En hippiemammas jakt på kärlek – Gästinlägg

hippie kärlekFinns det en eller flera stora kärlekar i livet? I veckans gästinlägg delar Lexie77 med sig av sina erfarenheter kring jakten på den fria kärleken.

En hippiemammas jakt på kärlek – Gästinlägg

Då jag tillbringar större delen av min tid framför datorn och mitt dagliga bröd går ut på att skriva krönikor och böcker, så insåg jag till slut att jag troligen inte skulle snubbla över prince eller princess charming på väg till och från skola och dagis med mina två små tjejer. Jag insåg att jag behövde vidga mina vyer lite mer från mitt nördnäste och även om jag inte var eller är redo för ett fast förhållande i traditionell mening så kändes det som att det var dags att gå vidare från att vara en lycklig singel till en lycklig singel med kärlek i livet. Att träffa en trevlig person som delar mitt sätt att se världen på och relationer, dvs att kärleken är fri och att man kan ha djupa och meningsfulla relationer utan etiketter och definitioner men det krävs en stor portion självkänsla, någon att skratta med och prata både världsliga och djupa saker med samtidigt som vi kan springa naken på en sommaräng eller gå på opera, kasino eller varför inte åka iväg på en hajk och klättra i bergen. Någon som matchar mitt fria sinne och min stora passion till livet, någon som har ett stort hjärta och ett högt intellekt men lika mycket galenskap och barnasinne kvar. Någon som ville dela någon helg då och då med mig i en storstad eller krypa upp i en koja och titta på stjärnorna. Någon som skulle få mig att känna de där härliga känslorna av både mentalt och fysisk attraktion och passion, men med lätthet och utan krav på hur ofta och mycket man ska träffas.

Då jag har varit borta från datingscenen i över sexton år så blev jag ganska förvånad då den hade förändrats och blivit betydligt mer ytligt och kall, där det är lättare att gömma sig bakom illusioner om vem man önskade att man var, snarare än vad verklighetens faktiska sanning är och det kändes nästan som en sci-fi från 80-talet. Jag kastade mig ut lite naivt och sökte efter tjejen med stort T eller kvinnan med stort K om man så vill, ja jag kom ut ur garderoben som queer för snart ett år sedan men har landat i att även om jag attraheras mest av kvinnor så gillar jag killar med, men i alla fall glad i hågen gav jag mig ut på jakt. Jag letade både på Sylvia och på QX men det blev ingen prinsessa där för mig, däremot slutade med att jag sprang hem lika fort igen då jag fick två stalkers på halsen.

Lite omskakad och chockad över både kvinnors och mäns lätthet till galenskap och skamliga förslag samt nakenbilder skickat till mig i tid och otid, så vågade jag mig ut lite försiktigt igen. Jag kanske ska inflika att jag är både väldigt tålig och öppen och har inget alls emot nakenhet, men påtvingad nakenhet när man öppnar sin mail är inte lika roligt kan jag lova och det finns även gränser för mig där, så jag la ner de sidorna helt och hållet men fick ett tips från en god vän som också hade ett konto på Hp. Lite avtrubbad av mitt möte med internetdating så mötte jag Hp med öppna armar, obotlig optimist som jag är och hittills har det varit kanon.

Jag hoppas på att jag ska träffa på det där guldkornet som jag vet finns där ute, men ibland känns det som om alla letar efter ”den rätte” och önskar inget hellre än att få dela både sin framtid och sina lördagar tillsammans med någon och ett glas rött i sin hand framför en brasa i det gemensamt byggda hemmet på landet med både en hund och ett par barn.

Jag säger inte att det är fel, men det är inget för mig då jag är både klar med att skaffa barn, jag tror inte på relationer där man lovar varandra evig kärlek då vi aldrig kan lova något vi inte kan garantera, jag kan förvisso tänka mig att bo i ett hus på landet, men får en liten panikkänsla över tanken men man ska aldrig säga aldrig. Jag har redan testat på att vara gift men efter att ha försökt att rymma vid altaret så slutade det med tolv lyckliga år, men min fria hippiesjäl kommer inte att ge sig i kast med detta fenomen en gång till.

Och även om många inte kan se att man kan älska någon fritt, så vet jag att det går jättebra. Och jag tror på att den stora kärleken inte bara är en, den kommer till oss många gånger i livet och det är bara att tacka och ta emot och njuta, men den är fri och finns förhoppningsvis på Hp.

 lexie77

 

 

HP-nick: Lexie77

dating


0 kommentarer

Lämna kommentar