singel hallowen

Dejta på Halloween

Det närmar sig Halloween! Medan vi förbereder oss för utspökning och umgänge med familj och vänner så vill vi uppmuntra er att ta chansen till en lite udda dejt! Fånga Halloween-helgens sanna bus och godis-anda och ge er ut på en skräckinjagande dejt!

Vi har samlat idéer för dig och din dejt! Kanske någon av dessa passar dig?

Idéer på Halloween-dejter

  • Bus eller godis – Även om att knacka dörr och be om godis lämpar sig bäst för barn kan ni skapa en egen variant av bus och godis-aktiviteten! Boka upp en dejt som tar er på ett äventyr som varvar godisbitar med bus. Kanske ta en fika och sedan göra något busigt?
  • Dress-up & Dress out – Ni behöver inte ha en Halloween-fest bokad för en anledning att klä ut er. Föreslå till din dejt att ni ska ha en egen dress-up & dress out-dejt!
  • Pysselstuga – Verkar din dejt vara en kreativ typ? Utmana h-n då på en pysseldejt! Köp en pumpa att karva och låt fantasin flöda för ert gemensamma projekt!
  • Spökvandring – Det är riktigt kusligt ute om kvällarna dessa dagar när löven börjar röra sig mot backen. Varför inte sätta föreställningsförmågan på prov och ta en promenad och leta läskigheter precis som i yngre dagar?
  • Sällskapa till festen – Dags att träffa varandras vänner? Gör sällskap till Halloween-festen! Kanske kan ni till och med matcha varandras Halloween-dräkter?
  • Utklädnads-shoppa – Är det inte dags att möta varandras vänner ännu? Då kan ni ändå göra följe i jakten på den perfekta Halloween-dräkten!

Så, ta modet till dig och våga bjuda ut din dejt till en skräckinjagande dejt!

Vilka är dina bästa Halloween-dejt idéer?

Dela gärna med dig!

dating


0 kommentarer

Lämna kommentar