midsummer-couple

En midsommarnattsdröm

Hur ser din midsommarafton ut? Klassiskt firande med nubbe, midsommarstång och sill, party hela natten eller kanske kommer du inte att fira alls? Oavsett hur du väljer att spendera din midsommar så önskar jag dig en trevlig dag, utan allt för mycket regn! Själv firar jag hemma i stan i år, med några singelkompisar. Midsommar kan, precis som många andra högtider vara lite laddade eftersom det är så stort fokus på att umgås med familjen och/eller vara ena halvan av ett par. Det blir aldrig så tydligt som under dessa högtider vilka som är i förhållanden och vilka som är singlar. Plötsligt ”försvinner” ens bästa vänner iväg med sina respektive ut till olika landställen och till nya släktkonstellationer. Låter jag bitter? Neeeejdå….. 😉


Här kommer några tips som jag dammat av för dig som ska iväg på midsommarfest och har siktet instället på en ljuv midsommarflirt: 

Var öppen – Allt kan hända under den förtrollande midsommarnatten! Vid högtider med vänner och bekanta blir vi ofta extra glada, så njut av den sprudlande spontaniteten under midsommarfesten och var öppen för en ny potentiell flirt!

Det är ok att flirta – “Men han/hon är ju min grannes kompis kusin…?” Skärpning, inga undanflykter! Ofta oroar vi oss för vad någon ska säga om vad andra säger om de vi träffar helt i onödan. Vi bor i ett litet land, utgå därför att det alltid är någon som känner någon som känner någon… Ja, ni förstår poängen. Vi flörtar och det är ok.

Säg hej på rätt sätt
Hör du till dem som bara vill få “presentationsrundan” avklarad fortast möjligt? Tänk om! Här har du din chans att verkligen hinna spana in alla på festen. Istället för att bara räcka ut handen och haspla ur ditt namn; pröva istället att se personen i ögonen, le och kanske ställa en fråga. Oftast väcks den flirtiga stämningen redan där och då (vilket gör att resten av kvällen kommer bli betydligt mer intressant!)

Ta kommandot över lekarna!
Se till att hamna på samma lag som festens snygging genom att (diskret) prata med festens värd. När ni tävlar ihop i kubb kan ni heja på varandra, skratta och prata lättsamt och det finns all chans till spontan kroppskontakt.

Ta ett nattdopp
Är stämningen rätt så tveka inte att föreslå ett nattdopp, bara ni två. Det är midsommar. Folk är spontana och fulla. Du har alla odds på din sida! Och har ni väl kommit så långt är det bara en tidsfråga innan ni kommer hångla loss. För den lite fegare: föreslå en kvällspromenad.

Ragga mindre – När du väl börjar bli smått intresserade av någon person som du träffar på midsommarfesten så lämna dina raggningsmanér och börja prata om lättsamma ting och djupa idéer istället. Så snart vi börjar lägga in våra traditionella raggningstrix så brukar det gå mest åt skogen. Slappna av och låt konversationen gå dit den vill.

Ensamtid – Det lite krångliga med midsommarfesten är att det är ett enda vimmel, i alla fall om du vill ordna dig en midsommarflirt. Försök få ensamtid, ta en promenad eller hitta på ett halvtimmesprojekt för just er. Är din inspanade flirt i köket och fixar med salladen? Eller försöker få igång grillen? Erbjud dig att hjälpa till! Du kan också fråga om hen kan hjälpa dig med något. Personen kan inte tacka nej och ni får genast tid på tu man hand.

Ge antydan om att du vill ses igen – Ofta så tänker vi “Varför förstöra ett härligt minne om en perfekt kväll?”. Det är en dålig tanke. Det är fegisen i oss som talar! Självklart ska ni utforska midsommarkvällskänslorna vidare vid ett annat tillfälle! Känner du att du vill träffa midsommarnattsflirten igen så säg det rakt ut.

En midsommarnattsdröm av William Shakespeare. En pjäs om kärlek, svartsjuka och magi. Förr i tiden ansågs midsommarnatten vara fylld av magiska krafter. Kanske ligger det fortfarande något i det…?

Läs mer: 7 sätt att flirta! 

dating


Det finns 485 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. KARL- INGE

  Jag är på väg att gå till midsommarfirandet med min äldsta son med familj dansa och leka och se lite olika evenemang , sen blir det mat och helnyktert lite tv sen blir det jobb i morgon fyra dygn.

  • KARL- INGE

   HASSE
   Utger sig för att vara jag så klart. känsligt det där med att han inte får vara med sina barn.
   vad har han gjort för allvarligt , för att han inte har besöks rätt till sina barn.

   TJEJ79 och Hasse verkar ju ha ngt gemensamt. kanske dom skulle få ihop det med hennes katter och hans blommor.

  • Karl-Inge

   USCH JA SER NU ATT JAG JORDE BORT MIG JAG INTE VARA MED MIN SON JAG SITTA HEMMA MED INKONTINENSBESVÄR

  • Lisa

   jag å mina tjej kompisar skrattar dubbel vikt åt karlinge vilken kånstig gubbe sitta å ljuga om midsommar 😂

  • tjej79

   Peter= Karl-Inge 45a9a28ad232fc059f5436 (hans avatar) i detta inlägg!

   Karl-Inge hur gammal är du på en skala?? Jag ska kolla övriga med, i brist på annat. Vilken fjant du är. Nä, du skapar inte fler nick. Jag ser det. Kan du sluta skriva med andras nick? Skaffa ett liv. Påstå inte vi andra inte har ett liv. det syns ju tydligt här hur du håller på!

  • ERIK

   I have a life. So what?

   Konstig att hitills inte säger att jag vore någon ingekarl. 😀 För då det vore toppen. sådana hexadecimal siffror kan inte jag kolla.

  • ERIK

   @TJEJ79

   Karl-Inge har ibland mycket kloka saker att säga, fast hans klokhet syns inte så mycket pga sådant beteende när han blir irriterad.

   Men inte om sådant ville jag prata.

   DU skrev att ”skaffa livet” eller sådant. Det samma sak tänker jag, fast om mig själv. 😀 MEN VAR ÄR DET?

   ”livet?”. Men VAR är såkallade livet då?
   Idag för mig kontakt med någon granne räcker. Det var inte så intressant att snacka med någon halva dag för att de tar allt tidningens propaganda som heliga sanning och han dubbelkollar inte olika källor och tar inte tid för tankar, insikt för att fråga ”que bono?”. Fy fasen, efter sådant tänker jag att helt bortkastat tid.
   För att ha ”kul” med sällskap då måste jag sjunka på deras nivå i sättet att delar tid med ämnen vilka klarar jag av i ensamhet också. Men med saker som ger mig utmåning — då är jag 100% ensam för att sådana mycket avancerade saker är inte ”kul” för att till de är det ingenjörsjobbet vilken för mig är en lätt kul hobby.

   Efter har läst en del böcker då blev jag ganska ensam för att då är bara jag vem har sådant tid för att plugga och läsa något och deras enda ”klokhet” är bara skvallertidningar och idrottevennemang resultater bara som är helt ointressanta.

   ”Even I get bored sometimes”… och oavsett massor av sådana sysselsätt. Så konstig nog att jag ankommer hit också när har tråkigt.

   @VIRASTINA
   sådant om skelettena det var en tjej som sade och talade om sådant. ADA eller så. Först sådant sak om att aktiviteten skrämmer bort var sagt av ROMANTISK-TJEJ i förflutna, nu kommer jag ihåg utan att har läst hela 101 bloggartiklar. Ändå det speglar inte realiteten om hitills dessa killar som jag känner säger bara ”då blir det ÄNNU BÄTTRE!” om tjej är aktiv.

  • ERIK

   kom på en jämförelse…

   att lyssna sådant medelmåttiga människors prat är liksom att lyssna något 90-talets ”eurodance” där den enda levande och litegrann intressanta saken kan vara bara elektronisk ”sound” men inget mer.

  • ViraStina

   Erik:

   Ja, det är dina vänner och din erfarenhet.

   Mina väninnor och min erfarenhet säger helt annorlunda. Vi har alla märkt att det är väldigt lätt att skrämma bort män genom att vara för aktiv, för drivande, för påflugen. Då uppfattas vi som desperata. Och det är små små nyanser som avgör om en kvinna ses som positivt aktiv, eller om hon slår över till att uppfattas som desperat.

   Tyck gärna att det inte stämmer på dig och dina kompisar. Jag förbehåller mig rätten att själv avgöra hur det ser ut för mig, i mitt liv.

  • ERIK

   @VIRASTINA

   Var hade jag sagt ens något ord om vän?! Dessa är mina grannar vilka man kan inte välja så fritt!

   FÖr dig kanske är granne=vän=toastol det samma sak visserligen i så fall då, javisst.

  • ViraStina

   Erik:

   Jag börjar förstå att du väljer att vara så obegriplig som det bara går. Det är kanske ett sätt att slippa undan diskussioner när argumenten tar slut?

 2. ERIK

  Från cisses sida är åtminstone så mycket nytta att jag kom ihåg några NADINEs inlägg och att jag har vattenmelon i skåpet.

  Kan någon (snälla) ge svar på följande jämförelse fråga, utan att har dejtat cisse — har cisse mer utseende eller hjärnor? Är hon mer fin än rosa?
  För att knappast ju cisse är på någon New Age Expo mässa för att tala där hela dag.
  (sak är att jag har inte någon sinne att säga att vad är fin eller ful).

  Så fattar någon sådant humor? 🙂
  Det är att jämföra några egenskaper som man kan i första ögonblick inte jämföra, men ändå kan jämföra. Till exempel min katt är hårigare än ödmjukare; medan någon annans katt är längre än breddare (fast vi mäter ju inte kattens bred, vi säger att är tjock).
  killar i kanada är längre än rikare.
  Kassörskarna är mer rymligare än längre. (några rymliga tjejer).
  Vattenmelon är mer saftig än söt.
  Nadine är visserligen smalare än roligare.
  tjej79 är mer nyfiken än elektronisk.

  LIKSOM… någon musikstycke är ”more cold than plastic sounding”.

  Liksom här den midsommarafton har varit mer BLÖTARE än ROLIGARE eftersom det har regnat hela dag, fast jag hade roligt inomhus hela dag. 😎 🙂

  • Morph the Cat

   I’ve smoking pot all nite baby. That is some good shit let me tell ya. Stay safe dude there’s some ugly women out there pitching for your neck.

   Morphy signs out

  • ERIK

   Das ist Erik sucht den strasseflirt, oder nicht?

   A pot of smoke. Good idea. Atleast then I get a comparison how my writings look like AFTER smoking a pot.

   And I aint your mama, and you ate my pill

  • ERIK

   @MORPH THE CAT

   the question to a specialist in this field before I take a risk to fell asleep.
   1. NIGHTMARE AT NOON. Do you understand? Hur kan stark solljuset påverka så?
   2. if a woman says ”can we kiss? You have not touched me tonight….”, should I rewind or listen on?
   3. what kind of people say that — ”with a bottle of wine you are never alone?” Why?
   4. sometimes, after I wake up, my kitchen looks like I have a had 12 guests, whiteboard is full of messages, and all music equipment is STILL hot and all the hallway is neatly clean. Should take notice for chair position changes, or water bill?

   by the way:
   Is there any difference if you smoke a cinnamon instead of just normally eating it?

 3. ERIK

  ”Nadine on 23 June, 2018 at 00:13
  Vatten melon är väl söt 😉

  …och så är du också.
  (Det vet jag inte själv. Jag bara litar på den källa vilken sade sådant sak om dig flera gånger).

 4. ERIK

  som sagt, det är inte så… vi måste ändå göra MYCKET mer buller för att känna som ”hassebolle” med sin fotbolle utan att någon ens agerar till sådant.

  Så, det e att fortsätta bara. 😀

  men om dating… usch! 😀 😀 jag skrev ju.! frågan är att är cissela finare eller klokare? vilken egenskap har hon mer?

  samt om vi parar ihop virastina och hasse, vad kan det vara resultat? 😀

 5. KARL- INGE

  ALLMÄNT Detta var verkligen Dagisnivå då är det två st som kan komma på frågan barnskötare tjej79

  och Hasse som inte får ha sina barn det är ju ganska självklart för var och en efter dessa inlägg att ingen av dom är fullt normal.

  En parentes ! Jag har träffat en underbar kvinna som jag hoppas mkt på . vad jag förstår så har Nadine oxo träffat en toppen partner därmed så kan Hasse o Tjej79 lägga ner !

  Ni avslöjar ju bara er avundsjuka och enorma omognad.

  • tjej79

   Jag jobbar inte som barnskötare, Karl-Inge. Säg mig varför skaffar du en massa fejk härinne???
   Just nu är ag uppe i 2 som du har.

   Xiaopeng har samma avatar som fejk-Virastina.

   En parantes. Om du träffat en underbar kvinna förstår jag inte varför du sitter här på bloggen och låtsas?! Vilket tidsslöseri där du kan umgås med din låtsaskvinna a hahahah

  • KARL- INGE

   Okej!
   Jag ljuger om att ha träffat en toppen kvinna.. Jag sitter här och vill framstå som perfekt och bättre än alla andra. Jag erkänner. Jag, Erik och NADINE ska ha kul ihop ikväll och torka varandras rumpor. NADINE ska använda baugetten som taktpinne medans jag och Erik piskar varann till Gagnamn Stayle.

  • Patrick

   Tjej , jag skulle tippa på att det är Hasse som i farten. När jag läser era inlägg ser jag att du har gjort Hasse till din vän (eller om ni känner varandra sedan tidigare) Du har inte skyllt honom för att skoja med andras alter ego någon gång. Ändå är det uppenbart att det är han, det kan alla se.

   Här har jag en stilla undran; varför är det så okej att han gör det om det är förbjudet för Carl? Olika regler för olika människor? Det blir ju aningen pinsamt med din Hasse som du håller om ryggen hela tiden. Han gör inget annat än hånar i bloggen. Tidigare hånade han kvinnor som grupp, numera förföljer han två, tre personer i denna blogg genom att kapa deras namn och skriva saker de aldrig sagt. Dina argument kan bara hålla om du anser att alla ska hålla sig till ett alias, samt att alla ska ha en respektfull ton. Där har du som bekant en del att jobba med själv, som jag tidigare skrev.

  • Patrick

   Hasse, detta är inte ditt privata diskussionsforum. Varför kan du inte skaffa ett eget forum? Där kan du varva fotbolls tv med påhopp på låtsaspersoner.
   Det är Cecilia som är bloggchef. Tror du att hon vill höra dina imbecilla inlägg? Det tror inte jag!

  • ViraStina

   Patrick:

   Det blir aningen fel att kräva gott uppförande av alla utom en.

   En som under bedrövligt lång tid har visat att han är totalt oförmögen att själv bete sig anständigt, eller att kunna föra ens den mest oskyldiga diskussion utan personangrepp bortom allt förnuft.

   Nu är det rent skrattretande att se honom anklaga andra för mobbing, när man vet alltför väl hur han själv farit fram. Om Hasse och Tjej79 hade startat det här, hade jag instämt med dig. Men det har de inte. Båda de två kan diskutera alldeles utmärkt och seriöst. Men de ger igen, med råge. Och tyvärr verkar det vara den enda metod som fungerar.

   Resonerande har nämligen inte funkat. Inte vädjande till sans och förnuft. Inte ignorerande.

  • Hasse

   Vira, det är varken jag eller Tjej79 som håller på med det här. Tjej79 har precis som Äldre gått igenom den där lilla kodsnutten. Och inte för att det kom som en direkt överraskning är det Kalle som står bakom ett flertal nick, även ”Fejk-Hasse”. Jag förmodar att hon skriver en stänkare om det i morgon.

   Jag säger bara, den här människan är 63 (kanske 64 i år). Vad som fattas den karlen kan man ju bara gissa.

  • Patrick

   Virastina, du menar alltså att man ska se mellan fingrarna när en person skriver i andras namn? Hur ska den personen försvara sig? Du är en av ”de gamla rävarna” från när bloggen var sansad. Hur kan du tycka det är okej att håna på detta barnsliga vis övergår mitt förstånd.

   Du verkar vettig av det jag läst, du har gjort många inlägg. Men att du försvarar en person som Hasse som ljuger ihop saker om andra (Calle är bara en av dem) får mig att undra om du är i samma gäng? Här började Calle skriva ett vanligt inlägg och Hasse börjar direkt med påhoppen. Gör en närmare analys så kommer du upptäcka att Hasse mest eldar på Calle. Ofta när han inte skriver något alls, så börjar konflikten med Hasses inlägg.

   Calle är hans ”precious” han triggas av honom och Nadine. Han är inte här för att diskutera. Han hånar dem ofta när de inte skrivit något. Det mycket imbecilla kommentarer utan substans och mening. Har du läst ovanstående hasse skrivit? Och du tycker det är befogat? Istället kan man möta med ett vuxet normalt språk. Och inte klona sig själv.
   Erik hade rätt; att lägga ved på brasan är en dålig strategi. Om alla ni gamla rävar sa ifrån på skarpen även till honom skulle inget av detta fortsätta. Att säga till Calle kommer inte hjälpa, det har ni redan insett. Men Hasse kommer sluta om ni ”rävar” säger ifrån att detta inte är okej! Men ni kanske njuter av hur forumet har utvecklats? Det verkar som att fler än Hasse och Tjej finner dramatiken spännande, märkligt nog. Jag har börjat inse det.
   Jag har fått mycket matnyttigt från forumet att fundera över. Men nu blir jag mest bedrövad av den ointelligenta och spydiga nivån. De flesta vettiga personer har slutat skriva sedan ”trojkan”
   tog över. Och det kommer de fortsätta med, så länge ni bara ser på.
   /Patrick

  • ERIK

   @PATRICK

   Tänkte att hypotetiskt… kan vara att cissela ju inte ens läser kommentariet, eller bryr inte om att läsa. Om hon brydde om, då hade hon stängt kommentariet redan för att dessa kommentariers innehåll här har ju inget nytta till henne. (glömde hon då öppet!?)
   Knappast orkar hon läsa SÅDANT invaderad kommentariet där 75% inlägg handlar om låtsas-brorsans-kompisars ämne som börjar igen och är i varje bloggämne, samt andra gamla ämne utan att det har något med blogg att göra.
   Fascinating! (– liksom Spock säger i Startrek). Aldrig sett sådant sak någon annanstans.
   Man blir tjock i huvudet om inte har humor att skrattar då, men knappast efter har läst mer än 3 sådana bråk och har intelligens.

   Så, det kan vara en annan anledning förvad är det öppet att skriva här vad som helst om det var INTE bara så att hon glömde öppet. Fortfarande.
   — ”clickbait”. Klick-jakten. KVANTITET av besök och kommentarer är med betydelse, inte innehåll. Öppet kommentarium skapar mer trafik än stängd, speciellt om det blir ”diskussion” då. Så viset bloggämne syns som ”popular”, och då det spelar inte alls roll kommentariers kvalitet utan bara kvantitet. Så, då det är helt oviktig vad händer här mellan tjej79-hasse-virastina-alla-andra hitills de bara skriver och kommer tillbaka igen för att skriva. I sådant bild är mycket nyttig även om hela dagiset ska flytta hit och ska skriva här ”jee”, ”huu”, ”haa” bara. På framsida det visar ju också att hur många kommentarer har någon bloggämne. 😉

  • ViraStina

   Patrick:

   K-I förstörde forumet totalt. Han gick in och hackade sönder varenda diskussion med sina personangrepp.

   Folk skrev rent ut att de inte ville fortsätta diskutera, eftersom de blev påhoppade av K-I. Många försvann helt och hållet. Till mig skrev han att hans mål var att driva bort mig härifrån, eftersom han retade sig på mig.

   Trist nog för honom, fick det mig att bli än envisare. Men tyvärr har han ändå vunnit delvis, eftersom han har sabbat hela bloggen. Han har, så att säga, dragit ner den i dyn, till sin egen planhalva.

   Sedan är vi andra ingen sammanhållen enhet. Du tycks anse att vi på något vis ska gå ihop och läxa upp den som inte uppför sig korrekt. Det funkar inte. Vi har inte samma åsikter om det. Till exempel hade jag och Romantisk tjej helt olika idéer om hur man skulle bemöta K-I:s påhopp.

   Och det finns t om folk här som anser att K-I är ganska oförarglig. Det gör inte jag. För jag har blivit hårt ansatt av honom och vet precis vad han går för. För mig är det helt absurt att läsa att ”jamen Hasse och Tjej79 skriver ju också taskigt…” Hahahaha. Vilket skämt.

   Det. Går. Inte. Att. Jämföra.

   Jag ”försvarar” ingen. Det behövs inte. Jag kan däremot förstå att Hasse och Tjej79 ger igen. Det har jag gjort själv också, fast i mycket mindre omfattning. Hårda mothugg är det enda som har gjort att jag fått vara någorlunda ifred, och jag är en pragmatisk själ. Jag gör det som fungerar. Den som vill vara idealist på den här bloggen och vända andra kinden till, får väl göra det. Jag kommer inte uppmana vederbörande att göra annorlunda.

   Sedan är det ju som Hasse skriver också, någon som roar sig med att skriva i andras namn. Så dra inte alltför långtgående slutsatser om vem som skrivit vad.

