dejtingpodden #7 petra månström daniel glasman

Dejtingpodden #7: Nätdejting

Avsnitt sju av Dejtingpodden är här! Petra Månström och Daniel Glasman är tillbaka som gäster för att tillsammans med programledaren Sofie Strandberg prata om nätdejting!

Petra Månström Daniel Glasman Sofie Strandberg

Hur har folks inställning till nätdejting förändrats genom åren? Varför har nätdejting blivit så populärt? Vad är negativt med nätdejting? När, var och hur träffar man sin nätdejt? Det diskuteras även alkoholens vara eller icke vara på dejten och gästerna ger sina bästa nätdejtingtips!

Lyssna på avsnitt 7 här:

Nästa vecka är Dejtingpodden tillbaka med två nya härliga gäster, Margret Atladottir och Salvatore ”Salvan” Scappini! Missa inte det!


SÅ LYSSNAR DU PÅ DEJTINGPODDEN…

… med iPhone

 1. Öppna appen ”Podcaster” i din iPhone. Om du inte har den i mobilen kan du ladda ner den via App Store, det är helt gratis!
 2. Klicka på ”sök” längst nere i högra hörnet.
 3. Skriv in ”dejtingpodden” som sökord.
 4. Klicka på Dejtingpodden och börja prenumerera – då kommer du få alla avsnitt automatiskt när de släpps varje onsdag.

… med Android

 1. Ladda ner Beyondpod, det är helt gratis!
 2. Klicka på ”Feeds” i vänstra hörnet.
 3. Klicka på ”Add feed” nere i högra hörnet.
 4. Skriv in ”dejtingpodden” som sökord.
 5. Börja prenumerera på Dejtingpodden så kommer du automatiskt få alla avsnitt när de släpps.

… via datorn

 1. Enkelt! Lyssna direkt via mediaspelaren i detta blogginlägg eller via SoundCloud.

 

dating


Det finns 4 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. fredrik

  Haha precis. Bara man får ett besök så blir man nyfiken, kollar vem som har besökt. Tjejerna bara ”whatever”. De får ett gilla ”whatever”. En flirt ”whatever”. Ett välformulerat jävla mail!! ”whatever”.

 2. fredrik

  Att intala sig själv saker framför spegeln, affirmationer, fungerar inte enligt forskning . Ta in lite experter istället. Tipsen man får i podden skulle kunna vara resultatet av en outbildad livscoachs irrläror. Ha någon med som inte ens har bemödat sig att skriva presentation. Nej, ta in några experter på området så kanske man kan få verktyg som fungerar. Följer man vissa råd som ges här blir det som att klippa gräsmattan med en cykel, önskat resultat uppnås ej.


Kommentera