happy

Happy monday! ♥

Du har väl inte missat att vi finns på Facebook och Instagram? Där uppdaterar vi flitigt flera gånger i veckan. Inspiration, pepp och mycket humor! Dessutom riskerar du att inte missa några nyheter som singelkvällar och andra events. På Instagram heter vi @happypancake och på Facebook @happyPancakese. På vår FB-sida kan du även göra ett kul dejtingtest för att ta reda på vilken typ av dejtingpersonlighet du är. Ett litet tips bara att starta veckan med! Dela gärna med er av pepp för att orka dra igång denna jobbvecka efter långhelg och sol :).

Här kommer mina:
♥ Gå upp några minuter tidigare för att ha tid att göra i ordning en extra god frukost. Förbered kaffe eller te- kokaren kvällen innan.
♥ Meditera fem minuter och var tacksam över allt du har i livet.
♥ Skapa en playlist som får dig att bli på bra humör och spela den HÖGT!
♥ Ta en rask promenad på lunchen.
♥ Ring en vän som brukar göra dig glad.

/Cecilia

LÄS MER! Bli singelpeppad! 

dating


Det finns 141 reaktioner.

Lämna kommentar
  • Hasse

   MLL, jag förstår att det är jobbigt. Har du ingen gammal ”Starlet” du kan läsa som omväxling? Du vet om vita hästar, riddare och sånt fjant.

  • Mll

   Hasse:
   Låter väldigt trist läsa om den där prinsen som rider land och rike runt och letar efter den helt perfekta Hollywoodprinsessan han aldrig kommer finna.Oj oj oj vad synd det måste vara om honom snyft och bu..

 1. Mini

  Jag önskar alla killar och män på denna en total kvinnofri vecka må ni slippa träffa,se eller behöva prata med någon av det kön som orsakar er sådan enorm smärta och sorg.
  Skönt ni kan hulka ut lite här iaf:)

  • Peter

   Helt seriöst så ska man inte anstränga sig för tjejer. De ska ju inte behöva anstränga sig heller. Men något är sjukt när här alltid sitter samma tjejer inloggade och det enda de gör är att leta fel på killar eller samlar bekräftelse . De tjejer som verkligen är något att ha träffar någon rätt direkt.

  • Hasse

   Är man över 40 år och inte lyckats träffa någon kan man lägga ner. Nätet är till för ungdomarna.

  • Peter

   Tjej79, ja det gör jag. De gånger detta funkar som det är tänkt beror det på tjejen och inte på mig. De träffar jag får till har alltid det gemensamt att hon är ny medlem och att jag är den första som skriver till henne. Eller snarare att jag är den första som skriver något hon vill svara på.

   Detta är helt tjejernas marknad. De som alltid är inloggade klarar inte av att hantera den situationen. De som är något att ha och faktiskt vill träffa någon är aldrig med särskilt länge, de är sällan inloggade heller för de ser till att träffa människan i stället för profilen.

  • tjej79

   Jamen, jag fattar fortfarande inte. Du har den insikten! Varför är du fortfarande medlem? Det lär ju inte förändras, du har redan den inställlningen. Vad ska bli annorlunda? Att du äntligen ska träffa den där tjejen som vill gå vidare med dig? Hon existerar inte på Hp.

  • Peter

   Tjej79, det var ett intressant påstående från en tjej att hon som är något att ha inte finns på hp. Jag har fått skit när jag har sagt att tjejer överlag är avskräde. Nu sa du det som tjej.

   Jag är duktigt skrämd av hur låg kvalitet tjejer håller. I de flesta fall kan de bara se till sig själv och hennes behov. Det är väldigt ovanligt att stöta ihop med någon som bemöter en med en sund nyfikenhet, ett intresse för ens person, en vilja att bjuda in mig i hennes liv. Vanligt är däremot att få reda på alla brister hon tror att jag har, se mig som en sexatlet, se mig som vaktmästare i hennes hem eller (och ibland med ett och) någon att leka känslor hos.

   Ibland glimtar det till att man får tag på någon som försöker. För vill man förbli singel? Då ska man undvika mänsklig kontakt. Vill man träffa någon är detta en bra metod att komma i kontakt med henne man inte skulle träffa annars. Fast detta är helt tjejernas marknad, det är de som avgör om det blir seriösa försök eller bara lite lek där hon kvaddar sönder sina chanser med mig.