  • Patrick

   Virastina, jag har sett att t ex Nadine har försvarat Carl-Inge i tidigare trådar men det är inte fog för att bli kapad. Hasse och Tjej står bakom flera kapade namn (det händer att mejladresser kapas i diskussionsforum) Tror du på allvar att Carl-Inge och Nadine skriver hån om sig själva? Om det är fallet är du duktigt blind inför vad som sker här. Jag som utomstående (och som inte har någon personlig anknytning till de olika namnen) märker att de här människorna får kickar av att hämnas. Erik lämnade ett klarsynt inlägg om att inte elda på den som hånar. Bra!
   Människor blir blinda och kan inte se förnuftigt på ett problem när vi blir emotionellt drivna. Det är därför man har moderatorer som rensar, men de saknas här av någon okänd anledning. Men de ”gamla rävarna” som är kvar är trovärdiga och ska inte ta en skitsnackande i försvar, så som du gjorde nu. Det enda som fungerar är att slå ner på allt personligt kränkande oavsett avsändare, inte resonera ”det kan han gott få för han var så elak”. Vad är man för människa som tänker så? Jag skulle inte vilja ha vänner som gottar sig i skitsnack och kränkningar om en person som varit elak. Då är man precis lika dryg och oseriös själv. Och här är det värre än så, man sprider ut det på nätet som är öppet för alla att se.
   Slutsats: Bloggen är byggd på hån och skvaller, därför att ingen stoppar det.
   De seriösa namnen som var här tidigare har försvunnit och det är inte svårt att gissa varför.
   /Patrick

  • Nadine

   Det finns bara en sak det kan va,,, att folk njuter av att sitta vid galgbacken och spotta på ‘busen’ ,,, o dom fega går dit för att spana,,, harmoni och vänskap är för tråkigt för folk här ! Garanterat tråkigt liv om man nöjer sig att söka kickar på date blog,, , sorgligt jag har försökt med lätta upp stämningen som fotboll hörna tex och jag har skrivit i långa kommentarer att man ska sluta mobba,, , det hjälper inte.! Dom vill ha sitt drama still going strong, ,, för dom är detta bättre än docku såpa på tv,, Hasse, tjej 79 på mig hela tiden med falska kommentarer,,,, jag garanterar att dom fortsätter fast jag inte är här,,, jag är bara här för att försvara mig mot på hopp för dom kommer hela tiden fast jag inte varit taskig,,, Har inget att hämta detta är för sorgligt o korkat för mig,,, folk här vill få ur sig agressioner. Så korkat det ni skriver i karl Inges o mitt namn dagis nivå o ni ska vara i medel ålder ? Jag har inget att göra med honom el nån annan här ! Har aldrig träffat folk som er som inte vill försonas men bara mobba,,, det är sjukt att se,,

  • Hasse

   Patrick, nu blir jag förbannad. Kan du sluta anklaga mig. Är du faktaresistent? Bara lägg av din fjant.

  • ViraStina

   Patrick:

   ”Det enda som fungerar är att slå ner på allt personligt kränkande oavsett avsändare, inte resonera “det kan han gott få för han var så elak”. Vad är man för människa som tänker så?”

   Svar: En människa som har testat det du föreslår, och sett att det inte alls fungerar att slå ner på allt personligt kränkande, eller försöka vara redig och rättvis.

   Att påpeka det personligt kränkande när det gäller K-I är som att hugga av ett huvud från hydran. Anmärker man på att han skriver kränkande, börjar han gapa och skrika om det. Det är som att ge honom ny näring till ännu fler påhopp. Då hamnar man i oändliga spott-och-fräsattacker, och kommer ännu längre ifrån ursprungsdiskussionen.

   K-I drivs nämligen av att få skriva skvaller och skit om andra. Det var enda anledningen till att han började skriva här. Det var INTE anledningen till att Hasse och Tjej79 började skriva här. För de höll sig till helt seriösa diskussioner och sakfrågor förut. Helt utan personangrepp. Det är K-I som har kämpat febrilt för att få allting att handla om vem som skriver istället för vad som skrivs. Jag hoppas han är nöjd med resultatet.

   Jag tänker alltså inte lägga den minsta energi på att försvara K-I mot påhopp. Han har förbrukat den förmånen för ungefär två år sedan, med råge. Du får jättegärna göra det. Det har jag inga åsikter om. Men om du ska vara konsekvent, och gå in och agera forumpolis hela tiden, oavsett vem som skriver, kommer du bli utbränd innan semestern är slut.

  • Patrick

   Du Virastina, det går inte att resonera riktigt med dig, det brukar det inte göra när någon väljer sida. Du tycker helt enkelt det är okej att kapa nicknames och kränka, särskilt om det är riktat mot två personer här som du, tjej&Hasse bestämt ska få hånas hur mycket som helst. Det är snarare du som varit polisen här, en något korrumperad sådan, skulle det visa sig. Du var snabb med hårdhandskarna när det kom in kränkande kommentarer tidigare men nu råkar dina ”kompisar” vara nedlåtande mot ”rätt” personer enligt dig och då blundar du. Stilen känns igen från mellanstadiet.
   Nja, jag kommer inte bli utbränd, jag lägger in några ord i en blogg, detta är din bebis, inte min. Jag blev plågad av att se människor sjunka så lågt att de accepterar att andras namn tas i beslag, endast i syfte att för att få kontroll och makt över andra. Den hämndlystnaden är allt annan än sund.
   /Patrick

  • ViraStina

   Patrick:
   Jaha, med din logik går det inte att diskutera med dig heller, för du tycker helt enkelt att någon ska få bete sig som en skitstövel hur länge som helst, och ingen får fräsa ifrån, för då är de lika illa. Och du anser att den som blivit mobbad sedan är skyldig att ta mobbaren i försvar. Eller?

   Tja, du får ha din moral. Jag har min. Skillnaden är att du vill tala om för mig hur jag ska agera mot andra. Jag tänker inte tala om det för dig. Det får du avgöra själv, efter eget huvud.

   Tyck vad du vill om mig. Det ids jag inte ens bemöta, eftersom det är ointressant. Ni är många nu, som hellre ältar egenskaper och sätter etiketter (t ex ”korrumperad”) på folk, än att diskutera sakfrågor.

   Min bestämda uppfattning är att det är helt lönlöst att slösa någon som helst energi på att bete sig korrekt mot K-I. Det har inte haft någon som helst effekt. Möjligtvis gjort det hela än värre. Och jag tänker sannerligen inte läxa upp folk som inte beter sig artigt mot honom. Det får andra göra. Om du inte du orkar, får väl någon annan göra det.

  • ERIK

   @VIRASTINA

   Så, Karl-Inge hade rätt om dig ändå, när han kritiserade dig att du har rättspatos. 😉
   Och NU den här gången bevisade DU att det stämmer med ditt eget beteende.
   Men med helt nytt ämne och i diskussion med helt nytt folk, och helt nytt ämne — hasse-karl-tjej79.

   Men du är envis med helt fel sak.
   Hur mycket som helst försöker du svartmåla om igen Karl-Inge, då hamnar du ännu lägre nivå själv. För att märka sådant bara LÄS vad hade Karl-Inge skrivit om dig och hur kort är det allt! Nu läs vad hade du skrivit om Karl-Inge. Mycket lång argumentation, bara för att vinna, snart är du beredd att skriva hela bok för att övertyga till nykomling med varje pris sitt ”rätt” om 2..3 nickname relationer i blogg kommentariumet här… ?

   Du tar kritik som personlig påhopp om någon håller inte med dig; även om det är prat om allmänt princip bara! Likaså om Karl-inge ämne vilket du tar personligare (Karl-Inge) och påminner förflutnas händelser, du tar personligt också allt allmänna dejtingämnen då när det är kritik i sådana ämnen! Det förklarar att varför har du mycket bra minne och att du listade dessa killar ”vilka är i kategori du är i oense” (i förra tråd som du skrev!), fast dessa killar har inget personligt med dig att göra. 😉

  • tjej79

   Och du Erik skriver långa mail om vårt sätt att vara här på bloggen. Fundera du över det! Innan du skriver hur mycket vi håller på härinne.

  • ERIK

   @TJEJ79

   njah, du väljer att ignorera poängen.
   självklart anklagar jag om vira dig och hasse, för att senast dina och hasses saker handlar ENDAST om sådant bråk med karl-inge!
   Samt den senaste andra bloggämnen 75% tar det upp just sådant!!

   Annars vore fin fint om det ska hålla på med ämne i blogg utan någon ”bias”, då skriv hela novell längd redan då. Inget problem.

  • tjej79

   Erik:
   Nä, jag ignorerar inte din poäng. För jag fattar den mycket väl.
   Börja du själv först då med att sluta kommentera vad hasse, virastina eller jag skriver. För du bidrar också till det genom att svara. Välj då att ignorera. Så dör det ut. Ja, jag kan ta till mig rådet själv med. Absolut. Men, då får en viss person lägga av med. Och personer som skriver i våra namn med för det är bara idiotiskt.

  • Kent

   Patrick

   Du är lika naiv som Nadine.

   Gå tillbaka i bloggen o se vad K-I gjorde mot folk. Läs där innan du dömer folk.

   BASTA!!!

  • ERIK

   @KENT

   ”mot folk” ?! Aldrig hade jag något problem med Karl-Inge! Lägg av. Däremot första saken som hände var att Hasse började med sin misstänksamheter att jag är hans ny fejk-namn när han förlorade argument.

 6. Hasse

  Utöver att bete sig som en dåre, och anklaga alla för ord som inte godkänns här skriver Karl-Dinglund i namn som följer:

  I inlägget: ”Hur vet man om någon…”
  Kristina, Tjej79, Hasse, George, Erik och Leif A.

  I det andra inlägget ”För ful för…”
  Tjej79, Hasse, Kristina, Äldre, Ada, George och Peter.

  Bra jobbat Karl-Inge. Man kan ju undra hur många brevlådor du har? Inte konstigt att PostNord har det tungt. Pajas.

  • ERIK

   @HASSE

   räkna upp dina egna konton också där du smutskastar . oo jeee… inte logisk ju att Karl-Inge skriver undan sitt eget namn för att smutskasta sig själv ju.
   För sådant behöver man inte vara scherlock räv.

  • ERIK

   Glöm inte säga att där DU smutskastar Karl-Inge och att använder hans nick vilket hade du reggat till annan nickname också.
   det finns ju flera sådana situationer där din team smutskastar karl-inge. MEN använder hans nickname istället.

   (det är ju helf möjligt att använder annan e-mejl istället. teoretiskt kan ju registrera HASSEs namn till 10 olika e-mejl och mer. 🙂 )

  • tjej79

   Men, läs Erik när jag skrev mitt inlägg!

   Karl-Inge använder inte sitt konto eller annat för att smutskasta sig själv!

   Men, han använde våra nick för att göra det mot mig bl a.

 7. Kristina

  Det var ett tag sedan nu.. när jag faktiskt kände att jag kunde stå bakom både oförklarliga o förklarliga synpunkter här, det var tom så att jag förklarade mina besök på HP med att jag följde en Blogg som fanns där, för jag var faktiskt nyfiken på vad som skrevs och svaren på det. Och naturligtvis på vem som skrev..
  Idag berättar jag inte längre att jag finns på HP.

 8. tjej79

  Såhär ligger det till och eftersom du Patrick har starka åsikter föreslår jag att du kollar upp faktan själv. Jag har gått på personers avatarer.

  Dessa personer har ett konto var: Nadine, Erik Patrick, Virastina, Karl-Inge, George, Peter, Hasse, Kristina.

  Hasse har ett konto till. Men, det har inte använts i dessa inlägg alls. Ni som är smarta vet redan viket konto det är. Det är rätt uppenbart konto haha och kan man inte räkna ut det själv. Ja, då kan jag inte hjälpa er.

  Karl-Inge har använt sitt konto till dessa namn i dessa trams inlägg: Kristina, Hasse, Tjej79, Leif A, Peter, George och vissa av de andra namnen.

  DOCK, får skriva i versaler så, denna info ej missas. Dock har Karl-Ing inte använt sig av alla fejknakmn.

  Utan det finns 2 avatarer som skriver såhär; Fejk-Virastina och Xiapong= ett konto
  Karl-Ige och Nadine= ett konto.

  De sista 2 avatarerna har ag ingen aning om vems de tillhör. För de är regnade med 2 olika mail. Så, i princip kan det vara vem som helst härinne. Eller en ny person. Jag struntar faktiskt ärligt talat i vilket. anser ändå det spårat ur för länge sedan.

  Men, det är inte jag Patrick. Så, det kan du lägga ner med tack. Den fritiden har jag inte. Visserligen har jag skrivit en massa inlägg sista tiden Men, att växla mellan olika konton? Nä, det behövs inte. Jag säger vad jag anser på denna blogg. Och det är mest K-i som tafsar med mig.

  Angående Hasses syn på kvinnor Patrick Så, har jag förklarat precis som ag gjort för Nadine. Nä, jag delar inte mäns åsikter när de gaddat ihop sig och pratat om fula medelålderskvinnor etc…verkar som ni missar helt de inläggen jag gjort där. Men, åter igen. Jag kan inte sitta här och säga vad folk ska tycka! Eller förändra personer. Det är inte min roll. Jag är inte någon polis som du ska leka Patrick. Om du stör dig så pass mycket får du väl ifrågasätta dig själv varför du läser skiten då. Det säger ju me rom dig än vad det gör om mig att du har behov av att gå upp här och läxa upp folk. lite Kallestil över dig samt Nadine med som ska tycka en massa. Håller med i det hons skriver. Men, hon blundar när en viss man gör samma. Men, när vi gör det. Ja, då jäklar är det fel.
  Hon får skoja. Men, inte vi andra. Ja, det är skillnad på skoj och mobbing. Men, vem avgör den graden?! Vi kan ju Ala sitta tysta. Prova det en månad och låta andra få skriva här istället. Så, ska ni nog se att ingen bryr sig ett skit. Det kommer nya skribenter då. Så, unika är vi inte härinne. Vi har snarare skrivit för länge härinne allihopa då.

  • Nadine

   Jag har bara ett konto här ! Sluta ljug nu tjej 79 skulle inte falla mig in att skaffa fler nick jag har inte lika stort behov av att hävda mig och jävlas som du o hasse på en date blog,,du skriver mitt namn i karlinges mail så koden blir samma han har,,han kanske skrev till dig när du lämnade ut din mail adress här,,,? så nu kapar du hans mail och skriver George Nadine karl Inge i den adressen,,,Du fiskade efter min mail också,,,du försökte Du lever verkligen för att jävlas med andra ! att du ens står ut med dig själv,,,

  • ERIK

   @TJEJ79

   ”Jag är inte någon polis som du ska leka Patrick. ”

   njah och så här säger du, vem söker att vilka avatar vem har, … du verkligen tycker om att leka sådant.

   För mig det räcker att läste en del och tappade intresse, men du däremot har hela tiden i världen för sådant plus med virastina för att övertyga att vem är karl-inge. 😉

   Lite till och det påminner sig vissa händelser i andra världskrig där också massor av svartmålandet var på full fart och problemet var bara att vinnarna skrev över hela historie som måste alla plugga som ”rätt” och officiel version.

  • ERIK

   @NADINE

   Jag vet det… Så, sötnos, huvudsak är att man orkar inte bry om sådant utan fokuserar att det är SOMMAR ute, och låta bli de som grisar i lera i sådant blogg.
   och för att ge beröm.. kraam-kraam-kram-, samt lägger några ,,, tecken emellan.
   Har din tangentbordets komma klav sådant som fastnar eller du trampar hårt den?
   det känns gullig för att jag ska ha i alla fall en vecka paus själv också, så ingen ERIK finns här då, allt folket vilar (eller filar konton), samt du också. 😉

   Du är en fantastiskt bra själ med sådant sätt att du är ro och lugnälskande. 🙂

   @tjej79

   du skrev något om medelålderns kvinnor. Hm, dessa kvinnor har sina fördel. Någon är
   ju verklig PUMA! Det finns också sådant kritik från tjejers sida att de är ”fula”, men de avundsjuka. Men jag lägger till 50 år till utseende alltid, för att ska se i huvudet hur någon ”ung tjej” ser ut i sin ålderdom och då det är karaktär som står kvar bara.

  • ERIK

   @TJEJ

   Du skrev:
   ”Men, åter igen. Jag kan inte sitta här och säga vad folk ska tycka! Eller förändra personer. Det är inte min roll. Jag är inte någon polis som du ska leka Patrick. Om du stör dig så pass mycket får du väl ifrågasätta dig själv varför du läser skiten då. Det säger ju me rom dig än vad det gör om mig att du har behov av att gå upp här och läxa upp folk. lite Kallestil över dig samt Nadine med som ska tycka en massa. Håller med i det hons skriver. Men, hon blundar när en viss man gör samma. Men, när vi gör det. Ja, då jäklar är det fel.”

   Hur många människor måste protestera mot sådant bråk innan du tystar ned? Patrick var inte ens första. Kom ihåg att även jag protesterade flera gånger mot sådant din troika håller på med och även sådant bråk mellan tjejer här är sådant mot vilket jag protesterade att det är SÅ DUMT du håller på med.
   Hur många var före mig det vet jag inte. Allt är ju att säga ”lugna sig nu!”

   Och vad håller du, hasse, vira med? Allt FÖR ATT FÖRKLARA ditt sådant bråk!!!

   Det är så viset inte alls bättre än grisar i lera.

  • tjej79

   Men, hur fel läser du Nadine? Du har Nadine konto. Inga fler! Jises.

   Jag har eget behov av att skaffa fler konto.

   Ja, det var i annat syfte för du vägrade tro att jag var en tjej och eftersom du skrivit du är en persons om är väldigt social så, tänkte jag att du är nog inte rädd att ta kontakt. Men, strunt samma. Det spårade ändå bara ur.

   Varför skulle jag kapa Hasses mail? Hur tramsig är du nu på en skala?
   Jag har inte drivit med era nick under annat nick.

   Skrev bara att det finns 2 avatarer jag inte vem vems dom är.

  • tjej79

   Men, hur fel läser du Nadine? Du har Nadine konto. Inga fler! Jises.

   Jag har inget eget behov av att skaffa fler konto.

   Ja, det var i annat syfte för du vägrade tro att jag var en tjej och eftersom du skrivit du är en persons om är väldigt social så, tänkte jag att du är nog inte rädd att ta kontakt. Men, strunt samma. Det spårade ändå bara ur.

   Varför skulle jag kapa Hasses mail? Hur tramsig är du nu på en skala?
   Jag har inte drivit med era nick under annat nick.

   Skrev bara att det finns 2 avatarer jag inte vem vems dom är.

  • KARL- INGE

   Jag kan bara konstatera att NADINE Har samma moral o ryggrad som alltid denna fina kvinna

   Det är bara urlöjligt att påstå att hon har flera konton

   NADINE LYSER SOM EN SOM SOL !! BLAND SKUMRASKET HÄR OCH DET VET ALLA VEM DOM ÄR .

 9. tjej79

  Erik, du skriver på rätt bra själv. Varför ska jag vara tyst när folk uppenbarligen fortsätter missförstå, bråka, tjafsa? Ska jag bara sitta tyst och läsa skiten ni skriver om mig då?! F¨r jag inte ens försvara mig? Det gör ni så bra själva.

  • ERIK

   den enda folket som bråkar är du, virastina, hasse vilken har bildad en sida mot karl-inge!
   varför har jag inte något problem med Karl-Inge då? Aldrig haft.
   Och om någon kommer och stör din team och det ”lugna kriget mot karl-inge”, då blir anklagelser. När jag kom och det blev mer diskussion där hasse förlorade argument, då Hasse sade anklagelse som jag vore Karl-Inges annan låtsaskonto.

   Ni verkar vara helt blinda medan du jagar ditt ”rätt” utan att tänka även hypotetiskt att du kanske har helt fel och inte bara idag?

   och om dig, tjej79 —
   Jag repeterar vad hade jag sagt redan: REDAN HALV ÅR HADE DU SKRIVIT *ENDAST* ATTACKER MOT KARL-INGE NÄR DU SKRIVER FÖRSTA INLÄGG i BLOGG KOMMENTARIUMET! Fast du skriver kortare,
   det är inte någon argument.
   Så, du egentligen är mycket värre än virastina och hasse allihoppa. Medan Hasse och Virastina har något att bidra till bloggämnet, men dina första inlägg i varje blogg inlägget handlar enbart om K-I!

   Du hade ju varit i gemensamma ”krigsskeppet” med Hasse senaste halva år och visserligen hade tappat greppet att tänka om igen vad håller du på med.

   Nu kan du bortförklara allting den här visserligen. Det är ju din ultimative ”rättighet” i ditt huvudet.

  • ERIK

   Jag hittade i november 2017 något bara där du skrev om bloggämne, men allt efter det var endast din dokusåpa om karl-inge.

  • tjej79

   Du ska väl inte lägga dig i om jag har synpunkter på Karl-Inge? Det har han haft på mig i över 1år.
   Då kan du läsa alla mina andra inlägg där jag haft kommentarer om bloggämnet. Men, jag har inte enbart hackat på Karl-inge det senaste halvåret. Har även haft synpunkter med om ämnet eller du läser exakt vartenda inlägg jag gjort i denna blogg totalt eller??

  • ERIK

   Om ”första inlägget” i bloggämne menade jag att åtminstone hade du då skriva något om bloggämne då direkt när allt börjar.

   Vi vet ju.. alltid när helt ny bloggämne dyker upp, då alla går vidare dit och först det blir kommentarier inte alltid från din troika. Det är lugn, prat om ämne, men du hade skrivit inget då. Men just i sådant tid när det blir bråk, hasse och karl-inge började bråka med varann, DÅ KOMMER DU I BILDEN. Men inte då när det är lugn och prat om bloggämne.

   Du sade några tråd tillbaka (då, när jag just lärde dig känna gradvis) att allt din attityd var som bråkmakare mot K-I för att han alltid skratthånar dig när du har något seriöst att säga. Men sådant seriöst ämne om blogg har aldrig varit i senaste halva året från dig.
   Du dyker upp när det är redan bråk på gång och Hasse retar K-I, och då kommer du och till olja i eld.

  • ERIK

   (det blev lite rörig, skriver hit då)

   @TJEJ79

   du skrev:
   “Då kan du läsa alla mina andra inlägg där jag haft kommentarer om bloggämnet. ”

   läs ovan… just sade ju att ditt senaste kommentar om bloggämnet var halva år sen, allt därefter är bråk med k-i

   samt egentligen vi hade ju en gång redan sådant diskussion fast då förklarade du bort att då det var tiden när chris skrev något också, men … är det så?! endast sådant orsak?

   (intressant vad säger du nu)

   är det så mycket värde att skriva endast för att mobba karl-inge? Inte att jag känner honom. Men det verkar vara att den situationen hade ändrat dig mycket då att du inte ens märker vad du håller på med.

