dejtingpodden happypancake podcast

DEJTINGPODDEN – En podcast om dejting & singelliv

SNAAAART är det dags för HappyPancakes egna podcast – Dejtingpodden! Vi är så otroligt peppade över den här lanseringen som vi slitit med de senaste månaderna. Dejtingpodden är helt enkelt en podcast från HappyPancake som rör allt kring dejting och singelliv. Lite som den här bloggen fast i radioformat, och med en massa roliga gäster! Lyssna på teasern här:

Programledare för Dejtingpodden är relationskrönikören Sofie Strandberg som kommer ställa olika kända gäster mot väggen varje vecka. Avsnitten släpps på onsdagar med start 27 maj. Vi passade på att ställa några snabba frågor till Sofie Strandberg.

”Drömgästen är Måns Zelmerlöw”

 Hallå Sofie! Vad kan lyssnarna förvänta sig av Dejtingpodden?
– Roliga gäster och massor av spännande ämnen. Dejtingpodden kommer vara en avslappnad och kul podd där jag och gästerna pratar högt och lågt om dejtande och singelliv.

Hur ser din egen Internetdejting- erfarenhet ut?

– Jag har testat att dejta på nätet för några år sedan och det var ju blandade resultat kan man säga, haha! Men alla mina singelvänner är medlemmar på sajter och har dejtingappar så jag känner att jag är ganska uppdaterad.

Vad ser du mest fram emot? 
 – Det ska bli superkul att höra mina gästers dejtinghistorier såklart. Men jag hoppas även att lyssnarna vill vara med och ställa frågor och berätta sina egna historier, ja vara med på ett hörn helt enkelt!
Har du någon drömgäst?
– Måns Zelmerlöv! Det är egentligen lite konstigt då jag inte är något stort fan av hans musik eller så, men jag har bara fått för mig att han har varit med om en massa knasiga dejtingupplevelser och att han inte är sådär helylle som han verkar.

Namn: Sofie Strandberg
Ålder: 34 år
Bor: Midsommarkransen i Stockholm
Jobbar som: Relationskrönikör på Allt om Stockholm och frilansjournalist
Intressen: Skriva, äta skaldjur, träffa nya människor, läsa, laga mat, bada, pyssla, kolla på Formel1 och hänga på krogen

Programledare är journalisten och krönikören Sofie Strandberg.

dating


Det finns 7 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Rickard

  Jag hoppas att det även tillkommer en direktlänk där man kan ladda ner hela porgramen på mp3-filer! 🙂 Streamade poddar är det värsta som går att lyssna på, med alla dagens vita fläckar på täckningskartorna, även ett stenkast utanför huvudstaden.

 2. Lars Jörgen Hellgren

  Hej ! Jättebra kul intressant podd är singel just nu framåt, och jobbar som musikunderhållare så min hemsida och flera antal sidor och länkar kommer på nätet för publik !!!!!!!

  Mvh: /Musikunderhållare Lars Jörgen Hellgren

 3. Maximilian

  Jag håller med Stefan, det behövs inte en till ”Ligga med P3”. Mitt tips är att försöka skapa din egen nisch inriktad åt seriös dejting, och inte frestas av smaskiga teman som t ex test av sexleksaker.


Kommentera