 2. Ada

  Tråkigt att det mest bara är gnäll o klagovisor här numera. ”Si o så är det, för det vet jag minsann” 😉 De flesta av oss har mycket att vara tacksamma för, men det hamnar ofta i skymundan. Jag undrar ibland hur man mår om man har så mycket ilska inom sig, om man på fullt allvar tror att ALLT är andras fel.

  För att citera Arja; jag vill tacka livet! Ägna det inte åt att vara negativ o bara hänga fast vid det du inte har. Ingen blir lyckligare för det, inte du själv o knappast någon ny du ev träffar heller. Det här kommer att kritiseras förstås, för här ska man beklaga brister o spy galla över andra 😂

  • Hasse

   Ada, jag är mest sorgsen över att det ska vara så svårt att träffa ett vettigt fruntimmer numera.

  • george

   Hasse

   Skit i kvinnorna. Plugga in hörlurarna i stereon och sitt ute på altanen / balkongen med en öl o njut av varma sommarkvällar med favoritmusiken i öronen. Det gör jag i alla fall. Finns inget bättre. Lugn o ro.

  • Hasse

   George: Klart… har som sagt gjort mitt på den ”fronten”. Räcker jag ser mina polare vilket helsicke de har. För vad? För att få ligga med flodhästen en gång per vecka OM hon är på humör. 🙂

   Ikväll är det fotboll, kall öl och pilsnerkorv. Framförallt: TYST OCH SKÖNT!

  • george

   Hasse

   Eller titta utomlands. Det gjorde jag. Jag dejtade en fin liten asiatisk tjej för en tid sen. Problemet är att hon är mycket yngre än mig. Man vill ju inte vara den som blir lämnad för en yngre. Så jag har varit lite avvaktande.

   Man får se vad som händer

  • george

   Man kan även söka sig till Aalborg i Danmark. Av nån anledning så finns det gott om norskor där. Så är ni ett gäng grabbar så rekommenderar jag er att campa i Aalborg. Norska tjejer går runt och kollar regskyltarna på bilarna. Så är ni svenska killar så kommer dessa norska skönheter att söka upp er. Så var det när jag var yngre och semestrade där. Enligt norska tjejer så är vårt språk så rent och fint. När man pratade med dom så la dom huvudet på sne och såg drömmande ut. Rätt gulligt faktiskt. Har haft en del härliga äventyr med våra grannkvinnor.

   Om ni män tältar så se till att ha ett litet tält extra. Så att ni kan njuta av äventyr.

   Sen så är det billigt att kröka där. Det finns en känd gata som heter Jungfru Annes gata. en gata ful med barer. säkert 100- 150m lång. Varje kväll har dom lockpriser. Köp 1 öl få 5 på köpet mm.
   300 danska å ni blir dyngraka. 🙂

   Norska tjejer är mer framåt än svenska tjejer. Svenska tjejer är rent av skittrista i jämförelse.

  • Hasse

   George, jag är för gammal för sådana äventyr. 🙂 Norskor är toppen. Jag bodde i Bergen i två år under 90-talet och kan intyga att norskor är ljusår roligare än svenska fruntimmer. Svenska tjejer kan inte konsten att skaffa pojkvän, som Peter brukar skriva.

  • george

   Hasse

   Då är vi två som har positiva vibbar av norskor.. 😁

   Det bästa är att dom verkligen ville ta kontakt. Sånt var man inte bortskämd med som ung.

   Även jag är för gammal för dom äventyren nu.

  • ERIK

   @GEORGE:

   (Ång. din berättelse om Norska tjejer)

   Låter mycket lovande, MEN – hypotetisk fråga:
   Har hon sådant värde att ta hem sådant allemän-tjej-parkeringsvakt?
   Stannar hon hos dig då längre än 2 år och sköter om dig och respekterar dig även när det är dags för renovering?

