ämne, ändå han spammar-bajsar om sådant… och om inget annat, då skriver de under låtsas Karl-Inge namn att hur trasig han är.

  visserligen har sett hasse fotboll endast via tv skärm men aldrig rörd sådant rund föremål själv?

  • ERIK

   Karl-Inge

   ta det lugnt, jag vet. Det är bara Hasse vem har absolut inga låga gränser om intelligens liksom han vet inget om datorer eller deras tangentbordlayouter. 😉 Hans nytt nick är ju ERIKA (om mitt namn var FREDRIK, då hade ”hon” varit fredrikA visserligen … 😉 ).

  • Hasse

   Kristina, vad vill du HP ska göra? Detta är inget forum där man skapar konto och skriver. Det är ett kommentarsfält i en blogg. Var och en får väl själv ta ansvar för vad vederbörande skriver och beter sig. Det har ju fungerat, ja, tills Karl-Dinglund och hans ”personligheter” hittade hit – och det kommer att funka igen när han läggs in på psyket.

  • Kristina

   I min okunskap tänker jag..
   Bloggen finns ju hos HP Är det inte lite av HP´s intresse hur den ser ut?

  • ERIK

   @NADINE

   och glöm inte, en mycket gammal provokationknep i historie är ju också att posera själv bakom något namn och skylla på annan.

   Så inte ens någon överraskning att det dyker upp helt nya nicknamn som smutskastar Hasse, medan det är Hasse själv som gör det. Och allt bara för att säga att det är K-I … 😉

   självklart att sådana människor vill inte komma i IRC — de har inte så många olika IP adresser i sitt hushåll, varken mjukvara att komma online med 10 olika nicknamn.
   Konstigaste nog är ändå att tjej79 säger att det var bara Hasse vem ringde.

   Jag hade varit 2 platser (i olika tider) inblandad redan i sådana ”klonkriget” för att reda ut vem e vem. Deras beteende är liksom att såga kvist på vilket de sitter själva.
   Fessa människor har inget bättre att göra. Jag har sett att de förstör sig själva i slutet, åker fast och om de inte händer så, då fortsätter de ändå i sådant vana minst 10 år, och alla andra chattmedlemmar försvinner. ALLA vet, men ingen bryr om sådant, de bara går borta, medan ”kloner” förnekar bara ”näeh, bara 1 alias per person finns bara”.

   Va bra att text stannar här. då visserligen folket i framtid har något att läsa som varning att vad pågår här, en gång till, dessutom dina varningstext om Hasse on hans kloner, Nadine.

   Ha det bra sötnos!

  • Patrick

   Erik, det är exakt min analys. Tjej79 försöker komma åt Nadine på alla sätt. Hon dyker upp i samband med när Nadine säger något och då bara för att säga att hon är falsk eller ytlig, vilket jag inte alls ser nu när jag läst hennes inlägg bakåt. Hon är en av de vettigaste i kommentarsfältet. Skrivsättet kan man kanske ha synpunkter på, men förutom det är det många kloka synpunkter mixat med lite skämtsamma kommentarer. Inget kränkande. Så vad är det då som retar tjej79? ptja… förmodligen för att hon får killar intresserade? Det retar ofta mindre attraktiva tjejer. Det blir catfight, så att säga. Vi har vi några till som lyckas diskutera normalt, men de tröttnar när trojkan Hasse, Carl och Tjej håller igång sitt ordkrig. Men det skulle kanske vara bättre om de gamla rävarna sa ifrån till trojkan, då skulle luften gå ur dem. Och då skulle bloggen bli som förr i tiden. Då var det många intressanta diskussioner. Märkligt att ni låter dem hållas och låtsas som ingenting. Vad är ni rädda för? Efter allt är det bara en simpel blogg, men ändå. Om tillräckligt många protesterar skulle de drunkna och lägga av. Det kan jag garantera er! Psykisk ohälsa ökar ständigt och många är riktigt ensamma att det enda som de hittar är att skriva på en dejtblogg (om allt annat än dejting) De tre har börjat skriva oftare när bloggen började tillåta kränkande kommentarer (som tidigare raderades) Nu kan de dra nytta av den ändringen för att få avreagera sig. En man som kallar sig Hasse skriver om fotboll på en dejtblogg, han har ingen där hemma som tittar med honom och delar hans bakverk. Det är förstås tragiskt.

  • Patrick

   Erik, Jag har också tänkt på det. Sammanträffande! Det är lustigt vad vissa människor är kapabla att göra för att synas. Jag har läst igenom en hel del här och ser tydligt ”mobbing”mönster.

  • Patrick

   Men var är alla gamla ”rävar” som skrev förr? Om de vågade opponera sig mot Hasse och alla hans alter egon hade bloggen sett bättre ut, med bra diskussioner. Men de ser på varför? Är det så roligt att läsa när Tjej, Carl och Hasse tramsar och trakasserar? Om alla kom fram ur sina hålor och snackade klarspråk med galningarna har de inte så mycket att sätta emot. Varför bry sig om att Carl har sagt att någon är ful eller tjock samma sak säger Hasse fast tre ggr mer. Läs i trådarna tillbaks i tiden så kommer ni att hitta mycket kränkningar från den mannen långt innan Carl existerade på denna blogg. Mest kvinnokränkande inlägg helt utan substans.
   Det är Hasse som triggar igång bråk numera, Carl bråkade och anmärkte mest på tjejerna i kommentarsfältet (oprovocerat) förr, numera försvarar han sig främst mot Hasses provokationer i första hand. Om man ska reda ut något så måste man vara förnuftig. Ni går bara på känslor och håller med en särskild person. Tro ni inte att jag försvarar Carl, det är bara trams. Hasse skriver i andras namn i bloggen utan deras medgivande så att det ser ut som de hade skrivit det själva! Är inte det anmärkningsvärt? Så vad väntar ni på? Gör bloggen sund igen.

   Edit: ”Trojkan” Hasse Tjej och Carl behöver inte svara. Jag vänder mig till de andra som skriver i denna blogg och undrar varför ni låter dem hållas? Håller ni med dem eller vad?

  • ViraStina

   Patrick:

   Jag tror definitivt jag kan räkna mig som en av de gamla rävarna, och jag håller inte alls med dig.

   Jag har varit ordentligt oense med Hasse många gånger i sakfrågor långt innan K-I dök upp. Jag har ifrågasatt hans generaliseringar, liksom Georges, John G:s m fl. De har skrivit saker om ”hur kvinnor är” som har irriterat mig rejält. Nu på sistone har Love tillkommit i den kategorin.

   Det var bland annat alla dessa generaliseringar som fick mig att börja skriva här. Det florerade en massa missuppfattningar om hur det är att vara kvinna i dejtingvärlden, t ex. Men ingen av de andra killarna skrev en enda gång några personangrepp. Varken mot mig eller andra. Då diskuterade man själva ämnet. Inte egenskaperna hos den som skrev.

   Sedan dök K-I upp. Då räckte det med att jag hade en annan uppfattning om hur man nobbar en ny dejt. Det fick honom att gå till spottande och fräsande personangrepp, kryddat med åsikter om mitt utseende och min psykiska hälsa. Sedan hade någon annan en avvikande åsikt om hur mycket pengar man ska lägga på semester, eller vad det var. Samma reaktion.

   Och så har det sett ut sedan dess. Tyvärr har han fått sätta tonen. Förr pratades det om svårigheter med dejting och relationer. Nu skvallras det om de som skriver här. Och det var K-I som startade den trenden.

   Folk var mer än lovligt accepterande mot K-I:s stolliga beteende väldigt länge. De flesta försökte föra normala diskussioner med honom, men det fastnade alltid i att man skulle försvara sig mot alla hans utstuderade påhopp istället för att utbyta argument.

   Till sist lackade några ur och började låta honom smaka sin egen medicin. What goes around, comes around. Det gäller även K-I. Det är kanske inte ädelt, men det är fullt förståeligt.

  • ERIK

   @VIRASTINA

   Jaaaaaaa ”nej det var inte mitt fel, det var K-I!”. Va barnsligt.
   FÖr mig det spelar ingen roll. Det är helt tråkigt att ha sådana ”åsiktledarna” här och till vems sida ska alla hålla och om inte håller med då är det ”fel”.

   Och tänk inte hellre att du har rätt i alla sådana saker. Om det är lite annorlunda åsikt och det är mer killarna vilka har annorlunda åsikt än då, är alla desssa killar inget att acceptera då? De har också åsikter. Men vad händer är helt annat oftast…
   då dyker upp sådana vilka har inget att säga, men däremot börjar det något sorts gemensam spontan slagsmål med tjejer med helt emotionella sätt utan någon fakta. Och om allt annat fungerar inte då självklart alla-killar-är dåliga ämne dyker upp igen.

   Det är inte första bloggen då tjejer kritiserar att ojoj, det har den enda funktion — att killar ska ha möjlighet att spotta till tjejer att hur de beter i dejtingvärld. Så det är långt från den enda eller sista bloggsajten. Så tänk igen. DEssa 4..5 killar du ”motsätter” är inte alls dåliga kanske, de har rätt visserligen?! Sådant kritik från killar verkar vara i hela västerländska länder Jag ser liknande kritik mycket mer än bara från dessa killarna här och från alla andra diskussionplatser. Och alltid tjejer säger ”NEJ, DET ÄR INTE SÅ, dessa killar har dålig kvinnosyn”. Men har de egentligen? De är inte bara med emotioner. Dessa killar vilka kritiserar inte, betyder inte att de håller med, de är tysta för att de vet att annars de får inte ligg, får smäll från sin egen fru hemma. Och det är också argument till de om de håller med i sådant bråk på tjejers sida, men bakom ryggen de vågar endast diskutera sådant sak hos andra killar.

   Och om den såkallad troika. för mig det spelar ingen roll vem startade bråk om det e bara att någon annan deltagare bara lägger till olja. I sådant situation är det barnslig att peka ”nej det är ju en person vem började!”.
   Om du ser att någon blir eldad upp då vore dags att lugna ned inte lägga till eld. Om K-I är lätt att bli irriterad, lägg av då bara. Resultaten är att du e inte så mycket deltagare i sådana bråk än Hasse, K-I, Tjej79.

   Hur så pass många gånger hade jag sett sådant bråk och då inte ens hade jag läst allt sådant. Då rullar jag vidare, detaljer oviktiga, speciellt att VEM började eller hur var 1 år innan. JUst i senaste tid hade jag analyserat allt sådant.

   Finns också sägelse — det spelar inte någon roll vem började – klokare ger av.

  • Patrick

   Virstina, Detta betyder att (som jag förstått det) när Carl startade trenden att skvallra var det fritt fram för Hasse att fortsätta? Om ni gamla rävar även ger Hasse på nöten när han skvallrar vad tror du händer då? Kan det inte bli ändring tror du?
   Det ser ut som ni håller om honom och tycker det är fritt fram att kidnappa andras personers nickname i kommentarsfältet? Det som han gör är att använda sig av Carl för att få bråka här, det är inte riktigt sunt (oavsett vem som började) Ni förnuftiga ”gamla rävar” kan påverka genom att säga att Hasse ska sluta med dumheterna därmed kommer även Carl sluta för detta är ett ordkrig dem emellan. Här är det en fördel att säga till Hasse (Carl kommer köra personangrepp som han brukar, det blir kontraproduktivt) Hasse kommer inte håna dig eftersom han är vän med dig även om ni inte drar jämnt i alla frågor (det ser jag bakåt i trådar där när ni har pratat)
   Låt inte Hasse bli kung i kommentarsfältet, låt istället andra komma fram och säga sin mening utan att riskera bli huggna i ryggen. Men ignorera inte Hasse när han hånar för då växer hans ego helt och tar över bloggen med olika namn. (rävarnas namn är erkända så dem kommer han inte manipulera) Han sätter tonen i bloggen eftersom han är här varje dag. De nytillkomna som kritiserar honom kommer han att förnedra, sin vana trogen (Tjej brukar svansa efter) Det är synd att ni låter dem göra så här.
   Det var mitt tips! Ha en skön midsommar och hoppas ni slipper regn! /Patrick

  • Patrick

   Exakt varför elda på någon som man vet kommer fortsätta med skvaller? Bara säg: sluta med att kidnappa nickname från andra. Hasse kommer att lyssna på er ”gamla rävar” Virastina mfl Men det gör inte Calle så glöm honom. Ni har en chans att få in en fot och stoppa det här bråket. Det räcker inte att säga ”Calle började så nu är det så här”.
   /Patrick

  • Nadine

   Vira, hur kan vi bli Sams av hämnd? Att smaka av egen medicin funkar aldrig,,,särskilt inte om någon annan bestämmer när o om medicinen ska smakas,,,, Jagflrstår inte ditt resonemang om att karl inge får skylla sig själv om hsn börja, det som funkar är att sluta med person angrepp Nu. Precis nu. Och då ska det även gälla tjej 79 o Hasse o hans andra nick,, ingen ska få tillåtelse att mobba det ska va samma för alla. Precis som fröken säger I skol klassen ! Där är heller ingen favoriserad och får mobba,,, alla ska uppföra sig oavsett vem som började ngt bråk ! Regler är samma för alla man kan inte bygga ngt på hämnd

  • Hasse

   Virastina; tack för ett välbalanserat inlägg.