 10. KARL- INGE

  TJEJ79 Dessa barnsligheter du visar prov på i hop med Hasse
  kan bara vara ett utryck efterblivenhet ni blir aldrig vuxna utan har stannat i 12 års åldern

  märkligt nog visar Virastina samma onyanserade och stupida uppträdande .
  Jag önskar er full lekstuga och många skratt

 11. ERIK

  ”Då kan du läsa alla mina andra inlägg där jag haft kommentarer om bloggämnet. ”

  läs ovan… just sade ju att ditt senaste kommentar om bloggämnet var halva år sen, allt därefter är bråk med k-i

  • ERIK

   samt egentligen vi hade ju en gång redan sådant diskussion fast då förklarade du bort att då det var tiden när chris skrev något också, men … är det så?! endast sådant orsak?

   (intressant vad säger du nu)

  • tjej79

   Erik

   Jag undrar också vad som får dig att kolla tillbaka under ett helt halvår. Hur mycket jag kommenterar och vad det handlar om. Jag har kommenterat en del inlägg. Men, det har väl inte blivit så, många inlägg kring själva ämnet när Christian slutade blogga här och den infon gavs inte ut heller på sidan. Utan man började bara tillsist undra…

   Inlägg, som klä dig rätt till dejten, intresserar inte mig. Och helt ärligt talat ser jag inte heller några andra djupgående diskussioner heller om det är det du vill se mer av Erik. Då får du väl börja bidra själv med. För vi alla bidrar på olika sätt nivån härinne.

   Jag tror koks det bidrar för vi är fler övervägande personer härinne som vill diskutera ett bloggämne ur olika synvinklar. Men, det tillåts inte här för ramarna sätts av andra och så, ska det bråkas om det. Så, själva diskussionen som från början var bra! Blir till en pajkastning.

   Jag tänker inte kolla mina egna inlägg. Finns redan tillräckligt med människor härinne som har synpunkter på när, vad och hur ofta jag skriver. Istället för att inse att om vet man det. Ja, då tillbringar man själv också tid här för att kunna göra den bedömningen.

 12. ERIK

  @TJEJ79

  visserligen allt sådant kan du tolka också som personlig påhopp, men det finns inget sådant ”skadeglädje” egentligen. Tvärtom! Jag försöker knacka på dig, fast jag är någon betald psykolog och din morfar eller far inte hellre… innan det blir ledsen paus för dig. Man kan inte orka med sådant flera år så att khm khm klockan börjar skriva som första sak dagligen. NEJ det finns inget skadeglädje men du verkar ha sådant när du skriver påhopp med din team mot Karl-Inge

  ändå om man behöver anstränga för att hitta något ditt inlägg om bloggämne det visar sig själv att det är inte just bäst.

  I övrigt. visste du att det finns sådant spel även om internet flame och trollandet — Flamewarz. Det är som 100% parodi.

  • ViraStina

   Erik:

   Jag ”svartmålar” ingen. Jag talar om hur K-I har betett sig. Att det ser illa ut, är inte mitt fel. Det beror på K-I:s egenvalda beteende.

   K-I däremot har svartmålat mig och en hel drös andra utan anledning, genom att hitta på lögner ur luften, sätta psykiska diagnoser på alla som haft en åsikt, vräka ur sig fula ord och förolämpningar och sabotera diskussionerna fullständigt. I månad efter månad. Med capslock kroniskt nedtryckt.

   Men jag kan kanske inte begära att du ska se skillnaden.

   Och att jag berättar detta, beror på att det kommit upp åsikter om att K-I är mobbad. Som om det skulle ha startat i detta nu, helt från ingenstans. Själv är jag mest förvånad över att alla har haft ett så oändligt tålamod med honom så länge.

   Tramset om vem som sitter här mest orkar jag knappt kommentera längre. Det är så otroligt fånigt, det yttersta beviset på att man totalt saknar relevanta argument. Men om du på allvar bekymrar dig över vem som spenderar olämpligt mycket tid här, rekommenderar jag dig att scrolla igenom några sidor bakåt och leta efter din egen signatur.

  • Kent

   Är du synskadad Erik? Problem med svenska språket? Jag har läst samtliga bloggar. Och K-I har förstört allt o dragit ner bloggen i skiten.

   Virastina o romantisktjej samt johng har haft trevliga och intressanta inlägg. Varit ett nöje att läsa. Tjej79 har sett saker från två perspektiv. Hasse har också bidragit till mycket läsvärt.

   Gå en svenska kurs.

  • Kristina

   Jag kan se att jag själv missat ett ord ibland, men att angripa de som inte har skrivit helt korrekt, den som nu har synpunkter om det ? Kanske själv skulle bidra med ett A4 🙂
   Om det nu är detta som gäller för att få ha en synpunkt ?
   Själv orkar jag inte ens läsa alla dessa A4 🙂

  • Karin Mannh

   HANS /HASSE vi har bra och fina behandlingsmetoder nu förtiden, du behöver inte vara rädd att söka hjälp. En långsiktig behandling på minst ett år kommer att hjälpa dig, det finns inga hopplösa fall / Karin M

 13. Peter

  Om ni vill tittar ni på dagens sds om den avhoppade gängmedlemmen. Han berättar bland annat hur lätt gangsters har att skaffa tjejer.

  Och jag har inte skrivit i tråden tidigare för då hade det stått att det sitter tre killar inloggade för varje tjej.

  • george

   Vet ej vem som skrivit det. Å andra sidan är jag inte ensam om att heta George. Vi är några som heter så i detta land. Har inte varit så aktiv här. Sen ska du inte ta det så hårt att nån skrivit i ditt namn. Finns fler Karl Inge i detta land…

  • George ID-kaparen

   @Karl-Inge
   Jag är en person som för ett tag sen var inne på pannkakan och klickade på länken ”läs vår kärleksblogg här”, och blev rätt förbluffad av var jag hamnade.
   Tjej79 utelämnade en kapare från sin lista men hon är ju en förskollärare som tycker att mobbning är okej, så vi kanske inte ska begära så mycket av henne när det gäller objektiv rättvisa? Mitt nick kompletterar listan, kan man säga. Jag tror att den personen i själva verket är Hasses fejknick som Tjej79 nämnde.
   Jag håller med Patrick som skrev om hur fel det är att även den harmlösa kommentaren du skrev först i den här tråden, hånas med en falsk Karl-Inge. Det visar att ursprungssyftet, som jag förstår var att få dig att lämna bloggen, för länge sedan har hamnat i skymundan. I stället samlar man billiga poäng hos sina vänner på någon annans bekostnad. Kränkningarna har börjat leva sitt eget liv. Det är svårt att förstå att det rör sig om vuxna människor. De skriver att du har förstört bloggen, men av vad jag läst så är du inte direkt ensam om det.
   Men det är ganska intressant att se hur indoktrineringen från de negativa krafterna långsamt smyger sig fram, så att tidigare sansade personer inte längre tar ställning mot det dåliga, för att till varje pris undvika att indirekt ta ställning för dig.

 14. KARL- INGE

  ERIK

  Du har helt rätt att jag har alltid känt respekt för dina inlägg och dom är smarta och både modiga och tuffa mkt hedersamt för dig . och det är några stycken till som jag tycker könns ärliga och verkar serösa och jag skulle aldrig börja bråka med dom som, Inte är Elaka och överlägsna ,, väldigt tydligt EXP är VIRASTINA henne får man inte ha avvikande åsikter emot

  då radar hon upp halva kåren av psykologers namn som hon hittar på nätet

  sen blev det en diskussion mellan oss om världs svälten miljön osv och det visade sig
  att VIRASTINA var absolut ovetande om världsläget viras försvar attacker och leta upp ngn gubbe som hon tyckte hade ett bra namn och figurerade tillräckligt ofta på nätet.

  mao jag avslöjade virastina som en riktig nolla och gissa om hon har hatat mig sen den dagen.

  • Peter

   Där håller jag med KI en hel del trots att det bara är trolleri han sysslar med. Tjejerna söker överlag inte den riktiga mannen, de söker det fullständiga mähäet. Presentera en avvikande mening i mejl så blir den stora massan av tjejerna totalt rabiat ältande för de kan inte konsten att skaffa pojkvän.

  • ViraStina

   K-I:
   Tar det lång tid för dig att sitta och uppfinna alla alternativa fakta? 😀

   Jag kan se dig framför mig: -Shit, nu avslöjade hon hur jag har betett mig! Få se nu.. Hur ska jag ljuga ihop något så att det ser ut som att hon började hata mig utan anledning..?

   Heja på, K-I! Du anar inte hur oerhört komiskt det är att se ditt sprattlande! Alla vet mer än väl hur du hoppade på mig helt hysteriskt för att jag inte instämde i att man är skyldig dra en lång ursäktande, halv lögnaktig harang för en ny dejt om varför man inte ville ses igen.

   Alla vet också att efter det fick du ett synnerligen vasst horn i sidan till mig, och började helt omotiverat att angripa allt jag sa. Hela tiden med formuleringar i stil med ”vidrig”, ”sinnessjuk” och ”egoistisk”.

   Minns du hur du hånade Romantisk tjej i månader? Av precis samma anledning? Minns du hur du slog om sedan och började fjäska för henne? Minns du vilka lågvattenmärken du använde?

   Annars kan jag påminna dig. Och påminna dig. Och påminna dig. Det vore ju synd om folk skulle glömma det, samtidigt som de tror att du är ett oskyldigt mobboffer.

 15. Mona

  ”Utöver att bete sig som en dåre, och anklaga alla för ord som inte godkänns här skriver Karl-Dinglund i namn som följer:

  I inlägget: “Hur vet man om någon…”
  Kristina, Tjej79, Hasse, George, Erik och Leif A.

  I det andra inlägget “För ful för…”
  Tjej79, Hasse, Kristina, Äldre, Ada, George och Peter.

  Bra jobbat Karl-Inge. Man kan ju undra hur många brevlådor du har? Inte konstigt att PostNord har det tungt. Pajas.”

  Tack Hasse för att du bevisar att mannen är ett psykfall.

 16. LISA 25

  HASSE – TJEJ79

  Om ni för en sekund tror att ni kan lura ngn genom att skriva i Karl-inges namn så är ni mer än lovligt naiva och dumma, det skulle inte förvåna mig om Virastina sitter med på ett hörn i bland, den kvinnan förnekar sig inte ngt, Skojigare att läsa är när Erik på ett mkt smart sätt fullständigt demolerar deras lögner och fantasier på ett mkt raffinerat sätt. Hur många ggr har man inte fått skratta åt Hasse tjej79 o Virastina. Som hängts ut mkt välförtjänt sätt på Galgbacken efter deras idiotinlägg .

 17. KARL- INGE

  VIRASTINA

  du säger att allt var så bra innan jag började skriva och att Hasse var så bra och skrev seriöst
  Att du inte skäms, sitta och ljuga utan att så mkt som blinka, fast det har jag vetat länge att du är kapabel till, för du har varken moral eller etik.
  Jag började skriva av en anledning och det var den ständiga förnedringen av kvinnor,
  från hasse och hans polare , där faktiskt du var med och var road av detta faktum vilket fick mig att undra om det satt en Man eller Kvinna bakom Virastina , oavsett så hatade du både män och kvinnor , Du var bara intresserad av att försöka vinna varje form av inlägg det spelade ingen roll vad det var men du måste hävda dig till 100% jag vet att du inte brydde dig om vad som var rätt eller fel man eller kvinna , att du valde Forumet kärlek berodde säkert på att du visste att detvar mkt känslor inblandade och därmed kunde orsaka mkt sårande hos dom som befann sig på debatten. VIRASTINA DU ÄR INGEN GOD HEN.

  För övrigt så är jag mkt nyfiken på min framtid och alla kurvor (Runda) visar på en mkt fin sommar med L , Jag har fått mkt varma känslor för henne, men jag lägger in en brasklapp den som lever får se.

 18. KARL- INGE

  TJEJ79 /HASSE Väljer bort kärleken eller snarare blev bortvalda av potentiella partners tyvärr. Det är självklart en stor katastrof i en människas liv att alltid bli bortvald , Att bli kastad på skräphögen . Men jag tror att dessa olyckliga satar , kanske kanske skulle kunna hitta ngn som är i samma situation och möjligtvis förbarmar sig över dom och kan umgås kanske inte med kärlek som vi andra men ngn form av acceptans och gillande.

  Jag hoppas att ni tar erat förnuft till fånga och startar upp en process mot värdighet och ngn form av normalt liv detta gäller självklart VIRASTINA OXO Alla är ju ändå medvetna om att hon sitter på glasberget och hon är urtypen som hamnar där.

 19. KARL- INGE

  VIRASTINA Här står det svart på vitt dina egna ord . Det är väldigt lätt att skrämma bort män genom att vara för aktiv,( för drivande, för påflugen. )Då uppfattas vi som desperata. Om hon slår över till att uppfattas som desperat.
  Tyck gärna att det inte stämmer på dig och dina kompisar. Jag förbehåller mig rätten att själv avgöra hur det ser ut för mig, i mitt liv. VIRASTINA vi ifrågasätter inte sanningen i dina ord om detta Du är sjukligt dominant , och du måste bestämma vad andra ska tycka och tänka annars är dessa människor uppstudsiga mot dig och ett stort störningsmoment i din lilla blogvärld som oxo är din 7-24 värld

  • ViraStina

   K-I:

   Okej, du har fortfarande inte begripit skillnaden mellan nätdiskussioner och verkliga livet. Du tror att eftersom jag inte respekterar dig, så respekterar jag inte vettiga människor heller.

   Riktigt så funkar det ju inte. Det kanske du också lär dig någon gång.

 20. KARL- INGE

  HASSE Det är snarare så att du är paranoid och tror dig se mig i varenda nickname

  men lugn jag vet att det ingår i din sjukdomsbild , Det är det som förenar dig och tjej99
  ni är även infantila och stannat i växten fysiskt o psykiskt ni är nog i yngre tonåren .

  Jag ställer mig den frågan ? dessa två individer är dom mest utslagna , utstötta utan möjlighet till vänner eller kärlek dessa två desperados som klänger likt lianer fast vid bloggen trots att det är ett antal som vittnat om att dom är oönskade kompletta idioter.

  Dom kör en film byter lite bilder och helt aningslöst inte förstår hur avskydda dom dessa pestråttor.

  • Kristina

   Det är precis vad det handlar om K-I fast det egentligen är dig det gäller.. och det förstår många av oss vet du, hur ofattbart det än kan vara för dig 🙂

  • Hasse

   Du är verkligen en mycket ensam människa. Avslöjad… så fortsätter du ändå att ljuga dig svart om tungan. Man förstår verkligen att du inte har mycket till liv. En titt i källkoden och ständigt nya namn som du hämtar ur din tvättsvamp till hjärna.

  • Tord

   Viking power. Både Danmark och Sverige gick vidare. Hoppas att vi möts i finalen 🙂 där vi vinner givetvis ^^

 21. Peter

  Nu har de som inte kan diskutera seriöst fått hp att stänga kommentarerna.

  I nästa tråd: Det sitter tre killar inloggade för varje tjej. Därför kan tjejerna dumpa hur de vill utan att ta hänsyn till mer än sig själv. De har ju gott om killar att välja på. Killar ska bara följa tjejernas intentioner annars blir det ett jävla liv.

  Själv dumpar jag inte. Känns det inte rätt säger jag det, rakt upp i ansiktet. Däremot har jag stött på många tjejer som verkar med på att fortsätta ses men som upphör att existera efter träff. Det är blockering som gäller på dem numera, de är inte värda min uppmärksamhet.

  • ERIK

   @PETER

   Om kommentariet… Bravo, så mycket om det nu. 😉

   Själv dumpar jag inte hellre. Det tar tid och med åldern kommer det att tjej ser att finns ingen att dumpa för att det finns yngre tjejer redan — rivaler!

   @TJEJ79, HASSE,

   så, grattis! Fortsätt bara vidare och invadera nästa blogg!

  • George ID-kaparen

   Undrar om det firas på sina håll i Skåne nu då? För någon självkritik ägnar de sig väl knappast åt? Mobbning och kränkningar är ju okej, så länge måltavlan själv uppfört sig illa tidigare, oavsett om han försökt bättra sig. Ingen pardon från skånemaffian med vänner!

  • ERIK

   @GEORGE ID-KAPAREN

   Konstig nog att jag sett inte så pass mycket rätt jagandet från Karl Inge. Inte hellre från Nadine. Så, kan vara att de de struntade ganska länge sedan. De har egentligen annat att göra också och lever vidare.

   Däremot tycker jag att TJEJ79, HASSE, VIRASTINA säger ”det är inte mitt fel, det är karl-inge som förstörde allt!” – och de är vid behov beredd att fortsätta sådant dialog 100 sidor med helt nya människor eller med bloggens chef.
   Om de är sårad på sådant beteende från blogg chef, då det är deras fel. Dessutom, hur lätt blir man sårad, beror på intelligens nivå. 😉

  • ERIK

   … men… vad vinner de med sådant? Förvad de håller på med sådant? De kanske frågar de aldrig från sig själv hellre pga sin ”tunnelseende”.

   Jag hade sett sådant sak i chatt, i forum, men aldrig före i blogg kommentariumet, då den migrerade från ett inläggens kommentarium till nästa helt nomadiska sätt. ALDRIG sett sådant före i blogg kommentariet!

   Fast jag hade hopp att det blir något positivt också t.o.m. att någon svarar åtminstone om hur man sätter avatar bild eller länkar dessa videona. (frågade från TJEJ79, men fick inte svar). Kan vara att det var inte så intressant för henne då jämfört med att bråka.

  • tjej79

   För jag kommer inte ihåg Erik, fick länken via mail, har inte skrivit här själv heller nu på ett tag. Nej, har fortfarande inga fler nick än detta. Det var K-I + ngn mer som fortsatte skriva inlägg i andras nick.
   Jag vet inte vems de kontona är. De är enbart skapade för att driva helt enkelt. Det ser man ju.
   Då anser jag mitt sätt att driva med youtubeklipp var bättre än att sno andras nick. och flippa ut på slutet med olika fjant nick som K-I gjorde nu på slutet. Hur har man tid med det om man är kär?! Det kan man undra!

 22. george

  Det var en gång en blondin som hade fått en buckla i sin bil vilket hon var väldigt förtvivlad över. Det kom en äldre man gående förbi och blondinen frågade mannen om han visste vad hon skulle göra åt bucklan.
  Mannen svarade med ironi:
  – Blås i avgasröret så blir bucklan slät igen.
  Så blondinen gick ner på knä och började blåsa då hennes väninna (också en blondin) kom förbi och sa:
  – men Vad håller du på med!?
  Blondinen på knä svarade:
  – Jag blåser i avgasröret för att bucklan skall gå ut på bilen!
  Väninnan replikerade:
  – Du e ju dum i huvudet, fönstret är ju öppet!

 23. ERIK

  @Virastina, TJEJ79, HASSE,

  Hade någon dag paus … det visste jag inte att det är inte bara jag som tröttnar om bråkmakarna här. Blogg ägarna tröttnar också om sådant. 😉 Medan du levde till att jaga ditt rätt.

  Du verkar ha väldigt bra minne om förflutna att vem mobbade någon eller vem förlorade argument, men aldrig minns sägelse att ”klokare slutar först” eller klokare lägger av, för rent mänskligt för lugns skull. Alla de säger att ”det är inte mitt fel, så jag har helt rätt att kriga vidare”.

  HASSE, TJEJ79, om du vet att K-I är lätt att uppröra, då är det hur sjuk som helst att du just gör sådant sak att upprör honom!

  Men som sagt, jaga dina rätt tillsvidare då! Invadera nästa blogg — ”GO SUCKERS, GO!”

  @TJEJ79
  varför ens började jag läsa dina tidigare inlägg var just att du var en liten kort tid sympatisk i mina ögonen och visade att du egentligen vet något om en alternativa livstil. Just då när egentligen du var i diskussion med mig (om skogsmänniskor/outsaiders) var det någon intresse att bara rent mänskligt att lära känna dig mer. Så, kort sagt, det var inte för Karl-Inges skull utan just pga intresse mot dig egentligen. Men jag bryr inte om längre.

  • ViraStina

   Erik:
   Jag orkar knappt ens svara på det du skriver, eftersom du har sjukt många åsikter utan någon som helst bakgrundsfakta.

   Jag ”slutade” hur många gånger som helst. K-I fortsatte. Och fortsatte, och fortsatte.

   Jag undvek hans inlägg aktivt. Han fortsatte förolämpa mig – i inlägg som till ytan ofta var riktade till andra. Där passade han på att skriva igen hur vidrig jag var. Som en första klassens skvallertant. Aldrig med ett enda sakargument, för det behärskar han inte. Det rörde sig alltid enbart om personliga påhopp.

   Fortsätt du ursäkta honom till vansinnets gräns, medan du kräver helgonuppförande av mig. Jag kommer tyvärr göra dig besviken, men du får ju i alla fall något att skriva om.

  • Peter

   Han har inte fortsatt. Han slutade men det var ett par stycken som tog hans alias och då blev han arg. Det blir alla av en sådan sak. Det är ALLVARLIGT att skriva saker I någon annans mejl. Den tanken verkar inte ha slagit dig. Du är förblindad att han sagt fula saker förut men vi lever idag. Så, varför inte sluta bråka? För dig verkar sluta bråka med den här killen vara en prestigeförlust. Varför inte förlåta och gå vidare. Ni kan åtminstone testa istället för att bilda mobb. Det leder ingenstans. Jo det leder till att man inte får lägga kommentarer längre. Detta är du också en del i. Inte särskilt utvecklande eller hur? Så tryck upp en T-shirt med ”jag avskyr Karl-Inge” och lägg dig och sov på den så kanske du mår bättre. Det är ingen stor grej släpp det och gå vidare. Det blir bara pinsamt.

  • tjej79

   Men, Peter ska inte du trycka upp en tshirt med texten; Det sitter 3 killar inloggade/tjej ;). Så, får du ju ut budskapet till fler än vi få som sitter och skriver/läser denna blogg haha.

