kärlek hp

”Ett halvår efter vår första date hade vi köpt lägenhet, kombi och väntade ett barn.”

Veckans solskenshistoria handlar om hur fort livet kan förändras när man ger någon chansen, som man först inte trodde var vad man sökte. ♥

Jag kontaktades av J med en försiktig förfrågan eftersom han föll utanför den åldersram jag hade satt. Hans profil var tillräckligt intressant för att jag ändå skulle svara. Vi arbetade inom samma område och hade några gemensamma nämnare och en försiktig brevväxling påbörjades. Ett par telefonsamtal senare var vi nyfikna nog för att vilja ses och se om det var något mer än intressant ”på papperet”.

Första dejten var en lördag den 21:a September och spenderades på en tapasrestaurang. Kvällen fortsatte på en bar där vi närmare bekantade oss med varandra. Vi hade massor att prata om och hade en mycket trevlig kväll. Vi skulle ses en vecka senare men kom på att vi ville ses redan på onsdagen igen. Efter den kvällen sågs vi tätt och trots att vi båda hade mycket som pågick i våra liv just då så tog vi tid för varandra och en förälskelse växte fram.

Efter drygt två månader ihop kunde jag inte blunda för symptomen längre utan gjorde ett graviditetstest. Några svettiga dygn senare beslutade vi oss för att göra ett försök, att flytta ihop och att bli en familj. Superläskigt! Ett halvår efter vår första date hade vi alltså köpt lägenhet ihop, köpt kombi, monterat en spjälsäng och väntade ett barn. Det var en omtumlande men fin tid. Nu i dagarna firar vi vår dotters ettårsdag och hon är det finaste som hänt oss. Kärleken till varandra har vuxit sig allt starkare och vi är en lyckligt lottad och lycklig familj med hela framtiden framför oss!

Utan ”glada pannkakan” hade våra vägar nog aldrig korsats, vi rörde oss helt enkelt i olika cirklar. Så jag är evigt tacksam att jag gick med och evigt tacksam att jag svarade någon som först föll utanför ramen av vad jag trodde att jag sökte. Det är det bästa som hänt! Så, tack!

dating


Det finns 3 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. SIngelKillePåHp

  Ja, tyvärr skriver jag aldrig till dom som har satt en ålder lägre än min. Jag har gjort det ibland, men det har endast varit en negativ upplevelse. Så jag kommer fortsätta att inte skriva till dom med ett lägre åldersintervall.

  Men lycka till. Hoppas du inte kommer tillbaka med 1 barn du har varannan vecka.

 2. Boccaccios

  Vilken otroligt respektlös man. Han är alltså äldre än det åldersspann tjejen angivit att hon är intresserad av. Ändå skriver han till henne???

  Då blir ju frågan:
  Varför har HP funktionen att man kan fylla i vilket åldersspann man är intresserad av???

  Och är det så att tjejer kategoriskt ljuger på HP?
  När tjejer fyller i vilken ålderskategori de är intresserade av så menar de inte det???

  Tänk om jag vetat det när jag var aktiv på HP.
  Då hade jag banne mig skrivit till varenda tjej jag tyckte var intressant och attraktiv.
  Sedan om min ålder stämde eller inte hade väl jag skitit i.

  Så många missade möjligheter :-/

 3. Romantisk-tjej

  Jag skrev ofta till killar utanför åldersspannet. Chansade eftersom ingen gissar att jag är i den ålder jag befinner mig i IRL. Jag varken ser ut eller lever som de flesta i min ålder. Och om man hittar någon som man tror att man verkligen skulle matcha med så är det frestande att skriva 🙂 Det är inte förbjudet. Men man kanske inte ska bli sur om de inte svarar – alternativt påtalar att ålderskillnaden inte är önskvärd.


Kommentera