   Jag struntar högblankt i vad som skrivs här som ”Hasse”. Jag har en avatar till mitt nick och andra som utger sig för att vara ”Hasse” får väl göra det. Orka bry sig. 😂

   Dock saknar jag JohnG, Romantisk Tjej, och alla de andra som hade baskunskaper i svenska språket. Det går inte att diskutera med obildat patrask.

   Tack igen, Vira.

  • ERIK

   @PATRICK

   för sådant sak javisst behöver man inte vara sherlock räv. Men sådana saker att man vågar peta upp ”det fattas något” vågar man ändå i situationer där fri samtal är tillåtet och ingen dämpar.

   däremot ”att göra bloggen sund igen”… jag tror att det löser sig själv om folket bara meddelar och alla meddelanden står kvar i just sådant historisk ordning. Då dessa som har nyfikenhet kommer till sanningen. Liksom som det är med andra världskrig där allt sådant sanning kommer ut för att alla dessa fantasiberättelser om judar håller inte vatten i värld för att 1 meter är fortfarande 100 cm och 2+2 är 4.
   ORDFRIHET löser problem, INTE censur. Alla meddelanden ska vara som det är.
   Värsta vad kan hända är om moderation eller censur börjar i form av några enstaka människor över grupp. Då går allt snett för att aldrig kan veta att vad är inte eller är i moderators intresse och det kan leda till extrem om han/hon har någon självintresse och hade redan vald sin sida. I olika forum händer sådana saker att bakom kulissena är i hemlighet någon företag vem säger att ”ta bort dessa kommentarer för att den är skadliga till vara reklam/annonser” och öppet kritik dämpas. Så jag tänker att hitills är bra att det ens är tillåtet säga öppet kritik liksom att cisses bok är dålig eller HP är illa… oavsett om det är eller inte är.

   Och om dessa som kommer hit är bara att läsa huvudämne, och om ser bråk, rullar de vidare. De som blir inblandade läser allt förflutna här och fattar själv. Mänsklighet löser sig själv. Jag hade fastnat hit om en medlem hade inte sagt att jag e inte själv utan någon klon. Det blev överraskning till mig och påminnde situation i någon annan korrumperade forum redan. Men man orkar inte 10 ggr genomgå sådant process. Jag hade deltogit redan i en sådan ”klonkrig” men efter sådant klonkrig då alla dessa dubbelgångare blev spärrade det blev inte bättre i forum. Då i sådant forumet dykte upp helt annan makt och det blev en annan motsätt korrumtion och igen det samma mönster började. Allt pga moderation. Det blev värre att inte ens längre var tillåtet kritisera och tidigare inlägg försvann.

   Så, det löser sig om allt är öppet här. Tycker jag. Annars sade jag förut — alltid finns IRC
   varför inte att allt folk som vill tala, ska komma till IRCNet server #happypancake kanal. Eller något sådant.
   Gratis chat, plus alla kan göra egna kanaler också. Inga kostnader.

  • tjej79

   Ja, Nadine det ska gälla mig med. Men, säg mig när jag ignorerade K-I under en bra period. Svarade inte på inlägg etc. Han fortsätta håna mig ändå. Säg mig hur tycker du, Nadine, att jag ska hantera det? Något tröttsamt att skriva inlägg och hela tiden bli indragen i all dens kiten han skrev hela tiden.

   För om jag vill skriva i denna blogg i fortsättningen. Kommer jag att kunna få göra det då utan påhopp? Eller jag ska bara finna mig i att K-I loggar in här för att roas på min bekostnad?

   Även du har ju roats av det Nadine, visat kompisar hur vi håller på härinne. Som du skrev om i ett inlägg. Vi har inget liv, vi är si och så i denna ”tjejmaffian” etc. Kommer du också sluta med det då?

  • Nadine

   Var tjej maffian det enda du hittade det var länge sen jag sa det,,, o det handla om att nästan alla tjejer var emot love,, ganska länge sen nu. Så varför fortsätter du säga att jag är en bratt och ytlig o hånar mig när jag sa att jag inte använder schampo,, först hånade du Erik för att han inte ville ha schampo och kemikslier ( det är hans fria val) , jag har varit utanför ‘civilisationen’ många ggr eftersom jag är äventyrare har sett hur människor förstört naturen även där,,, schampo innehåller mikroplast som förstör haven,,, sodium sulfate som inte är bra för någon torkar ut o dåligt för natur,,, och mkt mer men kan inte skriva allt i en blogg,,, ,, man klarar sig lätt utan sånt o får finare hår på köpet ! Håna inte folk som vill göra gott se dom som inspiration ist,,, ingen hsr sagt vad just du måste göra så ta inte åt dig,,, om någon vill gå emot reklam är väl bra. Inte ett måste att ha såna produkter,,

  • Nadine

   Sedan skrev jag att en skjorta (Eton ) var snygg o då var jag plötsligt en överklass bratt,,, jag kan knappt säga ngt alls så är du på mig, så om du vill vara som karl Inge så varsågod,, men om du inte gillar honom föregå då med gott exempel o gör inte det han gör själv !! Då först blir du tro värdig !

  • Nadine

   Om det man har att säga har innehåll spelar det ingen roll om man kan stava,,,Eller är det finare med personliga på hopp om den som skriver på hoppen kan stava,,,? Eller bara skriver nonsens med bra stavning ,,,

  • ViraStina

   Erik:
   Jag förstår om du inte förstår. För du var inte med för något år sedan, när alltihop startade.

   Tro mig när jag säger att DET INTE GICK att ignorera, att svara balanserat eller att försöka hålla sig till diskussionen.

   Du och Patrick lägger ett ansvar på resten av skribenterna att försöka hålla ordning på K-I utan att själva göra några som helst övertramp. Det har vi provat. Länge. Alla försökte bemöta sakligt, ignorera, upplysa om sanningen istället för de lögner, förfalskningar och missuppfattningar som han presenterade, osv.

   Helt förgäves. Man fick bara ännu fler lögner och kränkningar skrivna i gapiga versaler. Noll sakinnehåll. Hundra procent angrepp.

   Och då är det förstås lätt för dig att säga att det är barnsligt prata om vem som började. Men här är det av högsta vikt. När det dyker upp en person som gör allt för att sabba, snacka skit, mobba, hacka och bete sig som ett ärkepucko, fullständigt oberoende av vad alla andra gör, måste man få upplysa om hur det var, så att saken kommer i sin rätta kontext. Annars blir alltihop helt obegripligt.

   Och det är då en ny person kan komma in och tro att det rör sig om någon sorts jämbördig strid där alla har varit lika goda kålsupare.

   Så har det varit sista månaderna. Men absolut inte sista året/åren.

   Nadine:
   I det här fallet spelar det ingen roll hur man gör. Normalt hyfs och beteende fungerar inte. Det vet du också, om du är helt ärlig. Jag skrev inte en enda rad till honom, jag nämnde honom inte överhuvudtaget, så fort jag sett vad han gick för, efter någon månad eller så. Jag skrev rent ut till honom att jag inte ens tänkte läsa hans inlägg, än mindre kommentera dem, så länge han inte spred några lögner om mig.

   Det fick honom inte alls att sluta skriva förolämpningar om mig. Tvärtom tycktes han bli triggad och började göra sitt bästa för att provocera mig med totalt huvudlösa påståenden. Och eftersom jag hade samma användarnamn här som på HP, blev jag ytterst illa berörd.

   Den som har oändligt med tålamod kan ju sitta och öva det mot K-I och se om det fungerar efter några år eller så. Jag själv kan bara konstatera att när jag slutade försöka bemöta honom sakligt, och började ge igen på samma sätt (fast aldrig lika lågt som han) så lugnade han ner sig mot mig.

   Det konstruktiva beteendet var totalt bortslösat på honom. Och då får det väl vara så. Det är inte jag som har valt nivån.

   Nu tänker jag inte säga mer i denna fråga, eftersom jag vill att bloggen ska handla om sakfrågor igen. Inte om personer. Allra minst om den personen. Men detta är alltså mitt svar på varför vi gamlingar inte har agerat annorlunda.

  • Hasse

   Nadine, har man inte baskunskaper i ett språk har man ingen läsförståelse heller. Det om något skulle du kunna ta till dig, men så minns jag – nä det kan du ju inte. 😂

  • tjej79

   Nadine:

   Jag har bara skrivit om brats en gång och det var i den tråden Karl-Inge också gjorde ett inlägg då lät ni 2 sanslösa ihop när ni satt och rabblade upp. Mest K-I som vanligt. Ni bor ju i Sthlm med. Vad vet jag?! När man har behov av att rabbla upp märken märken av kläder på en blogg.

   Nä, finns mer. Men, jag orkar inte skriva mer om det. För det leder ingen vart om man inte vill ta ansvar själv för vad man skrivit. Men, kan ta ett exempel om jag t ex hånar dig och du ger igen här..föregår du med gott exempel då? För det är ju det du skriver att jag ska inte bry mig om det utan föregå med gott exempel när K-I skriver om mig.

   Men, du bryr dig ju om jag går på dig. Då driver du om mig och Hasse etc. då anser inte jag att du föregår med gott exempel.

  • Patrick

   Tjej du skriver duktigt många påhopp själv. Har läst flera trådar här när du är alldeles till dig när du får spy galla Du favoriserar Hasse & Virastina Och fritt fram att håna Erik & Nadine & Calle.
   Är det för att Hasse försvarade just er när Calle skrev dåliga saker om er? Du dyker in i bloggen mest för att hålla med Hasse man kan nästan tro att du är lite rädd för honom. Ibland försvinner du men du kommer fram som väntat när Nadine eller Calle skriver något. Om du tycker det ska sluta mot dig kan du inte ta friheter att fortsätta håna andra.
   Jag ser inte som du, att Nadine och Calle är lika. Jag läste flera trådar såg jag att de är i olika åldrar med helt olika intressen och livssituation. Att bo i Stockholm betyder inte per automatik att man är lika. Det är nog mest du som vill ha det så. Det benämns ”confirmation bias” och det ser jag ofta i diskussioner där ingen mötts i verkliga livet. Man läser in det man vill se.
   Jag läste nyligen en tråd där Nadine skrev att Carl var taskig mot en tjej (?) här och att han borde sluta med det. Hon skriver att hon vill ha sämja hela tiden. Undrar just om du skulle säga samma om Hasse. Svar nej. Det ser alla, att du håller med Hasse. Särskilt när han är elak. Då skrattar du och spinner.

   Läs i tråden med alla flera hundra kommentarer. Du kanske har glömt vad du har sagt och gjort och förminskar din del i konflikten. Du vet, en konflikt handlar inte om en enda person inblandat. Bägge har del i att elda upp den andra. Och elda kan ni Tjej&Hasse precis som Erik skrev. Du behöver inte reta Calle om du vet att han spyr galla då.

   CALLE TJEJ OCH HASSE ni är trojkan som det ryker om. Utan er inget ordkrig. Då är det lugnt som en norrländsk bris

   Calle var mer aktiv med hånfullhet tidigare. Nu har du och Hasse tagit över Båda skriver om om andras utseende: Ful&tjock och du Tjej skrattar lojalt med.
   Tyvärr får du nog stå ut med spott och spe om du själv gör likadant som Calle. Försök vara mer respektfull TJEJ så ska du se att du också slipper påhopp.
   /Patrick

  • tjej79

   Patrick!

   Min roll är inte att läxa upp andra vuxna härinne på denna blogg. Det har jag skrivit förut. Men, personer som strategiskt håller på med påhopp. De värsta inläggen har ju t om raderats när det fanns en admin som gjorde sitt jobb från den mannen.