   Jaja, det förstår jag med att man kan bli irriterad att någon skriver i ens nick. Det är ingen schysst stil. Men, varför själv sänka sig till nivån att skaffa en massa nick? Särskilt när man skriker om att man har hög moral och ryggrad etc och allt vad han gastat om den där gubben.
   Alla våra nick drevs det med. Men, mer med K-I och Nadine på slutet. Men, det var inte enbart KI som gjorde så…jag vet fortfarande inte vem och skiter i vilket nu med…det spårade bara ur.

   Sedan att de skulle stänga ner bloggen. Det tror jag inte någon av oss var beredda på. För K-I har ju drivit betydligt längre än oss i flera år. Då stängde de inte ner. Men, kanske nu pga det skapades för många fejknakmn och för mkt tjafs. Det har även jag bidragit till att tjafsa och lägga upp youtubeklipp etc. De kanske öppnar upp igen när det lugnat ner sig. Vem vet?!

   Men, jag anser inte heller att du bidrar särskilt mycket heller Peter även om du inte går till angrepp mot någon i bloggen förutom att du har bestämda åsikter om att vi är blasé etc som inte kan konsten att skaffa pojkvän. Men, det gäller ju dig med då du fortfarande är singel och du tar inget ansvar själv varför du är singel. Du skyller enbart på det motsatta könet. Du blir bara bitter om du inte redan är det genom att sitta på nätet.

  • ViraStina

   Peter:
   Jag vet inte hur jag ska kunna uttrycka mig tydligare:

   Jag ”slutade” i princip direkt att lägga energi på K-I:s inlägg. Jag skrev rent ut till honom att jag inte skulle skriva ett enda ord till eller om honom – så länge han inte nämnde mitt namn.

   Det höll jag. Under ett års tid bevärdigade jag inte honom med en enda kommentar. Jag ignorerade honom och hans inlägg fullständigt, så länge de inte innehöll något om mig.

   Tror du att det hindrade honom? Icke. Han passade på att skriva nedlåtande om mig i sina inlägg ändå, gång på gång. Varje gång bet jag ifrån rejält. Då fick han nya utbrott och skrev som besatt, tills admin raderade hela tråden. Det var som att han inte kunde tåla att jag faktiskt ignorerade alla hans inlägg. Då måste han provocera mig, så att han åtminstone fick någon form av uppmärksamhet.

   Men undan för undan klingade det av. Han hittade andra att håna. Även helt nya skribenter som vågade sig in, utsattes för hans spydiga kommentarer. Det räckte med att de skrev ett eller två inlägg, så var han på dem och började förolämpa dem om att de var fula och misslyckade, istället för att kommentera själva innehållet. De försvann förstås fort.

   Och att jag skriver om honom nu, är för att det har uppstått nån sorts tycka-synd-om-K-I-rörelse, där folk som inte var med för två år sedan, inte vet hur det gick till egentligen. Någon ”Patrick” tycker t o m att jag är skyldig att försvara K-I, för annars är jag en hycklare. Man tar sig för pannan.

   Och det klokaste HP har gjort, är för övrigt att stänga kommentarsfunktionen. Har man ingen fungerande moderering, är det tydligen nödvändigt eftersom det alltid finns K-I typer som vill sabba bara för att de kan.

  • Lisa

   Karl-Inge gav sig på ALLA utom Nadine. Hasse och Tjej79 har bara svarat Karl-Inge. De är inga mobbare. Det finns bara en mobbare här och det är Karl-Inge. Det vet ALLA som har varit med från början.

  • ViraStina

   Peter:
   ”Går bra”?

   Jag har inte sagt att något går varken bra eller dåligt. Allt jag har sagt, är att jag inte tänker lyfta ett finger för att skydda K-I mot någon påstådd mobbing.

   Så dra ner din egen ridå du, tills du har blivit hackad på i ett antal månaders tid. Då kan du återkomma med åsikter om vilken moralisk plikt man har att försvara den som skrikit i versaler om hur sinnessjuk och vidrig man är.

 24. Dimmu Borgir

  Skulle inte förvåna mig om KARL-INGE och Erik, eventuellt NADINE med är samma person. Häng inte upp er på numrena bakom avatarerna. Fejkmejl går att fixa så det står olika nummer. Sen kan man gå in via FB och kommentera med. Olika nummer fine. Men det i sig betyder ingenting. Fanns Erik med samma sort retorik som denna för ett par år sen. Typ som KARL-INGE. Båda vurmar för NADINE. Hmmm. 🤔

 25. Lisa

  En gång ska du vara en av dem som levat för längesen.
  Jorden skall minnas dig så som den minns gräset och skogarna,
  det multnade lövet.
  Så som myllan minns
  och så som bergen minns vindarna.
  Din frid skall vara oändlig så som havet.

  /Pär Lagerkvist

  • Peter

   En mycket trevlig vers med mycket visdom.

   Hur minns man tjejer med tre olika killar men som inte klarar av att skaffa pojkvän?

  • Dimmu Borgir

   Om du inte vore så bitter PETER skulle du kanske få en tjej. Istället för att räkna hur många killar en del tjejer sitter med. Fokusera på dina egna problem. Några fördelar har du ju. Kan räkna till tre iallafall.

  • Peter

   Det har inget med någon bitterhet att göra, det är bara förklaring till varför hp fick epitetet sad pancake lite längre ner. Tjejerna kan helt enkelt inte konsten att skaffa pojkvän.

  • Dimmu Borgir

   Jaha men killarna då? Kan de skaffa tjejer? Eller kan de bara sitta och konstant påpeka att det sitter 3 killar inloggade per tjej? Eller poängtera att tjejer inte kan skaffa pojkvänn?

   Du då? Du menar att det är tjejern som det är fel på för att du är singel? Inte klarat av att skaffa pojkvänn?

 26. lu

  Apropå K-I så undrar jag också varför man skall försvara honom.Han har härjat på denna blogg i över två år och gjort det i princip omöjligt att föra någon typ av vettig diskussion.Hp har ju tvingats plocka bort en oerhört stor mängd med grova förolämpningar och direkt olämpliga inlägg han gjort sig skyldig till.
  Han har ju gjort massor med grova personangrepp under de år han härjat här.Några har ändå kämpat för att föra vettiga diskussioner sedan han hittade hit.Ett troll som vars hela liv kretsar kring att förolämpa och hata är svårt att få bukt med.Jag försvarar inte att några gett igen men det är oerhört harmlöst i jämförelse till vad K-I själv gjort sig skyldig till.

  • Kristina

   Att man överhuvudtaget besvärar sig med att besvara alla dessa texter som går under div. namn som egentligen bara tillhör en och samma person! Attack tillbaka, ni känner er ”påhoppade” men av vem…? vad är det för person som ni försöker ha en dialog med? Vad är felet vill ni inte förstå eller…

  • Kristina

   Ja jag vet inte längre, hur många ggr jag sett den.. kanske sitter jag och ser den igen? man blir ju ändå lite glad ”inombords”

 27. Peter

  En sund relation till sig själv var det. Det kan ju inte tjejerna på hp ha när de förblir singlar trots att det sitter tre killar inloggade för varje tjej.

  Eller egentligen står det ju i texten med. Tjejerna dejtar inte för att bli ihop med killen, de dejtar för att slippa behöva vara ensamma. Konsten att skaffa pojkvän kan de helt enkelt inte. Hade de kunnat det skulle de känna att de var med någon trots att de satt själv på sin kammare några timmar.

  Min uppfattning är att det bara skulle vara tjejerna som fick ta kontakt. Då hade de ansträngt sig när de väl fick tag på någon som brydde sig i stället för att passivt vänta på att nästa ska jobba på henne.

  • Roger

   Texten bevisar bara det vi killar har sagt i åratal. Värst är det för den snälle killen som får ta hand om fallfrukten.

  • Dimmu Borgir

   Bara för att tjejerna inte väljer er som pojkvänn är det inte per automatik dem det är fel på.

   Peter och Roger, satan vad ni har blivit ratade. Som lett till den bitterhet era inlägg osar om. Ingen normalt funtad kille resonerar som ni.

   Finns fan tvärt om… Killar i 40-45 års åldern som sitter där med 3 barn, frun de jaga efter för hennes yttre har dragit. Nu ska han ha fatt i en yngre fru som han ska förstöra.

   Män som lämnar sin fru efter att hon fött deras barn, ”hon vill inte ha sex” brukar va deras förklaringar. Woho vilken mansgris vi har här. En Peter och en Roger här förmodligen. Ni är säkert den sorten… 😉

  • Roger

   När ni har fått barn är ni klara med er man därför söker han sig till en yngre kvinna som ser honom. Inte alls konstigt.

  • Roger

   En man som inte får sex lämnar förr eller senare relationen. Det är ingen konstigt alls utan är fullt förståeligt.

  • Dimmu Borgir

   En man som lämnar den som fött hans barn för att han inte får sex. Är ingen man utan en omogen liten pojke. Då ska man inte sätta barn till världen, sterilisera dig och gör inte fler kvinnor med barn. När du klämt ut en vattenmelon mellan benen, fått framfall, fått underlivet söndettrasat eller nåt annat som gör att du inte kan genomföra ett samlag. Då kanske du begriper dig på varför kvinnan inte vill eller kan genomföra ett samlag eller har lust att ha sex. Fin förebild för barnen du blir. Pappa fick inte ligga med mamma så han stack.

  • Peter

   Naturligtvis har man blivit ratad. Dumpad passar också som uttryck då för att hänvisa till förra tråden. Av en ren slump råkar det vara tjejerna som ägnar sig åt sånt som aldrig kommer härifrån, de får nöja sig med reservkillar, även känt som kk.

   Intressant att du tar upp det med barn. Man behövs inte längre för ändamål göra barn längre, insemination är lagligt i Sverige numera. Alla tjejer, alltså de som är omgivna av tre härligt charmiga och roliga killar, kan grymta fram sitt Det finns ju ingen! Jag har kommit att prata med några sådana som har varit i Köpenhamn för att bli på tjocken och efter förlossningen duger egentligen vilken kille som helst för att vara ensamstående småbarnsföräldrar är rätt tufft. (Jag har provat.)

  • Roger

   Bra Dimmu, då trivs du i en relation som inte innehåller sex. En sådan relation är för mig död.

  • tjej79

   Varför träffar du inte en singelmamma då, Peter? Det borde ju vara hur lätt som helst. Ni har barn bägge två och förstår hur det är att vara singelförälder.

  • Peter

   Tjej79, varför skulle en singelmamma nöja sig med en singelfarsa? Här sitter tre killar inloggade för varje tjej. Hon kan välja en kille utan barn som kan koncentrera sig på henne och hennes avkomma! Jodå, jag har blivit avvisade så med. Alltså förutom allt annat hon kan välja som alla andra tjejer också försöker få med följden att tjejer blir blasé.

  • Dimmu Borgir

   Roger!
   Nej män som ser det som sin mänskliga rättighet att få ligga i ett förhållande.

   Män som lämnar sin tjej i protest över att de inte får ligga… Om du har behov är det inte nån annans skyldighet att tillfredställa dem. Typ, är du hungrig gör din egen mat istället för att be nån göra den åt dig. Eller du kanske går ut och äter varje dag för du inte är kapabel att laga din egen mat att tillfredställa din hunger?

   Det är tragiskt….

 28. Kristina

  Just en yngre kvinna som ser honom, men då har du ju ändå förstått varför? en yngre kvinna som antagligen inte ännu hamnat i situationen, attraherad, förälskad, älska, föda barn, baby, osv. och där i det läget, försvann ”den mannen” som man en gång blev attraherad av.
  För att sedan på ålderns höst poppa upp på en dejtingsida med samma önskemål som man hade och fastnade för från början, en pigg, glad, underhållande, social, snygg, vältränad kvinna.
  Och självklart utan ngr önskemål el. krav på dig. Och har en profilbild.. hatt, keps, solglasögon, bara överkroppar, badandes i medelhavet ? 10-20 år gamla bilder, privata dessutom…men öppnas via ett mail endast för dig 🙂

  • george

   Kristina

   Var finns dessa vältränade, fräscha medelålders kvinnor? Jag har inte hittat nån, Jag reser en hel del och aldrig sett skymten av en fin 40+ kvinna. Men däremot har ofräscha och otränade medelålders kvinnor varit som blodiglar efter mig.

  • Kristina

   George jag sa inte emot dig, jag vet inte hur mycket vältränade kvinnor det finns i ditt ålderssök, men jag vet som sagt att många män i mitt ålderssök inte är så roliga dom heller, men har ett väldigt bra självförtroende, samma sak gäller kanske för de kvinnor som du inte uppskattar.
   Vad jag menade tidigare med allt en kvinnokropp får gå igenom i och med barnafödande osv. är det inte så konstigt att lusten av att ha sex inte finns, många kroppsdelar har blivit riktigt demolerade, och många kvinnor känner sig helt enkelt fula och mår dåligt av det. Det är ngt män kanske inte tänker på eller förstår utan då väljer man att dra sig undan. Men det är just här mannen istället skall få kvinnan att bli attraherad av honom, och då menar jag inte bara sexuellt utan överhuvudtaget.. när tanken är tom måste man fylla på den, annars blir det ju faktiskt motorstopp 🙁

  • Roger

   Kristina det blir svårt att träffa en man som inte vill ha sex. Då får du söka upp en gammal Vietnamveteran som fick sin penis bortsprängd under kriget. Till lycka med det. 😂

  • Peter

   Nä gudarnas skymning att träffa en riktig man som hellre lever själv än förvandlar sig till ett fullständigt mähä.

  • Roger

   @peter

   Såg du hon på nyheterna som tröttnat på att leta man och skaffar nu barn själv, 43 år är hon. Tänk att det inte finns en man som c:a ett halvårs dejtande får äran att göra henne på smällen. Fy vilka egoistiska män. 😂 ”JAG SKA HA BARN” kvinnor är mycket attraktiva. 🤣😂

  • tjej79

   Men, vad spelar det dig för roll Peter?
   Finns många kvinnor idag som vill skaffa barn. Men, som kanske vill göra det själv av olika anledningar. Ska de då hindras pga de inte träffat en man eller ens vill träffa en man?! Är det inte upp till va och en att bestämma det?
   Titta på dig, du är singelpappa. Ska vi sitta här och skriva. Ja, du kunde inte ens hålla ihop din relation 😉 Det är väl rätt inskränkt att tänka så. Saker och ting händer i livet.

  • Peter

   Tjej79, det kan du skriva om du tycker du får ut något av det. Jag kan, morsan till min dotter kunde inte. Tjejerna på hp kan inte heller med ett och annat undantag. Undantagen lägger du liksom inte märke till för de är sällan inloggade utan ägnar sig åt att träffa killarna.

   Det är en i högsta grad oattraktiv egenskap att vara splittrad i sin personlighet och hela tiden söka någon bättre. Och det är vad tjejer ägnar sig åt på hp överlag. Annorlunda uttryckt, hon kan inte konsten att skaffa pojkvän.

   Det skulle bara vara tjejerna som fick ta kontakt för då hade nog jakten ändrat karaktär till att faktiskt ordna ihop det med den som verkar bry sig i stället för att testa en till att rulla runt och jämföra med. Jag hade tyckt tvärtom ifall det hade varit omvänt med fler killar än tjejer på sidan.

   Roger, nä det såg jag inte. Men jag har läst om en del liknande. Jobbade med en som körde kk med en tjej. Det var ultimata förhållandet enligt honom ända till han gjorde henne gravid.

  • tjej79

   Mne, ändå har du valt att skaffa barn med ditt ex. Eller hur! Så, något bra har det väl varit från start? Annars säter man väl inte barn till världen? Fast även om många gör det idag som man kan tycka varför skaffar de barn? De är inte ett dugg lämpliga för de lär göra slut innan barnet hunnit fylla 2år.

   Du pratar ju om players till kvinnor. Det är precis lika många män som ägnar sig åt detta att sålla runt på olika tjejer. Sluta då ägna tid åt playerskvinnor då du uppenbarligen dras till dom eftersom du väljer dom gång på gång. Du lyckas ju aldrig träffa en vettig kvinna. Man börjar ju undra vad det är för allvarligt fel på dig.

  • Peter

   Tjej79, i stort sett alla tjejerna på hp är players som du uttrycker det. Är de inte det blir de det. Sidan är som ett harem för dem. Det kommer ur den skeva könsfördelning och det blir att killar som egentligen är väldigt bra kommer i kläm. Enkelt att häva det skitläget skulle vara att tjejerna fick vara de som fick ta kontakt.

   Nä inte riktigt som du beskrev att skaffa barn.

  • tjej79

   Peter, kan du då förklara för mig en gång för alla. Varför väljer du då att sitta kvar på Hp då om du anser i stort sett är alla tjejer players därinne?!

   Inser du hur du låter? Inser du hur mycket tid du slösar på detta?! Anser du att det är värt det? Ställd dig dom frågorna till dig själv på riktigt tack!

  • George ID-kaparen

   @Tjej79
   Intressant att du ifrågasätter vad Peter gör med sin tid. Du hade väl själv ganska gott om tid när du spammade bloggen med dina fjantiga youtubeklipp? Som du har kommit fram till var bättre att göra än att stjäla folks nick?! Hur mycket hade du druckit då, kan man undra?

  • tjej79

   George-id-kaparen. Fast jag har inte kapat några nick.

   Nä, det vet jag. Att jag ägnade tid åt bloggen med att skriva tramsinlägg/youtubeklipp. Men, man kan inte utge sig för att vara en smart människa om man samtidigt håller till på Hp och förväntar sig vaddå? Att något magiskt ska ske?! Vi pratar hp. Känns något uttjatat att det sitter 3 män/kvinna. Vem bryr sig?!

  • George ID-kaparen

   @Tjej79
   Jag har inte påstått att du kapat några nick, men om du läste det så kanske du inte heller är så smart?
   För övrigt har jag inte sett att Peter utgett sig för att vara smart, men det kan ju ha hänt före min tid. Annars kanske han bara är omdömeslös, liksom du själv?

  • tjej79

   Oj, vad dryg man kan vara då George-id-kaparen.
   Ta du och ägna din tid åt vettiga saker istället för att läxa upp människor härinne 😉
   Du har aldrig ens skrivit här innan. Ett helt nytt nick dyker plötsligt upp.

  • George ID-kaparen

   @Tjej79
   Lessen att göra dig besviken, men det är inte din sak att avgöra vad jag tycker är vettigt eller vad jag gör med min tid.
   Ja, jag förstår att du och dina två kvinnohatande kompisar tror att det här är er privata klubb, där ni kan styra och ställa som ni vill. Och där tydligen inga nya är välkomna, om de inte tycker som ni, förstås.
   Verkligen en fin kärleksblogg, det här.

  • tjej79

   G-I-K:
   Jasså är det Nadine eller Patrick bakom nicket kanske? För ingen annan bryr sig härinne.

   Du är välkommen såklart att ha åsikter om ämnet då. Inte om det här tjafset där du inte är insatt. Det kan vi lägga ner. Det har Hp gjort för länge sedan.

  • ERIK

   @TJEJ79

   du skrev:
   ……”det vi kan lägga ner”…

   Ojoj jassååå, hur generös! Just som det är bara upp till dig och din troika att bestämma här!

  • ERIK

   @TJEJ79

   Näeh, du bara orkar inte läsa mer än första linje.
   det var ”din tråd” inte hellre.

 29. ERIK

  @DIMMU BORGIR

  jajaa, du e helt blind då i så fall om du tycker att det är endast 1-2 personer med samvete i världen.
  och då kan du lägga till Jean Michel Jarre, Dalai Lama i sådant lista, och du e det samma nick som Hasse 😉

 30. ERIK

  just som jag sade — hasse, tjej79, vira fotsätter att förklara bort allting.

  Innan börjar solen stiga upp från sophink innan de lär sig något.
  Men med varje sådant fall de smutskastar KI, sjunker de djupare själv. 😉

  Och dessa vem misstänker (fortfarande) att jag är K-I kan vara nöjda att då är jag också Dalai Lama, Jean Michel Jarre, samt Jabba da Hutt.

  • Kent

   Erik

   Läs tidigare inlägg om dom finns kvar. Om du förstår svenska så kommer du också se vem som började smutskasta folk. Läs det innan du börjar tala illa om folk. Man ska inte kasta pil i gummibåt.

  • ERIK

   @Kent

   ”Man ska inte kasta pil i gummibåt.”

   …njaa, och du gördet ändå, samt du ignorerar kommentarer som du inte tycker om.

   hur barnsligt kan du vara? Det spelar ingen roll vem började, ändå dina ”kloka” kamrater ser att det är deras ”rätt” att kriga och ha allt sådant som deras privileg.

 31. George ID-kaparen

  @Dimmu Borgir
  Ja, ett fint pris vore att du kröp tillbaka under stenen du kom ifrån, så blir det ett troll mindre här.

  @Erik
  Sök på gravatar om du vill kunna lägga in en profilbild.

  @”Kent”
  Lite får man väl tåla? Är det inte så de flesta resonerar här, när det gäller Karl-Inge? När Virastina eller någon annan smutskastas, då är det de – dvs mottagarna – som avgör hur kränkta de är. Men i Karl-Inges fall är det avsändarna. Tur att ingen av er stiftar lagar i Sverige.

  • George ID-kaparen

   @Kent
   Nej, det hade de inte. Jag försvarar inte Karl-Inge, jag ifrågasätter att ni har olika regler för olika människor. Man måste vara konsekvent när det gäller sådana här saker. Antingen mobbar vi alla, eller så ingen. Jag föredrar det senare. Historiskt sett har vi ju en del ruskiga exempel på hur det blir när man skiljer på folk och folk. Där vill vi kanske inte hamna igen? Om vi vill ha likhet inför lagen, måste samma sak gälla redan i sandlådan.
   Vi kan inte straffa den som är född idiot. Däremot kan vi försöka undvika att medvetet bete oss som idioter, som skånegänget gjort.

  • George ID-kaparen

   @Kent
   Nej, det hade de inte. Jag försvarar inte Karl-Inge, jag ifrågasätter att ni har olika regler för olika människor. Man måste vara konsekvent när det gäller sådana här saker. Antingen mobbar vi alla, eller så ingen. Jag föredrar det senare.