 3. Ante

  Gått en lång promenad efter jobbet och sedan unnar jag mig en riktigt god vegetarisk måndagspasta.. försöker köra ett par köttfria dagar i veckan. Tacksam för att jag har möjlighet att unna mig bra mat och kan laga själv. Det tycker jag är vardagskväll och kärlek till mig…livskvalité sedan en brs serie eller film i soffan…mjukstart på veckan…

  • Ada

   Härligt med ett positivt inlägg 😀
   Att kunna / ha råd att laga sin egen mat o unna sig lite extra ibland är vardagslyx o något man mår bra av utan att man kanske tänker på det. Finns så mycket att vara glad för om man väljer att fokusera på det.

 4. Ada

  Hasse, jag kan förstå att det känns sorgligt att inte träffa rätt kvinna. Jag har själv gett upp HP efter ett par års försök. Visst har jag fått till dejter o även inlett ett par förhållanden, men inget som lett till något allvarligt. Jag tror du är lite äldre, liksom jag själv. Man blir lite bekväm o har lite svårare att anpassa sig. Det ska kännas riktigt bra för att man ska våga satsa. Men sluta inte hoppas, en dag träffar man rätt 😀

  • Hasse

   Ada, jag är 50 och vill bara hitta någon att ha det trevligt med. Någon som är färdig med husrenoveringar och karriärjakt. En liten jänta i klänning hade varit härligt. 🙂

 5. Ada

  Men Hasse då, förhoppningsvis inte en för liten jänta då 😉
  Kan instämma i det övriga, jag vill inte heller ha några stora omvälvande förändringar. Har ett jobb jag trivs med o bor bra. Klarar mig ekonomiskt. Men självklart trevligt om man kunde hitta en lämplig man för trevligt umgänge 😊

  • Nadine

   Men det vet du väl Ada, att äldre män vill ha små tjejer,,, tror du Hasse vill ha en kvinna i hans egna ålder ? Tillåt mig skratta 😉

  • Hasse

   Ada, jag vill träffa en kvinna i min egen ålder 45-55 som också har intresse av musik och kultur. Hon får gärna av sina vinylskivor kvar. 😉

  • Ada

   Nej, alla män vill inte ha unga tjejer. Hur det är med det ang Hasse yttrar jag mig inte om. Så du får skratta bäst du vill

  • Nadine

   Ja men han flirtade ned mig som är hälften så gammal tidigare,,, o skriver ofta om hur fula äldre är,,,, han skriver sällan något bra om kvinnor hur kan duha missat det ??

  • Hasse

   Gå nu och lägg dig Karl-Inge. Vi vet alla att du är ”Nadine”. Du får hitta på något nytt nu. Gonatt Kalle lelle.

  • Nadine

   Nej men vi vet att du är både George o Kristina,,,, därför är du så säker på att jag är karl i ge,,, för du vill inte va ensam om att ha flera alias som pratar med varann o backar upp dig,,, (klassiskt sätt att mörka ) ledsen men jag är fortfarande nadine även om du skulle va lycklig om jag var karl Inge,,, nu ska jag till jobbet så ni får fortsätta med eran hobby o snacka ner tjejer.

  • Hasse

   Ada, vad trevligt. Köper du nytt också, eller? Det släpps rätt mycket ny musik på vinyl också. 🙂

  • Ada

   Inga nya inköp av vinylskivor, är bekväm av mig o har spellistor på Spotify. Men naturligtvis inte samma känsla. Har i alla fall sparat allt jag köpte från sent 70 till 90-tal. Plockar fram o spelar ibland, kommer ihåg vissa fester p g a hack i skivan 😀

 6. Fredrik

  Det finns en tjänst i Amerika där kvinnor kan betala för att brevväxla med dömda fångar. Den ska vara ganska populär. Peter, Hasse och ni andra. Hur känns det att en fånge får avsevärt mycket mer brev än vad ni får på HP? Att damerna tom betalar för att få komma i kontakt med de asociala i samhället?😂

  • Hasse

   Fredrik, det är väl ingen nyhet att kvinnors omdöme är kass. Det har vi försökt förklara här under två år. 🙂

  • Fredrik

   Så nu har listan som man ser så ofta ”lång, skägg och tatueringar” utökats med ”alternativt fängelsekund”

  • Peter

   Fredrik, intressant. Jag har en halv bekant som har jobbat som plit. Jag har inte hört från honom men genom gemensamma bekanta hur det är på svenska fängelse. Då hans berättelser.

   Svenska tjejer skriver också till interner. De träffar dem med. Systemet i Sverige är lite liberalare än i USA. Svenskar fängelse har samlagsrum. Svenska interner får träffa flickvän och familj utan fönsterrutor och vakter.