   Om jag återgår till så som jag skrev förut så, lär jag ändå få påhopp. För så såg det ut under en lång period. Jag har också ifrågasatt mig själv varför jag ens skrev härinne. Kändes inte ens lönt. Men, Christians inlägg var ändå något som jag fann intressant. Nu får jag väl mer ta ställning till om jag anser detta ger mig något. Kanske om ett intressant inlägg dyker upp.

   Klart jag är medveten om att jag gjort påhopp. Det har jag t om skrivit om. Jag vet vad jag bidrar med.

  • ERIK

   @TJEJ79

   kanske vore dags att göra helt eget blogg då? Då kanske kan man bidra med sådant vad man tycker om.

   Jag tänker om sådant då, fast kanske med www-sida i retro stil räcker.

 38. Hasse

  VM med Hasse ⚽

  Oj, hur ska man sammanfatta en sådan här kväll? Marginalernas kväll kan vi kalla den. VM är verkligen ren njutning, och i morgon fortsätter det. 😜😘

  Resultaten ikväll:

  Grupp B: Portugal – Marocko 1-0
  Grupp A: Uruguay – Saudiarabien 1-0
  Grupp B: Iran – Spanien 0-1

  Vi ses väl i morgon? 😛

  Nu släcker vi ner VM med Hasse för ikväll. 🤩

  Natti Natti

 39. Nadine

  Tack Patrik men det kommer inte gå. Att få Hasse att förstå vad du menar alltså. detta är hans värld,, bloggen är större än för oss andra,,, så om det går kommer han byta alias om det krävs han kommer bak tala alla som knystar om att han är ojuste här på bloggen,, någon mer manipulativ person är svår att hitta. Han tar till dom knep som finns Om det är troika så är det tjej 79, Hasse och vira stina,,, lätt att fatta varför ? jag kan berätta,,, när jag började skriva här var Hasse och jag kompisar och skojade med varann,,, för mig var han en lustig farbror som bakade socker kaka o spisade vinyl,, o hade gammeldags syn på kvinnor ungefär som någon född på 30tal,, ( fast han är yngre än min pappa,,,) sen kom karlinge o skrev taskigt till flera tjejer i bloggen,,, ( alltså ingen utpekad speciell utan i stort sett alla ) dom som tog åt sig mest var vira stina o tjej 79,,då kom Hasse in som en räddande ängel och försvarade dom,, det gjorde att vira o tjej 79 stod i tacksamhet skuld till Hasse som sedan dess gärna får skriva att han går till prostituerade och att tjejer är något man sopar golvet med (ungefär ) utan att dom blinkar,, ja ni fattar,,,han har skrivit dom mest grövsta inläggen om kvinnor här,,, men det blundar dom för
  ! det spelar ingen roll om Hasse snor andras alias o skräpar ner hela bloggen med nonsens för han är deras maskot sen den dagen, han var så ridderlig mot dom,, eftersom jag inte är med i någons pakt blev jag deras mål tavla av en enda anledning,, nämligenAtt jag bara svarade när karl Inge sa att jag skrev ngt han gillade,,, typ som jag svarar alla som skulle sagt ngt trevligt om mig jag är en gladlynt tjejsom vill väl , alla säger det,, men vissa här vill få det till att jag är tvärtom,, let’s face it: ni känner inte mig och det Märks ! jsg har inte kränkt ngn här men ändå var tjej 79 på mig direkt så fort jag skrev ett inlägg som inte ens var riktat till henne, jag fick inte ens diskutera med vira stina som jag inte håller med om i allt o som jag skojar lite med glimten i ögat men då menade tjej 79 att jag driver med vira stina ( när det var en diskussion kring att vända o vrida på ett date problem,,) alltså bloggens kärna. ( Förhållanden.) Dating. Ta John g som skrev förut,,, han hade oxå dispyter om olika åsikter med vira stina,, men han var kille o då är det undantag eller ? Samt jag har sagt mkt bra om vira stina men då höll tjej 79 för ögonen,,, för hon vill ha drama i allt,,,, o så måste hon skydda sin pakt kompis till varje pris,, hon önskar på riktigt att jag ska se ner på folk,, hur mår man då ? Jag försökte verkligen att få tjej 79mer kamratlig mot mig det kan Alla se som läst bloggen,, men hon ville hellre att vi ska va osams så hon provocerade igen,,, på hopp, skapa drama o bråka,, tex så skrev jag om att det är okay med lösnaglar ibland och då var jag förstås världens ytligaste bratt enligt henne,,, om en tjej vill va fin betyder det inte att hon per automatik är ytlig finns hur många exempel helst på det. Och jag är 100%säker på att om Ada, vira, Ante eller vem som helst skrev att dom hade tex satt i lite löshår idag skulle tjej 79 inte skriva att dom var ytliga som svar, det är så klart mig hon vill åt,, alla tjejer grejar väl med håret nångång,,om man är naturlig o inte använder schampo är man en konstig skogs tomte , och det får man ju inte heller vara,,, fin logik där,, ftån ytlig brat till skogs tomte i en o samma person,,?? Spelar ingen roll vad som sägs om det är fel person som säger det Alltså, tjej 79 mobbar villigt och gärna med Hasse i släptåg som stöd,, mobbing betyder att en grupp gaddar ihop sig mot någon oavsett vad personen gör /säger,,, det är exakt så dom gör medan jag försöker lösa /förstå och gå vidare,, jag står inte ut med orättvisa, nämligen. Jag vill inget hellre att Alla ska va Sams, (min akilles häl här tydligen ) jag gillar diskussioner ! Vill inte ta parti för någon men är ett inlägg intressant betyder det inte att jag tar parti för personen,, jag är för oberoende för att göra så! Tack för mig Har varit hos pojkvännens föräldrars land ställe och det blev sent,, kunde inte slita mig var så trevligt ! får flexa i morgon, men är kort dag skönt behöver sov morron nu,,,, 😉🌼😴

 40. Nadine

  Tack Patrik men det kommer inte gå. Att få Hasse att förstå vad du menar alltså. detta är hans värld,, bloggen är större än för oss andra,,, så om det går kommer han byta alias om det krävs han kommer bak tala alla som knystar om att han är ojuste här på bloggen,, någon mer manipulativ person är svår att hitta. Han tar till dom knep som finns Om det är troika så är det tjej 79, Hasse och vira stina,,, lätt att fatta varför ? jag kan berätta,,, när jag började skriva här var Hasse och jag kompisar och skojade med varann,,, för mig var han en lustig farbror som bakade socker kaka o spisade vinyl,, o hade gammeldags syn på kvinnor ungefär som någon född på 30tal,, ( fast han är yngre än min pappa,,,) sen kom karlinge o skrev taskigt till flera tjejer i bloggen,,, ( alltså ingen utpekad speciell utan i stort sett alla ) dom som tog åt sig mest var vira stina o tjej 79,,då kom Hasse in som en räddande ängel och försvarade dom,, det gjorde att vira o tjej 79 stod i tacksamhet skuld till Hasse som sedan dess gärna får skriva att han går till prostituerade och att tjejer är något man sopar golvet med (ungefär ) utan att dom blinkar,, ja ni fattar,,,han har skrivit dom mest grövsta inläggen om kvinnor här,,, men det blundar dom för
  ! det spelar ingen roll om Hasse snor andras alias o skräpar ner hela bloggen med nonsens för han är deras maskot sen den dagen, han var så ridderlig mot dom,, eftersom jag inte är med i någons pakt blev jag deras mål tavla av en enda anledning,, nämligenAtt jag bara svarade när karl Inge sa att jag skrev ngt han gillade,,, typ som jag svarar alla som skulle sagt ngt trevligt om mig jag är en gladlynt tjejsom vill väl , alla säger det,, men vissa här vill få det till att jag är tvärtom,, let’s face it: ni känner inte mig och det Märks ! jsg har inte kränkt ngn här men ändå var tjej 79 på mig direkt så fort jag skrev ett inlägg som inte ens var riktat till henne, jag fick inte ens diskutera med vira stina som jag inte håller med om i allt o som jag skojar lite med glimten i ögat men då menade tjej 79 att jag driver med vira stina ( när det var en diskussion kring att vända o vrida på ett date problem,,) alltså bloggens kärna. ( Förhållanden.) Dating. Ta John g som skrev förut,,, han hade oxå dispyter om olika åsikter med vira stina,, men han var kille o då är det undantag eller ? Samt jag har sagt mkt bra om vira stina men då höll tjej 79 för ögonen,,, för hon vill ha drama i allt,,,, o så måste hon skydda sin pakt kompis till varje pris,, hon önskar på riktigt att jag ska se ner på folk,, hur mår man då ? Jag försökte verkligen att få tjej 79mer kamratlig mot mig det kan Alla se som läst bloggen,, men hon ville hellre att vi ska va osams så hon provocerade igen,,, på hopp, skapa drama o bråka,, tex så skrev jag om att det är okay med lösnaglar ibland och då var jag förstås världens ytligaste bratt enligt henne,,, om en tjej vill va fin betyder det inte att hon per automatik är ytlig finns hur många exempel helst på det. Och jag är 100%säker på att om Ada, vira, Ante eller vem som helst skrev att dom hade tex satt i lite löshår idag skulle tjej 79 inte skriva att dom var ytliga som svar, det är så klart mig hon vill åt,, alla tjejer grejar väl med håret nångång,,om man är naturlig o inte använder schampo är man en konstig skogs tomte , och det får man ju inte heller vara,,, fin logik där,, ftån ytlig brat till skogs tomte i en o samma person,,?? Spelar ingen roll vad som sägs om det är fel person som säger det Alltså, tjej 79 mobbar villigt och gärna med Hasse i släptåg som stöd,, mobbing betyder att en grupp gaddar ihop sig mot någon oavsett vad personen gör /säger,,, det är exakt så dom gör medan jag försöker lösa /förstå och gå vidare,, jag står inte ut med orättvisa, nämligen. Jag vill inget hellre att Alla ska va Sams, (min akilles häl här tydligen ) jag gillar diskussioner ! Vill inte ta parti för någon men är ett inlägg intressant betyder det inte att jag tar parti för personen,, jag är för oberoende för att göra så! Tack för mig 😉🌼

 41. Hasse

  sNickarSnAck med Hasse 🐶

  Något Hasse har funderat över är trä och hårdhet. I Hasses jobb som snickare får Hasse ofta frågan om trä och dess hårdhet. Så här ser det ut:

  Merbau har en hårdhet på 5,5
  Lönn har en hårdhet på 4,8
  Ask har en hårdhet på 4,0
  Bok har en hårdhet på 3,8
  Ek har en hårdhet på 3,7
  Björk har en hårdhet på 2,6
  Furu har en hårdhet på 1,6
  Gran har en hårdhet på 1,4

  Om ett tag ska Hasse prata om hur man enklast gör en fönsterbänk. Det är inte alltid man har fönster som har standardmått, och då får man tillverka en egen.

  /Hasse

 42. Hasse

  VM med Hasse ⚽

  Godmorgon. Är ni laddade? Idag är det en ny dag i VM-karusellen. Följande matcher ska avverkas:

  Grupp C: Danmark-Australien,
  Grupp C: Frankrike-Peru
  Grupp D: Argentina-Kroatien

  Let’s go!

  • Hasse

   VM med Hasse ⚽

   Grupp C: Danmark-Australien 1-1
   Grupp C: Frankrike-Peru 1-0
   Grupp D: Argentina-Kroatien

   Då har vi slötittat på två matcher idag. Tjejen kom förbi så det blev gulligullgull ett tag med puttinutti. Vad gör man inte för kärlekshälsan?

   Matlådor har jag också kokat ihop. Nu blir det soffan och stenhårt fokus på VM.

   Hey ho let’s go!