  • kent

   olika regler. vi pratar om en person som gjort sig skyldig till att mobba andra. dom personerna tröttnade på honom och gav igen. försvarar du våldtäkts män med? om vi vänder andra kinden till så slutar han säkert att våldta. är du vänsterpartist? det är exakt så dessa fjantar tänker. jag försvarar folk som säger ifrån och som vill att rättvisan ska segra. själv blev jag mobbad som liten men jag lärde mig slåss. slog ner mitt plågoris. sparkade honom i huvudet när han låg ner. folk fick dra mig därifrån. efter det fick jag vara ifred.

   mobbare ska bemötas hårt. dessa fega kräk.

  • George ID-kaparen

   @Kent
   Nej, jag är varken vänsterpartist eller en försvarare av våldtäkt. Däremot kan ju du komma att behöva försvara en våldtäktsman, om offret i fråga tidigare gjort sig skyldig till ett allvarligt brott. Då får ju hen skylla sig själv, eller hur? Enligt ditt resonemang gäller det helt enkelt att hitta ”rätt” offer, så klarar man sig bra. Det är ju tydligt att du befinner dig bland extremhögern.
   Gratulerar, om du lyckades med bedriften att omvända en mobbare genom våld. Min gissning är dock att mobbaren hittade ett annat offer, och så småningom kanske fru och barn att plåga. Men så länge du slapp undan, så är ju allt bra, eller hur?
   Tycker du att något som ni gjorde mot Karl-Inge löste problemet? Han är ju inte här nu, men det beror ju på att han dejtar, inte på att ni lyckats skrämma bort honom. Jag har läst bakåt i trådarna, och det blev ju ganska snabbt tydligt att era metoder bara gjorde saken värre, så varför fortsatte ni?

  • George ID-kaparen

   @Kent

   Det är helt hopplöst att kommentera normalt här, när det man skriver fastnar i ett filter som ingen kollar av, trots att det man skriver inte är ett dugg kränkande eller extremt.
   Nej, jag är varken vänsterpartist eller en försvarare av våld täkt. Däremot kan ju du komma att behöva försvara en våldtäkts man, om offret i fråga tidigare gjort sig skyldig till ett allvarligt brott. Då får ju hen skylla sig själv, eller hur? Enligt ditt resonemang gäller det helt enkelt att hitta ”rätt” offer, så klarar man sig bra. Det är ju tydligt att du befinner dig bland extremhögern.
   Gratulerar, om du lyckades med bedriften att omvända en mobbare genom våld. Min gissning är dock att mobbaren hittade ett annat offer, och så småningom kanske fru och barn att plåga. Men så länge du slapp undan, så är ju allt bra, eller hur?
   Tycker du att något som ni gjorde mot Karl-Inge löste problemet? Han är ju inte här nu, men det beror ju på att han dejtar, inte på att ni lyckats skrämma bort honom. Jag har läst bakåt i trådarna, och det blev ju ganska snabbt tydligt att era metoder bara gjorde saken värre, så varför fortsatte ni?

  • George ID-kaparen

   @Kent
   Kan tyvärr inte svara så som jag skulle vilja, eftersom det jag skriver fastnar i ett filter – som väl ingen kollar av längre – trots att det inte är ett dugg kränkande.
   Men jag håller självklart inte med dig i ditt resonemang, eftersom det leder till att förövare frias om offret tidigare själv gjort något fel. Enligt dig gäller det bara att hitta rätt offer, så klarar man sig. Jag antar att du befinner dig långt ut på högerkanten.

  • Dimmu Borgir

   GEORGE ID-KAPAREN🖕

   K-I och NADINE har trackat och mobbat varenda en i den här bloggen om de har haft en annan synpunkt än deras.

   När de som fått utstå K-I påhopp stått upp för sig har det hagglat en massa okvädningsord från han. Har de stått på sig ännu mer och sagt ifrån mer, gissa vem som kommer efter som en svans och skyddar stackars K-I? NADINE. Fanns ett inlägg som Bloggaren Paow gjort. Läs där deras framfart.

 32. George ID-kaparen

  @LU
  Menar du att Hasse, George och Tjej79 möjliggjort en vettig diskussion? Har något av det de bidragit med de senaste veckorna gjort bloggen bättre? Det är skillnad på att vara född idiot, och medvetet bete sig som en sån.
  Jag försvarar inte Karl-Inge, jag ifrågasätter att man har olika regler för olika människor. Om man tillämpar det på vår lagstiftning, så bör vi omedelbart släppa ut alla som sitter i fängelse för att ha mö*rdat exempelvis kn*arklangare. Eller den som har vål*dtagit en kvinna som även råkar vara en grov brottsling av något slag. När vi börjar resonera som så att en del förtjänar att straffas på alla möjliga vis, eller att någon annan ska avgöra hur lite eller mycket kränkt någon är, då är vi illa ute. Karl-Inge är ju bara lite mobbad enligt mobbarna, men är det verkligen de som ska avgöra den saken? I så fall kan väl Karl-Inge göra detsamma, och säga att Virastina och alla andra inte är kränkta alls, enligt hans mått mätt? Låter det bra, tycker du?

 33. George ID-kaparen

  @ERIK
  Jag har försökt läsa bakåt i trådarna för att sätta mig in i det som pågår här, men det har inte varit lätt. Sällan har jag sett så mycket trams och smörja på en och samma plats.
  Men det är inte Skånes största snillen vi har att göra med här, det inser man snabbt när man läst lite. Två kvinnohatande gubbar (varav en verkar vara mytoman) och en mobbande förskollärare. De sitter antagligen och suger i sig billig wh*sky alternativt l*dvin, innan de får sådana snilleblixtar som att det är ”bättre att driva med youtubeklipp” eller stjäla andras nick. På en kärleksblogg! Patetiskt är vad det är.
  De är helt enkelt inte smarta nog att förstå konsekvenserna av sitt handlande, eller att allt de kan göra här på bloggen, kan vi andra också göra, även K-I.

  • Kent

   George idkapparen.

   När folk gör grova personliga påhopp som K I gjorde så har varje individ som blivit utsatt för detta rätt att försvara sig. En del påhopp som K I gjorde var så grova att dom blev borttagna. Jag har varit med ett tag och läst vad han skrev. Virastina var särskilt utsatt ett tag. Sen blev tjej79 utsatt för grova påhopp av K I.

   Du ska inte prata om sånt du inte har en aning om. Det blir patetiskt om nåt.

  • ERIK

   @GEORGE ID-KAPAREN

   kent är en troll liksom hasse.

   … bättre kunde jag skriva inte hellre. Allt som pågår sådant. Men nu blir vira-hasse-tjej79 mer nervösa och nu misstänker de också att du är i det samma båt som jag och karl-inge. 😉

  • ERIK

   @KENT

   Jag inser att det är DU och den troika vem smutskastar här K-I.
   Det är ju endast några enstaka K-I inlägg här och ingen av dessa är påhopp.

   när gjorde K-I dessa påhopp senast? Här har pågått flera veckor trams från hasse-tjej-vira (och nufrån dig) allt sådant trams om ”k-i ditt och datt”, men jag ser endast enstaka inlägg från K-I vilka har inget personlig påhopp egentligen.

   visserligen du ignorerar allt sådant kommentar också, för att det håller inte ihop med din troikas verklighet då. 😉

  • tjej79

   Erik, det finns andra ställen för dig att hålla till på. Enkelt val. Sluta lägga tid på att skriva om oss och vårt beteende. Titta på dig själv istället. Vad håller du på med? Är du någon domare här eller?! Det enda dina inlägg handlar om numera är om vad och hur vi skriver.

  • Memme

   Finns ingen lag på det. Den som är mest intresserad/desperat tar första steget. Om männen ansträngde sig lite mer för att bli attraktiva och oemotståndliga kanske normen skulle skifta.

  • Kristina

   Jag förstår ingenting, varför skriva under ny ”sign” hela tiden ? Det är känns ju bara löjligt , för mig som varit här ett tag. som vet och förstår det. Men det kanske är så att bloggen endast är en lek/tidsfördriv ,experiment ? Men tänk på att det faktiskt finns nya medlemmar, sargade sådana, som hoppas på ngt nytt !

  • Roger

   Va? Det är som att fråga om pannkakorna var goda när man åt våfflor, eller fråga om solen värmer i öknen, eller om en pösmunk är en irländsk giraff med träben. Tänk om Kristina inte tänk om.

  • ERIK

   hoppas att tider kommer att ändras — tjejer blir äldre och ny generation kommer på som är … värre egentligen.

   Tjejer i dejtsidorna anklagar att de sjunker i massor av mejl från killarna med sex innehåll
   endast … Men dessa tjejer själv tar aldrig initiativ att söka själv och söka första brev.
   Och så kan tjejer aldrig fatta att inget värdefullt kan komma utan ansträngning pga ”förvad? det är bara att läsa inkommande mejl och att vänta!!” Men trevliga killar har varken tid eller ork att göra massutskick.

   De enstaka 2 prototyper initiativtagare-tjejer finns endast här, men inte i verkligheten.

  • Kristina

   Nej, tillbaka efter 2dagar o en natt med mat, vin och trevliga människor, på min ständiga och återkommande plats i solen. 🙂 Mår du bra?

  • Kristina

   Nej stod för att jag känner att jag är tillbaka till det här.. efter att få haft och fått leva ett helt annat liv några dagar, och dom var verkligen lyckade 🙂

  • Hasse

   Kristina, jag mår bra. Kaffe i termosen och fin fotboll på teve. Jag har inget behov av mänsklig kontakt. 99% av människorna är hemska och ego.

   Ha en fin kväll kära du 🙂

 34. Tord

  Om jag mår bra vet jag inte men det är min födelsedag idag i alla fall
  Konstigt folk på HP. Såg nyss en karl som hade symbolen att det va en kvinna. Vet dom inte vilket kön dom är så ska dom dra direkt. Hatar för den delen när en karl går in och kikar i min profil. Borde gå att blocka alla karlar, men tyvärr går det inte
  Åt såna säger jag bara FU!!!!

 35. Peter

  Du glömde lägga till den helt tomma profilen. Den är jättevanlig bland tjejerna. Blankt, absolut ingenting.

  Men å andra sidan behöver inte tjejerna anstränga sig för det sitter tre killar inloggade för varje tjej. Fast inte idag när det är fredag för då sitter det ännu fler killar inloggade.

  • Ada

   Stackars dig som känner dig så tvungen att vara inloggad trots att du klagar så mycket över att det är så dåligt. Förstår inte varför man i så fall fortsätter. De tjejer du klagar på kommer knappast ändra beteende o du avgör själv om du anser det värt att vara kvar. Det är trots allt frivilligt.

  • george

   Ada

   Förstår inte det heller. Jag lämna HP när jag såg vart det braka hän. Det gav mig inget.

   Rätt konstigt egentligen. Det enda stället där kvinnor faktiskt svarar när man skriver är här på bloggen. Inte inne på dejtingsidan.

  • Kristina

   ADA vet du jag förstår inte själv varför jag envisas med att öppna upp, och vilja läsa vad som skrivs här dag för dag. Samtal som ibland faktiskt är på ren sandlådenivå. Det är väl egentligen inte så mycket bättre, än den som upprepar sig dag för dag för att få sin röst hörd 🙂

  • ERIK

   @KRISTINA…

   nej, det är INTE för att ”få sitt röst hörd” , utan det är pga folket (speciellt tjejer) beter här liksom de har en 30-sekunders minne bara.

  • ViraStina

   Hurra. Det sitter 10 000 Peter inloggade och gnäller. Vilket utbud.

   Vettiga män söker kontakt i verkligheten när de inser dejtingsidornas begränsningar. Resten sitter kvar och klagar över att kvinnorna inte också stannar kvar i träsket, av solidaritet med de manliga ufon som har stora sociala svårigheter.

  • Hasse

   Vira, det är bara ”leftovers” på nätet. Det lärde jag sig rätt snabbt och ingen bloggtext eller kommentar kommer att ändra på det. Ut i verkligheten och träffas istället.

  • ViraStina

   Hasse:
   Jo, det är helt klart oproportionerligt många leftovers, om man jämför med hur det ser ut i verkliga livet. För många blir det ju väldigt bekvämt att stanna kvar i den ineffektiva men trygga nätdejtingvärlden där man kan skylla sina bristande framgångar på det motsatta könet. Då slipper man ta itu med sig själv.

   Och folk missbedömer dessutom svårigheterna med att nätdejta. De tror på fullaste allvar att de dels kan ge en rättvis bild av sig själva via sin presentation, dels kan avgöra vilka andra profiler som ger rättvisa bilder av personerna bakom dem.

   Attraktion bygger på upplevelser, känslor, dofter, subtila signaler, kroppsspråk, röstläge, blickar, interaktion, kommunikation…

   Väldigt lite av äkta attraktion bygger på hur partnern ser ut på en tvådimensionell bild och vederbörandes skrivförmåga. Det vill säga, det enda som står till buds på en dejtingsida. Det säger sig självt att det blir gruvligt svårt att träffa rätt.

   Och uppnår man en attraktion i skriftligt läge, visar det sig ofta att det bara funkade just skriftligt. Att det föll platt i verkligheten. Då går man gärna i försvarsläge och landar i slutsatsen att ”alla är ju helt hopplösa, det finns inga bra män/kvinnor kvar!”

   Snuddar man ens vid den tanken, bör man å det snaraste ruska om sig själv, lämna dejtingsidorna och börja göra lite roliga saker istället. Ute bland folk i verkligheten.

  • Kristina

   Jag finns här ja, men jag betraktar mig inte som någon som blivit över..jag har haft turen att bli uppvaktad, och jag tror inte jag är ensam om det, kanske är det så att vi ”leftovers” som blivit över, som ni kallar oss har det ganska bra, så vi kan helt enkelt ta det lugnt. Och kanske räcker det för många av oss att känna att möjligheterna att finna någon ökar genom att finnas här. Och att ge sig ut i verkligheten, vadå verkligheten ? Då utgår ni kanske från er själva.
   Jag har kvinnliga bekanta som tittar storögt på mig, när jag berättar om mina utflykter som jag gör själv. Och för dom finns inte det i deras liv. Och dom är inte ngr som jag tror ni vill kalla leftovers!

  • Dimmu Borgir

   Alltså seriöst? Leftovers 😂😂😂 vad är du då Hasse? Är väl du med i sånna fall?

   Sitter ju 😈 själv singel, du va i åldern 44-50?

   Snacka om att kasta sten i glashus…😂😂😂

  • Hasse

   Varför ser ni ner på ”leftovers”? Det kallas alla som är singlar och klänger sig fast på nätsidor som sirap på en vaxduk. Det var längesen jag lämnade den världen. Jag har ingen vaxduk heller. 😂

  • ViraStina

   Kristina:
   Med leftovers menar jag inte folk som är singlar i största allmänhet. Vare sig det är frivilligt eller ej.

   Jag menar de där personerna som sitter år ut och år in och klagar över att ingen vill ha dem. Utan att någonsin dra någon som helst slutsats av det, mer än att det är fel på alla av motsatt kön.

   Där har du gruppen leftovers. Och den är tyvärr ganska överrepresenterad på dejtingsidorna.

   Folk som inte hittar någon partner, men lever sitt liv ändå och tar ansvar för det, är inga leftovers. De är bara… singlar. En sån var jag själv i flera år. Det var när jag insåg att jag höll på att gå i fällan att börja skylla mina misslyckanden på hela manssläktet som jag avreggade mig från dejtingsidorna för gott.

   Hade jag inte gjort det, utan stannat i nätdejtingen, hade jag kanske suttit som Peter än idag och klagat över alla kräsna män som inte klarar av att skapa en relation med någon av alla de helt normala kvinnor som finns, utan kräver överjordiska, kravlösa, overkliga sagoväsen. Hemska öde.

   Män(niskor) är betydligt bättre i verkligheten än på dejtingsidor.

  • Dimmu Borgir

   Haha ja, så bra med att dela in folk i fack. Sätta lite etiketter på dem, leftovers, vaxdukshängare etc. 😂

   Rester brukar man kunna fixa till rätt gott käk på. Pyttipanna bland annat, pastasallad. Tänk så istället för att rata folk så. 😉🍗🥂🍾🍻

  • ViraStina

   Tja, själv har jag gång på gång blivit anklagad för att vara besserwisser här på HP. Och då är det inte ens omnämnt i en allmän mening, utan riktat direkt till mig. Men det är kanske skillnad?

   Om någon gnällspik i bloggen tar åt sig av min definition av leftovers, får han väl göra det. Alternativet är att han skärper till sig och sluta skylla sina misslyckanden på alla andra än sig själv. Valet är fritt.

  • Hasse

   George, hoppas vi vinner givetvis. SD i Almedalen också. En härlig lördag helt enkelt. 😘

 36. Tord

  Bra att dom tagit bort kommentarerna på nya bloggarna. Bara en massa trams och påhopp här inne i alla fall.

  VM:
  Sverige är utslaget i VM men England har ju klart fler spelare att välja på än lilla Sverige. Inget jag sörjer för. Sverige kom ju längre än vad laget förtjänade

 37. george

  Stefan Löfven åker på besök till Israel. Under vistelsen drabbas han av en hjärtattack och dör. Israelerna frågar om svenskarna vill att han ska begravas där, i den heliga staden Jerusalem; – För bara 10000 kr får ni en gravplats här på helig mark. Vill ni däremot flyga hem honom kostar det 60000 kr.
  Svenskarna konfererar ett tag, och meddelar sen att de vill flyga hem honom.
  Nyfiket undrar israelerna varför, och får svaret;
  ”- Det går ju rykten om att det för länge sen begravdes en kille här, och efter 3 dagar återuppstod han från de döda.
  Vi kan helt enkelt inte ta den risken.

  • Dimmu Borgir

   Och Jimmy Åkesson och hans smurfar är så mycket bättre? Det var Reinfeldt som skapade det kaos som Löven fått städa upp. Öppna era hjärtan sa Reinfeldt när de förlora valet. Åkesson barnrumpan fällde Lövens budgetförslag, så vi fick sitta med en blåbudget innan Löven kunde genomföra sin. Åkesson och kompani är rena skämtet, precis som övriga alliansen….

  • Kristina

   Men vad menar du nu ? Det handlar väl inte bara om JÅ, ngt annat måste det väl ändå handla om tex frågor , känsliga för många som åker snålskjuts på hur vi skall uppträda gentemot varandra, för det ser fint och rätt ut. Men verkligheten är och fungerar helt uppenbart inte så. Jag handlar i ett väldigt tätt ”invandrarområde” i ett centrum där allt finns tillgängligt, i köerna till kassan är det övervägande invandrare, och när dom som nu när vi närmar oss ett val kommer det frågor om vad tänker du rösta på ? Jo det är SD.
   Det har hänt mycket sedan SD infunnit sig i politiken, andra partier känner sig hotade pga deras framgång och börjat äntligen på tiden.. förstå att man har ett ansvar för alla människor , även de som kommer till just Sverige kanske pga det vi visar upp för världen som gör att många söker sig hit. Dessutom får ju regeringen en ganska så fin summa för att ta emot flyktingar, men inte för att ta hand om dom. Men dom måste väl precis som vi gå i skola, lära oss att läsa och skriva, regler lagar som vi har . Vilket annat land bortser från det?

  • ERIK

   @KRISTINA

   det är skillnad emellan flykting och flykting.
   Regeringer får straff för varje ”flykting” när vägrar att ta emot. (kolla nyheter om Polen och Ungern). Stor del är kriminella och islamister har inte hellre inget med islam att göra.
   Dessutom har de privilegerad status (lättare straff för det samma brott (kolla nyheter: George Soros förslag)).
   Det är helt absurd, omänsklig och allt sådant försöker alltid etablera sig med fysisk våld eller med pengar.

   Skämtåsido, OM de ens är flyktingar. MInns någon TV4 nyheter där någon sade att ”jag går tillbaka till mitt hemland än stannar här i sådant kyla och fryser ihjäl” .. ?! Jag sett.
   När ”flyktingar” ankom i Estland, då de flydde vidare till Sverige, Tyskland, Finland, endast pga de fick inte sådant stora penningbelopp då.
   Huvudsak är ju att ha taket över huvudet och mat på bordet eller hur?! Men de fick inte pengar och ”flydde vidare”.

   Samt VEM SKAPADE DESSA FÖRUTSÄTTNINGAR? USA, NATO. De har ju börjat sådant att ”inleda demokrati”, för att sätta på sin hand på olja och få under kontroll främmande landets ekonomi. SÅ, egentligen fel är någon annanstans… Sverige lyssnar vad USA säger.

   Vad hände med svensk ”neutralitet”? Vad hände med ”lagom” ? Också i politik förstås.
   Är det inte konstig att efter 50 år Astrid Lindgrens bok är ”redovisad” ?

   Samt hur kan vara att det finns MASSOR rumenska tiggare i Sverige? Bara för att här människor är snällare och blåögda och ser inte att i Rumänien är tiggeri vilket yrke som helst (just så säger de!).

   ”multikulturella” projekt är fiasko. Raskatter och rashundar är alltid dyrare än blandningar eller hur? Samt ser du aldrig att någon kunglig par har sin maka/make i helt annan hudfärg. I laboratorie experiment det syns att redan bebisar är ”rasister”.
   Grejen är att slå ihop massor av olika ras skapar kaos. Planen visserligen är att slå ihop olika så att det blir bråk och då har staten förväntat anledning att etablera nya övervakningsystem eller hårdare regler som planerat länge sen.

   Sverige har inget med Ungern att göra, ändå är modiga hur många grannar som helst här vem säger att ”människor i Ungern/Polen är rasister”. Däremot ingen vågar inte tala att vad händer i Sverige — man kan kartlägga dessa område i Sverige (speciellt Stockholm) där inte ens polisen vågar gå runt, samt vad pågår i Malmö.
   Dessa vilka säger nej till ”flyktingar” har helt rätt till sådant. Någon måste ju ha samvete
   att säga att ”nej inte bakom mitt trägård!”.
   Ändå konstig höra snack om demokrati, medan det känns att demokrati betyder bara att SD och V får inte vinna (eller AfS ).

   jag säger att sådant sak som EU gör är påtvungen på sverige också. Jag hade sett i Estland allmöjliga olika regim och allt sådant om går till extrem, oavsett kapitalism eller kommunism, det slutar i det samma håll — med tomt mage, censur och problem. Knappt minns jag också att talas om Lenin, allt sådant trams och hamrande att ojj hur braaa var han, men 10 år senäre att allt var fusk. Ingen fick ifrågasätta! Samt sett jag hur Lenin figurer var rivit ned. DET SAMMA SAKER händer snart i EU också att just sådant, fast det är inte Lenin, utan banker och människor bakom banker vilka bestämmer dessa ”spelregler”.

