Gratis aktiviteter för dig och din dejt i Sommar-Sverige!

gratis aktiviteter sommarSommaren är rik på äventyr men dessvärre brukar bankkontot vara fattigt på sommaren. Låt inte det hindra dig från att gå på en händelserik dejt! Det fina med sommaren är att vi äntligen har möjlighet att vara utomhus i vårt annars så svala land och runt om i Sverige anordnas gratis-aktiviteter för nyfikna! Vi ger dig här våra bästa tips på vad du kan leta efter inför din dejt.

Trubadurer och mini-konsreter

Såhär sommartid kryllar det av trubadurer på Sveriges uteserveringar och på torgen så anordnas mini-konserter av lokala band. Ta en tur förbi någon av dessa med din dejt och njut tillsammans med en kall dryck i handen.

Parkteater med gratis föreställningar runtom i Sverige

Över hela Sverige anordnas parkteatrar som smakprov på kulturhusens ordinarie repertoar. Det kan vara mysigt att packa picknick-korgen och göra ett besök med dejten på någon av föreställningarna som erbjuds. Här hittar ni Parkteatern i Stockholms programblad.

Gratis-konserter med RIx FM

Rix FM är vana på att bjuda på underhållning av Sveriges musik-elit på sin turné genom Sverige och det lär inte bli sämre i år! I år besöker Rix FM följande städer:

 • Sundsvall
 • Eskilstuna
 • Växjö
 • Norrköping
 • Malmö
 • Göteborg
 • Linköping
 • Arvika
 • Jönköping
 • Stockholm

Se vilka artister som följer med till vardera stad och när Rix FM besöker din stad här.

Gratis utomhusbio

Finns det något mysigare än krypa nära på en filt under bar himmel? Tror inte det. Här hittar ni sommarens program i Stockholm, Sveriges största utomhusbio. Dessvärre får vi vänta ett tag på att utomhusbion spelas upp i parkerna, först när det är mörkt om kvällarna sätter utomhusbion igång! Till dess får vi nöja oss med vackra sommarkvällsvyer och nattliga promenader på tu-man-hand.

Har du något tips på en gratis-aktivitet i din stad?

Kommentera gärna!

dating


Det finns 4 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Karin

  V.35 är det gratis prova på att dansa linedance!!! Man dansar på rader till all slags musik och det är jätteroligt 🙂 Hoppa av spårvagnen vid Sandarna, Göteborg. Gå sen till Varholmsgatan 7. VÄLKOMNA!!!

 2. jmalmsten

  Vi på Folkets Bio Regina kommer visa Monty Python Live! (Mostly) på stortorget i Östersund 20e juli kl 20. Det vore ju kanske intressant för folk i jämtland att träffas, umgås och skratta till klassisk brittisk humor. 🙂

  Fri entré och solstolar för 90 pers ungefär kommer ställas ut. Blir vädret kasst så flyttar vi in kalaset på Storsjöteatern och skrattar där istället. Fortfarande fri entré. Allt vi vill ha är glatt humör och kanske lite allsång 😀

  Slå en kik på hemsidan:

  http://bioregina.se/

 3. hemmapappa16

  Härligt med smala aktiviteter. Dels har man roligt men samtidigt måste den ena kommentera den andres val istället för kanske bara hålla med och sen ofta beklaga sig inför närmsta vänkretsen. Snabbt och uppriktigt – glöms ofta bort i början.


Kommentera