 43. Patrick

  Virstina, Detta betyder att (som jag förstått det) när Carl startade trenden att skvallra var det fritt fram för Hasse att fortsätta? Om ni gamla rävar även ger Hasse på nöten när han skvallrar vad tror du händer då? Kan det inte bli ändring tror du?
  Det ser ut som ni håller om honom och tycker det är fritt fram att kidnappa andras personers nickname i kommentarsfältet? Det som han gör är att använda sig av Carl för att få bråka här, det är inte riktigt sunt (oavsett vem som började) Ni förnuftiga ”gamla rävar” kan påverka genom att säga att Hasse ska sluta med struntprat därmed kommer även Carl sluta för detta är ett ordkrig dem emellan. Här är det en fördel att säga till Hasse (Carl kommer köra personangrepp som han brukar, det blir kontraproduktivt) Hasse kommer inte håna dig eftersom han är vän med dig även om ni inte drar jämnt i alla frågor (det ser jag bakåt i trådar där när ni har pratat)
  Låt inte Hasse bli kung i kommentarsfältet, låt istället andra komma fram och säga sin mening utan att riskera bli huggna i ryggen. Men ignorera inte Hasse när han hånar för då växer hans ego helt och tar över bloggen med olika namn. (rävarnas namn är erkända så dem kommer han inte manipulera) Han sätter tonen i bloggen eftersom han är här varje dag. De nytillkomna som kritiserar honom kommer han att förnedra, sin vana trogen (Tjej brukar svansa efter) Det är synd att ni låter dem göra så här.
  Det var mitt tips! Ha en skön midsommar och hoppas ni slipper regn! /Patrick

 44. Stefan

  Också hört ”är det rätt så är det lätt”. Men det kanske inte alltid funkar så? Man ska nog ge en person en, eller två, chanser, om man känner att det eventuellt finns nåt där som gör en nyfiken.

 45. KARL- INGE

  Virastina

  jag konstaterar att du bryr dig inte vad som är rätt eller fel, utan du liknar en gammal lärarinna som gynnar den som håller med dig det är ditt rättspatos, HASSE slickar ju så tungan är brun i mellan åt för dig och kristina tjej79 och därigenom kan han få lite medhåll
  även om du för all del kritiserar lite lamt mot honom med i bland, VIRASTINA , du är långt ifrån den fria debattör som du utger dig för ,och jag har visserligen inte sparat på krutet mot dig eller ngn annan men sitt inte och låtsas att du inte bidrog lika mkt som mig till att det blev dom tongångarna som det var mellan oss du är en sann hycklare precis som hasse ni är väldigt lika i era sätt att vara som personer , Tjej79 som du mkt riktigt sa att jag hade en debatt med om resa till Karibien det var ju skamligt att ens ta den diskutionen . för övrigt så känns det som att det dyker upp ngr ärliga och raka människor och det välkomnar jag verkligen oavsett om dom kritiserar mig med rätta många ggr

  ANNAR är det bara en som jag har respekt för och som har hjärta och själ samt en fin moral o etik ja självklart är det söta och fina NADINE DENNA HÄRLIGA TJEJ

  • ERIK

   @KARL-INGE

   ignorera hasse just nu…
   Det är klaraste illustration av hans beteende trollandet här också.

  • ViraStina

   Lägg ner. Jag ger totalt tusan i allt ditt sanslösa dravel och alla dina lögner.

   De som har förnuftet i behåll vet exakt hur du har betett dig. Er andra struntar jag i.

  • ERIK

   @VIRASTINA

   Karl-Inge skrev helt rätt egentligen. Jag kunde inte skriva bättre.
   Jassåå, att peter/george/..m.m. skriver generaliseringar? Jag ser de mer realistiska än allt annat. Även om här vore 50 killar med sina berättelser om livet då hade du inget problem att ignorera ALLA dessa, vägrar se verklighet och du sprider sina myter ändå?

   Innan du säger att K-I ljuger KOLLA först vad skriver du själv och se över dina inlägg. Du skriver väldigt sådana saker som aldrig händer i livet eller är helt lögn, stereotypisk, orealistisk. 2 exempel:
   1. Jag minns ditt inlägg att ”killar tvingar skada tjejers skelett …och tvingar på.”
   Minns du hur många protest kom från killarna då? Alla var i oense då med dig.
   2. ditt inlägg att ”aktiva tjejer skrämmer killarna.” Ändå, hur många sådana aktiva tjejer finns? det är bara DU vem säger att är aktiv, men det speglar inte realiteten — varken i internet eller i utanför tangentbord finns sådana initiativtagarna som du beskriver.

   det måste finnas mer då dina myter i så fall kanske? I alla fall protest om att tre inloggade killar för varje tjej, och även den en tjej är slö, är som påminnelse alltid att det finns inte sådana aktiva tjejer.

   Däremot George/Peter/Love/m.m. egentligen berättar om sina erfarenheter vilka är just i verklighet. Och du säger att ”Nej det är inte så, det är generaliseringen av tjejer” och vägrar se realitet bara för att det är kritik och inte någon frälsnings eller lovsång!

   Samt mot allt kritik säger du bara att ”näeh, generaliseringen, det är inte så”… fast sådana situationer ÄR just typiska, och inte enstaka fall! (liksom 5% par stannar ihop, och 80% skilsmässor är initierad av kvinnor). Så sådant kritik från killarna är helt realistisk och speglar verklighet, men det vill du aldrig inse.

   Jag tycker att i sådant situation realistisk är att bara EN kille (din relation) håller med dig och dina ”åsikter”, för att annars blir bråk och dag utan sex;

  • ERIK

   @VIRASTINA

   Om du har sitt eget ”rätt” vilket du jagar, som matchar aldrig i livet, samt att du håller register i huvudet om killar att vilka är i oense med dig, då blir det hur lång som helst.

   du verkligen SKA läsa mer vad killarna skriver för att deras tal är mer som händer i verkligheten för att annars det e mycket snett förståelse om verklighet och de enda killar som håller med dig är ENDAST dessa i din säng bara.

   I sådant beteende det finns mer sådana tjejer — de sprider sina myter och har sin ”rätt”. Men om jag inte håller med, då ibland hör jag sådana protester som visar att jag e långt från den första vem sade sådant kritik mot henne då!
   Hon protesterar ”Jag tyckte att du var på min sida, men du låter exakt som min ex eller min bror och far!”.
   Liksom du lägger i en lista sådana killar du är i oense med. 😉 Det kan vara hur lång som helst.

  • ViraStina

   Erik:
   Jag fattar tyvärr inte vad du vill ha sagt, eftersom du blandar ihop mig ned någon. Jag har aldrig skrivit något om skelett eller det andra du pratar om.

  • ERIK

   @VIRASTINA

   men sådant sak hade du sagt massor av gånger här att ”aktiva tjejer skrämmer bort killar!”
   😀 😀

   javisst du kan ju alltid säga att ”aldrig sade sådant” men jag kan söka upp det.

  • ViraStina

   Erik:

   Så här skrev du:

   ”Innan du säger att K-I ljuger KOLLA först vad skriver du själv och se över dina inlägg. Du skriver väldigt sådana saker som aldrig händer i livet eller är helt lögn, stereotypisk, orealistisk. 2 exempel:
   1. Jag minns ditt inlägg att “killar tvingar skada tjejers skelett …och tvingar på.”
   Minns du hur många protest kom från killarna då? Alla var i oense då med dig.
   2. ditt inlägg att “aktiva tjejer skrämmer killarna.”

   Du får mer än gärna leta fram det inlägg där jag skriver om skelett. Men du lär få leta länge, för det har jag aldrig skrivit. Och vad gäller att man skrämmer killar genom att vara aktiv, instämde jag nyligen när en annan person skrev det. För det är sant. Men det var länge sedan jag själv skrev ett sådant nytt inlägg. Om du vill leta, föreslår jag att du backar ungefär ett halvår. Jag antar dock att det inte är något så gammalt inlägg du syftar till, utan till något som skrevs mer nyligen.

   Och jag behöver inte kolla en sekund vad jag har skrivit själv för att veta att K-I ljuger så vansinnigt mycket att han antagligen tror på det själv. Jag har oräkneliga exempel på hans pinsamma lögner om mig.

   Att jag skulle skriva sådant som inte händer i verkligheten, får du väl tro om du vill. Din verklighet är inte identisk med min, och det är ju intressant att du tror dig veta hur min verklighet ser ut. Verkar vara en ganska typiskt manlig åsikt här.

   Starta ett tv-program: Män berättar om hur kvinnors dejting ser ut. Du och K-I kan ju sitta och berätta för oss stackars tjejer som helt har missförstått vår egen tillvaro hur vi egentligen har det.

   (Återigen kan jag notera att det är JAG som ständigt anklagas för att tro mig veta allt… Men andra skribenter kan till och med hävda att mina personliga erfarenheter är osanna, utan att bli utpekade som besserwissrar. Spännande.)

 46. KARL- INGE

  HASSE

  seriöst jag har aldrig stött på en mer tillgjord och större fjant än dig fjäskar och krusar len i käften som om du var smord med olja ABSOLUT SÄKERT ÄR ATT DU ÄR INGEN KARL

  • Hasse

   KI: ”ANNAR är det bara en som jag har respekt för och som har hjärta och själ samt en fin moral o etik ja självklart är det söta och fina NADINE DENNA HÄRLIGA TJEJ”

   – Fjäska är du också duktig på kalle lelle…. antar man blir lite desperat när man närmar sig pensionen. 😂

 47. KARL- INGE

  HASSE
  Det är fullt begripligt att ditt ex inte låter dig påverka och förstöra era söner som är bara hennes söner nu hon har säkert hela sin släkt bakom sig i det beslutet och du sitter och snyter dig i morsans förkläde som du brukar låna när du stryker o bakar o syr mm

  HASSE DU ÄR EN STOR FJOLLA

  • ERIK

   @KARL-INGE

   ignorera hasse bara åtminstone just nu. Mata inte den trollen.
   Då illustrerar hans ord i sin ensamhet bäst hans beteende…

   Tystnad kan vara enda svar han tål inte om.

  • Patrick

   Erik, good point! Hasse lever på Calle. Man kan säga att det är hans ”precious”, utan honom får han inte sin sköna fix.
   Vad sägs om att skriva om dejting? Öh va? Skämtar du, så aptråkigt…
   /Patrick

  • ERIK

   @PATRICK.

   Tänker att … Vad kan hända som nästa steg här? Kan vara att snart är att troll med någon förfalskad nickname eller som någon nykomling. Den ”sockpuppeting”.

   Då har du sett igen allt och såkallad ”bästa” som händer här.

   Prat om dejtandet.
   Visserligen dyker snart kommer helt ny bloggämne hit. DÅ allt är fin-fin klart, rent. Men man kan säga att i vilken moment allt går helt snett (efter jag läste gamla tråd fick jag redan sådant känsla att i vilket håll är bias, samt när går det helt ned …).

   Sådana situationer som du beskrev att LOVE hade ensamt mot tjejmaffian. Det känner jag igen. Det som händer är typisk — någons åsikt dyker upp vilka tjejer tycker inte om, då bildas strax såkallade ”tjejmaffia” med tanke att de har solidaritet, och allt mot en kille. Då i sådant situation, även om några andra killar håller med honom, tar de ändå kvinnors sida (pga rädsla av tjejmaffians sanktioner eller sannoliket att få ligg blir helt noll?).

   Det samma klassiska är utanför tangentbordet också vilket fattar jag inte — om i familj tjej börjar bråka med kille, då ALLA är på tjejens sida, även killes vänner.

  • Love

   Det är mer regel än undantag att det blir kill och tjej maffian när man diskuterar relationer. När jag skrev tidigare en period var nästan alla tjejer emot och det ska erkännas, det var tungt…jag slutade skriva här i ett halvår, jag orkade inte med att det fanns så lite variation. Det tycktes vara ett självändamål att hålla med alla andra, särskilt tjejerna antar att det där och då myntades begreppet tjej maffian. I en diskussion som är levande och intressant vågar man uttrycka annorlunda perspektiv. Men här tycktes konsensus vara norm: Jag skulle göra det mina partners ville, annars får jag skylla mig själv. Jag har haft otur i relationer, men De såg att Jag gjorde fel . När jag bara var mig själv. Tjej79, Nadine och Romantisktjej var några av få tjejer som inte höll med de andra fullt ut. Det minns jag. Och det kändes skönt. Nadine var den enda som vågade konfrontera andra kvinnliga kommentatorer. Jag har inget emot de andra som personer, men de var så noga med att hålla konsensus mer än att bryta upp från den och vrida på frågan. Det blev hårklyverier om chokladköp och presenter på alla hjärtans dag, som om det vore den heligaste av dagar som man absolut inte får glömma. Så om man ändå glömde var man förstås inte förlåten. För mig var det dumheter att göra slut för sådana petitesser. Men oj vad fel jag hade, för när tjejen menar att det inte är petitesser, då är det lag. Så jag förstår precis vad Erik försöker säga här, tjejer vill vinna i relationen, ofta med argument som biter, Och hon vill ha sin vilja fram i smått som stort. Killen vill bara ha lugn och ro. Är det en relation ska han minsann klara alla punkter på listan. För tjejen är det något sorts prov killen ska ta sig igenom. Det är inte villkorslös kärlek vi talar om. Jo förresten, i början är allt perfa med killen, han är ”the one and only”… Men snart blir det tjat och krav och besvikelser, missade bemärkelsedagar, fel skjorta, fel skor, fel frisyr, fel ordval, fel inredning, fel städmetod, för lite renoverat och fixat, för lite skjuts, för få semesterresor, för få kärleksförklaringar på hennes vis, för lite tid med henne när jag träffar polare, för länge ute när jag träffar polare… Sedan har vi svärföräldrar. Det kräver en egen blogg.. Det intressanta är att jag hör detta av alla killar. Visst finns det någon liten toffel som jublar när han får tjäna sin tjej, men de är några procent kanske, resten känner sig instängda och rädda att göra fel när de självklart borde vara avslappnade med den de delar allt med.
   Sedan har vi alla dessa tjejer som klagar på sina exkillar som aldrig brydde om dem Och då finns det inte en enda tjej i sällskapet som ens hintar att Det kan vara hennes eget fel. Kvinnlig logik. För mannen gör alltid fel, utan undantag. Kvinnor är ju så goda och fina…

  • george

   Love

   Precis

   Varför tror du att många män hellre lever själva?