   Folket! Läs eller titta igenom George Orwell ”1984” en gång till där du ser att hur nyheter var redovisade så mycket att lögn blev sanning. Massor av sådana saker händer redan nu. Speciellt om det finns alldeles många svenssoner vem tar Aftonbladets och DN artiklar som ultimata sanningen men kollar aldrig olika källor i andra länders nyhetsportaler… ;(

  • Dimmu Borgir

   Typ sig dig och Åkesson efter valet Hasse? Sorgligt, 44+ singel och SD anhängare Gissar du åker ner till Thailand med för att hitta en fru?

   Folk är så tröga och fattar inte att SD skiter i vanliga löntagare och liknande. De vill ha ett samhälle så som det va på 50-talet. Men förstår då att du Hasse skulle trivas enklare att hitta en fru då.

   Så jäkla blåst och tro att SD kommer att göra det bättre.

  • Hasse

   Dimmu, herregud vad du är obildad. Du skriver och diskuterar som ett dagisbarn. ”Jag vill ha fred på jorden, Mamma, och godis varje dag”
   😂

  • ViraStina

   Klart man ska rösta på SD om man vill ha mer lag och ordning. Riksdagens mest kriminella parti borde ju ha bra koll på det området.

   12% av SD-ledamöterna är dömda för brott (hösten -17). Många gånger fler än de övriga partierna tillsammans. Fast kanske inte nu längre, eftersom var och varannan SD:are hoppar av och blir politisk vilde när de kommer på kant med resten av partiet. Känns verkligen som trygghetsföredömen.

   Och det där med att man ska kunna bli av med sitt medborgarskap vid ”illojalitet” mot landet. Hej då Sverige. Min lojalitet med SD:s värderingar och Sverigeideal är ganska precis noll, så jag lär väl få hitta ett nytt hemland ganska raskt om de där stollarna får som de vill.

  • Sia

   Finns ingen demokrati. Om något som sägs anses rasistiskt eller ej hänger på vem du är Det är inte brottsligt att kalla någon ho*ra lud*er – hets mot kvinnor är inte brottsligt, men säger du ne*ger blir det böter…
   Minns en asiatisk tjej som sa följande till min kompis: ”va ung du ser ut för att vara svensk, ni åldras ju fortare än oss” ingen reagerade på den kommentaren, tvärtom de tyckte min kompis borde vara smickrad..
   Föreställ dig en blond person yttra sig samma negativa särartskommentar om en mörkhyad. Just det, då är det ju skillnad! För det är skillnad på folk och folk!
   Sverige Sverige fosterland,..

  • Hasse

   Nej Sia, den största utmaningen Sverige har är hemska Sverigedemokrater. Det är SD som rånar gamla, bränner bilar, våldtar i gäng, skjuter så att kulorna viner i städers centrum. Jajamen, hemska hemska SD.

   Jag ser på mitt område. Jag går inte ut på kvällarna längre, för i varje hörn står Sverigedemokrater och knarkar och slänger sprutor så att barnen sticker sig. 😂

  • ViraStina

   Hasse:
   Dock drar jag mig personligen för att diskutera politik på nätet, för i varje tråd dyker det upp omtänksamma manliga SD:are som i färgstarkt språk uttrycker sin förhoppning om att jag – och gärna min dotter också – ska våldtas av afghaner så att jag begriper att jag måste rösta SD 2018.

   Det är nästan så att det lyser igenom att om inte de där afghanerna gör sitt jobb så skulle gärna SD:arna själva lösa det.

   Det måste dock vara ovanligt slöa utlänningar här där jag bor, för ingen har någonsin hotat mig. Bara SD:are med fina svenska värderingar. Och dem kommer aldrig Jimmie Boy skydda mig ifrån. Så jag vet vem jag passar mig för i alla fall.

  • Dimmu Borgir

   Snarare du som låter som en obildad person.

   Klart som fan man vill ha fred på jorden och godis varje dag.

   Va vill du ha Hasse? Bomber i din morgon gröt?

   SD är ett mansparti främst, JÅ vill inskränka på aborträtten, införa sambeskattning bland annat. De röstar emot alla möjliga förbättringar för pensionärer och andra svaga grupper i samhället.

   Kom med nåt konkret Hasse basse.

   Fred på jorden och godis till alla….

  • ViraStina

   Finns massor av andra partier som inte vill villkora medborgarskapet med ”lojalitet”. Partier som inte står för en ytterst osvensk värdekonservatism med en tydlig fascistisk ådra.

   Den som vill bevara det Sverige vi känner, med fri media, åsiktsfrihet, jämställdhet och en öppenhet som rankas bland de absolut främsta i världen, gör klokt i att rösta på något av dessa partier, istället för på ett parti med dyngbruna rötter (fullt synliga även idag) och en nutida vurm för slutenhet och Ungern-nationalism.

  • george

   Virastina

   Gå tillbaka i historien och se vad socialdemokraterna gjorde. Det dom gjorde får SD att framstå som dagisbarn. Alla partier har skelett i garderoben. Inget parti är bättre än andra.

 38. ERIK

  om dessa senaste nya inlägg om dejting från cisse.

  intressant… hade tänkt på något följande — hur många har ens läst cisselas olika blog? Hon är egentligen låtsas-succeé. Och med massor av olika titel som dyker upp, som chef, författare, lärare…
  1. En människa med psykisk ohälsa, långt från balans,
  2. skrev ”bok om dejtandet” men är egentligen singel eller serie-monogamist.
  3. Samtidigt är hon ”yogalärare” MEN kan yoga INTE ALLS och praktiserar helt fel… 😉
  4.”bloggchefen” vem kan inte hålla koll över bloggkommentariumet.
  5. Bara om journalistikens sida finns inget beskrivit än. Men enligt följande ”strategi” är hon såkallad ”expert” i sådant område också om skriver i sin titel redan så.

  Jag är inte ensam vem uppfattade sådant men bättre försent än aldrig. 😉

  • Kristina

   Jaha så alla dessa människor som står bakom SD och som gör att partiet är så stort som det faktiskt är, för det har ni väl ändå förstått ? dom är inte att räkna med, dom kan man däremot trampa på, det är helt ok Hör ni inte hur ni själva låter 🙁

  • Dimmu Borgir

   Det förvånar mig att du Kristina som kvinna väljer att rösta på ett parti som SD. De säger sig vara ett feministiskt parti.

   Hasse ja, över medelåldern vit man, smått bitter, sitter hemma framför tvn med pumptermos och glor på alla sorters sporter. Ibland har han en avatar på Kojak, jäkligt märkligt. Han är inte svensk ens.

   SD vill försämra för kvinnor, gå tillbaka till 50-talet då kvinnan gifte sig för att hon va tvungen inte för att hon ville. Rösta på SD ni så får ni se hur Sverige ser ut efter deras tid vid makten. Brunsörjan, NRF delight…

  • Hasse

   Kristina, du ser väl vad Vira skriver… hon eller hennes dotter har inte drabbats så då finns ju inte problemen… 😂

  • Kristina

   Återigen slutsatser… och tomma sådana, du vet inte vad jag röstar på .
   Men jag tycker att alla skall få sin röst hörd, det är väl iallafall utgångsläget. Det visar att man är öppen för vad jag kallar demokrati ! Att pyssla med ren mobbning som det faktiskt är här i regeringen/ partierna går ihop och bestämmer sig för att minsann inte låta SD få göra sin stämma hörd, det tycker jag är ja nästan ett förtryck mot en stor grupp människor som känner sympati för SD och vad dom försöker säga.

  • ViraStina

   Aha Hasse, du anser att jag ska rösta på SD av solidaritet med andra som känner sig hotade av invandrare och flyktingar, trots att jag själv aldrig haft något som helst bekymmer på den fronten. Är det korrekt?

   I så fall måste du ju i konsekvensens namn rösta på något annat parti av solidaritet med mig, som åtskilliga gånger faktiskt blivit hotad på riktigt av SD:are och andra rasister. Inte för att jag är förvånad, det är precis vad jag väntar mig av dem, men jag personligen röstar inte gärna på kriminella som påstår att de kan lösa kriminaliteten. Jag brukar inte sätta getabocken som trädgårdsmästare heller.

   Jag ser däremot fram emot att du lägger din röst på Stefan eller Annie eller Jan eller någon annan politiker med vettiga värderingar, eftersom du inte är en sådan som tycker att man bara kan gå efter hur man själv blivit drabbad, utan tar hänsyn till oss andra. 🙂

  • Hasse

   Nä, Vira till skillnad från dig tror jag på demokrati och behandlar alla lika, oavsett vilket parti de råkar rösta på. Du får således rösta på partiet som tilltalar dig. Varför inte Dejtingdemokraterna? 😂

  • ViraStina

   Ja just ja – SD:are brukar bli upprörda när man utgår från att de faktiskt stöder SD:s ideologi! Då tycker de att man är lite taskig mot dem och att man har behandlat dem illa! 😀

   Så när jag säger att om de gillar tanken på ett brunanstruket samhälle med statsövervakad media, politiskt styrd polis, stängda gränser, protektionism, styrd kultur, strikta könsroller och reaktionära sexualnormer, samt krav på lojalitet med staten för att få behålla sitt medborgarskap, bör de förstås rösta SD i enlighet med sin ideologi – då tar de det som en förolämpning.

   Det tycker jag är jättekonstigt. Gillar man inte de där grejerna, kan man ju rösta på något helt annat parti som inte förordar sånt. Själv tar jag ju inte alls illa upp när någon anklagar mig för att gilla öppenhet, fri media, fria könsroller, självbestämmande, låg inblandning av staten, åsiktsfrihet och jämställdhet.

   Men det resonemanget går sällan hem, faktiskt. Då brukar de alltid drämma till med sitt starkaste argument: PK-kortet. Aj, det svider!

  • george

   Kristina

   Håller med dig. Regeringen lyssnar inte på vad folket vill. Är det lönt att rösta när regeringen skiter i vad folket vill? Sen tycker jag så här innan val att de flesta partier börjar låta som SD. Precis som när miljöpartiet kom in i riksdagen. Då började alla partier prata miljö.

  • ViraStina

   Kristina:
   Det ingår i demokratin att partierna inte alls behöver samarbeta med varandra eller bjuda in till samtal eller annat. Andelen väljare avspeglas helt demokratiskt i antalet riksdagsplatser, inte i rättigheten att få vara med i samarbete. Finns ingen som helst mobbing i det.

   Varken Socialdemokraterna eller Moderaterna eller några andra är skyldiga att ”lyssna” på SD, bara för att de har en viss andel väljare. De har sin rösträtt, som alla andra. Om de ids hasa sig till Riksdagen och utnyttja den, vill säga.

   Ponera att SD skulle vara regeringsparti, och Miljöpartiet och Fi vore tvåa och trea. Tror du ens en sekund att SD skulle lyssna på dem och föreslå samarbete, för att det vore ”mobbing” att göra annorlunda…?

   Det skulle kvitta om MP och FI tillsammans hade fler röster än SD. Om SD satt i regeringsställning skulle de ändå vägra att lyssna, vägra att samarbeta, vägra kompromissa, vägra att ge dem ministerposter… SD skulle naturligtvis hellre försöka samarbeta med Moderaterna och kanske KD. De föraktar MP och Fi för djupt. Hur många som faktiskt röstar på dem, är helt oväsentligt för SD, så länge de själva kan ta makten med hjälp av andra partier.

   Och i dagsläget råkar flertalet övriga partier förakta SD för djupt för att vilja samarbeta med dem.

   Det är så det funkar. Så har det funkat så länge Sverige har haft sin riksdag med representativ demokrati. Och det är varken odemokratiskt eller mobbing. Det där är bara en grej som SD gnäller på just nu, för att det handlar om deras position.

   I en annan situation kommer de definitivt inte börja försvara andra partiers rätt att vara med i samarbete.

  • Sia

   Instämmer! Är tjej och har haft hel*vete med flyktingar. Man går gliringar på jobbet för att man är kvinna, det är detsamma som att vara okunnig .Alla sexuella inviter är från mörkhyade, överallt i varenda offentliga utrymme. De frågar varför jag är ogift hela tiden och rotar i det privata.
   De säger själva att de kom hit av ekonomiska skäl. Har tyvärr jobbat med dessa grupper (det ingick i mitt jobb dessvärre…)
   Varför vill alla att miljarder går till bostäder åt flyktingar än till unga vuxna med dålig ekonomi som måste bo hemna tills de är 30? Varför ska flyktingar få allt serverat, är de bättre människor? Jag har jobbat med sjuka som aldrig någonsin får bostad. De har inte fast jobb och det är kört. Men är de flyktingar får de bostad även utan jobb och pengar. De behöver inte ens uppge tillgångar. De får pengar ändå, gratis utbildning, vård… Många pensionärer har inte har råd att bo och äta i Sverige. De får dålig vård och förkastlig mat i hemtjänsten. Ingen tid till städning eller omtanke. De sitter i skiten bokstavligen trots att de betalat skatt i 50-60 år och byggt Sverige och välfärden. Invandrarna själva reagerar på orättvisorna. Vården går på knäna. Tänk om vi lägger de pengarna där istället? Välfärden är på väg neråt. Pensionärer har inte råd med tandläkare. Ungdomar – även från rika familjer (och flyktingar) får gratis tandvård.. Romer får gratis svindyr akutvård på skattebetalares bekostnad. Hälsoturism. De lämnar ungarna hemma när de istället kan ägna sin lediga tid åt att stå på barrikaderna i Rumänien och Bulgarien och kräva arbete, pressa EU osv. Man kan inte bara sitta ner och ge upp. Man måste kämpa för sina rättigheter. De vill inte arbeta! Det ingår inte i deras kultur.
   Det är något som är sjukt I det här landet. SD är de enda som ser det, tyvärr. Om du tycker SD är rasistiskt säger du samtidigt att alla andra länder i Europa utom möjligen Tyskland – är rasistiskt. Inget land kan ta emot så många som i Sverige. Är de rasister hela högen? Knappast. De har ett förnuft och tänker på sitt folk. Det är skillnaden! Den tunga kriminaliteten ökar enormt. Fängelserna är fulla sedan invandringsvågen för några år sedan. Gissa hur många som är svenskfödda som sitter där? Nu måste vi bygga fler fängelser förutom alla flyktingförläggningar…

  • ViraStina

   Okej, Sia, då måste SD vara ett bra parti för dig.

   De har ju 12% kriminella riksdagsledamöter (det vill säga låååångt fler än någon som helst invandrargrupp) och de röstar konsekvent ner alla förslag som ska förbättra för pensionärer och låginkomsttagare. Precis det du söker, antar jag. 🙂

   Är det ett gemensamt drag hos SD-väljare att strunta totalt i vad partiet faktiskt genomför? Du måste vara den hundrade SD-väljaren jag hör talas om, som säger sig värna om pensionärer.

   Rösta då på ett parti som faktiskt försöker förbättra för pensionärerna på riktigt. KD t ex. Inte på ett som bara använder pensionärerna som slagträ för att försöka lura folk att alla gamla skulle få det bra om bara flyktingarna försvann. Det är nämligen nonsens.

 39. Peter

  Hasse, att rösta på SD är mindre lyckat om du är singelkille. De skulle göra det svårt att importera en thailändska eller ukrainska. De vill inte ha såna i landet även om du vill ha en sån som sällskap i ditt liv, då när svenska tjejer är bortskämda och blasé.

  Domen mot Beata Schäbe kom föresten idag. Livstid. Hon har bytt sida och varnar bland annat tjejer i NMR för vilket sällskap de väljer och vilka praktiska handlingar värderingarna leder till. Läs gärna på innan du hyllar nationalistisk särart.

  • Hasse

   Leif A/Karl-Inge: Nej, jag är mer som du som spenderar ett par tusen på middag och fest, för att sen få sitta i hennes soffa och lyssna på hennes problem med ex-mannen. Låter fett kul. 😂🤣

  • george

   Hasse

   Japp, så är det. Å sängäventyr uteblir för hon har gnällt sig trött på ex maken och tappat sexlusten hon aldrig haft.

 40. Kristina

  Virastina
  Allt du skrivit de senaste inläggen handlar bara om dina egna tolkningar, du kan ju omöjligt veta hur det skulle se ut med ev. sammanslagningar och vem som vill eller inte vill betrf alla scenarier du fantiserar om , och hela tiden hänvisar du till några avarter som anslutit sig för att de trott sig veta vad SD står för, men ser inte alla de andra människorna som står bakom SD. Vad kan du säga till alla dom ? Och demokrati för dig den är ungefär som att vända kappan efter vinden, beror på tillfället helt enkelt ! 🙂

  • ViraStina

   Kristina:
   Mina ”egna tolkningar” baseras på SD:s åsikter om MP och Fi.

   Du får förstås gärna tro att SD skulle samarbeta med dessa partier och ge dem representativt inflytande i form av ministerposter och liknande, av rent principiella skäl.

   Jag tror dock inte att du får med dig någon aktiv SD:are i det förslaget.

   Ingen annan politiker heller. Som sagt var – folkets röst representeras i antalet riksdagsledamöter. Inte i någon rättighet för diverse partier att samarbeta med största partiet (även om man själv är näst störst) eller få viktiga poster.

   George:
   Det lever inte ens några sossar nu som deltog i 40-talets raspolitik. SD kryllar däremot av folk som gick med när det var uttalade nazister i ledningen. Titta på hur partiet ser ut nu, och dess företrädare, istället för två generationer tidigare.

   Kravet på lojalitet mot nationen för att få behålla medborgarskapet hittar du inte hos något annat riksdagsparti. Däremot hos nazisterna…

   Tänk dig om Fi hade det inskrivet i sitt partiprogram: Man måste vara LOJAL mot nationen.

   Och så tänker du ett steg till – vad som händer om de skulle få makten. Det vill säga, när det är Fi som definierar vad som är ”lojalitet”. När det partiet avgör vilka värderingar som man måste ha för att räknas som svensk.

   Tänker du vara lojal mot deras värderingar om de får makten? Skulle du känna dig trygg i ditt svenska medborgarskap om de hade en formulering i sitt partiprogram som gick ut på att medborgarskapet är behäftat med krav på vissa åsikter och värderingar?

   Jag kan upplysa om att jag inte känner mig det minsta trygg med SD. De hatar och föraktar allt jag står för. Och med en sådan uttalat odemokratisk politik är vi jäkligt många som ligger illa till. Man kan ju undra om de vill att vi ska byta åsikter. Eller byta land. Fördelen är i alla fall att de är öppna med det.

   Problemet är att alldeles för många svenskar är beredda att kompromissa med åsiktsfriheten bara för att få röra om lite i grytan. Samtidigt som de klagar på ”etablissemangets” åsiktskorridor. Det vore nästan komiskt om det inte vore så ohyggligt dumt.

 41. KARL- INGE

  Bara det faktum att HASSE OCH GEORGE röstar på SD borde väl vara varning nog !!! att det partiets program är helsjukt .

  SD är ett missnöjes parti och svaga och sjuka ,olyckliga , lättlurade infantila , deras tjej har varit otrogen med en utlänning kanske. Människor som hellre sitter på bloggen än följer med debatter i RIL vill tro att SD är frälsare

  rösta på SD och inse efteråt att du har varit med om att bli en bricka i en gigantiskt blåsning

  TRUMP OCH PUTIN ÄR JU FÖREBILDER med sina protektionistiska tankar och handlingar
  Donald köpte ju en postorder tjej oxo helt i linje med hans människosyn .

  Bygga murar mot andra folkslag både teoretiskt och praktiskt exp mot Mexiko.

  • Dimmu Borgir

   Vem är Nische? George! 🤔 Fanns nån som hette Nietzsche, han var filosof. Var vän med Wagner som ogillade judar. Nietzsche själv va jude. Komiskt att tyskarna tog efter hans teori om övermänniskan. Så intelligenta av Nazisterna. 😆

  • george

   Judar och halvjudar äga icke tillträde. Så tyckte socialdemokraterna i början på 1940 talet när dom hade makten. Finns bildbevis på det.

   Å ni gnäller på SD…

 42. Sia

  På 50 och 60-talet kom det folk utifrån som började jobba direkt. Det fanns inga bidrag, ingen sfi. De lärde sig språket själva. Vår industri störtades upp av arbetskraftsinvandring. Finländarna städade och vårdade och jobbade i fabriker. De var ofta noggranna! De var tacksamma för att få arbete de krävde inget av staten.

  Idag kommer bortskämda unga killar hit de är starka och med arbetsförmåga. Men de jobbar sällan de får ju bidrag och tak över huvudet! Många bjuder hem dem och får bo och äta hos sina ”värdar”. De blir som barn i en familj. Och alla tycker synd om dem. Precis som de gör om romerna. De tror det hjälper att lägga en slant i en mugg. Fattar de inte att de håller kvar människan i tiggeri med en sådan handling? Givarna kanske föredrar att känna sig bättre och rikare? Duktiga? Det är jävli*gt lätt att lägga en peng i en mugg och sedan strunta i följderna. Den som vill hjälpa på riktigt gör något för att folk ska slippa frysa och ski*ta på backen!

  Man ska förtjäna uppehälle när man kommer till ett nytt land. Det finns massor att göra! Alla kan göra något, även om de inte kan språket. Problemet är att ”nysvenskar” av idag är för fina för att smutsa ner händerna och kriminalitet ger bättre inkomster..