   Tjejerna som tar kontakt med fångar är sämre än avskrädet, de har helt gett upp hoppet om att träffa någon. Jag misstänker att många av dem har psykiska problem. Men de får vara en kropp för någon.

  • Hasse

   haha ja så kan man också se det… men trots det är amerikanska tjejer ljusår roligare att dejta än svenska. De ser en dejt för vad den är och 9-10 har man roligt med dem. Svenska tjejer har redan bokat kyrka och runt hörnan står tjocka släkten och väntar. Ja och hennes 14 barn med 13 pappor också förstås. 🙂

 7. Mll

  Undrar om inte de där fångarna faktiskt blir glada för att de får kontakt med kvinnor ?Har svårt tänka mig att kvinnor skulle betala om det gnälldes och ömkades lika mycket som svenska män håller på.För i Sverige är det allt bra synd om män som tvingas till kontakt med kvinnor.

 8. Mini

  Ja det är verkligen synd om svenska män som måste förbarma sig över svenska kvinnor som saknar all förmåga att försörja sig själva.Det måste svida enormt i er käraste ägodel plånboken när ni blir skinnade på vartenda korvöre så fort ni tittar åt en kvinna.Tänk så lugnt och skönt ni har det inne på det trygga nätet.Glöm inte dra ner rullgardinen och låsa dörren så ingen kvinna kommer och gör er försörjningspliktiga..var rädd om er killar annars kan det gå riktigt illa.

  • ViraStina

   Mini:
   Annars läser man ofta i diverse diskussionsforum att svenska män är bittra över att kvinnorna försörjer sig själva nu för tiden och inte längre är beroende av att gifta sig. De tyckte det var bättre förr, när kvinnor mer eller mindre var tvungna att gifta sig för att överleva. Med de gamla könsrollerna var utbudet bättre för männen, så att säga!

   Det måste vara lite jobbigt att hantera den där inkonsekvensen. Män som föraktar kvinnor dels om kvinnorna försörjer sig själva (och därmed kan välja bort män), dels om de INTE försörjer sig själva. 😀

 9. Ada

  Jag var på dejt nyligen med en svensk man, men han var sååå tråkig. Inte det minsta spännande, inga fängelsehistorier att berätta o inte ens tatuerad. Dessutom halvfet o impotent. Jag får kontakta min latin lover, han vet hur det ska gå till. Men om han kommer hit så följer väl en massa släktingar efter o vill bo här, så det vet jag inte om jag vågar.

  Svåra val här i livet 🤔
  Obs! Ironi 😀

  • Hasse

   Ada, kör på det. I Afrika finns villiga män också med stora ? det brukar svenska kvinnor gilla. De är inte speciellt smarta men det brukar inte vara något problem. Ni hamnar på samma nivå hahahahaha 😉

  • Ada

   Jag skrev det ironiskt eftersom kvinnor här rent allmänt anses värdelösa av vissa.
   Hur kan man döma ut alla efter några ev egna minor man gått på? Men om man tycker så illa om det motsatta könet, då vill man väl inte heller träffa någon?

  • Hasse

   Ada, jag vet och jag var knappast gravallvarlig. 🙂 Man har sina erfarenheter. Ska man ignorera dem? Jag tycker om kvinnor men inser att det inte går att leva med dem.

  • Hasse

   Mini, ja ungefär som blondiner med stora bröst. Inte direkt alla knivarna i lådan. Gnälliga män? Du menar vi gnäller? Vad heter det när ni beklagar er över värdelösa män då, som ni både gifter er med och skaffar barn. Bra jobbat.

  • ViraStina

   Hm, hur många kvinnor här har gnällt över männen vi har gift oss med och skaffat barn med…?

   Absolut inte jag, eftersom jag valde en vettig kille att skaffa barn med. Lite omdöme har man ju trots allt. Tror inte jag har läst något kvinnligt gnäll på exmakarna alls här, faktiskt. Åtminstone inte i närheten av den manliga klagokören, där alla tycks enbart ha fullständigt hopplösa ex.

   Men den som bara har negativa erfarenheter från tidigare relationer bör nog ta och se över sitt urval en smula.