   Gud skapade världen sen vilade han

   Gud skapade mannen sen vilade han och mannen

   Gud skapade kvinnan. Nu vilar varken han eller mannen

   Vill man ha lugn å ro så får man vara ensam och skita i kvinnor. Tänk vad mycket skit vi får stå ut med bara för att få krypa på ett hål. Sanslöst idiotiskt.

   Kvinnor är änglar från helvetet. Dom ser till att det alltid är mannens fel.

  • Hasse

   Love,

   redan när de föds så blir tjejen behandlad som ”pappas lilla prinsessa”. Detta går inte att tvätta bort, hur mycket du än försöker göra dig förstådd. Rent generellt ser det ut så. Det är ingen hemlighet. Sen att diskussion blir snedvriden är ju att vi män inte är direkt intresserade av att prata känslor, i alla fall inte i samma utsträckning som kvinnor. Och det är så vi är funtade (generellt).

   Nu skulle man ju kunna tro att en man som är nära sina känslor skördar framgång bland kvinnor, men så enkelt är det inte, för då hamnar man i kompisfacket.

   Igår läste jag en krönika av ett fruntimmer som raljerar över vi män bryr oss mer om VM än om våldtäkter. Hon baserade detta pga inlägg på Instagram? Ja, så ser kvinnlig logik ut. Ridå ner.

   Så, var en stark man. Bry dig inte om att göra kvinnan nöjd och belåten för det kan du inte. Ingen man kan göra sin kvinna nöjd. Historien är fylld av män som har försökt förstå detta unikum.

   Gå din egen väg det är mitt råd. 🙂

  • karl- inge

   Mannen står och tittar ut genom fönstret. Han får se ett JAS plan störta ner i kiosken och skriker herregud så hemskt! Hans fru kommer springandes fram och ställer sig bredvid och tittar ut. Hon utbrister, ja fy så hemskt, vilket skitigt fönster!

  • Love

   Tack för rådet, Hasse! Jag går min egen väg och Det känns prima! Inga fler krävande tjejer för min del. Om jag någonsin ska ha en tjej igen ska hon uppvakta mig och visa vad hon vill ha redan i början. Men just nu det tveksamt om jag skulle nappa öht…De flesta tjejer vill göra om sina män, det är bara att kolla runt i bekantskapskretsen, före och efter en relation. Före: ofta på bra humör, på hugget och har egna intressen. Efter: en hängig ofta fåordig typ som ser slutkörd ut, enda fritid han hinner med: tjejen och hennes prinsessbehov. Lagom när barnen är tonåringar har killen blivit överflödig då är det dags att signa skilsmässan. Killen behövdes där som hjälp genom hundåren med blöjor och nattvak. Han inser nu att han bara var hennes hjälpreda och spermiebank. Sedan sparkas vi ut lagom till när tjejen vill ha något nytt och få sin ”egentid” vilket ofta betyder tjejmiddagar och ragga runt varannan vecka. Hon bestämmer nu allt om barnen vad de ska ha för kläder, mat, skolgång. Visst mannen kanske har tur att få vad med på något förslag, men i det stora hela förvandlas killen till en barnvakt varannan vecka. Man har inte ens insyn vilken (peddo) man som dejtar och leker med ens egen dotter…fy f..

  • karl- inge

   Fler män är intresserade av fotboll än våldtäkter. Det är positivt tycker jag.

   Kanske är det så att dom flesta män hellre tittar på fotboll än våldtar kvinnor. Men eftersom det är liten del män som våldtar så ska alla män få fan för det.

   Återigen så är mannen alltid skurk oavsett om han är skyldig eller inte.

  • ERIK

   @LOVE

   en situation vad kan ge lösning med tjej är att fråga att ”vad är skillnad mellan vänskapsrelation och kärleksrelation då?” (oftast får du svar ”ee…mmm.. vet inte… en är utan sex”).
   Okej. men vad är det då om relation är ENDAST sex och inget annat dessutom
   tjatandet och agressiv ändrandet?
   Men då är ju strax klar att men vadå är det den relationen då som har endast sex och har KNAPPAST med vänskap att göra (ömsesidighet, hjälp, gemensamhet).

   Speciellt om frågar jag att ”vilken relation har vi?”. Om svaret är ”jag vet inte” då inget är ju pratat klart och man vet inte var man befinner sig i.

   Då i slut det leder samtalet till beslut att kanske vore bättre att ha vänskap med dessa som vill vara vänner i äkta betydelse och sex med dessa vem kommer till sex bara och vet att alla gränser är klara och ändrar inte något. Om jag säger så, då är hon överraskad…
   då plötsligt hon vill inte dela dig med någon annan och försöker förklara strax att med ”att vara vän” betyder inte att hon ska komma till tekväll eller tolerera hellre att du har sex med någon annan, utan det var bara menat att det blir inte stenkastning om bemöter varann på gata och vill egentligen FÖRSÖKA VARA VÄN OCKSÅ. Men det varar inte långt.

   En annan sorts situation då det verkligen finns just sådant att vänskap är 5..6 år hade jag endast när jag var i skola och tjejer var inte tonåringar än. Och sådant glädjeskrik hörde jag aldrig från någon tjej i universitetet som jag hörde medan hon var ung –( ”Vet du, min väninna sade att hon ska hälsa på dig varje dag efter skola!”).

   Men i allt annat sådant reagerar jag skärpt alltid ”àtt vi ska vara vänner jassåå? Det är ju lögn!” och säger att hon ska nämna relationer med rätta namn… då gnäller tjejer igen att jag tar ”bokstavligt”, medan det är solklart att hon är fuskare om säger sådant.

   en tjej vilken känner jag 10 år.. och vi har mycket tvättäkta vänskap utan att det hade varit sexuell relation innan eller efter. Inte hellre ju sådana egenskaper frågar om åldern? Ändå kan det vara undantag för att hon är en geni vem har intresse mot allting.
   Det har varit massor med gemensamma aktiviteter som aldrig hade varit med någon vem är ”älskling”… då konstig nog är massor av krav som påminner mig transaktioner med intressevinst bara. Konstig nog det har inte hellre med åldern att göra, det samma tjejer inte hellre stillar sig om blir äldre, eller om de redan är 50 eller så.

 48. Hasse

  VM med Hasse ⚽

  Grupp C: Danmark-Australien 1-1
  Grupp C: Frankrike-Peru 1-0
  Grupp D: Argentina-Kroatien 0-3

  Men vilken match! Kroatien kör över Argentina och nu är det riktigt tufft för dem. Slår Island Nigeria i morgon så är det sannolikt över.

  Övrigt har jag och Sara haft en härlig kväll då vi knäckte en flaska wirre. Nu blir det att gå ut med hunden och smälta detta. 😎

  Sov gott vänner.

  • HASSE

   Jag är nog lite berusad och erkänner att det inte var virre utan några burkar starköl och jag är hundvakt åt en släkting som är på semester. vi trivs i hop hyndan och jag, vi är lika skotträdda och fega så när åskan gick gömde vi oss i garderoben, hon är gammal och går på sista svängen så hon får uträtta sina behov i mitt badrum . Kvinnan jag berättade om är vandringspokalen tjocka Bert med en trasig skärt han är som jag kaffe drickare och utslagen och 71 år vi viftar med våra svenska flaggor och låtsas att vi är fotbollsintresserade , jag stavar som en femåring eller K-I men det spelar ingen roll i kväll.

  • Love

   Några öl är aldrig fel..Här blir det att knäcka en pava snart. 🙂 Kom att tänka på min hund när du skrev om den där gamla jycken. Han ser man inte mycket av längre men det är tur man får passa honom ibland…

  • KARL- INGE

   HASSE

   Du skriver i mitt namn ovan varsegod fortsätt med det om du känner att din egna röst inte räcker till utan vill ha lite POWER Så skriv KARL-INGE
   vem vet om du har otur och jag har stor tur så möts vi RIL

  • tjej79

   Karl-Inge, faktiskt är det inte Hasse, har redan kollat HAHAHAHA
   Men, du skrev här ovan Karl-Inge, detta inlägg, i Hasses nick

   ”Jag är nog lite berusad och erkänner…”

 49. KARL- INGE

  LOVE

  Det sägs lite skämtsamt att kvinnan träffar en man som hon blir förälskad i, när första förälskelsen börjar klinga av börjar hon ställa krav och börjar göra om mannen efter sina värderingar och bekvämlighet, och det kan ju bara sluta i en separation , och att anledningen att det tar slut säger kvinnan , jag känner inte igen dig du är inte samma person som jag mötte , att det är hon själv som gjort allt för att ändra honom det har hon noll förståelse för.

  Angående drevet från tjejmaffian så var det full trakasseri i ett par månader mot mig oxo anfört av VIRASTINA den där kvinnan ni vet som är så anständig med bra värderingar och kulturellt aldrig enligt henne själv sänka sig till en nivå som mobbing Det var precis tvärtom 5-.6 kvinnor gjorde precis allt för att försöka knäcka mig vilket fick motsatt effekt bara. och mer klarsynt och mer övertygad om att jag var rätt ute var resultatet.

  Vad var det som jag sa som gjorde dom skogstokiga då FETMA jag sa vad jag tyckte om feta kvinnor och hur vidrigt jag tyckte det var samt alla negativa effekter som fetman medför

  EN SAK SOM JAG SA VAR ATT DET ÄR VALIDERAT EN KORRELATION MELLAN FETMAN PÅ BUKEN MIDJAN OCH MINSKAD HJÄRNSTORLEK DET FINNS EN STOR STUDIE FRÅN NORGE

  PÅ TRE HUNDRA PERSONER SOM DELTOG HJÄRNAN SKANNADES I MANGNETRÖNTGEN OCH STORLEKEN STOD I DIREKT FÖRHÅLLANDE MED HUR MKT FETT SOM VAR I BUKEN .

  DET POSITIVA VAR ATT BANTNING GAV STÖRRE HJÄRNA OMEDELBART SÅ DET VAR BARA ETT TILLSTÅND INGET KRONISKT.

  virastina sitter nu och låtsas att jag är en buse ja det är jag delvis men inte värre än hon själv skillnaden är att jag tillstår att jag är lösmyntad och elak i mina sämsta stunder då jag blir förbannad. medans hon skyller fegt på andra om hon har taskigt beteende,
  SNACKA OM ATT HON ALDRIG KOMMER ATT KUNNA HÅLLA IHOP ETT FÖRHÅLLANDE DÅ HON ÄR ENLIGT SIG SJÄLV ÄR FELFRI OCH ATT HENNES NORMER ÄR DOM RÄTTA ALLTING ANNAT ÄR BARA OBILDAT, NU HITTADE HON PÅ ATT HON VAR SÅ KÄNSLIG SÅ HON KLARADE INTE AV ATT BLI KÄR SNABBT OCH UTSÄTTA SIG FÖR BERG O DALBANA KÄNSLOMÄSSIGT HALLÅ MARGRET TACHTER JÄRNLADYN SITT INTE OCH LJUG SOM VANLIGT DU BRYR DIG BARA OM DIG SJÄLV PUNKT. SLUT

  • Love

   Jag kan instämma i att Virastina tror sig ha alla svaren och det kan reta upp några här, det är ödmjukt om man kan erkänna att man kan ha fel också och inte alltid sitter inne med sanningen om relationer. Det är inte säkert att killen kan ta till sig det tjejen läst i diverse relationsmedia eller att killen ska ”lära sig” att bli extra lyhörd. Det är inga sanningar i dessa böcker, de skrivs av folk som tjänar pengar på andras osäkerhet och sökande. Sätter sig tjejen hos psykologen kommer denne att säga att tjejen bör stärka sig själv och inte lägga ett ok på partnerns axlar. Killar är ofta allergiska mot Hollywood trams, de vill vara”fria själar”. Låt mig nämna ett exempel från en f.d till mig. Hon gick till psykolog för att hon kände sig förbisedd. Hon blev inte så lite besviken när hon fick höra att man inte kan förändra andra, bara sig själv…hon trodde förstås att hon skulle få tips på hur hon skulle agera som kunde förändra mig… Förutom inlärda romantiska idéer har tjejer ofta lägre självkänsla än killar. Det gör dem mer beroende av bekräftelse. Det är mer lönande att bekräfta sig själv, t ex som jag själv gör, genom skapande. Det är inte killens ansvar att göra tjejer hela känslomässigt. Det måste hon ha med redan innan relationen börjar. Partnern gör det han kan och känner för, kärleken är ffa kravlös.