  • KARL- INGE

   SIA Det kom välutbildade italienare och jugoslaver på 50- 60 talet i busslaster dom hade adekvat yrkesutbildning exp flygplanstillverkare SAAB Linköping dom bodde i baracklängor

   på den tiden var det tjafs från en del att dom spetsade igelkottar och grillade mm och svenska kvinnor åkte till torremolinos och raggade heta italanos ,

   SNACKA INTE SÅ MKT SKIT SOM NI INTE VET ETT SMACK OM capich

 43. KARL- INGE

  K-I 15,50 OCH 15, 55 ÄR NATURLIGTVIS HASSES förfalskningar av mitt nickname.

  Hasse jag förstår att det svider i skinnet , för du vågar dig ju inte utanför dörren o ännu mindre till ett offentligt danspalats.

  angående dina inlägg om min storlek och form på penisen så kan jag säga , den är fullt tillräcklig och rak som en fura, nu behöver du inte spekulera mer din fikus.

  • Hasse

   Karl-Inge, och du tror NATURLIGTVIS att det är jag. Sorry, jag kom precis hem. Du får sluta tänka på mig hela tiden, det är inte hälsosamt, din lille fikus.

 44. Kristina

  Till dig som alla vet vem.. skrivit de sista inläggen, mitt första barnbarn drygt 1 1/2 år kom precis hem efter en för föräldrarna ”sem” från Italien, han vill väldigt gärna göra sig förstådd, kan säga mamma, pappa, snäll, dasch (glass), bil, + lite egna ord för allt.. som bara föräldrarna kan tolka än så länge.. hans senaste nya ord och kanske upptäckt ? Utan blöja i värmen är opp 🙂
  Klarar du den ??

  • Hasse

   När jag gjorde lumpen högst upp i Sveriges land, där uppe ibland skogarna i midnattssolens brand, där mötte jag en flicka en kväll när jag var på dans. Hon var sötast utav alla, ja, den sötaste som fanns. Åh, Kristina, från Vilhelmina, får jag smeka din kind, får jag kyssa din leende mun? Åh, Kristina, från Vilhelmina, får jag hålla din hand,

   får jag viska ditt namn, kan jag stanna en stund? Åh, Kristina, åh, Kristina, vill du bli min, mitt hjärta står i brand. Jag minns så väl den gången vi möttes du och jag, vi dansa hela kvällen, du dansade så bra. Du bar en prickig klänning, å en kofta vit som snö. Jag blev så kär och galen, så jag trodde jag skulle dö. Åh, Kristina, från Vilhelmina… Åh, Kristina, du söta du fina, vill du bli min, mitt hjärta står i brand.

  • KARL- INGE

   KRISTINA jag förstår och sympatiserar med ditt dilemma vi kan alla drabbas av samma elände som du ! du får väl glädja dig åt att du fortfarande kan påverka o utvecklas fysiskt

   även om det känns som att du vill ge upp .

 45. Peter

  Naturligtvis är det bara en flört. Tjejerna har stigit rakt in i ett harem med tre spännande killar inloggade för varje tjej. Hon bara måste testa flera olika.

  Och jag var på Revinge.

  • Dimmu Borgir

   Vad vinner han på att ha den där inställningen. ”Ingen vill ha mig, tyck synd om mig, bli ihop med mig, vill tjejen inte ha mig är det henne det är fel på”

  • Kristina

   Och kanske skall man titta lite på vilken kvinna det är som tilltalar, och vad är det som tilltalar? Sedan får ni väl utgå från det, precis som motparten gällande män får göra !

  • Hasse

   Det med att öppna ett konto på happy som tjej, så inser man att Peter har rätt. Det gjorde jag en gång och efter en dag hade jag över 100 mail. 😂

  • Sonny Nilsson

   De är fan inte vettiga brudarna, jobbar med bildekor. En tjej trodde hon skulle få gratis helfolieering utbyte skulle jag få det i natura. Riktiga slynor på HP och Badoo.

 46. KARL- INGE

  JAG TÄNKTE PÅ HASSE OCH GEORGE NÄR JAG BJÖD UPP EN KVINNA.

  Hennes man blev mer eller mindre skogstokig då hon lyfte på rumpan och gjorde ansats av att följa med mig upp på dansgolvet.

  Han vrålade att hon var hans och hon dansade bara med honom och ingen annan , dråpligt så jag började gapskratta åt honom en bjässe på 195cm och gott väl 120 kg ,, med en självkänsla som ett barn som alltid blivit mobbad. jag hoppas att hans tjej inte fick stryk av svinet efteråt.

  Han trodde uppenbarligen att ägde henne.

  Varför åker såna kräk till en allmän danstillställning och gör sig löjliga och dessutom riskerar att få sig en riktig omgång med stryk. Hade han vågat fullfölja så hade jag gärna stått till tjänst med det.

  • Hasse

   KI:
   Men i din Fantasi
   Rullar du runt bland mjuka kuddar
   Fantasi
   Du bort dina bekymmer suddar
   Fantasi
   Du säger att nån älskar dig
   Fantasi
   A-ha

 47. KARL- INGE

  HASSE TRANSAN BESÖKER MÄN UNDERCOVER , Hasses hat mot kvinnor beror alltså på att han konkurrerar med dom om männen att han har en sida med en kvinna som han får brev från män det du George ni kan ha korrespondens med varandra och sug på den …

  • Hasse

   KI: Med tanke på vad du har ”delat med dig” under två år, så kommer jag fram till slutsatsen att du själv är transa och skäms över det. Men det ska du inte göra Kalle. Jag förstår varför du inte kan behålla en enda kvinna utan skuttar runt som en bakfull kanin, men det är 2018 och det är okej att vara transa.

   Så kom ut Kalle. Du ska se att ditt liv får ett annat lugn.

  • Hasse

   Till dig min älskade KARL-INGE

   Varje gång jag ser dig slår mitt hjärta dubbla slag
   Men du kysser någon annan när det borde varit jag
   Du är vacker jag är ensam och jag tänker varje gång
   Att det borde varit vi två och en enkel kärlekssång
   Så som vintern blir till vår och tiden bara går
   Har min kärlek vuxit stark i flera år
   Jag ser dig se på mig men ej som jag ser dig
   Hur ska jag göra för att ändra dig?
   Varje gång jag ser dig slår mitt hjärta dubbla slag
   Men du kysser någon annan när det borde varit jag
   Du är vacker jag är ensam och jag tänker varje gång
   Att det borde varit vi två och en enkel kärlekssång
   Säg mig hör du hur mitt hjärta bultar vid din dörr
   Jag vill värma mig som så många gånger förr
   Vad ska jag ta mig till?
   Min kärlek är för stor
   Det är inte lätt, min kärlek går på ton
   Varje gång jag ser dig slår mitt hjärta dubbla slag
   Men du kysser någon annan när det borde varit jag
   Varje gång jag ser dig slår mitt hjärta dubbla slag
   Men du kysser någon annan när det borde varit jag
   Du är vacker jag är ensam och jag tänker varje gång
   Att det borde va’ en lycklig kärlekssång
   Att det borde va’ en lycklig kärlekssång

 48. Kristina

  Kanske vi kan ta upp egna ämnen för diskussion ?
  Jag har en undran beträffande skägg, många män ser väldigt bra ut med skägg, det är ju modernt nu oxå, men jag tycker om kroppskontakt, hud mot hud.
  Vad säger ni ?

  • Peter

   Tjejer med skägg avstår jag. Då fortsätter jag hellre att stångas med att det sitter tre killar inloggade för varje tjej och låta konkurrensen om skägglösa damer vara större.

   Lite allvar. Häromdagen blockerade jag bort en kille med tjejprofiler. Hans användarnamn gick inte att missförstå. Bilder med spända muskler så samma. Han sökte tjejer att dra över (och får säkert tag på några med som ser honom som reservkille). Tror det var samma dag som jag blockerade bort en gift tjej som söker lekkamrat till sig och sin man.

   Hur kan hp godkänna sådana profiler? Cissi får gärna svara. Hur kan en kille på foto förbli tjej när foto på HONOM (notera betoningen) sätts in?

   Jag avstår, och blockerar, tjejer som bor för långt bort, är för långa, saknar presentation och beter sig allmänt drygt. Tatuerade tjejer går bort på utseendet de har sabbat. Resten kan få visa att de kan konsten att skaffa pojkvän. Kan de inte det blir de blockerade.

  • Kristina

   Det här är en ”gratissida” och det är väl bra? Men vad får du gratis ? Alla som ändå uppskattar HP som faktiskt är gratis.. kanske kan hjälpas åt att hålla en bra och lite rolig status.
   Jag har provat andra ”dejtingsidor” där det sägs att det är gratis, ja det är gratis att blotta sig själv och hur viktigt det är med foto ,och när det är gjort kommer notan .., för att kunna läsa, kunna svara osv. ( krävs +plus , vip, osv. ) och en bindande kostnad för ett ex antal månader och allt detta för dina från början enkla frågor, finns det någon för mig här?

  • Peter

   Om det finns någon här för dig?

   Det finns massor! Här sitter tre killar inloggade för varje tjej.

   Vad du egentligen menar är om du kan acceptera någon som inte är snygg på bild, får dig att kikna av skratt, följer minsta vink du ger och så vidare i oändlighet. Kan du det är du inte med längre än några veckor.

   Eller också kan du ägna dig åt det feministiska manshat virastina ger prov på nedan. Eller betrakta hp som ditt harem fullt med reservkillar. Då kommer du aldrig härifrån.

   Det hade varit helt okej att logga in på ett tjejfritt hp. Det hade varit ett tecken på att sidan faktiskt bidrog till parbildning. Men killar här är ju bara reserver….

  • ViraStina

   Peter:
   Rena skolexemplet på projicering. Hittills är det nämligen du som inte har klarat att skriva ett enda inlägg utan ett djupgående kvinnoförakt.

   Och inte har du klarat att hitta en flickvän som duger heller, trots att du enligt egen utsago dejtar 10 gånger mer än övriga killar. Och långt mer än vad jag fick göra som kvinna, för övrigt.

   Men det hänger väl ihop. Människor vill generellt inte vara tillsammans med någon som föraktar dem.

  • Peter

   Är du avundsjuk för att jag tycker att man ska ses och jobbar för att nå dit? Jag blockerar bort fler än jag träffar för att de inte kommer till skott och kan bestämma sig för vad de vill.

  • ViraStina

   Peter:
   Jag tycker du är blasé och bortskämd som kräver att kvinnan i fråga inte ens får prata om sitt jobb utan att bli bortdömd av dig.

   Du klagar på tjejer som ratar killarna på HP – men själv dumpar du på de konstigaste grunder. En vanlig förskollärare duger inte åt dig. Hon var för tråkig. Du vill väl ha en kvinna som sitter och fnittrar förtjust åt allt du säger, istället för att inbilla sig att hon ska få berätta om sin vardag.

   Men du förväntar dig samtidigt att vi kvinnor ska nöja oss med HP’s asociala porrpratare som dränker oss i snusk.

   Inkonsekvens måste vara ditt främsta ledord.

  • Peter

   Virastina, jag vet mycket väl vad du menar. Men det är skillnad på att prata jobb och bara prata jobb. Hade vi träffats och jag bara dillade om mitt jobb skulle du förmodligen rest dig och gått efter två minuter. Skulle du som en fin gest stannat kvar hade du förmodligen somnat efter max fyra minuter.

   Det gick för övrigt ett program på tv för några år sedan om manodepressiva personer. Tjejen som höll i det hade själv diagnosen. Jag tyckte hennes inledning var riktigt bra. Jag har manodepprision, men jag är inte diagnosen.

   Det är helt meningslöst att försöka prata, försöka lära känna någon, som bara pratar om ett ämne. Hon har satt en skyddsmur runt sig som är helt ogenomtränglig.

   Du har kanske någon teori varför tjejerna som man faktiskt får bra kontakt med gör sig otillgängliga? Jag har min teori.

  • ViraStina

   Nej, det har jag inte, för mina teorier går i motsatt riktning. Jag har lärt mig att om jag är missnöjd med hur alla andra beter sig, måste jag börja med att titta på hur jag själv beter mig.

   Översatt till dejting betyder det att om jag tycker att alla män jag träffar är hopplösa – då måste jag fråga mig själv varför jag accepterar ett sådant beteende, och kanske t o m dras till det.

   Det var inte förrän jag rannsakade mitt eget dejtingbeteende som jag slutligen träffade rätt. I korthet kan jag säga att jag fann mig i att komma i andra hand hela tiden. Jag godtog en massa fantasifulla bortförklaringar om varför det inte fanns tid just nu.

   Sedan blev jag alltmer bitter över att aldrig någonsin bli prioriterad.

   Jag tyckte att jag bara träffade egoistiska svin med relationsskräck. Men det var inte männen det var fel på. Det var jag som först accepterade att de inte hade tid eller lust att umgås med mig, och trodde att det skulle ändra sig längre fram. Ytterst naivt.

   När jag slutligen bestämde mig för att enbart träffa män som faktiskt hade tid och lust att umgås, fick jag omedelbart ett helt annat resultat. Då träffade jag den man som jag fortfarande är tillsammans med, och som fortfarande prioriterar mig och vår relation.

   Varför övriga män hittade på en massa ursäkter för att slippa ses, eller varför de var reggade på en dejtingsida när de egentligen inte har tid, eller varför så många var så törstiga på bekräftelse, eller varför så många bara ville brevväxla osv osv – det slutade jag fundera över. Det var inte mitt egentliga problem.

   Mitt problem var att jag inte var tillräckligt tydlig med vad jag förväntade mig av en relation, utan accepterade en massa dumheter alldeles för länge, slösade bort tid och energi på nonsens och sedan försökte skylla det på dessa män.

   När jag började fokusera på mina egna behov istället för på deras tillkortakommanden, när jag började leta efter de som gjorde rätt istället för att ondgöra mig över alla som gjorde fel, löste sig allting av sig själv. Då hittade jag plötsligt honom som faktiskt uppfyllde mina behov.

   Det skulle jag aldrig ha gjort om jag suttit och bittrat ihop mig över hur värdelösa alla andra var.

 49. Peter

  Det var ju märkligt att Cecilia inte tipsar om HP. Här sitter det tre härliga killar inloggade för varje tjej. Greppa någon av dem och behandla honom som den prins han faktiskt är så är du inte singel längre. Se honom inte som en reservkille….

  • Kristina

   Men snälla , spelar väl ingen roll om det så finns hundra män per kvinna..om inget ”lockar”
   Men man undrar ju över dina ”önskemål” har du några sådana ?

  • Peter

   Är du omgiven av 100 eller 1000 killar och ingen lockar är du blasé. Det är rätt vanligt bland tjejerna här.

   Men du verkar lite ödmjuk när du säger önskemål i stället för krav. Det är ju vad tjejer har.

   Egentligen inget mer än att hon ska framstå som vettig och vara beredd att lära känna mig. Det har man inte gjort efter en eller några timmar ihop. Börjar hon fjanta med att vara svår, hal och otillgänglig är det blockering.

 50. Peter

  Jag åkte buss igår. Inget speciellt med det, men jag kom att sitta på hjulhuset, då lite högre än de runt om mig.

  I sätet framför mig damp det ner två yngre tjejer, kanske 25 30 år. Den ena fram med telefonen och började flippa runt på hp. Efter en stund sa hon till sin kompis att han var ju snygg och visade bild. Sen på och trycka på gilla på bilderna.

  Åkte vi en bit, och under tiden flippade hon runt på andra dejtingsidor, svajpade bort några på tinder. In på hp igen och läpparna uppåt för den som hon hade flörtat med hade kollat hennes sida sida. Det hade väldigt många andra med gjort liksom att det hade trillat in några brev vilket hon sket fullständigt i.

  Ytterligare några hållplatser senare var hon skitsur. han hade inte skrivit.

  Vilket avskrädesbeteende att inte själv skriva. Och samma sak med att helt enkelt skita i att läsa och svara på vad andra skrev. Ett typexempel på tjejen som inte kan konsten att skaffa pojkvän.

  • 😈

   Lite creepy att du snokar på vad främlingar gör på bussen. Hela ditt inlägg osar om att du inte kan konsten att skaffa tjej.

  • Hasse

   Peter, dra bananen istället… det blir billigare och som vi alla vet är kvinnor efter 40 år inget att ha. De blir tjocka, lata och dryga. Ett annat bra sätt är att åka till Danmark och ”släcka törsten”. Allt är bättre än en bitter tant från Sverige.

  • Peter

   Hasse, tjejerna här är inte omöjliga så. Du ska bara totalt ge upp dig själv och bara ägna dig åt att polera hennes ego. Hur kul är det på en skala?

  • 😈

   Och hur blir män efter 40? Låte som du beskrev dig själv där Hasse… Men troligtvis är du nog 50+…. Och dem vet man hur en majoritet av dem ser ut här.

  • Hasse

   Män efter 40 har pondus och har de inte gjort misstaget att göra ett fruntimmer på smällen lever man ett trevligt liv. Efter 50 blir det bara bättre. Man tränar och håller sig i form. Och man är inte direkt intresserad av att träffa något nytt fruntimmer som förstör friden. På fritiden ägnar man sig åt sina intressen. Livet kan inte bli bättre.

  • 😈

   Bahahaha! You wish! Majoriteten av män efter 40 och 50 är bara patetiska. Finns ett fåtal som är vettiga. Dock hör du mer till dem som i princip har en ärthjärna som snurrar runt i totalt vacum innan för pannbenet

  • 😈

   Gnällig? Haha svaga män har en tendens att kalla kvinnor som säger emot dem för de. Vilken pondus du har Hasse… Wow uber man. Dags för mandelkubb och kaffe nu pensionären?

  • Hasse

   Svaga män är sådana som står ut med ert skit för att få ”komma till” när det passar er. Så sök du en toffel för du skulle inte klara av att vara med en stark man…

  • tjej79

   Ja, bättre med en dansk tant som låter som gröt när hon snackar eller iofs hon ska väl inte snacka så mycket HAHA

   Jääe, det er sku dejligt! Kom såå, jääe kom såå…

  • 😈

   Du är definitivt INTE en stark man. Du har definitivt INTE pondus. Det enda du är. Är en tangentbordskrigare, som sitter framför mobilen och vill framstå som en riktig karla karl… Ja sett din Kojakbild. Du bara tror du är som han. Ditt kvinnoförakt talar om vilken sorts man du är. Det du anser vara ditt svar på tal är bara nonsens. Har träffat bebisar med mer pondus än du. Du är bara nonsens….

 51. Peter

  Jag heter Peter, enda jag kan är att gnälla om att det sitter tre killar per tjej inloggade. Att ingen tjej visar intresse för mig har och göra med att hon inte vet hur man fångar en pojkvänn. Har absolut inget med mig att jag göra. Därför jag är en av de där tre killarna som settat inloggad på HP sen det starta. Om tjej har varit inloggad lika länge är det ju nåt extremt fel på henne enbart inte mig som varit inloggad på HP lika länge. Bla bla bla bla…

 52. george

  I 100 år har Socialdemokraterna varit Sveriges största och mest inflytelserika politiska parti. Lika länge har Socialdemokraterna också lyckats hålla sin historia borta från skolböcker och den offentliga debatten. Därför är det inte konstigt att så få känner till Socialdemokraternas historiska grund. Många gånger vet inte ens partiets egna företrädare på vilken historisk grund partiet vilar.
  Socialdemokraterna har en unik ställning i svensk historia. Inget annat svenskt parti har haft sådan makt och inflytande över det svenska samhället och vår befolkning. Inget annat svenskt parti har kontrollerat och censurerat media i den omfattning som Socialdemokraterna har gjort. Inget annat svenskt parti har gjort rasbiologi till en vetenskap och delat upp befolkningen efter ras samt genomfört medicinska experiment på hjälplösa patienter. Inget annat svenskt parti har systematiskt tvångssteriliserat sin egen befolkning. Inget annat svenskt parti har i så hög grad hjälpt Nazityskland samtidigt som man aktivt förvägrat judar på flykt en fristad. Inget annat svenskt parti har i sådan utsträckning berövat kvinnor möjligheten att sätta barn till världen.
  Det här är historien om Socialdemokraterna, så som den aldrig berättats förut.

  • ViraStina

   George:
   Ta och läs på om hur den där så kallade ”informationsfilmen” har sågats vad gäller fakta, så kan du komma tillbaka sedan. 🙂

   Seriöst – SD försöker tvätta bort sin egen nutida nazistkoppling genom att backa 70 år i tiden och kolla vad andra partier gjorde då. I en helt annan tidsålder, med helt andra samhällsideal. Det är lika logiskt som att hålla Angela Merkel ansvarig för vad SS gjorde, för hon är ju tysk.

   Problemet med SD är att de envist fortsätter vara rasister idag, trots alla alla andra började tänka om för två generationer sen. SD bildades av folk med nazistsympatier för bara ett par årtionden sen. Vår vän Jimmie gick med samtidigt som hans nya partifränder glatt poserade i nazistkostymer. Det verkade inte bekymra honom då, och något säger mig att det inte bekymrar honom idag heller. Så länge inte media tjatar om det, vill säga.

   Idag har man fortfarande rasiståsikter inskrivna i principförklaringen. Och i varenda buske sitter det SD-sympatisörer och häver ur sig de mest hårresande rasiståsikter och förhoppningar om demokratiska inskränkningar och kontrollerade media i snabbare takt än partiledningen hinner säga ”åsiktskorridor”. Många av ljushuvudena är dessutom offentliga, invalda representanter i riksdagen och kommunfullmäktige.

   Där har du ett problem som är bra mycket större än historievandringen om vad nutida sossars farmor och farfar sysslade med på 40-talet.

  • ViraStina

   Hasse:
   Ja, det brukar vara så man reagerar när man saknar riktiga argument.

   SD gjorde en stor grej av att sossarna skulle ligga bakom tvångssteriliseringarna. De glömde nämna i filmen att de själva var enda partiet som röstade EMOT att avskaffa tvångssterilisering. År 2013, närmare bestämt.

   Det kanske du också skrattar åt?

  • ViraStina

   Precis som alla SD:are som lever i en skräck-och-hatbubbla, menar du?

   En bubbla där man tror att det finns enkla lösningar på svåra problem? En bubbla byggd på inkonsekvens, där man å ena sidan fördömer kriminaliteten och vill ha hårdare tag, samtidigt som man å andra sidan inte bekymrar sig om den extremt överrepresenterade kriminaliteten i det egna partiet?

