sommarflirt

Hitta din sommardejt!

Sommaren är en perfekt tidpunkt för att flirta. Folk slappnar av och ruckar på sina rutiner när de är lediga. Chanserna att möta människor som du kanske annars inte hade sprungit in i är mycket större! Här är några platser där du kan spana lite extra i din jakt på kärleken:  

BADSTRANDEN

Sällan är vi så lediga som vi är på badstranden. Vi är öppna för sommaräventyr och har lämnat jobb och andra måsten hemma. Ofta kan man se hur badstranden är indelad mellan barnfamiljer, par och singlar vilket gör det lätt att avgöra hur ”öppna” personer är för potentiella flörter. Om du spanar in någon på badstranden så se till att få ett naturligt tillfälle att prata, exempelvis vid vattenbrynet eller i glasskioskkön. Bjud med till vollybollspel, simtur eller kanske en after-beach? Var bara noga med att läsa av stämningen! Vissa kan uppelva det jobbigt och framfusigt att bli störda när de till exempel ligger och solar i badkläder.

I PARKEN

På samma sätt som stranden är en plats av liv, rörelse och lediga människor så är även parken en plats där vi öppet socialiserar med vänner, bekanta och främlingar. Skillnaden är att vi är lite mer påklädda. Parken bjuder på det ypperliga tillfället att flörta både i grupp och på tu man hand. Ta med dig det klassiska kubbspelet så har du öppningen ordnad!

GYMMET

Att hänga inne på ett gym såhär mitt i sommaren kanske kan tyckas lite dumt, men sanningen är att många fortfarande spenderar sina lediga förmiddagar på gymmet. På gymmet har du en naturlig plats att prata om det vi alla är där för att utöva – Träning. Alla pratar vi gärna varmt om våra träningsformer och teorier för hur vi ska komma i form.

I BYGGHANDELN, MÅLARBUTIKEN ELLER PÅ TRÄDGÅRDHANDELN

Det är på sommaren vi renoverar och pysslar som mest – Utan någon brådska. Vi kan hänga runt i timmar i butiker bara för att utvärdera om vi ska påbörja ett projekt eller ej. I dessa miljöer får du även chansen att prata en stund med en främling om sommarens projekt. Våga!


Har du inte hittat rätt än? Bli medlem på happypancake idag!

dating