   Så kom igen nu! Vem blir förste killen här att säga något positivt om sitt ex? Det skulle vara väldigt trevligt att läsa som omväxling! 😀

  • Mini

   Ja såklart det är ju allmänt känt att intelligens sitter i hårfärg och bröststorlek Hasse och inte i generna.

   Nä jag har ingen anledning klaga på mina ex så lågt skulle jag aldrig sjunka.Jag har ju trots allt valt dem själv och då dumförklarar jag ju mig själv indirekt..

  • Hasse

   George: Jag såg precis ”Karl-Inge”. Han stod vid glasskiosken med sin röda Volvo 745:a. Hawaii-shorts, sandaler med tubsockor, bar överkropp (gravidmage) och spegelglasögon. Det blir inte mer Karl-Inge än så HAHAHAHAHAHA

  • ViraStina

   Mini:

   Precis. Ju mer dessa snubbar tävlar om vem som haft flest fasansfulla partners, desto mer underkänner de sig själva. De tycks ju inte ha gjort ett enda rätt genom kärlekslivet, om man får tro dem.

   Samtidigt som de beskyller kvinnor för att ha dåligt omdöme… Jag tror det är det som kallas manlig logik.

  • tjej79

   HAHAHAHA Hawaii shorts och där strumporna är så långt uppdragna…nä, strumpor i sandaler, skärpning det går bort direkt hahah inse hur dingt det ser ut.

 10. Mini

  Inget problem du och dina gelikar behöver vara rädda för att drabbas av George.Så du kan lugnt fortsätta gnälla och tycka synd om dig själv,här finns många män som backar upp.

  • tjej79

   Jag var också tvungen att lägga upp ett Ullared klipp.

   Karl-Inge när han grillar till sina dam bekanta som han raggar upp på sina..vad kallar han det för? Gnuss danser?! ahahah får sjuka bilder framför mig hur han går runt och gnussar på varenda kvinna där hahaha

  • george

   Hasse

   Håller med dig när man ser sånt. Finns det nån förutom Karl Inge som vill ha såna fruntimmer? Tänk att ha en sån i huset. Höra det där hästgnägget till skratt… Brrr så hemskt. Eller ännu värre, iklädd i raffset babydoll.

  • ERIK

   @HASSE

   …och därför är det inte bra att titta tv kanaler.
   Allt sådant sk*t i alla tv kanaler påverkar hjärna.

 11. Kristina

  Dom enda som vet hur det egentligen är Hasse=Kristina det är vi 🙂 Har funderat ett tag om jag skall försöka dementera..om det överhuvudtaget är någon idé ? Men jag tror det finns ngr här som förstår vem som är vem, men för ev nya besökare i ”debatten” är vi inte samma person !!
  Hasse: Jag har haft väldigt roligt med många av dina inlägg (men absolut inte dom med K-I)
  Tror du är smartare än så!
  /Kristina

 12. KARL- INGE

  Hasse on 9 May, 2018 at 11:55

  Sluta nu jag kissar på mig av skratt. 🙂

  Klart du gör ! Inkontinent och typiskt för kvinnor med födslo skador och framfall

  Fast i ditt fall beror det väl på att din fästman har packat för mkt bajs på dig HASSE
  TJEJ79

  Får väl göra ett av sina vanliga inlägg om penisar , detta beror på hennes pe nis avund

  hon är fullständigt fixerad vid mannens kön, jag har sett att hasse och tjej79 verkligen koopar med varandra numera tragiken finner inget slut på bloggen.

  JA jag har haft det riktigt mysigt i min frånvaro och det blir en ny fiesta NU ,,JAG ÄR BARA INNE O VINKAR så ni behöver inte undra var jag tog vägen för jag är med en vacker kvinna suuug på den TJEJ79,, HASSE GEORGE ,,PETER,

 13. KARL- INGE

  TJEJ79 100% SÄKERT ATT HON ÄR MKT SNYGGARE OCH SMARTARE ÄN DIG,,
  JA HON HAR EN MKT LAGOM RUMPA PRECIS SOM ALLT DET ANDRA..

  HASSE DET ÄR DU SOM MÅSTE PRÖJSA FÖR KVINNORNA DET BEHÖVER INTE JAG ! SOM DU MKT VÄL VET VID DET HÄR LAGET

 14. KARL- INGE

  TJEJ79

  JA jag köpte humrar för att jag ville det !! självklart fick jag inte dom gratis !!