   Där man gnäller över ”invandrarnas” kvinnosyn, samtidigt som den egna kvinnosynen är bedrövlig?

   Där man försöker smutsa ner andra partier för deras historia, samtidigt som deras egna företrädare den här veckan ondgör sig över att transpersoner inte behöver tvångssteriliseras när de gör en könskorrigering?

   Jag föredrar min bubbla i så fall. Den är inte vettskrämd och inskränkt, utan skapligt tillitsfull och humanistisk. Du vet, sånt som kallas PK-trams och godhetsknarkande bland SD:arna.

  • Hasse

   Vira, håll dig till att diskutera relationer för där har du kunskaper men ge tusan i politik. Du är helt ur fas och fylld med förakt för det svenska folket.

  • ViraStina

   Hasse:
   Jag är ordentligt påläst på politik, tack så mycket. Försök inte fjanta dig med nedlåtande kommentarer om att den som tycker annorlunda inte vet något. Det är en argumentationsteknik som är ovärdig dig.

   Och lustigt nog håller majoriteten av folket med mig i den här frågan…

   De flesta svenskar tycker det är helt orimligt att rösta på ett parti med så tydliga nazistkopplingar – inte bara långt in i modern tid, utan i detta nu – och många är djup oroade över alla återkommande SD-uttalanden om att pressen ska kontrolleras, att polisen ska bytas ut och bli politisk, att kvinnors rättigheter ska begränsas, att medborgarskap ska villkoras med vissa värderingar, att Ungern är ett föredöme, att Putin är en bra ledare…

   En mycket stor andel av svenskarna gillar inte alls den sortens åsikter. Gör du det, får du nog inse att det är du som har fastnat i en bubbla.

   Många ställer sig inte bakom sådana åsikter, men tycker inte att det är så himla farligt och tänker rösta på SD ändå för att ”få förändring”. Där har du de tragiskt naiva och icke pålästa.

  • ViraStina

   Absolut. Jag ser ju absolut ingenting av ”verkligheten”.

   Visserligen har jag ett heltidsjobb som går ut på att skapa relationer med och göra utredningar om ungdomar i svårigheter, och försöka förbättra deras situation. Ungdomar med diverse olika bakgrunder. Jag kommer nära inpå dem, deras familjer och deras problem.

   Men jag lever förstås ändå i en Bullerbyidyll och saknar helt förankring med den riktiga tillvaron, eftersom jag med mina kunskaper och min erfarenhet inser att SD inte kommer med _en_ enda vettig lösning på något av de sociala bekymmer jag jobbar med dagligen.

   Snarare räknar de upp en massa fejk-åtgärder som syftar till att tillfredsställa det-var-bättre-förr-gnällarna, men som i själva verket kommer att cementera och t o m förvärra utanförskap, sociala klyftor, barnfattigdom och liknande.

   Som sagt var. Enkla, populistiska, kontraproduktiva lösningar på svåra problem. Det är sånt man lurar massan med. Det har ju funkat förr.

  • Hasse

   Det är inte SD som har skapat problemen vi har idag. Lösningar? Fråga sjuklövern – ja du vet de som viftar med flaggor och vickar på höfterna.

  • ViraStina

   Och det är heller inte den uppenbarligen väldigt hotfulla ”invandringen” som har ställt till något, vilket SD har som enda infantila förklaringsmodell till snart sagt varje problem.

   Problem som dessutom är bland de mest begränsade i exakt hela världen. Sverige är ett land som finns med i täten i precis alla välfärdslistor, vare sig det handlar om demokrati, ekonomi, jämställdhet, trygghet, tillit, hälsa, utbildning, bistånd… Naturligtvis är det inte perfekt – hur skulle det kunna vara det? – men det står ändå i särställning. Trots att vi har tagit emot enormt många invandrare ända sedan andra världskrigets slut.

   Detta enastående land vill SD utmåla som en misär. Som en katastrof. Som en kollaps.

   Det är en falsk bild, som enbart syftar till att sprida hat och missnöje mot syndabockar av oönskad härkomst. För att uppnå detta vill man införa fräscha metoder som angiverisystem (om någon gömmer flyktingar), statlig klädkontroll (burkaförbud) och åsiktsregistrering (lojalitet som krav för medborgarskap).

   Det är inte bara inskränkt, fegt och väldigt osvenskt. Det är även ytterst farligt.

  • george

   Virastina.

   En polare var nära att dö p g a en handgranat kastad av en invandrare. Tror du att min polare röstar på sossar nu i valet?

  • Hasse

   George; enligt Ipsos anser hela 73% att Sverige är på väg åt fel håll men inte Virastina som värnar om handgranatskastare och stenkastningsolympier. 😂

  • george

   Virastina

   Gillar du kvinnoförakt? Så som du skriver gör du det. Ta in folk som trycker ner kvinnor. Vårt avlånga läns jobbar med jämställdhet eller hur och vi har kommit en bra bit på vägen. Dessa människor du försvarar har ingen vidare kvinnosyn eller hur? Männen som du försvarar vägrar hälsa och ta i hand med svenska kvinnor. Har en granne som kommer från Afrika och han hälsar inte på kvinnor. Och han är bara en i mängden

   Jag tror på jämställdhet det gör inte du. Och inte FI heller.

  • ViraStina

   George och Hasse:

   Jimpa har tydligt deklarerat att han hellre samarbetar med Victor Orban än med Merkel. Redan där börjar normalbegåvade svenskar ana oråd.

   Pajasen Jomshof babblar om att Ungern är ett föredöme. Ungern! Han begriper dock tillräckligt för att försöka mörka det, eftersom väldigt få svenskar innerst inne tilltalas av järnridåkänslan. ”Anpassa retoriken”, som han kallar det.

   Men egentligen kvittar det. Det är ju bara alla vi icke-SD:are som inser faran. Alla som röstar på SD är helt enkelt beredda att montera ner Sveriges demokrati och ha Ungern som nån sorts föredöme. Sånt där som pressfrihet och annat PK bryr man sig ju inte särskilt mycket om, så länge det finns invandrare att gnälla på, och så länge man får röra om lite i grytan.

   Hej övervakarsamhället, är du tillbaka, jag trodde du dog ut 1989? Jaså, det var så många som gillade dig, dina bruna toner och din förkärlek för starka ledare att de har hållit dig vid liv i respirator i 30 år, okej…

  • Hasse

   Orban är Europas hjälte. Polen och Ungern är ett klart alternativ för oss kristna att fly till. Men du får mer än gärna stanna här Vira… du lär få det fint i din moské. 😂

  • ViraStina

   Hasse:

   Jag gissar att du alltid haft en dragning till höga militärstövlar, betongmurar och statligt kontrollerade medier?

   Det är lustigt. När jag växte upp, ryste hela min föräldrageneration åt de auktoritära östregimerna, med kommunistgrå städer och en ständig oro för vad man sade till vem. Åsiktsregistrering och angiveri sågs i Sverige som något förkastligt. Undantaget några övervintrade KPML(r):are.

   Nu växer skaran som längtar till den sortens samhällen. Inte minst alla incels, som tror att de ska få upprättelse om de röstar på SD. De tror att de kommer att gå från losergänget till vinnargänget ”när Jimmie tar makten”. Patetiskt (observera gärna det alltför vanliga SD-ordvalet. Tar makten. Som om det handlade om en statskupp).

   Kanske Nordkorea kan vara ett gångbart alternativ för dig, så kan vi andra få behålla Sverige fritt och demokratiskt? Tack på förhand.

  • Sia

   Fängelser är fulla med invandrare knappt väldigt få svenskar. Skjutningar på våra gator är vardagsmat sedan massinvandringen 2015. Andra europeiska länder ser med fasa på vad som händer med vårt land. De tror vi tappat huvudet totalt. Tidigare ryckte polisen ut direkt vid exempelvis inbrott. Nu hinner de sällan rycka ut så man får klara sig själv. Invandrare tar upp alla resurser. Gå tillbaka i tiden innan massinvandringen vi var kända för vår arbetsmoral och välfärd. Människor som alltid respekterat polis och annan blåljuspersonal. Knappt några skjutvapen i omlopp Människor jobbade för vårt land. De var inte rädda för att smutsa ner händerna. Dagens invandrare kommer hit och ska ha allt serverat. De tvekar inte att bränna polisbilar och kasta sten på utryckningsfordon. Ett litet förfluget ord och du blir misshandlad. Det är mest killar som kommer hit, de är i högre grad brottsliga. De ser på tjejer som objekt. De flesta respekterar inte kvinnor med högre ställning i arbetet.
   Öppna ögonen! Det vimlar av busar som inte vill göra ett handtag utan hellre tjänar pengar på kriminalitet. Det är så himla synd om dem, de bor ju i förorten och får inga jobb. Klart de måste ut och skapa oreda. Eller? Tänk om vi svenskar ska deala knark och skjuta vilt omkring oss för att vi inte får exakt de jobb vi vill ha. Kolla omkring dig, vilka har de dyraste bilarna? Det är invandrarna!

  • ViraStina

   Hasse:

   Lag och ordning… och en stark stat… och en stark ledare… och lite annat som kräver att man offrar de viktigaste delarna av demokratin. Till exempel den där delen att man i nuläget inte alls måste vara lojal mot de värderingar som staten avgör för att få vara medborgare. Hittills har det räckt alldeles utmärkt med att man följer lagen.

   Värderingarna och kulturen har inte haft med saken att göra, i svensk demokrati. Vilket alla icke-sossar borde ha uppskattat i decennier, och alla icke-moderater under alliansåren. Tänk om sossarna krävt att man måste vara ”lojal” mot folkhemsidén för att räknas som svensk. Tänk om Alliansen krävt att man måste vara ”lojal” mot arbetslinjen och skattesänkningar, för att ens medborgarskap inte skulle ifrågasättas.

   Tänk om vi haft ett angiverisystem där grannarna förväntades skvallra på den som sade något ofördelaktigt om fördelningspolitiken eller skattetrycket? Och om man inte skvallrade, var man själv illojal och kunde straffas? Detta är som bekant inget ihopfabulerat eller långsökt fenomen, utan tvärtom väldigt väl använt i diverse diktaturer. Och nu vill SD gå den vägen.

   Men vad gör väl lite statlig kontroll av media, angiveri, åsiktsregistrering och lojalitetskrav, så länge det är lag och ordning och stopp för invandring? Det kommer ju ändå inte drabba MIG? Utan bara de som förtjänar det?

   Och så kallar SD:arna resten av svenskarna för ”naiva”…. 🙂 Dråpligt.

  • ViraStina

   Sia:
   Okej, i min närhet klottrades inatt en utflyktsstuga ner med hakkors och annan skit. Dyr skadegörelse. Av svenska smårassar, kan man förmoda. Vad beror det på? Deras ursprung? Dåliga gener? Skolan?

   Innan min exman och jag skildes, attackerades vi totalt oprovocerat av ett ungdomsgäng hemma i vårt trygga villakvarter. De vrålade att de skulle ha ihjäl min man, och våldta mig och barnen. Gick emot honom med vassa föremål medan jag panikslagen ringde 112. Sköna lirare, verkligen. Pursvenskar. Uppfödda i samma stad som jag, fast 20 år senare.

   När jag var tonåring, mobbades jag dagligen av ett gäng killar på skolan. Inte ens lärarna vågade säga åt dem. På fritiden ägnade de sig åt skadegörelse, snatterier och misshandel. Det fanns i princip inga invandrare där då. Men tro inte att det var någon idyll för den sakens skull. De svenska grabbarna från hyreshusen klarade precis lika bra av att bete sig som svin i grupp, och man gick INTE ute ensam i mörkret i det området.

   Vad låg bakom deras beteende? Att svenska ungdomar helt enkelt är sådana? Nä, DET är det ingen som tror! Nationaliteten har ju ingen betydelse när det gäller svenskar som missköter sig. Då letas det naturligtvis andra förklaringar.

   Det kan bero på allt från en känsla av utanförskap, fattigdom och hopplöshet, till misslyckande i skolan, droger och frånvarande fäder. Eller bara usel uppfostran. Men att det helt enkelt skulle vara typiskt svenskt faller inte ens folk in. Den bristfälliga förklaringsmodellen tas bara till när det gäller ”de andra”.

   Det enda jag själv vet, är att sociala problem inte beror på etnicitet. Jag träffar tillräckligt många personer, både svenskar och med invandrarbakgrund, för att kunna avfärda det som nys.

   Men om man ser etniciteten som ett problem, kommer den ofrånkomligen bli det, via stigmatiseringen. Inte annars. Precis som det blir när man ser socialgruppen som ett problem, eller könet, eller stadsdelen eller vad man nu väljer att plocka ut.

   Exkludering skapar sociala problem. Utan undantag.

   Förresten, här där jag bor suckar folk över hur skruttiga bilar invandrarna har (de få som har någon bil överhuvudtaget)… Rostiga och skabbiga. Det är något man ser ner på dem för, och hånar lite nedlåtande. Som om de kunde hjälpa att de inte har råd med dyrare fordon. Men nu fattar jag att det givetvis skulle suckas om de hade fina bilar också. De kan ju helt enkelt inte göra rätt i somliga svenskars ögon.

 53. Peter

  Självklart har timing betydelse. Killen ska visa att han är följsam när tjejerna ger sina otydliga vinkar. Han ska helt enkelt vara det följsamma mähä hon alltid har drömt om. Om inte… Det sitter tre killar inloggade för varje tjej.

  • ViraStina

   Jaha, nu vill vi ha mähän. Förut hette det att vi vill ha badboys.

   Låt mig gissa: Alla killar som faktiskt lyckat skaffa en flickvän (ett par miljoner bara i Sverige) kategoriserar ni antingen som mähä eller som badboy.

   Annars faller ju förklaringsmodellen som är avsedd att skydda er från eget ansvar 😀

 54. tjej79

  Håller ni på ännu?! Haha att ni ens orkar…

  Peter; hur ful är du på en skala då för att snacka Georgespråk?!
  För det enda du vill ha är en vettig person som ger dig mer tid än ett par timmar att lära känna på.

  Men, du inser nog inte att du ger inte heller folk chanser 😉

  De flesta saker är rätt ytliga som du dömmer bort folk på. Längd, tatuering etc haha var fan roligt att läsa hur du kan döma en hel person pga av det.

  Men, du anser tjejer inte får välja bort män pga något i utseendet som är fel för dem?!

  • Hasse

   En människa med tatueringar har svagt psyke och kan inte motstå samhällets trender. Kort och gott så flyter de bara med… visst trivs man med en personlighet likt bokhyllan Billy så… inte mig emot. 😂

  • 😈

   Här var vi väldigt öppensinnade. Trångsynt? Nä åh nej…. Hasse vilken kvinna vill inte ha en så oerhört trångsynt och karaktärlös man som du. Spelat trummor i dansband? Haha tönt!

  • Kristina

   Trump är bara för mycket, pussmunnen och det blonderade gula ”håret” gör ju inte honom mer trovärdig, sorry Trump, och hans eviga handgest genom att ta på alla, tar på dom , om ryggen, visar vägen.. klappar på benet , när dom sitter osv ..vid alla olika tillfällen gör människan likadant och ..så övertygande om att han är den som är intressant och viktigast..Som sagt den ”mannen” är bara för mycket!

 55. Kristina

  Hasse, ja ytan är väl utseendet, och det kan han väl inte hjälpa förutom det blonderade gula håret, annars är det inte yta tycker jag med hans eviga ”tafsande” det är en attityd som även stämmer in på hans agerande hittills .
  Och nej jag skulle inte träffa ngn man som färgar sitt hår, annars ser jag nog på utseendet precis som de flesta gör.

 56. Peter

  Cecilias bok nämndes i sds idag. Där stod förenklat att tjejer inte kan konsten att skaffa pojkvän för de har stigit rakt in i ett harem där nästa swipe kan vara bättre än det tidigare. Egentligen söker de flesta monogami, men det funkar inte när det sitter tre killar inloggade för varje tjej.

  Intressant att läsa samma i tidningen som jag har sagt väldigt länge även om jag är mer rakt på sak.

  • Kristina

   Peter
   Kommer så väl ihåg en gång när jag var ung och precis hade börjat ett nytt jobb som jag trivdes bra med inkl arbetskamraterna jag delade arb.uppgifter med. Pigga kvinnor, glada kvinnor som antagligen var i samma ålder som jag är idag som spontant utbrast.. skulle inte vilja vara ung idag!
   Antagligen av samma orsak som man idag ständigt blir påmind om var man befinner sig på ”åldersstegen” 🙂

  • ViraStina

   Mmm, för männen är ju däremot väldigt konkreta, icke-ytliga och förnuftigt styrda i sin jakt på Den Perfekta Prinsessan.

   De skulle aaaldrig gå efter utseende, status, sexighet eller något annat lågt stående när de klickar runt. Nej, de väljer alla sina kvinnor efter vem som är snällast, mest ordningsam och hade bäst betyg i gymnasiet. De letar självklart efter någon som prioriterar djupare värden än utseendet, och de låter sig verkligen inte hindras av en intetsägande profilbild och en opersonlig text.

   Och naturligtvis låter män sig inte påverkas av det faktum att det i nästa swipe kanske finns en ännu snyggare, mer villig, mer fantasieggande kvinna, någon som inte är så vanlig och enkel och tråkig. En man skulle t ex aldrig välja bort en alldaglig förskollärare bara för att det finns mycket mer spännande kvinnor!

  • Peter

   Virastina, det var något debattprogram för ett par år sedan som tog upp tinder. Enligt statistik från fan vet var, men presenterat av journalisterna på tv, godkände killar var fjärde tjej. Tjejerna godkände var hundrade. Det är en viss skillnad.

   När det sitter tre killar inloggade för varje tjej hade det rätta varit att bara låta tjejerna vara de som fick ta kontakt.

  • ViraStina

   Och i OKcupids undersökning visade det sig att män i mycket högre utsträckning bara skriver till de snyggaste kvinnorna. I stora drag skriver tre fjärdedelar av alla män till samma fjärdedel av kvinnor.

   Kvinnorna skriver till större spann av män.

  • george

   Virastina

   Tyvärr så märks det inte att kvinnor skriver mer till större spann. Eftersom nästan alla män här aldrig får brev från kvinnor. Ett brev vart tionde år om man hade tur…

 57. Peter

  Det måste ju för tjejer vara ett ickeproblem för tjejer med problemet att få tag på en kille som bara vill skriva i stället för att ses. Träffa någon av de andra tre killar som sitter inloggade för varje tjej i stället. Det blir liksom löjligt att förneka att tjejer passivt tar emot brev utan att bry sig om dem. Botanisera i den delen av mejlkorgen. Men det är kanske som så att de killarna inte ens klarar av att kvalificera sig till stadiet reservkille…

  • Hasse

   Peter, vad ska du med ett fruntimmer till? De kan inte baka, inte laga mat och knappt städa. De klär sig i trasor och är helt uppslukade av att puta med läpparna på Instagram. De tror att de är jättespeciella varelser. 😂

   Go MGTOW

  • ViraStina

   Och ändå slåss alla ni unika män om de där läpp-putande kvinnorna på dejtingsidorna… 😀

   Har hon dessutom så långa naglar att hon inte kan göra ett handtag, är det ett stort plus – för då är hon ju KVINNLIG, bevars.

  • ViraStina

   Hasse:
   Ja, hade jag stannat på dejtingsidorna hade jag absolut blivit bitter! Så som ni män som hänger kvar och fortfarande klagar på att de allra mest utseendefixerade kvinnorna inte vill ha er.

   Men jag var lite klokare än så. Jag hoppade av, medan tid var.

   Jag gav mig ut i riktiga världen, där det lyckligtvis funkar annorlunda. Och då var det faktiskt inte särskilt svårt att hitta en vettig kille. En som faktiskt aldrig ens varit in på en dejtingsida, och därför inte fastnat i fällan att ”nästa tjej är kanske lite snyggare/yngre/smalare/mer kravlös….”

   Han uppskattar att jag är… tja, helt vanlig.

   Det gör inte männen som tror att dejtingsidor är verklighet. För dem är vanlig lika med tråkig. De ser dejtingsidan som en postorderkatalog och tycker att de har en sorts medfödd rätt till det ouppnåeliga.

   Så idag är jag inte ett dugg bitter, tvärtom. Jag är himla nöjd med hur allting föll sig.

 58. Peter

  Nu skiljer sig ju människan från djuren på ganska många sätt. Ett av dem är att vi är monigama. Men varför skulle tjejerna på hp bry sig om det? Här sitter tre killar inloggade för varje tjej, det är bara att slå sig loss i haremet

  • ViraStina

   Det där med monogami är i första hand en kulturell grej. Inte en biologisk. Det märks väldigt väl, inte minst på alla dessa män som aldrig slutar titta på andra kvinnor, hur upptagna de än är.

  • ViraStina

   Ändå brukar biologifanatikerna (de där som motiverar t o m sitt politiska ställningstagande med att det minsann är skillnad på män och kvinnor) mena att kvinnor är myyyyycket mer monogama till sin natur än män, som minsann är biologiskt konstruerade för att ständigt jaga.

   Jag vet inte, jag.

   Jag köper inte så mycket av biologisnacket i de där sammanhangen. Människans absolut främsta biologiska egenskap är vår förmåga att anpassa oss. Anpassa oss efter klimatet, efter naturen, efter omständigheterna och framför allt efter gruppens normer.

   Vi färgas så otroligt starkt av vår omgivning att vi inte riktigt kan skilja på vad som är medfött och vad som är inlärt. Det är min bestämda åsikt. Jag kan känna väldigt starkt att jag har en viss egenskap, men jag har ju faktiskt inte en susning om jag skulle ha haft den även om jag fötts i en annan kultur, i en annan tid, av andra föräldrar osv.

   Men att hävda att det är specifikt kvinnor som inte fixar monogamin, som Peter gör, är ju rent komiskt.

  • george

   Kvittar vad du tycket. När man hör kvinnor prata så glor dom efter män lika mycket som män glor efter kvinnor. Ingen större biologisk skillnad. Skulle nog påstå att skillnaden är så liten att den inte ens märks.


Kommentera