  • ERIK

   @KARL-INGE

   TIll tjejer säger jag alltid ”förvad ska du ändra mig? Det finns ju hur många killar som helst vilka är just sådana utan att du behöver de ändra”.

   Jag kom till insikt att efter hade tittat runt omkring … Lyckligaste kvinnor är ändå bara dessa vem lyssnar killarna och är nöjd att vara kvinna i den livet här och respekterar hans beslut. Så, ingen körning från baksits!!
   Det helt enkelt fungerar inte annat sätt. Familj fungerar ändå om alla lyssnar far eller morfar, det fungerar inte annat sätt. Om kvinna vill göra dessa beslut, då det blir snett för att ändå fast hon vill göra alla desssa beslut hon gnäller alla dessa fel mot killarna och frågar ”hur ska jag göra nu?”. Men den är liksom att som hon vore i bil bakom ratten men frågar kontinuerligt från karl ”vad ska jag göra nu? vad ska jag göra nu?” istället att låta karl köra bil. (lite för enkel exempel men ännu svårare om det gäller familj).
   Däremot i annat sätt att mest av beslut tar kille, har fungerat mycket avsevärt bättre i LÄNGRE SIKT (här man måste se hjärnors skillnader när det gäller om analytisk förmåga att varför kan kvinna inte installera hylla på vilket vägg som helst så att det ska hålla lång tid – de kan inte ”se” inne i väggarna).

   DÄREMOT … OLYCKLIGASTE situationer är då där kvinna aldrig respekterar den tiden kille behöver att tänka kritiskt om något utan skyndar på.

   Hitills när det handlar om att bli kritisk om kvinnor eller relation då humorister/komiker är på hyfsat säker grund. (liksom deras sägelse för att peka ut ….”allt är bra i äktenskap när han gör som hon vill, och hon gör som hon vill”.)

   Så, frågan är bara att varifrån har det kommt sådana kvinnor vilka vill ha ”eget utrymme”, men aldrig nöjda ändå.

   I Afghanistan en amerikanisk feminist introducerade till kvinnor där att ”du behöver ju inte gå bakom killarna”. Jajaa, vi fattar säger kvinnor. Efter 3 månader amerikanlady var tillbaka och ser att ändå kvinnor går bakom killarna. ”JAg SADE JU, varför du fortfarande går bakom killarna då?”. Tjejer svarade bara : – ”LANDMINER !!!”.
   Så är också allt annat i livet. Kvinnor visserligen ser inte att massor av saker är egentligen ju deras eget tillgodo. Likaså det är inte så pass bra att prata om jämdställdhet om det gäller om farliga eller svåra yrke. Samt det vore bättre att kvinnor ska fokusera till något i vilket är de egentligen bättre än killar (kille kan städa men tjejer kan städa bättre. samt endast tjejer kan byta bebiskläder så ofta som det behövs utan att bli galna).
   Då i så viset både kön KOMPLETTERAR varandra, inte tävlar med varandra.

  • Love

   ”Allt är bra i äktenskap när han gör som hon vill, och hon gör som hon vill”. Det beskriver väldigt mycket ett lyckligt äktenskap, Erik. Vilket klockrent talesätt!

  • ERIK

   @LOVE

   men det är ju hur komikern säger, att alltid är det hon och hon som jagar sin vilja. och det är bara ”rätt”.

 50. KARL- INGE

  VIRASTINAS BROR HASSE ! BEHÖVER JAG INTE SÄGA ETT ORD OM FÖR DET HAN SÄGER

  VISAR JU PÅ VEM HAN ÄR . TJEJ79 ÄR OCHSÅ EN FALSK PERSON MEN LÅNGT IFRÅN VIRASTINA OCH HASSE , MEN VISST HENNES TANKAR OCH SÄTT ATT UTRYCKA SIG SKRÄMMER JU LIVET UR VARENDA BARNFÖRÄLDER OCH HON PÅSTÅR SIG ARBETA JUST MED BARN . NJAE JAG MISSTÄNKER ATT DET INTE ÄR SANT. OM HON INTE LIDER AV TVÅ OLIKA PESONLIGHETER OCH LYCKAS DÖLJA DET SJUKA SIDAN SOM PSYKOPATER GÖR.

  annars är det med glädje som jag har sett att det har tillkommit ett par smarta och roliga och framför allt seriösa och ärliga personer det bådar gott ..
  NADINE ÄR JU BARA BÄST OCH EN TOPPEN TJEJ PÅ ALLA SÄTT ÄRLIG MODIG OCH TUFF O SNÄLL

  • ERIK

   lugna lugna lugna…
   din första inlägg idag var bra, så du sakmässigt beskrev allt ut helt ok ju . Det helt räcker och personlig attack är helt onödig (samt de syns igenom deras eget text helt själv utan någon introduktion, men sådant kopplar jag inte ihop att vems bror är någon).

   Men varifrån sådant information kommer att vem är syskon till någon här i bloggen då?

  • ERIK

   @LOVE

   allt sådant känner jag igen. Ändå är det konstig nog inte okej att killar ska prata om sådant, då säger tjejer att ”usch hur dålig kvinnosyn du har”. VARFÖR? Tjejer ignorerar att det är inte skvaller utan killar pratar om sina erfarenheter och är inte eviga ungkarlar!

   Om allt sådant ”om alla hjärtans dag” i Sverige. Då är det lika illa som 8. mars i Estland bland unga tjejer vem vet inget histori om rysk okkupation, 😀 😀 :D.
   I Estland, ryska okkupationens tid var alltid trams över sådant 8. mars i Estland. Nu 30 år senäre den (–ryska pionjärers helgdag) är inte längre markerat rött i almanacka och är arbetsdag liksom vilket som helst. Men ändå, yngre tjejers generation tramsar om sådant namn (”Naistepäev” – kvinnodag). Då tänker de bara att de helt rätt att vara otacksamma sviner dagen efter om de får inte blommor.
   Men då till alla dessa som beter så, säger jag
   ”om du vill ha kvinnodagen – flytta till Ryssland då! DÄR är den dagen i stor ära fortfarande, RÖD helgdag, alla sitter hemma och via TV är konserter och blommor hela dag. Men du ville ju allt europeiskt snackar om feministiska rörelser och jämdställdhet. Lev med sådant nu!”
   Och ändå inget jämdställdhet.
   Egentligen har jag inget emot dessa vem är med bra vanor, eller DAM!
   Däremot smaklöshet tjänar inga blommor i mina ögonen!
   Men det är allt snack om sådant medan tjej inte ens vet att det är helgdag från ryska kommunistiska pionjärer, och samt det var 23. februari som killarnas dag (Ryska Arme dag).
   Men situationen var ändå inte så pass jämnt att när det var 23. februari då det var arbetsdag och killar fick bara enstaka blommor, medan 8. mars fick kvinnor från nästan varje bemötande kille blommor. Hur många brydde om sådant vet jag inte, men då instinktivt redan jag kännde att något är snett.

   Däremot 14 februari kallas i Estland ”Väns dag” (med sitt äkta betydelse), och har inte så pass sådant ”kärlekens” färgning som det är i USA eller Sverige. Det kom till Estland också mycket sent.

   Så, dessa är mina ord. (nu har jag bott 12 år i Sverige). Jag kommer från Estland och erfarenheter är sådana. Hade sett Ryska kommunistiska tid litegrann, ”sjungande revolution”, 4 pengar reformer, 3 olika valutor i det samma territorium, …och allt sådana olika vanor och beteende bland folket hur ändrades efter amerikanska film spredd sig.

   Jag tänkte att unga i Sverige har ankomt till förståelse och inser att det e bättre att låta bli alla hjärtans dag pga allt handlar om försäljning och olika företag får vinsten från människors osäkerhet. 2008 var även artikkel i tidningen bland skolunga just med sådant budskap från en tjej — ”låt bli, om det betyder bara massor av köp av gåvor och besvikelser att om det blir inte som förväntad!”
   Men tydligen är det värre då.

   Egentligen vore bra att tjejer ska titta film ”The Red Pill” (den exfeministen hade gjort den filmen och intressant är att det är just tjej vem talar för killarnas skydd! 😉 ).

  • Nadine

   Vänskaps dag 14feb var bra då behöver inte någon känna sig ensam,,, dom flesta har någon vän. Är roligare om man får blommor när man inte väntar sig det !

 51. Hasse

  VM med Hasse ⚽

  Godmorgon. Studion håller sporadiskt öppet ikväll. Det är ju trots allt midsommar. 😘
  Men jag tänker inte missa något så teven får stå på i bakgrunden. Är det VM så är det.

  Följande matcher spelas idag:

  Grupp E: Brasilien-Costa Rica
  Grupp D: Nigeria-Island
  Grupp E: Serbien-Schewiz

  Hey ho let’s go!

  • HASSE

   Costa rika föll på eget grepp började filma och demoliserade sin egen moral.
   Brasilien var en besvikelse.

  • Nadine

   Fotboll med Nadine.
   Hihi en gråtande Neymar som vanligt😂😅alla mål sätts på tilläggs tid,,,, varför är det alltid så,,, trötta på slutet ingen konscentration?

  • HASSE

   HASSES HÖRNA

   Nigeria och Island slött och tråkigt spel islänningarna filmar hela tiden

   inga bud på mål i den här tråkiga matchen Tyvärr är VM en besvikelse så här långt

   och svenska spelarna fabulerar magsjuka troligen för att ha ngt att skylla på vid den kommande förlusten.

 52. KARL- INGE

  Inlägg i bloggämnet!

  Kärleken blomstrar som aldrig förr! min L är precis som en kvinna ska vara av det jag har sett hitintills mkt kärleksfull omtänksam och mjuk i sättet, Söt som honung, jättesnygg kropp smal, väger 10 kilo under sin längd vilket är perfekt. Hon är 12 år yngre och hör o häpna hon fyller på samma dag som mig jag vet inte om det är ett omen, jag hoppas det. hon är ekonom på en bank men har väldigt mkt humor och fantasi trots det. Vi pratar med varandra ca 2 tim om dagen plus ett antal sms . dom dagar vi inte träffas. Jag lovar att hon är mkt feminin trots att hon kör en tusenkubikare och hon delar mitt dansintresse och är danslärare som hobby. L känns som den rätta och vi vill vara med varandra lika mkt och båda känner respekt och , tillit för varandra ,

  Är hon den rätta ? jag vet inte men hoppas, det är dock 40 mil mellan oss men dryga 4 tim är överkomligt i mina ögon i alla fall även om det måste till att en av oss flyttar till den andra på sikt.

  vi bor båda med havsglimt ca 200 m till hamn och badplats, hon har mkt modernare än mig

  men det är ju lätt fixat och jag har ett jobb som kan göras var som helst . om inget allvarligt händer så finns det hopp om en ljusnande framtid men det har varit många ggr som jag befunnit mig i samma situation så osvuret är väl bäst. jag vet bara vad Jag Känner..

  En stor varm Kärlek

  • Love

   Lycka till och hoppas det håller den här gången då! Tusende gången gillt eller vad säger man 😉 skämt åsido!

