IMG_2976

HappyPancake värmde frusna julshoppare

I förra veckan hade du som hade vägarna förbi Kungsträdgården i Stockholm chans att springa in i oss när vi serverade glögg och pepparkakor och spred julstämning. Trots regn och rusk kom många nyfikna förbi och värmde sig med vår goda glögg och passade på att få en paus från all julshopping. Det var så kul att prata med er alla! 

Nu är det verkligen nedräkning till julafton, så vi vill passa på att önska er alla en riktigt härlig och mysig jul. 

 

dating


Det finns 12 reaktioner.

Lämna kommentar
  • Cecilia Salamon

   Absolut! Vi har medarbetare som jobbar från både Göteborg och Malmö så vi kommer absolut att hitta på något skoj snart! Ge gärna förslag på aktiviteter som ni skulle vilja att vi anordnade.

 1. What_A_Man

  Ni hade ju förslag själv på gratisträffar. Släng in dem.

  Ännu hellre:

  Starta en kalender som vilken medlem som helst på HP kan peta in aktiviteter i, pubquis, barkväll, konsert, biljard, bowling, minigolf, plocka svamp i skogen eller vad som helst. Vänd på hela grejen här att först sitta och skriva en faslig massa och när man föreslår just något sånt här om man nu vill ses så möts man bara med ett nä! Vänd på det så man petar in vad man vill och träffas. Sen kan man nog leta upp varandra och skriva om man vill ha mer kontakt.

  Vad säger HP från officiellt håll om det? (En reklambyrå skulle ta mycket betalt för att klämma ur sig en sån här idé.)

  När vi ändå är igång kan jag föreslå ett krav på presentation och i varje fall de hårda faktabitarna ifyllda. Det är rätt trist att klicka sig in på profil efter profil och den bara är helt blank.

  Vad säger HP från officiellt håll om det?

  Eller sammanfattat, få folk att prata med varandra så det bittra groll man brukar läsa om här ersätts med att fy fan vad enkelt det var att träffa folk genom den här sidan.

  • tjej79

   Då har ni ju alternativet citypolarna istället. Exakt samma koncept. Lägg upp en aktivitet eller gå på en aktivitet som någon annan lagt upp. På så sätt träffas man. Finns säkerligen bra fb grupper med om man är med i Fb för just singlar Minns det fanns något som hette – bjud en främling på middag, det blev stort. Det läste jag på nätet någonstans i en artikel. Så, det finns säkert massvis med aktiva grupper som går ut på att träffas istället för att sitta framför datorn.

 2. Nadine

  Håller med. !!! Här är det alltid samma namn som fajtas om att ha rätt, hur en date ska vara o så här måste man göra när man är ihop,,,,träffas o diskutera istället ! Om det är då viktigt,, Eller kör eran egen stil strunta i alla självutnämnda experter 🤣🎇🎄♥️

 3. Kristina

  Ja och jag tror vi är ngr som helt enkelt lägger ner.. nu ! Jag för min del uppskattar ”Hasse” och har alltid gjort! ! Han betyder/berör ! (Men för ung för mig) ! Känner att jag måste säga det!
  Det finns oxå kvinnor här med bra/fina/inressanta synpunkter! men oxå de som pratar/berättar om sina partner..??


Kommentera