  Nej hon hade inga som helst krav eller förväntningar på vad hon skulle käka ,, hon åt lika gärna carbonara och hemgjord spagetti .. dagen därpå

  Jag bjuder på det som känns bra för den kvinnan

  TJEJ79 DIG HADE JAG INTE BJUDIT PÅ EN VARMKORV ENS

 15. KARL- INGE

  TJEJ79 Jag förstår att du och HASSE delar samma tankar om parförhållanden om kvinnor

  att kvinnor säljer sin kropp och mannen köper densamma ni delar samma värderingar

  du föraktar kvinnor lika mkt som hasse och penisa r är din drömfantasi,, samma som hasse som inte kan prata om ngt annat heller förutom förakt för kvinnliga könet och hat mot det

  • tjej79

   Men, det är ju du som sätter på en ny brud varje helg och skryter om det här på bloggen.HAHAHAH fjante-Kalle
   Jag föraktar inte kvinnor, enbart ytliga och korkade bimbos har jag svårt för haha.

 16. KARL- INGE

  TJEJ79 JAG FÖRSTÅR ATT DET SVIDER !!!! HAR DU FUNDERAT EN SEKUND HUR DU SJÄLV FRAMSTÅR HÄR PÅ BLOGGEN,, DU ÄR INTE BARA YTLIG DU FRAMSTÅR JU SOM FÖRSTÅNDSHANDIKAPPAD ,, BIMBOS FRAMSTÅR JU SOM SMARTA JÄMFÖRT MED DITT EVIGA FÖRAKT MOT KVINNOR OCH DITT TJAT OM PENISAR

  • KARL- INGE

   TJEJ79

   PRECIS JAG HAR ETT LIV MEN DET KAN MAN INTE SÄGA OM DIG ELLER DINA VÄNNER .

   DU HAR JU BYTT SIDA OCH HÄNGER MED HASSE GEORGE OCH PETER OCH BLIR BARA DUMMARE I SKALLEN FÖR VAR DAG SOM GÅR KÖR DINA SERIEFIGURER DET UPPSKATTAS JU AV HASSE ÄR DU FEM ÅR

 17. KARL- INGE

  TJEJ79 SJÄLVKLART SÅ UPPREPAR JAG VAD DU SKRIVER OM NÄR DU FASTNAR PÅ DINA SJUKA KÄNSLOR OCH TANKAR OCH DITT FÖRAKT FÖR DITT EGNA KÖN

  JAG FÖRSTÅR INTE HUR DU KAN FÅ BEHÅLLA DITT JOB ,,, DU FÅR VÄL UTLOPP FÖR DINA EGENHETER HÄR PÅ BLOGGEN TILLSAMMANS MED GRABBARNA X

 18. KARL- INGE

  HASSE

  Jag funderar på om jag ska skapa en falsk kille eller tjej

  och dejta upp dig på HP för att få face dig .. det vore ett sant nöje och se dig ditt vrak skita ner dig du är ju inkontinent så du kissar ju på dig oxo

  Sitta bakom skärmen som skydd och vräka ur dig en jävla massa skit , som sagt det skulle vara väldigt skoj och vilken tuffing du är !!!

  • Nadine

   Du är ju en riktig psykopat Hasse,,, vad har du varit med om egentligen ?? Du blir bara värre o värre här,,, ljuger o manipulerar,, , läskigt 😵

  • KARL- INGE

   HASSE

   ART JAG VET ATT DU ÄR UTÅTAGERANDE NGN VECKA SEN KLAPPAR DU IHOP

   hasse om du vore hälften så mkt man som du låtsas med karl Alfred och kojak och andra seriefigurer och vet vem jag är ,, säg mig då i ansiktet att jag är en mytoman och all värdens skit , Hasse du är en liten feg figur annars , jag är ju bara en gammal gubbe enligt dig så då måste du väl våga säga det till mig personligen om du har ngn uns av stolthet i kroppen

  • Hasse

   Karl-Fjant: Är du och Nadine ett konstprojekt. Säg att det är så annars får jag inte ihop det.

   Gonatt.