  • KARL- INGE

   LOVE

   Tack det var snällt sagt ja det räcker och blir över med försök . nu måste jag väl ha träffat rätt jag har verkligen varit klok i valet tycker jag själv eller om det var jag som blev vald strunt samma det känns toppen.

 53. Ada

  Angående killars gnäll över den s k tjejmaffian!

  Killar/män som sitter här o beklagar sig över att så många tjejer bemöter deras inlägg om allt negativt de anser om tjejer. Då är det tjejmaffia bara för att flera har samma synpunkter.

  Vad är det när flera killar gång på gång kommer med dessa påståenden, det måste vara killmaffian då 😂 men det inser ni inte själva!

 54. KARL- INGE

  ADA

  i mitt fall kan jag bara säga att en person som har åsikter ger inget brödraskap eller maffialiknande gäng.. jag klagar aldrig på ngn kvinna utan att det funnits ett uppsåt från henne att på ngt sätt vara elak , jävlas eller vara hänsynslös .

  Detta beror på att jag anser kvinnor likas värde med männen pga att jag är uppväxt med tre systrar och en mamma som var smarta och bra människor. jag har mött alla de sorter i mitt vuxna liv i synnerhet mkt konstiga kvinnor här på bloggen som hatar män som gillar kvinnor

  man undrar om man är konkurrent om kvinnorna på bloggen, som dom uppträder och försöker med alla medel trycka ner dessa män som faktiskt säger att många kvinnor är underbara .

  när det då kommer en massa orättvis kritik och förnedrande skitsnack ja då skräder inte jag orden punkt slut.

  • Love

   Det är okej att prata om erfarenheter av relationer, dryfta åsikter men inte okej med person angrepp, det är nog alla är ense om. Nu råkar det vara så att mina erfarenheter med tjejer jag dejtat och varit tillsammans med är som de är, nämligen under all kritik. Därav skriver jag det här. Inte för att jag ser ner på kvinnor generellt. Även jag har en mamma såklart och utöver det systrar och en dotter. Jag har en bra relation med alla. Det är allmänt känt att kvinnor gör om män , det är mer sällsynt med män som gör om kvinnor. Och här menar jag inte att mannen inte kan vara viktig i relationen, i bemärkelsen att det är han som har det bättre ekonomiskt för att ett exempel. Han bestämmer sällan vad tjejen måste säga för att låta kärleksfull, han jagar sällan perfektion i känslor på det sättet som tjejer gör. Han kan helt enkelt se mellan fingrarna kring hennes klädsel, tjejkompisar, ansiktsuttryck, röstläge, romantik, inredning, städning, jobbsituation, sjukskrivning, avsaknad av körkort och bil m.m Inom samma områden bör killen ha vattentäta skott. Här måste tjejer, som ofta är trygghetsnarkomaner, få rätt på allt. En sjukskriven eller arbetslös kille blir bortsållad direkt. Senare i relationen kommer tjatet att han aldrig gör tillräckligt. Allvarligt, när hörde ni senast om en kille som klagade på att tjejen inte gör tillräckligt? Typ: hon säger aldrig att hon älskar mig, hon köper aldrig presenter till mig, hon glömde vår årsdag (fattar ni killar, då kan hon väl inte älska mig? hon vet ju hur vikigt de dagarna är för mig) hon har ingen bil man kommer ju ingenstans, hon kan inte renovera huset utan måste ringa byggfirman och det blir för dyrt, hon har aldrig de rätta kläderna, hon har så ful inredning så jag vill inte bo där och när vi flyttar ska jag bestämma möbler, färg och kök (va? jag ska väl inte betala, det får väl tjejen göra), hon var så snål och tog inte notan, hon bara vilar och är utbränd, när ska hon rycka upp sig och ta ett välbetalt jobb….ja ni fattar. Sånt som Killar ofta får höra i en relation.

 55. Ada

  Att sedan påstå att kvinnor inte tål att höra sanningar! Vänd på det, män verkar ha svårare för det o framförallt klaga över att ALLA tjejer gör o tycker si o så. Själv har jag aldrig dragit alla män över en kam. Har ständigt påpekat att det finns både tjejer o killar som beter sig illa. Så varför fortsätta detta evinnerliga gnäll? Men egentligen, varför tro att något kan förändras här.

  • KARL- INGE

   ADA

   Jag tror att du inte är dummare än att du inser att det är svinet HASSE som varit igång o skrivit i mitt namn den kraken

   Det är välkänt att jag älskar kvinnor och hyllar dom allra flesta men det finns falska obehagliga undantag så klart.

  • Ada

   Allt detta skrivande i andras namn, Jo jag vet eftersom mitt också har använts. Det var inte från början riktat till just dig heller, utan till alla som kör med generellt gnäll över det motsatta könet.

 56. Ada

  Love, tråkigt att du har så dålig erfarenhet av tjejer. Jag tänker inte ge mig in på att på något vis bedöma det, det är dina åsikter. Men om det nu är så illa att alla vill göra om killar en bit in i förhållandet så kan jag inte förstå varför det är något som killar stillatigande accepterar?

  • Love

   Ada, jag har sällan stillatigande accepterat. Det har sett olika ut, men grunden har alltid varit att försöka jämka med det som går. Periodvis är det bra, allt är ju inte svartvitt. I det stora är det dock slitsamt med de relativt stora förändringar som krävs för att accepteras fullt ut som partner. Jag är inte längre beredd på de uppoffringarna.
   Kent, din metod använder jag när jag dejtar. När klagomålen kommer smygande bryter jag direkt. Tidigare var jag mer beroende av en partner. Och då gör man uppoffringar mer eller mindre. Nu har jag förstått att ett singelliv gör mig gladare och mer problemfri, dock har det behövts jobba upp en del styrka för att vara tillfreds med att leva själv.

 57. ViraStina

  Eftersom K-I anklagar mig för mobbning längre upp, och att jag skulle ha ”försökt knäcka” honom är det väl bäst att jag skriver sanningen.

  Han blev skitförbannad på mig för att jag inte delade hans åsikter om hur man ska nobba en ny dejt.

  Då körde han igång en stor hatoffensiv. Han skrev bland annat att jag var vidrig, egoistisk, sinnessjuk och lite annat smått och gott.

  Sedan fortsatte han i samma anda. I veckor och månader. Inte bara med mig heller, utan med alla som hade fräckheten att inte tycka att hans åsikter var gudomliga sanningar.

  Märk väl att detta är från en person som har mage att jag
  1) mobbar andra
  2) tror mig veta allt.

  Eftersom K-I i det närmaste fick slaganfall när han blev ifrågasatt om hur dejting och relationer SKA vara, och han efter detta skrev uttryckligen att hans syfte var att driva bort mig genom att håna mig, blir det extra komiskt att han snyftar att jag är en mobbare som tror mig veta allt.

  Men han får väl försöka fortsätta lansera sina lögner. De kommer dock inte få stå oemotsagda av mig.

  • KARL- INGE

   VIRASTINA
   du är verkligen för patetisk sånt där prat kan hållas med när du pratar med Hasse o tjej79

   mao Virastina släng dig i väggen.

  • ERIK

   @VIRASTINA
   …likaså som du själv med dina ”sanningar” och blir oense då för att det blir inte ytrymme för någon annans åsikt.

   Även i den här sidan du skrev att vilka killarna hade du lagt i den kategori vilka ”irriterar rejält”.
   😉

  • ViraStina

   Jiddra på du, K-I. Du vet att det var exakt så det gick till.

   Du vet också att hur mycket jag än ignorerade dig, fortsatte du att skriva dina galna haranger i versaler.

   Hur mycket alla andra än försökte leda in diskussionen på sakfrågor, envisades du med att diagnosticera alla som inte behagade dig tillräckligt.

   Försök gärna få de lite nyare läsarna att tro att du är någon sorts offer i det här. Desto mer underhållande för alla som vet.

 58. Ada

  Rent ut sagt, fan för dig K-I som resonerar på det viset. Jag trodde att du hade lagt ner det. Även jag o fler vet ju hur du har betett dig. Jag har ofta läst i trådar även om jag inte alltid varit med o skrivit så mycket. Men nog har du hunnit vara otrevlig mot mig med några gånger när jag talat om att min åsikt inte varit densamma som din.

  Skärp dig o uppträder på ett bra sätt!

  • ERIK

   …njah, och du har inget annat att säga.

   svara istället att är du finare eller fulare jämfört med cisse? Och är du klokare eller dummare än cisse?

  • ERIK

   jag hade lämnade en stekad tupp utanför dörren på tallriken. Efter en natt försvann det. Så, självklart det var DU vem ät upp allt. 😉

   Så, du ska vara försiktig med mage nu, tupp var 5 år i kylskåpets djupfrys.

  • Ada

   Nej Erik, jag har inte ätit din stekande tupp. Du har kanske ätit upp den o glömt bort det. Eller kanske din håriga puttinutti katt har ätit upp den?

  • ERIK

   @ADA

   javisst du hade inte ätit.
   men likadana är ju dina påhopp på K-I

   att puttinutti… näeh, tjej79 har inte varit på besöket.

   (tjej79 är puttinutti, inte min katt, för att jag pratar med honom puttinutti bara).

 59. ERIK

  njah, tjejmafia började.
  TJEJ79, VIRASTINA, ADA.

  Du e ju inte hellre bättre då.
  Allt med sin emotionella bullret, allt-förnekandet. Samt om behövs vrider du något just åt sådant håll som det passar bäst för dig och ignorerar resten.

  • ERIK

   så tänker endast tjejer att de gör aldrig fel.

   jag sade till tjej ”Kan du tänka, bara hypotetiskt, att du gör misstag?”
   Hon sade :”kanske har jag alltid rätt ju då!”

   Hitills hade jag frågat sådant från flera andra tjejer i olika form och de aldrig ifrågasätter sig även MEDAN de gör helt fel. Allt hennes förlåt är bara när det har slutat illa redan.

 60. ERIK

  samt att det pågår här skrivandet om fot(dot?)boll, då är lika ”bra” om någon ska skriva här om elektronik.

  Jag hade sökt flera gånger hur kan man göra en frekvens delare med 3, samt 6. Problemet är att frekvens är 66.67MHz, så det behöver visserligen snabba kretsar. Till sådant kan man använda räknare (K531IE2, SN74F138 ). 74HC138 fungerar inte i så hög frekvens. Samt att använda en xx00 logikkrets att använda signallinje 4 och 2 som gör /RESET signalen till räknare efter varje 6:e signal. Däremot att delare med 3, kan
  man göra med 74F74 (K531TM2 !!!).

  Då i sådant fall man kan använda den frekvensdelning inne i Roland JD990 modul för att få då 11Mhz och 5.5Mhz signaler vilka är nödvändiga för att använda en sigma-delta 24-bit konverter (liksom AK4324 eller nyare AK4396).
  Samt man behöver lägga till FIFO kretsar för att den omvandling kommer från 16Mhz som e delad mellan 8 kanaler, för att få ned DCLK signal till 128f (5.5Mhz) . (så, 4 stereo-DAC kretsar).

  I alla fall så var gjort med liknande sätt digital utgång till Roland D550.

  Och allt fest fortsätter för att just nu ankom också massor av 74AC logik kretsar
  (och som ALLA vi vet de fungerar på 125Mhz !) 😉 för att göra sådant signal omvandlare till JD990 modul med dessa kretsar. Sådant konverterenhet behöver 8..12 mikrokretsar innan DAC kretsar, men fördel är att signal försenar inte jämfört med processorbaserad system.

 61. ERIK

  okej sötnosar och puttinuttor försök fatta den här.
  Cecilia on suht päris nunnu, kui vaid ta rootslane just poleks sest see oleks plekk! Ent see ehk ongi sarmikas et mõtled et naine nagu iga teine, ainult et teatud häälitsused on teistmoodi. Seda eeldusel et on tegemist pesuehtsa rootslannaga vist. pesuehtne pesukaru! Kuid hasse tahab viirusliku stiina pekki paugutada vaid! vist temast aru ei saa ja eriti tema raamatust (kanda j6uab, lugeda ei j6ua ta). Tal oleks sellest palju palju õppida.. naah, see oleks spetsialistide kokkupõrge… oo jee, naiste kisma, mille tõttu saavad pekid plekid peale.

  Förhoppningsvis glömde du inte koppla på TV och du tittade på rätt sida den.
  Så mycket om fotbolle . Den är rund.

  • ERIK

   @NADINE

   det betyder att du tjänar någon frispark hehee 😉
   Näeh…bra om jag ska fråga att ”vad betyder puttinutti?” (pga jag hittar inte betydelsen).

