Mad men (AMC)

Säsong 7 (del 2 – sista säsongen!)
Vad: Mad men har puttrat på i all evighet, men nu ligger faktiskt den sista säsongen ute (okej, den har gjort det ett tag, men se det här som en påminnelse att se den spännande upplösningen!). Behöver serien ens någon presentation? Okej: 60-tal, alkoholiserade mediamän, kvinnlig frigörelse och en Don Draper i huvudrollen som vi inte vet om vi ska älska eller avsky.

community_image_1429461456

True detective (HBO)

Säsong 2 
Vad: Vince Vaughn och Colin Farrell utgör höstens mest omaka par i den här komplett nya serien som är en fortsättning på supersuccén True detective. Har du missat första säsongen gör det med andra ord ingenting, det är en helt ny handling och nya skådespelare. Många menar dock att den här inte är lika vass som ettan… Avgör själv!

75

Solsidan (TV4)

Säsong 5.
Vad: Med 40 årskriser, igenkänningshumor, missförstånd och desperation över att passa in fortsätter Solsidan att vara bland det roligaste inom svensk tv. En hel del har hänt sedan starten 2010 och Alex, Anna, Freddan och Mickan har genomgått både bröllop, äktenskapskriser, livskriser och barnafödande. Perfekt kvällsunderhållning när du är sugen på något kul och lättsmält.

solsidan