  • KARL- INGE

   NADINE

   DET ÄR INGET ATT BRY SIG OM ETT DUGG

   men jag kan erkänna att jag är väldigt trött på tjej79 och george o peter och hasses art

   det är dom fegaste männen jag har stött på i hela mitt liv sitta och kasta skit mot alla kvinnor som finns det enda som duger är prostituerade småtjejer dom är bra enligt dessa vrak

  • KARL- INGE

   HASSE jag anar vem du är !!!! du har varit och surrat på männens sidor !! och det är inte mer 5 st som har varit på besök och du påstår ju att du hälsat på !!! jag ska se om jag kan lägga i hop ett och ett till ett trivsamt möte för oss

  • KARL- INGE

   GUD FÖRLÅTER : INTE HASSE ,GEORGE ,PETER dessa fjantar bröt i hop och fick permanenta störningar och psykiska besvär efter att deras kvinna bröt deras förhållande..

   Nu säger HASSE att hans söner blir förnedrade och även dom har fått psykiska problem av HASSES val som han skaffade grabbarna med dom är rädda veka och feminina och lider samma öde som HASSE enligt honm själv

   VARFÖR LÄMNAR INTE HASSE IN EN OROSANMÄLAN FÖR ATT SKYDDA SINA SÖNER

   JO SVARET KAN BARA BLI HAN ÄR RÄDD FÖR EXET OCH OFFRAR HELLRE GRABBARNA ÄN FÅR SKIT AV BARNENS MAMMA .

   män som hatar kvinnor läs ovan ,, jag är mkt fundersam på Tjej79 som närmast beundrar GEORGE OCH HASSE

   är tjej 79 störd eller utger hon sig för att vara kvinna och i själva verket är ngt annat

   hennes hat mot kvinnor är oavsett besynnerlig

  • tjej79

   Är du torende Karl-Dinge?! ahahah är du en sån fanatiker HAHAHAHAH
   har du käkat ditt oblat bröd, glöm inte det på söndag hahaha

 19. KARL- INGE

  NADINE

  Du är finaste tjejen här på bloggen och HP du är så söt/snygg fräsch stort och gott hjärta du är smart . Jag ÖNSKAR DIG en fin helg och träffa lite mysiga goa människor som har ett ljust sinnelag kramar.

  • tjej79

   bla bla bla bla bla jade jadda jadda jäehoooei,,,!!!!,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   -aaaaaaaaaaaaah
   Snälla släpp en låt till 😉 hahahah

 20. KARL- INGE

  HASSE frågan är fel ställd !!! varför är kvinnor så mkt för sex jag har nästan aldrig träffat en kvinna som inte vill lika mkt eller mer 2-3 ggr per dag det blir många timmar ..

  HASSE då duger det inte att ha en diet liknande din ,,, Bullens pilsnerkorv och öl
  det är impotenta slitna gubbar som gett upp hoppet att få till ngt då det endast återstår att pröjsa för sexet men du är ju i gott sällskap med Tjej79,, George och Peter

 21. KARL- INGE

  KARL- INGE on 10 May, 2018 at 09:29
  Reply
  Your comment is awaiting moderation.
  KRISTINA
  Du säger att du är road av HASSES inlägg oftast dock inte med mig , det var klarsynt !
  vad jag har svårare att förstå är hur du kan tycka det är skojigt när han förnedrar klagar och tydligt och klart och ensidigt proklamerar !!!
  att kvinnor är det sämsta på jorden med ett undantag och det är prostituerade som har grejerna där dom ska vara som hasse och george , tjej79 säger, ,,
  dessa stackars tjejer som måste betjäna äckelgubbar som brakar på dom från alla håll o kanter ,, dom flesta är tvingade antingen av ngn elak man eller pga knark beroende.. eller psykisk sjukdom,, detta sitter dom och skryter om och du blir tydligen road av det KRISTI

 22. KARL- INGE

  TJEJ79

  Jag förstår att du tror att alla har så svaga nerver som du och din vänner har

  jag är lessen att göra dig besviken ,, jag är normal och lider inte av den sårbarheten som har lett fram till dina psykiska kollapser

  och dina vänner likadant ni klarar inte av ett normalt förhållande utan sitter på bloggen och skäller och gnäller när ni inte sitter och snuttar på öl o pizza och andra saker för att söka trösta er själva


Kommentera