   Den här ovan var lite skrivandet på estniska med rörig talspråk uttryck, som motvikt för fotbollesvammel här.

   ibland tycker jag om sådana ordlek.

   Översätt sådant då:
   ”Kass on kallis! … Kass maksis 850 krooni”.
   ordet ”kallis” har här 2 betydelser som går inte hellre ersätta då meningen har just 2 betydelser samtidigt… 😉 medan 1 betydelse är ”kärleksful” och annan betydelse är ”dyr” samtidigt i ett och det samma ord. Medan andra mening är mer komplicerad att fatta vad är det med 850 att göra samt att vem betalade till vem. 😀

   @TJEJ79
   @ADA
   det är inte för att irritera. Jag bara tycker om den klangen av sådant ord, men för att fatta meningen SKA man vara svensk visserligen, men det är jag inte då.

   (försöker somna då… 4:49)

 62. George ID-kaparen

  Svarar här, eftersom den andra tråden verkar vara låst.

  ”ERIK on 28 June, 2018 at 20:32

  @GEORGE ID-KAPAREN

  Konstig nog att jag sett inte så pass mycket rätt jagandet från Karl Inge. Inte hellre från Nadine. Så, kan vara att de de struntade ganska länge sedan. De har egentligen annat att göra också och lever vidare.

  Däremot tycker jag att TJEJ79, HASSE, VIRASTINA säger “det är inte mitt fel, det är karl-inge som förstörde allt!” – och de är vid behov beredd att fortsätta sådant dialog 100 sidor med helt nya människor eller med bloggens chef.
  Om de är sårad på sådant beteende från blogg chef, då det är deras fel. Dessutom, hur lätt blir man sårad, beror på intelligens nivå. 😉”

  @ERIK

  Jag har försökt läsa bakåt i trådarna för att sätta mig in i det som pågår här, men det har inte varit lätt. Sällan har jag sett så mycket trams och smörja på en och samma plats.
  Men det är inte Skånes största snillen vi har att göra med här, det inser man snabbt när man läst lite. Två kvinnohatande gubbar (varav en verkar vara mytoman) och en mobbande förskollärare. De sitter antagligen och suger i sig billig whisky alternativt lådvin, innan de får sådana snilleblixtar som att det är ”bättre att driva med youtubeklipp” eller stjäla andras nick. På en kärleksblogg! Patetiskt är vad det är.
  De är helt enkelt inte smarta nog att förstå konsekvenserna av sitt handlande, eller att allt de kan göra här på bloggen, kan vi andra också göra. Inklusive att skaffa en gravatar. Tjej79 har ju fegt nog ”glömt” hur man gör (och hur man läser mejl, tydligen) men jag kan hjälpa dig med det.
  Gå in på gravatar punkt com så ser du hur man gör.

  • tjej79

   Lägg ner din fjant!

   Vaddå fegt ”glömt?!” Jag och Hasse har haft långa mailtrådar. Menar du på allvar att jag ska gå tillbaka och scrolla i de trådarna vart den infon fanns pga Erik ville veta hur man gör?! Det kan han väl ta reda på själv. Du berättade ju ändå hur man gjorde för honom. Så, spela roll.

   Inse själv din nivå. Du sitter här och ägnar tid åt att skriva som oss. Du är inte ett dugg bättre själv.

   Du är säkert Crazy8000, för denna mening har du skrivit ganska ofta:

   Dessutom, hur lätt blir man sårad, beror på intelligens nivå. 😉”

 63. KARL- INGE

  Skönt att det tystnat från vissa håll annars har jag varit på ett underbart möte med L

  Jag önskar allt gott till Nadine och Erik du var en schön lirare och ett par trevliga människor till som känner att det gäller dom

 64. KARL- INGE

  Dags att plocka ut en vecka, dansbandsveckan i Malung kallar,

  slogan som lockar ! det är enda platsen i Världen där konsumtionen är hela 5000kg kondomer på en veckan hmm hur många kondomer blir det ?

  ja det är i alla fall 25,000 besökare , och då tänker man sig en ny parner varje dag , det blir 7 st per person ggr 25 tusen Kanske 175,000 ligg vid ett samlag per dag dom måste ju orka dansa hela veckan oxo,. snacka om kaloriförbränning = energi lika med att värma upp en medelstorstad en månad.

  Jag innefattas inte av romantiken för jag är lycklig och har min L.

  Sen får man ju räkna med att såna som HASSE OCH GEORGE och TJEJ79 inte kan innefattas
  för dom vågar sig inte utanför sin dörr och gör dom det!!! så blir utan i alla fall. stackarna.

  • Hasse

   Hyckleriet fortsätter. Karl-Inge klagar på män som besöker bordeller och höjer samtidigt liggandet på dansbandsveckan till skyarna, och kallar det ”romantik”. Ja, vad ska man säga? 😂🤣

  • tjej79

   Välkommen till dansbandsveckan, få en könssjukdom på köpet!

   Fan, så vidrig du låter Kalle-man. Du menar på fullaste allvar att du haft sex med en ny kvinna/dag OM du inte hade varit involverad i en ”relation”, som du kallar för ”L”?!

   Jaja, en player är vad du är och ingenting annat.

 65. tjej79

  Äsch, erkänn istället Karl-Inge! Det är inte till Malung du ska åka till 😉
  Du och ”L” ska ju lyssna på dansbandsmusik i husvagnen istället.

  Kan ju tyvärr inte lägga upp klipp längre haha
  Men, sök på detta på youtube: Kvarteret Skatan Per-Arne och Carita

  • KARL- INGE

   TJEJ79 Nästan rätt Husbil med tv och radio i Malung gäller fortfarande

   Ja det har nog blivit ca 600 st vid det här laget men märk väl att jag har alltid varit singel då

   och jag har aldrig haft en könssjukdom det är mer än dom flesta kan säga fast dom bara haft 50 st kanske Nej jag är ingen player jag är alltid rak och ärlig och inleder bara ngt om jag verkligen känner att det är rätt jag har säkert nobbat 1,000 kvinnor eller backat ur på halva vägen om det känns fel på ngt sätt. så skit på dig din skenheliga kossa

  • Tada

   KI enda gångerna du får ligga är väl när du måste betala för det. Har du så gott om pengar att du kan pröjsa 500kr per ligg? 300,000 på drygt en vecka bränner du på att få ligga där i Malung?

 66. KARL- INGE

  HASSE självklart så förstår du inte skillnaden på att vara singel och dejta fritt ligga med en ny om dagen är ok om du skyddar dig och partnern det är ingen som far illa av fina samlag hångel osv

  Däremot om en gubbjävel köper utsatta små utländska flickor som farit illa och får en ännu vidrigare tillvaro pga av svin som du HASSE O GEORGE DET ÄR DESSUTOM EN KRIMINELL HANDLING.

 67. KARL- INGE

  TJEJ79 JA kanske lite mer än så! men jag vill tona ner det lite , men jag gjorde debut vid tretton år och satte väl på varenda brud på högstadiet , när skolkamraterna sprang o jagade en tennisboll . jag har alltid varit företagsam och gått min egna väg och tagit vara på livet

  och jag är lika glad för kvinnor fortfarande dom är såå fiina .

  • Hasse

   KI: 5 ton kondomer som förbrukas under en vecka och 600 ligg… nä vi är tacksamma att du vill tona ner det lite. 😂

   Mytoman är ett vänligt ord.

 68. KARL- INGE

  HASSE OCH GEORGE OCH TJEJ79 Det kommer nog ett en timmes program om Malungs veckan på tv ngn gång framöver Då kan såna som ni som inte vågar , eller kan

  träffa andra personer ! ändå få se hur det går till då människor umgås och har skoj och njuter av kärlek och livet !

  HASSE självklart så framstår såna som jag som lögnare! för det övergår din horisont att det finns människor som tar för sig av livet och lever det fullt ut lyckliga och glada.

  och där sitter ni som tomma skal och utan ngt innehåll med en enda känsla och det är bitterhet över livet som aldrig blev ngn höjdare

  • Hasse

   KI: Du är en mycket sjuk människa.

   Sen har jag lirat i dansband och två gånger på din älskade dansbandsvecka i Malung… du har väl inte lyssnat utan pippat en gammal tant i ett tält…

 69. KARL- INGE

  HASSES Hopp står nu till SD som ska återupprätta hans förlorade liv och självkänsla,

  vinner dom så kan han som Etnisk svensk se ner på dom nysvenska människorna, hoppas att det stramas åt på förutsättningarna för dom så att dom blir en underklass som inte får spela på det offentliga marknaden på lika villkor.
  för det är så att Hasse Tjej79 o George behöver lite extra fördelar

  HASSE vill inte förstå att han är samma mentala krympling oavsett immigranter eller ej

  han kommer ändå aldrig att kunna hävda sig mot ngn eller i ngt sammanhang det är tyvärr så orättvist här i livet att en del inte får samma förutsättningar som det normala.

 70. kent

  Karl- Inge

  Om du har pippat 600 kvinnor på dansbandsveckan så säger det en hel del om kvalitén på kvinnorna, Desperata. Det måste dom vara om dom nöjer sig med en sån skitstövel som du.

  Jag är inte avundsjuk.

  • KARL- INGE

   KENT Det lär nog vara fysiskt omöjligt att ens klara 10 % på en vecka /7 dygn i alla fall för mig som inte 18 år längre,

   Du har inte en aning vad jag är för typ av man!

   Konstigt att när man har träffat ngn som är extra fin och man får starka känslor för1! hur kommer det sig att man nästan alltid utan undantag träffar vad som verkar vara ens typ av drömkvinnan, man är ju immun men kan konstatera att helt underbara kvinnor söker kontakt och vill träffas , självklart nobbar jag dom , men om det tar slut med min L så smyger sig frågan fram har jag missat min livs kärlek problemet är ju att dom är så många som verkar vara livskärleken. och Livet är helt fantastiskt underbart .

   Ja dansen går hur bra som helst och det är så kul att träffa och utmanas av så många olika dans stilar allt ifrån Gnussbrudarna som vill ha närkontakt tredje graden !!! Till dom som betonar dansteknik och rytm ,, svettigt varmt, många nya vänner och skitkul är en bra sammanfattning

  • KARL- INGE

   KENT klart du inte är avundsjuk du kan åka dit och uppleva samma sak själv om du inte är portförbjuden eller sitter frihetsberövad. kör hårt livet går inte i repris ta vara på stunderna här o nu .

 71. Karin Mannh

  HASSE otäckt med dina vanföreställningar och sjuka fantasier du har inte spelat i ngt dansband varken i Malung eller ngn annanstans du spelar skivor hemma mestadels dansband säkert . Du vågar ju inte vara ute pga agorafobi din stackare ångesten är som en strypsnara på dig och hjärtat rusar, det är därför som du blev alkoholist och pga dåliga gener så klart .

  Så du kan sluta att plagiera av texter som Cristina från Vilhelmina och lägga in här,, närmare dansband än så kommer du inte . köp en pizza och drick dina öl och käka din lakrits och spela lite på grammofonen i kväll.

  • Hasse

   Kalle du behöver inte skriva KARIN MANNH längre… vi vet att det är du din psykopat.

   Jo tänka sig Kalle lelle så har Hasse lirat i dansband. I flera år dessutom och t o m lirat trummor på en del av Berts artisters plattor. hahaha sorry Kalle… är du knäckt nu? 😂

 72. KRISTINA

  HASSE Berätta för vad som har hänt dig ! har invandrar killar slagit dig ,, pippat din fd

  har dina barn en utländsk pappa nu ? varför detta hat mot immigranter varför kan du inte hävda dig mot dom ?

  Föredrog ditt ex allt som var olikt dig ? berätta varför du kan sänka dig till så låg nivå som människa.

  • Hasse

   Oj, Kalle vad avundsjuk du är. Har ”L” redan kastat din trasighet på tippen. Ingen kan ju klandra henne för det direkt.

 73. Karin Mannh

  HASSE NOPE jag är knappast avundsjuk på dina fantasifoster och rätt om det vore sant
  vad har det för betydelse du håller ju inte måttet utvisad med rött kort. från allt vad musik heter . Du jagade väl unga groupies om du nu mot all förmodan fick vara med o leka ett tag.

  • Hasse

   Kalle, hade inte du fullt upp med ”L”? Du verkar inte må bra alls. Det är ju trist om det redan har tagit slut.


Kommentera